Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 4795
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 4796
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 4886
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5288
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5290
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 4776
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5286
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5353
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5289
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 4805
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5334
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5292
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5287
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5369
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5370
De Mobiele DJ, Allround Mobiele DJ 5388

De Mobiele DJ


Allround Mobiele DJ

Thijs Verwer / De Mobiele DJ verrast uw gasten zodra hij binnen rijdt! Hij brengt sfeer en gezelligheid. Hij is vrolijk en staat voor iedereen open, maakt dus ook graag een praatje zonder opdringerig te zijn. Het volume is altijd aangenaam, verzoekjes zijn altijd welkom.

De Mobiele DJ voelt feilloos aan wanneer hij naar een meer entertainende en animerende rol kan  schakelen. Ideaal bij een borrel, tuinfeest, op een boot, een congres, een huwelijk of bruiloftsfeest. Ook ideaal als u buiten op het terras begint en het feest daarna binnen verder gaat. 

accustroom

De Mobiele DJ voelt feilloos aan wanneer hij naar een meer entertainende en animerende rol kan  schakelen. Ideaal bij een borrel, tuinfeest, op een boot, een congres, een huwelijk of bruiloftsfeest. 

verassend & mobiel

De Mobiele DJ komt desgewenst rollend binnen rijden. Een leuke verrassing voor uw gasten en ideaal als u buiten op het terras begint en daarna naar binnen verder wilt feesten. 

Repertoire

De muziek wordt altijd aangepast aan de sfeer en de smaak van uw gasten. Geen monotoon gedreun maar bekende gevarieerde muziek met aandacht voor sfeer en gezelligheid op een prettig volume!

Muziek uit de '70s, '80s, '90s, Oldies & Evergreens, Disco  & Funk, R&B & Hip Hop, Latin & Salsa. Balkan & Afrobeat, Franstalig, Nederlandstalig, Zuid-Amerikaans, Club en House muziek. 

Alles is mogelijk, de insteek is dat het een onvergetelijk feest wordt ;-) 

geen stekkers

De Mobiele DJ kan zich vrij bewegen, kan zich op groepjes binnen de groep richten en heeft nauwelijks opbouwtijd. De Mobiele DJ Booth werkt ca 8 uur zonder stekkers op accustroom en is ideaal wanneer er meerdere ruimtes bedient moeten worden. Het mobiele systeem kan middels een zender aangesloten worden op een vast geluidsysteem zodat de muziek en een eventuele speech overal te horen is. Gebruik van de draadloze microfoon is inclusief. 

zangeres of saxofoon

De Mobiele DJ verzorgt ook optredens in combinatie met een zangeres of saxofonist. 

smart-light

Tegen een meerprijs kunt u extra verlichting bestellen. Daarmee kan een saaie ruimte ineens heel mooi worden.

De verlichting bestaat uit 4 floodlights en 2 synchroon gestuurde moonflowers met beweegbare lenzen die een speels effect toevoegen (Ayra - TDC Triple Burst LED RGBWA).

algemeen

Een mobiele rondlopende DJ of rollende DJ met accu is een geweldige toevoeging voor elk evenement of feest. Ze zijn perfect voor feesten op locatie waar snel opzetten en afbreken nodig is. Door hun mobiliteit kunnen ze zich vrij door de ruimte bewegen en overal de sfeer brengen. Met de accu van de rollende DJ heeft u geen stroomvoorziening nodig, waardoor de DJ vrij kan bewegen en de sfeer kan brengen waar dat nodig is. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement, een rollende DJ met accu is een geweldige optie om de muzikale entertainment naar een hoger niveau te tillen. Maak uw evenement onvergetelijk met een mobiele rondlopende DJ!

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

www.demobieledj.nl

Een onvergetelijke dag
Dag Thijs,

We hebben een onvergetelijke dag gehad en genieten nog na.

Je werd vast overspoeld met verzoeknummers. Gelukkig geen Jordaanse holadiejeee muziek.

Dankjewel en alle goeds
Wim en Yvette
Een super beleving!
We hadden een heerlijk tuinfeest opgeluisterd door Thijs met zijn mobiele DJ unit. geweldige ervaring: muziek op de plek waar het passend is, sfeervol waar nodig en opzwepend om het feestje en dansen aan te jagen.

Een super beleving! Dank je wel Thijs!

