beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

DJ Popta - allround dj - sax optioneel

DJ Popta heeft zich sindsdien ontpopt tot een veelzijdige muziekliefhebber met diepgaande kennis van alles waar een groove in zit! Tegenwoordig kun je hem een mix horen draaien van jazz, hip-hop, soul, Disco, Latin en deep-house en heeft hij menig etablissement mogen vergasten op zijn heerlijk dansbare afro-blend.

Zijn reputatie heeft hij waar kunnen maken in o.a. Troubadour, Newscafe en Buckshot in Groningen, Cafe de Kroeg, Luthers en Barrio Habanna in Arnhem, Cafe Sterre en Lux in Nijmegen en Klein Berlijn in Utrecht. Daarnaast is hij regelmatig terug te vinden op evenementen door het hele land. DJ Popta kan zowel met vinyl als digitaal draaien.

 

DJ popta brings party classics!!! (Vinyl only) by Djpopta on Mixcloud


vinyl


Met behulp van 2 draaitafels en een mengpaneel mixt hij de nummers naadloos aaneen. Van de ene in de andere groove wordt de luisteraar meegesleept in een muzikale reis van opzwepende dansmuziek.

De stijl van DJ Popta loopt uiteen van disco, nu-jazz, latin house, deephouse en eclectic funk. Het gaat om warme geluiden met mooie vocalen. Daarnaast kan DJ Popta lekkere house sets draaien en treed hij op met een saxofonist of een percussionist.

Onder de vleugels van de dj's DJOHN B, Chocolate Brown en Captain F leerde Frank van Popta de kneepjes van het vak. Op dat moment was hij vooral een US Garage liefhebber en geïnspireerd door producers als Frankie Knuckles, David Morales, MAW (Masters At Work) en Deep Dish. 

keywords

DJ Popta, allround dj - sax optioneel, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond loungemuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Allround wedding dj holland, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Dj inhuren feest, Dj met saxofonist, Dj of band voor alle leeftijden, Dj voor een kleine ruimte, Dj voor een verjaardag, Dj voor een verjaardagsfeest, Dj voor gemeleerd gezelschap, House en club dj, Leuke dj, Lounge dj, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek stadhuis, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Stijlvolle bruiloft dj, Stijlvolle dj, Swingende bruiloft dj, Swingende dj, Trouwfeest, Wedding dj the netherlands,