Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4795
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 5014
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4777
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4776
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 5023
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4805
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4791
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4796
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4792
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4803
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4886
Mobiele DJ Thijsgewijs, Lopende DJ zonder stekkers 4887

Mobiele DJ Thijsgewijs

Lopende DJ zonder stekkers

's Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten ...

Thijsgewijs brengt sfeer en gezelligheid. Hij loopt rond met zijn mobiele DJ Mate. Maakt een praatje en speelt een verzoekje af. Het volume is altijd aangenaam en met de speciale Spotify Controller is het repertoire eindeloos ;-)
 
Geen monotoon gedreun maar gevarieerde muziek met aandacht voor sfeer en gezelligheid op een prettig volume. Dansen mag maar een goed gesprek moet ook mogelijk zijn. 
 


mobiele dj

Een rijdende DJ kan zich vrij op verschillende plekken bewegen, kan zich op groepjes binnen de groep richten en heeft nauwelijks opbouwtijd. De Mobiele DJ Mate werkt op accustroom en daarom ideaal bij iedere gelegenheid waar meerdere ruimtes bedient moeten worden. 

 

Het mobiele systeem kan middels een zender aangesloten worden op een vast geluidsysteem, bijvoorbeeld bij een festival of grote zaal.


Huwelijksceremonie

De DJ Mate is zeer handig bij een trouwceremonie, huwelijksceremonie of huwelijksvoltrekking waar geen stroom aanwezig is. Het volume wordt draadloos op afstand bedient zodat iedere spreker of muzikant goed verstaanbaar blijft.

mobiele band

Dankzij de 4 zenders & ontvangers kan de mobiele DJ Mate ook ingezet worden om een bandje draadloos uit te versterken. 
 
techniek Band & DJ-Mate


Numark iDJ Pro Premium DJ Controller
4000 titels populaire muziek en alles van spotify
XAIR-12 draadloze mengtafel
Bluetooth audio modules
4 ontvangers voor microfoons & instrumenten
1 zender om het geluid door te sturen
DAP DLM-12A tweeweg luidspreker 128 dB 
LED verlichting
Lifepo4 accu (8 uur accustroom)

smart-light

Tegen een meerprijs kunt u extra verlichting bestellen. Daarmee kan een saaie ruimte ineens heel mooi worden.

De verlichting bestaat uit diverse floodlights en synchroon gestuurde effecten met beweegbare lenzen die een speels effect toevoegen. Geen high-tec maar zeer effectief.

combinatie band & dj op uw feest?

dj thijsgewijs

Met de Combinatie Band & DJ Thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ & Muzikant.

Thijsgewijs Mobiel
Thijsgewijs Clubset

Muzikant & DJ Thijsgewijs brengt een smaakvol, swingend en gevarieerd optreden voor jong en oud met veel ruimte voor afwisseling en interactie met het publiek.

Met de speciale Spotify Controller is het repertoire eindeloos. Verzoekjes zijn dan ook altijd welkom!

Bruiloft Joost en Margo
Op vrijdag 6 juli was onze bruiloft met `s middags een optreden van de Berkley Brothers en in de avond DJ Thijsgewijs.

We hebben enorm genoten van deze broeders van andere moeders. De Berkley Brothers hebben een ontzettend leuke sfeer gecreëerd en de voetjes gingen al snel van de vloer. Goede live muziek en leuke keuze van liedjes en prettige interactie.

's Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

Bedankt mannen! Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad!

Groeten uit Frankrijk, Joost en Margo
Joost Ketting
De Berkley Brothers waren een schot in de roos op deze surprise party voor mijn jarige echtgenote. De vrolijkheid spatte ervan af. Puur entertainment en goede feestelijke muziek die spontaan uitnodigde om te gaan dansen. De band kan echter ook heel goed op de achtergrond spelen als dat nodig is. Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van ThijsGewijs, waarop ruim gedanst werd. Een knalfeest dat nog heel lang als een vrolijke noot in onze herinnering zal blijven na smeulen.

Groet Joost en Jorien
Menno Kroon Bloemenzaak
Dank Muziekburo en Jackbox voor de perfecte invulling van onze muzikale wens tijdens de Late Night Shopping avonden! #aanrader

Anne Vlek

Elise Penterman
Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis. Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten. Ook zijn muzikale kunsten op de piano hebben wij ervaren als zeer gezellig. Dank voor de leuke avond.

Met vriendelijke dushi groet!
Jan Verasdonck
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!Groeten, Suus en Albert
Anja en Hugo de Vries
Beste Thijs en Berkley Brothers. Heel erg bedankt nog voor jullie bijdrage. Jullie klonken als een klokje, niet te hard ook en jullie zagen er heel leuk uit. Iedereen was super enthousiast, al met al zeer geslaagd, voor herhaling vatbaar!

Groetjes Anja en Hugo de Vries
Tom en Marlies
Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen. Nogmaals dank.

Groetjes, Tom en Marlies