Privacy verklaring

Muziekburo.nl zal uw gegevens niet met derden ter beschikking stellen of delen, tenzij wij daar wettelijk toe worden verplicht.

Wij vragen alleen persoonlijke gegevens die voor een reservering relevant zijn. Om contracten op te maken, artiesten te verlonen, facturen te versturen en vragen te beantwoorden.

Welke gegevens verwerken wij?

Wanneer u een overeenkomst met ons aangaat worden onderstaande gegevens verwerkt en bewaard. 

Naam
Adres
E-mailadres
Telefoonnummers
Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
Aankoop- en betaalgegevens

In enkele gevallen worden de volledige namen en geboorte data van artiesten met een opdrachtgever uitgewisseld. Denk aan optredens bij een Casino, de overheid, het leger, luchthavens ed. 

- Cookies

Muziekburo.nl maakt gebruik van Google Analytics en Google Adwords. Deze cookies verzamelen, voor zover mogelijk geanonimiseerd,  informatie over het gebruik van onze website. 

Voor het gebruik van het winkelmandje op muziekburo.nl gebruiken we enkele cookies die de formulier gegevens onthouden, en niet meer dan dat. 

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen in de instellingen van de browser.  

- persoonsgegevens

Muziekburo.nl bewaart alle e-mails en persoonsgegevens van klanten op de servers van Google. 

Soms worden er persoonsgegevens gedeeld in een reactie op een blog, een mailtje of een supportticket. Deze gegevens worden alleen gebruikt als ze nodig zijn om u verder te helpen.

- Verbindingsgegevens

Muziekburo.nl bewaart geen verbindingsgegevens.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

In geval u een overeenkomst met ons bent aangegaan worden uw gegevens bewaard tot de wettelijke verplichte bewaartermijn is verlopen. 

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, we vragen altijd toestemming en u kunt zich eenvoudig  afmelden. 

Derde partijen en persoonsgegevens

Wij delen geen gegevens met derden tenzij dat ons wettelijk verplicht wordt of wanneer het nodig is om onze diensten te leveren.

Wanneer een openstaande rekening na de nodige betaalherinneringen niet voldaan is worden uw gegevens gedeeld met een incassobureau.

Beveiliging

De toegang tot uw persoonsgegevens is afgeschermd en enkel medewerkers die persoonsgegevens nodig hebben om hun functie te verrichten hebben toegang. 

Klachtrecht

U heeft het recht uw persoonsgegevens aan te laten passen of geheel te verwijderen vanaf het moment de wettelijke verplichte bewaartermijn is verlopen. 

Heeft u een vraag of verzoek? Neem dan contact met ons op zodat we een oplossing kunnen bespreken. U kan altijd nog een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Laatste aanpassing

Onze privacyverklaring kan ten alle tijden worden aangepast. De laatste aanpassing is van 10 april 2019