Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Zanger Gitarist Jackbox, Allround zanger gitarist 1942
Zanger Gitarist Jackbox, Allround zanger gitarist 4921
Zanger Gitarist Jackbox, Allround zanger gitarist 4852
Zanger Gitarist Jackbox, Allround zanger gitarist 4461
Zanger Gitarist Jackbox, Allround zanger gitarist 5093
Zanger Gitarist Jackbox, Allround zanger gitarist 5297
Zanger Gitarist Jackbox, Allround zanger gitarist 5338

Zanger Gitarist Jackbox


Allround zanger gitarist

Jackbox is een zeer ervaren frontman met een fantastische stem en een gigantisch repertoire. Hij laat zich begeleiden met zelfgemaakte backingtracks.

one-man-band

Vanaf het podium kan Jackbox als one-man-band spelen, rustig op de achtergrond of feesten en dansen. Jackbox heeft een prima geluidsset met licht die geschikt is voor de meeste gelegenheden zoals een bruiloft, receptie of zakelijke bijeenkomst. 

Als de situatie daarom vraagt kan Jackbox dankzij zijn unieke gitaar direct switchen naar mobiel spelen en vice versa.

duo met saxofoon / percussie

Voor extra muzikale invulling en impact speelt Jackbox met een aantal top-saxofonisten en percussionisten. 

Met saxofoon en/of percussie staat er een compacte band met de sound en looks van een complete band.

unieke gitaar

Jackbox heeft een unieke akoestisch gitaar met een ingebouwde versterker zodat hij mobiel kan optreden. In de gitaar zelf zit een ipod met zelfgemaakte orkest-banden zodat de muziek klinkt als een hele band. Zijn stem wordt versterkt middels een headset. Al die techniek zit in zijn zelf ontworpen gitaar en dat is echt uniek. 

kleinschalig mobiel optreden

Met zijn unieke gitaar is Jackbox in staat om zonder licht en geluid kleinschalige optredens te verzorgen bij een receptie, opening of kleinschalige borrel in de tuin. De mobiele variant is vanwege de minimale versterking geschikt tot ca 30 gasten. 

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

Heerlijk veelzijdige muzikant!
Goedemiddag Thijs,

Het optreden was geweldig en de bewoners en gasten hebben hiervan genoten!

Ik heb dit helaas niet meer persoonlijk tegen hem kunnen zeggen in de hectiek van het moment. Zou jij dit nog willen overbrengen? Ik ga een review geven!

Wat een heerlijk veelzijdige muzikant! Een genot om naar te luisteren. Kan alle kanten op qua stijl.

Met vriendelijke groet,Ellen Merkens

Locatiemanager
Kampvuur optreden in bos
Hi Thijs, Jackbox was geweldig, dank voor de bemiddeling!

als review:

Jackbox is een geweldig artiest die ons feest midden in het bos geweldig heeft ondersteund. Hij voelt de sfeer perfect aan, bescheiden wanneer het moet, op de voorgrond als het kan en een leuke interactie met het publiek. We zijn hem dankbaar!

Groeten, Frank
Huwelijksfeest
Jackbox speelde op ons feest en is een geweldige zanger met een enorm repertoire aan liedjes van modern tot bekende klassiekers. Hij voelt de situatie goed aan en is een prettig persoon in de omgang. Het gaf een superleuke sfeer aan ons feest. We kregen heel veel complimenten van onze gasten over Jackbox. Bedankt!

Peter Petrusma
50 jarige verjaardag
Hallo Thijs ,

Alles is zeker goed verlopen, we hebben een top avond gehad en zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen .
Jackbox was hartstikke goed en we hebben van veel mensen complimenten gehad over de muziek 👍👍
Ook de saxofonist heeft het prima gedaan, echt heel leuk !!

Bedankt voor de samenwerking en misschien tot een volgend feestje

Groeten Jeroen
Event ACTA Dental Education
Beste Thijs,

Het was super. Ontzettend tevreden over de muzikant. Veel complimenten gekregen over zijn mooie en rustige stem. Het was perfect.

We houden hem zeker in gedachten voor andere evenementen.

Met vriendelijke groet,

Eva Rozing

Projectcoördinator ACTA Dental Education
Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam
Verjaardagsfeest 50 jaar
Hallo Thijs,

Het was super, ik heb ontzettend genoten van m’n feestje.

En Jackbox was helemaal wat ik er van hoopte , en op de avond kreeg ik meerdere positieve reacties.

Bedankt voor deze samenwerking , die werkelijk soepel verliep. 👍

Met vriendelijke groet,
Tineke van de Visch
Bruiloft Elize en John
Dag Thijs,

Het is een geweldig feest geworden met fantastische muziek van Jackbox. Hij voelt perfect aan hoe zijn repertoire te gebruiken. We hebben van alle gasten complimenten gekregen over muziek en dat mensen gewoon konden communiceren. Mede door Jackbox hebben wij een onvergetelijke avond gehad.

