Frutta Fresca - Latin & Salsa, image 4757
Frutta Fresca - Latin & Salsa, image 4760
Frutta Fresca - Latin & Salsa, image 5435
Frutta Fresca - Latin & Salsa, image 4759
Frutta Fresca - Latin & Salsa, image 5434
Frutta Fresca - Latin & Salsa, image 5436
Frutta Fresca - Latin & Salsa, image 5437

Frutta Fresca


Latin & Salsa

Frutta Fresca is een zeer veelzijdige band in de wereld van de Latin muziek. Op feesten en festivals, recepties en rondvaarten, bij dansscholen en diners, overal weet deze band de juiste toon te zetten.

wat is latin muziek?


De liefhebbers van Caribische muziek, met name de Cuba-fans, zullen gecharmeerd zijn van de verscheidenheid in stijlen die de band speelt. Son-montuno's, Spaanse rumba's, cha-cha's en bolero's passeren de revue, maar ook Colombiaanse cumbia's en Dominicaanse merengues.  

De samenstelling van de band en het volume kunnen worden afgestemd op de omstandigheden: van akoestisch en mobiel inzetbaar trio, tot volledig versterkt met grotere bezettingen.

bezettingen

Als trio kan de band in diverse samenstellingen achtergrondmuziek spelen. Bijzonder geschikt voor gelegenheden met een wat intiemer karakter. Het trio is ook inzetbaar aan het begin van een feest, bijvoorbeeld tijdens het eten, om de band later op de avond aan te vullen tot een grotere bezetting met geluidsversterking.

De kwartet bezetting is een aanvulling met een trompettist die tevens kleine percussie speelt. Dit verrijkt de band vooral in melodische zin door smaakvolle intro's, prachtige lyrische solo's en virtuoze mambo's.

De kwintet-bezetting is zeer geschikt voor dansfeesten. Met een gitarist/zanger, een bassist, een conguero, een pianist en een trompettist kan de band alle schakeringen van het Latijns-Amerikaanse geluid ten gehore brengen. Een volle sound, zeer dansbaar, uiterst aanstekelijk. De muzikanten waarmee de band werkt weten het orkest met hun opzwepende solo's en montuno's altijd te inspireren.
Greep uit het repertoire

Son de la Loma 
Obseción
A Buena Vista 
Cómo fué
El Cuarto de Tula 
Dos Gardenias
El Punto Cubano
La gloria eres tú
El Baile del Suav
Los aretes de la L
La Sarandonga 
Sabor a mí
El tren 
Bésame mucho
Yo me voy contigo 
Sabia manera
Micaela 
Solamente una vez
El paralítico 
Amorosa Guajira
La mujer de A
Burbujas de amor
Camarones y Mam
La China de la R
Colombia
El cochero 
La Cumbiamba
La mujer celosa 
La Piragua
Mi son lo canto yo 
El Amor de mi T.
De Camino a la V. 
A Dios le pido
La Negra 
Tomasa La mejor canción
La gota fria
La casa en el aire
Cartagenera
Yo me llamo cumbia
Tranquilo y 
Cadencioso Merengue/Alegre
El Chan Chan 
Palo Bonito
El Manicero 
Vale le Pena
Corazón de Chivo 
La Ventanita del A.
Son para un sonero 
Buscando Visa
Guateque C. 
El Negrito de Batey
El Carretero 
Fruta Fresca
Idílio El Barranquillero
Oyé mi 
Son La Pollera
Sabor a Caney te olvidé
Olvido La Bilirubina
Lagrimas Negras
Chachacha etc
Piel Canela
Me voy pa’l pueblo
La Guantanamera
Cuentame
El Bodeguero Instrumentales
Si quiere Dios 
Capullo de aleli
Atlántico
3/4 La partida
Alma Corazón y V. Wilson
La Potrasiana Guapachando


dikke duim voor de band!

Beste Thijs,

Wij hebben het onwijs leuk gehad met Frutta Fresca! De sfeer zat er goed in en er zijn heel wat dansjes gedaan.
Hartelijk bedankt voor alle goede zorg en een dikke duim voor de band!

Met vriendelijke groet,

Aukje.


Bijeenkomst Swagemakers

Beste Thijs,

Het is uitstekend verlopen. Muzikaal super, veel sfeer etc, Echt een leuke band die met veel respect en enthousiasme voor elkaar zijn. Zeer sympathieke en correcte muzikanten. Een aanbeveling.

Ook de organisatie tot aan de avond was geheel naar wens.

Met vriendelijke groet,

Joris Swagemakers M.B.A


Irene Kuizenga

Wij hebben een fantastisch afscheidsfeest gehad mede dankzij het optreden van Fruta Fresca. Het kwintet speelde geweldig! Bedankt!!

Veel groeten uit Spanje.

Irene en Peter.


Hennie & Romana Huigen-Janshen

Dag Thijs,

Frutta Fresca is heel goed bevallen!! Jammer genoeg konden ze, door omstandigheden, (buurtbewoners) qua volume niet voluit gaan. Maar het paste wel heel goed bij ons feest en de muzikanten deden het allemaal met veel plezier en waren erg professioneel. Voelden de sfeer en situatie heel goed aan.

Al met al , mede door jullie inbreng, een heel geslaagd feest! Een aantal gasten toonden reeds interesse in Frutta Fresca en gaan ze wellicht in de toekomst uitnodigen. (En wij houden ze ook in ons hoofd voor een eventueel volgend feestje!!):)

Bedankt voor de goeie service en communicatie!

Succes verder met muziekburo en wellicht tot ziens!

