Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4485
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4487
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4486
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5113
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5112
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5313
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4767
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4766
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4493
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4949
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5065
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5066
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5131
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5132
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5312
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 5347

Cocktail Nuts


akoestisch mobiel duo trio

Cocktail Nuts spelen door het hele land en staan garant voor een gezellig en sfeervol optreden. Ze zijn flexibel, professioneel en komen het best tot hun recht op een receptie, diner, bruiloft, borrel of verjaardagsfeest waarbij de sfeer belangrijker is dan een continu gevulde dansvloer.

akoestisch en mobiel

Cocktail Nuts spelen volledig akoestisch en mobiel met gebruik van een kleine accu versterker om de zang uit te versterken. Ze kunnen desgewenst ook optreden met een kleine geluidsinstallatie, dat werkt bij dansfeestjes soms beter. 

De speelduur is ca 1 tot 4 x 45 min binnen 1 tot 4 uur. 

repertoire

Het repertoire is breed en bestaat uit nummers van toen tot nu, fijne luistermuziek, bekende popsongs, country,  jazz en rock and roll. Voor disco, house en handjes in de lucht is de bezetting mindergeschikt. 

Cocktail Nuts XL

Voor als het een onsje meer mag zijn, stijlvol swingen op een trio met zang/gitaar, zang/contrabas en zang/cajon? Dat kan met de Cocktail Nuts XL bezetting. 

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

www.cocktailnuts.nl

Bruiloft met mobiel duo
Dag Thijs,

De Cocktail nuts hebben van onze bruiloft in de tuin een gezellig dans feest gemaakt. Ze zijn relaxed, gezellig en spelen goed. We zijn heel blij dat ze de muziek tijdens onze bruiloft hebben verzorgd. Bedankt heren!

Femke van Gorp
Straat en kinderfestival Assen
Hoi Thijs,

Wij hebben afgelopen zaterdag een heerlijk event gehad. Alles zat natuurlijk mee, maar je moet de cadeautjes die je krijgt natuurlijk wel zelf uitpakken. Mede dankzijn Cocktail Nuts is dit optimaal gelukt. Wat een heerlijke muzikanten. De chemie tussen hun beiden is fantastisch. Dit straalt af op alles wat zij doen. Het was fijn samenwerken met deze rasmuzikanten. En dan komt er 1 ook nog eens uit Assen 😊. Super leuk en we komen zeker bij ze terug.

Toine Straatman | Van Straat tot Laan B.V.
Verjaardag Marie-Jose
Hi Thijs,

Beetje laat maar niet minder gemeend: ik had een fantastische avond, mede dankzij de mannen van The Cocktail Nuts!
Alles is naar wens verlopen. Parkeren was toch lastiger dan verwacht, mijn zoon heeft nog even geholpen :)
Zeer tevreden met zowel jouw organisatie en communicatie als met het duo. Ook de gasten waren enthousiast. Weet niet of ik snel weer een feestje geef, maar dan zie je me zeker terug.

Ik heb een recensie op google geplaatst.

Groeten,
Marie-Jose
Verjaardag feest
Hallo Thijs,

Het was een prachtig feest in een mooie locatie en de muziek was super! De jongens hadden een passend repertoire en het geluid was prima. Echt genoten!

Zal jullie verder aanbevelen.

Mvg Ariane Scheurkogel
50e verjaardag
Hallo Thijs,

Heb alleen maar lovende woorden van de gasten gehoord over de muziek. Ze hebben het allemaal leuk gevonden. Het was niet te hard, zodat mensen nog met elkaar konden praten. Het gaf wel sfeer aan het feestje.

Hoop dat ze (The Cocktail Nuts) het ook leuk hebben gevonden.

Groetjes
Jantje Dijk
100-jarig jubileum Goudriaan Jongerius Bouw
Hoi Thijs, 

Ja was super! Ik heb achteraf spijt dat ik jullie trio niet een uur langer heb laten spelen....mensen vonden het namelijk super gezellig. Vonden jullie de sfeer ook goed? 

Zeker tot een volgend feest!
 
Groetjes, fijne dag, Bianca
Verjaardagsfeestje
Een heel prettige afhandeling door het bureau. De cocktail nuts zelf waren leuke mannen, vrolijk een geestig (zonder te veel ego) , flexibel, en maakten heerlijke muziek. Het overstemde niet, maar gaf juist meer sfeer. Een geweldige toevoeging voor ons feestje dus.