Lieke Thijssen
We hebben zeer genoten!
​Hallo Thijs,

We hebben zeer genoten van jouw als DJ op ons feest. We zullen je aanbevelen als we horen dat iemand een DJ zoekt.

Groeten,

Bert Biemold
Alma de Kok
Betrouwbaar en punctueel
Hoi Thijs,

We zijn blij dat we jou via Google gevonden hebben. Snelle reactie op onze zoekopdracht en prima afspraken met je te maken v.w.b. tijd, beloning, muziekkeuze etc. Je blijkt betrouwbaar en punctueel. Dat is fijn als je afspraken met iemand maakt die totaal onbekend voor je is.

Wij, en onze gasten, hebben een gezellig feest gehad op 25 juni en dat was mede dankzij jouw aanwezigheid.
Velen hebben nadien laten weten hoe leuk ze het feest hebben gevonden en hoe prettig de muziek. Fijn dat je erbij was om ons feest (muzikale) kleur te geven. We zullen je niet vergeten en ook Muziekburo onthouden en waar nodig zeggen wij het voort.

DANKJEWEL

Hartelijke groet,
Cecile Broens en Evert Barten.
Waar heb je die muziek toch vandaan?
Beste Thijs.

Hele enthousiaste reacties van de gasten gekregen! Waar heb je die muziek toch vandaan en zo leuk dat je van tafel naar tafel kan gaan. Zo kun je toch nog praten en er is ook gezellig wat muziek.

Bedankt voor je organisatie en fijn weekend. Wie weet tot ooit!

Gr. Ineke van Haren
Goede chemie!
Beste Thijs,

Het was perfect!
Er was een goede chemie tussen de dj en de gasten.
Ik heb alleen maar goede reacties gehoord.
Voor herhaling vatbaar.

Gerrit Scheffers
Een magische dag gehad
Lieve Thijs,

Wat was je top gisteren.... mega bedankt ik heb een magische dag gehad😘

Vanuit ons alleen maar complimenten. We hebben er hele mooie en fijne herinneringen aan over gehouden.
Via WeTransfer heb ik je een linkje gestuurd. Via dat linkje kom je bij enkele foto’s van jou. Wellicht vind je het leuk die te hebben (gebruiken).

Hopelijk tot een volgende feest(je).

Groetjes, Ruby en Maarten
Zoiets niet eerder gezien
Goedemorgen Thijs,

Alles is naar wens verlopen, we hebben veel leuke reacties gekregen op onze muziekkeuze :)

Dat je de zaal door kunt lopen en contact maakt met de gasten is leuk en veel gasten hadden zoiets nog niet eerder gezien.

Ik heb mijn broer Elmar je gegevens doorgestuurd, hij organiseert ieder jaar een feest in Garderen :)

En Ayesha en haar band speelden heel goed, erg prettige muziek en het optreden was precies wat we verwacht hadden.

Bedankt voor de leuke avond!

Groetjes,
Manon en Michel
Heerlijk gedanst
Op vrijdag 6 juli was onze bruiloft met `s middags een optreden van de Berkley Brothers en in de avond DJ Thijsgewijs.

's Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

Bedankt mannen! Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad!

Groeten uit Frankrijk, Joost en Margo
Een knalfeest
De Berkley Brothers waren een schot in de roos op deze surprise party voor mijn jarige echtgenote.

Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van ThijsGewijs, waarop ruim gedanst werd. Een knalfeest dat nog heel lang als een vrolijke noot in onze herinnering zal blijven na smeulen.

Groet Joost en Jorien
Muzikale kunsten
Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis. Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten. Ook zijn muzikale kunsten op de piano hebben wij ervaren als zeer gezellig. Dank voor de leuke avond.

Met vriendelijke dushi groet!
Uitstekende sfeer
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Iedereen kwam in beweging!
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​

Sharog & Veronic
Globale kosten

* korting particulieren 50,00 ex btw binnen een straal van 50 km. 

uitkoop ex reiskosten arnhem 0,40 en 9% btw
1 x 60 min binnen 1 uur 500,00
2 x 50 min binnen 2 uur 575,00
3 x 50 min binnen 3 uur 650,00

Optioneel
- extra set 100,00
- 2 moonflowers 40,00
- 4 floodlights 40,00
- wachturen 40,00
- zangeres of saxofonist op aanvraag

* Omdat ik mobiel optreedt heb ik nauwelijks opbouwtijd en is het ook niet storend als ik wat later arriveer. Ik kan zelfs met muziek aan binnenrollen.