In verband met een kleine communicatiefout met onze ceremoniemeester is de enveloppe met fooi nog hier. Ik weet niet of jij zij contactgegevens kan en mag sturen. Indien wel dan zorgen wij dat alles in orde komt, dat voelt persoonlijker.

Nogmaals dank, we hebben met Jackbox een kanjer gekregen!

groet,

Elize en John
Afscheid met muziek - kinderen met een beperking
Dag Thijs,

Jazeker, we waren heel blij met Sonny. Een heel prettig persoon, we hadden tijd om vooraf een beetje kennis te maken. Mijn dochter heeft ook foto’s gemaakt, als je wilt sturen we daar een paar van op mits ze gelukt zijn (ik heb ze nog niet gezien).

Samenvattend:

Sonny heeft 2 zeer aansprekende sets verzorgd ter gelegenheid van het afscheid van mijn zoon van een dagbesteding voor kinderen met een beperking. Hij voelde de sfeer goed aan en speelde daar uitstekend op in. Kinderen en begeleiders hebben genoten!

Dank en groet,

Gabi Laskowski

Kinderdagcentrum De Boemerang, voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand als gevolg van een verstandelijke of meervoudige beperking. Op de Boemerang worden kinderen ondersteund in hun ontwikkeling.
Karin Izelaar
Wij hebben genoten van alle muziek. Lekker rustig begonnen tijdens de bbq en daarna heerlijk gedanst met zijn allen.

Alle gasten vonden Sonny fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. Hij mengde zich lekker tussen het publiek en werd zo een van hen. Het niet op de voorgrond treden maar zo er tussen staan was geweldig.

Nogmaals dank je wel voor een fijn en fantastisch optreden, wij hadden en top avond!

Groet Karin Izelaar
Bruiloft Jaap en Margot
Hi Thijs,

Hier onze review:

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een leuke zanger/gitarst voor tijdens de borrel en via internet kwamen we uit bij Jackbox. Wat we zagen op de filmpjes sprak ons erg aan.
ZIjn goede stem, leuke uitstraling en brede repertoire deden ons besluiten om hem voor onze bruiloft te vragen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Wat een fijne artiest, en wat een verrijking voor de sfeer tijdens deze mooie dag. Jackbox was niet te aanwezig maar liep heel relaxed rond en speelde lekkere nummers op de achtergrond die perfect pastten bij het moment. Dit werd door alle gasten erg gewaardeerd en het spontane applaus van alle gasten toen Jackbox na de BBQ wegliep gaf wel aan hoe iedereen van zijn aanwezigheid had genoten.

Nogmaals dank namens ons, gr Jaap & Margot!
Gerard en Lyke de Roij
Dag Thijs,

Ja , het was weer een geweldig feest afgelopen zaterdag en niet in de laatste plaats door het fantastische optreden van Jackbox. Hij voelt de sfeer van het feest erg goed aan en gezien zijn enorme repertoire kan hij daar goed op inspelen.
En verder is het een zeer vriendelijke muzikant die je er gewoon graag bij wil hebben.

Gewoon top dus.

Met vriendelijke groet

Gerard en Lyke
Hans en Lian Verstrepen
Dag Thijs,

Het is allemaal prima verlopen, we zijn heel tevreden over het optren. Heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt.
Als we nog eens een keer een groot feest te vieren hebben weten we waar we moeten zijn. Mogelijk wordt je binnenkort benadert door Staamp, een vereniging waar mijn man bij speelt. zij hebben in januari hun jaarlijkse feest en zijn altijd op zoek naar tussen acts. We hebben je gegevens doorgegeven. Een stukje voor een review.

28 oktober hebben wij thuis met ongeveer 100 gasten ons 40 jarig huwelijk gevierd. Het was in 1 woord geweldig en niet in de laatste plaats door het optreden van Jackbox (solo).

Goeie muziek, fijne stem, prettige persoon. We zijn heel blij dat we voor een optreden van hem hebben gekozen.
Iedereen vond het super en het heeft zeer zeker bijgedragen aan het slagen van onze avond. TOP!

Succes met je muziekburo, als je allemaal van dit soort artiesten voor je kan laten optreden komt dat vast en zeker goed.

Groetjes
Lian Verstrepen.

