Gipsy Queen, mariachi salsa latin band 4435
Gipsy Queen, mariachi salsa latin band 4439
Gipsy Queen, mariachi salsa latin band 2906
Gipsy Queen, mariachi salsa latin band 4436
Gipsy Queen, mariachi salsa latin band 4442
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,8 - 12 reviews

Gipsy Queen - mariachi salsa latin band

Gipsy Queen is subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Gipsy Queen tot een uniek afgestemd ensemble dat te boeken is voor een verjaardagsfeest, bruiloft, themafeest, receptie, opening, bedrijfsfeest, festival en theater. Ze spelen onversterkt of versterkt met eigen geluidsinstallatie. 

wat is latin muziek?


Gipsy Queen heeft een uitgebreid repertoire bestaande uit gevarieerde melodieën uit Zuid-Amerika, Spanje en Mexico. Muziek om bij weg te zwijmelen, om op te dansen of gewoon van te genieten. Musica Latina Salsa Merengue Mariachi Bolero Rancheros Tango Son Cumbia Vals Peruano Rumba Flamenco Sones Huapangos  Jarochos Rancheros Joropo Guaracha Bambuco Cueca Lambadas Zamba. 

bezettingen

duo - zang/viool + gitaar
trio - zang/viool + gitaar en bas
kwartet - zang/viool, gitaar, bas, percussie of trompet
Grotere bezettingen zijn ook mogelijk

keywords

Gipsy Queen, mariachi salsa latin band, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek duo, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een receptie, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch duo, Akoestisch trio, Akoestisch Zangduo, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische Band voor een foodfestival, Akoestische bruiloftband, Akoestische loopact, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band en DJ voor buitenlocatie, Band in Cubaanse stijl, Band in een strandtent, Band met viool of violist, Band met zangeres, Band of DJ voor een food truck festival, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Buena Vista Band, Caribische Band, christelijke bruiloft, Cubaanse Band, DJ of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Latin Band, Latin muziek, Latinos Band, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek voor buitenlocatie, Lopende muziekgroep, Mariachi Band, Merengue Band, Mobiel bandje, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele band bij foodtruck bruiloft, Mobiele muziek, mobiele muzikale ondersteuning, Mooie achtergrondmuziek, Muziek aan tafel, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, Muziek voor een braderie, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziekgroep of band in retro kleding, Muziektrio, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Muzikanten Duo, Muzikanten Trio, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Salsa Band, Spaans Duo, Spaanse Band, Spaanstalige Band, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Trouwfeest, Vrolijk muziekduo, Wereldmuziek Band, Zuid Amerikaanse Band,
reviews Gipsy Queen

Wilma Noort
Vrijdag 23 juni hadden wij op onze bruiloft Gipsyqueen als voorprogramma voor ons avondfeest. De band met 4 muzikanten deden volledig aan onze verwachtingen. Zang met viool,trompet en (bas)+gitaar onversterkt spelend tussen onze gasten in. In een woord geweldig. Zowel het enthousiasme die de muzikanten meebrengen, alsmede de juiste stijl en volume van de muziek, maken deze band (ook) tot een ideale partij voor feesten en etentjes, waarbij gesprekken goed mogelijk zijn. Zeker aan te raden als je sfeervolle avond/middag wilt. Top gedaan👌
Richard Jackson
Complimenten aan de band. Alles ging gesmeerd. Wij zijn enorm tevreden. Ik heb een review geplaatst op facebook (per ongeluk in engels, ik hoop dat dat niet erg is). Dank voor de goede diensten!

Grt, Richard.

Booked Gipsyqueen (duo) for our wedding (reception and ceremony) 24th of June. Performance was nothing less than outstanding! Exactly how we had liked it to be. Perfect repertoire and right volume (not to loud or to soft).
Geert en Josje
We hebben bijzonder van jullie spel genoten op onze bruiloft, en heerlijk op jullie muziek gedanst! Onze bruiloft was een dag als uit een sprookje zo mooi, en daar hebben jullie een belangrijk steentje aan bijgedragen! Hartelijk dank daarvoor. Van jullie cd hebben we tijdens onze vakantie nog genoten.

