Klik rechtsboven op de om de beschikbaarheid op te vragen.

Beoordeling: 4,6 - 11 reviews

BlueBeat - gitaar zang viool

BlueBeat (voorheen dream team) is een breed inzetbaar duo bestaande uit een ervaren zanger/gitarist en een mooie violiste met een prachtige stem. Deze fantastische muzikanten zetten op een eenvoudige maar zeer krachtige en eigen wijze juweeltjes van nummers neer. Mooie muziek voor de liefhebbers van warme mediterrane klanken en virtuoze vertolkingen van de betere popsongs.

De mooiste liedjes van het zuidelijk halfrond gecombineerd met folk en popmuziek van de afgelopen decennia. Het duo maakt gebruik van zelf gemaakte begeleidingstracks waardoor zeer uitgebreide arrangementen kunnen worden gebracht in het Spaans en Engels. 

solo

Als solist is de zanger gitarist van BlueBeat inzetbaar bij recepties en kleine feestjes. 

breed repertoire

Duo BlueBeat speelt oa achtergrond muziek maar kan ook op de voorgrond optreden met dansbare muziekstijlen waaronder Braziliaanse jazz, Argentijnse zamba en de Spaanse rumba.

keywords

BlueBeat, gitaar zang viool, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond gitaarmuziek, Achtergrond loungemuziek, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek duo, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch duo, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische coverband, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Allround duo, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band DJ voor een Congres Borrel, Band in een strandtent, Band met latin invloeden, Band met viool of violist, Band met zanger, Band met zangeres, Band of DJ voor een food truck festival, Braziliaanse muziek, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Buena Vista Band, christelijke bruiloft, Coverband, Dj of band voor alle leeftijden, Easy Listening Band, Gezellige liedjes, Kerstmuziek, Latin Band, Latin muziek, Live achtergrondmuziek, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Mediterrane Band, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek duo, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek stadhuis, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Muzikanten Duo, Muzikanten Trio, Pop Band, Rustig Duo, Rustige muziek bij huwelijksreceptie, Rustige salsa muziek, Salsa Band, Sfeervol gitaarduo, Solist Gitaar Zang, Spaanstalige Band, Trouwfeest, Vrolijk muziekduo, Wereldmuziek Band, Zanger gitarist, Zingende gitarist, Zuid Amerikaanse Band,
reviews BlueBeat

Jeannice en Dennis van Doorn
​Beste Thijs,

Op alle fronten hebben we een onvergetelijke dag gehad.
Wat een super duo zijn blue beat, iedereen was vol lof over ze.
Ze hebben een goed gevoel voor sfeer en die was perfect.
Geen van ons beide hebben Facebook maar ik hoop dat je ons bericht aan het duo kan doorgeven.
Zeker weten een dikke 10 en we zullen ze zeker bij een ieder aanbevelen.
Ook jou willen we bedanken voor de goede samenwerking, we hebben de communicatie als zeer prettig en goed ervaren.

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijk groet,

Jeannice en Dennis van Doorn
Gerard van Lochem
Ja alles is prima verlopen en het was erg leuk. Ik heb van de gasten alleen maar heel veel complimenten gehoord voor het Duo BlueBeat (Voorheen Dream Team). De kwaliteit van hun optreden was heel goed. Ik heb het bedrag van de factuur inmiddels aan jouw bureau overgemaakt. Wellicht zal ik nog eens contact opnemen voor iets dergelijks.

Met vriendelijke groeten, Gerard van Lochem
Margot Venner
We zijn zeer tevreden. BlueBeat heeft ontzettend mooi gespeeld en heeft ook heel goed ingespeeld op het publiek. We zijn dus heel blij met onze keuze. Ik heb een foto bijgevoegd en betaal zo meteen de rekening.

