Lady Groove, swingende feestband 4274
Lady Groove, swingende feestband 4267
Lady Groove, swingende feestband 4268
Lady Groove, swingende feestband 4270
Lady Groove, swingende feestband 4271
Lady Groove, swingende feestband 4269
Lady Groove, swingende feestband 4272
Lady Groove, swingende feestband 4273
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 5 - 10 reviews

Lady Groove - swingende feestband

Lady Groove is een swingende feestband met professionele muzikanten die muziek maken met een flinke dosis plezier! De band kenmerkt zich met een dynamische live-show, topkwaliteit, vriendschap en plezier. Lady Groove maakt van ieder evenement een feest. Of dat een bruiloft, bedrijfsfeest, kroegoptreden of studentengala is maakt niet uit.

swingend repertoire

Lady Groove speelt niet alleen recente hits maar ook oude klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ‘90 jaren tot de grootste hits van nu. Disco, Pop, Rock en Soul. 

dj inclusief

De licht en geluid technicus van de band is kosteloos inzetbaar als DJ. Band & DJ voor een 5 uur durend swingfeest. (In overleg kan dat ook langer)

professionele muzikanten

Lady Groove bestaat uit louter professionele muzikanten. Ze hebben o.a. samen gewerkt met Edsilia Rombley, Ali B, Glennis Grace, Tineke Schouten, Trijntje Oosterhuis en VanVelzen.

keywords

Lady Groove, swingende feestband, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Allround muziek, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band met zangeres, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, christelijke bruiloft, Cover en feestband, Coverband, Coverband bedrijfsfeest, Dance Classics Band, Disco band, DJ of band voor alle leeftijden, Eighties Band, Feestband, Jaren 70 Band, Jaren 80 Band, Jaren 90 Band, Jaren 90 muziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek in een strandtent, Muziek stadhuis, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Nineties Band, Pop Band, Rock Cover Band, Seventies Band, Swingende coverband, Tachtiger Jaren Band, Top 40 Band, Trouwfeest,
reviews Lady Groove

Hilde Kolkman
Hilde Kolkman heeft Muziekburo beoordeeld — 5 sterren

Op 10 juni zijn wij getrouwd, we hadden via Muziekburo Lady Groove ingehuurd voor akoestische muziek tijdens het eten en volledige band (niet akoestisch) voor het eerste deel van de avond. Zowel tijdens het eten als in de avond wisten ze met hun muziek de perfecte sfeer neer te zetten, zowel wij, als onze gasten hebben hier enorm van genoten. Zeer goede zang en band in totaal!! Ook van onze gasten hebben we veel complimenten kregen over de band. Voor ons hebben zij bijgedragen aan een onvergetelijke dag!
Gijs en Ade Holstege
Gisteren (23 September) heeft Lady Groove onze 100 jarig feest (samen zijn we 100) luister bij gezet met fantastisch muziek, Strak gespeeld, met precies de juiste setlist (hadden we weinig aangestuurd vantevoren). We hadden rond de 100 gasten en ze waren allemaal stuk voor stuk onder de indruk. "Waar heb je ze gevonden? ze zo'n goede band!" Er werd goed gedanst in de knus door "Beachclub at Sea" ingerichte feest . Echt een top band, zien er ook allemaal goed uit, geweldige uitstraling en absoluut aan te bevelen. Dank voor een geweldige feest Lady Groove!

Gijs en Ade Holstege
Michiel en Sharon
Ik wilde jullie even laten weten dat jullie *w e r k e l i j k* de sterren van de hemel hebben weten te spelen. Was voor ons ook redelijk tricky aangezien de meeste gasten toch wel club-gangers waren ('t is dan maar de vraag of een band bij het publiek in de smaak valt), maar dat ging helemaal goed. Iedereen heeft echt als een gek staan dansen en we hebben zeer veel goede reacties gekregen, ook wat betreft de keus om voor een band te kiezen i.p.v. voor een DJ. Toch veel warmer en gezelliger dit? ;-) Absoluut dat jullie nog wel reacties/vraag zullen krijgen van vrienden van ons, maar dat kan nog even duren. Niet iedereen gaat tenslotte zomaar trouwen! ;-) We sturen je de foto's zo snel mogelijk toe, kan nog wel even duren vanwege het nabestellen, maar ze komen eraan! Nogmaals bedankt voor het regelen van de muziek en de perfecte organisatie daaromtrend! Zou je ook de groeten willen doen aan de rest van de band?

Tot ziens, Michiel en Sharon
Kerstin en Marcius
Ik hoop dat je ons wil vergeven dat het een nogal korte reactie is, maar we staan op het punt om op huwelijksreis te gaan naar Kreta. Ik dacht vlak voor vertrek nog even snel mijn mail te checken en toen zagen we je mailtje. We vonden de band fantastisch, we hebben er geen moment spijt van gehad. Een heleboel gasten kwamen naar ons toe om te vertellen dat ze de band zo goed vonden, zelfs het personeel van de lokatie complimenteerde ons met de goede band. Ook de wisselwerking met de band en de "dansende"gasten was heel leuk. Kortom iedereen was zeer tevreden en in zijn nopjes. Een ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER geslaagde avond. Bedankt voor je mailtje NU.. gaan we weg!!!!!!!

