Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Looporkest Streetparade, straat en looporkest 4342
Looporkest Streetparade, straat en looporkest 4341
Looporkest Streetparade, straat en looporkest 4946
Looporkest Streetparade, straat en looporkest 4343
Looporkest Streetparade, straat en looporkest 4947
Looporkest Streetparade, straat en looporkest 5028
Looporkest Streetparade, straat en looporkest 5029
media
info

Looporkest Streetparade


straat en looporkest

Dit mobiele dixieland orkest brengt sfeer en feest. Zij brengen het als geen ander! De jongens van Looporkest Streetparade gaan, staan, spelen en entertainen vanuit gevoel.

Looporkest Streetparade werd in 1990 opgericht in koekstad Deventer Het orkest speelt gewoon lekkere dixieland en heeft, mede door de aanwezigheid van hun zangeres een bijzonder gezellige uitstraling.
 
Pietenorkest

Het Zwarte Pietenorkest brengt ieder jaar weer met veel plezier en enthousiasme alle bekende sinterklaas liedjes ten gehore en verhoogt daarmee de gezellige sinterklaasstemming van het winkelend publiek in menig winkelcentrum in den lande! De orkestleden genieten er zelf zichtbaar van wanneer ouders en grootouders de bekende sinterklaasliedjes met hun kinderen en kleinkinderen meezingen!

kerstband

I’m Dreaming of a White Christmas, Jingle Bells, Let it Snow etc. Het kerstorkest van Looporkest Streetparade levert met haar kerstrepertoire al jarenlang een bijzonder speciale bijdrage aan de gezellige kerstsfeer op winkelcentra, kerstmarkten en bedrijfskerstvieringen.

captains of Jazz

Laat uw feest het ruime sop kiezen met de Captains of Jazz aan boord! Gekleed in onberispelijk, smetteloos witte uniformen heeft Looporkest Streetparade een nieuwe koers uitgezet als Captains of Jazz en is zo bij uitstek geschikt voor cruiseparty’s, themafeesten, vakantiebeurzen. Trossen los , hijs de zeilen en licht het anker!

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

Looporkest kerstmarkt
Wauw, wat hebben de mensen van de Streetparade een fijne sfeer neergezet met hun live muziek op onze kerstmarkt! Zeker een aanrader voor diverse gelegenheden. De samenwerking met het boekingskantoor Muziekburo liep ook soepel; snelle reacties!

Nancy Verreijen
70e verjaardag Jose
Beste Thijs,

Het feest was super, mede door jullie leuke orkest waardoor de ontvangst al lekker relaxt begon. En eerlijk is eerlijk het weer zat ook prachtig mee.

Wie weet tot een vgld keer en heb jou aanbevolen aan mijn gasten voor het geval dat.

Groet José Homma
Coen Speelman
Het trio Streetparade waren 3 erg professionele en aardige mannen die echt het begin van het feest hebben gemaakt. De bezoekers van het pensioensfeest van mijn ouders vonden het allemaal prachtig dat ze op deze manier werden onthaald. Contact met Muziekburo verliep erg soepel en er werd goed mee gedacht. Het was de start van een prachtige dag. Bedankt!
Binnenhof BBQ
Beste Thijs,

Het was weer een geweldige dag. Het weer zat mee, er waren veel mensen en de muziek was weer geweldig. De telegraaf heeft nog een filmpje gemaakt waar de muziek mooi in naar voren komt. We hebben ontzettend genoten. Bedankt! http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/26164100/par-houtskool-en-briketten-op-klimaatvriendelijke-bbq

Met vriendelijke groet,

Martha Zandbergen / Organisatie Binnenhof BBQ
Kenniscentrum Handel
Gisteren heeft onze relatiemiddag plaatsgevonden. Te constateren is dat de organisatie goed is verlopen. Alle mensen zijn met een goed gevoel vertrokken en dat is toch altijd ook het streven op zo'n dag. Het Looporkest Streetparade heeft voor een belangrijk deel bijgedragen aan het succes. Ik hoop dat ze verder ook gewoon een leuke middag hebben gehad. Mijn verzoek is of je onze tevredenheid aan hun wilt overbrengen. Dank weer voor de samenwerking.

Groet Peter Kool,
Kenniscentrum Handel
Corry Stubbe
Gisteren hebben wij een fantastische dag gehad en dat is zeer zeker ook met dank aan het geweldige looporkest. Bij deze dus onwijs bedankt voor de snelle actie (ik weet dat eerder reserveren handiger geweest zou zijn) en doe de mannen van Looporkest streetparade de hartelijke groeten en we zullen ze zeker in gedachte houden bij het plannen van eventuele volgende evenementen.

Met vriendelijke groet,

Corry Stubbe
Office-manager Cluster Bedrijfsvoering
Vereniging van Openbare Bibliotheken
Helga Sluijs
Looporkest Streetparade heeft een zeer leuke en enthousiaste bijdrage geleverd. Iedereen heeft een uitstekende avond beleefd en daar gaat het om. Bedankt voor de goede samenwerking en mocht er nog eens iets van onze kant moeten worden georganiseerd, dan zullen wij zeker weer reageren.

Helga Sluijs
Bea Pasdriofski
Sorry dat ik niet eerder heb gereageerd, maar vanaf maandag hadden wij een cursus, dus was ik niet op kantoor. We hebben erg genoten van de muziek. De muziek heeft erg goed gedaan tijdens de rondleidingen, soms was het voor hem best moeilijk om op de achtergrond te blijven, terwijl er uitleg werd gegeven maar dat was verder geen enkel probleem.

Met vriendelijke groet,
namens SOGOS consultants BV
Bea Pasdriofski
Globale kosten

Uitkoop ex reiskosten Deventer 0,40 en 9% btw
3 x 40 min binnen 2 tot 3 uur - trio 875,00 - kwartet 975,00
4 x 40 min binnen 3 tot 4 uur - trio 950,00 - kwartet 1050,00

Optioneel
Zangeres 275,00 
Extra uur/set 35,00 pp
Kerst, Dickens kleding 150,00