Met vriendelijke groet, Margot Venner
Kees Verster
We hebben zaterdagavond genoten van BlueBeat. Ze leverden een belangrijke bijdrage aan het succes en de sfeer van de avond. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden en hebben aan alle verwachtingen voldaan. Van vele gasten kreeg ik complimenten - die dus allemaal voor hen zijn!

Succes verder en hartelijke groet, Kees Verster
Hanneriek en Dave
Alles is heel goed verlopen, zeer tevreden over het Duo BlueBeat (Voorheen Dream Team). Een uitstekende gitarist en een voortreffelijke zangeres die de sfeer van het feest goed hebben aangevoeld. Het onverwacht meezingen met het Duo van een van onze dochters was voor ons een hoogtepunt en de ontdekking van een nieuw talent.

We willen het Duo Blue Beat bedanken voor hun inbreng in de feestvreugde, wij hebben veel complimenten ontvangen.

Met vriendelijke groet, Hanneriek en Dave
El van Raaij
Jullie met je prachtige muziek samen met de vrienden, vriendinnen en familie hebben mijn verjaardag tot een feest gemaakt. Ik stuur een aantal mails met per keer een foto van jullie.

Hopelijk tot ziens en hartelijke groet, El van Raaij
Arie Prevo
Alles is prima verlopen. De aanwezigen waren zeer tevreden over de muziek, de stijl en het volume. We hebben daarover uitbundige complimenten gehad. Ik zal het duo ook zeker aan bevelen als mij daarover wordt gevraagd.

Groeten, Arie Prevo
Ineke de Vries
Iedereen heeft 25 08 enorm genoten van jullie muziek op het Science Park, er wordt nog steeds over gesproken. Er zijn mooie foto’s van jullie gemaakt, die sturen we binnenkort toe.

Hartelijke groet, Ineke de Vries
Meander Medisch Centrum
Jullie hebben niets teveel gezegd, het was geweldig! Alle aanwezigen super enthousiast en het Duo BlueBeat (Voorheen Dream Team) had bijna nog te weinig uitdeelkaartjes bij zich. Het voldeed helemaal aan de verwachting en ik kan me niet voorstellen dat hier niet nog meer opdrachten uit voortkomen. Hartstikke bedankt, ook voor je goede advies. Want zo’n avond mag niet mislukken.

Hartelijke groet, Yvonne Wieland
secretaresse Raad van Bestuur
Meander Medisch Centrum
Annemiek van der Veer
Net weer terug van honeymoon, dus mijn antwoord heeft even op zich laten wachten. Duo BlueBeat (Voorheen Dream Team) was absoluut goed! We hebben een onwijs mooie dag gehad en Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team) heeft daar in de middag zeker aan bij gedragen.

Bedankt! Gr, Annemiek
Maaike van Kan
Het was helemaal wat we verwacht hadden, top dus. Hartelijk dank voor de organisatie en wellicht tot een andere keer.

Vriendelijke groet, Maaike van Kan
playlist BlueBeat

A Night Like This
Bamboleo
Black Orpheus (manha Di Carnaval)
Cancion Del Mariachi
Como Me Duele Perderte
De Zevende Hemel
Demasiado Corazon
Dos Gardenias
Down Under
El Camino
Entre Dos Aguas
Fields Of Gold
Fifty Ways To Leave Your Lover
Guantanamera
He’ll Have To Go
Historia De Un Amor
Hotel California
I Wish
La Cigarra
Lambada
La Camisa Negra
La Malagueña
Layla
Mas Que Nada
Me & Julio
Mi Manera/my Way
Moonflower
Morisco
Neh Nah Nah Nah
No Mercy
One Note Samba
Perfect
Put Your Records On
Que Nadie Sepa Mi Sufrir
Rehab
Rio Ancho/mediterrenean Sundance
Sitting, Waiting, Wishing
Smooth Operator
Sultans Of Swing
Tears In Heaven
The Girl From Ipanema
Time After Time
True Color
Veinte Años
Volare
Walk Of Life
Water Of Love
World Of Hurt
Year Of The Cat