Reviews Muziekburo.nl - Bands DJ's en meer! Muziekburo
Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL

Reviews Muziekburo.nl - Bands DJ's en meer!

  Rating 9,7/10 - 427 Reviews
Iedereen heeft van Osorio genoten! op 26-5-2023
Goedemorgen Thijs,

Het was perfect en echt iedereen heeft van Osorio genoten! Perfecte manier om het feest te starten. Wij gaan zeker een recensie schrijven! Bedankt voor de fijne samenwerking en hopelijk tot ziens!

Groetjes Jade
veel complimenten over Sunny Up op 20-5-2023
Hoi Thijs,

Dankjewel voor je mail.

Het was een TOP-dag.
De openingsdans ging hartstikke goed. Mooi dat dit met Live-muziek kon.
Er heerste een goede sfeer. We kregen veel complimenten over Sunny Up; gezellig, niet te hard, leuke muziek, goed gezongen en gespeeld.
Zelfs de jongens hebben zich vermaakt op de muziek!

Kortom! Zodra we weer eens een feestje hebben, denken we aan jullie.

Hartelijk dank voor alles!
Een stukje op facebook heb ik voor jullie geplaatst.

Groet,

Peter en Marlies
Fijne samenwerking en goede muziek! op 29-4-2023
Via het Muziekburo hebben wij de Latino Bonito band ingehuurd waar wij heel tevreden over zijn. Muzikaal was het top en het brengt veel sfeer in huis. Daarnaast is ook de organisatie en afstemming rondom de band prettig verlopen.

Kortom: fijne samenwerking en goede muziek!

Niels Walraven
Hij speelde goed in op het publiek op 22-4-2023
Beste Thijs,

Wij en onze gasten hebben genoten van zijn zang en gitaarspel. Aangezien we ook Portuguese gasten hadden werden de mediterrane sounds goed gewaardeerd.

Erik had echter snel in de gaten dat er ook gasten waren die hielden van pop, rock en hedendaagse muziek. Hij speelde goed in op het publiek en al dansend gingen de voeten van de vloer. De kijkers en luisteraars genoten van zijn gitaarspel en volgden dit met jaloerse blikken. Zelfs verzoeknummers waren mogelijk. Blue Beat droeg zeker bij aan het slagen van het feest.

Ronel
Bruiloft met latin salsa muziek op 15-4-2023
Dag Thijs,

​Ja, we zijn super blij dat we Amigos Latinos op onze bruiloft hadden. Iedereen was heel erg enthousiast!
Ik heb Maria gevraagd of zij een review wilde schrijven in het Spaans. Misschien is het goed als er ook reviews in het Spaans zijn omdat volgens mij alle andere reviews in het Nederlands geschreven zijn.

Wij willen jullie bedanken voor jullie optreden op onze bruiloft, mijn man en ik waren tevreden, jullie hebben van ons tien sterren, het charisma en jullie prachtige presentatie maakt jullie tot een geweldige groep, wij wensen jullie veel succes en nodigen alle mensen die een goed optreden willen op hun speciale datum uit om jullie in te huren.

Queremos darles las gracias por su presentación en nuestra boda, mi esposo y yo quedamos satisfechos, tienen de parte de nosotros diez estrellas, el carisma y su maravillosa presentación los hace un gran grupo, les deseamos mucha suerte e invitamos a todas las personas que deseen una buena presentación en su fecha especial los contrate.
Het was een groot succes! op 13-4-2023
Dag Thijs,

De inhuur van cafe Bellevue was een groot succes. Wij hadden een bijeenkomst / feest ter ere van 75 jaar bestaan Politievrijwilligers in de Eenheid Amsterdam. Het was een zeer geslaagd feest mede dankzij cafe Bellevue. Ze voelen de sfeer goed aan en stemmen daar hun “optreden” op af. Ook van de gasten hebben we veel leuke reacties ontvangen.

Ook de communicatie met het Muziekburo is buitengewoon goed. Zeer snelle reactie, goed advies. Echter super.

Ongelooflijk dat de bassist mij nog kende van 10 jaar geleden. Hij had destijds op mijn trouwerij gespeeld. Echt heel leuk!

Nogmaals dank en wij zullen zowel het Muziekburo als cafe Bellevue aanbevelen.

Wij zitten niet op social media dus vandaar dat ik het je op deze manier mail.

Met vriendelijke groet,

Irma Zandbergen
Een super beleving! op 8-4-2023
We hadden een heerlijk tuinfeest opgeluisterd door Thijs met zijn mobiele DJ unit. geweldige ervaring: muziek op de plek waar het passend is, sfeervol waar nodig en opzwepend om het feestje en dansen aan te jagen.

Een super beleving! Dank je wel Thijs!

Lieke Thijssen
Drie erg sympathieke mannen op 1-4-2023
Goedenavond Thijs,

Het heeft even geduurd, maar ja, pas en stiekem getrouwd heb je veel aan je hoofd 😉 maar zoals beloofd hier nog een review.

Wij en vooral ook onze gasten hebben geweldig genoten van De Berkley Brothers (Trio)! Wát een feest hebben ze er van gemaakt, en zonder uitzondering hebben we enthousiaste reacties gekregen.

Een uitgebreid en soms speciaal voor ons, aangepast repertoire zorgde voor een avond dansen en (mee)zingen. Fijn was ook dat het drie erg sympathieke mannen waren die niet alleen feilloos de sfeer aanvoelden en de interactie aangingen met ons en onze gasten

Maar ook pro-actief/zelfstandig ‘hun ding’ deden zodat wij al onze aandacht aan de gasten konden geven.

Kortom: Heel veel dank en wie weet tot ziens!

Hartelijke groet,

Marco & Desirée

PS We hebben ook nog foto’s die stuur ik separaat via wetransfer.
Echt leuke muziek op 18-3-2023
Hallo Thijs,

De muziek was geweldig. Het was precies zoals ik het in gedachten had. Ze speelden echt leuke muziek en niet te hard waardoor iedereen kon praten met elkaar en ook lekker kon dansen. Alleen heb ik geen een nummer van Simon en Garfunkel gehoord, maar dat komt wel een volgende keer ;-) Kortom ik heb een geweldige verjaardag gehad en je kunt de complimenten aan de jongens overbrengen!

Met vriendelijke groeten, Gert van Heemskerk
Goed op dreef op 11-2-2023
Hoi Thijs, alles is prima verlopen! Trio Hart en Ziel was goed op dreef en de gasten waren erg enthousiast over deze mannen. Goede muziek maar ook een erg leuke presentatie. Heb veel complimenten over hun optreden gekregen!

Groet van Bes Schouten.
Osorio is geweldig op 5-2-2023
Hoi Thijs

Osorio is geweldig. Super fijn geweest en hartelijk dank voor uw goede service en correctheid. Graag tot het volgende feest, we gaan zeker weer met jullie aan de slag 👍

Met vriendelijke groeten,
Matthijs Hendriks
AJM International bv
Looporkest kerstmarkt op 23-12-2022
Wauw, wat hebben de mensen van de Streetparade een fijne sfeer neergezet met hun live muziek op onze kerstmarkt! Zeker een aanrader voor diverse gelegenheden. De samenwerking met het boekingskantoor Muziekburo liep ook soepel; snelle reacties!

Nancy Verreijen
Overladen met complimenten! op 17-12-2022
Hallo Thijs en de rest,

Wat waren jullie geweldig, we zijn overladen met complimenten over jullie. Zo sfeervol, zo gezellig en zo’n mooie verassing tijdens het eten.
Ook de wedding planner van de locatie was helemaal gecharmeerd van jullie!

Onwijssss bedankt voor alles!!! We gaan nog een mooie review schrijven!
Wij zijn jullie eeuwig dankbaar :)

Met vriendelijke groet,

Colleen Duvekot
Dia de los Muertos op 29-10-2022
Dag Thijs,

Ricco was geweldig. Ze hebben echt bijgedragen aan een prachtige Dia de los Muertos. Dank je wel Thijs!
Tot de volgende keer,

Hartelijke groet,
Ton
Jullie straalden op 22-10-2022
Wij hebben zaterdag genoten van jullie optreden. Jullie straalden uit dat jullie er ook schik in hadden en van onze gasten waren er alleen maar positieve geluiden te horen over de muziek. Hartelijke dank hiervoor.

Wellicht zien we elkaar nogmaals en we hopen dat jullie dan, net als wij, vergeten zijn, dat jullie het toetjesbuffet hebben gemist.

Heel erg veel dank en groeten ,ook voor je collega’s,
van Marijke en Henny Perquin.
Heerlijke Sfeer op 10-9-2022
Ayesha!

Wat een geweldige band! Ze weten een heerlijke sfeer te maken. Muzikanten en zangeres zijn super op elkaar ingespeeld!

Jaap Domburg
Echt een aanrader! op 23-7-2022
De Berkeley Brothers hebben gisteren op ons verjaardagsfeest gespeeld. Echt een aanrader! Voor elk wat wils omdat zij rondlopen en verschillende stijlen spelen. Voelen het publiek goed aan en het zijn gewoon hele goede muzikanten! Dank voor de mooie avond!

Brenda Witmus

Aanrader!! op 12-7-2022
Beste Thijs,

We hebben genoten van de optredens van de door ons ingehuurde 'The Oldies kwartet' tijdens de viering van ons jubileum. Zij speelden goed in op onze behoeften en die van onze gasten. Niets dan lof! Aanrader!!

Mounir Assila
Bruiloft met muziek op 6-7-2022
Goeiemiddag Thijs,

Bedankt voor het prettige contact omtrent de boeking. Iedereen heeft genoten van The Oldies. Het was een waanzinnig mooie middag, de sfeer was geweldig, gemoedelijk voor iedereen.

The Oldies was de beste band in de setting die we maar konden wensen. Geweldig!

Rik de Gruijter
We hebben zeer genoten! op 6-7-2022
​Hallo Thijs,

We hebben zeer genoten van jouw als DJ op ons feest. We zullen je aanbevelen als we horen dat iemand een DJ zoekt.

Groeten,

Bert Biemold
Alma de Kok
Absoluut top! op 5-7-2022
Dag Thijs,

Wat een fantastisch trio hebben jullie. Op onze bruiloft hadden wij de Berkley Brothers trio ingehuurd. Heerlijk als achtergrondmuziek. Aanwezig, maar niet overheersend. Je kunt erop dansen als je wilt maar je kunt ook gewoon lekker kletsen, absoluut top. Wij hebben van onze gasten ook erg veel positieve reacties ontvangen op de muziek van het trio. Ook erg mooi en bijpassend gekleed. Mijn complimenten.

John Busch
Verjaardag Rudy op 3-7-2022
Voor mijn 40e verjaardag heb ik een trio geboekt van Latino Bonito om het tuinfeest van een vrolijke muzikale noot te voorzien. De drie Cubaanse heren hebben urenlang de sfeer verhoogd met authentieke Cubaanse deuntjes. Geen versterkers of microfoons, ze liepen gewoon een beetje rond en dat werkte prima. Aardige kerels bovendien. Alle gasten waren zeer te spreken over de kwaliteit van de muziek. Latino Bonito is absoluut een aanrader en zou ze zeker nog eens boeken.

Rudyard
Een genot om jullie te zien en te horen! op 2-7-2022
Dag Thijs,

Wij willen jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor jullie muzikale bijdrage afgelopen zaterdag. Jullie optreden (zowel de performance en muziek) was geweldig. Het was een genot om jullie te zien en te horen!

We hadden niet beter kunnen wensen. Jullie optreden heeft bijgedragen aan een voor ons onvergetelijke dag. Het paste volledig bij de sfeer van de dag en de locatie. We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad op jullie optreden. Ze waren zo enthousiast allemaal!

De complimenten zijn geheel voor jullie…

Heel veel succes verder. En wie weet,… tot ooit!

Hartelijke groeten,
Werner & Marianne
Kampvuur optreden in bos op 26-6-2022
Hi Thijs, Jackbox was geweldig, dank voor de bemiddeling!

als review:

Jackbox is een geweldig artiest die ons feest midden in het bos geweldig heeft ondersteund. Hij voelt de sfeer perfect aan, bescheiden wanneer het moet, op de voorgrond als het kan en een leuke interactie met het publiek. We zijn hem dankbaar!

Groeten, Frank
Betrouwbaar en punctueel op 25-6-2022
Hoi Thijs,

We zijn blij dat we jou via Google gevonden hebben. Snelle reactie op onze zoekopdracht en prima afspraken met je te maken v.w.b. tijd, beloning, muziekkeuze etc. Je blijkt betrouwbaar en punctueel. Dat is fijn als je afspraken met iemand maakt die totaal onbekend voor je is.

Wij, en onze gasten, hebben een gezellig feest gehad op 25 juni en dat was mede dankzij jouw aanwezigheid.
Velen hebben nadien laten weten hoe leuk ze het feest hebben gevonden en hoe prettig de muziek. Fijn dat je erbij was om ons feest (muzikale) kleur te geven. We zullen je niet vergeten en ook Muziekburo onthouden en waar nodig zeggen wij het voort.

DANKJEWEL

Hartelijke groet,
Cecile Broens en Evert Barten.
Huwelijksjubileum op 24-6-2022
Hallo Thijs,

Het was een prachtige mooie avond met goede sfeervolle muziek, alle lof voor Osorio👌. En we hebben heerlijk gedanst.

Thijs, ook bedankt maar weer voor de strakke organisatie.

Gr.

Hans en Ingrid Hofs
Bruiloft met mobiel duo op 24-6-2022
Dag Thijs,

De Cocktail nuts hebben van onze bruiloft in de tuin een gezellig dans feest gemaakt. Ze zijn relaxed, gezellig en spelen goed. We zijn heel blij dat ze de muziek tijdens onze bruiloft hebben verzorgd. Bedankt heren!

Femke van Gorp
Bijeenkomst Zeeuwse burgemeesters op 17-6-2022
Beste Thijs,

De inhuur van cafe Bellevue was wederom een schot in de roos. Jaarlijkse bijeenkomst met alle Zeeuwse burgemeesters, de Commissaris van de Koning en de Dijkgraaf met partners.

Er is genoten, gedanst en gezongen, kortom een geweldige toevoeging aan deze leuke dag.

Vanwege deze zakelijke opdracht kan ik geen foto’s of review achterlaten, maar velen hebben de gegevens opgevraagd. Ik heb de gegevens van het het Muziekburo doorgegeven met een link naar cafe Bellevue. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.


Met vriendelijke groet,

Albertien van de Wege-Gerres

Bestuursondersteuner
Geweldige sfeer brengen deze heren! op 16-6-2022
Geweldige sfeer brengen deze heren!

Ingehuurd voor ons bedrijfsfeest op 16Juni2022. Spelen verschillende meezing nummers. Brengen de sfeer op verschillende locaties op het event.
Mocht je er over nadenken deze heren in te huren. Absolute aanrader!

Kelvin van der Walt

Assistent officemanager - LannooMeulenhoff
Muziek 25 jarig jubileum Houwers Fourage op 11-6-2022
Bij ons 25 jarig jubileum op 11 juni zijn The Oldies wezen zingen en spelen. We hebben veel positieve reacties van de gasten gekregen.
Ze waren een mooie bijdrage aan de gezellige sfeer.

We hebben genoten. Hartelijk dank voor de goede samenwerking en communicatie.

Hartelijke groeten
Hanneke en Henk.
Bruiloft met onversterkte latin muziek op 9-6-2022
Amigos Latinos heeft op onze bruiloft gespeeld tijdens het diner/ borrel. Niet alleen wij maar ook onze gasten hebben enorm genoten van de live muziek. Ik kan het iedereen aanraden! Vriendelijke groep, prettig in contact en zorgde voor een super sfeer! Nogmaals bedankt.

Monique Gijsberts
Huwelijksfeest op 6-6-2022
Jackbox speelde op ons feest en is een geweldige zanger met een enorm repertoire aan liedjes van modern tot bekende klassiekers. Hij voelt de situatie goed aan en is een prettig persoon in de omgang. Het gaf een superleuke sfeer aan ons feest. We kregen heel veel complimenten van onze gasten over Jackbox. Bedankt!

Peter Petrusma
Waar heb je die muziek toch vandaan? op 28-5-2022
Beste Thijs.

Hele enthousiaste reacties van de gasten gekregen! Waar heb je die muziek toch vandaan en zo leuk dat je van tafel naar tafel kan gaan. Zo kun je toch nog praten en er is ook gezellig wat muziek.

Bedankt voor je organisatie en fijn weekend. Wie weet tot ooit!

Gr. Ineke van Haren
Straatfeest Leeuwarden op 28-5-2022
Een super middag met duo Etno Mediterano die niet alleen prachtige muziek maken maar ook flexibel genoeg zijn om tijdens een regenbuien hun programma aan te passen tijdens het Straatfeest te Leeuwarden.

Paddy O'Ryan
Bruiloft met latin muziek op 27-5-2022
Beste Thijs,

Het was heel erg gaaf! Zeer professionele band, en het feest barstte gelijk los zodra ze begonnen. Vele complimenten over ontvangen!

Hartelijke groet,
Lieneke en Stefan
50 jarige verjaardag op 14-5-2022
Hallo Thijs ,

Alles is zeker goed verlopen, we hebben een top avond gehad en zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen .
Jackbox was hartstikke goed en we hebben van veel mensen complimenten gehad over de muziek 👍👍
Ook de saxofonist heeft het prima gedaan, echt heel leuk !!

Bedankt voor de samenwerking en misschien tot een volgend feestje

Groeten Jeroen
Optreden Festival Buitenblik op 27-4-2022
Beste Thijs,

Mede namens jullie bijdrage hebben we een geweldig festival gehad vorige week, waar we met veel plezier op terugkijken.
Hopelijk hebben jullie het ook zo ervaren. De reacties op jullie optreden tijdens ons diner waren heel goed.

We willen jullie dan ook heel erg bedanken en wie weet tot een volgende keer! We gaan in het najaar bezig met de programmering voor volgend jaar en zal je mail doorgeven aan degene die de muziekprogrammering gaat doen.

Hartelijke groet, namens alle Buitenblikkers,

Belinda Rebers
De mobiele performance was te gek op 19-4-2022
Hi Thijs,

Namens Platform binnenstad Arnhem wil ik jullie bedanken voor de muzikale avond. Jullie weten op een perfecte manier in te spelen op de setting en passen je naadloos aan op de planning.

De ondernemersborrel had een informele insteek en met jullie prettige muziek, de mobiele performance was het te gek en de juiste invulling tijdens de avond. Het is erg fijn dat je een breed repertoire hebt en dus veel verschillende nummers kunt spelen.

Daarnaast is het prettig dat het geluid niette hard is waardoor de groep mensen nog goed met elkaar kunnen spreken.

Al met al een mooie muzikale aanvulling!

