Gipsy Queen - mariachi salsa latin band, image 4435
Gipsy Queen - mariachi salsa latin band, image 5242
Gipsy Queen - mariachi salsa latin band, image 4439
Gipsy Queen - mariachi salsa latin band, image 4436
Gipsy Queen - mariachi salsa latin band, image 5345

Gipsy Queen


mariachi salsa latin band

Gipsy Queen is subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Gipsy Queen tot een uniek afgestemd ensemble dat te boeken is voor een verjaardagsfeest, bruiloft, themafeest, receptie, opening, bedrijfsfeest, festival en theater. Ze spelen onversterkt of versterkt met eigen geluidsinstallatie. 

wat is latin muziek?


Gipsy Queen heeft een uitgebreid repertoire bestaande uit gevarieerde melodieën uit Zuid-Amerika, Spanje en Mexico. Muziek om bij weg te zwijmelen, om op te dansen of gewoon van te genieten. Musica Latina Salsa Merengue Mariachi Bolero Rancheros Tango Son Cumbia Vals Peruano Rumba Flamenco Sones Huapangos  Jarochos Rancheros Joropo Guaracha Bambuco Cueca Lambadas Zamba. 

bezettingen

duo - zang/viool + gitaar
trio - zang/viool + gitaar en bas
kwartet - zang/viool, gitaar, bas, percussie of trompet
Grotere bezettingen zijn ook mogelijk


Wilma Noort

Vrijdag 23 juni hadden wij op onze bruiloft Gipsyqueen als voorprogramma voor ons avondfeest. De band met 4 muzikanten deden volledig aan onze verwachtingen. Zang met viool,trompet en (bas)+gitaar onversterkt spelend tussen onze gasten in. In een woord geweldig. Zowel het enthousiasme die de muzikanten meebrengen, alsmede de juiste stijl en volume van de muziek, maken deze band (ook) tot een ideale partij voor feesten en etentjes, waarbij gesprekken goed mogelijk zijn. Zeker aan te raden als je sfeervolle avond/middag wilt. Top gedaan👌


Richard Jackson

Complimenten aan de band. Alles ging gesmeerd. Wij zijn enorm tevreden. Ik heb een review geplaatst op facebook (per ongeluk in engels, ik hoop dat dat niet erg is). Dank voor de goede diensten!

Grt, Richard.

Booked Gipsyqueen (duo) for our wedding (reception and ceremony) 24th of June. Performance was nothing less than outstanding! Exactly how we had liked it to be. Perfect repertoire and right volume (not to loud or to soft).


Geert en Josje

We hebben bijzonder van jullie spel genoten op onze bruiloft, en heerlijk op jullie muziek gedanst! Onze bruiloft was een dag als uit een sprookje zo mooi, en daar hebben jullie een belangrijk steentje aan bijgedragen! Hartelijk dank daarvoor. Van jullie cd hebben we tijdens onze vakantie nog genoten.

Met hartelijke groet, Geert en Josje


Eduard Meurs

Mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten van jullie optreden in Amersfoort, we hopen dan ook dat je gauw een nieuwe cd op de markt brengt zodat we ook thuis van jullie geweldig mooie muziek kunnen genieten.

Nogmaals hartelijk dank xxx Eduard Meurs


Richard & Karin

Wat aan de late kant - maar daardoor niet minder gemeend - willen we Gipsy Queen ongelooflijk bedanken voor de geweldige bijdrage aan ons huwelijk vorige week vrijdag. Wij hebben heel erg van jullie genoten en zoals we om ons heen gehoord hebben gold dat voor iedereen die erbij was. Het paste helemaal in ons plaatje en jullie zijn écht super. Nogmaals heel veel dank voor jullie enthousiasme en - als het aan ons ligt - zeker tot een volgende keer!

Lieve groeten, Richard & Karin


Pest Control News Benelux

Wij hebben een fantastische avond gehad, Gipsy Queen deed wat ik (wij) ervan verwachten, aanstekelijke muziek, proactief met het publiek en wat in andere jaren niet is voorgekomen zelfs applaus na nummers. De karikatuur tekenaar heeft geen seconde rust gekend en iedereen was laaiend enthousiast. Kortom een hele fijne avond met schoolcijfers van; Gipsyqueen een 10 en de sneltekenaar een 10!

Met vriendelijke groet / kind regards,

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux


Lineke

Mijn vriendinnen en ik hebben geweldig genoten van het spetterend optreden van Gipsy Queen in de Tobbe in Voorburg. We hopen dat jullie volgend jaar weer terugkomen dan zijn wij er ook weer!

Liefs Lineke


Marjorie

Nogmaals bedankt, mede namens mijn vrienden ,voor de gezellige avond, onlangs in Almere, de stemming zat er goed in, ook al omdat jullie alsmaar bereid waren in te gaan op verzoeknummers! Ook de avond in Voorburg was voor herhaling vatbaar! Succes met jullie volgende optreden Tot ziens in La Mancha!

Groetjes van, Marjorie


Fam. Boersma

Gipsy Queen, we hebben er zo van genoten en zoals het programma al aangaf een ware muzikale reis door Mexico meegemaakt. Mooi ook de afwisseling tussen de bekende en minder bekende nummers. Het plezier waarmee jullie ook spelen in combinatie met het enthousiasme van het publiek maakte er helemaal een heerlijke avond van.

Groeten Fam. Boersma


Riet en Henk Klein

Nogmaals bedankt voor jullie wervelende optreden. We hebben al veel prachtige foto's ontvangen van diverse bewonderaars. Jammer van het koude weer, maar des te hartverwarmender was jullie muziek en uitstraling. We zien jullie graag nog eens terug in Eerbeek.

Groet en tot ziens Riet en Henk Klein


Frederiek Mink-Kroese

We hebben enorm genoten van jullie heerlijke muziek. Jullie traden op in La Mancha en wij zaten met zijn vieren binnen in de hoek van het restaurant. Leuk dat jullie overal even langs de tafeltjes kwamen. Ook dat er nog een verzoeknummer gespeeld kon worden!

Groetjes Frederiek Mink-Kroese


Ger Hubens

De sfeer die jullie 8-koppige Mariachi-band bracht tijdens het concert heeft vele Limburgse harten sneller doen kloppen. . . . ! Mede door jullie bijdrage is ons galaconcert een groot succes geworden. We wensen jullie nog vele mooie concerten (en boekingen!) toe; jullie spelen fantastisch. Ook het contact en afspraken zijn vlekkenloos verlopen. Nogmaals dank!

Groeten, Ger Hubens

Globale kosten

* Wanneer het een particulier optreden betreft zijn de privésfeer-prijzen van toepassing, zo niet dan gelden de uitkoop-prijzen. 
 
Privésfeer contant ex reiskosten

3 x 40 min binnen 3 tot 4 uur - Trio 1100,00 - Kwartet 1300,00 - Kwintet 1500,00

Uitkoop ex reiskosten en 9% btw
3 x 40 min binnen 3 tot 4 uur - Trio 1200,00 - Kwartet 1500,00 - Kwintet 1750,00

Reiskosten Amsterdam
tot 3 pers 0,40 / 4 pers 0,50 / 5 pers 0,60

optioneel
geluid 150,00
extra set 75,00 pp
wachturen 30,00 pp