Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4485
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4486
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4487
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4488
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4489
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4493
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4765
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4589
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4767
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4766
Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio 4949
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,9 - 10 reviews

Cocktail Nuts - akoestisch mobiel duo trio

Cocktail Nuts spelen door het hele land en staan garant voor een gezellig en sfeervol optreden. Ze zijn flexibel, professioneel en komen het best tot hun recht op een receptie, diner, bruiloft, borrel of verjaardagsfeest waarbij de sfeer belangrijker is dan een continu gevulde dansvloer.

akoestisch en mobiel

Cocktail Nuts spelen volledig akoestisch en mobiel met gebruik van een kleine accu versterker om de zang uit te versterken. Ze kunnen desgewenst ook optreden met een kleine geluidsinstallatie.

De speelduur is 1 tot 4 x 45 min binnen 1 tot 4 uur. 

repertoire

Het repertoire is breed en bestaat uit nummers van toen tot nu, fijne luistermuziek, bekende popsongs, country,  jazz en rock and roll. Voor disco, house en handjes in de lucht is de bezetting mindergeschikt. 

Cocktail Nuts XL

Stijlvol swingen op een trio met zang/gitaar, contrabas en drums of cajon? Dat kan met de Cocktail Nuts XL bezetting.  Voor als het een onsje meer mag zijn. 

combinatie band & dj op uw feest?

combinatie van band & djMet de combinatie Band & DJ Thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ & Muzikant.

Band en dj thijsgewijs

www.cocktailnuts.nl


Cocktail Nuts, akoestisch mobiel duo trio, 12,5 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek duo, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een receptie, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch duo, Akoestisch zangduo, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische Band voor een foodfestival, Akoestische coverband, Akoestische feestmuziek, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Allround duo, Allround muziek, Allround trio, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Band en dj thijsgewijs, Band en DJ voor buitenlocatie, Band en DJ voor een Congres, Band in een strandtent, Band met kerstrepertoire, Band met zang gitaar en contrabas, Band of DJ voor een food truck festival, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, christelijke bruiloft, Country Folk Band, Cowboy band, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Eighties Band, Fifties Band, Gezellige muziek, Jaren 40 Band, Jaren 50 Band, Jaren 60 Band, kampvuur muzikanten, Kerstmuziek, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Mobiel bandje, Mobiel duo, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele band bij foodtruck bruiloft, Mobiele coverband, Mobiele muziek, mobiele muzikale ondersteuning, Mooie achtergrondmuziek, Muziek aan tafel, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek duo, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stiltegebied, Muziek voor dementerenden, Muziek voor een braderie, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een haringparty, Muziek voor een instelling, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziek voor ouderen, Muziek voor verstandelijk gehandicapten, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziekgroep of band in retro kleding, Muziektrio, Muzikanten Duo, Muzikanten in vintage kledingstijl, Muzikanten Trio, Nederlandstalige Band, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Pop Band, Rock Cover Band, Rock duo, Rock n Roll Band, Rondlopende muzikanten, Seventies Band, Sixties Band, Smartlappen, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Trouwfeest, Vrolijke achtergrondmuziek,
reviews Cocktail Nuts

Burendag van Antes 2018
Voor de tweede keer hebben we het duo Cocktail Nuts ingehuurd om te spelen op de Burendag bij Antes. Net als vorig jaar hebben zij weer fantastisch opgetreden, iedereen heeft er ontzettend van genoten!

Groetjes Elisa Bes
Bruiloft Jan Meulen en Sieta
Hoi Thijs,

De Coctail Nuts hebben een gezellige sfeer gemaakt bij onze bruiloft! Het was een mooie aanvulling op een geweldige dag.

Ze spelen van alles wat, waardoor het voor iedereen leuke muziek is. Voor elk wat wils. Van oudere muziek tot wat recenter.
De heren spelen niet te luid of teveel op de voorgrond, waardoor je ook goed met elkaar kunt praten in de zaal wat wij en de gasten als zeer prettig hebben ervaren!

Soms heb je met muziek ook wel dat je elkaar amper kunt verstaan of dat je moet schreeuwen wil de ander het horen. Dat was hier totaal niet het geval. Het was erg gezellig en de muziek van de heren zorgde voor een vrolijke en leuke sfeer!

Groetjes,

Sieta Reitsma
Peet Boers
Als je gezellige muziek wilt hebben voor jong en oud, die niet overheersend is en een leuke sfeer brengt raad ik absoluut de Cocktail Nuts aan.

Zij zijn gezellig en flexibel. Zeer zeker waar voor je geld.

Heel erg bedankt en wie weet tot ziens.

Peet Boers
Vesta
​Hallo Thijs,

Het was weer een feestje om de Cocktail Nuts bij ons te laten spelen. Keer op keer zorgen ze voor een vrolijke sfeer, afwisselende muziek. Mensen worden vrolijk en de heren zijn buitengewoon sympathiek. Aanrader voor andere bedrijven en voor ons voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groet,

Marja Veenstra

vesta.nl
Annemieke Kik
Beste Thijs,

Het was fantastisch. Wat een geweldige muziekanten. Het was precies wat we hoopten. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan een geweldige avond. Mede dankzij hen was er een super leuke sfeer. Veel mensen hebben gevraagd waar we hen vandaan hadden. Kortom.. zeer voor herhaling vatbaar.

Hart gr
Annemieke Kik
Christ en Natascha
Dank nog voor jullie optreden tijdens ons tuinfeest. Het weer zat mee en naast dat we zelf enorm van jullie genoten hebben, hebben we veel lovende reacties van onze gasten over jullie optreden ontvangen. Bij een volgende gelegenheid hoeven wij niet nog eens zolang te zoeken naar een oplossing voor de muziek want we weten jullie te vinden ;-)

Groetjes, Christ en Natascha
Wicher en Margriet Vermeer
Wij hebben echt een fantastische bruiloft gehad, een droomdag, om in te lijsten! Jullie bijdrage met leuke muziek heeft daar ook veel invloed op gehad, daarvoor willen wij jullie bedanken! We kregen veel positieve reacties, echt van iedereen! Jullie zetten precies de goede sfeer neer die we voor ogen hadden, het was geweldig! Dank jullie en hopelijk tot een volgende keer.

Wicher en Margriet
Harrold de Haan
Cocktail Nuts voelen goed aan wanneer ze zich wat op de achtergrond (moeten/kunnen) houden en wanneer er behoefte is aan entertainment. Leuk duo en daarnaast ook nog mooie stemmen! (niet onbelangrijk :p) Sfeermakers!

Mvg Harrold
Jibbe en Nelleke van de Veer
Cocktail Nuts is een verrassend duo die erg leuk muzikaal en afwisselend de avond hebben ingevuld. Ze kunnen goed inschatten wanneer ze welk nummer moeten inzetten bij de situatie en ze maken er een leuk feestje van. We hebben een super leuke avond gehad.

Jibbe en Nelleke
Tesla en Johan van Westerlaken
The Cocktail Nuts speelden op onze trouwerij op 28 juni 2014. Wat een geweldig duo!! Spontaan, los en heerlijke muziek, zowel als achtergrond als als dansmuziek! Ze speelden oa tijdens het maken van onze dag-foto's, alle familie en vrienden staan dansend, lachend en met een brede glimlach op de foto! Zeker een aanrader om je trouwerij een extraatje te geven!!

Groetjes, Tesla en Johan
playlist Cocktail Nuts

Easy

Penny lane
Layla
Fly me to the moon
Michelle
You’ve got a friend
Roxanne (jazzy)
You can’t always get
Light my fire
You’ve got a friend
Af en toe
Always on my mind
Can’t help falling in love
Musta get lost
Baby I love your way
Further on up the Road
Groot hart
Love me tender
Sailing
Thrill is gone
Never let her slip away
Your song

Medium

Country boy
Rosetta
East bound and down
Acky Breaky
Nossa/Rosanne
Bad moon rising
Every little thing she does
Sultans of swing
Have you ever seen the rain
Walk of life
Sweet home Chigago
Mrs Robinson
Country Roads
Crazy little thing
Bad Moon Rising
Fine Brown Frame
Brown eyed girl
Can’t buy me love
Bad Leroy Brown
In the Summertime
Everybody needs somebody
Bye bye love
Honkey tonk woman
Long train running
Get out of your lazy bed
Good Luck Charm
Hello Mary Lou
Mrs Robinson
All of me
Rock and Roll
Jailhouse rock
Tutti Frutti
La Bamba
Buona sera/Oh Marie
Blue suede shoes
Kom van dat dak af
Tutti Frutti
I saw her standing there
Yakety Yak
Hound Dog

Nederlands

Per Spoor
De soldaat
Het is een nacht
Rosanne
Was ik maar bij moeder
Joost
Ik tel tot drie
Tandartsassistente
Dondert en bliksemt
De keukenmeid
Comment ca va
Daar bij de waterkant
Foxy Foxtrot
Tulpen uit Amsterdam
Amsterdamse grachten
Hilversum 3
Op fietse
Stiekem Gedanst
Hoe Laat me
De soldaat
Als ze er niet is
Een kopje koffie
Liefdesliedjes
Af en toe