Met vriendelijke groeten,

Robby Bakker

Platform Binnenstad Arnhem
Zeker niet de laatste keer! op 8-4-2022
Afgelopen vrijdag hadden wij ons Amsterdam IJmuiden Offshore Ports-voorjaarsdiner. De avond was een succes en zeker mede door de muzikale bijdrage van de Berkley Brothers! Het was niet de eerste keer dat jullie bij één van onze events aanwezig waren en zeker niet de laatste keer! Alleen maar leuke reacties ontvangen. Aardige mannen die op een goede manier sfeer geven aan een event. Een absolute aanrader!

Yolanda Los
BeneLux Pest Congress 2022 op 6-4-2022
Dear Thijs,

First of all: thank you very much for the great evening on the BeneLux Pest. It was a great pleasure to see and hear you.

There you asked me if I could send you the video of the song I'm Gonna Be (500 Miles). And here it is....

Hope to see you live again in the future. I really liked it!

Mit freundlichen Grüßen / Kind regards
Andrea Heitmann

Mediaberatung
Beckmann Verlag GmbH & Co. KG
Het lied van ‘Bij het Kasteel’ op 2-4-2022
Hoi Thijs,

Bedankt voor jullie bijdrage aan het 21/22 diner van onze zoon Job. We hebben enorm veel enthousiaste reacties ontvangen van de ‘mannen’. Erg leuk dus! Het lied van ‘Bij het Kasteel’ viel ook goed in de smaak. Het was weer top! Erg leuk dat jullie nu al voor een 3e keer de muziek voor/bij ons hebben verzorgd.

Hartelijke groet, en graag tot een volgende keer weer!

Madelon Gloude &
Richard van Duivendijk

P.S. Ik kan geen referentie meer schrijven op Facebook. Dan wordt de vorige overschreven.
Diner - Hoofdkantoor EBN op 29-3-2022
Ayesha heeft met haar band opgetreden tijdens een captainsdinner voor een van mijn klanten. Het was een heerlijke avond. Ayesha weet een heerlijke jazzy sfeer neer te zetten, perfect als achtergrondmuziek tijdens een diner, maar zeker ook als gewoon optreden. En het contact met Thijs was weer perfect, zoals gebruikelijk! We maken wel vaker gebruik van Muziekburo en hun artiesten, op naar nog meer mooie samenwerkingen.

Kelly Huntjens
Treevents Solutions

Verjaardag Jazztrio op 26-3-2022
Goedemiddag Thijs,

Het was echt super. Wat een geweldige muzikanten. Het feest was af.

Ik heb geen facebook. Maar zal kijken hoe dat gaat met google.

Hartelijke groet, Mary Brejaart
Sfeervol geluidsniveau op 26-2-2022
Hallo Thijs,

Berkley Brothers heeft er in hoge mate aan bijgedragen om van ons 50 jarig huwelijksfeest een onvergetelijke avond te maken. Een leuke repertoirekeuze op een sfeervol geluidsniveau voor gemiddeld wat oudere gasten. Wij kregen van hen aan het eind van de avond alleen enthousiaste reacties.

Een aanrader voor iedereen.

Groetjes, Nel en Leen Brouwer.
Met een twinkelende glimlach op 7-12-2021
Een te gek trio! The Berkley Brothers gaven precies de touch die we nodig hadden om het (kerst)feest compleet te maken. Losjes, swingend en met een twinkelende glimlach. Wie wil dat nou niet?

Kerstfeest La PLace

Met vriendelijke groet,

Jeroen Verdenius
Bedrijfsfeest MP-M Business Navigators op 23-10-2021
Beste Thijs,

Wat een leuk stel mensen is die groep zeg!! Meedenkend, flexibel en heel toegankelijk.

Prachtige muziek en zang. Fijn dat ze bij ons waren.

Ik heb uit onze groep alleen maar positieve reacties gehoord. Ik zal ze aanbevelen!!

Met vriendelijke groet,

Marianne Klein
Verjaardagsfeest op 19-10-2021
Ha Thijs,

Bij een Italiaans diner hadden we ons geen betere zanger kunnen wensen dan Ricco. Hij bracht de sfeer er fantastisch in en voelde feilloos aan hoe hij iedereen los moest krijgen. Iedereen heeft meegezongen, gedanst en we hebben het vooral erg naar ons zin gehad.

Ricco bedankt voor de topavond!

Marc van de Weerd
Humor, persoonlijke aandacht en zoveel meer op 10-10-2021
Dankjewel Thijs voor de fijne afstemming en het meedenken. Mijn gasten & locatie waren razend enthousiast. Net als ik! Dank dank dank!

Heb je binnenkort een feestje? Twijfel niet en boek direct de Berkley Brothers! Dankzij dit muzikale, originele trio was mijn 50e verjaardag een onvergetelijk & fantastisch feestje. Een mooie mix van muzikale kadootjes, humor, persoonlijke aandacht en zoveel meer. Need I say more?

Warme groet, Astrid Bartels

Ontelbare mega-positieve reacties op 2-10-2021
Hallo Thijs. Jij en jullie vooral bedankt! Jullie bijdrage aan de sfeer was enorm. Een review schrijf ik dan ook graag:

Ik kan iedereen aanraden om de Berkley Brothers in te huren voor iedere gelegenheid. Zij hebben op onze bruiloft fantastisch gespeeld en een heel groot aandeel gehad in de fijne sfeer die ontstond. We hebben ontelbare mega-positieve reacties gehad van onze gasten op jullie. Nogmaals dank!

Gr Job en Nienke

Bruiloft Parkhotel Hugo de Vries
Voor elke leeftijdscategorie op 24-9-2021
Goedemiddag Thijs,

Wat heeft iedereen genoten van het optreden van de Berkley Brothers afgelopen vrijdag op ons huwelijksfeest op het Land van Belofte.
We hebben alleen maar lovende reacties gehad, en iedereen vond het fantastisch dat er voor elke leeftijdscategorie wel aandacht was en bijpassende nummers.

Echt super!! Wij zullen de Berkley Brothers zeker aanbevelen aan anderen!

Groet,
Henk en Hannie
Een onvergetelijke dag op 18-9-2021
Beste Thijs,

Dank jullie voor de geweldige muzikale bijdrage. Jullie sfeervolle optreden heeft er mede voor gezorgd dat het voor ons en onze gasten een onvergetelijke dag is geworden.

Vriendelijke groeten, Petra en Herbert.
Straat en kinderfestival Assen op 4-9-2021
Hoi Thijs,

Wij hebben afgelopen zaterdag een heerlijk event gehad. Alles zat natuurlijk mee, maar je moet de cadeautjes die je krijgt natuurlijk wel zelf uitpakken. Mede dankzijn Cocktail Nuts is dit optimaal gelukt. Wat een heerlijke muzikanten. De chemie tussen hun beiden is fantastisch. Dit straalt af op alles wat zij doen. Het was fijn samenwerken met deze rasmuzikanten. En dan komt er 1 ook nog eens uit Assen 😊. Super leuk en we komen zeker bij ze terug.

Toine Straatman | Van Straat tot Laan B.V.
Goede chemie! op 28-8-2021
Beste Thijs,

Het was perfect!
Er was een goede chemie tussen de dj en de gasten.
Ik heb alleen maar goede reacties gehoord.
Voor herhaling vatbaar.

Gerrit Scheffers
Muziek tijdens Ceremonie op 28-8-2021
Hé Thijs,

Grote complimenten voor Sunny Up, ze waren geweldig.
Het heeft onze Ceremonie compleet gemaakt. Super professioneel!

Groetjes Sylvia
Een fantastisch trio! op 22-8-2021
Dag Thijs,

Het was fantastisch!!!
Jullie hebben van het feest een echt feest gemaakt.
Van alle gasten hebben we alleen maar lovende woorden over jullie gehoord.
Dagmar en ik zijn helemaal enthousiast over de muziekkeuze en dus super blij dat jullie geweest zijn.
Met jullie drieën vormen jullie een fantastisch trio.
Nogmaals hartelijk dank voor alles.
De muziek en ook vooral het plezier waarmee en waarop!

Hartelijke groet, ook aan je beide maten, Wim

ps, ik schrijf niet op openbare site's maar ik zal jullie telkens blijven noemen als de gelegenheid zich voordoet!
Eindexamens Thomas a Kempis op 21-7-2021
Hoi Thijs,

Nog bedankt voor jullie optredens. Jullie hebben een wezenlijke bijdrage geleverd aan de diploma uitreikingen. Het waren mooie dagen. vanochtend zijn er twee telefoontjes geweest van bezoekers die naar jullie vroegen. Wellicht komen er nog optredens uit voort.

Groet, Eric
Arentheem College Thomas a Kempis
Familiefeest op een boot op 16-7-2021
Beste Thijs,

Wij willen je bedanken voor je suggestie, het is een onvergetelijke dag geworden. De reacties waren zeer enthousiast. Het optreden was precies zoals we bedoeld hadden: sfeervol maar zeker niet te hard.

Nogmaals bedankt en we zullen bij een volgende gelegenheid graag weer gebruik maken van jullie aanbod.

Hartelijke groeten,
Anja Beemster
Mobiel optreden - verjaardag Rudyard op 3-7-2021
Voor mijn 40e verjaardag heb ik een trio geboekt van Amigos Latinos om het tuinfeest van een vrolijke muzikale noot te voorzien. De drie Cubaanse heren hebben urenlang de sfeer verhoogd met authentieke Cubaanse deuntjes. Geen versterkers of microfoons, ze liepen gewoon een beetje rond en dat werkte prima. Aardige kerels bovendien. Alle gasten waren zeer te spreken over de kwaliteit van de muziek. Amigos Latinos is absoluut een aanrader en zou ze zeker nog eens boeken.

Rudyard

Prachtig gespeeld en gezongen!  op 2-6-2021
Hallo Thijs,

Hierbij onze review! Door de Berkley Brothers werd onze middag op het terras een nog groter succes. Mede door de muziek die bij iedereen in de smaak viel, ze zijn meedenkend, hebben humor en het trio is verplaatsbaar naar alle hoeken van het terras waardoor iedereen mee kon genieten.

Prachtig gespeeld en gezongen! 

Nogmaals dank en wie weet tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Fiet van Mourik
Diner met live muziek op 22-5-2021
Berkely Brothers geboekt voor onze bruiloft. GE-WEL-DIG! Van de aanwezige (pre)pubers tot mijn ouders die in de 70 zijn, iedereen heeft genoten! Sfeermakers, supervriendelijk, gemeende interactie. We gaan ze zeker weer boeken, eerste gesprekken lopen al. Bij twijfel; boeken!

Yvette Brummelhuis

Een magische dag gehad op 19-9-2020
Lieve Thijs,

Wat was je top gisteren.... mega bedankt ik heb een magische dag gehad😘

Vanuit ons alleen maar complimenten. We hebben er hele mooie en fijne herinneringen aan over gehouden.
Via WeTransfer heb ik je een linkje gestuurd. Via dat linkje kom je bij enkele foto’s van jou. Wellicht vind je het leuk die te hebben (gebruiken).

Hopelijk tot een volgende feest(je).

Groetjes, Ruby en Maarten
Bruiloft Jasper en Ilona op 28-8-2020
Het is even geleden, namelijk 28-08-2020, maar ik wil jullie nog steeds hartelijk bedanken voor de geweldige service en de goede muziek op onze bruiloft!

We kregen veel complimenten over de band en de muziek die voor jullie bedoeld zijn.

Ook hebben we wat foto's van de avond van de Band, deze heb ik toegevoegd aan de bijlage.

Met vriendelijke groet,

Ilona van Hattum-van den Berg
Optreden Stichting Kunstkwartier op 29-7-2020
Dag Thijs,

Het was een hele leuke avond en de wijkbewoners die kwamen luisteren gaven ook aan dat het zeker voor herhaling vatbaar was. Kan ik niet garanderen, maar het staat genoteerd!

Ik heb zojuist bij google een positieve review achtergelaten:

Met Thijs fijn contact gehad via de e-mail en telefoon. De muzikant Ricco is flexibel, bespreekt elk detail en heeft ter plekke gekeken of hij beter akoestisch of versterkt kon spelen. Ook vond hij het geen probleem dat we een aantal keren verplaatsten. En niet onbelangrijk, het klonk allemaal ook heel mooi. De mensen genoten zichtbaar van zijn optredens. Dank je wel Thijs en Ricco!

Groeten van Annick
Verjaardag Robert op 18-7-2020
Beste Thijs,

We hebben zeer genoten, mijn man was erg blij met de verrassing en iedereen vond het trio geweldig, helemaal goed voor het kleine gezelschap.

Onze review.

We kregen een snelle reactie op onze aanvraag voor Amigos Latinos. Goede duidelijke communicatie met Thijs en direct antwoord op eventuele vragen. Amigos Latinos waren punctueel op tijd en toegankelijke, aimabele mensen. Ze waren met z’n drieën de perfecte combinatie voor het kleine gezelschap waar we mee waren. Dank zij hen hadden wij een memorabele avond, we hebben allemaal zeer genoten van de heerlijke muziek en zang op deze zomeravond in de tuin, absoluut een aanrader.
Gouden bruiloft op 8-2-2020
Goedemorgen Thijs,

Mijn ouders waren heel blij. Dus: missie geslaagd!
Ook veel leuke reactie gekregen van de gasten dus absoluut een positief gevoel...

groetjes,
Tanja.
Nieuwjaarsreceptie Autobedrijf Van Kesteren op 4-1-2020
Ho Thijs,

Bedankt weer voor de gezellige avond gisteren. We hebben super leuke reacties gekregen en zeker ook over jullie optreden.

De Berkley Brothers maken al 3 jaar lang een echt feestje van de nieuwjaarsreceptie van Autobedrijf Van Kesteren in Kampen. De bezoekers zijn altijd weer enthousiast over de muzikanten. De Berkley Brothers dragen altijd weer voor een belangrijk deel bij aan een top-avond voor onze klanten.

Met vriendelijke groet,
Wimfried van Kesteren
Autobedrijf Van Kesteren
Verjaardag Marie-Jose op 21-12-2019
Hi Thijs,

Beetje laat maar niet minder gemeend: ik had een fantastische avond, mede dankzij de mannen van The Cocktail Nuts!
Alles is naar wens verlopen. Parkeren was toch lastiger dan verwacht, mijn zoon heeft nog even geholpen :)
Zeer tevreden met zowel jouw organisatie en communicatie als met het duo. Ook de gasten waren enthousiast. Weet niet of ik snel weer een feestje geef, maar dan zie je me zeker terug.

Ik heb een recensie op google geplaatst.

Groeten,
Marie-Jose
Kerstdinner op 20-12-2019
Beste Thijs,

Ik ben zeer tevreden over het duo. Een echte aanrader die voor ons kerstuitje zeer sfeerbepalend was. Zeer afwisselende muziek op een gepaste wijze gebracht.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,

John Blom

Brand Control Rooms
Verjaardag feest op 17-12-2019
Hallo Thijs,

Het was een prachtig feest in een mooie locatie en de muziek was super! De jongens hadden een passend repertoire en het geluid was prima. Echt genoten!

Zal jullie verder aanbevelen.

Mvg Ariane Scheurkogel
25 jarig huwelijksjubileum op 14-12-2019
Beste Thijs, 

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie geweldige bijdrage aan ons 25 jarig huwelijksjubileum! Wij hebben van jullie enthousiasme en sfeervolle muziek genoten en onze gasten ook. We kregen superleuke reacties van een aantal gasten. Het factuurbedrag wordt op maandag 16 december bijgeschreven op jullie bankrekening.  Nogmaals dank en wellicht tot een volgende gelegenheid! 

Hartelijke groeten, Marcel en Nuria van Helmond  
Event ACTA Dental Education op 29-11-2019
Beste Thijs,

Het was super. Ontzettend tevreden over de muzikant. Veel complimenten gekregen over zijn mooie en rustige stem. Het was perfect.

We houden hem zeker in gedachten voor andere evenementen.

Met vriendelijke groet,

Eva Rozing

Projectcoördinator ACTA Dental Education
Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam
Bedrijfsuitje Treevents Solutions BV op 29-11-2019
Hi Thijs,

Dank voor je bericht. Ayesha en haar muzikanten waren geweldig, precies de juiste sfeer. Het was een hele goede keuze om haar tijdens de middag te laten optreden, daar kwam ze heel goed tot haar recht.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Kelly
50e verjaardag op 16-11-2019
Hallo Thijs,

Heb alleen maar lovende woorden van de gasten gehoord over de muziek. Ze hebben het allemaal leuk gevonden. Het was niet te hard, zodat mensen nog met elkaar konden praten. Het gaf wel sfeer aan het feestje.

Hoop dat ze (The Cocktail Nuts) het ook leuk hebben gevonden.

Groetjes
Jantje Dijk
100-jarig jubileum Goudriaan Jongerius Bouw op 15-11-2019
Hoi Thijs, 

Ja was super! Ik heb achteraf spijt dat ik jullie trio niet een uur langer heb laten spelen....mensen vonden het namelijk super gezellig. Vonden jullie de sfeer ook goed? 

Zeker tot een volgend feest!
 
Groetjes, fijne dag, Bianca
World Forum - Congres Dag van de Stad op 28-10-2019
Ha Thijs,

Dank voor je bericht, het is zeker naar wens verlopen maandag. Dank voor jullie optreden, we hebben er goede reacties op gehoord van deelnemers!

Voor een volgende gelegenheid zal ik weer aan jullie denken.

Met vriendelijke groet,

Marc Gerritsen

Congrescoördinator VNG Congressen
Huwelijk Arent-Jan en Jessica op 12-10-2019
Hoi Thijs,

Jazeker. De mensen vonden het een heerlijke sfeer die je collega's hebben weten te creeren. Ik vind het alleen jammer dat ik ze zelf zo weinig heb gezien/gesproken 🙂.
Dus de complimenten en dank!

Groetjes
Jessica
Italiaans buffet voor vrijwilligers op 8-10-2019
Dag Thijs,

Ik wou je even laten weten dat we heel erg tevreden zijn met het optreden van Ricco.

Het was erg gezellig en hij heeft fantastisch gezongen, gespeeld en contact gemaakt met onze gasten.

Dus helemaal goed zo.

De factuur is nu naar de administratie gegaan ter betaling.

Jij ook bedankt en wellicht tot een volgende keer.

met vriendelijke groet,

Diana Helfrich
Jubileum van timmerfabriek Bluemink. J op 4-10-2019
Dankje Thijs,

Het was ontzettend leuk hoe jullie dit deden, ook hoe je de groepjes er bij betrok. Was een mooi feest.

We zien nu al weer uit naar volgende jubileum van timmerfabriek Bluemink. J

Met vriendelijke groet,

Jan van Selm
Vrijwilligersfeest op 2-10-2019
Hoi Thijs

Het was helemaal naar wens, iedereen heeft genoten.

Ook vonden de vrijwilligers het heel leuk dat Ricco zo gezellig langs de tafel kwam zingen. Ook heel herkenbare Italiaanse liedjes.

