Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4217
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4218
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4215
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 5036
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4220
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4216
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4394
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 3900
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 3898
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 3899
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4219
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4214
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4223
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4221
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4395
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4396
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4397
De Gemeentereiniging, cabaret op maat 4398

De Gemeentereiniging

cabaret op maat

Cabarettrio De Gemeentereiniging maakt al meer dan 20 jaar cabaret op maat en interactief cabaret voor overheden, instellingen en bedrijven. Cabarettrio De Gemeentereiniging kan een bijeenkomst niet alleen opvrolijken maar ook kernpunten verbeelden, inhoudelijke accenten leggen en als katalysator dienen voor een levendige forum- of zaal discussie. Dit leuke cabarettrio haalt de bezem door iedere gelegenheid die anders mogelijk wat stoffig zou uitpakken, dat doen zij als geen ander. 

interesse? 


Direct contact is altijd handig, voor de inhoud en het programma. Als we weten wat het thema van de dag is, waar alles zo'n beetje over gaat, kunnen we wat gerichter vertellen wat we kunnen. 

Wat we kunnen
 
We kunnen de gasten ontvangen bij aankomst, als medewerkers van De Gemeentereiniging. Bezem erbij, vrolijke welkomstopmerkingen waardoor de mensen zich extra welkom voelen en er meteen een goede sfeer is.

We kunnen zorgen dat de dag volgens het geplande schema verloopt, dat alles op tijd begint en eindigt, dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek is, we noemen dat de Interactieve Ludieke Congres Logistiek, afgekort tot I.L.C.L.

We kunnen een cabaretprogramma of diverse sketches brengen centraal op het podium. We zullen waar mogelijk het publiek betrekken bij de acts die we brengen. (Eigenlijk is dit onze "core-business", theater op maat. De rest is ondersteunend aan het cabaret, en vaak doen we die andere dingen om nog meer actuele info in de acts te kunnen  brengen)

Daarnaast kunnen we loopacts en accordeonmuziek brengen tijdens pauzes.

Ook kunnen we desgewenst sprekers aan- en afkondigen en er op een ludieke manier voor zorgen dat het publiek bij de les blijft.

Wat we kosten

Wij werken met dagdeelprijzen, je kunt ons boeken voor een dagdeel, of voor alleen een intermezzo, maar dan betaal je dezelfde prijs. Vaak worden we ingezet voor meer dan een intermezzo alleen, en als we een kort stukje doen, dan zijn we er meestal toch een dagdeel mee kwijt, vandaar.
 
De ontvangst krijg je er gratis bij, als die binnen het dagdeel valt. Je kunt ons ook voor twee dagdelen boeken, zie hieronder. We spreken verder ook over "standaard werk" en "aangepast werk". Bij standaard werk gebruiken we acts die we al in de kast hebben liggen, bij aangepast werk maken we nieuwe acts. Dan willen we van tevoren een gesprek met jullie hebben.

bekende thema's

De cabaret op maat thema's waarmee Cabarettrio De Gemeentereiniging veel ervaring heeft zijn onder anderen: participatie, sociale wetgeving, onderwijs, gezondheidszorg, reorganisaties, trainingen, ontwikkelingssamenwerking of product presentaties.

congres en partylogistiek

Cabarettrio De Gemeentereiniging is ook inzetbaar aan het begin van een dag, tussen sprekers in ter onderbreking van lezingen en als dynamische afsluiting. Daarom boekt u de groep niet per uur maar per dagdeel. Bijkomende activiteit is de zogenaamde interactieve congres- en party logistiek. Dit betekent in gewoon Nederlands, dat de cabaretiers desgewenst uw gasten op aangename wijze ontvangen en begeleiden, zodat de bijeenkomst meer ontspannen begint en op tijd verloopt. Dankzij Cabarettrio De Gemeentereiniging vergissen de genodigden zich niet in garderobe, toilet of zaal en lopen sprekers niet al teveel uit.

participatie 'de keukentafel'

