Wantoo Dance, dj met zangeressen 3222
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3219
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3465
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3220
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3221
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3870
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3871
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3872
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3873
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3874
Wantoo Dance, dj met zangeressen 3875

Wantoo Dance

dj met zangeressen

Wantoo Dance is bestaat uit twee zangeressen en een virtuoze DJ die tevens toetsen speelt. Zij brengen het live gevoel van een band én de flexibiliteit en de sound van een DJ. Het repertoire van One To Dance kent daardoor weinigbeperkingen. Het is modern en vernieuwend maar houdt altijd rekening met de verwachting van het publiek. 

non-stop entertainment

3 live sets van 50 minuten, 4 uur feest
Incl. licht en geluid tot 300 man
Incl. 2 zangeressen

In de pauzes DJ. Non stop entertainment
Speeltijd onbeperkt uit te breiden.

Uitbreiding met percussionist of saxofonist optioneel

dance classics en disco

Bekende classics en hits uit de seventies, eighties, nineties t/m nu. De muzikanten van Wantoo Dance hebben ervaring in de top van het evenementen circuit. Met de band van André Hazes stonden zij in Ahoy, het Olympisch Stadion en de ArenA. Zij speelden met John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen.

Altijd de nieuwste tracks! Wil je je gasten verrassen met iets nieuws? Wil je buiten de platgetreden paden? Wantoo Dance brengt de beste dance hits uit de jaren negentig en de bekende dance classics uit de jaren tachtig en negentig in een spectaculaire Disco House Remix. Dit is honderd procent emotie. Muziek voor het publiek van vandaag, up to date en toch herkenbaar.

jaren tachtig en negentig

Wantoo Dance speelt de beste nummers uit de eighties en nineties. Een perfect passend repertoire. Het juiste nummer op het juiste moment. Een mooie combinatie van herkenbaar werk en actuele nummers. Voeg daarbij de kwaliteit van virtuoze muzikanten en je weet dat het goed komt. 

pop ballads

Heet je gasten welkom met de mooiste ballads uit de popmuziek en de beste jazz. Muziek als een warm bad. Hoogwaardige stemmen van enkele van de beste zangeressen van Nederland. Pure emotie. Goed gedoseerd en perfect in balans. Wantoo Dance levert met Ballads & Pop de perfecte sound voor ieder feest of bedrijfsevent. Muziek die een ontspannen gesprek omlijst, of een verzorgd diner of een levendige receptie. Helemaal op maat qua sfeer en volume. Nooit te hard, niet opdringerig, maar ook nooit saai of oppervlakkig.

cool lounge

Cool lounge is heerlijke relaxte jazzy muziek waarmee je je gasten zeker zult verrassen. Modern en helemaal van nu, hot en cool tegelijk maar ook melodieus en groovy. Prikkelend maar niet opdringerig. Wantoo Dance staat met The Lounge Project voor ontspannen achtergrondmuziek in de stijl van Arrow Jazz FM, MTV Supperclub en St. Germain. Hippe achtergrondmuziek op niveau, waarbij gepraat en geluisterd kan worden. Cool lounge is veelzijdig inzetbaar: als openingsmuziek van een chique feestavond, als achtergrondmuziek van een stijlvolle receptie of als sfeermaker bij een diner.

hot lounge

The sound of Ibiza en Bloomingdale’s, de nieuwste tracks van dit jaar. Een geraffineerde mix van lounge, disco, house en jazz. Hip en herkenbaar. Hot lounge doet denken aan the Sound of Ibiza, Bloomingdale´s en MTV´s Supperclub. Het is muziek die hoort bij zwoele zomeravonden en ondergaande zon, bij een glas Cabernet Sauvignon, fingerfood en sushi. De inspirerende hot lounge van Wantoo Dance tovert je receptie om tot een echte VIP-party. Trakteer je gasten op jou episode van Sex and the City. Dompel jezelf onder in de sound van een hippe lounge in New York en een uitgelaten strandfeest op Ibiza.

Gijsbert Lagerberg
Het was een geweldig feest mede dankzij Wantoo Dance. Jullie waren in één woord TOP. Wij hebben ook alleen maar positieve reacties over jullie optreden gekregen van onze gasten. Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige avond!

Groetjes Gijsbert Lagerberg
Daan en Mary
Na te zijn bijgekomen van alle emoties en verrassingen van afgelopen vrijdag willen we Wantoo Dance bij deze bedanken voor de geweldige muziek die ze hebben gespeeld. We hebben heel veel positieve reacties gehad en iedereen was onder de indruk van Evelyns stem. We hebben heel erg van jullie genoten!

Daan en Mary
Rob en Yvette
Wij zijn buitengewoon tevreden met het optreden van Wantoo Dance op onze bruiloft. Aan het begin werd er rustige muziek gespeeld zodat we uitgebreid de avondgasten konden begroeten en later op de avond hebben we lekker kunnen dansen. De zangeressen zijn echte nachtegaaltjes en de bandleden waren ook erg goed. We kregen dan ook heel veel complimenten van de gasten, onze avond was echt top. Ontzettend bedankt Wantoo Dance!

Groetjes Rob en Yvette
Arnoud en Esther
We zijn gisteravond terug gekomen van ons huwelijksreis. Het was een grandioos feest, het was werkelijk fantastisch. Wij en onze gasten hebben enorm genoten. Voor een volgend feest zullen we zeker weer contact opnemen!