Deborah
Verjaardag Karin
Hai Thijs ,

Alles liep echt geweldig de recensie is al geschreven op fb. Als ik ooit weer iets heb weet ik jullie te vinden.

Karin Speelman raadt Muziekburo aan.

Contact liep erg gemakkelijk , vragen werden snel beantwoord.
De afspraken met de muziek zijn geweldig nagekomen, ook een iets andere indeling die ik graag wou was geen probleem . De heren waren geweldig mooi op tijd, de muziek sfeervol en erg gezellig . Hun bijdrage op mijn verjaardags feest was echt geweldig . Coctail nuts zijn beetje gek zoals de naam al beetje aangeeft maar dan wel in de goede zin van het woord . Bedankt allemaal
Jaarafsluiting Hogeschool Saxion
Hi Thijs,

Ja alles is naar wens verlopen. Leuke mannen en top muziek. Sfeertje was goed. Dankjewel!!

Met vriendelijke groet,

Saskia Lucassen,
Managementassistent
Zomerbraderie Sint-Oedenrode
Hoi Thijs,

Alles is naar wens verlopen. Goede muzikanten, de Cocktail Nuts. Een aanrader. Bedankt voor de prettige samenwerking.

En tot een volgende keer, wellicht de trio bezetting.

Met vriendelijke groet,

Marion Verkampen
Netwerkborrel en diner - Fontys Hogeschool ICT
Dag Thijs,

Alles is zeker naar wens verlopen. Heerlijke muziek, weer zat mee en jullie stonden daar helemaal perfect.

Het gaf een gezellige sfeer. Ik weet niet of jullie wat interactie hadden met het publiek maar Ik zal jullie zeker aanraden.

Super bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie dag en wie weet.

Groetjes,

Sandra
Burendag van Antes 2018
Voor de tweede keer hebben we het duo Cocktail Nuts ingehuurd om te spelen op de Burendag bij Antes. Net als vorig jaar hebben zij weer fantastisch opgetreden, iedereen heeft er ontzettend van genoten!

Groetjes Elisa Bes
Bruiloft Jan Meulen en Sieta
Hoi Thijs,

De Coctail Nuts hebben een gezellige sfeer gemaakt bij onze bruiloft! Het was een mooie aanvulling op een geweldige dag.

Ze spelen van alles wat, waardoor het voor iedereen leuke muziek is. Voor elk wat wils. Van oudere muziek tot wat recenter.
De heren spelen niet te luid of teveel op de voorgrond, waardoor je ook goed met elkaar kunt praten in de zaal wat wij en de gasten als zeer prettig hebben ervaren!

Soms heb je met muziek ook wel dat je elkaar amper kunt verstaan of dat je moet schreeuwen wil de ander het horen. Dat was hier totaal niet het geval. Het was erg gezellig en de muziek van de heren zorgde voor een vrolijke en leuke sfeer!

Groetjes,

Sieta Reitsma
Peet Boers
Als je gezellige muziek wilt hebben voor jong en oud, die niet overheersend is en een leuke sfeer brengt raad ik absoluut de Cocktail Nuts aan.

Zij zijn gezellig en flexibel. Zeer zeker waar voor je geld.

Heel erg bedankt en wie weet tot ziens.

Peet Boers
Vesta
​Hallo Thijs,

Het was weer een feestje om de Cocktail Nuts bij ons te laten spelen. Keer op keer zorgen ze voor een vrolijke sfeer, afwisselende muziek. Mensen worden vrolijk en de heren zijn buitengewoon sympathiek. Aanrader voor andere bedrijven en voor ons voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groet,

Marja Veenstra

vesta.nl
Annemieke Kik
Beste Thijs,

Het was fantastisch. Wat een geweldige muziekanten. Het was precies wat we hoopten. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan een geweldige avond. Mede dankzij hen was er een super leuke sfeer. Veel mensen hebben gevraagd waar we hen vandaan hadden. Kortom.. zeer voor herhaling vatbaar.