Bovemij
Op donderdag 21 september 2017 vond onze jaarlijkse Bovemij Mosselparty plaats. Deze netwerkbijeenkomst stond geheel in het teken van gezellig met elkaar praten over de ontwikkelingen in onze branche. Dit alles onder het genot van een lekker wijntje en heerlijke mosselen uit Zeeland. Voor de Bovemij Mosselparty zocht ik passende muziek zodat onze gasten geheel in ‘Zeeuwse sferen’ zouden komen. In overleg met het Muziekburo kwam ik in contact met Jackbox. Jackbox verzorgde op passende wijze de achtergrondmuziek geheel in de stijl van het evenement. Mooie stem, goede nummers .. in een woord geweldig!

Nicôle van Waterschoot

Eventmanager Bovemij
Philippe en Caroline Weber
Beste Thijs,

Wij gaan zeker overal waar het maar kan een review achterlaten na een korte vakantie, want het was meer dan super. Zo enorm genoten van Jackbox. Iedereen vroeg waar ik hen had gevonden en vanaf het eerste tot het laatste nummer stopte men niet met dansen. Ze waren echt helemaal te gek. Genoten, genoten en genoten. Zij weten precies hoe een feest te maken. De zangers vinden we echt geweldig. Professioneel, vriendelijk. Hij kon zelf war Frans. Helemaal bedankt. Het was perfect!

Groeten Philippe en Caroline.
Frenk en Joyce Wubben
Op 24 juni hebben we ons trouwfeest gevierd onder de muzikale "leiding" van Jackbox. Wat kan die man fantastisch zingen! Meerdere van onze gasten vroegen een visitekaartje na afloop. Het repertoire is enorm. Alle afspraken zijn gemaakt via muziekburo.nl en zijn tot in detail ook zo uitgevoerd. Top dus! We hebben een prachtig feest gehad.

Frenk en Joyce Wubben
Paula en Piet Donkers
Hallo Thijs, We zitten nog een beetje na te genieten van de bruiloft van gisteren. Het was voor ons een geslaagde dag, schitterend weer, leuke gasten en een goede muzikant. Jackbox bracht wat we hadden gehoopt. Hij is een goede muzikant, die niet zichzelf maar de muziek belangrijk liet zijn. Hij zorgde voor rustige sfeer- en leuke dansmuziek en had hierdoor een belangrijk bijdrage in de gezelligheid tijdens ons diner-dansant. Echt een aanrader.

Ook een woord van dank aan jou Thijs, voor de goed verzorgde organisatie van het optreden.

Vriendelijke groet, Paula en Piet Donkers.
Veronique
Hoi Thijs, Het was in 1 woord geweldig !!! Wat een heerlijk feest. En wat is hij goed!! Echt van zijn muziek genoten.

Bedankt!!

Groetjes Veronique
Maaike Uiterwijk Winkel
Het was super! We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van Jackbox! Uiteraard hebben we wel wat filmpjes kunnen zien, maar in real life is het nog beter :) Het feest kwam al snel lekker los, de dansvloer was al snel goed gevuld. De gasten waren ook erg enthousiast over de muziek die gespeeld werd (zowel over de muziekkeuze als het niveau daarvan). Al met al heeft Jackbox ons een heerlijke avond bezorgt.

Groeten, Maaike Uiterwijk Winkel
Sebastiaan Oudshoorn
Hallo Thijs,

Het is allemaal meer dan prima verlopen. Wat een goede muzikant is dit zeg!!! De muziek was ook perfect afgestemd op de sfeer en dat hij "ons" nummer speelde van Babylon was de kers op de taart!!

Er zullen wel meerdere aanvragen komen aangezien er nog een paar feestjes gepland staan in de familie.

Met vriendelijke groet, Sebastiaan Oudshoorn
Ministerie van Defensie
Bedankt voor de ondersteuning met het Jackbox duo, ze hebben geweldig gespeeld op de avond en we hebben genoten van ze. Het is prachtig zoals ze tussen de tafels door lopen en ondertussen kerst muziek spelen op een volume waarbij je gewoon kunt praten ook al staan ze aan je tafel te spelen. Tevens was er in de pauzes goed op te dansen en leuk om naar te luisteren, ze spelen van alles. Kortom het is een prima stel muzikanten die de sfeer in een feest goed kunnen maken. Ik zou ze graag voor een volgend feest weer uitnodigen of aanraden aan andere feesten. Prima muzikanten.

Groeten, Ton Portenge
Centrum voor Mens en Luchtvaart
Koninklijke Luchtmacht
Ministerie van Defensie
Sandrien en Peter
Het was een geweldig feest! Veel complimenten over de muzikanten. Ze voelden de sfeer goed aan en de dansvloer bleef gevuld tot de allerlaatste minuut. Het was een goede keuze om een percussionist erbij te hebben, omdat het hierdoor nog dansbaarder werd. Het volume was goed om te dansen en te praten. Kortom, we hebben genoten. Wil je onze complimenten overbrengen?

