Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4795
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4805
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4777
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4776
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4911
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4791
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4803
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4792
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4793
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4797
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4796
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4826
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4886
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4887
Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ 4884
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 5 - 9 reviews

Mobiele DJ Thijsgewijs - Walking Rolling DJ

Thijsgewijs brengt als mobiele DJ veel sfeer en gezelligheid. Hij loopt rond, draait nooit te hard en met de speciale Spotify Controller is het repertoire eindeloos, kom maar op met die verzoekjes ;-)

Omdat de Mobiele DJ set met accustroom mobiel verplaatsbaar is ontstaat er al snel gezellige interactie met iedereen die in de buurt staat. Het aanvragen van nummers is daardoor ook heel gemakkelijk, zie de video's. 

Thijsgewijs draait gevarieerde muziek met aandacht voor volume, geluidskwaliteit en dynamiek. Dansen mag maar een goed gesprek moet ook mogelijk zijn. 

Hier wat mixjes van Thijsgewijs zelf, klik next voor de volgende.mobiele dj

Een mobiele of rijdende DJ kan zich vrij op verschillende plekken bewegen, kan zich op groepjes binnen de groep richten en heeft nauwelijks opbouwtijd. De DJ-Mate is een verrijdbare DJ-Set op accustroom en daarom ideaal bij een bruiloft, huwelijk, tuinfeest, borrel of receptie waar meerdere ruimtes bedient moeten worden en ook daar waar het volume niet al te luid hoeft te zijn. 

mobiele Band

Dankzij de 4 zenders & ontvangers kan de DJ-Mate ook ingezet worden om een bandje draadloos uit te versterken. 

logo branding

Het plaatsen van een logo is geen probleem, doen we eenvoudig met pro klittenband. 

verhuur

De dj-mate is geen losse verhuur product, daarvoor is het apparaat te uniek en te kostbaar. 

Trouwceremonie & Huwelijksceremonie

De DJ-Mate is zeer handig bij een trouwceremonie, huwelijksceremonie of huwelijksvoltrekking waar geen stroom aanwezig is. Het geluid wordt draadloos bedient zodat iedere spreker of muzikant goed verstaanbaar blijft.

versterkte muziek op locatie verboden?

U geeft een feest waar versterkte muziek verboden is? Laat ons dan even contact opnemen met de locatie. Het volume is nooit veel luider dan het gezelschap zelf.
 
techniek Band & DJ-Mate


Numark iDJ Pro Premium DJ Controller
4000 titels populaire muziek en alles van spotify
XAIR-12 draadloze mengtafel
Bluetooth audio modules
4 ontvangers voor microfoons & instrumenten
1 zender om het geluid door te sturen
DAP DLM-12A tweeweg luidspreker 128 dB 
LED verlichting
Lifepo4 accu (8 uur accustroom)

smart-light

Tegen een meerprijs kunt u extra verlichting bestellen. Daarmee kan een saaie ruimte ineens heel mooi worden.

De verlichting bestaat uit diverse floodlights en synchroon gestuurde effecten met beweegbare lenzen die een speels effect toevoegen. Geen high-tec maar zeer effectief.

combinatie band & dj op uw feest?

combinatie van band & djMet de combinatie Band & DJ Thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ & Muzikant.

Band en dj thijsgewijs

www.djmate.nl


Mobiele DJ Thijsgewijs, Walking Rolling DJ, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond loungemuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een receptie, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Allround muziek, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band en dj thijsgewijs, Band en DJ voor buitenlocatie, Band en DJ voor een Congres, Band in een strandtent, Band of DJ voor een food truck festival, Battery powered DJ, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, christelijke bruiloft, DJ inhuren feest, DJ met saxofonist, DJ of band voor alle leeftijden, DJ op batterij accu stroom, DJ voor een feestje thuis, DJ voor een klein feest, DJ voor een klein gezelschap, DJ voor een kleine ruimte, DJ voor gemeleerd gezelschap, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Jaren 60 Band, Leuke DJ, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek voor buitenlocatie, Lopende DJ's, Lounge DJ, Mobiel entertainment, Mobiele band bij foodtruck bruiloft, Mobiele bruiloftband, Mobiele coverband, Mobiele DJ, Mobiele DJ Booth, Mobiele DJ met saxofonist, Mobiele DJ met saxofoon, Mobiele DJ voor een tuinfeest, Mobiele muziek, mobiele muzikale ondersteuning, Mobile DJ, Mooie achtergrondmuziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek voor een braderie, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Off Grid DJ rental, Off grid party DJ, Rijdende DJ, Rollende DJ, Rolling DJ, Solisten, Speciale acts, Stijlvolle bruiloft DJ, Stijlvolle DJ, Swingende bruiloft DJ, Swingende DJ, Trouwfeest, Vrolijke achtergrondmuziek, Walking DJ, Wedding DJ The Netherlands, Wireless DJ rental,
reviews Mobiele DJ Thijsgewijs

Bruiloft Joost en Margo
Op vrijdag 6 juli was onze bruiloft met `s middags een optreden van de Berkley Brothers en in de avond DJ Thijsgewijs.

We hebben enorm genoten van deze broeders van andere moeders. De Berkley Brothers hebben een ontzettend leuke sfeer gecreëerd en de voetjes gingen al snel van de vloer. Goede live muziek en leuke keuze van liedjes en prettige interactie.

's Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

Bedankt mannen! Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad!

Groeten uit Frankrijk, Joost en Margo
Joost Ketting
De Berkley Brothers waren een schot in de roos op deze surprise party voor mijn jarige echtgenote. De vrolijkheid spatte ervan af. Puur entertainment en goede feestelijke muziek die spontaan uitnodigde om te gaan dansen. De band kan echter ook heel goed op de achtergrond spelen als dat nodig is. Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van ThijsGewijs, waarop ruim gedanst werd. Een knalfeest dat nog heel lang als een vrolijke noot in onze herinnering zal blijven na smeulen.

Groet Joost en Jorien
Menno Kroon Bloemenzaak
Dank Muziekburo en Jackbox voor de perfecte invulling van onze muzikale wens tijdens de Late Night Shopping avonden! #aanrader

Anne Vlek

Elise Penterman
Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis. Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten. Ook zijn muzikale kunsten op de piano hebben wij ervaren als zeer gezellig. Dank voor de leuke avond.

Met vriendelijke dushi groet!
Jan Verasdonck
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!Groeten, Suus en Albert
Anja en Hugo de Vries
Beste Thijs en Berkley Brothers. Heel erg bedankt nog voor jullie bijdrage. Jullie klonken als een klokje, niet te hard ook en jullie zagen er heel leuk uit. Iedereen was super enthousiast, al met al zeer geslaagd, voor herhaling vatbaar!

Groetjes Anja en Hugo de Vries
Tom en Marlies
Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen. Nogmaals dank.

Groetjes, Tom en Marlies