Magic Panini Brothers
Magic Panini Brothers
Magic Panini Brothers
Magic Panini Brothers
Magic Panini Brothers
Magic Panini Brothers

Magic Panini Brothers - table magic en meer

Beoordeling: 5 - 1 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

Mister Magic en The Magic Panini Brothers ... bij wie het vals spelen altijd honderd procent eerlijk gebeurt! 

Na hun tournee langs de grote gevangenissen van Amerika komen The Magic Panini Brothers Europa veroveren. Klassiek bedrog als de 3-card monte, de Onzichtbare Kaart en de Wisseltruc worden vertoond. Maar er komt nog veel meer aan bod, zoals een "eerlijke" loterij waarbij de kandidaten toch met echte prijzen naar huis gaan. De meesters van het balletje-balletje komen naar u toe. 

salon magic

Naast Table Magic bieden The Magic Panini Brothers ook diverse shows variërend van 30 tot 45 min waarin zij oa met uw gedachten spelen en u tevens een kijkje in hun hoofd gunnen. Verbazende onthullingen, luchthartig gedachtelezen en bloedstollend stuntwerk van dit mentale duo. Bij alle aspecten van de voorstelling wordt het publiek actief betrokken.

goochelaars betrapt

Een nieuwe kijk op een bekend televisieprogramma waarin de goochelaars op komische wijze worden ontmaskerd. Kan het echt zo simpel zijn? De doortrapte goochelaars nemen u mee door de wondere wereld van de magie.

mega pepernoten en spruitjes sjoow

Speciaal voor sinterklaas warmen The Magic Panini Brothers het kleine publiek op tijdens deze plusminus 45 minuten durende show. De kinderen staan stijf van de zenuwen, want Sinterklaas komt bij papa of mama op het werk om cadeautjes uit te delen aan alle lieve kindertjes. Echter, Sinterklaas is wat laat want er zijn ook zoveel lieve kindertjes die hij moet bezoeken. Daarom heeft de goede Sint zijn twee favoriete goochelaars alvast vooruit gestuurd om de kinderen wat gerust te stellen. De kinderen mogen helpen om pepernoten te toveren en leren ze hoe je van een ballon een hondje maakt. Lachen, gieren en brullen!
www.magic-panini-brothers.nl

Magic Panini Brothers, table magic en meer, 12,5 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Akoestische bruiloftband, Akoestische muziek bruiloft, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Bruiloft muziek in festival stijl, Entertainers, Entertainment voor kinderen, Gastenontvangst, Humoristische afsluiting, Live achtergrondmuziek, Muziekbureau, Rondlopende goochelaar, Speciale acts,
reviews Magic Panini Brothers

Universiteit Nijmegen
Dag Thijs, Alles is zo goed verlopen dat ik de vrijdag erna in iedere geval een vrije dag moest opnemen. Teveel koffie gedronken waarschijnlijk. Welnu: het feestje was natuurlijk een gigantisch succes. In de eerste plaats door het mooie weer. Dat is altijd een gok. In de tweede plaats door jullie, de magic panini brothers! Maar dat was geen gok, dat wist ik al van tevoren. Ik kan me geen personeelsuitje van de universiteit herinneren waar zo veel gelachen is. Ik hoor hier alleen maar lovende woorden.

Nogmaals bedankt.

Sjaak.