Groeten uit Portugal,
Sandrien en Peter
Sheryl en Emile
Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor je optreden tijdens onze bruiloft van afgelopen zaterdag 23 mei. JE WAS FANTASTISCH!! Wat een super stem heb je, live nog weer zoveel beter dan de Youtube video's die we ervoor van je gezien hadden. Verder was het gewoon zo fijn dat je precies wist wat te doen en alles zo ontzettend soepel verliep. Als je al zoveel moet regelen voor een bruiloft is dat een verademing. And last but not least, onze gasten hebben van je GENOTEN! Iedereen sprak over je! Dus in een woord: You were THE BEST.

Thanks. Sheryl en Emile
Quintus
We hebben een geweldige avond gehad en Jackbox heeft super gespeeld. Veel gasten waren onder de indruk van zijn performance en hebben een kaartje van hem gevraagd. Ook het restaurant was bijzonder gecharmeerd van zijn spel. Al met al een geslaagde avond.

Met vriendelijke groet, Quintus
Celena en Didier
Wij hebben het erg naar onze zin gehad en de gasten waren net als ons enthousiast over Jackbox! live vonden wij hem nog beter dan op de filmpjes die wij vooraf hadden bekeken!

Groet, Celena en Didier
Kees-Jan en Wendy
Jackbox heeft op onze bruiloft de muziek voor het feest 's avonds verzorgt. We begonnen de avond gewoon rustig. Jackbox speelde relaxte achtergrond muziek. Ze voelde zelf aan wanneer er gedanst kon worden, het volume ging iets omhoog en wij hebben het geheel aan hun overgelaten, het was echt helemaal te gek!!

Veel mensen vroegen waar we hun gehoord hadden en hoe we eraan gekomen zijn,wij hadden ze alleen via internet gehoord en dus nooit live en dat was spannend maar onze avond was gewoon helemaal af!!

Wij willen deze band bij iedereen aanraden want zij hebben onze avond helemaal gemaakt tot een knalfeest waar mensen het nu nog over hebben en dat is een goed teken!!

Jackbox, bedankt!!
Kees-Jan en Wendy
Vereniging van Openbare Bibliotheken
Wat een geweldig en gezellig optreden vandaag bij de Vereniging van Openbare Bibliotheken zeg!!! Het was helemaal top en de complimenten aan mijn adres waren niet van de lucht maar die moet ik jullie dan natuurlijk wel even doorgeven; iedereen was razend enthousiast over de band en de muziek die er gespeeld werd. Dat was ook wel te merken, bibliotheekmensen zijn niet zo makkelijk met de voetjes van de vloer te krijgen maar het is jullie toch gelukt. Dus helemaal top, wij vonden het een zeer geslaagde afsluiting van een feest waar we eerlijk gezegd, door de omstandigheden waarin we verkeren, met wat angst tegenop keken, maar jullie hebben ervoor gezorgd dat er aan het eind van een beladen dag toch een geweldige en 'losse' sfeer hing toen iedereen wegging. Dus onwijs bedankt en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Corry Stubbe
Vereniging van Openbare Bibliotheken
officemanager Cluster Bedrijfsvoering
Ben en Karin
Wij hebben een geweldige avond gehad. Alles klopte, mooi weer, goede locatie en super muziek! Wij hebben veel goede reacties gehad over de band. Geweldig dat de band zo flexibel was: door het mooie weer waren alle gasten lang buiten. Dat was voor Jackbox geen probleem: ze speelden ook gewoon buiten.

Bedank de mannen van Jackbox nogmaals en natuurlijk ook hartelijk bedankt voor de organisatie van het geheel.

Groeten van Ben en Karin
Erik en Ilona
Dag Thijs. Onze huwelijksdag is in één woord perfect geweest. Het weer was fantastisch, alle plechtigheden verliepen naar wens, de sfeer was enorm gezellig en daar bovenop kregen we nog een knalfeest met dank aan Jackbox.

Eén van de eerste nummers die gespeeld werden was: Perfect van Fairground Attraction. We waren nog aan het handen schudden en in een droomwereld met iedereen aan het praten, toen we ons bewust werden hoe perfect alles liep.

Alles stond op tijd klaar, ze begonnen op de afgesproken tijd, speelden lekker door, continu goede muziek, afgestemd op het publiek. In ons geval kregen ze het daardoor behoorlijk warm. Alle gasten hebben genoten van de goede muziek en daar zaten ook critici tussen. Dat is niet alleen een compliment aan Jackbox, maar dat gaf onszelf ook een tevreden gevoel.

