De Nieuwe Helden
De Nieuwe Helden
De Nieuwe Helden
De Nieuwe Helden
De Nieuwe Helden
De Nieuwe Helden

De Nieuwe Helden - akoestisch mobiel trio

Beoordeling: 4,6 - 13 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

De Nieuwe Helden zijn een allround akoestisch trio met accordeon, gitaar, contrabas en drie zangstemmen. De muziek is aangenaam aanwezig zonder te overheersen.

De muzikanten zijn flexibel en werken publieksgericht. De uitstraling is sympathiek en professioneel, de muzikale kwaliteit is vocaal sterk en goed!

Zang en gitaar worden meestal licht versterkt met draagbare batterijversterkers. Bij een vaste speelplek is lichte of volledige geluidsversterking mogelijk met eigen geluidsinstallatie. Desgewenst met een vierde muzikant op mobiele drums of percussie. 

herkenbaar

De Nieuwe Helden spelen diverse pop en jazzy liedjes uit de 50'er en 80'er jaren en instrumentale muziek. Het repertoire is verrassend en herkenbaar. Ze zingen vooral Engelstalig maar ook zo nu en dan een Spaanstalig of Franstalig lied.
www.nieuwe-helden.nl

De Nieuwe Helden, akoestisch mobiel trio, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische coverband, Akoestische feestmuziek, Akoestische loopact, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Allround trio, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band in een strandtent, Band met accordeon of accordeonist, Band met humor, Band met zang gitaar en contrabas, Band met zanger, Band of DJ bij een Foodtruck, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Coverband, Diner dansant, Dj of band voor alle leeftijden, Feestband, Fifties band, Gelderse bands, Gezellige liedjes, Gezellige muziek, Jaren 40 band, Jaren 50 band, Jaren 60 band, Jaren 80 band, Kerstmuziek, Live achtergrondmuziek, Live muziek voor buitenlocatie, Mobiel bandje, Mobiel entertainment, Mobiel kwartet, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele bruiloftband, Mobiele muziek, Mobiele muziek, Muziek, Muziek aan tafel, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziek voor verstandelijk gehandicapten, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikale mannen, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muziekgroep, Rondlopende muzikanten, Sixties band, Straatmuzikanten,
reviews De Nieuwe Helden

Nick & Inge
Dag Thijs, Wil je nog even laten weten dat wij gisteren een fantastische dag hebben gehad. De nieuwe helden waren echt te gek. Precies de sfeer die we wilden hebben. Gezellige muziek en ze bewogen zich door de gasten heen. Erg leuk. Ook van de gasten veel complimenten gekregen over de goede muziek. Diverse gasten hebben om kaartjes gevraagd van de helden dus wie weet.

Groeten, Nick & Inge
Loes Boeren-Snelderwaard
Het was een perfecte dag en de Nieuwe Helden waren geweldig! Iedereen was enthousiast en ze hadden nog wel 3 uur kunnen doorspelen :-) Heel erg bedankt voor de probleemloze afhandeling van alles, het kon allemaal niet beter.

Met vriendelijke groet, Loes Boeren-Snelderwaard
Marleen
Ja, het was super. Hoewel onze eigen aandacht vooral naar alle gasten uitging en wij dus niet heel bewust naar de Nieuwe Helden hebben geluisterd, hebben we van veel mensen complimenten gekregen over de goede band. Een achternichtje heeft haar hele balletrepertoire gedanst en wij zelf hebben de cd van De Nieuwe Helden veel gedraaid tijdens onze vakantie. Het was helemaal wat we ons erbij hadden voorgesteld... Op de achtergrond, maar wel duidelijk aanwezig en steeds op een andere plek. Onze binnenkomst op het feest is één van de (vele) hoogtepunten op de dag, mede dankzij de Nieuwe Helden!

Bedankt! Groeten, Marleen
Gertjan en Roos
Het was echt fantastisch! We hebben echt enorm genoten, wat een feestje. Onze gasten gingen ook helemaal los! Dus ja... Alles naar wens verlopen!

Heel erg bedankt.

