beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,8 - 6 reviews

Thijsgewijs Band & DJ Mate - mobiele band & dj

Gaat u buiten trouwen? Een festival bruiloft of festival wedding? De Bandmate is ontwikkeld om op ieder denkbare buiten locatie live muziek en sprekers professioneel uit te versterken.

combinatie mobiele band & dj

De Bandmate is inzetbaar als mobiele DJ set voor evenementen, borrels, feesten en partijen. Ideaal bij een bruiloft, huwelijk, tuinfeest, borrel of receptie waar meerdere ruimtes bedient moeten worden. 

Muzikant & DJ Thijsgewijs brengt een smaakvol, swingend en gevarieerd optreden voor jong en oud met veel ruimte voor afwisseling en interactie met het publiek. 

Verzoekjes zijn altijd welkom omdat de ervaring leert dat er dan heel snel een goed feest ontstaat. Met de speciale Spotify DJ Controller is het repertoire eindeloos en heb je dus 100% dansgarantie ;-) 

Trouwceremonie & Huwelijksceremonie

De bandmate is ideaal bij een trouwceremonie, huwelijksceremonie of huwelijksvoltrekking waar geen stroom aanwezig is.  De draadloze microfoon op statief is perfect voor de huwelijksambtenaar. De techniek wordt draadloos bedient zodat iedere spreker goed verstaanbaar is. Na de voltrekking kan de Bandmate ingezet worden voor live muziek of pauzemuziek. 

surprise party?

De voorbereiding zoals omkleden en soundcheck doen we uit het zicht van de gasten. Daarna rollen we de bandmate naar de plaats van optreden en kunnen direct met de muziek beginnen. Surprise ;-)

versterkte muziek verboden?

U geeft een feest waar versterkte muziek verboden is? Laat ons dan even contact opnemen met de locatie. Met de bandmate spelen namelijk nooit luider dan het gezelschap zelf omdat we het volume op afstand bedienen. De meeste locaties begrijpen dat heus wel. Dankzij de bandmate hoeven we onze stemmen en instrumenten niet te forceren om boven het geroezemoes uit te komen, een win win oplossing. 
 
techniek bandmate


De bandmate is ontwikkeld door Thijs Verwer en zit boordevol techniek.  

- Numark iDJ Pro Premium DJ Controller
- draadloze mengtafel (XAIR-12)
- 4 zenders op 1G8 band
- 4000 titels populaire muziek en alles van spotify
- bluetooth ontvanger voor telefoons
- lifepo4 accu (ca 10 uur accustroom)

combinatie band & dj?

combinatie van band & djMet de combinatie Band & DJ Thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ&Muzikant.

Combinatie band en dj thijsgewijs

www.bandmate.nl


Thijsgewijs Band & DJ Mate, mobiele band & dj, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band DJ voor een Congres Borrel, Band in een strandtent, Band of DJ voor een food truck festival, Battery powered dj, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, christelijke bruiloft, Dj inhuren feest, Dj of band voor alle leeftijden, Dj op batterij accu stroom, Dj voor een klein feest, Dj voor een kleine ruimte, Dj voor gemeleerd gezelschap, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek voor buitenlocatie, Lounge dj, Mobiel entertainment, Mobiele band bij foodtruck bruiloft, Mobiele bruiloftband, Mobiele coverband, Mobiele dj, Mobiele dj met saxofonist, Mobiele dj met saxofoon, Mobiele dj voor een tuinfeest, Mobiele muziek, Mooie achtergrondmuziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Off grid dj sound system, Off grid party dj, Rondlopende bruiloft dj, Rondlopende dj, Rondrijdende dj, Stijlvolle bruiloft dj, Stijlvolle dj, Swingende bruiloft dj, Swingende dj, Thijsgewijs band en dj, Trouwfeest, Vrolijke achtergrondmuziek, Wireless dj,
reviews Thijsgewijs Band & DJ Mate

Elise Penterman
Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis. Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten. Ook zijn muzikale kunsten op de
piano hebben wij ervaren als zeer gezellig. Dank voor de leuke avond.

Met vriendelijke dushi groet!
Jan Verasdonck
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!Groeten, Suus en Albert
Anja en Hugo de Vries
Beste Thijs en Berkley Brothers. Heel erg bedankt nog voor jullie bijdrage. Jullie klonken als een klokje, niet te hard ook en jullie zagen er heel leuk uit. Iedereen was super enthousiast, al met al zeer geslaagd, voor herhaling vatbaar!

Groetjes Anja en Hugo de Vries
Tom en Marlies
Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen. Nogmaals dank.

Groetjes, Tom en Marlies