Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Zanger Gitarist Miele, balkan en popmuziek 4182
Zanger Gitarist Miele, balkan en popmuziek 4961
Zanger Gitarist Miele, balkan en popmuziek 4179
Zanger Gitarist Miele, balkan en popmuziek 4877

Zanger Gitarist Miele


balkan en popmuziek

Miele is een allround inzetbare zanger/gitarist die gebruik maakt van orkestbanden waardoor het repertoire zeer breed en internationaal is.

Miele is in Bosnie geboren en heeft gouden stembanden meegekregen die je in een doosje zou willen doen. Waar hij ook maar over zingt, je gelooft hem. Hij zingt over liefde, de nacht en als het zo uitkomt vertelt hij oude verhalen die je niet eerder hoorde. 

Miele begon zijn carrière als veelbelovend muziek- en tekstschrijver in het voormalige Joegoslavië. Diverse hits van zijn hand kwamen in de top van de internationale hitlijsten, goed voor een verkoop van meer dan een miljoen singles. Als zanger ontpopte hij zich als een innemend vocalist en technisch ontwikkelde gitarist.

veelzijdige en ervaren

Miele speelt zowel achtergrond als dansmuziek, zowel versterkt als onversterkt. Hij brengt muziek uit alle hoeken van de wereld en uit alle tijden: Mediterranée, Gipsy, Latin, easy listening, Russisch, Grieks, Italiaans en rock ‘n’ roll.

Natuurlijk behoort popmuziek ook tot het repertoire van deze topmuzikant. Sluit de ogen en u hoort Eric Clapton, Mark Knopfler (Dire Straits), Santana, Bruce Springsteen, Sting, Phil Collins, Pink Floyd, Billy Joel, Joe Cocker, Prince en David Bowie. Met zijn warme stem kan Miele elk van deze beroemdheden sterk benaderen.

Miele was jaren lang huisartiest van Center Parcs, zeven jaar lang speelde hij tijdens het jaarlijkse tennistoernooi in Rotterdam, speelde op talloze recepties, bedrijfsfeesten, familiefeesten, bruiloften verjaardagen etc.

Miele and friends

Het trio of kwartet is uitermate geschikt voor recepties en gelegenheden waar behoefte is aan fijne achtergrond en dans muziek.

Keuze uit: sax, viool contrabas en percussie. 

etno mediterano

Miele is overigens ook de frontman van de band Etno Mediterano Lees dan ook even de enthousiaste reacties op de optredens van deze bijzondere band.

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

prachtige stem!
Miele heeft gisterenavond op ons huwelijksfeest gespeeld. Het was fantastisch, schitterende zanger, prachtige stem en zeer goede muziek keuze. Wij, en onze gasten hebben er 100% van genoten. Een absolute aanrader.

Wim de Rijcke

fenomenaal muzikant!
Dag Thijs,

Miele heeft tijdens onze bruiloft op 25 juni jl. een optreden gegeven precies zoals wij wensten. Met akoestische gitaar begonnen op het terras, de sfeer perfect aanvoelend ook tijdens het diner en later op de avond het volume wat hoger draaiend. We waren onder de indruk. Fantastische stem en een fenomenaal muzikant! Heel erg goed! Veel dank Miele!

Gr Tom
bovendien een prettig man
Hallo Thijs, dank voor je bericht – Miele heeft volledig voldaan ‘’aan wat wij hoopte’’ – prettige muziek/juiste geluid/voor onze gelegenheid/groep en bovendien een prettig man. Helemaal goed. Sorry sta niet op facebook etc. dus jullie zullen het hier mee moeten doen.

Groeten, Peter.
hij is echt heel goed
Wij hebben mijn 60e verjaardagsfeestje in deze coronatijd toch met een klein gezelschap mogen vieren met muzikale omlijsting van Miele. Wat hebben wij allemaal genoten van zijn gitaar en zang , hij is echt heel goed! Hij is professioneel , rustig, artistiek en speelt lekker door en weet de sfeer goed te pakken. Op een volgend feestje van ons mag Miele weer komen hoor!

Met vriendelijke groeten,

Ingrid Hofs

En blijf gezond!
Verjaardag
Hallo Thijs,

Het was super!!

Wat een leuke en geweldige muzikant die Miele, een aantal van onze gasten waren zo onder de indruk dat we hem zeker vaker vragen op volgende feestjes

Bedankt voor je goede zorgen.

Vriendelijke groeten,

Yvonne Kuijt.
Verjaardag en pensioen Alex en Ineke
Dag Thijs,

We hebben mede dankzij de muziek van Miele genoten van een feestelijke avond met 85 gasten. In het begin, volgens afspraak, wat meer rustige muziek en niet te hard zodat de gasten gezellig konden bijpraten. Later speelde en zong Miele de wat meer swingende nummers waar de liefhebbers op konden dansen. Dankzij gebruik van orkestbanden lijkt het een complete band i.p.v. alleen een (goede) gitarist.