De participatiesamenleving is van start gegaan. De gemeenten hebben het er maar druk mee. De zorgbehoevenden ook, want die moeten overal aan meedoen. Wij van Cabarettrio de Gemeentereiniging hebben onze verantwoordelijkheid genomen. Dat wil niet zeggen dat we naar Zijne Majesteit zijn gegaan om onze geloofsbrieven terug te vragen en ermee te stoppen. Integendeel, we komen met een zorgprogramma op maat, ter ondersteuning van WMO voorlichtingsbijeenkomsten en andere moeilijke momenten voor gemeenten, zorgverleners en burgers. In overleg met uw gemeente of zorginstelling kunnen wij een humorvolle bijdrage leveren aan de werkbaarheid van de WMO en aan het begrijpen van de participatiesamenleving.

theatervoorstelling

Cabaretgroep De Gemeentereiniging heeft de afgelopen jaren een aantal zeer succesvolle theater voorstellingen gegeven. Dat doen zij ook in besloten sfeer, bijvoorbeeld als einde jaars afsluiting voor een bedrijf of instelling. 

voorgesprek

Een gesprek vooraf over het programma en de inhoud van de bijeenkomst is gewoonte bij cabaret op maat uitvoeringen. Indien we ons programma aanpassen aan het onderwerp van een bijeenkomst, willen we van tevoren een gesprek met de organisatie hebben. Als we niet aanpassen wil dat nog niet zeggen dat we zomaar wat doen, ook dan houden we rekening met de aard van de bijeenkomst, en gebruiken we acts die we al eerder hebben gemaakt.

techniek

Cabarettrio De Gemeentereiniging neemt zelf 4 draadloze hand microfoons mee die ze inpluggen op een aanwezige geluid installatie.

Enova
Het is allemaal perfect verlopen en we hebben uitsluitend positieve reacties gekregen van de bezoekers. Ik was zelf zeer onder de indruk van het maatwerk dat geleverd is: uit de kunst!!Met vriendelijke groet, Harma Barelds - adviseur Enova
Stichting "de Haagse scholen"
Allereerst hartelijk dank voor jullie bijdrage aan het lustrumfeest van 4 oktober. Het was een zware klus om zoveel mensen veel te snel in de juiste positie op de juiste plek te krijgen (sommige foto's zijn het bewijs ervan ;-) en jullie hebben dat geweldig gedaan! Ook de ingreep rond 20.00 uur toen jullie het heft in handen namen bij de afsluiting in de grote zaal kwam erg goed uit. Dat bewijst jullie (ik durf het haast niet te zeggen) invoelend vermogen op dat moment.Nogmaals dank!!Rob Smit - Stichting "de Haagse scholen"
Eprom-organisatieadviseurs
Cabarettrio de Gemeentereiniging, dat de hele middag al moeite had gehad om hun grappen binnensmonds te houden, liet aan het eind van de middag nog even zien dat het vakjargon van personeelsfunctionarissen en adviesbureaus onvermoed grappig kan zijn. Verkleed als schilder klaagden dat zij het niet moesten proberen om een "transparante verflaag op een gebouw aan te brengen". Over transparant werken: "Dat is een ambtenaar die wel werkt, maar waar je niets van merkt." Met de afsluiter kon iedereen het eens zijn: "Het gaat erom dat je lol in je werk hebt!"

Eprom-organisatieadviseurs
Gerrie van Rhoon
Heren, Gisteren heb ik van uw acties mogen genieten tijdens 'De dag van de burger'. Verrassend was al de regie richting de garderobe bij binnenkomst en ook daarna slaagde u er in het publiek spontaan te laten lachen. Een heleprestatie bij deze blauwe groep. Dankzij mijn tolk heb ik alle performances op en rond het podium moeiteloos kunnen volgen. Zelf werk ik onder andere voor de gemeente Groningen, ik zal u daar zeker aanbevelen en wie weet in de toekomst u ook zelf inhuren.Gerrie van Rhoon
Stichting Kwadraad
Alles is naar wens verlopen. De medewerkers en de feestcommissie waren heel enthousiast over het optreden. Bedankt voor de fijne samenwerking en een fijn weekend.

Met vriendelijke groet,
Carla Straver - Stichting Kwadraad
Cor van Heesh
Jullie waren fantastisch! Dat wist ik al - en jullie ook - toch wil ik het nog maar eens bevestigen. Vele van jullie grappen schallen hier bij Altra nu nog telkens door de gangen. Een heel goed teken lijkt me. DANK!"

Cor van Heesh
J.L verkerke
Wij vonden jullie voorstelling super en hebben enorm genoten. Lang geleden dat ik zo heb zitten lachen. Jullie vertoning van o.a Rashid en Fatima veroorzaakte tranen!! Voortreffelijk! Ik werk bij KvK arnhem en zal jullie recommenderen. Heel veel succes en dat jullie maar heel lang veel lachsalvo's mogen veroorzaken.

J.L verkerke
Estinea
We zijn zeer tevreden over de bijdrage van de Gemeentereiniging aan onze werkconferenties. Alles is goed verlopen en de samenwerking was erg prettig. Bijzonder plezierig was dat ze naast de vastgestelde momenten in het programma de gehele dag hand- en spandiensten verrichtten m.b.t. geluid, licht, bewegwijzering, etc.

Met vriendelijke groet,
drs m. (ria) van houwelingen -
secretaris raad van bestuur, Estinea.
Technische Universiteit Eindhoven
De Cabaretgroep heeft uitstekend werk geleverd. Wij, organisatie en deelnemers, hebben met regelmaat op zijn minst een glimlach zo niet een schaterlach gekregen door het opereren van de gemeentereiniging. Aan te bevelen aan anderen!

M.vr.gr.
Riek Peters
Technische Universiteit Eindhoven
Ministerie van Binnenlandse Zaken
Beste Thijs. Ja, alles is zeer naar wens verlopen. De Gemeentereiniging was een geweldige aanvulling op het (toch wel saaie) programma. Daarnaast een fijne samenwerking met de heren, die de groep exact aanvoelden. Gisteren lovend verteld over de Gemeentereiniging aan een congresorganisator. Dus we zeggen het voort!Hartelijk bedankt!Gr. Margriet van SisserenMinisterie van Binnenlandse Zaken
Nelly
We hebben ontzettende goede, leuke en spontane reacties gehad van de collega's, dat jullie het zo goed gedaan hadden! Zeker voor herhaling vatbaar (dan uiteraard andere sketches!). Maar ook heb ik al van een collega gehoord dat zij jullie misschien gaat benaderen voor een feestavond op haar man's werk. Dus, jullie houden er misschien nog meer optredens aan over. Dus al met al, het was perfect. De binnenkomst, de ontvangst, de sketches. Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij.

Nogmaals bedankt en hartelijke groeten, Nelly.
Gemeente Giessenlanden
Het optreden van de Gemeentereiniging gisteren was een groot succes. Ik krijg veel positieve reacties, zowel op hun act als op het vliegeren aan het eind, wat mede dankzij het weer ook perfect verliep. Bedankt en tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,
Nathalie Pagie -
Gemeente Giessenlanden
Brandweer Gemeente Oss
Het optreden van Cabarettrio De Gemeentereiniging was super! Ze wisten precies de goede balans te vinden tussen "leuk doen" en "ff wat minder." De anders zo enorm saaie avond vloog om. Ik en anderen hebben zich kostelijk geamuseerd. Ook het licht en geluid verzorgt door muziekburo.nl was perfect in orde!

Groeten,
Joris van Hest -
Brandweer Gemeente Oss
Vereniging Een school met de Bijbel
Het was een ontzettend geslaagde dag met het personeel en de rol van de cabaretgroep was daar een essentieel onderdeel van. De organisatie liep gesmeerd en ook de sketches was super. De algemeen directeur heeft dit ook aan hen aangegeven aan het einde van de dag. De voorbereiding van de dag heeft behoorlijk tijd in beslag genomen en er waren nogal wat dingen blijven liggen, vandaar onze latere reactie.

Met vriendelijke groet,

Elly Gouman Secretaresse
Bestuurskantoor Vereniging Een school met de Bijbel
Globale kosten

Wanneer het een particulier optreden betreft en de privésfeer prijzen vermeld staan, dan zijn die van toepassing. Zo niet dan gelden de uitkoop ex btw prijzen.

Alles is bespreekbaar, we leveren vaak maatwerk. De uiteindelijke kosten hangen af van de speeltijden, de bezetting en de reiskosten.


Prima, de optie staat. In geval het doorgaat zal één van de cabaretiers contact met u opnemen om de vele mogelijkheden te bespreken, mijn persoonlijke kennis zit vooral bij muziek. 

Uitkoop ex reiskosten Nijmegen 0,40 en 9% btw
1e dagdeel 4 uur 1980,00
2e dagdeel 2 uur 750,00
2e dagdeel 4 uur 1320,00

optioneel

Thema maatwerk 990,00
Geluidsversterking 200,00