Met hartelijke groet, Geert en Josje
Eduard Meurs
Mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten van jullie optreden in Amersfoort, we hopen dan ook dat je gauw een nieuwe cd op de markt brengt zodat we ook thuis van jullie geweldig mooie muziek kunnen genieten.

Nogmaals hartelijk dank xxx Eduard Meurs
Richard & Karin
Wat aan de late kant - maar daardoor niet minder gemeend - willen we Gipsy Queen ongelooflijk bedanken voor de geweldige bijdrage aan ons huwelijk vorige week vrijdag. Wij hebben heel erg van jullie genoten en zoals we om ons heen gehoord hebben gold dat voor iedereen die erbij was. Het paste helemaal in ons plaatje en jullie zijn écht super. Nogmaals heel veel dank voor jullie enthousiasme en - als het aan ons ligt - zeker tot een volgende keer!

Lieve groeten, Richard & Karin
Pest Control News Benelux
Wij hebben een fantastische avond gehad, Gipsy Queen deed wat ik (wij) ervan verwachten, aanstekelijke muziek, proactief met het publiek en wat in andere jaren niet is voorgekomen zelfs applaus na nummers. De karikatuur tekenaar heeft geen seconde rust gekend en iedereen was laaiend enthousiast. Kortom een hele fijne avond met schoolcijfers van; Gipsyqueen een 10 en de sneltekenaar een 10!

Met vriendelijke groet / kind regards,

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Lineke
Mijn vriendinnen en ik hebben geweldig genoten van het spetterend optreden van Gipsy Queen in de Tobbe in Voorburg. We hopen dat jullie volgend jaar weer terugkomen dan zijn wij er ook weer!

Liefs Lineke
Marjorie
Nogmaals bedankt, mede namens mijn vrienden ,voor de gezellige avond, onlangs in Almere, de stemming zat er goed in, ook al omdat jullie alsmaar bereid waren in te gaan op verzoeknummers! Ook de avond in Voorburg was voor herhaling vatbaar! Succes met jullie volgende optreden Tot ziens in La Mancha!

Groetjes van, Marjorie
Fam. Boersma
Gipsy Queen, we hebben er zo van genoten en zoals het programma al aangaf een ware muzikale reis door Mexico meegemaakt. Mooi ook de afwisseling tussen de bekende en minder bekende nummers. Het plezier waarmee jullie ook spelen in combinatie met het enthousiasme van het publiek maakte er helemaal een heerlijke avond van.

Groeten Fam. Boersma
Riet en Henk Klein
Nogmaals bedankt voor jullie wervelende optreden. We hebben al veel prachtige foto's ontvangen van diverse bewonderaars. Jammer van het koude weer, maar des te hartverwarmender was jullie muziek en uitstraling. We zien jullie graag nog eens terug in Eerbeek.

Groet en tot ziens Riet en Henk Klein
Frederiek Mink-Kroese
We hebben enorm genoten van jullie heerlijke muziek. Jullie traden op in La Mancha en wij zaten met zijn vieren binnen in de hoek van het restaurant. Leuk dat jullie overal even langs de tafeltjes kwamen. Ook dat er nog een verzoeknummer gespeeld kon worden!

Groetjes Frederiek Mink-Kroese
Ger Hubens
De sfeer die jullie 8-koppige Mariachi-band bracht tijdens het concert heeft vele Limburgse harten sneller doen kloppen. . . . ! Mede door jullie bijdrage is ons galaconcert een groot succes geworden. We wensen jullie nog vele mooie concerten (en boekingen!) toe; jullie spelen fantastisch. Ook het contact en afspraken zijn vlekkenloos verlopen. Nogmaals dank!

Groeten, Ger Hubens