Brogans Bar, Irish folk trio 4288
Brogans Bar, Irish folk trio 4863
Brogans Bar, Irish folk trio 4862
Brogans Bar, Irish folk trio 4865
Brogans Bar, Irish folk trio 4861
Brogans Bar, Irish folk trio 4864
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,8 - 4 reviews

Brogans Bar - Irish folk trio

Dit vrolijk Ierse trio bespeelt alweer de nodige jaren alle festivals, podia, cafés en feesten van Nederland. Met zang gitaar accordeon viool bodhrán en andere percussie geven zij de muziek een eigen draai. Het repertoire is een mix van eigen werk, vertaalde Ierse nummers en onstuimige dans deunen.

draadloos mobiel?

Met een accuversterkertje en draadloze headsets is Brogans Bar in staat om per liedje of per set op verschillende plekken op te treden. 

irish and irish inspired

Brogans Bar houdt van improvisatie en geeft graag een frisse draai aan oude traditionals. Optredens draaien geregeld uit op spontaan gedans en gedraai van het publiek. Dat Ierse muziek heel feestelijk kan zijn spreekt voor zich. De muziek is vrolijk en nodigt uit om te dansen en lol te maken.  

ervaren muzikanten

Brogans Bar bestaat uit zeer ervaren muzikanten. Ze hebben oa jazz lichte muziek gestudeerd aan diverse conservatoria. Ze hebben vooral heel veel uren gemaakt op podia feesten en evenementen en dat voel je gelijk wanneer je ze hoort spelen. 

bruiloft huwelijk diner dansant of tuinfeest?


Of het nu gaat om een huiskamerfeest, bruiloft huwelijk diner dansant of tuinfeest. Brogans Bar giet daar met alle plezier een Iers sausje over. Altijd met gevoel voor stijl en timing voor de sfeer die er op dat moment is. Niet overheersend en zich voegend naar de sfeer.

keywords

Brogans Bar, Irish folk trio, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een receptie, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische Band voor een foodfestival, Akoestische bruiloftband, Akoestische feestmuziek, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band en DJ voor buitenlocatie, Band en DJ voor een Congres, Band in een strandtent, Band met accordeon en gitaar, Band met viool of violist, Band met zang gitaar en contrabas, Band met zanger, Band of DJ voor een food truck festival, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, christelijke bruiloft, Country Folk Band, DJ of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Feestband, Gelderse bands, Gezellige liedjes, Ierse Band, Ierse folk muziek, kampvuur muzikanten, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Mobiel bandje, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele band bij foodtruck bruiloft, Mobiele muziek, mobiele muzikale ondersteuning, Mooie achtergrondmuziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek voor een braderie, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Muzikanten Trio, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muzikanten, Singer songwriter, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Trouwfeest, Vrolijke achtergrondmuziek,
reviews Brogans Bar

Verjaardagsfeest Anne-Marie en Kees
Beste Thijs,

Het is nu twee weken geleden dat we op het terras in de zon, met een lekker glaasje, heerlijke hapjes en fantastische muziek ons verjaardagsfeestje hebben gevierd.

Wij hebben er volop van genoten en naast het mooie weer, heeft Brogans Bar daar een belangrijke bijdrage aan geleverd! We geven heel graag een review! Zie hieronder.

Dank voor de goede zorgen.

Brogans Bar 26 mei 2018

“Waar kennen jullie de band van”, vroegen vele gasten op ons verjaardagsfeest. En ook daarna noemden velen de leuke muziek als ze ons later vertelden dat het een geweldig feest was. Wij kenden Brogans Bar alleen van het korte filmpje dat we via Muziekburo.nl vonden. Hun optreden daarin was feestelijk en klonk fantastisch. Die indruk is op ons feest ruimschoots bevestigd! Brogans Bar is ook een ideale band voor een feest waarbij de gasten naar de muziek willen luisteren, maar ook met elkaar willen kletsen. De violiste was verhinderd, maar Muziekburo.nl heeft voor een sublieme vervanger gezorgd. Goed geregeld! We hielden een persoonlijke pub quiz en daarmee hebben ze zelfs een toepasselijk lied op ons geïmproviseerd. Met virtuoze viool, magische bodhran en vrolijke, soms klagende accordeon heeft de band heeft een geweldige muzikale en enthousiaste bijdrage aan ons feest geleverd. Via deze weg nogmaals super bedankt!

Hartelijke groet,

Anne-Marie en Kees
Jan Poolman
Het was geweldig, een heel mooi huwelijksfeest en Brogans Bar was heel enthousiast, prima wisselwerking met ons, intiem klein gezelschap
Ze speelden muzikaal mooi, veel improviseren, echt heel gezellig.

Dankje voor je hulp hierbij!

Jan Poolman
Dini en Johan
Brogans Bar is/was geweldig! Zat muzikaal goed in elkaar, het "swingde". Zo te zien hadden zij samen ook een hele leuke tijd tijdens het optreden. Volgens mij is dat de helft van een goed optreden: Zorgen dat je er zelf lol in hebt. De beheerder van de locatie was ook zeer te spreken over de band. Dat Ierse muziek zo leuk kan zijn wist hij niet :-) Het zou me niet verbazen als hij nog een keer contact met je muziekburo zoekt. Veel succes nog met de muziek en wie weet hopelijk tot een volgende keer!

Gr Dini en Johan
Monique en Marcel
Iedereen was razend enthousiast over Brogans Bar. Zij hebben geweldige muziek ten gehore gebracht. De violiste wekte verbazing, echt geweldig! En het plezier straalde er vanaf en dat werkt door naar het publiek. Absoluut een aanrader. Het was voor ons een fantastische avond. Nog heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

Monique en Marcel