Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
DJ Thijsgewijs Clubset, allround dj 4582
DJ Thijsgewijs Clubset, allround dj 4580
DJ Thijsgewijs Clubset, allround dj 4578
DJ Thijsgewijs Clubset, allround dj 4772
DJ Thijsgewijs Clubset, allround dj 4813
DJ Thijsgewijs Clubset, allround dj 4454
DJ Thijsgewijs Clubset, allround dj 4165

DJ Thijsgewijs Clubset

allround dj

Muzikant & DJ Thijsgewijs brengt een smaakvol, swingend en gevarieerd optreden voor jong en oud met veel ruimte voor afwisseling en interactie met het publiek. 

sfeer & repertoire

Thijsgewijs is allround. Hij draaid oa Jazz, Oldies, Classics, RnB, Nederlandstalig, Happy Hardcore, etc. Met de speciale Spotify DJ Controller is het repertoire eindeloos, verzoekjes zijn altijd welkom! Alles mag zolang het maar een leuk feest wordt.
 
dj & sax

De combinatie van DJ & Sax geeft altijd een extra dimensie aan een optreden. De kunst is nummers te draaien die lekker swingen en ruimte bieden voor de saxofonist. Thijsgewijs studeerde oa drums (conservatorium Arnhem/Zwolle) en de saxofonisten waarmee hij samenwerkt zijn uiteraard ook supergoed :-)

smart sound

Thijsgewijs onderscheidt zich met goed klinkend line-array geluid systeem. Het voordeel daarvan is dat het geluid optimaal in de ruimte wordt verspreid waardoor er nog prima een gesprek gevoerd kan worden.

smart-light

Het door Thijsgewijs ontwikkelde lichtgevende tafelblad is een bijzondere eyecatcher. 

De verlichting bestaat uit 4 floodlights en 2 synchroon gestuurde moonflowers met beweegbare lenzen die een speels effect toevoegen (Ayra - TDC Triple Burst LED RGBWA).

www.thijsgewijs.nl

Bruiloft van Jasper en Miriam
Hi Thijs,

Alles is prima verlopen, we hebben een topfeest gehad.
Iedereen heeft zich heel erg geamuseerd en de band was ook fantastisch.

Groeten,

Miriam en Jasper
Jaarfeest Voorschotense Herensociëteit
Op het Jaarfeest op 15 september 2018 van de Voorschotense Herensociëteit hebben de band Amigos Latinos samen met DJ Thijsgewijs het muzikale deel van de avond in Caribische stijl uitstekend verzorgd. Ze brachten ritmische muziek ten gehore, waarbij de band zich ook door de zaal bewoog en op die manier interactief het publiek extra wist te stimuleren. Maar ook smaakvolle, lekkere dansmuziek en swingende nummers stonden op het repertoire.
DJ Thijsgewijs wisselde de band af en trad op tot in de kleine uurtjes. Gevarieerde muziek -ook op verzoek - zorgde voor een geanimeerde stemming en gezelligheid.
De Amigos en de DJ hebben een sfeervol, swingend en bij vlagen spetterend optreden verzorgd. Mede door hun inbreng is ons Jaarfeest een zeer geslaagde avond geworden.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan Platenkamp, Voorschotense Herensociëteit
Joost Ketting
De Berkley Brothers waren een schot in de roos op deze surprise party voor mijn jarige echtgenote. De vrolijkheid spatte ervan af. Puur entertainment en goede feestelijke muziek die spontaan uitnodigde om te gaan dansen. De band kan echter ook heel goed op de achtergrond spelen als dat nodig is. Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van ThijsGewijs, waarop ruim gedanst werd. Een knalfeest dat nog heel lang als een vrolijke noot in onze herinnering zal blijven na smeulen.

Groet Joost en Jorien
Jan Verasdonck
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Marielle en Joris
Hee Thijs! We hebben met volle teugen genoten van de muziek tijdens ons tuinfeest, zelfs onze buren waren er blij mee! De muziek was echt leuk en swingend, je hebt het echt super goed gedaan! Nogmaals hartelijk dank voor de 'audiocatering' Thijsgewijs!

