A-Tune, jazz lounge music 1976
A-Tune, jazz lounge music 1978
A-Tune, jazz lounge music 1985
A-Tune, jazz lounge music 1986
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,7 - 9 reviews

A-Tune - jazz lounge music

Vrolijke pop, sfeervolle jazz, spannende soundtracks of gewoon mooie liedjes. Gespeeld op gitaar sax en bas, aangevuld met zang, shakers, tamboerijn en handclaps. Met een knipoog naar humor en een vrolijke uitstraling die meteen overwaait naar de luisteraar.

Een uitermate geschikt trio voor een feestelijke ontvangst, een muzikaal intermezzo of een bijzondere omlijsting van bijvoorbeeld uw bruiloft, diner of receptie. Wilt u ook lekker dansen, dan neemt A-tune een drummer en een aangepaste geluidsset mee!

trio - kwartet 

trio - (gitaar sax contrabas en zang) - easy swingend.
kwartet - (trio + percussie of drums) - dansbaar!

combinatie band & dj?

combinatie van band & djMet de combinatie Band & DJ Thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ & Muzikant.

Combinatie band en dj thijsgewijs

www.a-tune.nl


A-Tune, jazz lounge music, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond loungemuziek, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een receptie, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Achtergrondmuziek zonder zang, Akoestisch duo, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische Band voor een foodfestival, Akoestische bruiloftband, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band die kerstmuziek speelt, Band en DJ voor buitenlocatie, Band in een strandtent, Band met saxofoon of saxofonist, Band met zang gitaar en contrabas, Band met zangeres, Band of DJ voor een food truck festival, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, christelijke bruiloft, DJ of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Duo Sax en Gitaar, Easy Listening Band, Fifties Band, Instrumentale achtergrondmuziek, Instrumentale band, Jaren 40 Band, Jazz Band, Jazz band of jazz combo, Jazz en pop band, Jazzband voor bruiloft of huwelijk, Jazzduo sax gitaar, Jazztrio, Live Jazzgroep, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Lopende muziekgroep, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele muziek, Mooie achtergrondmuziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Muzikanten Trio, Rondlopende muzikanten, Rustig Trio, Rustige achtergrondmuziek, Sixties Band, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Thijsgewijs band en dj, Trouwfeest, Vrolijke achtergrondmuziek,
reviews A-Tune

Bruiloft Laura en Jan-Diederik
Beste Thijs,

We hebben genoten van de muzikanten. De muziek was erg mooi en passend voor de sfeer van onze bruiloft.

Met vriendelijke groet,
Laura Goedhart
Nancy Reuser
Beste Thijs.

Dank u wel voor de goede organisatie. We hebben genoten en het duo was echt super!!
We maken vandaag het bedrag over en gaan zeker een review schrijven.

Nogmaals dank.
Groetjes Nancy
Akke en Ton
Wij kijken terug op een super dag en waren bijzonder blij met onze keuze voor A-tune. Fantastische muziek, meedenken in het programma, plezier onderling tijdens het spelen, aanspreekbare en hele aardige persoonlijkheden. Ook onze gasten waren happy en onder de indruk. Bevelen jullie aan iedereen aan, en zullen direct aan A-tune denken als we weer iets te vieren hebben.

Onze grote dank, Akke en Ton
René en Nanda
Het was een geslaagd feest. Wat betreft de muziek niets dan lof, de musici waren leuk, ze dachten goed mee, speelden in op de situatie (buiten- en binnengebeuren) en pasten goed bij het feest en de sfeer die we hadden bedacht. We hebben veel complimenten gehad over de bandkeuze, veel mensen dachten dat we ze al vooraf kenden.

Bedankt voor het regelen. Als wij, of onze vrienden, weer op zoek moeten naar live muziek, dan weten we je zeker te vinden.

Vriendelijke groet, René en Nanda
Akzo Nobel NV
De optredens zijn prima verlopen. Zowel zaterdag als zondagavond hebben we zeer positieve reacties van onze gasten gehad op het optreden van A-tune en ook de samenwerking met hen beiden op beide avonden verliep erg gezellig. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,

Patricia Janssen
Akzo Nobel NV
Communication Manager Special projects & CSR
Vestas Central Europe
We hebben gisteren een zeer geslaagde opening gehad. De bijdrage van A-tune speelde daarbij absoluut een rol! Vele medewerkers waren er erg positief over, dus voor herhaling vatbaar. Ze hadden ze een goede centrale plek in de feestruimte, waardoor iedereen er van kon genieten. Super!

Wellicht tot een volgende keer.

Wendy Ketels
Marketing Coördinator
Vestas Central Europe
Suzanne Lagerveld
Het is zeker naar wens verlopen gisteren. Fijne muziek, precies goed voor een receptie. Reacties van onze gasten waren ook heel positief.

Een goed adres muziekburo.nl, jullie gaan zeker mijn kaartenbak in!

Met vriendelijke groet,
SURFdiensten
Jan van Heugten
Hierbij willen we je laten weten dat we zeer tevreden zijn over het optreden van de twee dames van A-tune. Zeer professioneel en op een bescheiden wijze hebben zij opgetreden en hebben onze gasten vermaakt. Mede hierdoor is ons huwelijksfeest voor ons onvergetelijk geworden.

Met vriendelijke groet, Hermien en Jan van Heugten
Maaike Tuten
Beste Thijs, aan de reacties afgelopen vrijdag te horen was iedereen super tevreden! Hele aardige meiden met leuke muziek, hoorde ik van onze opdrachtgever. Niets dan lof dus! Bedankt voor de fijne samenwerking en wellicht tot ziens in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Maaike Tuten
Hanze Catering
playlist A-Tune

Ain't No Sunshine
Blame It On The Boogie
Cherry 2000
Close To You
Cold Duck Time
Daytripper
Don't You Worry 'Bout A Thing
Every Breath You Take
Feel Like Making Love
Fields of Gold
Give me Hope Joanna
Half A Minute
Isn't she lovely
It's too Late
I Wish
La Isla Bonita
Mercy, Mercy, Mercy
Mo Better Blues
Moon over Bourbon Street
My Little Suede Shoes
My Cherie Amour
Natural Woman
On And On
Popcorn
Say A Little Prayer
Sidewinder
Sir Duke
Son Of a Preacherman
St Thomas
Sunny
Superstition
The Happening
Time After Time
Turks Fruit
Weekend Bizarre
What's Going On
Won't let the sun go down
Yeh Yeh
You Might Need Somebody