Ayesha and Friends - Allround jazz & pop, image 5080
Ayesha and Friends - Allround jazz & pop, image 5079
Ayesha and Friends - Allround jazz & pop, image 3922
Ayesha and Friends - Allround jazz & pop, image 5379
Ayesha and Friends - Allround jazz & pop, image 5081
Ayesha and Friends - Allround jazz & pop, image 5082

Ayesha and Friends


Allround jazz & pop

Ayesha & Friends maakt op een verfrissende en charmante manier contact met het publiek. De betoverende zangeres heeft een fenomenale warme stem en kan van hoog stralend tot fluisterzacht waarmee ze de toon van de avond zet.

Ayesha & Friends staat voor lichte pop en jazz-arrangementen, die verrassend mooi en eenvoudig herkenbaar zijn. Door luisteraars bestempeld als heerlijke luister en dansmuziek, gevoelig, sfeer scheppende muziek met een tikkeltje humor, oog- en oor strelend.

prettige volume

Kenmerkend is het prettige volume waarmee zij optreden. Daardoor is de groep bijzonder geschikt voor diverse stijlvolle gelegenheden als een receptie, diner-dansant, bruiloft of bedrijfsreceptie.

kerstrepertoire hh

Ayesha & Friends heeft een speciaal programma voor kerst, informeer naar de mogelijkheden. De stijlvolle dynamische band combineert vocale jazz met popmuziek en dans repertoire.

Diner Dansant

De opbouw van een avond kan verschillend zijn. Wil je onder het diner steeds weer dansbare nummers, afwisselend met rustigere luister en eet-liedjes, zodat er afwisselend gegeten en gedanst wordt (zoals dat bij een 'klassiek' diner dansant wel het geval is). Of kies je eerst voor rustigere luistermuziek om dan later op de avond met dansbare muziek te vervolgen? Uiteraard is ons programma op een bruiloft of diner-dansant anders dan tijdens een concert in een theater of concertpodium. Wat wel blijft is de intimiteit en het akoestische karakter van de band.

bezettingen

trio - zang, piano of gitaar, contrabas (achtergrondmuziek)
kwartet - zang, piano of gitaar, contrabas, drums
kwintet - zang, piano of gitaar, contrabas, drums, sax of trombone
Greep uit het repertoire

pop standarts & evergreens 

All at once - Whitney Houston 
Aint no sunshine - Bill Withers 
Copa Cabana - Barry Manilow 
Cantaloop - US 2 
Faith - George Michael 
l Get here- Oleta Adams 
Half a minute - Matt Bianco 
Hunting high and low - A-ha 
I wanna be loved by you - Marilyn Monroe 
Isn't she lovely - Stevie Wonder 
I wish - Stevie Wonder 
Just the two of us - Stevie Wonder 
Killing me softly - Patty Labelle 
La isla bonita - Madonna 
Let"s wait a while - Janet Jackson 
Love for sale - Bon Jovi 
Midnight at the oasis - Brand New Heavies 
Natural woman - Aretha Franklin 
Oye mi canto - Gloria Estefan 
Perfect - Fairground Attraction 
Proud mary - Tina Turner 
Sitting on the dock of the bay - Bill Withers 
Sweetest taboo - Sade 
Street life - Randy Crawford 
Wishin"on a star - Rose Royce 
You are the sunshine of my life - Stevie Wonde

jazz standarts & vergreens


A dream is a wish your heart makes
Ain't she sweet
Aqua de beber
Cameleon
Days of wine and roses
DindiFeelin`good
Frim fram sauce
From this moment on
Girl from ipanema
I hear music
I"m glad there is you
Keepin"out of misschief
My baby just cares for me
My funny valentine
Old devil called love
One for my baby
Our love is here to stay
Satin dollSummertime
Take the a train
Ten cents a dance
The man I loveUnforgetable
Watch what happens
Willow weep for me
What a difference a day made
What a wonderful world
When I fall in love


Oud & jong, plezier voor iedereen

Dag Thijs,

Een review schrijven doe ik graag:

"Wat een gangmaker deze kleine grote dame met haar begeleidende heren. Surplus een indrukwekkend longvotume maakt het feest muzikaal vocaal meer dan compleet. De instrumentalisten staan eveneens stuk voor stuk hun mannetje achter deze grand dame. Alles wordt uit de kast om jou -lees ons- feest te doen laten slagen. Acoustische set-up bij de entree, waarbij je zeer kwetsbaar bent als muzikant, draait dit kwartet de hand niet voor om. Ze doen het gewoon en hoe. Oud & jong, plezier voor iedereen. Wij hebben genoten!"

Groet van Annerieke en Barry.


