Planet Acoustic, allround coverband 4092
Planet Acoustic, allround coverband 3427
Planet Acoustic, allround coverband 4091
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,8 - 13 reviews

Planet Acoustic - allround coverband

Planet Acoustic is een allround trio of kwartet met een breed cover repertoire. De band is unplugged of versterkt en desgewenst met zangeres inzetbaar op uw bedrijfsfeest, receptie, bruiloft of diner dansant.

De band bestaat uit gerenommeerde muzikanten die onder andere spelen bij Focus, Trijntje Oosterhuis, Imelda, Farrida Merville en Van Velzen, echte toppers dus!

breed repertoire

De band zet een verrassend breed repertoire neer waarbij het accent op de jaren 70 en 80 en top 40 hits van nu ligt. Duur van het optreden is ca 4 sets van 40 minuten. In de pauzes worden cd's gedraaid zodat ook dan het feest gewoon doorgaat.

met zangeres

Planet Acoustic is uit te breiden met een uitstekende zangeres, zij geeft de band meer ruimte om andere nummers te spelen met meerstemmige zangpartijen en meer interactie met het publiek. Een aanrader!

www.planet-acoustic.nl


Planet Acoustic, allround coverband, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Akoestische band, Allround trio, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band met zanger, Band met zangeres, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, christelijke bruiloft, Cover en feestband, Coverband, Coverband bedrijfsfeest, Diner dansant, DJ of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Feestband, Jaren 70 Band, Jaren 80 Band, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek in een strandtent, Muziek stadhuis, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikale mannen, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Pop Band, Rock Cover Band, Soul Band, Swingende coverband, Top 40 Band, Trouwfeest,
reviews Planet Acoustic

Jeroen en Heidi Zeegers
Wij hebben met Planet acoustic een super gezellig en onvergeetelijk feest gehad, een superband, deze avond zullen wij niet snel vergeten. Het enthousiasme van de bandleden was geweldig en zorgde ervoor dat iedereen een onvergetelijk avond had.

Groeten Jeroen en Heidi Zeegers
Bas en José
Een late reactie maar niet minder gemeend. Planet acoustic was geweldig. Ze voelden precies aan wat we wilden (rustige start en daarna swingen!). De akoestiek in de Proosdij was geweldig goed. Niets dan lof; een aanrader voor elke bruiloft.

Bedankt! Groeten, Bas en José
Tania en Kris
Hallo Thijs. Het was zeker en vast geslaagd! Jullie waren geweldig! De eerste twee delen van jullie optreden was iedereen het erover eens dat jullie een super band zijn met een prachtige muziekkeuze! (Dat was de reden waarom we jullie ook gevraagd hadden natuurlijk! ) Maar de mensen op de dansvloer krijgen is op een vroege zaterdagavond blijkbaar niet zo evident. Belgen zijn wat terughoudender zeker? ;) Maar eens ze de durf hadden, en wellicht ook de nodige glaasjes op, was het top!!!

We hebben ons zelf goed geamuseerd en echt iedereen was enthousiast, ook diegene die zelfs buiten de tent stonden. Jullie muziekkeuze werd door iedereen met enthousiasme onthaald. Ons kinderen waren tevens zeer enthousiast en vonden het allemaal best imposant. Jullie hebben ons ,en onze gasten, een toffe avond bezorgd, met ‘onze’ muziek, toffe sfeer gebracht, … dikke merci aan jullie allen!

Bij een volgend feestje denken we absoluut terug aan planet acoustic! En hopelijk komen jullie al eens in de regio optreden zodat we jullie nog eens kunnen horen en zien. De contactgegevens gaan alvast rond :-)

Dankjewel alle vier!!!!!
xxx

Groetjes,
Tania en Kris
Vicky en Andrew
We moesten even tot rust komen want het was echt een geweldige bruiloft cq familieweek. Het optreden van Planet Acoustic beviel uitstekend. We kregen alleen maar complimenten over de band. Ook bij de mensen uit de buurt was het hun niet ontgaan dat er een feest aan de gang was (zo hoorden we de dag erna) en kon men in de wijde omgeving ook meegenieten van de band (Dat was gelukkig geen probleem). Bedankt dat jullie van zover wilden komen. Mede door de muziek was de bruiloft een enorm succes geworden.

Groetjes, Vicky en Andrew
Ella
We hebben een werelddag gehad! Het feest geweldig en de band supergoed. We hebben echt heel veel positieve reacties op de band gehad, hoe goed ze speelden. Een aantal vrienden van ons die ook een goede kijk om muziek hebben beaamden ook dat Planet Acoustic echt heel goed was.

We hebben absoluut geen spijt dat we voor deze band hebben gekozen. Het was écht gaaf!

Liefs Ella
Sectra Benelux
Het optreden is uitstekend verlopen, was weer een prima keuze! Lekkere rustige nummers onder het eten, later wat meer up tempo. We zijn weer dik tevreden en zullen het voortzeggen!

Bedankt en tot een volgende keer!

Conny Osinga - Sectra Benelux
Ronald
De avond was geweldig en zeker niet in de laatste plaats door Planet Acoustic. De band was groots en kan ik anderen beslist aanbevelen. Wij hebben alleen maar goede reacties gehad van aanwezigen. Groet, Ronald
Menno & Gertrud
Beste Thijs, Als we kijken naar de geplaatste reacties op de site, dan is er eigenlijk geen aanvulling op nodig, ook wij zijn enthousiast. Wij zijn s’ avonds getrouwd met als thema ‘alles is liefde’ en de hele avond was hartverwarmend en superleuk.

Onze dochter Kim zong het nummer ‘alles is liefde’ solo in de kerk en mocht het met Planet Acoustic nog eens overdoen. Toen de muziek wat steviger werd, gingen de beentjes ook van de vloer. Bedankt voor jullie bijdrage aan een avond die wij nooit meer zullen vergeten.

Hartelijke groet, Menno & Gertrud
Jeroen en Noelle
Even een kort berichtje vanaf onze huwelijksreis: jazeker, we zijn ontzettend tevreden en denken er nog met heel veel plezier aan terug! Ze waren erg goed op dreef en hebben vol energie gespeeld. We hoorden van een hoop gasten dat ze het ook een erg goede band vonden en merkten het ook: al vanaf het begin gingen de voetjes van de vloer. Uitstekende muzikanten en ze hadden een goede keuze van de nummers: de sfeer voelden ze uitstekend aan. Het was super!

Groeten, Jeroen en Noelle
Anne Vergeer
Dag Thijs. Enthousiasme alom. Allereerst zijn wij blij dat wij Planet acoustic hebben gehad. Velen vroegen me waar deze band vandaan komt, en hoe we eraan kwamen (kwam jij ook nog in beeld). Vooral de eigenaar van de Proosdij was zeer enthousiast. Waarover dan? Het is een heel aangenaam gezelschap: prettige mensen die op een hele professionele manier muziek maken en zich bewegen in het gezelschap: klasse. Een groep die fantastisch zingt en muzikaal meer kan dan menige band van naam van tegenwoordig. Wij hadden in ons gezelschap echte muziekkenners die echt onder de indruk waren van hun muzikale prestaties. Het optreden gaf onmiddellijk aanleiding tot dansen en beweging, precies zoals we het hadden bedoeld. Kortom: dank voor je bemiddeling en breng de dank voor hun bijdrage aan ons feest over! Zij en jij horen nog van Zwolle!

Groeten, Anne Vergeer
Jasper Hendriks
Het heeft even geduurd maar hier is mijn reactie: Een fantastisch feest mede dankzij de band die goed inspeelde op het publiek en de stemming en sfeer snel te pakken had. Het is top geweest, muzikaal erg goed. Al met al een geslaagde middag en avond waar veel collega's positief op reageerden. Bedankt voor je advies en goede keuze, ik zal je zeker weer aanbevelen!

Jasper Hendriks, Onderwijs Service Bureau.
Serge en Gerda
Het was een geweldig feest op 23 juni! Planet acoustic was erg goed en heeft er een grandioos feest van gemaakt. De inzet van de band was erg goed. Ook speciale wensen werden uitgevoerd. Super!!

Groetjes Serge en Gerda
Jan en Wilma van Steeg
Wij hebben een prachtige dag gehad en een geweldig feest. Het feest was nooit zo geweldig geweest zonder Planet acoustic. De band is in staat om de sfeer van de bruiloft perfect aan te voelen en het feest geleidelijk op te bouwen. De reacties van vrienden na afloop van het feest bevatten vrijwel altijd een compliment voor de band. De eerste heeft al gebeld voor het telefoonnummer.

Groeten, Jan en Wilma van Steeg
playlist Planet Acoustic

Het repertoire met zangeres staat onderaan.

01. Sorry seems to be - Elton John
02. Stuck on you - Lionel Richie
03. You to me - The real thing
04. The road ahead - City to City
05. Picture of you - Boyzone
06. Nooit meer een morgen- Marco Borsato
07. Another day - Buckshot le
08. 70’s Medley - (Oh what a night, Rock you baby, Shame Shame )
09. What is love - Haddaway
10. Slip away -
11. Mistirious girl - Peter Andre
12. Back in love - LTD
13. Harder dan ik hebben - Blof
14. Change the world - Eric Clapton
15. More than words - Extreme
16. Tears in heaven - Eric Clapton
17. Still haven’t found - U2
18. Make me feel brand - Simply red
19. Wild world - Mr. Big
20. Jij bent zo - Jeroen v/d Boom
21. Nothing compares - Prince
22. Broken wings - Mr Mister
23. This ain’t gonna work - Alain Clarke
24. Overjoyed - Stevie wonder
25. Harvest for the world - The Christians
26. Walking on the moon - The Police
27. Each day gets better - John Legend
28. Sweet soul music - Arthur Conley
29. Sweet home Chicago - The Blues brothers
30. Long train running - The Doobie brothers
31. Black or white - Michael Jackson
32. Ain’t no stoppin’us - The Commodores
33. Streetlife - Randy Crawford
34. Rock with you - M. Jackson
35. Try ya love - Aswad
36. What’s going on - Marvin Gaye
37. Listen to the music - The Doobie brothers
38. Never be clever - Herman Brood
39. Stand by me - Maurice white
40. Lovely day - Bill Withers
41. Georgy Porgy - Toto
42. Sing it back - Moloko
43. Isn’t she lovely - Stevie Wonder
44. Faith - George Michael
45. I can make you love - Bonnie Raitt
46. Something got me star- - Simply Red
47. You give me something - James Morrison
48. Summer of ’69 - Bryan Adams
49. Hier - Blof
50. Alles is liefde - Blof
51. Eén wereld - Jeroen van de Boom
52. Binnen - Marco Borsato
53. Vrij zijn - Marco Borsato
54. Blijf bij mij - Xander de Buisonjé
55. Are you gonna go my way - Lenny Kravitz
56. Always on the run - Lenny Kravitz
57. Again - Lenny Kravitz
58. Pride - U2
59. Don’t you - Simple minds
60. Run to you - Bryan Adams
61. Gimme all your lovin - ZZ Top
62. Sure know something - Kiss
63. Roxanna - Police
64. With or without you - U2
65. One - U2
66. Dancing on the ceiling - Lionel Richie
67. The one and only - Chesney Hawkes
68. Vultures - John Mayer
69. We close our eyes - Go West
70. Wicked way - Waylon
71. Pride (in the name) - U2
72. Love rears its ugly head - Living Colour
73. Heartbreak warfare - John Mayer
74. Piece of the rock - Mothers Finest
75. Use somebody - Kings of Leon
76. Kool & the Gang Medley
77. Sex is on fire - Kings of Leon

trio + zangeres

1. I gotta feeling - Black Eyed Peas
2. Telephone - Lady Gaga ft. Beyonce
3. American boy - Estelle
4. Evacuate the dancefloor - Cascada
5. Tell me 'bout It - Joss Stone-
6. As - George Michael (Feat Mary J. Blige)
7. Bad romance - Lady Gaga
8. Don't stop the music - Rihanna
9. California girls - Katy Perry ft. Snoop Dogg
10. Closer - Neyo
11. DJ got us fallin' in love - Usher
12. You had me - Joss Stone
13. Can't get you out of my head - Kylie Minoque
14. Independent woman - Destiny's Child
15. Signs - Snoop Doggy Dog, featuring Justin Timberlake
16. Rock your Body - Justin Timberlake
17. Let´s get loud - Jennifer Lopez
18. Crazy in Love - Beyonce
19. Beat it - Michael Jackson
20. The way you make me feel - Michael Jackson
21. Show me love - Robin S.
22. Long train running - The Doobie brothers
23. Brickhouse - The Commodores
24. Carwash - Rose Royce
25. Why did you do it - Stretch
26. Dance across the floor - Jimmy Bo Horne
27. Ain't nobody - Chaka Khan
28. Disco inferno - The Trammps
29. You can leave your hat on - Joe Cocker
30. You should be dancing - The Beegees
31. Staying alive - The Beegees
32. Bring it back - Moloco
33. I´m out of love - Anastacia
34. Upside Down - Diana Ross
35. I'm coming out - Diana Ross
36. Night Fever - The Beegees
37. Proud Mary - Tina Turner
38. Last Dance - Donna Summer
39. Heaven must be missing an Angel - Tavares
40. Somebody else's guy - Jocelyn Brown
41. I feel for you - Prince
42. Don't you worry ´bout a thing - Incognito
43. Celebration - Kool & the Gang
44. Finally - Ce Ce Peniston
45. Dr. Feelgood - James Brown
46. Superfreak - Rick James
47. I wanna be the only one - Eternal
48. Play that funky music - Wild Cherry
49. I feel good - James Brown
50. Voulez vous coucher avec moi - La Belle
51. Unchain my heart - Joe Cocker
52. Ladies night - Kool & the Gang
55. Get down on it - Kool & the Gang
56. Nutbush - Tina Turner
57. Shout - The Trammps
58. Sexbomb - Tom Jones
59. Real mother for yah - Johnny Guitar Watson
60. A lovely day - Bill Withers
61. If I only knew - Tom Jones
62. Can't get enough of your love - Barry White
63. That´s the Way I like it - K.C. and the Sunshine Band
64. Up where we belong - Joe Cocker & Jennifer Warnes
65. Back in love - L.T.D.
66. Sexmachine - James Brown
67. Stir it up - Bob Marley & the Wailers
68. Boom! Boom! Shake the room - Jazzy Jeff & the Fresh Prince
69. Ain't no stoppin' us now - Luther Vandross
70. Don't look any further - Dennis Edwards
71. Stand by me - Ben E. King
72. Le Freak - Chic
73. Just the two of us - Grover Washington jr.
75. September - Earth, Wind & Fire
76. Oops up side your head - The Gapband
77. Word up - Cameo
78. Relight my fire - Dan Hartman
79. Everybody needs somebody - The Blues brothers
80. We are Family - Sister Sledge
81. All night Long - Lionel Richie
82. Faith - George Michael
83. Dance little sister - Terence Trent D' arby
84. You're the first, the last, my everything - Barry White
85. She's a maniac - Michael Sembello
86. Get down Saturday Night - Oliver Cheatham
87. I wish - Stevie Wonder
88. I never knew love - Oletha Adams
89. I'm so excited - The Pointer sisters