beschikbaarheid opvragen

1  open de pagina van een act
2  klik rechtsboven op de +
3  vul alle vragen in en verzend het formulier

kostenindicatie

De globale kosten van een act kunt u opvragen via info@muziekburo.nl

algemeen

De bands en artiesten bij Muziekburo.nl zijn zeer ervaren met het spelen op feesten en evenementen.

- ze komen op tijd
- gaan goed gekleed
- zijn flexibel en stellen geen hoge eisen
- spelen in op de sfeer en het publiek
- spelen nooit op een te hoog volume
- opereren op de achtergrond en als het kan op de voorgrond
- ze zijn er voor u en doen er alles aan uw feest te laten slagen

uitleg optie

Een optie is een vrijblijvende reservering voor ca 10 dagen en langer wanneer u op tijd aangeeft de optie te verlengen. In geval er een 2e aanvraag komt heeft u nog steeds het 1e recht te reserveren maar zal de optie op een zeker moment overgaan naar een ander. 

uitleg reservering


In tegenstelling tot een optie is een reservering niet vrijblijvend omdat de artiesten niet meer door een ander in optie genomen kunnen worden. U heeft gereserveerd, de boeking is definitief en de uitwerking van de details is slechts een formaliteit. De overeenkomst die u uiteindelijk van ons ontvangt bevat alle afspraken over en weer.

boekingen voor bedrijven

Bij boekingen voor bedrijven werken we met een uitkoopsom. U ontvangt van ons een btw factuur en onze inhoudingsplichtigen verklaring. Muziekburo.nl neemt daarmee van u de inhoudingsplicht over en verzorgt de loon afdrachten en betalingen aan de artiesten, zie loonadministratie

boekingen in de privésfeer

Wanneer de artiesten als zzp'er geregistreerd staan werken we met een uitkoopsom die voor particulieren vaak wat lager geprijsd is. 

Wanneer de artiesten niet als zzp'er geregistreerd staan werken we altijd met een aanbetaling en een contante betaling op de dag zelf, zie loonadministratie

boekingen algemeen

Bands & artiesten komen over het algemeen 1 tot 2 uur voorafgaand aan het optreden opbouwen zodat alles ruim op tijd klaarstaat. 

Wanneer artiesten niet in de gelegenheid zijn thuis te eten verwachten wij een lunch of warme maaltijd. 

Eventuele parkeerkosten komen voor rekening opdrachtgever en worden bij voorkeur ter plaatse afgerekend.

versterkte muziek op locatie verboden?

In de praktijk valt dat meestal reuze mee. Waar het die locaties om gaat is dat ze geen gezeur met hun buren krijgen en daar houden wij graag rekening mee. Een stem of een akoestische gitaar zijn domweg te zacht om zonder versterking in te zetten en dat begrijpt men bij die locaties gelukkig ook is onze ervaring. 

last minute

Gelukkig komt het vrijwel niet voor maar mocht de door u geboekte act niet kunnen optreden dan lossen wij dat probleem voor u op. Muziekburo.nl heeft sinds 1996 een flink netwerk opgebouwd dat goed van pas kan komen bij last minute boekingen. 

uw reservering annuleren

Bij annuleren gelden onderstaande vergoedingen, bij verplaatsen gaan we daar soepel mee om.

0 tot 6 weken voor de productiedatum, 100% van de gage
6 tot 12 weken voor de productiedatum, 75% van de gage
12 tot 18 weken voor de productiedatum, 50% van de gage
18 weken of langer voor de productiedatum, 25% van de gage

evenementen verzekering

Het organiseren van een evenement kost tijd en geld en iedere leverancier heeft specifieke voorwaarden. Met een kortlopende evenementen verzekering kunt u zich tegen de financiële risico’s verzekeren. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij of google op evenementenverzekering.