Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 4776
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 4886
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 5014
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 4795
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 5023
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 4805
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 4796
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 4803
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 4887
De Mobiele DJ, Allround en altijd gezellig 5134

De Mobiele DJ

Allround en altijd gezellig

De Mobiele DJ, geboren en getogen in de muziek! Hij brengt sfeer en gezelligheid, is vrolijk en staat voor iedereen open. Maakt graag een praatje maar zonder opdringerig te zijn. Het volume is altijd aangenaam en verzoekjes zijn altijd welkom.

De Mobiele DJ verschijnt overal waar behoefte is aan dansmuziek of mooie achtergrondmuziek, altijd op een prettig volume. De Mobiele DJ voelt feilloos aan wanneer hij naar een meer entertainende en animerende rol kan  schakelen. Ideaal bij een borrel, tuinfeest, op een boot, een congres, een huwelijk of bruiloftsfeest. 

Repertoire

Het repertoire wordt altijd aangepast aan de smaak van de gasten, vrienden en bekenden. Geen monotoon gedreun maar bekende gevarieerde muziek met aandacht voor sfeer en gezelligheid op een prettig volume! Oldies & Evergreens, Disco  & Classics, R&B & Hip Hop, Latin & Balkan, Jazz & Tango en wat je maar wilt. 

Alles is mogelijk, de insteek is dat het een onvergetelijk feest wordt ;-) 

zonder stekkers

De Mobiele DJ kan zich vrij bewegen, kan zich op groepjes binnen de groep richten en heeft nauwelijks opbouwtijd. De Mobiele DJ Set werkt ca 8 uur zonder stekkers op accustroom en is ideaal wanneer er meerdere ruimtes bedient moeten worden. Het mobiele systeem kan middels een zender aangesloten worden op een vast geluidsysteem zodat de muziek en een eventuele speech overal te horen is. Gebruik van de draadloze microfoon is inclusief. 

smart-light

Tegen een meerprijs kunt u extra verlichting bestellen. Daarmee kan een saaie ruimte ineens heel mooi worden.

De verlichting bestaat uit 4 floodlights en 2 synchroon gestuurde moonflowers met beweegbare lenzen die een speels effect toevoegen (Ayra - TDC Triple Burst LED RGBWA).

www.demobieledj.nl

Tuinfeest Fam Scheffers
Beste Thijs,

Het was perfect!
Er was een goede chemie tussen de dj en de gasten.
Ik heb alleen maar goede reacties gehoord.
Voor herhaling vatbaar.

Bruiloft Ruby en Maarten
Lieve Thijs,

Wat was je top gisteren.... mega bedankt ik heb een magische dag gehad😘

Vanuit ons alleen maar complimenten. We hebben er hele mooie en fijne herinneringen aan over gehouden.
Via WeTransfer heb ik je een linkje gestuurd. Via dat linkje kom je bij enkele foto’s van jou. Wellicht vind je het leuk die te hebben (gebruiken).

Hopelijk tot een volgende feest(je).

Groetjes, Ruby en Maarten
Bruiloft Manon en Michel
Goedemorgen Thijs,

Alles is naar wens verlopen, we hebben veel leuke reacties gekregen op onze muziekkeuze :)

Dat je de zaal door kunt lopen en contact maakt met de gasten is leuk en veel gasten hadden zoiets nog niet eerder gezien.

Ik heb mijn broer Elmar je gegevens doorgestuurd, hij organiseert ieder jaar een feest in Garderen :)

En Ayesha en haar band speelden heel goed, erg prettige muziek en het optreden was precies wat we verwacht hadden.

Bedankt voor de leuke avond!

Groetjes,
Manon en Michel
Bruiloft Joost en Margo
Op vrijdag 6 juli was onze bruiloft met `s middags een optreden van de Berkley Brothers en in de avond DJ Thijsgewijs.

We hebben enorm genoten van deze broeders van andere moeders. De Berkley Brothers hebben een ontzettend leuke sfeer gecreëerd en de voetjes gingen al snel van de vloer. Goede live muziek en leuke keuze van liedjes en prettige interactie.

's Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

Bedankt mannen! Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad!

Groeten uit Frankrijk, Joost en Margo
Joost Ketting
De Berkley Brothers waren een schot in de roos op deze surprise party voor mijn jarige echtgenote. De vrolijkheid spatte ervan af. Puur entertainment en goede feestelijke muziek die spontaan uitnodigde om te gaan dansen. De band kan echter ook heel goed op de achtergrond spelen als dat nodig is.

Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van ThijsGewijs, waarop ruim gedanst werd. Een knalfeest dat nog heel lang als een vrolijke noot in onze herinnering zal blijven na smeulen.

Groet Joost en Jorien
Menno Kroon Bloemenzaak
Dank Muziekburo en Jackbox voor de perfecte invulling van onze muzikale wens tijdens de Late Night Shopping avonden! #aanrader

Anne Vlek

Elise Penterman
Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis. Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten. Ook zijn muzikale kunsten op de piano hebben wij ervaren als zeer gezellig. Dank voor de leuke avond.

Met vriendelijke dushi groet!
Jan Verasdonck
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Globale kosten

uitkoop ex reiskosten arnhem 0,40 en 9% btw

1 x 50 min binnen 1 uur 350,00
2 x 50 min binnen 2 uur 400,00
3 x 50 min binnen 3 uur 500,00
4 x 50 min binnen 4 uur 600,00

Optioneel
- 2 moonflowers 40,00
- 4 floodlights 40,00
- wachturen 30,00 pp
- sax va 300,00 ex reiskosten