Als je Jackbox inhuurt heb je kwaliteit en ook de garantie dat je feest een succes wordt. Ze zijn zelf zo bescheiden om tijdens hun muzikale kunsten geen reclame te maken, die bescheidenheid en die professionaliteit samen mogen wij wel, al verdienen ze die reclame absoluut.

Wij hadden Jackbox als drietal, met saxofoon, voor ons feest (met best veel dans) maakte het dat echt compleet. We hebben ze in Beverwijk ook als tweetal gehoord en als je iets rustiger wilt, kun je daar ook zeker van genieten.

Wij hopen hiermee Jackbox genoeg blijk van waardering te hebben gegeven en voor iedereen die nog in twijfel aan het rondneuzen is op muziekburo.nl een extra motivatie om voor Jackbox te kiezen.

Succes verder!

Groetjes,
Erik en Ilona
Niels
Alles is absoluut naar wens verlopen, de band was fantastisch en ik heb dan ook niets anders dan complimenten gekregen! Een absolute aanrader en ik denk dat dit feest voor Jackbox weer een aantal leuke klanten op gaat leveren.

Hartelijk bedankt,
Groeten, Niels
Marjan Boon
Hallo Thijs. Alles is naar wens verlopen met Jackbox! We hebben een onvergetelijke avond gehad en er waren heel veel lovende woorden voor de band! Kwalitatief waren muziek en zang van hoog niveau! De sfeer was lekker relaxed, er is heerlijke muziek gespeeld en volop gedanst!

Ook de eigenaren van strandpaviljoen 'BIJ ONS' waren vol lof over de voorbereiding (ontspannen en keurig op tijd). Toen wij rond 19.30 (een uur voor aanvang dus) binnen kwamen zaten de jongens lekker te eten en rond 20.30 uur toen de eerste gasten kwamen begonnen ze te spelen.

Veel gasten informeerden al wie ze waren, waar ze vandaan kwamen, waar we Jackbox eerder hadden gehoord (NIET DUS) etc. etc. Tja, mond-op-mond gaat het altijd met dit soort dingen he?

Bedankt en hartelijke groet,
Marjan Boon
Mario & Jessica
Wij willen graag nog heel even stilstaan bij onze trouwerij op 02 mei '08. Het bericht komt nu pas aangezien Jes een groot aantal weken in het ziekenhuis heeft gelegen ivm haar zwangerschap. Zo nu de dag, deze is in een droomvlucht voorbij gegaan en we hebben enorm kunnen genieten van elkaar, de aanwezigen en het prachtige weer.

Alles verliep volgens plan en dat hebben we mede te danken aan de band Jackbox. Iedereen, maar dan ook iedereen en vooral wij zelf waren enorm enthousiast en super tevreden over Jackbox. De performance en de goede muziek die werd gespeeld maakten er een enorm knalfeest van!!!!

Nogmaals bedankt en misschien tot ziens.

Groetjes Mario & Jessica
Michiel
Jackbox was in een woord fantastisch. We hadden het werkelijk waar niet beter kunnen treffen. Het nummer voor de openingsdans wat ze speciaal hadden ingestudeerd, was perfect en heel speciaal. Gewoonweg geweldig.

Groeten, Michiel
Henk en Danielle
Wij hebben een geweldig feest gehad met Jackbox. Ze weten zich goed aan de sfeer aan te passen.

We willen jullie en hen nogmaals danken voor een onvergetelijke avond.

Groetjes, Henk en Danielle
Bertus
Het was een fantastisch spetterend feest en Jackbox heeft ons zeker niet teleurgesteld. Echt een fantastische band en daar was iedereen het over eens!

Daag, Bertus
Meer dan 500 nummers, ingedeeld op genre: ballads, easy-listening, pop, oldies, disco, rock, reggea/latin, party, nederlands, recent en kerst. 

