Alphons Uw Butler, bijzondere butler 2770
Alphons Uw Butler, bijzondere butler 1564
Alphons Uw Butler, bijzondere butler 1891
Alphons Uw Butler, bijzondere butler 1565
Alphons Uw Butler, bijzondere butler 1567
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,4 - 6 reviews

Alphons Uw Butler - bijzondere butler

Laat Alphons Uw Butler de gastheer of ceremonie meester van uw bruiloft of bedrijfsfeest zijn en de avond wordt op zijn zachtst gezegd anders dan u gewend bent. Alphons ontvangt, onderhoudt, steunt, corrigeert, amuseert, dirigeert, domineert en intrigeert uw gasten op de door hem zo beleefde maar typische wijze.

ideale butler

Met zijn keurige voorkomen voldoet Alphons perfect aan het beeld van de ideale butler, maar dat niets is wat het lijkt wordt al snel duidelijk wanneer Alphons uw gasten ontvangt. In plaats van zwijgzaam de jassen in ontvangst te nemen gaat Alphons met uw gasten in gesprek en zal hen uiteindelijk misschien verzoeken de jassen zelf maar op te hangen.

In de controlerende functie die Alphons heeft gaat hij soms best ver in het terechtwijzen van uw gasten, en kan daarmee prettige verwarring onder uw publiek stichten. Uiteraard liggen de fouten nooit bij de butler zelf en hij blijft altijd beleefd en vriendelijk.

gastheer

Van aankomst tot aan het vertrek is Alphons uw gastheer en zal een ieder op correcte maar zeer eigen wijze van dienst zijn.

grappig

Humor is een breed begrip, en over smaak en gevoel voor humor valt dan ook niet te twisten. Maar één ding is zeker: waar Alphons is wordt gelachen!

ceremoniemeester

Voor het aankondigen van sprekers, belangrijke mededelingen van huishoudelijke of andere aard. Op duidelijke, niet mis te verstane wijze.

tijdbewaker

Als Alphons de touwtjes in handen krijgt, spreekt geen spreker te lang, gebeurt alles volgens het draaiboek en is iedereen op tijd op de plaats van bestemming.

regelaar

Momentje stilte voor het diner, gasten per tafel uitnodigen voor het buffet, een tandenstoker, aspirientje, de microfoon van de spreker op hoogte zetten, een glaasje water? Alphons Uw Butler regelt het allemaal, en meer...

ijsbreker

Door de persoonlijke aandacht die Alphons besteedt aan iedere gast (mits de gast hier prijs op stelt!) weet hij al snel het ijs te breken in situaties die voor U en Uw gasten misschien wat onwennig zijn, of wanneer Uw gasten elkaar niet goed kennen.

aanspreekpunt

Alphons Uw Butler is de rode draad in Uw evenement. Van pauzes heeft meneer Alphons nog nooit gehoord en zo kan hij dus gedurende het gehele feest, de receptie, het congres of welke gelegenheid dan ook, als duidelijk herkenbaar aanspreekpunt fungeren voor alle vragen, problemen of klachten van U en Uw gasten.

wakkerschudder

Is de spreker wat lang van stof? Duurt het officiële programma wat langer dan gepland? Alphons zorgt er op gepaste wijze voor dat het induttende publiek weer even op het puntje van de stoel komt te zitten. Het optrekken van een wenkbrauw op het juiste moment kan al genoeg zijn om de mening van het publiek ten aanzien van de spreker te verwoorden, en een verluchtende lach door het publiek te laten gaan.

sfeerbeheerder

Waar sfeer ontbreekt voegt Alphons deze toe. Waar sfeer al aanwezig is zal Alphons deze op zorgvuldige wijze bewaken, behouden en beheren.

keywords

Alphons Uw Butler, bijzondere butler, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Bedrijfscabaret, Cabaret bij een productpresentatie, Cabaret op maat, Cabaret over bedrijfs reorganisaties, Cabaret over de gezondheidszorg, Cabaret over de participatiesamenleving, Cabaret over het onderwijs, Cabaret over klantgerichtheid, Cabaret over ontwikkelingssamenwerking, Cabaret over sociale wetgeving, Cabaret voor een bedrijfsfeest, Cabaret voor een bijeenkomst, Cabaret voor een congres, Cabaret voor een diesviering, Cabaret voor een personeelsfeest, Cabaret voor een studiedag, Cabaret voor een symposium, DJ of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Engelse butler, Entertainers, Gastenontvangst, Humor op maat, Humoristische afsluiting, Interactief cabaret, Muziek bedrijfsuitje, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Speciale acts,
reviews Alphons Uw Butler

Sociale Zaken en Werkgelegenheid Rotterdam
Het optreden van Alphons uw butler is zeer naar tevredenheid verlopen. Op zijn eigen flexibele wijze heeft hij op de dag net iedere keer daar waar nodig de juiste accenten gelegd. Ik zal hem zeer aanbevelen bij mijn collega's. Met vriendelijke groet, Leontine Mouris
Endress & Hauser B.V.
Ja, alles is perfect gelopen met Alhpons. We hebben positieve reacties gehad op de aanwezigheid van Alphons. Er was zelfs een klant die vroeg of hij onze bedrijfsbutler was en dacht werkelijk dat hij bij ons in dienst was. Ik kan niet anders zeggen, het was anders dan anders maar zeker succesvol. Nog bedankt voor de samenwerking en ik zal er zorg voor dragen dat de factuur voldaan wordt. Vriendelijke groeten, Agnes Welling
Leerhuis SFG
Het was een geslaagde opening en we hebben genoten van de bijdrage van Alphons. We zullen hem c.q. muziekburo in onze gedachten houden bij een volgend evenement dat we willen gaan organiseren.

Marij de Gouw
ASN Groep - IJzersterk in schadewerk!
Het was wederom geweldig en uiteraard mede dankzij de inzet van Alphons, die net zoals de vorige keer op zijn welbekende bijzondere manier diverse taken op zich genomen heeft en er alles aan gedaan heeft om het de gasten naar de zin te maken.

Nogmaals onze hartelijke dank!!!!! Wilma de Lignie
ASN Groep - IJzersterk in schadewerk!
Het optreden van Alphons Uw Butler is perfect gelopen, het was zeer geslaagd en een ieder was dol enthousiast over Alphons. Wil je zo vriendelijk zijn om nogmaals onze dank over te brengen? Mocht er in de toekomst iets zijn, dan weten wij jullie zeker te vinden! Veel succes!

Met vriendelijke groeten, Wilma de Lignie
St. Franciscus Gasthuis
Het was een zeer geslaagde opening en we hebben genoten van de bijdrage van Alphons. We zullen hem c.q. muziekburo in onze gedachten houden bij een volgend evenement dat we willen gaan organiseren.

Met vriendelijke groet, Marij de Gouw