Prachtige omlijsting

Beste Thijs,

Het we een heel mooie middag en het optreden van het Ayesha trio was een prachtige omlijsting. Het was even zoeken naar een parkeerplaats, we waren vanwege het mooie weer natuurlijk niet de enigen die naar het strand wilden, maar uiteindelijk is het goed gekomen.

we zullen iets op facebook schrijven en dank voor de organisatie.

Hartelijke groet,
Anne


Echt een aanrader!!

Dag Thijs,

Ze hebben het echt geweldig gedaan!!

Onwijs genoten van de heerlijke muziek. Echt een aanrader!!

Tiel Logistics B.V.

Aron Nobel


Heerlijke Sfeer

Ayesha!

Wat een geweldige band! Ze weten een heerlijke sfeer te maken. Muzikanten en zangeres zijn super op elkaar ingespeeld!

Jaap Domburg


Diner - Hoofdkantoor EBN

Ayesha heeft met haar band opgetreden tijdens een captainsdinner voor een van mijn klanten. Het was een heerlijke avond. Ayesha weet een heerlijke jazzy sfeer neer te zetten, perfect als achtergrondmuziek tijdens een diner, maar zeker ook als gewoon optreden. En het contact met Thijs was weer perfect, zoals gebruikelijk! We maken wel vaker gebruik van Muziekburo en hun artiesten, op naar nog meer mooie samenwerkingen.

Kelly Huntjens
Treevents SolutionsBedrijfsfeest MP-M Business Navigators

Beste Thijs,

Wat een leuk stel mensen is die groep zeg!! Meedenkend, flexibel en heel toegankelijk.

Prachtige muziek en zang. Fijn dat ze bij ons waren.

Ik heb uit onze groep alleen maar positieve reacties gehoord. Ik zal ze aanbevelen!!

Met vriendelijke groet,

Marianne Klein


Bedrijfsuitje Treevents Solutions BV

Hi Thijs,

Dank voor je bericht. Ayesha en haar muzikanten waren geweldig, precies de juiste sfeer. Het was een hele goede keuze om haar tijdens de middag te laten optreden, daar kwam ze heel goed tot haar recht.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Kelly


5 jarig huwelijksfeest

Goedemorgen Thijs,

Alles is naar wens verlopen, we hebben veel leuke reacties gekregen op onze muziekkeuze :) Ayesha en haar band speelden heel goed, erg prettige muziek en het optreden was precies wat we verwacht hadden.

Bedankt voor de leuke avond!

Groetjes,
Manon en Michel


Bedrijfsjubileum Tel International

Hé Thijs,

Bedankt voor navraag!
Was erg leuk en goede muziek!
Wat een stem!!!!!! Geweldig!
Was erg warm dus werd meer gedronken dan gedanst......
Top band,van harte aan te bevelen.
Stuur zo nog foto’s

Groeten, Peter Jan


Rob en Wytske Klatten

Na dagenlang op internet gezocht te hebben naar een band voor ons 50-jarig huwelijksfeest, is de keuze gevallen op Ayesha en haar band. De presentatie en het genre spraken ons direct aan. We kenden Ayesha niet, dus we waren erg benieuwd naar hun live optreden bij ons. Wat een positieve verrassing is het geworden! Ayesha wist met haar keuze van de nummers precies de sfeer te bereiken die paste bij het feest. Daarbij zong ze ook enkele nummers die persoonlijk aan ons als bruidspaar gericht waren. Met haar professionaliteit en innemendheid heeft zij met haar band ons een onvergetelijke avond bezorgd. Het was top! Ook van onze gasten niets dan lof voor Ayesha en haar band. Het is ook fijn dat het volume niet te hoog was, zodat je nog een normaal gesprek kon voeren. Meestal is dat wel anders.

Naast de positieve ervaring met Ayesha en haar band, is ook een compliment aan de bemiddeling van Thijs Verwer op zijn plaats. De wijze waarop alles is geregeld en de goede communicatie gaven een geruststellend gevoel in de aanloop naar het feest.

Ayesha, leden van de band en Thijs: Hartelijk dank voor een fantastische avond!

Rob en Wytske Klatten


Twan Mulder

Ik ben heel tevreden over het optreden op 26 april. Het was een gezellig feest! Hartelijk dank en wie weet bel ik je weer bij gelegenheid van een ander feest.

Met vriendelijke groeten, Twan Mulder


Jan Schols

We hebben inderdaad een fantastische dag achter de rug. Leuke feestgelegenheid, opgewekte gasten en al met al ook nog mooi weer. De band was geweldig; Leuke mensen, prima performance en uitsluitend positieve reacties van de gasten. Ik denk dat ze zelf ook een goede middag achter de rug hebben; ze waren onderdeel van het gezelschap en konden zich vrij bewegen en "meevieren" .Dank voor de bemiddeling en ik weet jullie te vinden voor volgende gelegenheden!!

