Bandmate
Bandmate
Bandmate
Bandmate

Bandmate - mobiele band en dj

Beoordeling: 4,7 - 3 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

De bandmate is een makkelijk verrijdbaar speakersysteem op accustroom, ontwikkeld om akoestische mobiele bandjes mooi in plaats van hard te laten klinken. 

Daarnaast is de Bandmate ook inzetbaar als mobiele DJ oplossing voor evenementen, borrels, feesten en partijen. Kortom: mobiel, verrassend en een leuke eye catcher op iedere event. 

combinatie mobiele band & dj 

Met de combinatie band & dj thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis! De bandmate is inzetbaar in combinatie met de acts die vermeld staan bij combinatie band en dj thijsgewijs

mooi geluid

Mobiel kunnen optreden is enorm populair maar gaat meestal ten koste van de kwaliteit van het geluid maar dankzij de bandmate klinken we nu beter dan ooit. We hoeven geen stemmen en instrumenten meer te forceren om boven het geroezemoes of straatgeruis uit te komen. We klinken niet harder, we klinken gewoon mooier. 

laag volume

We spelen nooit luider dan het gezelschap zelf omdat we het volume en de mix op afstand bedienen. De mensen voor wie we optreden horen ons op een prettig achtergrondmuziek volume. Uw gasten kunnen prima met elkaar in gesprek blijven en wij kunnen onszelf prima horen. Het resultaat is veel betere muziek en de interactie is als vanouds. 

speelklaar in 10 sec


Dankzij de bandmate kunnen we in zeer korte tijd speelklaar staan. De voorbereiding zoals omkleden en techniek doen we uit het zicht van de gasten of het publiek. Vervolgens lopen we met de bandmate naar de plaats van optreden en kunnen we direct beginnen.

versterkte muziek verboden?

U geeft een feest waar versterkte muziek verboden is? Laat ons dan even contact opnemen met de locatie. Met de bandmate spelen namelijk nooit luider dan het gezelschap zelf omdat we het volume op afstand bedienen. Er is daarom geen enkele reden om zorgen te hebben over het volume.

bandmate techniek


De bandmate is ontwikkeld door thijs verwer en zit boordevol nieuwe techniek. Er zitten 9 zenders in en alles is draadloos te bedienen. 

- draadloze mengtafel (XAIR-12)
- 6 zenders op 1800 mhz band (3 zang, 3 instrument)
- 12 inch tablet om te dj'en (ca 4000 titels populaire muziek)
- bluetooth audio (draadloos dj'en)
- bluetooth led verlichting (draadloos instelbaar)
- lege accu geen punt, werkt ook op 220V
- lifepo4 accu (ca 7 uur accustroom)

combinatie band & dj

combinatie van band & djMet de combinatie band & dj haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ.
Keuze uit Diverse Acts
Keuze uit Bandmate of Vast Geluid Systeemwww.bandmate.nl

Bandmate, mobiele band en dj, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band in een strandtent, Band of DJ bij een Foodtruck, Battery powered dj, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, Combinatie band en dj thijsgewijs, Dj of band voor alle leeftijden, Dj op batterij accu stroom, Dj voor een klein feest, Dj voor een kleine ruimte, Dj voor gemeleerd gezelschap, Live achtergrondmuziek, Live muziek voor buitenlocatie, Lounge dj, Mobiel entertainment, Mobiele band, Mobiele bruiloftband, Mobiele coverband, Mobiele dj, Mobiele dj met saxofonist, Mobiele dj met saxofoon, Mobiele dj voor een tuinfeest, Mobiele muziek, Mobiele muziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek in een strandtent, Muziek stadhuis, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Off grid dj sound system, Off grid party dj, Rondlopende bruiloft dj, Rondlopende dj, Rondrijdende dj, Stijlvolle bruiloft dj, Stijlvolle dj, Straatartiest, Swingende bruiloft dj, Swingende dj, Wireless dj,
reviews Bandmate

Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Table for Two op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!Groeten, Suus en Albert
Anja en Hugo de Vries
Beste Thijs en Berkley Brothers. Heel erg bedankt nog voor jullie bijdrage. Jullie klonken als een klokje, niet te hard ook en jullie zagen er heel leuk uit. Iedereen was super enthousiast, al met al zeer geslaagd, voor herhaling vatbaar!

Groetjes Anja en Hugo de Vries
Tom en Marlies

Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen. Nogmaals dank.

Groetjes, Tom en Marlies