Het Wereld Muziek Trio, sfeer en wereldmuziek 2669
Het Wereld Muziek Trio, sfeer en wereldmuziek 2667
Het Wereld Muziek Trio, sfeer en wereldmuziek 2668
Het Wereld Muziek Trio, sfeer en wereldmuziek 4410
Het Wereld Muziek Trio, sfeer en wereldmuziek 4409
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,7 - 3 reviews

Het Wereld Muziek Trio - sfeer en wereldmuziek

Het Wereld Muziek Trio doet zijn naam eer aan door te bemiddelen tussen verschillende muziekstijlen met als thuisbasis de Europese jazz, balkanmuziek en dansmuziek. Het Trio verzorgt swingende doch romantische optredens met een originele bezetting bestaande uit Accordeon, gitaar en contrabas.

akoestische wereldmuziek

Het Wereld Muziek Trio is bij uitstek geschikt voor een receptie, bruiloft of diner, en alle andere denkbare evenementen waar stijlvolle wereldmuziek met een hoog artistiek gehalte gecombineerd een grote amusementswaarde wenselijk is. 

Het trio kan op verzoek ambulant optreden zodat ze bijvoorbeeld genodigden bij de ingang muzikaal kunnen verwelkomen en daarna in een andere ruimte verder gaan. 

Het trio heeft weinig ruimte nodig en is hierdoor heel geschikt voor het spelen in kleine ruimtes en voor kleine gezelschappen zoals bij onder meer varende party's en intieme diners op het dek van een schip, op tuinfeesten etc.

www.wereld-muziek-trio.nl


Het Wereld Muziek Trio, sfeer en wereldmuziek, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond gitaarmuziek, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Achtergrondmuziek zonder zang, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische muziek, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Balkan Band, Balkan muziek, Band in een strandtent, Band of DJ voor een food truck festival, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bulgaarse Band, christelijke bruiloft, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Gipsy Jazz Band, Gipsy swing trio, Instrumentale achtergrondmuziek, Instrumentale band, Klezmer Band, Klezmer muziek, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Muziek, Muziek aan tafel, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziektrio, Muzikale mannen, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Rustig Trio, Sfeervol gitaarduo, Wereldmuziek Band,
reviews Het Wereld Muziek Trio

Tom
Thijs, het optreden van het Wereld Muziek Trio gisteren was een groot succes. Iedereen was erg positief. Hartelijk dank, misschien kan je dat ook aan hun overbrengen.

Groeten, tot een volgende keer, Tom
Ad Lakerveld
Dag Thijs,

Het was geweldig! Het was een mooi feest. En daar had het muziektrio een groot aandeel in. We zullen ze aanraden.

Met vriendelijke groet, Ad Lakerveld
Pauline Steens
Alles is prima verlopen. ik heb zelf weinig van de muziek gehoord, maar er is wel meer langs me heen gegaan deze dag :-) Jammer natuurlijk, omdat ik zelf de muziek gekozen had maar de sfeer was in elk geval zoals ik me had voorgesteld. Van de gasten hoorde ik dat het erg goede muzikanten waren. Ik hoop dat ook de jongens van Het wereld-muziek-trio het zelf naar de zin gehad hebben.

Groetjes, Pauline Steens