Heb er zelf ook heel erg van genoten, was een avond met een gouden randje.

Astrid, Topaz Overduin
een Super sfeertje neergezet op 28-9-2019
Goedemorgen Thijs,

Het was een heel geslaagd feest en dat was mede te danken aan de mannen van Café Bellevue. Ze hebben een Super sfeertje neergezet en wij hebben hier veel positieve reacties op gekregen. Wij hadden het niet beter kunnen wensen.

Dank je wel en ik zal café Bellevue zeker aanbevelen!

Met vriendelijke groet,

Lia van Neer
Klantendag KindStart
Verjaardagsfeest 50 jaar op 21-9-2019
Hallo Thijs,

Het was super, ik heb ontzettend genoten van m’n feestje.

En Jackbox was helemaal wat ik er van hoopte , en op de avond kreeg ik meerdere positieve reacties.

Bedankt voor deze samenwerking , die werkelijk soepel verliep. 👍

Met vriendelijke groet,
Tineke van de Visch
Feest ​​Henk en Anja op 21-9-2019
​Ha Thijs,

Graag geven wij commentaar op de fantastische muzikale begeleiding op ons feest. Het was een extreem warme avond in september. Tijdens de bbq begonnen ze buiten met sfeervolle muziek. Daarna waren ze binnen in staat de feestgangers tot aan het einde van het feest op de dansvloer te houden. Iedereen heeft genoten, kon zich goed uitleven en we hebben veel meegezongen. Kortom het optreden was een groot succes en we kunnen The Oldies van harte aanbevelen.

Henk en Anja
Kampvuursessie met muziek op 20-9-2019
Hai Thijs,

Het was super leuk! Wat een lieve artiesten heb je ons geleverd. Petje af.

Hoe leuk is het als de artiest vraagt of ze a.u.b. nog even door mogen blijven spelen. Geweldig!

We hebben er voor de toekomst een leuk adresje bij :)

Dank je wel.

Groet,
Diane
Super gedaan! op 20-9-2019
Hi Thijs,

Het was geweldig! De band heeft het super gedaan. ontzettend sfeervolle start en een ontzettend feest aan het einde.

Onderstaande review hebben we geschreven op facebook:

Wat heeft café bellevue ons een ontzettend sfeervolle en gezellige avond bezorgd op onze bruiloft! Een onzettend geweldig feest om nooit te vergeten. Geweldig hoe deze band weet in te spelen op ons gezelschap!

Ik zal hem ook nog op google plaatsen.

Als ik nog een leuk filmpje of foto heb zal ik deze ook sturen.

Groet Nadine en Robin
Bruiloft Bryan de Best & Florence Urlus op 14-9-2019
Hi Thijs,

Allereerst de beste wensen voor 2020.
Bedankt voor je mailtje. Het was een geweldige dag. En Amigos latinos maakte het helemaal af.
Het was een groot succes. Hierbij stuur ik u ook een aantal foto's die gemaakt zijn.
Het gaat in twee delen.

Groetjes,
Florence en Bryan
buitenoptreden A.Vogel tuinen op 13-9-2019
Dag Thijs,

Het duo Acoustic Avenue was afgelopen vrijdag aanwezig op het A.Vogel Famosan Festival in de A.Vogel tuinen in 't Harde en dit was fantastisch! Leuke mensen, goede muziekkeuze en heel flexibel. Echte aanrader!

Joan Bakker
Verjaardagsfeestje op 8-9-2019
Een heel prettige afhandeling door het bureau. De cocktail nuts zelf waren leuke mannen, vrolijk een geestig (zonder te veel ego) , flexibel, en maakten heerlijke muziek. Het overstemde niet, maar gaf juist meer sfeer. Een geweldige toevoeging voor ons feestje dus.

Deborah
Bruiloft Elize en John op 7-9-2019
Dag Thijs,

Het is een geweldig feest geworden met fantastische muziek van Jackbox. Hij voelt perfect aan hoe zijn repertoire te gebruiken. We hebben van alle gasten complimenten gekregen over muziek en dat mensen gewoon konden communiceren. Mede door Jackbox hebben wij een onvergetelijke avond gehad.

In verband met een kleine communicatiefout met onze ceremoniemeester is de enveloppe met fooi nog hier. Ik weet niet of jij zij contactgegevens kan en mag sturen. Indien wel dan zorgen wij dat alles in orde komt, dat voelt persoonlijker.

Nogmaals dank, we hebben met Jackbox een kanjer gekregen!

groet,

Elize en John
Verjaardag Madelon op 7-9-2019
Hallo Thijs,

Het was SUPER! Ik heb echt een onvergetelijke verjaardag gehad. Bedankt voor jullie bijdrage hieraan! Ik hoop dat jullie het ook fijn vonden om hier te spelen. Ik heb zojuist op Facebook een berichtje voor/over jullie achtergelaten.

Binnenkort krijg ik de foto’s. Als er leuke foto’s van jullie zijn, zal ik ze nog mailen.

Voor nu, de hartelijke groetjes aan jouw collega’s en graag weer tot een volgende keer!

Met enthousiaste groet,

Madelon Gloude
Lustrumcongres Bureau Gateway op 5-9-2019
Thijs,

Iedereen was heel enthousiast over de muziek. Het genre viel heel erg in de smaak en ook het geluidsniveau.

Ik kreeg vrijdag nog van iemand de vraag om jullie gegevens want hij wilde jullie misschien ook een keer vragen op een tuinfeest.

Groet,

Jeannette Gommans-Verkolf

Senior Adviseur Bureau Gateway
Bruiloft Taco & Suzanne op 2-9-2019
Hi Thijs,

Ja, het was te gek, ècht goeie Son, muzikaal heel sterk en fijn sfeertje! Superfijne gasten, professioneel, relaxed en vriendelijk. Verzoeknummers spot-on. Dank voor alles, geef je hen dat ook even door?

Groet, Taco
Lustrumfeest Herensocieteit op 30-8-2019
Dag Thijs,

We waren zeer tevreden met het optreden. Berkley Brothers speelden heerlijke muziek, die enerzijds het feest aankleedden maar anderzijds ook zodanig was dat iedereen goed met elkaar kon converseren. Doordat het weer plotseling zo goed bleek, is iedereen voornamelijk buiten gebleven. Mede door de prettige muziek hadden we een heerlijke avond.

Hartelijke groet,

Michiel H.J.Q. Holland
Voorschotense Herensocieteit
Bruiloft Leo en Eline op 30-8-2019
Beste Thijs,

Ja het is allemaal zeker naar wens verlopen, we vonden Latino Bonito erg professioneel en goed spelen en ook zeer sympathieke mannen! Erg leuk ook dat ze ons verzoeknummer hadden ingestudeerd. We zullen een recensie schrijven.

We hebben begrepen dat Latino Bonito leden zijn van een grotere latin band die wel eens optreden. Ze hebben de naam genoemd maar deze is ons ontschoten. Kan jij ons dit vertellen? We zouden graag eens naar ze gaan luisteren. Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Eline Smeets-Veldkamp
Zoiets niet eerder gezien op 24-8-2019
Goedemorgen Thijs,

Alles is naar wens verlopen, we hebben veel leuke reacties gekregen op onze muziekkeuze :)

Dat je de zaal door kunt lopen en contact maakt met de gasten is leuk en veel gasten hadden zoiets nog niet eerder gezien.

Ik heb mijn broer Elmar je gegevens doorgestuurd, hij organiseert ieder jaar een feest in Garderen :)

En Ayesha en haar band speelden heel goed, erg prettige muziek en het optreden was precies wat we verwacht hadden.

Bedankt voor de leuke avond!

Groetjes,
Manon en Michel
Verjaardagsfeest op 24-8-2019
Dag Thijs,

we hebben echt een top avond gehad met de band. Iedereen was enthousiast en wilde weten wie dat waren. Misschien komen er nog een leuke gig uit voort.

Super bedankt! (ook namens de oude buurvrouw)

Groeten Angele en Hans
5 jarig huwelijksfeest op 24-8-2019
Goedemorgen Thijs,

Alles is naar wens verlopen, we hebben veel leuke reacties gekregen op onze muziekkeuze :) Ayesha en haar band speelden heel goed, erg prettige muziek en het optreden was precies wat we verwacht hadden.

Bedankt voor de leuke avond!

Groetjes,
Manon en Michel
We hebben allen genoten! op 24-8-2019
Hallo Thijs,

Blue Beat was in 1 woord geweldig. Onze gasten waren ook super enthousiast. Optreden in onze tuin en fantastisch weer. We hebben allen genoten.

De betaling heb ik zojuist gedaan.

Hartelijke groet,
Ineke van Driel

Topavond gehad thuis in de tuin bij 30 graden
met Blue Beat geregeld via Muziekburo.nl
Fantastisch en uitstekende bemiddeling door Thijs Verwer.
Zeg dat voort.
Ineke
Goede performance en geluidniveau. op 10-8-2019
Goedemiddag Thijs,

Ja hoor,het was weer een heel geslaagd feest mede dankzij het optreden van Blue Beat.
ook hun medewerking aan ons" eigen optreden"was erg fijn.
Heerlijke muziek,goede performance,goed geluidniveau.
een echte aanrader!!!!!!!

vriendelijke groeten,
Gerdine Rijneveen
Verjaardag Karin op 14-7-2019
Hai Thijs ,

Alles liep echt geweldig de recensie is al geschreven op fb. Als ik ooit weer iets heb weet ik jullie te vinden.

Karin Speelman raadt Muziekburo aan.

Contact liep erg gemakkelijk , vragen werden snel beantwoord.
De afspraken met de muziek zijn geweldig nagekomen, ook een iets andere indeling die ik graag wou was geen probleem . De heren waren geweldig mooi op tijd, de muziek sfeervol en erg gezellig . Hun bijdrage op mijn verjaardags feest was echt geweldig . Coctail nuts zijn beetje gek zoals de naam al beetje aangeeft maar dan wel in de goede zin van het woord . Bedankt allemaal
Thema avond Italië op 13-7-2019
Dag Thijs,

Het was super verlopen, ontzettend goede muzikanten en alle gasten meer dan tevreden !

Groet,

Arnout van Ouwerkerk
Hotel-Restaurant Riche
Bruiloft Mark & Evelien op 12-7-2019
Vrijdag 12 Jul waren de Berkley Brothers op onze bruiloft aanwezig. Wat een smaakmakers!! Ook hele leuke reacties van onze gasten, zoals Tom die graag wilde weten waar we ze gevonden hadden. Ze zijn TOP!!

Evelien Bos raadt Muziekburo aan.
Jaarafsluiting Hogeschool Saxion op 11-7-2019
Hi Thijs,

Ja alles is naar wens verlopen. Leuke mannen en top muziek. Sfeertje was goed. Dankjewel!!

Met vriendelijke groet,

Saskia Lucassen,
Managementassistent
40 jaar huwelijksjubileum op 7-7-2019
Beste Thijs,

Jazeker , alles was prima in orde voor ons .
We zijn uitermate tevreden .

over Etno Mediterano

Om het met de woorden van één van onze gasten te zeggen

Wat een feest !!!

En dan de muziek : een echte voltreffer .
Ieder, jong en oud heeft er van genoten .

Hartelijk dank
Maïté
Italian Summer Chique feest op 6-7-2019
Hi Thijs,

Ricco is een heel fijn mens en hebben genoten van zijn aanwezigheid. Hij past zich geweldig aan, passend bij de setting van het feest en hij gaf de gewenste sfeer die wij zochten bij onze dag!

Dankjewel,
Tara en Martijn
Heerlijk gedanst op 6-7-2019
Op vrijdag 6 juli was onze bruiloft met `s middags een optreden van de Berkley Brothers en in de avond DJ Thijsgewijs.

's Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

Bedankt mannen! Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad!

Groeten uit Frankrijk, Joost en Margo
Bedrijfsjubileum Tel International op 28-6-2019
Hé Thijs,

Bedankt voor navraag!
Was erg leuk en goede muziek!
Wat een stem!!!!!! Geweldig!
Was erg warm dus werd meer gedronken dan gedanst......
Top band,van harte aan te bevelen.
Stuur zo nog foto’s

Groeten, Peter Jan
Mooie muziek, sfeervol en zomers. op 27-6-2019
Goedemorgen Thijs,

Alles is naar wens verlopen. We moesten voor aanvang nog wat zoeken naar een juiste plek voor de muzikanten (een ziekenhuislocatie is niet ingericht voor evenementen).

De muzikanten hebben mooie muziek gemaakt. Een paar woorden die we terugkregen uit de evaluatie:

- mooie muziek, sfeervol en zomers.
- De muziek gaf het symposium een feestelijk tintje
- Leuk die muzikale stopwatch (bij de pitches)

Vriendelijke groet,

Dorien Houben
St. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein
Afscheid met muziek - kinderen met een beperking op 7-6-2019
Dag Thijs,

Jazeker, we waren heel blij met Sonny. Een heel prettig persoon, we hadden tijd om vooraf een beetje kennis te maken. Mijn dochter heeft ook foto’s gemaakt, als je wilt sturen we daar een paar van op mits ze gelukt zijn (ik heb ze nog niet gezien).

Samenvattend:

Sonny heeft 2 zeer aansprekende sets verzorgd ter gelegenheid van het afscheid van mijn zoon van een dagbesteding voor kinderen met een beperking. Hij voelde de sfeer goed aan en speelde daar uitstekend op in. Kinderen en begeleiders hebben genoten!

Dank en groet,

Gabi Laskowski

Kinderdagcentrum De Boemerang, voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand als gevolg van een verstandelijke of meervoudige beperking. Op de Boemerang worden kinderen ondersteund in hun ontwikkeling.
70e verjaardag Jose op 1-6-2019
Beste Thijs,

Het feest was super, mede door jullie leuke orkest waardoor de ontvangst al lekker relaxt begon. En eerlijk is eerlijk het weer zat ook prachtig mee.

Wie weet tot een vgld keer en heb jou aanbevolen aan mijn gasten voor het geval dat.

Groet José Homma
Bruiloft Jordie & Anémone op 31-5-2019
Dag Thijs,

Het was geweldig, voor ons een meer dan geslaagde dag. Daarbij was het weer een cadeautje.

Het viel mij al tijdens het diner op dat veel mensen aan hun tafel mee zaten te deinen op de muziek. Dit was voor mij de bevestiging dat het geslaagd was.

Wij hebben nadien ontzettend veel complimenten gekregen op jullie performance. Zelfs de General Manager Van Daelenbroeck (Ger Meijer) heeft ons de volgende dag gemeld dat hij jullie namen toch maar even had opgeschreven. Het past geheel in hun behoefte zo wist hij te melden.

Ook hebben een aantal mensen ons gezegd dat ze het gevoel hadden dat ze op vakantie waren, een zonnetje, terrasje en muziek.

Een ander persoon vond dat JP zijn stem we wat weg had van Frank Sinatra :)

Al met al dus alleen maar leuke reacties. Ook leuk dat ik je tussendoor nog even heb kunnen spreken.

Oh ja de manchetknopen waren dus van het merk ‘Swank’. In de serie van ‘Arts of the World’.

Tot zover, weer een lange mail ;)

Ik hoop echt tot ziens, want wij zouden graag nog eens muzikaal van jullie willen genieten.

Met vriendelijke groet,
Jordie en Anémone
Zomerbraderie Sint-Oedenrode op 26-5-2019
Hoi Thijs,

Alles is naar wens verlopen. Goede muzikanten, de Cocktail Nuts. Een aanrader. Bedankt voor de prettige samenwerking.

En tot een volgende keer, wellicht de trio bezetting.

Met vriendelijke groet,

Marion Verkampen
Publiek was erg enthousiast en lovend op 25-5-2019
​Dag Thijs,

Alles is zeer naar wens verlopen. Ze waren keurig op tijd en hebben de afgesproken tijd gespeeld. Muziek was overeenkomstig verwachting en voorbeeld. Publiek was erg enthousiast en lovend, het contact was heel plezierig.

Hartelijke dank,

Jeroen.

Huwelijksfeest Jeroen en Marja
Fantastische reacties op 25-5-2019
Ha Thijs,

We kijken wel met heel veel plezier op ons feest terug en hebben fantastische reacties gekregen op jullie optreden.

Ik zal je wat fotos en video’s sturen Je mag ze gebruiken .

Vriendelijke groet,
Siebe en Joke
Netwerkborrel en diner - Fontys Hogeschool ICT op 24-5-2019
Dag Thijs,

Alles is zeker naar wens verlopen. Heerlijke muziek, weer zat mee en jullie stonden daar helemaal perfect.

Het gaf een gezellige sfeer. Ik weet niet of jullie wat interactie hadden met het publiek maar Ik zal jullie zeker aanraden.

Super bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie dag en wie weet.

Groetjes,

Sandra
Diner Koninklijke Luchtmacht Leeuwarden op 22-5-2019
Goedemorgen Thijs,

Allereerst hartelijk dank voor jullie bijdrage aan een zeer geslaagd feest!

De reacties op jullie als band waren dan ook lovend!

Jullie hebben precies aangevoeld wat de sfeer op welk moment nodig had en hebben oprecht bijgedragen aan de geweldige sfeer die er hing!

Nogmaals hartelijk dank vanuit de Chef de Canailles!

Groetjes Kim

Ministerie van Defensie - Vliegbasis Leeuwarden
Huwelijksfeest Peter en Nikkie op 17-5-2019
​Hoi Thijs,

Het is uitstekend verlopen! Heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid.

​​Voor onze bruiloft hadden we de Berkley Brothers geboekt en dat bleek een schot in de roos.
Tijdens het diner mooie achtergrond muziek. Later op de avond werd er heerlijk gedanst.
De interactie met de gasten was heerlijk ontspannen én grappig, fijn dat jullie echt tussen de gasten spelen, heel sfeervol.
Niet alleen wij, maar ook al onze gasten vonden het optreden ontzettend geslaagd. Alleen maar complimenten!

Tot ziens,

Peter en Nikkie van den Hoogen-van Lankvelt
Animal Event - Beekse Bergen op 3-5-2019
Dag Thijs,

Bedankt voor de 3 leuke dagen en een fijne samenwerking. Jullie hebben ons merk sterk en respectvol vertegenwoordigd ;)

Groet, Nadia

Royal Canin Nederland B.V.
Afscheidsreceptie Carolus Borromeus College op 25-2-2019
Hallo Thijs,

Alles is naar wens verlopen: zeer naar tevredenheid. Veel leuke en positieve opmerkingen ontvangen in de afgelopen dagen naar aanleiding van het optreden.

Kortom: voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groet,

Ruud van de Westerlo

Afdelingsleider klas 1 +2 gymnasium/atheneum/havo
Casa Ron Event op 14-2-2019
​Hallo Thijs,

Alles is naar wens voorlopen. De gasten genoten van jullie en er hing een leuke sfeer. Iemand had zelfs zijn vrouw te huwelijk gevraagd voor de band. De baas van de locatie was ook zeer tevreden. Al met al een geslaagde avond.