Ballad

Angels - Robbie Williams
Are you lonesome tonight - Elvis Presley
Cant help falling in love - Elvis Presley
Everything I do - Brian Adams
Heaven - Brian Adams
I swear - Michael Montgommery
I will always love you - Dolly Parton
I ll be there - Jackson 5
Imagine - John Lennon
Lady - Kenny Rogers
Love is all around - Wet wet wet
My way - Frank Sinatra
Stand by me - Ben E King
The rose - Bette Midler
This is the moment - Rene Froger
Three times a lady - Lionel Richie
Unchained melody - Rightious Brothers
What a wonderful world - Louis Armstrong
When a man loves a woman - Percy Sledge
Wonderful tonight - Eric Clapton
Yesterday - Beatles
You are so beautiful - Joe Cocker
You ve got a friend - James Taylor
You ll never walk alone - Gerry & the Pacemakers
Jazz/easy listening
Aint no sunsine - Bill Withers
All of me - Standard
Autum Leaves - Standard
Daniel - Elton John
Desperado - Eagles
Emotions - BeeGees
Fly me to the Moon - Frank Sinatra
Georgia on my mind - Ray Charles
Have I told you lately - Van Morrison
Hello - Lionel Richie
I cant tell you why - Eagles
I dont wanna talk about it - Rod Stewart
I ve got you under my skin - Nat King Cole
Just the two of us - Bill Withers
Just the way you are - Billy Joel
Killing me softly - Roberta Flack
Lately - Stevie Wonder
Mack the knife - Frank Sinatra
Misty - Standard
Moondance - Van Morrison
My baby just cares for me - Nina Simone
My cherie amour - Stevie Wonder
Nine million bycicles - Katie Melua
Nobody knows you - Eric Clapton
One day I ll fly away - Randy Crawford
Rainy night in Georgia - Brook Benton
Route 66 - Standard
Strangers in the night - Frank Sinatra
Summertime - Standard
Tears in heaven - Eric Clapton
The girl from Ipanema - Astrud Gilberto
This masquerade - Carpenters
Unforgettable - Cole Porter
You are the sunshine of my life - Stevie Wonder

Pop

Aint that just the way - Lutricia McNeal
All I wanna do - Sherryl Crow
All you need is love - Beatles
Another day - Buckshot Lefonque
Another day in paradise - Phill Collins
As long as you love me - Backstreet Boys
Baby I love your way - Peter Frampton
Bad day - Daniel Powter
Breathe in - Lucie Silvas
Dock of the bay - Otis Redding
Dont dream its over - Crowded House
Easy - Commodores
Every kind of people - Robert Palmer
Every time you go away - Paul Young
Feel - Robbie Williams
Fire - Pointer Sisters
High - Lighthouse Family
I just called to say I love you - Stevie Wonder
I want it that way - Backstreet Boys
If I could turn back.. - R Kelly
If tomorrow never comes - Ronan Keating
If You Believe - Sasha
I m like a bird - Nelly Furtado
I m on fire - Bruce Springsteen
Lady in Red - Chris de Burgh
Layla - Eric Clapton
Let it be - Beatles
Losing my religion - REM
Me and Bobby McGee - Janis Joplin
Midnight train to Georgia - Gladys Knight & The Pips
Money dont matter tonight - Prince
More than words - Extreme
My girl - Temptations
Nightshift - Commodores
Nikita - Elton John
One - U2
One word - Anouk
Perfect - Fairground attraction
Quit playing games with my heart - Backstreet Boys
Sailing - Rod Stewart
Save tonight - Eagle Eye Cherry
Senza una donna - Paul Young & Zuchero
Still havent found - U2
Stuck in the middle - Steelers Wheel
Stuck on you - Lionel Richie
Three wise men - James Blunt
Uptown girl - Billy Joel
Walk on the wild side - Lou Reed
Walking away - Craig James
Walking in Memphis - Marc Cohen
Weather with you - Crowded House
Whats going on - Marvin Gay
Whats up - Four Non Blondes
When you say nothing at all - Ronan Keating
Whiter shade op pale - Procul Harum
Whole again - Atomic Kitten
Wild world - Cat Stevens
Winter In America - Rene Froger
With a little help from my friends - Beatles
Wonderwall - Oasis
You - Ten Sharp
You might need somebody - Randy Crawford
Your song - Elton John
Youre beautiful - James Blunt

Oldies

Achy breaky heart - Billy Ray Cyrus
Always on my mind - Elvis Presley
American Pie - Don McLean
Annies song - John Denver
Bad bad Leroy brown - Jim Croce
Bad moon rising - Creedance Clearwater Revival
Blue Bayou - Roy Orbinson
Blue suede shoes - Carl Perkins
Blueberry hill - Fats Domino
Bright side of the road - Van Morrison
Brown eyed girl - Van Morrison
Buonasera - Louis Prima
Bye bye love - Everly Brothers
Cant buy me love - Beatles
Close to you - Carpenters
Country roads - John Denver
Crazy little thing called love - Queen
Crocodile rock - Elton John
Green grass of home - Tom Jones
Hello Mary Lou - Ricky Nelson
Hey Jude - Beatles
Hit the road jack - Ray Charles
Hound dog - Elvis Presley
If I had a hammer - Trini Lopez
If I said you have a beautiful body - Bellamy Brothers
Islands in the stream - Kenny Rogers & Dolly Parton
Isnt she lovely - Stevie Wonder
Its not unusual - Tom Jones
Jambalaya - Creedance Clearwater Revival
Just a gigolo - Louis Armstrong
Keep on Smiling - Tom Jones
Late in the evening - Paul Simon
Lay down sally - Eric Clapton
Let your love flow - Bellamy Brothers
Lets twist again - Chubby Checker
Living doll - Cliff Richard
Mrs Robinson - Simon & Garfunkel
Never let her slip away - Andrew Gold
Pretty woman - Roy Orbinson
Reet petite - Jackie Wilson
Return to Sender - Elvis Presley
Rock around the clock - Bill Haley & his Rockets
Rose garden - Dusty Springfield
Save the last dance for me - The Platters
Tennesee Waltz - Traditional
The boxer - Simon & Garfunkel
The twist - Chubby Checker
Top of the world - Carpenters
Under the boardwalk - Drifters
Wake up little susie - Everly Brothers
Wonderful world - Sam Cook
You cant hurry love - Supremes

Disco

All around the world - Lisa Stansfield
All night long - Lionel Richie
Allways there - Incognito
Angel - Lionel Richie
Back in love - LTD
Black or white - Michael Jackson
Blame It On The Boogie - Jackson 5
Brickhouse - Commodores
Cant get you out of my head - Kylie Minogue
Cant take my eyes off you - Boystown Gang
Chain of fools - Aretha Franklin
Celebration - Kool & the Gang
Copacabana - Barry Monilow
Crazy - Seal
Dancing in the street - Martha & the Vandellas
Dance little sister - Terence Trent DÁrby
Dancing Queen - Abba
December 63 - Frankie Valley
Disco Inferno - Trammps
Dont leave me this way - Thelma Houston
Dont you worry bout a thing - Stevie Wonder
Faith - George Michael
Get down on it - Kool & the Gang
Give it up - KC & the Sunshine Band
Give me the night - George Benson
Hard to handle - Otis Redding
Heaven must be missing an angel - Tavares
Holiday - Madonna
I feel good - James Brown
I will survive - Gloria Gaynor
I wish - Stevie Wonder
I ve got the music in me - Kiki Dee
Kiss - Prince
Knock on wood - Otis Redding
Kung fu fighting - Carl Douglas
Life - DesRee
Listen to the music - Doobie Brotehrs
Long train running - Doobie Brothers
Love generation - Bob Sinclar
Love is in the air - John Paul Jones
Lovely day - Bill Withers
More than a woman - BeeGees
Mustang Sally - Otis Redding
Never can say goodbye - Gloria Gaynor
On broadway - George Benson
Papa was a rolling stone - Temptations
Play that funky music - Wild Cherry
Please dont go - KC & the Sunshine Band
Real mother for ya - Johnny Guitar Watson
Respect - Aretha Franklin
Sex machine - James Brown
Shame shame shame - Shirly & Company
Signed sealed delivered - Stevie Wonder
Something got me started - Simply Red
Soulman - Sam & Dave
Streetlife - Crusaders
Superstition - Stevie Wonder
Think - Aretha Franklin
Thinking about you - London Beat
Thunder in my heart - Leo Sayer
Unchain my heart - Joe Cocker
Virtual Insanity - Jamiroquai
Why did you do it - Stretch
Word up - Cameo
Would I lie to you - Charles & Eddy
You to me are everything - Real Thing

Rock

2 princes - Spin Doctors
Angie - Rolling Stones
Baby when youre gone - Brian Adams
Bad case of loving you - Robert Palmer
Beast of burden - Bette Midler
Black magic woman - Santana
Born to be wild - Steppenwolf
Cant allways get what you want - Rolling Stones
Brown sugar - Rolling Stones
Cocaine - Eric Clapton
Dont stop - Fleetwood Mac
Every breath you take - Police
Get back - Beatles
Honky Tonk women - Rolling Stones
Hotel California - Eagles
Hungry heart - Bruce Springsteen
I can see clearly now - Jimmy Cliff
I saw her standing there - Beatles
Im a believer - Monkees
Johnny B. Goode - Chuck Berry
Jumping Jack flash - Rolling Stones
Knocking on heavens door - Eric Clapton
Lido shuffle - Boss Scaggz
Light my fire - Doors
Like the way I do - Melissa Etheridge
Lola - Kinks
Maggie May - Rod Stewart
Need your love so bad - Fleetwood Mac
Patience - Guns & Roses
Purple rain - Prince
Radar love - Golden Earring
Right next door - Robert Cray
Rock this town - Stray Cats
Roxanne - Police
She s not there - Santana
Show me the way - Peter Frampton
Smooth - Santana
Start me up - Rolling Stones
Still got the blues - Gary Moore
Sultans of swing - Dire Straits
Summer of 69 - Brian Adams
Suspicious minds - Elvis Presley
Sweet home Alabama - Lynnard Skynnard
Sweet home Chicago - Blues Brothers
Sympathy for the devil - Rolling Stones
Take it easy - Eagles
The Joker - Steve Miller
The river - Bruce Springsteen
Waiting on a friend - Rolling Stones
Walk of life - Dire Straits
You aint seen nothing yet - Bachman Turner Overdrive

Party

A little less conversation - Junkie XL
Amarillo - Albert west
Baggy trousers - Madness
Dont worry be happy - Bobby McFerrin
Everybody needs somebody - Blues Brothers
Greased lightning - Grease
Great balls of fire - Jerry Lee Lewis
Hey Baby - Cooldown Cafe
I go to rio - Steve Allen
Jailhouse rock - Elvis Presley
Just say hello - Rene Froger
Ketchup song - Las Ketchup
La Bamba - Los Lobos
Let me entertain you - Robbie Williams
Living la vida loca - Ricky Martin
Living next door to Alice - Smokie
Macarena - Los Del Rio
Mambo nr5 - Lou Bega
Mockingbird hill - Roots Syndicate
Obladioblada - Beatles
One step beyond - Madness
Paradise by the dashboard.. - Meatloaf
Proud mary - Tina Turner
Rivers of Babylon - Boney M
Satisfaction - Rolling Stones
Sex bomb - Tom Jones
Tequila - Traditional
Thank god Im a country boy - John Denver
The lion sleeps tonight - Nylons
Tutti frutti - Little Richard
Twist and shout - Beatles
Una paloma blanca - George Baker
Venus - Shocking Blue
Wild thing - Animals
Volare - Al Martino
Wake me up before you gogog - Wham
Walking on sunshine - Katrina & the Waves
YMCA - Village People
You can leave your hat on - Joe Cocker
Youre the one that I want - Grease

Reggea/latin

All that she wants - Ace of Base
Could you be loved - Bob Marley
Dont look back - Peter Tosh
Dreadlock holiday - 10CC
I shot the sheriff - Eric Clapton
Is this love - Bob Marley
Kingston town - UB40
Master Blaster - Stevie Wonder
No woman no cry - Bob Marley
One love - Bob Marley
Oye como va - Santana
Red red wine - UB40
Redemption song - Bob Marley
Someone loves you honey - June Lodge
Stir it up - Bob Marley
Sweat - Inner Circle
The tide is high - Blondie
You can call me Al - Paul Simon

Nederlands

Aan de kust - Blof
Als sterren aan de hemel staan - Frans Bauer
Banger hart - Rob de Nijs
Belgie - Het Goede Doel
Binnen - Marco Borsato
De Clown - Ben Cramer
De Regenboog - Paul de Leeuw
De Vlieger - Paul de Leeuw
Dromen zijn bedrog - Marco Borsato
Een beetje verliefd - Andre Hazes
Een eigen huis - Rene Froger
Even aan mijn moeder vragen - Bloem
Geef mij je angst - Guus Meewis
Heb je even voor mij - Frans Bauer
Het is een nacht - Guus Meewis
Hier - Blof
Ik kan het niet alleen - De Dijk
Ik meen het - Andre Hazes
Ik zing dit lied voor jou alleen - Jantje Smit
Je hoeft niet naar huis vannacht - Marco Borsato
Kapitein deel 2 - Acda & de Munnik
Kleine cafe aan de haven - Vader Abraham
Kom van dat dak af - Peter Koelewijn
Lang zal die leven - Traditional
Laura - Jan Smit
Niet of nooit geweest - Acda & de Munnk
Oerend hard - Normaal
Per spoor - Guus Meewis
Rood - Marco Borsato
Suzanne - VOF de Kunst
Vrienden voor het leven - Jan Smit
Zij gelooft in mij - Andre Hazes

Kerst

2000 Miles
All I want for xmas
Driving home for xmas
Feliz Navidad
Happy Christmas war is over
Happy newyear
Have yourself a merry little Christmas
it's gonna be a cold cold christmas
It's the most wonderful time of the year
Jingle bells
Jingle Bell Rock
Last christmas
Let it snow
Lonely this christmas
Merrry xmas everybody
Please come home for christmas
Rudolph the red nosed reindeer
Santa claus is coming to town
Silent night
Sleighride
The christmas song
We wish you a merry chistmas
White Christmas
Winter wonderland
Wonderful christmas time
Globale kosten

* korting bij kleinschalig onversterkt optreden <30 personen 75,00 ex btw

uitkoop ex reiskosten en 9% btw
2 x 45 min binnen 2 uur - 550,00
- extra uur/set 100,00
- Inclusief licht & geluid tot ca 150 gasten

reiskosten Amsterdam 
solo 0,30 / 2 pers 0,40 / 3 pers 0,50

optioneel
wachturen 40,00 pp
percussionist of saxofonist va 350,00