De hartelijke groeten van Kerstin en Marcius
Raymond en Cuny Kluin
Het feest was een enorm succes, het viel ons mee dat het dak er nog op zat :-) Toen het eenmaal op gang was hield het ook niet meer op, de dansvloer was de hele avond gevuld. We hebben na afloop ook bijzonder veel leuke reacties gehad op de band, iedereen vondt het echt fantastisch! Van te voren hoop je toch dat iedereen het na zijn zin heeft op het feest, maar dit overtrof echt onze verwachtingen. Over ons feestje zal nog lang nagepraat worden.... Morgen vertrekken wij naar Bali voor een aantal weken, even lekker nagenieten. Nogmaals bedankt voor een topfeest!

Groeten, Raymond en Cuny Kluin
Andre en Anita Willems
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige muziek en sfeer die Lady Groove op ons feest heeft gebracht. Wij hebben mede hierdoor een super avond gehad. Ook kregen wij veel complimenten over de muziek van onze gasten. Gewoon een superband!

Groetjes Andre en Anita Willems
Anke en Arjan
Hoi Lady Groove! We willen jullie nog even bedanken voor de geweldig goede muziek op onze bruiloft! We vonden het zelf helemaal top en iedereen die we na de tijd spraken vroeg waar we die geweldig goede band vandaan hadden.

Groeten, Anke en Arjan
Kjeld en Valeska Hoogveld
Het was inderdaag een geweldige dag! Mooi weer, stijlvol, sfeervol, smaakvol en iedere ging 's avonds helemaal op in de muziek van Lady Groove !!!!!!!!!!!!!! De afwisseling van rustige nummers met piano, gitaar en zang was overweldigend, iedereen klapte direct mee! De vlotte nummers op de dansvloer zorgde er voor dat niemand reageerde op het verzoek om aan het nagerecht te beginnen! Pas toen er een verschrikte reactie kwam dat het ijs begon te smelten kwam er reactie en actie! Het gemak waarop meegespeeld werd met mensen die een voordracht deden en het enthousiasme waarmee alles gebeurde maakte dat het echt een dag was om nooit te vergeten!!!!!!!!!!!!!!!!

Groeten, Kjeld en Valeska Hoogveld
Thomas en Annemarie Dijksman
Beste Thijs. Na veel omzwervingen kwamen we bij jouw boekingskantoor terecht. Door alle voorbereidingen waren wij redelijk laat met het boeken van een cover-band. We werden door Muziekburo goed opgevangen en begeleid en dat leidde tot het bijwonen van een optreden van Lady Groove. Wij waren dolenthousiast en daarom was voor ons de keus snel gemaakt. Tijdens ons huwelijksfeest op het landgoed Groot Warnsborn te Arnhem moesten wij als bruidspaar natuurlijk beginnen met een openingsdans. Vanaf dat moment is de dansvloer niet meer leeg geweest. Het enthousiasme waarmee alle (dat moet echt eens gezegd worden) bandleden hun muziek en zang ten gehore brachten dat overtrof al onze verwachtingen. Natuurlijk draaide het in deze band om de lead-vocals en zoals zij het publiek bespeelden was werkelijk fantastisch. Wat wij ook gaaf vonden was dat zij zich ook openlijk tussen de dansende gasten begaven om de menigte op te sweepen. Deze band had en heeft gewoon plezier in muziek maken en dat straalt er dan ook vanaf. Wij hebben dan met recht ook een geslaagde dag gehad waarbij wij deze band zeker zullen aanbevelen indien iemand op zoek is naar "goed entertainment". We hebben van de gasten alleen maar positieve reacties gehad : ze vonden het telkens jammer wanneer ze gingen pauzeren. Wij zijn binnenkort (13 sept.) gelukkig weer in de gelegenheid om naar hun muzikale kunsten te mogen luisteren : een collega heeft namelijk dezelfde band op hun bruiloft. Hun feestavond kan in ieder geval niet meer stuk. Dat staat vast. Wij willen jou in ieder geval bedanken dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt en vragen je daarom om nogmaals onze dank over te brengen aan de band.