Hart gr
Annemieke Kik
Christ en Natascha
Dank nog voor jullie optreden tijdens ons tuinfeest. Het weer zat mee en naast dat we zelf enorm van jullie genoten hebben, hebben we veel lovende reacties van onze gasten over jullie optreden ontvangen. Bij een volgende gelegenheid hoeven wij niet nog eens zolang te zoeken naar een oplossing voor de muziek want we weten jullie te vinden ;-)

Groetjes, Christ en Natascha
Wicher en Margriet Vermeer
Wij hebben echt een fantastische bruiloft gehad, een droomdag, om in te lijsten! Jullie bijdrage met leuke muziek heeft daar ook veel invloed op gehad, daarvoor willen wij jullie bedanken! We kregen veel positieve reacties, echt van iedereen! Jullie zetten precies de goede sfeer neer die we voor ogen hadden, het was geweldig! Dank jullie en hopelijk tot een volgende keer.

Wicher en Margriet
Harrold de Haan
Cocktail Nuts voelen goed aan wanneer ze zich wat op de achtergrond (moeten/kunnen) houden en wanneer er behoefte is aan entertainment. Leuk duo en daarnaast ook nog mooie stemmen! (niet onbelangrijk :p) Sfeermakers!

Mvg Harrold
Jibbe en Nelleke van de Veer
Cocktail Nuts is een verrassend duo die erg leuk muzikaal en afwisselend de avond hebben ingevuld. Ze kunnen goed inschatten wanneer ze welk nummer moeten inzetten bij de situatie en ze maken er een leuk feestje van. We hebben een super leuke avond gehad.

Jibbe en Nelleke
Tesla en Johan van Westerlaken
The Cocktail Nuts speelden op onze trouwerij op 28 juni 2014. Wat een geweldig duo!! Spontaan, los en heerlijke muziek, zowel als achtergrond als als dansmuziek! Ze speelden oa tijdens het maken van onze dag-foto's, alle familie en vrienden staan dansend, lachend en met een brede glimlach op de foto! Zeker een aanrader om je trouwerij een extraatje te geven!!

Groetjes, Tesla en Johan
Easy

Penny lane
Layla
Fly me to the moon
Michelle
You’ve got a friend
Roxanne (jazzy)
You can’t always get
Light my fire
You’ve got a friend
Af en toe
Always on my mind
Can’t help falling in love
Musta get lost
Baby I love your way
Further on up the Road
Groot hart
Love me tender
Sailing
Thrill is gone
Never let her slip away
Your song

Medium

Country boy
Rosetta
East bound and down
Acky Breaky
Nossa/Rosanne
Bad moon rising
Every little thing she does
Sultans of swing
Have you ever seen the rain
Walk of life
Sweet home Chigago
Mrs Robinson
Country Roads
Crazy little thing
Bad Moon Rising
Fine Brown Frame
Brown eyed girl
Can’t buy me love
Bad Leroy Brown
In the Summertime
Everybody needs somebody
Bye bye love
Honkey tonk woman
Long train running
Get out of your lazy bed
Good Luck Charm
Hello Mary Lou
Mrs Robinson
All of me
Rock and Roll
Jailhouse rock
Tutti Frutti
La Bamba
Buona sera/Oh Marie
Blue suede shoes
Kom van dat dak af
Tutti Frutti
I saw her standing there
Yakety Yak
Hound Dog

Nederlands

Per Spoor
De soldaat
Het is een nacht
Rosanne
Was ik maar bij moeder
Joost
Ik tel tot drie
Tandartsassistente
Dondert en bliksemt
De keukenmeid
Comment ca va
Daar bij de waterkant
Foxy Foxtrot
Tulpen uit Amsterdam
Amsterdamse grachten
Hilversum 3
Op fietse
Stiekem Gedanst
Hoe Laat me
De soldaat
Als ze er niet is
Een kopje koffie
Liefdesliedjes
Af en toe
Globale kosten

* particulieren 50,00 ex btw korting

Uitkoop ex reiskosten en 9% btw

1 x 60 min binnen 1 uur - duo 700,00 - trio 950,00
3 x 30 min binnen 2 uur - duo 750,00 - trio 1050,00
3 x 40 min binnen 3 uur - duo 850,00 - trio 1150,00

reiskosten assen 
1e 100 km gratis, daarna 0,40 

optioneel
extra set 40 min: 75,00 pp
wachturen: 50,00 pp
 
* Omdat we mobiel optreden hebben we nauwelijks opbouwtijd en is het ook niet storend als we wat later arriveren.