Looporkest Funparade, straat en looporkest 1469
Looporkest Funparade, straat en looporkest 1470
Looporkest Funparade, straat en looporkest 1472
Looporkest Funparade, straat en looporkest 1473
Looporkest Funparade, straat en looporkest 1474
Looporkest Funparade, straat en looporkest 1593
Looporkest Funparade, straat en looporkest 1471
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Looporkest Funparade - straat en looporkest

Looporkest Funparade brengt nieuwe stijl dixieland! Dat is het credo van deze jonge muzikanten die een absoluut gevoel hebben voor sfeer en vermaak. Looporkest Funparade speelt een voor iedereen herkenbaar repertoire in dixie-stijl. Swingende collectieven, mooie solo's en tweestemmige zang zijn de ingrediënten van deze succesvolle formatie die al zo'n 15 jaar bestaat.

themakleding


Zij beschikken over een grote eigen garderobe met verschillende soorten thema kleding. Pinguins, paashazen, zwartepieten, kerstmannen, culinaire koks, Oosterse sultans, matrozen, oranje-fans, clowns, schoonmakers, etc. Ook is het mogelijk om in overleg een nieuw thema aan het rijtje toe te voegen of kleding in de huisstijl van uw evenement, vereniging of bedrijf te dragen. Een logo, afbeelding of tekst op de sousafoon hoes is ook mogelijk.

keywords

Looporkest Funparade, straat en looporkest, Akoestische loopact, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Bruiloft muziek in festival stijl, Dixieland Band, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek voor buitenlocatie, Looporkest, Lopende muziekgroep, Mobiel entertainment, mobiele muzikale ondersteuning, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een vintage festival, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikanten in vintage kledingstijl, New Orleans Band, Rondlopende band, Rondlopende muzikanten, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten,