Thijsgewijs
Thijsgewijs
Thijsgewijs
Thijsgewijs
Thijsgewijs
Thijsgewijs

Thijsgewijs - allround audiocatering

Beoordeling: 4,7 - 10 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

Thijsgewijs brengt een smaakvol, swingend en gevarieerd optreden voor jong en oud met gevoel voor afwisseling, interactie en sfeer met af en toe een melig liedje :-)

Thijsgewijs is goed zichtbaar en makkelijk benaderbaar. Hij staat niet achter een enorm dj meubel maar bijna tussen de mensen waardoor er vanzelf interactie ontstaat. Het lichtgevende tafelblad is daarbij een leuke eyecatcher. 

Thijsgewijs draait muziek uit de 50'er 60'er 70'er 80'er en 90'er jaren t/m de meest recente hits. Bijna alle muziekstijlen komen voorbij: Soul, Latin, Electro Swing, Zumba, Rock, Ska, R&B, Blues, Jazz, Tango, Funk, Disco, Rap, Hip-hop, Club, Lounge, House, Techno, Dance en meer. Thijsgewijs voorziet veel nummers van een nieuw jasje door er beats of acapellas aan toe te voegen, muzikaal & creatief!

dj & sax

De combinatie DJ & Sax geeft altijd een extra dimensie aan een optreden. De kunst is nummers te draaien die lekker swingen en ruimte bieden voor de sax. Thijs studeerde zelf drums (conservatorium Arnhem/Zwolle) en de saxofonisten waarmee hij samenwerkt zijn uiteraard ook supergoed :-)

demo's

Bruiloft 11-08-2013
Feest ING 03-04-2015
Dushi Huis Ellecom 11-10-2014

smart-sound

Thijsgewijs onderscheidt zich met een goed klinkend geluid systeem dat rondom de dansvloer opgesteld kan worden. Het voordeel daarvan is dat het geluid op de dansvloer gericht staat zodat er daarbuiten ook nog een gesprek gevoerd kan worden, heel prettig!

smart-light

De standaard verlichting bestaat uit 4 floodlights en 2 synchroon gestuurde effecten met ieder 3 beweegbare lenzen die een speels effect toevoegen.

Optioneel zijn 6 extra floodlights die van onder af de muren laten oplichten met een combinatie van roze en ultraviolet of welke kleur dan ook. Al met al een compacte en sfeervolle lichtshow die goed aansluit bij stijlvolle locaties.

www.band-en-dj.nl

combinatie van band & djMet de combinatie band & dj thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren dj.www.thijsgewijs.nl

Thijsgewijs, allround audiocatering, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond loungemuziek, Allround wedding dj holland, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band of DJ bij een Foodtruck, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Combinatie band en dj thijsgewijs, Dj inhuren feest, Dj met saxofonist, Dj of band voor alle leeftijden, Dj op batterij accu stroom, Dj voor een klein gezelschap, Dj voor een kleine ruimte, Dj voor een verjaardag, Dj voor een verjaardagsfeest, Dj voor gemeleerd gezelschap, House en club dj, Leuke dj, Live achtergrondmuziek, Lounge dj, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek stadhuis, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Stijlvolle bruiloft dj, Stijlvolle dj, Swingende bruiloft dj, Swingende dj, Wedding dj the netherlands,
reviews Thijsgewijs

Marielle en Joris
Hee Thijs! We hebben met volle teugen genoten van de muziek tijdens ons tuinfeest, zelfs onze buren waren er blij mee! De muziek was echt leuk en swingend, je hebt het echt super goed gedaan! Nogmaals hartelijk dank voor de 'audiocatering' Thijsgewijs!

Vriendelijke groet, Marielle en Joris
Floris & Petra
Het was echt super Thijs!! We hebben veel reacties gehad dat ze het geweldig vonden :) Het swingende lekker en ook de mensen die niet aan het dansen waren hebben genoten. Alleen maar enthousiaste reacties! Hopelijk zijn er veel kaartjes meegenomen en weten mensen je zo nog eens te vinden ;)

Groetjes Floris & Petra
Ingrid en Jaap de Jong
Beste Thijs, zoals je weet en ervaren hebt, hebben wij 14 mei een geweldige huwelijksdag gehad. Het feest was prachtig, waar jij als DJ en de band Amigos Latinos ons en onze gasten een schitterende avond hebben bezorgd. Geweldig, wat was het prachtig in De Rode Hoed in Amsterdam.

Dank en hartelijk groet, Ingrid en Jaap de Jong
Johan en Maartje
Hoi Thijs, Bedankt voor een ongelooflijk gave avond! Mede dankzij jou, hebben we continue met een big smile rondgelopen. Erg lekker gedanst ook en top gedraaid, lekkere stijl, prima dansbaar en iedereen vond er wat van zn gading in, zelfs in de fabeltjeskrant ;) Hoop dat je zelf ook een lekkere avond achter de rug hebt! Als we nog mooi foto materiaal tegenkomen sturen we dat zeker naar je door! Factuur is inmiddels overgemaakt. Heel veel plezier verder als Dj Thijsgewijs en uiteraard als muzikant.

Hopelijk tot ziens! Groet, Johan en Maartje
Joris en Martine Oldenzaal
We willen je nog heel erg bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad tijdens onze bruiloft. Het was ontzettend gezellig en de muziek was precies waar we op gehoopt hadden. Lekker swingend met veel afwisseling en niet te hard, en dat vonden onze ouders ook heel prettig. We hebben veel complimenten gekregen van familie en vrienden, daar hoor je vast nog wel wat van. Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Groetjes Joris en Martine Oldenzaal
Silvia en Bas
Het is een heel leuk filmpje geworden van jullie en onze dochter Jara. Wij en onze gasten hebben enorm van het optreden genoten. Veel goede reacties gekregen. Bedankt voor de leuke maar vooral muzikale bijdrage aan ons feest. Veel succes in de toekomst en misschien zien we jullie nog wel ergens anders spelen.

Groeten Silvia en Bas
Sebastian Fischer Baling
Dag Thijs, veel dank voor een voor mij onvergetelijke avond, heb mij zeer vermaakt, plezier gehad en met mij vele anderen! Veel lof van anderen trouwens voor jou als dj ! Foto nodig voor de site? De foto’s zijn veelal niet geheel scherp, volgens mij precies zoals het hoort als je je verjaardag viert!

Sebastian Fischer Baling
Stichting Vrienden van het Hart
Goed aangevoelde, plezierige ondersteuning van het evenement. Sfeervol en modern tijdens het eten en op het eind uit de bol voor de liefhebbers. Bedankt Thijsgewijs!

Stichting Vrienden van het Hart, Hubert H...
Peter
Beste Thijs. Dit was de juiste muziek bij het juiste feestje. Ik heb heel veel complimenten van de gasten gehad over je muziek, ook qua geluidsniveau was het prima voor een tuinfeestje van 40 man. Ik wil je hartelijk danken dat je dit alles rond kon krijgen in de laatste twee weken en ben je ook dankbaar voor de tips die jij gaf. Als ik nog eens een feestje wil geven, dan weet ik waar ik terecht kan. Nogmaals bedankt voor deze geweldige avond.

Mvg Peter
Bart en Larissa
Beste Thijsgewijs :-) Omdat wij op het eind van ons trouwfeest niet in de gelegenheid waren willen wij jou via deze weg als nog bedanken voor de goed verzorgde avond en audiocatering. Wij hebben veel positieve reacties gekregen! Prettig contact, goede en afwisselende muziek en aankleding.

Groetjes Bart en Larissa