Wij willen jullie nogmaals bedanken.

Guillermo Klijnoot

Director
Feest Yellow Chips bij De Beleving op 18-1-2019
Beste Thijs,

Ik vond het afgelopen vrijdag een top-avond. Kwam wat langzaam op gang maar jullie hebben een mooi bijdrage gegeven en volgens mij waren de gasten ook erg enthousiast (ik kreeg tenminste erg leuke reacties; ook over de muziek).
Ik denk dat het het leukste is als Renate van Yellow Chips zelf een reactie post dus ik stuur je mail ff door.

Dank en tot een volgende keer.

Groet,

Erik Vos
De Beleving
Kertsfeest Qualified People op 18-12-2018
Sunny Up: wat een geweldig duo. Al twee maal hebben we ze op onze Qualified People bedrijfsevenemenen gevraagd en behalve hun muzikaliteit leverden ze ons nog zo veel meer: creativiteit, gezelligheid en heel veel sfeer. 👍😄🎶

Karlijn Gerris, Qualified People
Afscheidsreceptie Rector Dr. Knippenbergcollege op 18-12-2018
Hallo Thijs,

Dank je wel voor jullie optreden, erg veel positieve reacties gehad. Van mij hadden jullie een groter "podium" mogen hebben zodat het beter overkomt.

Als ik nog ooit een tuinfeest heb dan zijn jullie de eerste die ik bel.

Nogmaals dank en veel succes in jullie verdere carrière.

Groet Marc
Gerardus en Angelika 25 jaar getrouwd op 17-11-2018
De Amigos Latinos kwintet hebben bij ons op het zilveren huwelijk gespeeld en ze hebben er een perfecte avond ervan gemaakt. Gelijk swingende muziek gespeeld en onze gasten vonden superrrrrrrr!

Bedankt voor de perfecte avond! 👌

Groetjes van Angelika & Ger
Back tot he Sixties feest - 's ​​Heeren Loo op 15-11-2018
Beste Thijs,

Tijdens de vrijwilligersavond in Noordwijk voor de vrijwilligers van ’s Heeren Loo ontzettend genoten van jullie optredens.

Back tot he sixties was ons thema en door de Berkley Brothers op een grandioze manier ingevuld waardoor de sfeer er gelijk goed in zat.

Dank jullie wel en wat ons betreft tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Bert Bergmans
's ​​Heeren Loo Noordwijk
Verjaardag John op 6-11-2018
Een super avond gehad met ( 4017 Ricco duo) Italiaanse zanger . Een echte aanrader lieven gezellige mensen die de sfeer proeven . En wat een stem 👍 thx voor alles.

John Remmerswaal
Feest Herman Van Mellaert op 29-9-2018
Dag Thijs,

Amigos Latinos speelde op mijn verjaardagsfeest in Belgiĕ (60). Ze hebben dat supergoed gedaan. We dachten dat er misschien een setje rustige opwarming nodig was alvorens het dansfeest zou beginnen. Maar nee, al van bij de eerste nummers liep de dansvloer vol. Fijne muziek. Veel enthousiaste feedback. Muchas gracias, Amigos !

Herman Van Mellaert
Bindingsdag Regionale recherche op 27-9-2018
Goedemorgen Thijs,

Mijn complimenten aan de Berkley Brothers, ze hebben het uitstekend gedaan, het was echt sfeer verhogend en de organisatie heeft veel complimentjes gekregen over de muziek.

Met vriendelijke groet,

Alex de Voor
Politie | Noord-Nederland | Dienst Regionale Recherche | Generieke Opsporing | Digitale Expertise
Familiedag op 23-9-2018
Wij hebben genoten op de familiedag van het Klezmer Trio en zou het zo weer doen.
Leuke mensen, en goed gevarieerd repertoire. Super!

Groeten, ​Isabella van der Meulen

Burendag van Antes 2018 op 22-9-2018
Voor de tweede keer hebben we het duo Cocktail Nuts ingehuurd om te spelen op de Burendag bij Antes. Net als vorig jaar hebben zij weer fantastisch opgetreden, iedereen heeft er ontzettend van genoten!

Groetjes Elisa Bes
Jaarfeest Voorschotense Herensociëteit op 15-9-2018
Op het Jaarfeest op 15 september 2018 van de Voorschotense Herensociëteit hebben de band Amigos Latinos samen met DJ Thijsgewijs het muzikale deel van de avond in Caribische stijl uitstekend verzorgd. Ze brachten ritmische muziek ten gehore, waarbij de band zich ook door de zaal bewoog en op die manier interactief het publiek extra wist te stimuleren. Maar ook smaakvolle, lekkere dansmuziek en swingende nummers stonden op het repertoire.
DJ Thijsgewijs wisselde de band af en trad op tot in de kleine uurtjes. Gevarieerde muziek -ook op verzoek - zorgde voor een geanimeerde stemming en gezelligheid.
De Amigos en de DJ hebben een sfeervol, swingend en bij vlagen spetterend optreden verzorgd. Mede door hun inbreng is ons Jaarfeest een zeer geslaagde avond geworden.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan Platenkamp, Voorschotense Herensociëteit
Jubileum 50 jaar bedrijf op 9-9-2018
Dag Thijs

Het was een geslaagde dag.De muziek was prima!

Wat wij niet voorzien hadden was dat het heel mooi weer was.
Er waren zo veel mensen naar buiten gegaan zodat de zaal waar de muziek stond half leeg was. De met open deuren aangrenzende zaal met bar was wel goed bezet. Dus zij hebben wel van de muziek kunnen genieten. Achteraf zeiden we, de muziek had buiten kunnen staan.
Ik hoop de de mensen van Acoustic Avenue toch met plezier gespeeld hebben.

Hartelijke groet
Els Dufais
Optreden Berkley Brothers op 1-9-2018
Geachte Dames en Heren van de Muziekburo.nl,

der Auftritt Ihres Trio 'Berkley Brothers' auf unserem Familenfest war einfach sensationell:
musikalisch auf absolutem Top-Niveau,
akustisch hervorragend bei Einsatz geringer Mittel,
bis hin zur passenden Garderobe hin absolut stimmig.
Die Auswahl der Songs hat voll gepaßt;
Es sind sympathische, aufgeschlossene Musiker.
Playlist und Videos im Web gaben einen treffenden Vorgeschmack.
Der Auftritt Ihrer Berkley Brothers war mithin der Clou des Abends: You met it -- exactly!
=> Standig Ovation meiner Gäste zum Abschied! - Welch' ein Erfolg!
Selbst die Anreise von Njmwegen/ Arnheim war kein Hindernis.
Im Ergebnis: Absolut gut! - müßte man sich öfter leisten können ...

Viele Grüße und Herzlichen Dank sendet Ihnen allen

D'Dorf/ Sneek im September 2018 Ingo Schwenzer mit Familie und Freunden
Wat hebben we genoten op 1-9-2018
Hallo Thijs ,

Wat hebben we genoten van kwartet Café Bellevue op onze trouwborrel op 1 september 2018. Was op buiten locatie super goed te horen. Jullie speelde goed in op wat de mensen wilde horen. Nogmaals onwijs bedankt.

Groetjes Hendrik en Niels
Bruiloft Linsey & Martin op 30-8-2018
We hebben op onze bruiloft Amigos Latinos geboekt. Tijdens het diner hebben ze met een trio een akoestische set gespeeld die in combinatie met de zonsondergang al voor een perfecte zomerse sfeer zorgde. Daarna tijdens het feest hebben ze nog 2 sets gespeeld met volledig kwintet (trompet, percussie, gitaren en bas). Ook dat optreden was top en zorgde voor veel dansende mensen.

De communicatie zowel vooraf als op de dag zelf verliep perfect, en de band was echt top. Bedankt!

Martin Sturm
Bruiloft Noëlle en Ilse op 25-8-2018
Hoi Thijs,

Hierbij alvast de recensie via ouderwetse email;

Ons bruiloftsfeest was helemaal geslaagd doordat Berkley Brothers optraden. Super interactie met publiek en ze pasten zich heel goed aan onze gasten aan!Veel leuke reacties op gekregen. Bedankt voor de super gezellige avond!

De foto's stuur ik je dus nog in 't weekend!

Groetjes Noëlle
Feest Frank en Ingrid op 25-8-2018
‎Op zaterdag 25 augustus hebben wij ons verjaardagsfeest gevierd bij bierbrouwerij Oijen. Aangezien wij beide 50 werden/worden dit jaar, vonden wij dit een mooie reden om het iets groter aan te pakken. De locatie was snel gevonden, maar de zoektocht naar een akoestische band was iets lastiger tot we bij het Muziekburo van Thijs uitkwamen.

De Berkley Brothers spraken ons meteen aan en wat zijn wij blij dat wij deze mannen geboekt hebben!!

Ze pasten perfect bij de locatie, wisten de sfeer fantastisch weer te geven. De mannen speelden geweldig en weten heel gemakkelijk op het publiek in te spelen, geen verzoeknummertje was te gek!!

Mannen bedankt voor een onvergetelijke avond.👍🏻

Ingrid Meenderink
Verjaardag Frank en Ingrid op 25-8-2018
Op za. 25 augustus hebben wij ons beide 50ste verjaardagsfeest gevierd bij Bierbrouwerij Oijen. De locatie was snel gevonden, maar de zoektocht naar een akoestische band was iets lastiger tot we het Muziekburo tegenkwamen.

De Berkley Brothers spraken ons meteen aan en wat zijn wij blij dat wij deze mannen geboekt hebben! Paste perfect bij de locatie en ze wisten de sfeer fantastisch weer te geven. De mannen spelen geweldig en weten heel gemakkelijk op het publiek in te spelen, geen verzoeknummertje was te gek!!

Mannen bedankt voor een onvergetelijke avond.👍

Ingrid Meenderink
40 jarige bruiloft Peter en Berga Hartmanns op 25-8-2018
Beste Thijs,

Ons huwelijksfeest op een prachtige buitenlocatie in de oude vestingstad Buren was, ondanks het mindere weer, een groot succes. Een pizzabakker, een ijscoman en natuurlijk de geweldige muziek van Ricco. Op ons verzoek verzorgde Ricco de achtergrondmuziek met zang en gitaarspel in Italiaanse stijl. Fantastisch en met een uitstekend gevoel voor juist die sfeer die wij zochten.

Bijna drie uur zong en speelde Ricco voor ons en deed hij die regenbui die af en toe viel, vergeten. Onze gasten vonden het, mede door de muzikale bijdrage van Ricco een topfeest!

Met vriendelijke groet,

Peter Hartmanns
Bruiloft Jazztrio op 24-8-2018
Beste Thijs,

We hebben genoten van de muzikanten. De muziek was erg mooi en passend voor de sfeer van onze bruiloft.

Met vriendelijke groet,
Laura Goedhart
Karin Izelaar op 11-8-2018
Wij hebben genoten van alle muziek. Lekker rustig begonnen tijdens de bbq en daarna heerlijk gedanst met zijn allen.

Alle gasten vonden Sonny fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. Hij mengde zich lekker tussen het publiek en werd zo een van hen. Het niet op de voorgrond treden maar zo er tussen staan was geweldig.

Nogmaals dank je wel voor een fijn en fantastisch optreden, wij hadden en top avond!

Groet Karin Izelaar
Een bijzonder vriendelijke man op 8-8-2018
Beste Thijs,

Op woensdag 8 augustus hebben mijn familie, vrienden en ikzelf genoten van het optreden van Blue Beat (solo) ter ere van mijn verjaardag.

Erik is niet alleen een hele goede muzikant, maar daarnaast ook nog eens een bijzonder vriendelijke man. Zijn muziek paste perfect bij de locatie (Millinger Theetuin) en de nummers waren heel goed gekozen. Het was een genot om naar zijn muziek te luisteren terwijl wij zaten te genieten van een High Tea.

Hartelijk dank, en ik zal Blue beat zeker aanbevelen bij vrienden.

Groeten,

Inge Boerrigter
Bruiloft Jaap en Margot op 21-7-2018
Hi Thijs,

Hier onze review:

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een leuke zanger/gitarst voor tijdens de borrel en via internet kwamen we uit bij Jackbox. Wat we zagen op de filmpjes sprak ons erg aan.
ZIjn goede stem, leuke uitstraling en brede repertoire deden ons besluiten om hem voor onze bruiloft te vragen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Wat een fijne artiest, en wat een verrijking voor de sfeer tijdens deze mooie dag. Jackbox was niet te aanwezig maar liep heel relaxed rond en speelde lekkere nummers op de achtergrond die perfect pastten bij het moment. Dit werd door alle gasten erg gewaardeerd en het spontane applaus van alle gasten toen Jackbox na de BBQ wegliep gaf wel aan hoe iedereen van zijn aanwezigheid had genoten.

Nogmaals dank namens ons, gr Jaap & Margot!
Verjaardag Gerda op 18-7-2018
​Bij deze de welgemeende feedback.

De fanfare band heeft gespeeld op ons tuinfeest met ongeveer 55 personen en het was geweldig!!
Zeer sfeervol, goede muzikanten die naast muziek maken ook perfect de stemming aanvoelen van een feest.

Ze brengen mooie nummers ten gehore wat precies bij het publiek past.
De leeftijd van de gasten op dit feest waren gevarieerd, tussen de 25 en 70 jaar.
Daarnaast krijgen ze de stemming er goed in door ons te betrekken bij hun genre.
Zelfs een verzoeknummer die ingediend was hadden ze ingestudeerd. Chapeau !!
Ik kan dan ook iedereen die een leuk feest wil organiseren deze jongens van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Gerda Cramer
Bruiloft Joost en Margo op 15-7-2018
Op vrijdag 6 juli was onze bruiloft met `s middags een optreden van de Berkley Brothers en in de avond DJ Thijsgewijs.

We hebben enorm genoten van deze broeders van andere moeders. De Berkley Brothers hebben een ontzettend leuke sfeer gecreëerd en de voetjes gingen al snel van de vloer. Goede live muziek en leuke keuze van liedjes en prettige interactie.

's Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

Bedankt mannen! Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad!

Groeten uit Frankrijk, Joost en Margo
Bruiloft receptie Tom en Kelly op 14-7-2018
Het thema van onze trouw was Toscaans, daarom hebben wij beroep gedaan op de Italiaanse troubadour Ricco. De gasten waren erg enthousiast over zijn bijdrage. De communicatie met Thijs verliep erg vlot. Hij nam enkele dagen voor ons trouwfeest zelf contact op om nog een keer te bevestigen dat alles duidelijk was voor hen. De muzikant was de dag zelf tijdig ter plaatse en voldeed aan onze verwachtingen. Onze trouw was in Broechem (Antwerpen, België), de afstand was geen probleem. We zijn erg tevreden van de geleverde dienst.

Groetjes Tom en Kelly.
KunstKring Ruurlo op 14-7-2018
Op 14 juli genoten zo'n 150 mensen van de swingende muziek van Amigos Latinos in de tuin van Restaurant-Hotel de Tuinkamer. De vijf vrienden spelen al ruim 20 jaar samen en dat was goed te horen en te zien aan de hartelijke manier waarop zij met elkaar omgingen, en de professionele wijze waarop zij musiceerden.

Heerlijke muziek, typisch geschikt voor de warme zomer avond. De podiumtent werd vrolijk en warm verlicht met kleurige lampen. Een groep dansers van Dance Company 'L Afrique gaf een dans demonstratie die zeer werd gewaardeerd. Men wilde meer van de groep zien, maar deze vertrok helaas vrij snel naar de Nijmeegse vierdaagse feesten.

De dansliefhebbers onder het publiek trokken daarna massaal naar het gras voor en naast de podiumtent. Tot bijna half twaalf genoten de
bezoekers van de gezellige sfeer, de verrukkelijke bitterballen en de leuke muziek. Het tuinconcert werd voor de derde keer georganiseerd en wordt zo doende al bijna een traditie. De datum in 2019 staat al vast. Je kunt zaterdag 13 juli alvast noteren!

Een warme, muzikale zomeravond in de tuin van de Tuinkamer.

Barbara Bodegom
Feest Mollie Payments op 13-7-2018
Hi Thijs, ,

Wat een fantastische band is Amigos Latinos, de heren en dame waren onwijs vriendelijk en ruim op tijd aanwezig. Ze hebben echt de sfeer gemaakt op ons feest, iedereen was onwijs enthousiast. We willen ze enorm bedanken en gaan zeker weten aan ze denken als we weer iets passends hebben in de toekomst. Een echte aanrader!

Ik zal jullie vandaag nog de foto’s van het event toesturen

Groetjes,

Susanne Meinster
Mollie Payments
Het Hooghuis, locatie Mondriaan College. op 6-7-2018
Beste Thijs,

Als medeorganisator van onze jaarafsluiting van vrijdag 6 juli jl. reageer ik op je mail. Wij vonden het erg geslaagd. Iedereen heeft genoten van de sfeer die mede door jullie gemaakt werd.

De liedjes/melodieën waren passend bij ons onderwerp (Italië/mediterraans).

De muziek (het volume) was zodanig dat mensen gewoon hun gesprek konden voeren, niet te overheersend,

Helemaal top!

Met vriendelijke groet,

Corrie,

Het Hooghuis, locatie Mondriaan College.
Tuinfeest op 3-7-2018
Dag Thijs,

De drie heren hebben het super gedaan. Iedereen vond het mooi!

Ik houd ze zeker in gedachte voor een volgende keer.

Ik schrijf snel even een goede recensie!

Mvg,

Rudy
Coen Mollema op 22-6-2018
Hallo Thijs,

Ik kan niet anders zeggen het was een TOP avond. Geweldige muzikanten en speelde heerlijke muziek.

Ze zweepten de gasten op om mee te doen.

Gr Coen Mollema
Bruiloft Bas & Elcke op 16-6-2018
Hoi Thijs,

Tuurlijk willen we wat schrijven! Tijdens onze vakantie op Cuba heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd. We zijn daar geïnspireerd geraakt door de geweldige sfeer en muziek die het land te bieden heeft. We wilden deze sfeer heel graag ook aan onze gasten overdragen op ons huwelijksfeest en dat is met Amigos Latinos zeker gelukt!

De band was geweldig en ze zijn ontzettend goed! De mannen waren ontzettend aardig en maakten er echt een feestje van! De sfeer zat er van begin tot eind in en we hebben gedanst en genoten! We raden deze band aan iedereen aan!

Thijs, ontzettend bedankt voor het helpen regelen. We hebben een geweldige dag gehad en alles is vlekkeloos verlopen.

Vriendelijke groetjes,

Elcke
Bruiloft Mijke en Jeroen op 16-6-2018
Beste Berkley Brothers,

Onze bruiloft is alweer een tijdje geleden, maar wat hebben we een superfeest gehad dankzij jullie!
Onze gasten spreken er nu nog over dat de sfeer so relaxed was.
Jullie speelden een nieuw ingestudeerd nummer voor onze opening bij het feest. Klasse 😀 heel erg bedankt hiervoor!!!

De Berkley Brothers in combinatie met DJ Thijsgewijs vonden wij zeer geslaagd.
Succes met verdere optredens!
Mijke en Jeroen.
Bruiloft Jan Meulen en Sieta op 14-6-2018
Hoi Thijs,

De Coctail Nuts hebben een gezellige sfeer gemaakt bij onze bruiloft! Het was een mooie aanvulling op een geweldige dag.

Ze spelen van alles wat, waardoor het voor iedereen leuke muziek is. Voor elk wat wils. Van oudere muziek tot wat recenter.
De heren spelen niet te luid of teveel op de voorgrond, waardoor je ook goed met elkaar kunt praten in de zaal wat wij en de gasten als zeer prettig hebben ervaren!

Soms heb je met muziek ook wel dat je elkaar amper kunt verstaan of dat je moet schreeuwen wil de ander het horen. Dat was hier totaal niet het geval. Het was erg gezellig en de muziek van de heren zorgde voor een vrolijke en leuke sfeer!

Groetjes,

Sieta Reitsma
Prachtig gitaar- en vioolspel op 9-6-2018
Beste Blue Beat,

Wat speelden jullie geweldig. Een muzikaal hoogstandje, opzwepende mediterrane klanken, maar ook stemmen die mooi samen klinken. Prachtig gitaar- en vioolspel: jullie kunnen er wat van!

Het droeg bij aan een heerlijke sfeer. Het bracht zelfs voetjes van de vloer. Ik heb geen wanklank gehoord, alleen maar lof.
Nogmaals dank voor jullie bijdrage.

Hartelijke groeten,
Hanneke Zwaan en Hennie Versluis uit Buren
Nancy Reuser op 9-6-2018
Beste Thijs.

Dank u wel voor de goede organisatie. We hebben genoten en het duo was echt super!!
We maken vandaag het bedrag over en gaan zeker een review schrijven.

Nogmaals dank.
Groetjes Nancy
Bourgondisch Vleuten 2018 op 9-6-2018
Beste Thijs,

Bedankt voor jullie bijdrage om Bourgondisch Vleuten een succes te maken.

Amigos Latinos zijn zeer professionele muzikanten en hebben Bourgondisch Vleuten 2018 mede tot een succes gemaakt. Met hun zwoele Latijnse klanken voelde het voor de bezoeker net of Vleuten was verhuisd naar een tropisch paradijs. Precies de juiste sfeer voor dat moment van de dag. Aardige en goede muzikanten en indien wij weer een dergelijk thema op te vullen hebben dan gaan wij ze zeker weer aanvragen. Wij danken Latinos Amigos voor hun bijdrage!

Fijne avond.

Met vriendelijke groet,
Rutger Koster
Food Present
Bruiloft Luuk en Marsha op 8-6-2018
Wij hadden gekozen voor ons huwelijksfeest te vieren in onze eigen tuin. We starten om 16u, waarbij de eerste 3 uur t/m de BBQ, muzikaal werd aangekleed door de Berkely Brothers. Het relaxte en persoonlijke contact gaf een mooie sfeer waarbij de “muziek naar de mensen” werd gebracht. Persoonlijke verzoekje gaf voor veel mensen nog een extra finishing touch. Het was een prachtige start van ons feest. Berkely Brothers dank je wel.

Met vriendelijke groet,

Luuk Jeuken

GGD Investments
Bruiloft Daphne en Davy op 6-6-2018
Dag Thijs,

Vera and Friends hebben gespeeld op ons bruiloftsfeest, het was geweldig! Het feest bestond uit ongeveer 110 personen in een zaal waar maximaal 150 personen in kunnen. Een perfect setting voor deze band. Vera is een fantastische zangeres met een geweldige stem en bereik. Ze werd tijdens ons feest begeleid door de voltallige band, incl de saxofoonsoliste. De band maakt er een echt feestje van. Ze “jammen” er rustig op los en kunnen alle muzieksoorten aan die passen bij het feest. Onze gasten waren ook zeer enthousiast na afloop.

Daphne en Davy
Frank en Germa 25 jaar getrouwd op 2-6-2018
Hallo Thijs,

Dank voor de prima muziek verzorging. Lekker vlotte dansbare muziek, op het juiste volume en heerlijke mix van herkenbare songs uit het verleden en heden. Vera & Friends hebben er weer een paar vrienden bij gekregen hoor! Top!

We vonden het ook echt heel geslaagd. Vrienden van ons uit Nijmegen overwegen jullie ook voor hun feest (augustus) uit te nodigen. Dus dat zegt genoeg ;-)

Groet en wellicht tot ziens,
Frank de Nijs
Peet Boers op 26-5-2018
Als je gezellige muziek wilt hebben voor jong en oud, die niet overheersend is en een leuke sfeer brengt raad ik absoluut de Cocktail Nuts aan.

Zij zijn gezellig en flexibel. Zeer zeker waar voor je geld.

Heel erg bedankt en wie weet tot ziens.

Peet Boers
louter positieve reacties op 26-5-2018
Hey Thijs,

We hebben een heerlijke dag gehad en genieten zo af en toe natuurlijk nog even na :)

Ik hoor van iedereen die erbij was louter positieve reacties op de muziek! Zelf heb ik de dag natuurlijk als een grote waas beleefd, dus of het organisatorisch ook allemaal op rolletjes is verlopen kan ik niet beoordelen, maar onze ceremoniemeester Jur zegt van wel. Dus helemaal top!

Bijgevoegd een paar foto's waar de mannen in actie te zien zijn.

Succes met muziekburo en wellicht tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Hanne Nijhuis
Bruiloft Stefan en Marije Woestenenk op 18-5-2018
Dag Thijs,

Wij hebben de Berkley Brothers op onze bruiloft gehad. Wij zijn muziekliefhebbers en daarom stond onze dag ook in het teken van muziek. We hebben met de daggasten een gezellige middag gehad met een hapje, drankje en goede muziek om mee te zingen. Ongedwongen sfeer waardoor de tijd erg snel ging! Het trio speelt goed in op het publiek. Erg gezellig dat ze tussen de mensen kunnen staan waardoor je goed contact met ze hebt.

We zijn inderdaad druk geweest en gaan nu pas de foto's en video's bekijken. Ik heb er al een aantal gevonden. Wat betreft beeldmateriaal zijn de filmpjes die oma met de tablet heeft gemaakt niet echt bruikbaar 😉 haha

Groetjes,

Marije & Stefan
echte meerwaarde! op 4-5-2018
Dag Thijs,

​Cafe Bellevue was een echte meerwaarde voor ons event. Ze brachten sfeer en entertainden jong en oud!!

Een aanrader!

Astrid Schelfaut
Sales Manager
Fashion Club 70 NV
Meeslepend en betoverend op 27-4-2018
Beste Thijs,

Hierbij nog even een terugblik op het optreden van Blue Beat bij ons.

Wij hadden Blue Beat geboekt om na afloop van een golfwedstrijd voor de muzikale omlijsting te zorgen. Ons publiek ( 40 tot 70 jaar) is best verwend maar iedereen was zonder uitzondering enthousiast over de muziek die Blue Beat ons voortoverde. Nooit opdringerig of overstemmend maar wel meeslepend en betoverend. Heerlijke combinatie van gitaar, viool en zang.

Wij hopen deze band nog eens vaker bij ons te mogen begroeten.

Groet,
Hans Savalle
Amsterdamse Golfclub
Pest Control News Benelux op 25-4-2018
Hallo Thijs

Natuurlijk wil ik wat zeggen ;-) Na het succes in 2016 hadden wij als organisatie van onze vakbeurs "Benelux Pest 2018" voor het afsluitend diner wederom de "Berkley Brothers" uitgenodigd.

Om 19.30 uur stonden de 3 heren start klaar om onze gasten (110 personen) in de Baroniezaal van NH Hotel Koningshof te Veldhoven met akoestische muziek te verwelkomen. Gedurende de hele avond vermaakten deze vrolijke drietal ons met hun aanstekelijke muziek. Niets was hun te veel, verzoekjes uit het publiek werden onmiddellijk opgevolgd. Het mooie van de Berkley Brothers is dat zij zich kunnen concentreren op de tafel waar zij hun show weggaven en inspeelden op het land waar de tafel gasten vandaan kwamen. Uiteraard een groot feest met luid meezingen op de muziek van Prince "Purple Rain`

Het is wellicht dat voor 2020 wij iets anders willen gaan zoeken (in samenwerking met Thijs) maar echt noodzakelijk is dat niet, de Berkley Brothers vervelen nooit en zal bij mij (en velen anderen) in herinnering blijven als een trio met goede muzikanten en muziek. Oprecht hartelijk bedankt heren. Nog heel veel succes.

Namens onze gasten

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Danijela Budimir op 21-4-2018
Beste Thijs,

Ons feest werd een groot succes, mede door het optreden van het Etno Mediterano trio. Nostalgie naar het voormalige Joegoslavië gecombineerd met swingende moderne muziek. Een aanrader voor iedereen die echt iets bijzonders wil.

Groetjes, Danijela en Joris
Genoten van minuut tot minuut. op 21-4-2018
Beste Thijs,

Blue Beat was een uitstekend advies. De violiste en gitaarspeler waren een originele en zeer passende keuze voor mijn gevarieerd, deels internationaal gezelschap van 20 tot 90 jaar. Rustige bossa nova muziek in het begin en tijdens het diner en wat swingerder tegen het eind. Mensen konden goed bijpraten zonder tegen elkaar te hoeven schreeuwen en ook dansen. Precies zoals ik het graag wilde. Ik heb genoten van minuut tot minuut. En Blue Beat: “jullie zullen zeker meer boekingen ontvangen. In Sint-Michielsgestel waren jullie nog niet bekend, maar gezien de reacties van mijn gasten zal dat zeker veranderen”.

Reuze bedankt. Ronel
Heerlijke muziek op 14-4-2018
Beste Thijs,

Blue Beat heeft gezorgd voor een super optreden voor mijn 50e verjaardag. Zij zorgden voor een heel goede ambiance met hun heerlijke muziek. Ik kan ze zeker aanraden!

Grt Maarten
Vesta op 2-4-2018
​Hallo Thijs,

Het was weer een feestje om de Cocktail Nuts bij ons te laten spelen. Keer op keer zorgen ze voor een vrolijke sfeer, afwisselende muziek. Mensen worden vrolijk en de heren zijn buitengewoon sympathiek. Aanrader voor andere bedrijven en voor ons voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groet,

Marja Veenstra

vesta.nl
Albert Heijn Buitendag op 2-4-2018
​Hi Thijs,

Allereerst wil ik jullie even bedanken voor jullie bijdrage op de Albert Heijn Buitendag!

Ik ben zelf slechts een klein uurtje op de locatie geweest, dus heb jullie maar kort in actie gezien, maar wat ik heb gezien was het erg leuk en vrolijk.

Daar komt bij dat ik van de locatie en de producers daar hoorde dat jullie bijdrage goed paste in het plaatje en voor nog meer sfeer zorgde op de locatie.

En een pluspunt vonden we dat jullie mobiel hebben gespeeld zodat jullie muziek op meerdere hoeken van de kas te horen was.

Kortom, een positieve bijdrage!

Met vriendelijke groet,

Cleo Wever

XSAGA
DRIVE4DATA Congres op 22-3-2018
Vandaag waren The Berkley Brothers op ons Drive4Data-congres in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Wat een heerlijk trio! Lekkere muziek, leuke mannen die meedenken over hoe zij zich zo goed mogelijk kunnen inzetten voor het evenement. Ook onze gasten waren erg enthousiast over deze mooie bijdrage. Deze mannen ga ik echt vaker boeken! Hulde, niet in de laatste plaats voor de beste cajon-speler van …. Europa! Genoten!

Angelique Vervark
CROW-NDOV
Nanne van Hoytema op 22-3-2018
Dat was een buitengewoon leuk gebeuren gisteren met jullie muziek bij de borrel van Drive4Data in Amersfoort! Muzikaal, swingend en sfeervol! Wij hebben jullie kaartje en zullen zeker aan jullie denken als er gelegenheden zijn waar jullie muziek zou passen!

Wij waren ook geïnteresseerd in de briljante apparatuur die jullie hadden! Een zo’n versterker met speaker en vervolgens alles daarop aangesloten… gaf een uitstekend geluid, stekkerloos en transportabel. We zouden het leuk vinden om daar wat meer details van te horen!

Met hartelijke groet,

Nanne en Sophie van Hoytema
Nedelko B.V. op 21-3-2018
Hi Thijs,Was erg leuk gisteren. Druk vooral!

De muzikale omlijsting was top!Bedankt!Zie hieronder:Na het benaderen van Muziekburo en de vraag naar de beschikbaarheid van Amigos Latinos ten behoeve van de muzikale omlijsting van een late night opening tijdens een beurs werd al snel duidelijk dat een fijne samenwerking snel kan ontstaan! Alles was binnen de kortste keren tot in de puntjes geregeld. En…niet geheel onbelangrijk…er stonden een paar fantastische muzikanten op onze stand die de avond mede tot een succes hebben gemaakt.

Met vriendelijke groet,
Best regards,

Niels Droger
Marketing Manager
Gerard en Lyke de Roij op 17-3-2018
Dag Thijs,

Ja , het was weer een geweldig feest afgelopen zaterdag en niet in de laatste plaats door het fantastische optreden van Jackbox. Hij voelt de sfeer van het feest erg goed aan en gezien zijn enorme repertoire kan hij daar goed op inspelen.
En verder is het een zeer vriendelijke muzikant die je er gewoon graag bij wil hebben.

Gewoon top dus.

Met vriendelijke groet

Gerard en Lyke
De Kuyper Royal Distillers op 12-3-2018
Ter ere van de lancering van Bébo Cuban Coffee Liqueur huurden we via Thijs (muziekburo) Amigos Latinos in, om een Cubaanse muzikale tint te geven aan de avond. De heren waren ruim op tijd, traden zelfs met zijn drieën op terwijl we twee muzikanten geboekt hadden, en zette de juiste sfeer neer. Aanrader als je op zoek bent naar een caribische band die zowel achtergrondmuziek als opzwepende salsa kunnen spelen!

Babette Ruijten
Jorien Mudde op 24-2-2018
Op mijn surprise-feest speelden de Berkley Brothers. Het was geweldig; ze voelden de sfeer aan, sloten aan bij de leeftijdscategorie met hun muziekkeuze en straalden een enthousiasme uit waardoor iedereen heeft gedanst en genoten. Ik wil heel graag snel weer een feest in hun aanwezigheid. Het was top!

Groetjes Jorien Mudde
Een knalfeest op 24-2-2018
De Berkley Brothers waren een schot in de roos op deze surprise party voor mijn jarige echtgenote.

Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van ThijsGewijs, waarop ruim gedanst werd. Een knalfeest dat nog heel lang als een vrolijke noot in onze herinnering zal blijven na smeulen.

Groet Joost en Jorien
Joost Ketting op 24-2-2018
De Berkley Brothers waren een schot in de roos op deze surprise party voor mijn jarige echtgenote. De vrolijkheid spatte ervan af. Puur entertainment en goede feestelijke muziek die spontaan uitnodigde om te gaan dansen. De band kan echter ook heel goed op de achtergrond spelen als dat nodig is. Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van ThijsGewijs, waarop ruim gedanst werd. Een knalfeest dat nog heel lang als een vrolijke noot in onze herinnering zal blijven na smeulen.

Groet Joost en Jorien
Jong en oud hebben genoten op 8-2-2018
Beste Thijs,

Gister hebben we een fantastische dag en feestavond gehad.

Wij (en alle feestgangers) zijn zeer blij met de gemaakte keuze van de band Cafe Bellevue. De sfeer werd goed aangevoegd en we hebben genoten van de eerste tot de allerlaatst gespeelde noot.

Jong en oud hebben van de eerste tot de laatste noot genoten. Wil je een bijzondere feestavond of een andere beleving tijdens een evenement, dan is Cafe Bellevue een echte aanrader!

Ook een bedankje voor jou als contact persoon, het was een prettige wijze van communiceren.

Ik ga jullie zeker promoten op FB.

Met vriendelijke groet,

Albertien van de Wege-Gerres
Alice Ploeg op 27-1-2018
De Berkley Brothers hebben gespeeld op mijn 50 ste verjaardag. Door hun enthousiasme, bescheidenheid, kwaliteit, leuke voorkomen en leuke repertoire hebben ze de harten gestolen van alle gasten! Je kan op hun muziek dansen, je kan meezingen, maar alleen luisteren is ook goed. Doordat ze zich steeds verplaatsen door de zaal en bescheiden zijn in volume, is een goed gesprek met elkaar voeren ook mogelijk. Ik ben erg blij dat ik de Berkeley Brothers heb ingehuurd en wil ze eigenlijk ieder jaar wel op mijn verjaardag hebben! Veel succes heren en hartelijk bedankt!!!!!!!

Groetjes, Alice.
Arno Witvliet op 26-1-2018
Hoi Thijs,

Het was TOP! Ricco en de bassist zette echt de perfecte Italiaanse sfeer neer waar wij om vroegen. Compleet met serenades! We hebben een superavond gehad en dat was mede te danken aan de muzikale omlijsting. Ik hoorde al dat ze ook Mexicaans en Cowboy-thema spelen, dus waarschijnlijk wordt ons volgende feestje iets in die sfeer ;-)

Met vriendelijke groet

Arno Witvliet

Teamcoach Particulieren
Rabo Klantenservice
Sarah Stiphout op 25-1-2018
De Amigos hebben voor ons een fantastisch optreden verzorgd tijdens een afscheidsfeestje. Zij maakten het compleet en brachten de juiste sfeer!

Aanrader!

Met vriendelijke groet,
Sarah Stiphout

Communicatieadviseur GBLT
prima service! op 18-1-2018
Hoi Thijs. Het was geweldig! Een paar (vrouwelijke) gasten hebben meteen geprobeerd het illustere trio te boeken voor een eigen feestje, maar helaas: volgeboekt. Terecht, want gewoon perfect voor zo’n feestje. Overigens verdenk ik de gasten ervan dat ze niet alleen vanwege de heerlijke muziek wilden boeken, maar ook omdat ze de gitarist zo leuk vonden :-) Helaas was de catering niet helemaal top waardoor de heren nauwelijks iets hebben geproefd van het Italiaanse buffet. Jij ook bedankt voor de prima service er omheen. Ik weet je te vinden als ik weer een feestje heb.

Vriendelijke groet, Jan van Driessen
Dina & Joost op 12-1-2018
Ja, het was super.