Dankjewel voor de prettige begeleiding.

Alex en Ineke.
Lentecafe De Kookplaats Arnhem
Beste Thijs,

Alles is goed gegaan. Miele was ruim op tijd klaar (had gelukkig al gegeten) en toen de eerste mensen kwamen stond hij al te spelen. Het zorgde daardoor voor een goede sfeer in het Lentecafé. Ook Miele vond het zelf een prima bijeenkomst. We denken dat er ruim 90 mensen waren.

Gisteren heeft Iris Advies het geld overgemaakt. Dank voor de muzikale omlijsting!

Met vriendelijke groet,

Ada Kraft
Gemeente Arnhem
Dag Thijs,

Ook gisterenavond genoten van het optreden van Miele (hij moet wel goed voor zichzelf blijven zorgen hoor door ook af en toe wat te drinken ... ;-)).

Dank weer voor de prima, muzikale ondersteuning afgelopen dinsdag en donderdag, ik heb er alleen maar positieve geluiden van gehoord.

Met vriendelijke groet en fijne paasdagen!
Carine Schuring
Emax Nederland
Dag Thijs,

Onze beurs is prima verlopen en Miele is een prettige persoon om mee te werken! Zijn zang kwaliteiten zijn goed en hij blijft lekker doorspelen, ook wanneer het even wat minder druk was.

Een aanrader voor kleine of grotere evenementen!

Met vriendelijke groet - Kind regards, Erik van Doorn
Marion van der Heijden
25 jaar getrouwd, tuinfeest. De muziek van Miele! Breed repertoire, een super mooie stem, virtuoos op gitaar! Kortom GEWELDIG!

Wij hebben de complimenten die eigenlijk voor Miele zijn in ontvangst mogen nemen.
Dus voor jou Miele, namens alle aanwezigen van 4 tot 80+ een heel groot compliment voor zang en gitaar spel.

Namens Mark en mij ook nog een speciaal woord van dank omdat jij bereid was 5 uur te spelen, en daarbij op verzoek van ons, als “achtergrond” muziek diende.

Een groot podium zou je niet misstaan. Jou inbreng heeft er toe bijgedragen dat ons feest zeer geslaagd is! Wij hebben volop genoten!

Met vriendelijke groet,
Marion van der Heijden
​​Alex en Ineke Gaastra
Dag Thijs,

We zijn zeer tevreden over het optreden van Miele op ons feestje vanwege ons veertigjarig huwelijk. Volgens afspraak niet te harde muziek zodat de gasten gezellig konden bijpraten, maar ook met plezier konden luisteren naar de diverse songs waarbij rekening werd gehouden met onze muzikale voorkeur. De geluidsapparatuur (met muzikale orkestband ondersteuning) is van zeer goede kwaliteit wat het warme stemgeluid van Miele, spelend op gitaar uiteraard ten goede komt. Echt een aanrader voor een sfeervol feest.

Muziekburo/Thijs is prettig attent bij het regelen van de afspraak.

​​Alex en Ineke
Aantal sterren:*****
Accell Group N.V.
Beste Thijs,

Geheel onterecht veel te laat een reactie van mij. Miele deed het fantastisch. We zijn zeer tevreden!

Accell Group N.V.
Gerard J. Feenema
Secretary of the Board/Head of Legal and Tax
Guy de Dampierre
Dear Miele, My partner and I listened to you for about an hour at De Vossemeren CenterParcs last week. We were really delighted. The quality of your music was fantastic.Thank you very much for this very exciting and relaxing moment. Exactly the music we like.

Guy de Dampierre
Rene en Marie-Louise
Goedenavond Thijs. De muziek van Miele was een schot in de roos. Hij voelde de sfeer van de avond erg goed aan en speelde daar met zijn muziekkeuze perfect op in. Al onze gasten waren lovend over hem en hebben genoten. Een bijzonder aardige man die wonderbaarlijk goed gitaar speelt en bovendien een geweldige, warme stem heeft. Hij droeg zijn liefde voor de muziek over en raakte ons daarmee. Het was in een woord super en de volgende keer vragen we hem graag weer.

Het contact met het Muziekburo is ons ook erg goed bevallen, goed advies en persoonlijke service van Thijs. Bedankt voor alles!

Met vriendelijke groet, Rene en Marie-Louise
Jelle Kuijper
Ondanks het natte weer hebben wij een ontzettend leuk feest gehad. Miele viel erg in de smaak en speelde goed in op de sfeer in de zaal. Precies wat ik had gehoopt. Mooie stem en gitaarspel en de opgevoerde repertoire precies goed, lekker rustige nummers waar bij gepraat, maar toch ook op gedanst kan worden. Op het eind van de avond toch nog de tafels aan de kant en de beentjes los.

