Beoordeling: 4,8 - 4 reviews
Klik rechtsboven op de om de beschikbaarheid op te vragen.

Thijsgewijs Bandmate - mobiele band & dj

Bandmate is een draadloos DJ & PA systeem op accustroom, ontwikkeld om mobiele bandjes mooi in plaats van hard te laten klinken.

Bandmate is ook inzetbaar als mobiele DJ set voor evenementen, borrels, feesten en partijen tot ca 100 gasten. Ideaal voor een tuinfeest, borrel of receptie met meerdere ruimtes. 

combinatie mobiele band & dj
 
De combinatie van draadloos versterkt optreden en een paar setjes swingen op populaire muziek is uniek. Alleen de Bandmate van Thijsgewijs maakt dat mogelijk. 

prettig volume

Het volume van de bandmate is draadloos instelbaar. Uw gasten kunnen elkaar altijd goed verstaan, wij kunnen onszelf goed horen. 

surprise party?

Dankzij de bandmate kunnen we in zeer korte tijd speelklaar staan. De voorbereiding zoals omkleden en techniek doen we uit het zicht van de gasten of het publiek. Vervolgens lopen we met de bandmate naar de plaats van optreden en kunnen we direct beginnen. Surprise ;-)

versterkte muziek verboden?

U geeft een feest waar versterkte muziek verboden is? Laat ons dan even contact opnemen met de locatie. Met de bandmate spelen namelijk nooit luider dan het gezelschap zelf omdat we het volume op afstand bedienen. Er is daarom geen enkele reden om zorgen te hebben over het volume.

bandmate techniek

Mobiel optreden is enorm populair maar gaat altijd ten koste van de kwaliteit van het geluid. Dankzij de bandmate hoeven we onze stemmen en instrumenten niet te forceren om boven het geroezemoes uit te komen. We klinken niet harder maar mooier.

De bandmate is ontwikkeld door Thijs Verwer en zit boordevol nieuwe techniek.  

- draadloze mengtafel (XAIR-12)
- 6 zenders op 1G8 band
- 4000 titels populaire muziek + alles van spotify
- bluetooth audio (draadloos dj'en)
- lege accu geen punt, werkt ook op 220V
- lifepo4 accu (ca 7 uur accustroom)

combinatie band & dj?

combinatie van band & djMet de combinatie Band & DJ Thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ&Muzikant.

Combinatie band en dj thijsgewijs

www.bandmate.nl


Thijsgewijs Bandmate, mobiele band & dj, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band in een strandtent, Band of DJ bij een Foodtruck, Battery powered dj, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, christelijk huwelijk, christelijk trouwfeest, christelijke bruiloft, combinatie band en dj Thijsgewijs, Dj of band voor alle leeftijden, Dj op batterij accu stroom, Dj voor een klein feest, Dj voor een kleine ruimte, Dj voor gemeleerd gezelschap, joods huwelijksfeest, joods trouwfeest, joodse bruiloft, Live achtergrondmuziek, Live muziek voor buitenlocatie, Lounge dj, Mobiel entertainment, Mobiele band, Mobiele bruiloftband, Mobiele coverband, Mobiele dj, Mobiele dj met saxofonist, Mobiele dj met saxofoon, Mobiele dj voor een tuinfeest, Mobiele muziek, Mobiele muziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek in een strandtent, Muziek stadhuis, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Off grid dj sound system, Off grid party dj, Rondlopende bruiloft dj, Rondlopende dj, Rondrijdende dj, Stijlvolle bruiloft dj, Stijlvolle dj, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Swingende bruiloft dj, Swingende dj, Trouwfeest, Wireless dj,
reviews Thijsgewijs Bandmate

Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!Groeten, Suus en Albert
Anja en Hugo de Vries
Beste Thijs en Berkley Brothers. Heel erg bedankt nog voor jullie bijdrage. Jullie klonken als een klokje, niet te hard ook en jullie zagen er heel leuk uit. Iedereen was super enthousiast, al met al zeer geslaagd, voor herhaling vatbaar!

Groetjes Anja en Hugo de Vries
Tom en Marlies
Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen. Nogmaals dank.

Groetjes, Tom en Marlies