Hoewel onze eigen aandacht vooral naar alle gasten uitging en wij dus niet heel bewust naar Acoustic Avenue hebben geluisterd, hebben we van veel mensen complimenten gekregen over de goede band. Een achternichtje heeft haar hele balletrepertoire gedanst. Het was helemaal wat we ons erbij hadden voorgesteld... Op de achtergrond, maar wel duidelijk aanwezig en steeds op een andere plek. Onze binnenkomst op het feest is één van de (vele) hoogtepunten op de dag, mede dankzij Acoustic Avenue.

Bedankt! Groeten, Dina & Joost
Topavond! op 20-12-2017
Op 20 december werd onze Multi-Culti-Kerst-activiteit muzikaal begeleidt door Blue Beat. FANTASTISCH!! Naast allerlei lekkernijen gemaakt door onze statushouders uit Somalië, Eritrea, Indonesië en Syrië, een Arabische theehoek, een cocktailbar en een karikatuurtekenaar maakte de live muziek de avond compleet. Dank je wel voor een topavond!

Groetjes Karin Naaijkens
Kees van Harten op 15-12-2017
Is alles naar wens verlopen? Meer dan dat...het was GEWELDIG. Niet alleen wij, maar alle gasten waren diep onder de indruk van hetgeen Ricco en Dree er van hebben gemaakt. Zou je namens mijn vrouw en mij hen nogmaals hartelijk willen bedanken. De mond en mond reclame zal zijn werk doen en hopelijk weten veel mensen hen en jou hierdoor te vinden. Nogmaals bedankt voor de keurige afhandeling !

Kees van Harten
Kemabo BV op 11-12-2017
Gisteren een top avond gehad met de Berkley Brothers.

Ze stonden buiten bij de ingang rond een vuurkorf te spelen zo kom al in de kerstsferen.Daarna speelden ze op ludieke wijze nummers en verzoekjes aan tafels (hier en daar met een knipoog).

Uit ervaring wisten we dat we een behoorlijk taai publiek hadden en hun lukte het gewoon om de voetjes van de vloer te krijgen.

Echt klasse mannen dit is een echte aanrader.


Met vriendelijke groet,

Dennis Ketelaars

Sales Engineer Hydraulic systems by Kemabo BV
Natascha Oudshoorn op 9-12-2017
Afgelopen zaterdag een optreden gehad van Sunny-Up, super leuk! Jammer dat ook deze avond weer zo ontzettend snel voorbij is gegaan! En mijn moeder ... zij zong samen met Sunny-Up op de achtergrond de sterren van de hemel! ;-)

Dank je wel voor deze mooie herinnering!

Gr Natascha Oudshoorn
Frank de Melker op 6-12-2017
Een gloedvolle bijdrage aan de begrafenis van mijn moeder op 6 december 2017.

Zoals we het hadden bedacht, mijn moeder zou er van genoten hebben.

Alle aanwezigen waren ook onder de indruk van de stijlvolle herdenking.

Met vriendelijke groet,

Frank de Melker
's Heeren Loo Noordwijk op 23-11-2017
Dag Thijs,

Zeer veel complimenten ontvangen over de band! Dus zeer geslaagde avond. Zou je ze namens ons nog hartelijk kunnen danken dat ze voor onze vrijwilligers en onze speciale jongeren door de goede afstemming met het publiek een onvergetelijke avond hebben bezorgd!

Graag tot nog eens!
Vriendelijke groet,

Patricia de Langen
Harry van der Kamp op 11-11-2017
Gisterenavond, 11 november 2017, een TOP avond gehad met de Amigos Latinos! Mij moeder was 80 jaar geworden en daar hebben we een feestje van gemaakt.

Waarom Amigos Latinos? Mijn moeder is door de jaren heen een echte liefhebber van Zuid-Amerikaanse muziek. Destijds zat mijn Oom op de grote vaart en bracht de eerste LP’s mee naar Nederland. Dit bleek een groot succes in onze familie. Op menig feestje werd de platencollectie van mijn moeder ten gehore gebracht. Dus ook dit keer kon dat natuurlijk niet ontbreken maar dan nu, als verrassing, wel LIVE ☺

De Amigos Latinos hebben er een feestje van gemaakt tot grote vreugde van onze gasten.

Thanks ☺
Gijsbert Imthorn op 11-11-2017
De band is super we hebben er zeer van genoten
een aanrader voor iedereen die van deze muziek houd
zeker voor herhaling vatbaar

vriendelijke groet Gijsbert
Sperre Rotterdam BV op 9-11-2017
Hallo Thijs,

Het is helemaal goed verlopen, ze hebben fantastisch gespeeld! Dat hebben we ze persoonlijk ook verteld en voor bedankt!
Dank je wel voor het regelen.

Best regards/Met vriendelijke groet,
Sperre Rotterdam BV

Jaap van Nie
General Manager
Jumbo Pagelaan Eindhoven op 1-11-2017
Wil je echt een feestje nodig dan de Berkley Brothers uit. Jongens wat hebben jullie op een geweldige gezellige manier de opening van onze Jumbo winkel tot een succes gemaakt. Als je klanten aan het dansen krijgt in een Supermarkt dan weet je hoe je er een feestje van moet maken.

De volgende keer weet ik jullie weer te vinden als er weer iets gevierd moet worden.

Groetjes Jan Winters

Filiaalmanager
Jumbo Pagelaan Eindhoven
Linda Nagel op 30-10-2017
Gisterenavond hadden wij de Berkley Brothers op het feest van onze ouders die 50 jaar getrouwd zijn. Wat een super optreden; mooi stemmen, sfeervol, veel interactie met publiek en bij velen de gevoelige snaar geraakt, zeer tevreden 😊
Peter en Gerreke Michels op 30-10-2017
Ons 40 jarig huwelijksfeest is prachtig geworden mede door duo Blue Beat. We hebben goed over de muziekkeuze nagedacht. We wilden een perfect feest, mooi aangeklede tent, culinaire versnaperingen en fijne muziek. Onze gasten waren nogal gevarieerd in leeftijd. Van enige twintigers, via een aantal dertigers en veertigers, tot een groot aantal zestiger/zeventigers. Merendeel van de gasten had elkaar lange tijd niet gezien, er moest door de muziek heen gepraat kunnen worden. Daarbij houden wij zelf van alle soorten muziek, van rock’n roll tot klassiek. De keuze voor duo Blue Beat pakte perfect uit. Een herkenbaar repertoire van heerlijke lichtvoetige muziek dat bij iedereen een blij/vrolijk gevoel opriep. Blue beat voelde professioneel aan wat verwacht werd, niet te hard, precies goed. De hele avond hebben we complimenten over de muziek gekregen. Blue Beat brengt de grotendeels mediterrane muziek met hoge kwaliteit, zowel vocaal als instrumentaal. Van harte aanbevolen.

Peter en Gerreke Michels
Treevents Solutions BV op 24-10-2017
Op 24 oktober organiseerde Treevents Solutions BV een bijzondere middag voor een internationaal gezelschap. De gasten werden verwelkomd met een luxe 4 gangen lunch in een historische stoomtrein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. We hebben een prachtige route gereden door het oosten van het land over het gewone spoorwegennetwerk.

Muziekburo verzorgde de muzikale omlijsting van deze speciale dag. De Berkley Brothers hebben er met hun muziek en outfit voor gezorgd dat de gasten echt het gevoel kregen terug te gaan in de tijd. De sfeer in de trein was geweldig, dit trio kreeg iedereen aan het meezingen. Ik zou de Berkley Brothers zeker aanraden en wij kunnen niet wachten tot het volgende evenement.

Hartelijk dank voor een super middag!

Met vriendelijke groet/ Best Regards,

Kelly Huntjens
Treevents Solutions BV
jong en oud hebben mee gezongen op 15-10-2017
dag Thijs
het was weer geweldig. Iedereen heeft genoten van de muziek, jong en oud hebben mee gezongen.

Ook alle niet gasten golfspelers hebben genoten en willen zon soort bandje wel vaker horen. Zodra ik een mooie foto heb stuur ik die naar jullie site met een bericht erbij.

Groeten, Gerda
Golo Johan op 3-10-2017
De Berkely Brothers als duo waren een prima muzikale aanvulling op ons evenement. Zij vielen op door de grote variëteit van stijlen van Jazz tot rock tot Pop en het contact dat ze met de deelnemers aan het event wisten te maken.


Met vriendelijke groet,

Golo Johan
De Zorgcirkel
Eelco en Marloes van Eijsden op 30-9-2017
Dag Thijs,

Bij deze onze recensie, ook nog wat foto's toegevoegd... Met facebook heb ik weinig, maar je mag het er zelf wel opzetten. Met of zonder foto's.

Op zaterdag 30 september heeft Sunny Up gespeeld op de de borrel van onze bruiloft. Hun repertoire is divers (van good old evergreens tot hedendaagse nummer 1 hits). Daarbij zijn zij aanwezig maar niet overheersend. Omdat ons feestje (gelukkig!) buiten gehouden werd, had het geluid nog wel iets versterkt mogen worden. Echt een prima duo om een relaxte sfeer te creëren. De zangkwaliteiten en het gitaarspel zijn heel goed. Zelfs nog even a-capella met Sunny Up samen gezongen! Heel gezellig! Kortom zeker een aanrader voor wie een goede band zoekt.

Marloes van Eijsden
Michiel Brandt op 29-9-2017
Ons trouwfeest, met nadruk op feest was 29 sept jl. Live muziek was de wens, lekker dansen was een must. Uitdaging was een niet al te grote dansvloer en toch wel een eigenwijs echtpaar (40+) dat niet snel overtuigd is en bovendien graag de zaken goed geregeld wil hebben...

Thijs heeft ons geholpen met de keuze vd band, Latinos Amigos. We waren behoorlijk sceptisch. Is dit wel een goede keuze? Gaan mensen wel dansen? Wordt het wel een feest? Thijs heeft ons gerust gesteld, meerdere keren, maar liet de keus wel bij ons. Geen druk. Zijn oprechte advies was doorslaggevend om onze twijfel weg te nemen.

Eindresultaat: een knal feest waarbij we gedanst en genoten hebben. En we waren niet de enige. Wat een sfeer. Blijkt dus dat stiekem toch heel veel mensen de Zuid-Amerikaanse muziek heerlijk vinden. De muziek laat het ook niet bepaald toe dat je aan de 'zijlijn' blijft kijken...
Latinos Amigos (5 personen) voelde fantastisch aan hoe je een avond opbouwd. Het werd steeds energieker. Uiteraard hadden we een dans ingestudeerd en ook daar heeft de band erg goed op ingespeeld. Ze hadden het Latin nummer goed voorbereid waardoor ik zelfs met de figuren inclusief het 'eindfiguur' helemaal uitkwam. Ook zo'n dingetje ;-))

Afijn al met al een erg geslaagd feest waarbij Thijs in de aanloop er naar toe een essentiële rol vervulde. Thijs, nogmaals dank voor je adviezen en geduld.

Zeker tot ziens!

Hartelijke groet,
Joke en Michiel
Hans en Lian Verstrepen op 28-9-2017
Dag Thijs,

Het is allemaal prima verlopen, we zijn heel tevreden over het optren. Heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt.
Als we nog eens een keer een groot feest te vieren hebben weten we waar we moeten zijn. Mogelijk wordt je binnenkort benadert door Staamp, een vereniging waar mijn man bij speelt. zij hebben in januari hun jaarlijkse feest en zijn altijd op zoek naar tussen acts. We hebben je gegevens doorgegeven. Een stukje voor een review.

28 oktober hebben wij thuis met ongeveer 100 gasten ons 40 jarig huwelijk gevierd. Het was in 1 woord geweldig en niet in de laatste plaats door het optreden van Jackbox (solo).

Goeie muziek, fijne stem, prettige persoon. We zijn heel blij dat we voor een optreden van hem hebben gekozen.
Iedereen vond het super en het heeft zeer zeker bijgedragen aan het slagen van onze avond. TOP!

Succes met je muziekburo, als je allemaal van dit soort artiesten voor je kan laten optreden komt dat vast en zeker goed.

Groetjes
Lian Verstrepen.

JUMBO Supermarkten B.V. op 27-9-2017
De Berkley Brothers zijn professionele muzikanten die staan voor hun vak. Van Wham tot Johnny Cash, van Elvis tot Kool and the Gang het behoort allemaal tot het genre. Neem daarbij de leuke interactie met het publiek en je hebt een top act te pakken. Dank voor jullie bijdrage op onze beurs!

Met vriendelijke groet,

Ivo van Boekel
Expert Operations Development
Operations Support
Muzikale kunsten op 22-9-2017
Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis. Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten. Ook zijn muzikale kunsten op de piano hebben wij ervaren als zeer gezellig. Dank voor de leuke avond.

Met vriendelijke dushi groet!
Bovemij op 21-9-2017
Op donderdag 21 september 2017 vond onze jaarlijkse Bovemij Mosselparty plaats. Deze netwerkbijeenkomst stond geheel in het teken van gezellig met elkaar praten over de ontwikkelingen in onze branche. Dit alles onder het genot van een lekker wijntje en heerlijke mosselen uit Zeeland. Voor de Bovemij Mosselparty zocht ik passende muziek zodat onze gasten geheel in ‘Zeeuwse sferen’ zouden komen. In overleg met het Muziekburo kwam ik in contact met Jackbox. Jackbox verzorgde op passende wijze de achtergrondmuziek geheel in de stijl van het evenement. Mooie stem, goede nummers .. in een woord geweldig!

Nicôle van Waterschoot

Eventmanager Bovemij
Annemieke Kik op 18-9-2017
Beste Thijs,

Het was fantastisch. Wat een geweldige muziekanten. Het was precies wat we hoopten. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan een geweldige avond. Mede dankzij hen was er een super leuke sfeer. Veel mensen hebben gevraagd waar we hen vandaan hadden. Kortom.. zeer voor herhaling vatbaar.

Hart gr
Annemieke Kik
AEF LIVE 2017 op 14-9-2017
Hoi Thijs en de andere bandleden,

Nogmaals superbedankt voor jullie komst op AEF LIVE! Wij kijken tevreden terug op een mooi evenement.

En we kregen erg veel positieve reacties op jullie als band! Iedereen heeft er van genoten en het hielp erg mee met de sfeer. En het spelen bij het ontvangst gaf gelijk de goede vibe voor de avond. Ik vond dat jullie de goede balans te pakken hadden tussen lekker aanwezig zijn maar niet te overheersend, zodat mensen nog konden borrelen. Top gedaan dus.

Ik zal een bericht plaatsen op facebook.

Hopelijk hadden jullie het ook naar je zin. Tot een volgende keer!

Groeten,
Marlien
de juiste sfeer aanvoelend op 9-9-2017
Hallo Thijs,

We genieten nog na van ons 25-jarig huwelijksfeest.
Mede door jullie muzikale bijdrage is het een fantastische avond geworden.
Jullie ongedwongen manier van spelen, inspelend op de gasten, de juiste sfeer aanvoelend, zorgde ervoor dat iedereen heeft genoten.
We krijgen nog elke dag reacties van mensen die de muziek heel speciaal vonden. De leden van ons koor hebben jullie interactie met hen zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,
Marie-José en Jozef Holtslag
Anita Brouwer op 9-9-2017
Dag Thijs,

Amigos Latinos speelt fantastische salsamuziek en staat ontspannen open voor de wensen van de klant. Op het bruiloftsfeest van mijn dochter hielden ze pauzes op de door ons gewenste tijden om alle sprekers de kans te geven, begonnen ze weer iets eerder te spelen toen het feest tijdens de laatste pauze wat inzakte en speelden ze enerzijds aanstekelijk voor de dansliefhebbers en anderzijds -precies zoals wij hadden gevraagd- niet te hard voor de mensen die liever een gesprek voerden. Helemaal perfect.

Enorm bedankt. Het was een onvergetelijke avond.
Vriendelijke groet,
Anita Brouwer
Gerdine Rijneveen op 2-9-2017
Afgelopen zaterdag gaven wij een tuinfeest, waar wij voor de muzikale invulling het duo Blue Beat hadden gevraagd. Wij hebben een super avond gehad! Lekkere en afwisselende muziek en een zeer professionele performance. En ook heel belangrijk niet te hard. Zeker aan te raden !!!!!!!
Qualified People op 24-8-2017
24 augustus vierde wij het 25 jarig jubileum van Qualified People op een groot en zonnig terras aan de Maas in Rotterdam.
Het was een geslaagd feest, met familie, vrienden en relaties, mooie woorden, muziek en gezelligheid.
Sunny Up verzorgde het muzikale stuk en met groot succes. Wat een uitstraling, wat een stemmen, wat een muzikanten!
En als afsluiter nog even de aandacht voor Stephan en Pauline met het nummer You’ve got a friend, kippenvel!
Veel complimenten gekregen over Sunny Up. En wat ons betreft: volgende feestje weer!

Gr Yvonne Koning
Uitstekende sfeer op 30-7-2017
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Caroline Janssen op 22-7-2017
Wij bedanken Vera and friends voor de mooie muzikale opluistering van ons bruiloftsfeest, zowel tijdens de ceremonie als daarna tijdens de borrel. Het was heerlijk relaxed!

Gr Caroline Janssen
Philippe en Caroline Weber op 8-7-2017
Beste Thijs,

Wij gaan zeker overal waar het maar kan een review achterlaten na een korte vakantie, want het was meer dan super. Zo enorm genoten van Jackbox. Iedereen vroeg waar ik hen had gevonden en vanaf het eerste tot het laatste nummer stopte men niet met dansen. Ze waren echt helemaal te gek. Genoten, genoten en genoten. Zij weten precies hoe een feest te maken. De zangers vinden we echt geweldig. Professioneel, vriendelijk. Hij kon zelf war Frans. Helemaal bedankt. Het was perfect!

Groeten Philippe en Caroline.
Dirk en Tanja Klok op 7-7-2017
Hoi Thijs,

De band was geweldig. Prachtige vrouw met een even mooie stem. Allemaal met een lach op hun gezicht. Ze brachten veel vrolijkheid. Op het einde nog een akoustisch nummer, geweldig! Kippenvel. Ontzettend bedankt. We moesten helaas opeens snel weg en hebben dus geen afscheid kunnen nemen en het bedankje niet kunnen geven....jammer.

Veel succes nog!!

Groet Dirk en Tanja
Pim en Monique op 26-6-2017
Dag Thijs,

Ons feest was onvergetelijk. Het regende, maar Blue Beat deed vanaf de eerste noot de zon schijnen.

Heerlijke muziek gemaakt door 2 prachtige muzikanten. Vele gasten spraken vol lof over ons feest en noemden daarbij ook de muziek door Blue Beat. Totaal geen spijt van gehad! Hartelijk dank dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt.