Groeten, Gertjan en Roos
Bauke ter Braak
Hoi Thijs. Het was geweldig! Een paar (vrouwelijke) gasten hebben meteen geprobeerd het illustere trio te boeken voor een eigen feestje, maar helaas: volgeboekt. Terecht, want gewoon perfect voor zo’n feestje. Overigens verdenk ik de gasten ervan dat ze niet alleen vanwege de heerlijke muziek wilden boeken, maar ook omdat ze de gitarist zo leuk vonden :-)

Helaas was de catering niet helemaal top waardoor de heren nauwelijks iets hebben geproefd van het Italiaanse buffet. Daarentegen mochten ze het eerst én het laatst opscheppen van de taarten die het toetje vormden. Dat maakte geloof ik veel goed.

Jij ook bedankt voor de prima service er omheen. Ik weet je te vinden als ik weer een feestje heb.

Vriendelijke groet, Bauke ter Braak
Kees van Harten
Is alles naar wens verlopen? Meer dan dat...het was GEWELDIG.
Niet alleen wij, maar alle gasten waren diep onder de indruk van wat de heren er van hebben gemaakt. Zou je namens mijn vrouw en mij hen nogmaals hartelijk willen bedanken.

De mond en mond reclame zal zijn werk doen en hopelijk weten veel mensen hen en jou hierdoor te vinden. Graag zou ik nog 5 dvd's van de Helden willen ontvangen. Nogmaals bedankt voor de keurige afhandeling

Kees van Harten
Roosmarijn
Afgelopen zaterdag 31 mei jl. hebben De Nieuwe Helden gespeeld na afloop van de huwelijksceremonie en tijdens de receptie en het was geweldig. Wij hebben genoten van de muziek en de sfeer was enorm gezellig door hun aanwezigheid.

Met vriendelijke groet, Roosmarijn
Roc Aventus Apeldoorn
Het was echt super!!! De Nieuwe Helden waren supliem. Echt wat een leuke band was dat he!

We zijn uiterst tevreden, Fatih Kilic
Roc Aventus Apeldoorn
Michiel Kest
Het optreden van de nieuwe helden was geweldig! Dat vond niet alleen ik, maar ook alle gasten.

Nog bedankt voor alle mailtjes, en leuk dat je erna nog informeerde of alles ok was. Ik zal jouw buro bij iedereen aanbevelen die een feest gaat geven.

groetjes, Michiel Kest
Betty Radstok
Ik kan de Nieuwe Helden bij iedereen aanbevelen! De jongens waren mooi op tijd! De muziek paste prima bij de gelegenheid, zodat men ook nog met elkaar kon praten en er zelfs gedanst!

Jullie ook bedankt voor de snelle reservering in zo'n laat stadium.

Hartelijke groeten, Betty Radstok
Marijke Blok
Het was een erg leuke avond er waren ongeveer 100 mensen aanwezig. Vooral bij zo'n diner dansant was het leuk dat de Nieuwe helden tussen de tafels doorliepen en overal wat speelden.

Nogmaals dank en wie weet volgend jaar weer.

Groetjes Marijke Blok
Yvonne
Nou je hebt niets teveel gezegd hoor wat een geweldige avond was het! Echt Super, ik hoor alleen maar complimenten over de muziek en het eten, dat laatste heeft natuurlijk niks met het optreden te maken maar ik vermeld het er toch even bij!

We zullen ze zeker onthouden!

We maken de rekening binnenkort over, bedankt nogmaals en als het lukt breng dan de groeten van mij aan de jongens over.

Groetjes Yvonne
Wim en Mariet
Hallo Thijs. We hebben een ontzettend leuk feest gehad. De muziek was helemaal naar onze zin. Precies wat we verwachtten. Dank voor de correcte afhandeling!

Hartelijke groet Wim en Mariet
playlist De Nieuwe Helden

jazz en swing

Fly me to the moon (Frank Sinatra)
It's only a paper moon (Nat King Cole)
Just a gigolo (Louis Prima)

rock and roll

Lucky Lips (Cliff Richard)
Stray Cat Strut (Stray Cats)

pop

Bad moon rising (CCR)
Brown eyed girl (Van Morrison)
Dance the night away (The Mavericks)
I'm a believer (The Monkees)
Do you want to know a secret (The Beatles)
You've got it (Roy Orbison)

soul

How sweet it is (Marvin Gaye)
Under the boardwalk (Temptations)

reggae - caribisch

Caribbean Moon (Kevin Ayers)
Is this love (Bob Marley)

country - tex-mex

Before the next teardrop falls (Freddy Fender)
Can't help falling in love (Elvis presley)
Hey baby que pasó (Texas Tornados)
Sixteen tons (Johnny Cash)

zuidamerikaans

Como fue (Benny Moré)Sabor a mi