Geweldig. Miele bedankt!

Jelle Kuijper
Danielle Rouw
Het was echt heel erg geslaagd! De gasten waren enthousiast, iedereen vroeg waar ik de goede zanger gevonden had en er werd gedanst in onze tuin, perfect dus.

Danielle Rouw
Bruce Springsteen

Fire
Streets of Philadelphia
I´m on fire
My hometown
Human touch
Secret gardens

Eric Clapton

Layla
Woderful tonight
Tears in heaven
Forever man
Alberta
Hey hey
The Eagels
New kid in town

Santana

El farol
Corazon espinado
Afrika bamba

direStraits

Walk on life
Water of love
Brothers in arms
Going home
Why worry
Will you miss me
Where you think you going

The Beatles

Love me do
Girl
Obladi oblada
Michelle
Yesterday
And I love her
Norwegian wood

Sting

Fields of gold
Desert rose
Every breath you take
Fragile
Moon over Bourbon street

Queen

I want to break free
Radio Ga ga
Love of my life

Joe Cocker

Unchain my heart
Kenny Rogers
Ruby
The Cats
One way wind

Billy Joel

She's a woman to me
Gordon Lightfoot
If you can read my mind

J.J.Cale

My mamma don't
David Bowie
China girl
Ashes to ashes

The Kinks

Lazing on a summer holyday
Lola

Jack Johnson

Sitting waiting wishing

Cat Stevens

Wild world
Morning has broken
Black
Wonderful life

Status quo

Whatever you want

Chris Kristofferson

Me and Bobby McGee
Why me lord

John Denver

Country road
Annie's song

Phill Collins

Love don't come easy
Another day in paradise
Hold on my heart

Chuck Berry

Johnny be good

Prince

Kiss

Chris Rea

The road to hell

Simon&Garfunkel

Letter sealed with a kiss
El condor pasa

Gnarls Barkley

Crazy

Bo Didley

Don't fade away

Rolling Stones

Ruby tuesday

Everly brothers

Buy buy love

The Platters

Only you

Los lobos

La Bamba

Budy Holly

Rock around the clock

Red hot chili peppers

Snow

Neil Young

Heart of gold

Pink Floyd

Wish you were here

The Foreigners

Waiting for a girl like you

The Styxs

 Boat on the water

Stevie Wonder

I just called to say I love you
Ebony&ivory

Riccardo Cocciante

Per lei

Zuchero

Domenica

Tracy Chapman

Fast car
Lighthouse gardens
High

Fats Domino

Blueberry hills

Tom Jones

Green green grass of home

The Pletters

Only you

Chris de Burgh

Lady in red

Doris Day

Que cera cera

Engelbert Humperdinck

Release me

Elvis Presley

It's now or never
Jailhouse rock
Engels 

1 Green green grass of home 
2 Take me home, country road 
3 Walk on life 
4 Wild world 
5 Rock around the clock 
6 I'm on fire 
7 Annies song 
8 Blueberry hill 
9 Love me do 
10 Michael 
11 Girl 
12 Alberta 
13 Bye bye love 

Spaans 

1 Corazon espinado 
2 Afrika bamba 
3 Besame mucho 
4 La camisa negra 
5 Guantanamera 
6 La bamba 
7 Cielito lindo 
8 Manuela 
9 El farol (instr) 
10 Maya (instr) 
11 Tango tropico (instr) 
12 Puerto Rico 

Italiaans 

1 Romagna gitara 
2 Il taliano 
3 Intanto 'l tempo seneva 
4 Domenica 
5 Santa Lucia 
6 O sole mio 
7 Tornero 
8 Sharasan 
9 Marina 
10 Per lei 

Frans 

1 Apreis tois 
2 Emanuelle 
3 Elle e'tait si jollie 
4 L'ete indien 
5 La boheme. 

Kroatisch 

1 Malinkonij 
2 Skalinada 
3 Danijela 
4 fratello (pisi mi brate) 
5 Molitva za Magdalenu 
6 Oprosti mi pape 
7 mix van liederen uit Dalmatie 
8 Galeb i ja 
9 Dok palme njisu grane 
10 Marijana 

Grieks 

1 Yela 
2 Sagapo (Grkinja) 
3 A sad adio 
4 Po sime plusios (jos uvijek volim te) 
5 Pijem 
6 Kinderen van Pyreen (instr) 
7 Neki sirtaki
Globale kosten

Uitkoop ex 9% btw
1 x 60 min binnen 1 uur - solo 450,00
2 x 45 min binnen 1 tot 2 uur - solo 500,00
3 x 45 min binnen 3 tot 4 uur - solo 600,00

Reiskosten Mook
0,30 per km

optioneel
extra set 100,00 pp
wachtuur 40,00 pp
extra muzikant va 350,00