Vriendelijke groet, Marielle en Joris
Floris & Petra
Het was echt super Thijs!! We hebben veel reacties gehad dat ze het geweldig vonden :) Het swingende lekker en ook de mensen die niet aan het dansen waren hebben genoten. Alleen maar enthousiaste reacties! Hopelijk zijn er veel kaartjes meegenomen en weten mensen je zo nog eens te vinden ;)

Groetjes Floris & Petra
Ingrid en Jaap de Jong
Beste Thijs, zoals je weet en ervaren hebt, hebben wij 14 mei een geweldige huwelijksdag gehad. Het feest was prachtig, waar jij als DJ en de band Amigos Latinos ons en onze gasten een schitterende avond hebben bezorgd. Geweldig, wat was het prachtig in De Rode Hoed in Amsterdam.

Dank en hartelijk groet, Ingrid en Jaap de Jong
Johan en Maartje
Hoi Thijs, Bedankt voor een ongelooflijk gave avond! Mede dankzij jou, hebben we continue met een big smile rondgelopen. Erg lekker gedanst ook en top gedraaid, lekkere stijl, prima dansbaar en iedereen vond er wat van zn gading in, zelfs in de fabeltjeskrant ;) Hoop dat je zelf ook een lekkere avond achter de rug hebt! Als we nog mooi foto materiaal tegenkomen sturen we dat zeker naar je door! Factuur is inmiddels overgemaakt. Heel veel plezier verder als Dj Thijsgewijs en uiteraard als muzikant.

Hopelijk tot ziens! Groet, Johan en Maartje
Joris en Martine Oldenzaal
We willen je nog heel erg bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad tijdens onze bruiloft. Het was ontzettend gezellig en de muziek was precies waar we op gehoopt hadden. Lekker swingend met veel afwisseling en niet te hard, en dat vonden onze ouders ook heel prettig. We hebben veel complimenten gekregen van familie en vrienden, daar hoor je vast nog wel wat van. Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Groetjes Joris en Martine Oldenzaal
Silvia en Bas
Het is een heel leuk filmpje geworden van jullie en onze dochter Jara. Wij en onze gasten hebben enorm van het optreden genoten. Veel goede reacties gekregen. Bedankt voor de leuke maar vooral muzikale bijdrage aan ons feest. Veel succes in de toekomst en misschien zien we jullie nog wel ergens anders spelen.

Groeten Silvia en Bas
Sebastian Fischer Baling
Dag Thijs, veel dank voor een voor mij onvergetelijke avond, heb mij zeer vermaakt, plezier gehad en met mij vele anderen! Veel lof van anderen trouwens voor jou als dj ! Foto nodig voor de site? De foto’s zijn veelal niet geheel scherp, volgens mij precies zoals het hoort als je je verjaardag viert!

Sebastian Fischer Baling
Stichting Vrienden van het Hart
Goed aangevoelde, plezierige ondersteuning van het evenement. Sfeervol en modern tijdens het eten en op het eind uit de bol voor de liefhebbers. Bedankt Thijsgewijs!

Stichting Vrienden van het Hart, Hubert H...
Peter
Beste Thijs. Dit was de juiste muziek bij het juiste feestje. Ik heb heel veel complimenten van de gasten gehad over je muziek, ook qua geluidsniveau was het prima voor een tuinfeestje van 40 man. Ik wil je hartelijk danken dat je dit alles rond kon krijgen in de laatste twee weken en ben je ook dankbaar voor de tips die jij gaf. Als ik nog eens een feestje wil geven, dan weet ik waar ik terecht kan. Nogmaals bedankt voor deze geweldige avond.

Mvg Peter
Bart en Larissa
Beste Thijsgewijs :-) Omdat wij op het eind van ons trouwfeest niet in de gelegenheid waren willen wij jou via deze weg als nog bedanken voor de goed verzorgde avond en audiocatering. Wij hebben veel positieve reacties gekregen! Prettig contact, goede en afwisselende muziek en aankleding.

Groetjes Bart en Larissa