Brogans Bar - Ierse Muziek, image 4288
Brogans Bar - Ierse Muziek, image 4863
Brogans Bar - Ierse Muziek, image 4862
Brogans Bar - Ierse Muziek, image 4865
Brogans Bar - Ierse Muziek, image 4861
Brogans Bar - Ierse Muziek, image 4864

Brogans Bar


Ierse Muziek

Dit vrolijk Ierse trio bespeelt alweer de nodige jaren alle festivals, podia, cafés en feesten van Nederland. Met zang gitaar accordeon viool bodhrán en andere percussie geven zij de muziek een eigen draai. Het repertoire is een mix van eigen werk, vertaalde Ierse nummers en onstuimige dans deunen.

draadloos mobiel?

Met een accuversterkertje en draadloze headsets is Brogans Bar in staat om per liedje of per set op verschillende plekken op te treden. 

irish and irish inspired

Brogans Bar houdt van improvisatie en geeft graag een frisse draai aan oude traditionals. Optredens draaien geregeld uit op spontaan gedans en gedraai van het publiek. Dat Ierse muziek heel feestelijk kan zijn spreekt voor zich. De muziek is vrolijk en nodigt uit om te dansen en lol te maken.  

ervaren muzikanten

Brogans Bar bestaat uit zeer ervaren muzikanten. Ze hebben oa jazz lichte muziek gestudeerd aan diverse conservatoria. Ze hebben vooral heel veel uren gemaakt op podia feesten en evenementen en dat voel je gelijk wanneer je ze hoort spelen. 

bruiloft huwelijk diner dansant of tuinfeest?


Of het nu gaat om een huiskamerfeest, bruiloft huwelijk diner dansant of tuinfeest. Brogans Bar giet daar met alle plezier een Iers sausje over. Altijd met gevoel voor stijl en timing voor de sfeer die er op dat moment is. Niet overheersend en zich voegend naar de sfeer. Uiteraard kunnen zo ook goed luisteren naar de wensen ter plekke: duur, aantal sets, achtergrond of juist meer naar voorgrond, met of zonder (lichte) versterking, afstemming in programma, helemaal op maat. 


Bruiloft met Ierse Muziek

Beste Thijs,

We kijken terug op een prachtig feest, waarbij Brogans Bar tijdens het informele gedeelte de muziek verzorgde. Ze speelden lekker levendig en hadden zo een mooi bijdrage aan de gezellige sfeer. We hebben ervan genoten. Ze hebben ons ook prima begeleid met ons bruiloftslied. De Ierse liedjes zijn eigenlijk voor iedereen prettig om naar te luisteren, op de achtergrond te horen of spontaan een dansje op te doen. Al met al: heel geschikt voor een bruiloft!

Marcella en Wim


Verjaardagsfeest Anne-Marie en Kees

Beste Thijs,

Het is nu twee weken geleden dat we op het terras in de zon, met een lekker glaasje, heerlijke hapjes en fantastische muziek ons verjaardagsfeestje hebben gevierd.

Wij hebben er volop van genoten en naast het mooie weer, heeft Brogans Bar daar een belangrijke bijdrage aan geleverd! We geven heel graag een review! Zie hieronder.

Dank voor de goede zorgen.

Brogans Bar 26 mei 2018

“Waar kennen jullie de band van”, vroegen vele gasten op ons verjaardagsfeest. En ook daarna noemden velen de leuke muziek als ze ons later vertelden dat het een geweldig feest was. Wij kenden Brogans Bar alleen van het korte filmpje dat we via Muziekburo.nl vonden. Hun optreden daarin was feestelijk en klonk fantastisch. Die indruk is op ons feest ruimschoots bevestigd! Brogans Bar is ook een ideale band voor een feest waarbij de gasten naar de muziek willen luisteren, maar ook met elkaar willen kletsen. De violiste was verhinderd, maar Muziekburo.nl heeft voor een sublieme vervanger gezorgd. Goed geregeld! We hielden een persoonlijke pub quiz en daarmee hebben ze zelfs een toepasselijk lied op ons geïmproviseerd. Met virtuoze viool, magische bodhran en vrolijke, soms klagende accordeon heeft de band heeft een geweldige muzikale en enthousiaste bijdrage aan ons feest geleverd. Via deze weg nogmaals super bedankt!

Hartelijke groet,

Anne-Marie en Kees


Jan Poolman

Het was geweldig, een heel mooi huwelijksfeest en Brogans Bar was heel enthousiast, prima wisselwerking met ons, intiem klein gezelschap
Ze speelden muzikaal mooi, veel improviseren, echt heel gezellig.

Dankje voor je hulp hierbij!

Jan Poolman


Dini en Johan

Brogans Bar is/was geweldig! Zat muzikaal goed in elkaar, het "swingde". Zo te zien hadden zij samen ook een hele leuke tijd tijdens het optreden. Volgens mij is dat de helft van een goed optreden: Zorgen dat je er zelf lol in hebt. De beheerder van de locatie was ook zeer te spreken over de band. Dat Ierse muziek zo leuk kan zijn wist hij niet :-) Het zou me niet verbazen als hij nog een keer contact met je muziekburo zoekt. Veel succes nog met de muziek en wie weet hopelijk tot een volgende keer!

Gr Dini en Johan


Monique en Marcel

Iedereen was razend enthousiast over Brogans Bar. Zij hebben geweldige muziek ten gehore gebracht. De violiste wekte verbazing, echt geweldig! En het plezier straalde er vanaf en dat werkt door naar het publiek. Absoluut een aanrader. Het was voor ons een fantastische avond. Nog heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

Monique en Marcel

Globale kosten

uitkoop ex reiskosten en 9% btw
3 x 30 min binnen 1 tot 2 uur - duo 750,00 - trio 950,00
3 x 45 min binnen 3 tot 4 uur - duo 850 - trio 1075,00

reiskosten utrecht
3 pers 0,40 / 4 pers 0,50

optioneel
extra set 40 min: 75,00 pp
wachturen: 35,00 pp
extra muzikant in overleg