Vriendelijke groeten, Jan Schols


Haskoning Nederland B.V.

Het was helemaal top! En Ayesha en de pianist vonden het ook leuk, zijn nog even blijven hangen... alles was helemaal zoals het hoorde en we hebben genoten van de muziek. Maar voor mijn eigen bruiloft wordt het denk de hele band :-) tegen die tijd neem ik zeker weer contact op.

En dank voor de goede zorgen, Stefan. Haskoning Nederland B.V.


Erwin en Esther

Waarschijnlijk heb je ook al via Jan vernomen dat we een fantastische avond (uiteraard ook de rest van de dag) hebben gehad. De band en vooral de stem van Ayesha was fenomenaal. Vooraf hadden we absoluut niet verwacht dat ze zo'n heldere warme stem had. Samen met de band waren ze voor ons van uitzonderlijke klasse door de hele avond de juiste afstemming tussen zang en instrumenten neer te zetten.

Er hebben die avond mensen gedanst waarvan we het nooit had verwacht en uiteraard veel enthousiaste reacties van de gasten. We hopen dat ze het zelf ook leuk vonden om voor ons te spelen. Jij bedankt voor de tip en je inschatting dat deze band bij ons feest zou passen.

Groetjes, Erwin en Esther


Anka Hogeweg

Nou eindelijk weer terug op mijn plek na een honeymoon in turkije. De band was helemaal perfect. Ik denk dat je het wel van hun hebt vernomen hoe de dag is verlopen. Het was bij het opbouwen van hun instumenten heel rottig verlopen, want het water uit het zeil van de boot is op hun instrumenten gekomen. Ik geloof dat uiteindelijk alleen in van de drumtrommels is nat geworden, maar daar is wel opgespeeld. Hoe de schade nu is weet ik eigenlijk niet, maar dat zou ik van hun dan nog horen. Ze zijn daardoor wat later begonnen waardoor er maar 3 sessies zijn gespeeld, maar ik was er helemaal tevreden mee. Wij allebei vonden het geweldig en het was een verzorgd reportoire. Echt helemaal goed.

Groetjes, Anka Hogeweg


Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis

Het was super! We hebben weer genoten, alles liep zoals bedacht dus wat kan een mens nog meer wensen.

Groetjes Rita van der Hoop-de Baaij

Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis


Esther Smit

Het was echt een superavond. Alleen maar positieve reacties gekregen. Ayesha en haar band waren ook super en professioneel. Bedankt en tot een volgende keer. Ik ga de betaling vandaag doen.

Groeten, Esther Smit


Evelien en Paul Tielen

Met enige vertraging (ivm onze huwelijksreis) kan ik je melden dat we een geweldige avond hebben gehad met Ayesha. We hebben heerlijk kunnen swingen op de jazzy muziek en voor de niet-dansers was de band leuk om naar te luisteren en te kijken. De kwaliteit van Ayesha en de band overtrof onze verwachtingen. Kortom, helemaal goed! En we willen jou bij deze bedanken voor de prettige bemiddeling.

Met hartelijke groet, Evelien en Paul Tielen


Menno Tomassen en Margot Boom

Wij zijn inderdaad erg tevreden over de performance van Ayesha en band. Het viertal voldeed volledig aan onze verwachtingen en de positieve opmerkingen/complimenten vanuit de zaal waren niet van de lucht. Ook jullie heel erg bedankt voor een fantastische avond!!

Groeten, Menno Tomassen en Margot Boom


Nedlloyd BV

Zeker, alles is zeer wenselijk verlopen afgelopen vrijdag. We waren zeer enthousiast over de muziek en de kwaliteit van de band. Dan een vraag voor mij persoonlijk, hebben zij iets van een cd? Ik vond de muziek te gek en zou het ook wel in de auto willen luisteren. Bedankt voor de bemiddeling, ik zet de factuur zo snel mogelijk in het systeem, zodat de betaling hopelijk spoedig zal geschieden.

Groeten, Sheetal Debi Tewari - P'O Nedlloyd BV

Globale kosten

uitkoop ex reiskosten en 9% btw
3 x 30 min binnen 1 tot 2 uur - duo 750,00 - trio 1050,00 - kwartet 1300,00
3 x 45 min binnen 3 tot 4 uur - duo 900,00 - trio 1200,00 - kwartet 1500,00

reiskosten arnhem
tot 2 pers 0,30 / 3 pers 0,40 / 4 pers 0,50

optioneel
techniek tot 150 gasten 150,00
saxofoon va 300,00
extra set 75,00 pp
wachtuur 35,00 pp