Groeten, Thomas en Annemarie Dijksman, Bemmel
Eef en Ruud
Het was 1 groot feest! De hele dag was erg geslaagd. Vanaf een uur of 6 liepen de mensen van de band Lady Groove rond in hotel "de Kroon" in Gennep. Vanaf 8 uur 's avonds begon het feest. Wij stonden in de hal voor de zaal handjes te geven, dus ik weet niet of de muziek toen al speelde. Toen wij (om een uur of 9 of zo) de zaal in kwamen, dachten we even rustig met wat mensen te kunnen praten. We werden echter door onze ceremoniemeester gehaald voor de openingsdans. Na 5 minuten stond de hele dansvloer vol en dat is de hele avond zo gebleven! Dankzij onze openingsdans is vanaf het begin van de avond de dansvloer onafgebroken bezet geweest. Dus achteraf vond ik het helemaal niet erg dat we de avond geopend hebben! Achteraf hoorde ik van een groep die een stukje wilden doen: "ik heb liever dat de band doorspeelt, als dat we moeten vragen om te stoppen, voor ons liedje". Ook wilde behoorlijk wat mensen weten hoe we aan de band zijn gekomen. Ik heb tegen iedereen gezegd dat we ze via jou geregeld hebben. Conclusie: het was zeer geslaagd en dat was zeer zeker ook te danken aan Blend-IT !

Groeten, Eef en Ruud
playlist Lady Groove

’70’s

Ain’t no mountain high enough – Marvin Gaye
Bad girls – Donna Summer
Car wash – Ross Royce
Disco inferno – The Trammps
I want you back – The Jackson Five
Last dance – Donna Summer
My girl – The Temptations
My guy – Supremes
My Sharona – The Knack
Play that funky music – Wild Cherry
Respect – Aretha Franklin
Superstition – Stevie Wonder
Think – Aretha Franklin
You’re the one that I want – Grease

’80’s

Ain’t Nobody – Chaka Khan
Always there – Incognito
Baby love – Mothers Finest
Billy Jean – Michael Jackson
Blame it on the boogie – Michael Jackson
Boogie Wonderland – Earth, Wind & Fire
Can you feel it – The Jacksons / The Temperor
Celebration – Kool & the Gang
Conga – Gloria Estefan / Miami Sound Machine
Could you be loved – Bob Marley
Dancin’ in the street – Martha Reeves
Don’t stop ‘til you get enough – Michael Jackson
Easy Lover – Phil Collins & Philip Bailey
How Will I Know – Whitney Houston
I will survive – Gloria Gaynor
Kiss – Prince
Rock With You – Michael Jackson
Shake your body – The Jacksons
Sista’s are doing it for them selves – Aretha Franklin / Annie Lennox
Super freak – Rick James, MC Hammer
Tell me Something Good – Chaka Khan
Typical Male – Tina Turner
Wake me up before you go-go – Wham
We are family – Sister Sledge
You might need somebody – Shola Ama

’90’s & more

Are You Gonna Go My Way – Lenny Kravitz
Always on the run – Lenny Kravitz
Feel what you want – Kristine W.
Finally – CC Peniston
Iedereen is van de Wereld – Scene
Ik kan het niet alleen – De Dijk
Let’s talk about seks – Salt ’n Pepa
Lola’s theme – Shape Shifters
Nobody’s Wife – Anouk
Pride / A Deeper Love – Aretha Franklin / C+C Music Factory
Remember the time – Michael Jackson
Show me love – Robin S.
Waiting for tonight – Jennifer Lopez
What’s Love Gotta To With It – Tina Turner
Who do you think you are – The Spice Girls

Actueel

Ain’t it fun – Paramore
Another day – Jamie Lidell
Are You Gonna Be My Girl – Jet
Be the One – Dua Lipa
Blurred Lines – Robin Thicke / Pharrel Williams
Cake by the Ocean – DNCE
Can’t Feel My Face – The Weekend
Can’t Rely On – Paloma Faith
Crazy in love – Beyonce
Deja Vu – Beyonce
Don’t Worry – Madcon
Fireball – Pitbull
Good God – Anouk
Good Luck – Basement Jaxx
Happy – Pharrel Williams
Hold Back The River – James Bay
Hold my hand – Jess Glynne
How deep is your love – Calvin Harris
It’s What You Dont Do – Lianne La Havas
Just dance – Lady Gaga
King – Years & Years
Last night a DJ saved my live – Indeep
Lean On – Major Lazer
Like I Can – Sam Smith
Locked out of heaven – Bruno Mars
Love me like I do – Ellie Goulding
Love Runs Out – One Republic
Mercy – Duffy
Mesmerized – Faith Evans
On my mind – Ellie Goulding
Please don’t stop the music – Rihanna
Pretty fly for a white guy – Offspring
Pricetag – Jessie
Rain down on me – Kane
Rather be – Clean Bandit
Rock your body – Justin Timberlake
Rumor has it – Adele
Shut Up and Dance – Walk The Moon
Single ladies – Beyoncé
This Girl – Kungs vs Cookin’
Titanium – Sia
Tell Me Bout It – Joss Stone
Thinking out loud – Ed Sheeran
Trouble With My Baby – Paloma Faith
Uptown Funk – Mark Ronson
Valerie – Amy Winehouse
Want To Want Me – jason derulo
War – Kensington
We found love – Calvin Harris