Hartelijke groet, Pim en Monique
Amsterdamse Golf Club op 24-6-2017
Hallo Thijs,

Amigos Latinos was super, de perfecte keuze voor ons evenement! Heerlijk swingende latino muziek waarbij je elkaar toch nog kan verstaan. We hadden een diner-dansant voor zo'n 100 man en iedereen ging uit z'n dak. Lekker een beetje meeswingen, dansen of gewoon luisteren, het kon allemaal. De muziek was nooit opdringerig, maar creëerde een geweldig sfeertje. Leuke kerels bovendien de drie muzikanten, voelden precies aan hoe ze het publiek moesten bespelen. Bij ons zeker voor herhaling vatbaar.

Groet, Hans Savalle
Frenk en Joyce Wubben op 24-6-2017
Op 24 juni hebben we ons trouwfeest gevierd onder de muzikale "leiding" van Jackbox. Wat kan die man fantastisch zingen! Meerdere van onze gasten vroegen een visitekaartje na afloop. Het repertoire is enorm. Alle afspraken zijn gemaakt via muziekburo.nl en zijn tot in detail ook zo uitgevoerd. Top dus! We hebben een prachtig feest gehad.

Frenk en Joyce Wubben
fantastisch zo veelzijdig de band is op 17-6-2017
We hebben dit jaar Café Bellevue voor het derde achtereenvolgende jaar voor ons laten optreden. Het is elke keer weer fantastisch om te zien hoe veelzijdig de band is. Of het nu gaat om een 50-verjaardag met een divers publiek, een bruiloft of een tuinfeest, in een woord geweldig. Gisteren hebben ze op ons tuinfeest gespeeld, de laatste uren helemaal akoestisch. Zo bijzonder, intiem en gevoelig dat Wim zijn nummers weet te kiezen. Tussen het publiek, op het gras, met iedereen vol aandacht. Verzoeknummers, nummers het de oude doos, gevoelige nummers, het kan allemaal. Zo relaxed en ontspannen.

Ik heb er gewoon geen woorden voor. Inhuren die band ! Michèl en Hilda Admiraal
Tuinfeest Natasja & Hendrik op 16-6-2017
Hoi Thijs,

Inmiddels zijn we weer tot de orde van de dag overgegaan, maar wat was het top afgelopen weekend! Alles klopte: het weer, de lokatie, de mensen en niet in de laatste plaats de band. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Acoustic Avenue wist precies de juiste snaar te raken. Enorm bedankt voor jullie fantastische bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag.

Groeten, Natasja
Hendrik en Natasja Heuvelman op 10-6-2017
Hoi Acoustic Avenue,

Het heeft even geduurd, maar bij dezen dan toch nog wat foto’s en filmpjes van ons ons feest, jullie bijdrage in het bijzonder (Zie download link onderaan).

Zonder jullie was het nooit zo’n fijn feest geworden, we hebben ook van alle kanten positieve feedback gehad, niet in het minst over de muziek 😊😊😊😊😊😊😊😊

Met vriendelijke groet en wie weet tot de volgende keer!

Hendrik en Natasja Heuvelman
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut op 8-6-2017
Wij hebben genoten van de muzikanten! Het repertoire sloot perfect aan bij onze wensen en verwachtingen. Ze voelden het publiek goed aan en stemden hun muziek en praatjes daar goed op af. Alles is wat ons betreft naar wens verlopen. Wij zijn uitermate tevreden over de Berkley Brothers!

Met vriendelijke groeten,

Antoinette Mulder

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut
Rob en Marion Colet op 3-6-2017
Op 3 juni jl. waren wij 25 jaar getrouwd, en hadden een tuinfeestje voor familie en vrienden.Wij hadden daarvoor de Berkley Brothers ingehuurd voor de muzikale omlijsting.

Ik wilde hier toch even vermelden dat wij zeer hebben genoten van hun muziek, en ontzettend hebben gelachen om de heren. Ze zijn een trio wat zeer op elkaar is ingespeeld, pakten alles goed op, en zelfs de tieners waren zeer te spreken over het trio, wat tegenwoordig wel een puntje is qua muziek. Wij willen de Berkley Brothers nogmaals bedanken, voor een geweldig leuke avond.. en ik kan ze iedereen aanraden.... Toppertjes !!!

HEREN BEDANKT !!!!!

Rob en Marion Colet
Roosmarijn Blaauwboer op 31-5-2017
Afgelopen zaterdag 31 mei jl. heeft Troubadour Ricco gespeeld na afloop van de huwelijksceremonie en tijdens de receptie en het was geweldig. Wij hebben genoten van de muziek en de sfeer was enorm gezellig en op een heel prettige manier aanwezig, we zijn zeer tevreden.

Met vriendelijke groet, Roosmarijn
Coen Speelman op 29-5-2017
Het trio Streetparade waren 3 erg professionele en aardige mannen die echt het begin van het feest hebben gemaakt. De bezoekers van het pensioensfeest van mijn ouders vonden het allemaal prachtig dat ze op deze manier werden onthaald. Contact met Muziekburo verliep erg soepel en er werd goed mee gedacht. Het was de start van een prachtige dag. Bedankt!
Roderick Kunst op 29-5-2017
Jongens, jongens, jongens! Wat hebben we genoten. ESCOBAR is gister feestelijk geopend met dank aan jullie heerlijke muziek. Het was een feest! Tot snel amigos!
spetterend tuinfeest op 27-5-2017
Gisteren een spetterend tuinfeest gehad. De mannen van Café Bellevue / Guy Lejeune zorgden voor een grandioze sfeer. Van intiem in een klein kringetje tot uitbundig een hele club aan het dansen krijgen. Zeer gevarieerde liedjes, nooit opdringerig en precies het juiste moment aanvoelend. We kwamen ze tegen bij het kampvuur, in een kleine familiekring en zelfs zingend met maar twee bruiloftsgasten. Geweldig!

Wim Nuninga
Femmieke Jonkman op 26-5-2017
Geweldig genoten van Acoustic Avenue. Bedankt voor de heerlijke muziek op ons tuinfeest!
Tessa Brandsema op 20-5-2017
Op zaterdag 20 mei zijn wij getrouwd. Wij hebben een fantastische dag gehad. 'S Middags tijdens de receptie werd het feest compleet gemaakt door The Berkley Brothers. De heren hebben een forse bijdrage geleverd aan het heerlijke en relaxte sfeertje op onze bruiloft.

Top gedaan! Dank daarvoor. Wouter en Tessa
TMC Nederland op 18-5-2017
Voor een congres over technische software waren we last minute op zoek naar een achtergrondbandje. Er werd met ons meegedacht en zeer snel kwamen er leuke suggesties. De drie mannen van Latinos Amigos brachten een gezellige sfeer tijdens het afsluitende diner. Deze groep is ook prima in te zetten voor een groter evenement waar ze er zeker een feestje van kunnen maken. Bedankt voor de goede service en topmuzikanten.

Groetjes Ilse Zethof
Nienke & Frank op 12-5-2017
De Berkley Brothers stalen de show op onze bruiloft. De hoeveelheden complimenten die we kregen over jullie optreden waren ontelbaar. JP als Elvis ontroerde en Roy Orbinson stond op uit de dood. Subtiel, charmant, komisch, ronduit gezellig!
Jullie hebben er na gisteren weer een hoop fans bij! We hopen jullie graag weer eens horen spelen.

Liefs Nienke & Frank
Heeze (NB)
Annemarie, Keldersgroup Belgie op 6-5-2017
Fantastisch geslaagde info avond georganiseerd voor de sponsoren van onze stichting PAAM dit mede dankzij de top inzet van AMIGOS LATINOS is deze avond super geslaagd !!

We willen beslist bij een volgend event nogmaals deze groep uitnodigen ...ze zijn onwijs goed!!

Met vriendelijke groet,
Annemarie
Iedereen kwam in beweging! op 29-4-2017
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​

Sharog & Veronic
Sharog & Veronic op 29-4-2017
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
echt een feestje op 4-3-2017
​Het was echt een feestje. Jullie hebben daaraan precies de bijdrage geleverd die we hadden gehoopt. Vrolijke muziek die de sfeer verhoogd, waarop gedanst kan worden, maar niet zo hard dat iedereen die niet van dansen houdt de zaal uit rent. Helemaal goed dus. Dank ook dat jullie aan onze wens tegemoet zijn gekomen om een aantal nummers van de Dijk te spelen. Ben benieuwd of er daarvan vanaf nu een paar tot jullie vaste repertoire gaan behoren.

Hartelijke groet,

Bart en ​​Caroline Burger
Kitty Berndsen op 31-1-2017
Hallo Sunny-up,

Wat betreft jullie optreden op zaterdag 14 januari voor mijn 50e verjaardag feestje: Het was geweldig !!! Het was precies zoals ik het in mijn gedachten had. De gezelligheid van een kroeg met daarbij een leuke band met mooie muziek. Hoe jullie daar stonden als band, gezongen en gespeeld hebben,het paste precies bij elkaar.

Van veel gasten vernomen dat ze jullie, en jullie muziek\zang geweldig vonden. Niet te hard, precies goed, ze vonden het fijn dat ze van jullie muziek en van elkaar konden blijven genieten, het verstoorde elkaar niet. Vaak is dat wel anders en overheerst de muziek, het was helemaal goed zo.

De kroeg eigenaar\personeel waren ook super enthousiast over jullie en het verloop van de avond. Inmiddels hebben een aantal mensen naar jullie gevraagd, ik heb ze doorverwezen naar jullie site: muziekburo.nl. Hoop jullie nog eens tegen te komen, en nog een keer te kunnen genieten van jullie mooie muziek en zang.

Bedankt, vriendelijke groeten Kitty Berndsen.

Thijs: ik geef 5 sterren voor Sunny-up.
Ineke Voorn op 31-1-2017
Hallo Thijs,

Ik vond het optreden fantastisch, goeie muziek, goeie sfeer, jullie zagen er top uit, het tussen de gasten begeven en aan het begin in de hal staan vond ik heel geweldig. De reacties van mijn gasten waren ook zo leuk, eigenlijk vond iedereen die mij erop aansprak jullie geweldig en hebben ze enorm van jullie optreden genoten. Ook de kinderen waren vol lof, al met al een reuze succes en ik /wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Super bedankt dat mede door jullie de avond en groot succes is geworden!

Hartelijke groet,

Ineke Voorn
geweldige avond gehad op 17-1-2017
Afgelopen vrijdagavond opnieuw een geweldige avond gehad met Cafe Bellevue!

Groetjes, Judith

DevelsteinCollege Zwijndrecht
voor het derde jaar op rij! op 21-12-2016
Gisteren hebben alle collega's van @rijnijssel, tijdens de jaarlijkse kerstbijeenkomst, weer genoten van het 'optreden' van Café Bellevue. Alweer voor het derde jaar op rij! De drie heren weten steeds weer een sfeervol geheel neer te zetten!

Doreen Borneman-Schlepers
Hans en Coriena op 19-12-2016
Hallo Acoustic Avenue!

Hierbij willen wij jullie complimenteren namens ons zelf en onze gasten. Iedereen was erg enthousiast over jullie. Hoe je met weinig middelen iets moois kunt maken, sfeervol en dat je ook nog met elkaar kunt communiceren. Geweldig, nogmaals dank!

Met vriendelijke groeten, Hans en Coriena
Mieke van Oort op 15-12-2016
Donderdag 15 december werd het Sinterkerst diner van ons werk feestelijk omlijst door Etno Mediterano. Fijne muziek met ook hier en daar een kersttintje. Dank!

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut
Christ en Natascha op 8-10-2016
Dank nog voor jullie optreden tijdens ons tuinfeest. Het weer zat mee en naast dat we zelf enorm van jullie genoten hebben, hebben we veel lovende reacties van onze gasten over jullie optreden ontvangen. Bij een volgende gelegenheid hoeven wij niet nog eens zolang te zoeken naar een oplossing voor de muziek want we weten jullie te vinden ;-)

Groetjes, Christ en Natascha
Frank en Fiet op 23-9-2016
Beste Sunny up,

We hebben afgelopen vrijdag, mede dankzij jullie een perfecte dag gehad. Jullie hebben geweldig mooie muziek gemaakt tijdens onze ceremonie en ook maakte jullie muziek het buiten tijdens de borrel helemaal compleet. Het was een relaxed, gezellig sfeertje. Precies zoals we het wilden. Hieronder een (niet door de fotograaf) gemaakte foto van tijdens de ceremonie.
Hartstikke bedankt!

Beste Thijs,

Bedankt voor het snelle en toegankelijke contact. We hebben een super duo via je handige site gevonden, je dacht goed mee over waar we hen van te voren konden horen spelen en al het overige contact tussen ons verliep vlekkeloos. Fijn! Bedankt!

Groeten Frank en Fiet
alleen maar ontzettend positieve reacties op 20-9-2016
Goedemiddag Thijs en de rest van Cafe Bellevue,

Wij wilden jullie graag hartelijk danken voor het geweldige optreden van zaterdag 17 september 2016 met de bandmate!
Al komt het fenomeen ”lopende muziek” hier in Winterswijk en omgeving nog niet veel voor en keken de gasten eerst nog een beetje “de kat uit de boom”, de middag liep geweldig dankzij dit optreden van jullie!

We hebben alleen maar ontzettend positieve reacties gehoord: “Prachtige muziek en vooral . . . niet te hard!”
Ik ben er van overtuigd, dat het niet lang meer zal duren dat zo’n soort orkest meer optredens in deze regio krijgt.
Er is een film van ons 40-jarig huwelijk gemaakt en we genieten nog steeds na!

Doe de groeten aan de anderen en wie weet zien we elkaar in de nabije toekomst nog eens.
We zullen in ieder geval reclame voor jullie maken!

Dankbare groeten van Annie en Martin Schonewille uit Winterswijk.
Paula en Piet Donkers op 15-9-2016
Hallo Thijs, We zitten nog een beetje na te genieten van de bruiloft van gisteren. Het was voor ons een geslaagde dag, schitterend weer, leuke gasten en een goede muzikant. Jackbox bracht wat we hadden gehoopt. Hij is een goede muzikant, die niet zichzelf maar de muziek belangrijk liet zijn. Hij zorgde voor rustige sfeer- en leuke dansmuziek en had hierdoor een belangrijk bijdrage in de gezelligheid tijdens ons diner-dansant. Echt een aanrader.

Ook een woord van dank aan jou Thijs, voor de goed verzorgde organisatie van het optreden.

Vriendelijke groet, Paula en Piet Donkers.
Perfecte combinatie op 4-9-2016
​​Hallo Thijs en Café Bellevue collega's,

Hierbij een berichtje vanaf ons balkon aan het Lago Maggiore. We hebben jullie optreden met Café Bellevue op onze bruiloft fantastisch gevonden. Perfecte combinatie, ook met de accordeon. Heel fijn dat jullie op tijd waren en al eerder begonnen met spelen. Heel apart ook toen jullie ons toespeelden bij het binnenkomen. Ook ben ik jullie dankbaar hoe goed jullie mij begeleid hebben bij mijn optreden, het op het juiste moment neerzetten van de microfoon en het advies om het publiek bij de openingsdans te betrekken. Het toezingen van de moeder van Hilda was heel bijzonder. Ook een perfecte afsluiting aan het eind van de avond.

Eerlijk gezegd, zijn we al een beetje aan het nadenken over een excuus om jullie in de toekomst weer voor ons te laten optreden. Misschien in kleiner gezelschap als we 1 jaar getrouwd zijn, een gezamenlijke verjaardag of iets anders. Het laatste woord is hierover nog niet gezegd !

Graag tot ziens !

Met vriendelijke groeten,

Michèl en Hilda
Harry en Mary Zwart op 4-9-2016
Vera & Friends. Zaterdag 27 augustus 2016 zijn Mary en ik (twee jonge vijftigers) getrouwd bij Huize Rustoord in Esbeek en hadden voor het avondprogramma Vera & Friends, uitgebreid met saxofoniste, gevraagd voor het muzikale gedeelte. Huize Rustoord is een chique locatie waar men perfectie weet te combineren met Brabantse gemoedelijkheid en het 's avonds geserveerde walking dinner moest omspeeld worden met niet te harde muziek, zodat de gaande gesprekken niet gestoord zouden worden. Een zoektochtje op internet bracht mij bij Vera & Friends en de eerste contacten gaven direct de gemoedelijke sfeer waar ik zo naar op zoek was.

Tijdens de avond bleek al snel dat we op het juiste paard gewed hadden. Een nummer als the girl from Ipanema (rond de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro wel 1000 keer gehoord) heb ik nog nooit zo sexy horen spelen. De (niet te harde) toon was meteen gezet en de jazzy, funky rustige ballads als fly me to the moon hebben de eerste bordjes van het walking dinner naar ieders volle tevredenheid begeleid.

Toen in de loop van de avond er behoefte kwam aan wat meer dansmuziek, voelde de band dat uitstekend aan, of misschien initieerden ze dat moment wel en is er de laatste anderhalf uur van het feest nog uitvoerig gedanst. Vera is een zangeres die geen noot mist en als front -vrouwe een uitstekend contact heeft met de gasten. De ritmesectie en melodielijnen vormen een geweldige basis, waar de zang van Vera bovenuit steekt en waar de saxofoniste van zeer toegevoegde waarde is.

Wie heeft er geen hekel aan die bruiloftsfeesten waar de muziek zo hard staat dat elk gesprek onmogelijk is, nou die mensen zouden eens moeten nadenken over het inhuren van een kwintet Vera & Friends, omdat deze een sfeer weten neer te zetten die perfect is. Al onze gasten hebben de band fantastisch gevonden en het is onbegrijpelijk dat Vera & Friends niet vaker worden geboekt.
John en Annette op 4-9-2016
Beste Thijs,

Het was geweldig. Fijne muziek en heel aardige muzikanten. We waren erg blij met Amigos Latino's. Wij zullen zeker weer gebruik maken van jouw buro in de toekomst als we weer wat te vieren hebben. Er waren ook vrienden van ons die dat ook zullen doen.

Groetjes,
John en Annette
Petra en Roel op 20-8-2016
Ha Thijs,

Alles is ZEKER naar wens verlopen! We hebben echt een waanzinnige bruiloft gehad. Overdag schitterend weer, als een oase soort van in een verder mega grijze en natte week. Fijne mensen, lekker eten en drinken en natuurlijk super muzikanten die de sfeer nog even onderstrepen. Potverdikkie wat een heerlijkheid :-D! Tijdens de borrel mingelden ze ook lekker overal een beetje tussendoor, interactief met de gasten, super leuk. Zelfs poesjemauw en hondjeblaf gespeeld op verzoek van mijn nichtje die bij mij op schoot zat in de zon. Ultra snoezig. Heb wat plaatjes meegestuurd van de dag (fotograaf was er alleen de eerste set die ze speelden, tijdens de borrel). Feel free om ze te gebruiken als mediauiting. En een pica van ons, weet je ook wie wij zijn 😉.