Groet,
Hennie & Romana Huigen-Janshen


Esther Tiemens

De communicatie vooraf verliep prima. We hebben Frutta Fresca ingehuurd om latin muziek te spelen op ons jubileum feest. Een heerlijke band, sympathiek en flexibel en muziek om van te genieten. Kortom: helemaal top!!


Peter Boorsma

Hallo Thijs, Mijn vrouw en ik hebben genoten van het optreden van Frutta Fresca. Alles is verlopen zoals ik had verwacht en wij willen de bandleden bedanken voor de prettige avond die zij met hun muziek hebben bezorgd.

Groet,

Peter Boorsma


Eric

Dag Thijs,

De mannen hebben het voor elkaar gekregen: al die Amsterdammers als geboren Latino's de dansvloer op. Wij zullen thuis nog hun cd. nog vaak beluisteren en dan doen we misschien ook wel een dansje.

Met hartelijke groet, Eric


Sherpa Hilversum

Wij hebben veel leuke reacties gekregen op de band. Bedankt voor de samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Wieteke
Sherpa Hilversum


Patrick

We hebben erg genoten, ik wilde nog een reactie zetten op de site maar daar was ik nog niet aan toe gekomen. Ook de reacties van onze gasten waren zeer positief , de kleine dansvloer is vrijwel het gehele optreden bezet geweest. Slechts toen we 1 nummer te vroeg het toetje (ijs met banaan,kruidnoten en chocoladesaus) opdienden, waren er even geen dansers. Ik dacht zelf namelijk dat het het laatste nummer voor een pauze was en er kwam nog 1 nummer. Ook toen onze gasten een kort intermezzo voor ons hadden bedacht speelde de band daar perfect op in.

bedankt voor het regelen.

groeten Patrick


Bibliotheek Arnhem

Geheel naar verwachting: tropisch sfeertje in anders zo zakelijke en saaie bieb!

Groet, Marij Thunnissen
Bibliotheek Arnhem.


Petra Liebregt & Robert Reinders

Frutta Fresca is een uitstekende band met een prima performance. De samenwerking met Muziekburo.nl heb ik als zeer prettig ervaren. Bij een paar mokken stérke koffie aan de Klarendalseweg heb ik kort en duidelijk kunnen aangegeven wat onze wens is en vervolgens heb je daar een uitstekende oplossing voor gevonden. De inzet van Muziekburo.nl heeft absoluut bijgedragen aan het slagen van ons huwelijksfeest! Als ik het eerder had geweten dan had dat een hoop zoekwerkt op een voor ons onbekend terrein kunnen besparen.

Vriendelijke groet,

Petra Liebregt & Robert Reinders


Petra Liebregt & Robert Reinders

Enigszins verlaat door onze huwelijksreis en drukte willen wij graag nog onze complimenten overbrengen voor wat betreft de uitstekende performance van Frutta Fresca.

Onze gasten en wijzelf hebben genoten van het optreden die avond in de grotten van La Caverne de Geulhem in Berg en Terblijt. Van vele gasten, uit het hele land, hebben we naderhand veel complimenten ontvangen voor onze keuze voor deze muziekgroep. Deze complimenten geven wij graag aan u door. Een perfecte performance en presentatie van al hetgeen met jullie overeengekomen voor ons huwelijksfeest van 8 mei jl. heeft bijgedragen aan een geslaagd huwelijksevenement. Hartelijk dank daarvoor, we zijn graag referent.

Vriendelijke groet, Petra Liebregt & Robert Reinders


Ernst & Young

Het was een zeer geslaagd feest, veel positieve reakties over gekregen. En daar heeft Frutta Fresca zeker z'n aandeel in gehad!

vrgr, Teun ter Voert,
Ernst & Young


Jeroen en Anja

Zeker, de heren hebben goed gespeeld. Vele positieve reacties gehad, tijdens en na afloop. (ondanks het feit dat ze vooral achtergrondmuziek waren, maar gezien de aard van het feest was dat ook zo bedoeld.)Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groet, ook namens Anja, Jeroen.


Ger Boekhoorn

Hallo Thijs,

We hebben een geweldige avond gehad. Hotel, aankleding, diner en de muziek alles paste super. De band had alles met mij vooraf goed afgestemd. Complimenten om de verrassende muziekkeuze. Frutta Fresca is zeer aan te bevelen.

Bedankt voor je attentie en succes, Ger Boekhoorn


Madelaine

Dank voor je mail, het is allemaal uitstekend verlopen. De band speelde akoestisch tijdens de receptie en later versterkt. Het was een heerlijk feest en iedereen heeft genoten van Frutta Fresca. Een extra dimensie!! Heel erg bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Hartelijke groeten Madelaine.


Wynona

We hebben echt genoten van de sfeer en de muziek. Mijn vader was zeer tevreden en ook de gasten vonden het erg leuk. Dank voor alles en de prettige samenwerking. Wellicht wanneer hij 80 wordt nogmaals ;)

Groeten Wynona

Globale kosten

* Wanneer het een particulier optreden betreft zijn de privésfeer-prijzen van toepassing, zo niet dan gelden de uitkoop-prijzen. 

Privésfeer contant ex reiskosten

3 x 40 min binnen 3 tot 4 uur - Trio 1100,00 - Kwartet 1300,00 - Kwintet 1500,00

Uitkoop ex reiskosten en 9% btw
3 x 40 min binnen 3 tot 4 uur - Trio 1200,00 - Kwartet 1500,00 - Kwintet 1750,00

Reiskosten haarlem
tot 3 pers 0,40 / 4 pers 0,50 / 5 pers 0,60

optioneel
geluid 150,00
extra set 75,00 pp
wachturen 30,00 pp