Bedankt, en tot ziens, Arnoud en Esther
Arnold en Reina
50 jaar wordt je maar één keer en dat moest gevierd worden. Fantastisch optreden van Wantoo Dance. Christoph, Evelyn, Petra en de percussionist. Tijdens de ontvangst heerlijke loungemuziek van Christoph, later tijdens het buffet uitgebreid tot de vier persoons bezetting. Zeker een aanrader, echt niets op aan te merken.

Groetjes van Arnold en Reina
Wouter en Alice
Alles is fantastisch verlopen. De band was nog beter dan we dachten. Alle gasten hebben heerlijk meegedanst en hebben genoten.

We zijn nu op vakantie en als we terug zijn zullen we de factuur betalen.

Groetjes, Wouter en Alice
Advance Business Events
Goede opbouw van het feest, geweldige muziek met twee fantastische zangeressen (Evelyn en Lucette) aangevuld met een percussionist! Ons gezelschap was klein, maar ze hebben er echt een feest van gemaakt!

Advance Business Events
Marc en Alexandra
We hebben heel veel complimenten gekregen over jullie optreden. Evelyn is ook helemaal geweldig. Wat een stem en wat doet ze het leuk! Een brok energie! Een hele ontspannen sfeer, goede muziek en de zaal ging werkelijk helemaal los. Heerlijk repertoire, beetje soul, beetje heftiger, net waar op dat moment behoefte aan was. Allemaal superleuke nummers en heel goed gespeeld en gezongen. Jullie spelen heel goed in op de wens van het publiek en krijgen iedereen aan het swingen en dansen. De percussionist verdient ook aanbeveling, want wat doet hij het goed.

Marc en Alexandra
John en Esther
We zochten een kleine band met een lekker veelzijdig repertoire. Christoph nodigde ons thuis uit voor een persoonlijke kennismaking. Als snel hadden we door dat het goed klikte, samen hebben we een programma samengesteld voor onze bruiloft. Eerst speelde Christoph rustige muziek tijdens de receptie en daarna ging het dak eraf samen met twee zangeressen. We kregen ontzettend veel complimenten van onze gasten. Enorm bedankt!

Vriendelijke groet van John en Esther
Right To Play Charity Dinner 2009
Wij willen u namens alle partijen, die betrokken waren bij het Right To Play Charity Dinner 2009, hartelijk danken voor de muzikale begeleiding tijdens deze avond. De aanwezigheid van de band maakte het Right To Play Charity Dinner helemaal af. Nogmaals dank voor uw inzet en wij wensen u nog veel plezier en succes toe met de band Wantoo Dance.

Met vriendelijke groet, Merel van der Sluis (voorzitter), Daphne van der Linden, Dioni Paardekooper.
SET 1 (EASY LISTENING)
Don`t know why-Norah Jones
One day I`ll fly- Randy Crawford
Use sombody- Laura Janssen
Empire State of mind- Alicia Keys
Read all about it Pt. III - Emilie Sande
Get here- Oleta Adams
Miracle - Ilse de Lange
Beneath yor beautiful - Emilie Sande
Price tag- Jessie J
Put your records on -Corinne Bailey Rae
Super duper love- Josh Stone
Ordinary people- John Legend
Wicked world- Laura Janssen
To make you feel my love- Adele

SET 2 (EASY DANS)
Vlieg met me mee-trijntje Oosterhuis
Need somebody-Shola Ama
Next to me - Emilie Sande
Happy - Pharell Williams
Another day - Jamie Lidell
Back it up- Caro Emerald
Valerie- Amy Winehouse
Mercy- Duffy
California Girls -Katie Perry
Domino- Jessie J.
Disco medley: Le freak/We are family/Lady Marmalade
Crazy in love- Beyonce
I`m so excited- Pointer Sisters
If I ain`t got you- Alicia Keys

SET 3 (DANS)
Rolling in the deep- Adele
Just the way you are - Bruno Mars
A night like this- Caro Emerald
Raise your glass - Pink
Call me maybe - Carly Rae Jepsen
Get Lucky - Daft Punk
Californa gurlz- Katie Perry
Sing it back- Molokko
Only girl - Rihanna
Fire to the rain (Dance remix)- Adele
Finally -Ce Ce Penniston
Show me love- Robin S
Disco Inferno-The Trammps
Push up- The Freestylers
Mesmerized- Faith Evans

SET 4 (DANS)
Pokerface ( Lady Gaga)
Born this way ( lady gaga
Conga - Gloria Estefan
Don`t stop the music ( Rihanna)
Relite my fire/Carwash/Raining men
Lets get loud-Jennifer Lopez
Destination unknown- Alex Gaudino
Think- Aretha Franklin
Last dance- Donna Summer
Natural woman- Aretha Franklin

RESERVE
Angels- Robbie Williams
Hallelujah-Leonard Cohen/ Lisa
Heaven - Bryan Adams/Do
Smooth operator- Sade
Killing m softly –The Fugees
Feel like making love-George Benson
My funny valentine- Jazz standard/ Eigen arrangement
Heaven - Bryan Adams/Do
Cant get you out of my head–Kylie Minogue
Life-Des`ree
Together again-Janet Jackson
Blame it on the boogie-Michael Jackson
Proud mary-Tina turner
I`m outta love –Anastacia
Always there- Jocelyn Brown
September- Earth, Wind and Fire
Somebody else `s guy- Jocelyn Brown