Brogans Bar

Brogans Bar - Irish folk trio

Beoordeling: 4,5 - 2 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

Dit vrolijk Ierse trio bespeelt alweer de nodige jaren alle festivals, podia, cafés en feesten van Nederland. Met zang gitaar accordeon viool bodhrán en andere percussie geven zij de muziek een eigen draai. Het repertoire is een mix van eigen werk, vertaalde Ierse nummers en onstuimige dans deunen.

irish and irish inspired

Brogans Bar houdt van improvisatie en geeft graag een frisse draai aan oude traditionals. Optredens draaien geregeld uit op spontaan gedans en gedraai van het publiek. Dat Ierse muziek heel feestelijk kan zijn spreekt voor zich. De muziek is vrolijk en nodigt uit om te dansen en lol te maken.  

ervaren muzikanten

Brogans Bar bestaat uit zeer ervaren muzikanten. Ze hebben oa jazz lichte muziek gestudeerd aan diverse conservatoria. Ze hebben vooral heel veel uren gemaakt op podia feesten en evenementen en dat voel je gelijk wanneer je ze hoort spelen. 

bruiloft huwelijk diner dansant of tuinfeest?


Of het nu gaat om een huiskamerfeest, bruiloft huwelijk diner dansant of tuinfeest. Brogans Bar giet daar met alle plezier een Iers sausje over. Altijd met gevoel voor stijl en timing voor de sfeer die er op dat moment is. Niet overheersend en zich voegend naar de sfeer.

keywords

Brogans Bar, Irish folk trio, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische feestmuziek, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band in een strandtent, Band met accordeon en gitaar, Band met viool of violist, Band met zang gitaar en contrabas, Band met zanger, Band of DJ bij een Foodtruck, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Country folk band, Dj of band voor alle leeftijden, Feestband, Gelderse bands, Gezellige liedjes, Ierse band, Ierse folk muziek, Live achtergrondmuziek, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele muziek, Mobiele muziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muzikanten, Singer songwriter, Zanger gitarist,
reviews Brogans Bar

Dini en Johan
Brogans Bar is/was geweldig! Zat muzikaal goed in elkaar, het "swingde". Zo te zien hadden zij samen ook een hele leuke tijd tijdens het optreden. Volgens mij is dat de helft van een goed optreden: Zorgen dat je er zelf lol in hebt. De beheerder van de locatie was ook zeer te spreken over de band. Dat Ierse muziek zo leuk kan zijn wist hij niet :-) Het zou me niet verbazen als hij nog een keer contact met je muziekburo zoekt. Veel succes nog met de muziek en wie weet hopelijk tot een volgende keer!

Gr Dini en Johan
Monique en Marcel
Iedereen was razend enthousiast over Brogans Bar. Zij hebben geweldige muziek ten gehore gebracht. De violiste wekte verbazing, echt geweldig! En het plezier straalde er vanaf en dat werkt door naar het publiek. Absoluut een aanrader. Het was voor ons een fantastische avond. Nog heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

Monique en Marcel