Big Bucks
Big Bucks
Big Bucks

Big Bucks - pop en rock duo

Beoordeling: 4,8 - 4 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

Duo Big Bucks kenmerkt zich met 2 sterke zangstemmen en virtuoos gitaarspel. Ze spelen géén Nederlandstalige smartlappen, house of R&B maar voor de rest proberen ze voor iedereen wat leuks te doen en dat lukt ze eigenlijk altijd.

Het repertoire bestaat uit pop, rock, country, blues, soul en als ze op dreef zijn zelfs disco! Uiteenlopende songs van o.a. The Beatles, Johnny Cash, Nirvana en Pearl Jam worden met verve gebracht.

verrassend goed

Akoestisch gitaar Duo Big Bucks bekijkt ter plaatse hoe de sfeer op uw bruiloft of feest is en spelen daar direct op in. Zo kan een avond overwegend country worden, of overwegend hardrock, bluesy, soul, funk, punk of foxtrot :-)

Het komt regelmatig voor dat het publiek deze 2 mannen voor het blok zetten met nummers die ze maar net zo'n beetje kennen, en meestal doen ze dat dan nog steeds verrassend goed.

keywords

Big Bucks, pop en rock duo, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch duo, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische coverband, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Allround duo, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band in een strandtent, Band met zanger, Band of DJ bij een Foodtruck, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Country folk band, Coverband, Dj of band voor alle leeftijden, Fifties band, Gezellige liedjes, Jaren 60 band, Jaren 70 band, Jaren 80 band, Kampvuurband, Live achtergrondmuziek, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Mobiele band, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek duo, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikale mannen, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Rock band, Rock coverband, Rock duo, Rock n roll band, Sfeervol gitaarduo, Singer songwriter, Sixties band, Soul band, Top 40 band, Vrolijk muziekduo, Zingende gitarist,
reviews Big Bucks

Ed Tonissen
Hallo Thijs, De muziek was geweldig. Het was precies zoals ik het in gedachten had. Ze speelden leuke muziek en niet te hard waardoor iedereen kon praten met elkaar en ook lekker kon dansen. Alleen heb ik geen een nummer van Simon en Garfunkel gehoord, vooral muziek van de Stones en zelfs Pink Floyd, ook helemaal goed. Kortom ik heb een geweldige verjaardag gehad en je kunt de complimenten aan de jongens overbrengen!

Met vriendelijke groeten, Ed Tonissen
Ilse
Nou ik kan je vertellen het was geweldig! Wat een toppers die twee. Alleen maar positieve reacties van alle aanwezigen. Er zijn al een aantal mensen die naar jullie site en de site van Ben en Anton gevraagd hebben. Wie weet wat er dus nog uitkomt.

Heel erg bedankt voor jullie bemiddeling en ga de faktuur zsm overmaken.

Groeten Ilse
Sander
We hebben een heel leuk feest gehad mede namens deze twee fantastische mannen op gitaar. Precies het sfeertje wat wij voor ogen hadden. Ook van de gasten veel positieve reacties gehad over de band.

Groet, Sander
Imperial Tobacco Nederland
Het was een groot succes! Wat een toffe mannen zijn Big Bucks, e hebben het super gedaan en het lied voor Aad was fantastisch door hen gedragen.

Groet, Wendy.
Imperial Tobacco Nederland
playlist Big Bucks

Driver's Seat
Bad Moon Rising
Weather With You Summer In The City
Walk On The Wildside
Listen To The Music
Hush
Under The Bridge
Nothing Else Matters
Pride And Joy
Not An Addict
Looking Out My Backdoor
Remedy
Plush
Get Back
Gloria
Otherside
Come Together
Wish You Were Here
Wonderwall
Losing My Religion
Come As You Are
Creep
I Alone
Faith
Proud Mary
Rawhide
Smells Like Teen Spirit
Bad Case Of Lovin' You
Message In A Bottle
Stuck In The Middle
With Or Without You
Shuffle-Medley
Alive
Sweet Home Alabama
Pride
Don't You Forget
Ring Of Fire
Ain't No Sunshine
Summer Of '69
Have You Ever Seen The RainĀ 
New Kid In Town
Two Princes
Heart Of Gold
Walk This Way
Feel
So Good To Know You
Long Train Running
Long Blond Animal
You Oughta Know
Shake, Rattle & Roll
Like The Way I Do
I've Just Seen A Face
Nobody's Wife
Elvis Medley
Radar Love
Brown Eyed Girl
Lola
The Needle
Free World
Country Boy
Hey Jude
What's Up
Hard To Handle
Paradise By The D.L.
Don't Dream It's Over
Stairway To Heaven
Hotel California
Dead Or Alive
Norwegian Wood
Show Me The Way
Oh Lonesome Me
This Love
She's Not There
Addicted To Love
Angie
Hey Joe
Plush
Get It On
Hot Legs
Let Love Rule
Mary Jane
Yonder Comes
Harvest Moon
Comes A Time
Thing Called Love
Another Brick In The Wall
You Do Something To Me
Ain't Seen Nothing Yet
Angels
One
These Boots Are Made For Walking
I Can Help Singing The Blues
Lovin' Whiskey
Lodi
Hard Days Night
The Joker
Boy Named Sue
Layla