Hebben ze het zelf ook een beetje ok gehad? Begreep dat ze het in ieder geval een schitterende locatie vond! Vonden wij nou ook 😉. Hoop dat het voor hun ook een ok dagje was, en dat ze goed hebben gegeten en alles gewoon vlekkeloos liep. Heb zelf veel van de dag niet meegekregen, qua organisatie etc. Gek is dat, dat je op voorhand overal bij bent en in zit, alles qua planning regiseerd, en op de dag zelf alleen maar ultra aan het genieten bent en het allemaal niet meer in de gaten hebt. Je mail trouwens pas veel later gezien (we zijn meteen op huwelijksreis gegaan) en toen ik hem las zaten we vol in het normale leven weer en moesten dus nog 3 weken inhalen qua contacten/mails en andere acties. Ondertussen wel van veel mensen evenzoveel complimenten gehad over SunnyUp! Goede kennis van ons gaat binnenkort pensioneren en heeft ze in het vizier voor zijn afscheid.

Wil je Sunny Up de groeten doen nog van ons? En mega bedanken voor hun onmisbare bijdrage aan onze waanzinnige dag? Zal ook jullie FB pagina even opzoeken en een berichtje plaatsen. Liever laat dan nooit 😉?

Warme groet, Petra en Roel
Lars Vlietman op 10-8-2016
De Berkeley Brothers geboekt voor het 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders. Ze voelden de situatie erg goed aan en wisten een hele leuke sfeer te creëren. Daarnaast erg punctueel, beleefd tegen alle gasten en gewoon erg aardig kerels. Ik zou ze zeker aanbevelen.
Jeannice en Dennis van Doorn op 10-8-2016
​Beste Thijs,

Op alle fronten hebben we een onvergetelijke dag gehad.
Wat een super duo zijn Blue Beat, iedereen was vol lof over ze.
Ze hebben een goed gevoel voor sfeer en die was perfect.
Geen van ons beide hebben Facebook maar ik hoop dat je ons bericht aan het duo kan doorgeven.
Zeker weten een dikke 10 en we zullen ze zeker bij een ieder aanbevelen.
Ook jou willen we bedanken voor de goede samenwerking, we hebben de communicatie als zeer prettig en goed ervaren.

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijk groet,

Jeannice en Dennis van Doorn
Manja Knevelbaard op 9-8-2016
Wij hebben erg genoten van het optreden van Amigos Latinos voor onze bruiloft! De heren en dame hebben precies de juiste sfeer gezet die we graag wilden, speelden en zongen zuiver en deden zelfs verzoekjes van onze gasten. Hartelijk dank, wij bevelen het Muziekburo van harte aan!
Joost en Marieke van der Hoogervorst op 29-7-2016
Het optreden van trio Acoustic Avenue tijdens onze bruiloft heeft geresulteerd in een super feest. We hebben allen maar positieve reacties ontvangen van jong en oud. Erg leuk te zien hoeveel plezier de band zelf had, pure passie voor live-muziek. Dankzij jullie geweldige optreden hebben wij een top feest gehad!

Joost en Marieke van der Hoogervorst
Veronique op 24-7-2016
Hoi Thijs, Het was in 1 woord geweldig !!! Wat een heerlijk feest. En wat is hij goed!! Echt van zijn muziek genoten.

Bedankt!!

Groetjes Veronique
Camping het Wieskamp op 23-7-2016
Beste Thijs, Het was prima, we zijn super tevreden! De gasten vonden Acoustic Avenue erg goed. We kijken terug op een super geslaagde avond.

Bedankt, en wellicht tot volgend jaar!

Gr Mark
Myrthe Niehaus op 23-7-2016
Hoi Thijs, Wij hebben erg genoten van Sunny Up. Mooi zuiver gezongen, leuke herkenbare liedjes en ook erg toegankelijk!
We hadden ook niet verwacht dat wij met zijn allen de voetjes van de vloer zouden doen! Het was erg gezellig, feestelijk en we hebben dus ook gedanst! Dat vind ik erg knap dat je dit kunt bereiken met een akoestisch duo!

Met vriendelijke groet,
Myrthe Niehaus
Wicher en Margriet Vermeer op 23-7-2016
Wij hebben echt een fantastische bruiloft gehad, een droomdag, om in te lijsten! Jullie bijdrage met leuke muziek heeft daar ook veel invloed op gehad, daarvoor willen wij jullie bedanken! We kregen veel positieve reacties, echt van iedereen! Jullie zetten precies de goede sfeer neer die we voor ogen hadden, het was geweldig! Dank jullie en hopelijk tot een volgende keer.

Wicher en Margriet
Dirk & Peggy op 22-7-2016
Beste 'Vera and Vera and friends'-muzikanten, wij willen jullie langs deze weg alsnog bedanken voor het prachtige optreden van zaterdagavond tijdens ons huwelijksfeest! Ik kan me niet goed meer herinneren of wij elkaar elkaar na het optreden nog gesproken hebben, ja of neen. Het ging allemaal zo snel en raar maar waar, er zijn momenten die ik me zondags niet meer kon herinneren...en nee.. ik had niet te veel gedronken :-)))

Mijn verontschuldigingen als ik geen afscheid heb genomen die avond...! Mijn vader heeft jullie alleszins nog komen bedanken voor de prachtige muziek die jullie gebracht hebben tijdens het diner! Hij heeft er enorm van genoten en was volledig weg van jullie muziek! De akoustic in de zaal was misschien niet echt optimaal, maar de kwaliteit van jullie muziek des te meer!!!

Wij en nog vele anderen, hebben er alleszins van genoten en uit de reacties van andere mensen blijkt ook dat jullie enorm gewaardeerd werden. Het was inderdaad een heel andere stijl dan het eerste groepje, maar ook voor jullie een dikke proficiat gewenst ! Wij zullen jullie zeker niet vergeten ! Als we in de toekomst nog een privé- of bedrijfsfeest organiseren, dan gaan we jullie zeker terug contacteren ! En Clemens ... Vera had inderdaad een prachtige stem !!! Hartelijk dank... ... voor het opluisteren van het diner met prachtige muziek! ... aan al de muzikanten ! ... voor het welslagen van ons feest, waar ook jullie een groot deel hebben aan toegedragen! ... voor ALLES! Thank you for the ' LOVELY' music ! With LOVE!

Dirk & Peggy
Gerard van Lochem op 16-7-2016
Ja alles is prima verlopen en het was erg leuk. Ik heb van de gasten alleen maar heel veel complimenten gehoord voor het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team). De kwaliteit van hun optreden was heel goed. Ik heb het bedrag van de factuur inmiddels aan jouw bureau overgemaakt. Wellicht zal ik nog eens contact opnemen voor iets dergelijks.

Met vriendelijke groeten, Gerard van Lochem
Binnenhof BBQ op 7-7-2016
Beste Thijs,

Het was weer een geweldige dag. Het weer zat mee, er waren veel mensen en de muziek was weer geweldig. De telegraaf heeft nog een filmpje gemaakt waar de muziek mooi in naar voren komt. We hebben ontzettend genoten. Bedankt! http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/26164100/par-houtskool-en-briketten-op-klimaatvriendelijke-bbq

Met vriendelijke groet,

Martha Zandbergen / Organisatie Binnenhof BBQ
YeeMi Wong op 2-7-2016
Onze trouwdag was geweldig en we hebben ontzettend geluk gehad met het weer. Vera heeft super goed gezongen, zij en de band speelde echt fantastisch. Later op de avond gingen we naar binnen om te dansen, het was een geweldig feest. Vera & Friens is echt een absolute aanrader.

Met vriendelijke groet, YeeMi Wong
Laura Montagu op 30-6-2016
Booked the Berkley Brothers for the second time - they are just fantastic! Great music, great guys and they know exactly how to create a vibe! Everything was well organized as usual and they are a pleasure to have at your event. My guests are always full of compliments for them. Looking forward to our next event already :D
Alkwin Kollege Uithoorn op 25-6-2016
Dag Thijs, we hadden een topreünie en waren helemaal weg van de jongens. Heerlijke relaxte sfeer. Misschien worden jullie binnenkort nog benadert voor een bruiloft. Ik heb nog een klein stukje gefilmd en 1 van de jongens vroeg of ik het flmpje wilde doorsturen.

Bedankt voor het goede contact en wellicht tot ziens!
Fleur Buskermole / Alkwin Kollege Uithoorn
Lucy op 23-6-2016
Beste Thijs, Wij zijn zeer tevreden over hoe alles gelopen is met betrekking tot de band! Het was een mooie aanvulling op onze avond.

Met vriendelijke groet, Lucy
Christopher op 19-6-2016
Wij hebben het super naar ons zin gehad en de muziek van Acoustic Avenue was precies zoals we hadden gehoopt; relaxte muziek waarbij je nog gewoon lekker kan praten en dansen. Hebben jullie het ook naar je zin gehad? Is het gelukt met het eten? Heel erg bedankt!!

Groeten, Christopher
Maaike Uiterwijk Winkel op 18-6-2016
Het was super! We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van Jackbox! Uiteraard hebben we wel wat filmpjes kunnen zien, maar in real life is het nog beter :) Het feest kwam al snel lekker los, de dansvloer was al snel goed gevuld. De gasten waren ook erg enthousiast over de muziek die gespeeld werd (zowel over de muziekkeuze als het niveau daarvan). Al met al heeft Jackbox ons een heerlijke avond bezorgt.

Groeten, Maaike Uiterwijk Winkel
Mariette van de V... op 18-6-2016
Dag Thijs, We hebben een grandioos en fantastisch mooi feest gehad! De locatie was uniek, de sfeer was optimaal en het programma met samba workshop in een mergelgrot, buiten eten in de tuin, foto shoots en lekker dansen was super. Het programma werd geweldig ondersteund door Sunny Up en de dj. We hadden 120 zeer enthousiaste gasten!

Sunny Up was zeer professioneel! Fantastische band! Iedereen heeft enorm genoten! Prachtige zangeres met geweldige begeleiding!

Mobispin Dj was uitstekend! Er werd vanaf het begin meteen flink gedanst tot en met het laatste nummer.

Kortom: we zijn zeer tevreden!

Met hartelijke groet, Mariette van de V...
Jaap en Loes op 15-6-2016
Dag Thijs, Wil je nog even laten weten dat wij gisteren een fantastische dag hebben gehad. The Oldies waren echt te gek. Precies de sfeer die we wilden hebben. Gezellige muziek en ze bewogen zich door de gasten heen. Erg leuk. Ook van de gasten veel complimenten gekregen over de goede muziek. Diverse gasten hebben om kaartjes gevraagd dus wie weet. Groeten, Jaap en Loes
Gerrit van Ginkel op 14-6-2016
Hallo Thijs, ze waren in 1 woord grandioos en het was een enorm geslaagde dag. Persoonlijk berichtje ga we nog even maken. Vandaag eerst even de verdere voorbereidingen treffen voor een korte huwelijksreis. In de loop van de ochtend zal ik gelijk de factuur voldoen.

Groet Caroline en Gerrit
Kenniscentrum Handel op 10-6-2016
Gisteren heeft onze relatiemiddag plaatsgevonden. Te constateren is dat de organisatie goed is verlopen. Alle mensen zijn met een goed gevoel vertrokken en dat is toch altijd ook het streven op zo'n dag. Het Looporkest Streetparade heeft voor een belangrijk deel bijgedragen aan het succes. Ik hoop dat ze verder ook gewoon een leuke middag hebben gehad. Mijn verzoek is of je onze tevredenheid aan hun wilt overbrengen. Dank weer voor de samenwerking.

Groet Peter Kool,
Kenniscentrum Handel
Suus en Albert op 4-6-2016
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!

Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze voor Acoustic Avenue (voorheen table for two) te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!

Groeten, Suus en Albert
we zijn erg tevreden op 28-5-2016
Beste Thijs, Het is allemaal meer dan prima verlopen met Café Bellevue, het waren erg goede artiesten. Ook onze familie en vrienden hebben genoten van deze mannen. Mochten ze dit lezen wil ik ze nogmaals bedanken voor de gezellige avond, we zijn erg tevreden.

Groet, Renato van Overveld
Ilse Zethof op 19-5-2016
Maar erg bedankt voor jullie komst en leuke optreden. De gasten waren er erg over te spreken. Jullie deden het erg leuk. Ik was helaas te druk (vooral ook in mijn hoofd) om rustig te blijven genieten want er moest nog veel binnen worden opgeruimd en geregeld. Maar het gaat er natuurlijk om of de gasten genoten hebben en dat hebben ze zeker. Dus ontzettend bedankt!

Groetjes, Ilse

‘Een Bentley gebruikersvereniging’
Eva op 18-5-2016
Hallo Thijs, Ik heb een geweldige avond gehad! Wat een aardige bandleden, zeg! Na een letterlijk stormachtig begin, brak de hemel rond acht uur open, en dat was zowel letterlijk door de zon als figuurlijk door de band. Dat heb ik ook van mijn gasten teruggehoord, iedereen heeft zich prima vermaakt en was erg te spreken over de band. Kortom, ik kijk met heel veel plezier terug op deze avond. Thijs, dank je wel voor de bemiddeling, wie weet over tien jaar weer!

Hartelijke groet, Eva
Jaap en Ingrid op 14-5-2016
Beste Thijs, zoals je weet en ervaren hebt, hebben wij 14 mei een geweldige huwelijksdag gehad. Het feest was prachtig, waar jij als DJ en de band Amigos Latinos ons en onze gasten een schitterende avond hebben bezorgd. Geweldig, wat was het prachtig in De Rode Hoed in Amsterdam. Hartelijk dank, ook voor de goede organisatie vanuit jouw kant! We hebben veel complimenten over de band gehad, wat deden jullie het goed, mooi hoor!!!

Hartelijke groet en nog als dank, Jaap en Ingrid
Denise op 14-5-2016
Dag Thijs, Ontzettend bedankt dat etno mediterano op onze bruiloft heeft gespeeld! Voor een Bosnisch-Nederlandse bruiloft was ik op zoek naar een band die ook Bosnische liedjes kan spelen. Ik kwam al snel uit bij 'etno mediterano'. Ik had ze nog niet voor de bruiloft live horen spelen maar op de bruiloft hebben ze alles waargemaakt waar ik op hoopte! Zij wisten 'muziek' in te zetten als een verbondenheid tussen twee culturen. Nederlandse en Bosnische mensen die elkaars taal niet spreken en elkaar nog niet allemaal kenden, stonden samen op de dansvloer te dansen, hand in hand! Vakkundig, sfeervol en flexibel, echt super! Dat de feestavond op de bruiloft zo geslaagd is geweest en voort zal leven als een prachtige herinnering is mede dankzij Etno Mediterano en Muziekburo. Daarvoor enorm bedankt!!

Als de Bosnische familie weer in Nederland is, en er weer iets bijzonders is te vieren hoop ik dat etno mediterano weer voor ons zou willen spelen.

Nogmaals super, super bedankt!!

Groetjes Denise
Gerrie Alders op 13-5-2016
Loes Boeren-Snelderwaard

Het was een perfecte dag en de Oldies waren geweldig! Iedereen was enthousiast en ze hadden nog wel 3 uur kunnen doorspelen :-) Heel erg bedankt voor de probleemloze afhandeling van alles, het kon allemaal niet beter.

Met vriendelijke groet, Gerrie Alders
Rob en Wytske Klatten op 30-4-2016
Na dagenlang op internet gezocht te hebben naar een band voor ons 50-jarig huwelijksfeest, is de keuze gevallen op Ayesha en haar band. De presentatie en het genre spraken ons direct aan. We kenden Ayesha niet, dus we waren erg benieuwd naar hun live optreden bij ons. Wat een positieve verrassing is het geworden! Ayesha wist met haar keuze van de nummers precies de sfeer te bereiken die paste bij het feest. Daarbij zong ze ook enkele nummers die persoonlijk aan ons als bruidspaar gericht waren. Met haar professionaliteit en innemendheid heeft zij met haar band ons een onvergetelijke avond bezorgd. Het was top! Ook van onze gasten niets dan lof voor Ayesha en haar band. Het is ook fijn dat het volume niet te hoog was, zodat je nog een normaal gesprek kon voeren. Meestal is dat wel anders.

Naast de positieve ervaring met Ayesha en haar band, is ook een compliment aan de bemiddeling van Thijs Verwer op zijn plaats. De wijze waarop alles is geregeld en de goede communicatie gaven een geruststellend gevoel in de aanloop naar het feest.

Ayesha, leden van de band en Thijs: Hartelijk dank voor een fantastische avond!

Rob en Wytske Klatten
Monique Foppen op 30-4-2016
Dag Thijs. Wil je namens ons nogmaals Sunny up bedanken voor hun geweldige optreden gisteren op ons feestje? We zijn ontzettend tevreden en hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de muziek. Wat een leuke mensen en geweldige muzikanten, helemaal top!

Met vriendelijke groet,
Monique Foppen en Nicole Stoffels
Twan Mulder op 26-4-2016
Ik ben heel tevreden over het optreden op 26 april. Het was een gezellig feest! Hartelijk dank en wie weet bel ik je weer bij gelegenheid van een ander feest.

Met vriendelijke groeten, Twan Mulder
Pest Control News Benelux op 26-4-2016
We wilden na de Gipsy Queen weer wat anders en dat is natuurlijk altijd een gok. De eerste kennismaking met jullie trio gaf onmiddellijk al een klik en deze positieve 1e indruk werd alleen maar verstevigd gedurende de avond. Iedereen en ook de organisatie) was vol lof over jullie optreden. Precies zoals wij het willen. Actief met onze gasten en iets terug tredend als dat nodig was. Een geweldige avond met jullie gehad Thijs. Groet je broers van mij. We gaan volgende week evalueren en een nieuwe datum vastleggen voor 2018. Ik kom zeker bij je terug om dit met je te bespreken Thijs.

Rinus van Zanten
Pest Control News Benelux
Sebastiaan Oudshoorn op 23-4-2016
Hallo Thijs,

Het is allemaal meer dan prima verlopen. Wat een goede muzikant is dit zeg!!! De muziek was ook perfect afgestemd op de sfeer en dat hij "ons" nummer speelde van Babylon was de kers op de taart!!

Er zullen wel meerdere aanvragen komen aangezien er nog een paar feestjes gepland staan in de familie.

Met vriendelijke groet, Sebastiaan Oudshoorn
Nikola op 16-4-2016
Beste Thijs,

Excuses voor de late reactie, wij waren op vakantie. Etno mediterano was echt fantastisch! Absoluut niks op aan te merken. Prachtig gezongen en erg vriendelijk. Van onze gasten hebben wij ook complimenten ontvangen. Wij kijken terug op een erg mooie dag met erg mooie muziek.

Groet,

Nikola
Harry en Irma op 15-4-2016
Hoi Thijs, Ik wil je even laten weten dat we gisteravond ontzettend hebben genoten van de muziek van Sunny Up. Het was precies de setting zoals we voor ogen hadden en super gezongen en afwisselend gespeeld. Lekkere akoestische muziek op de achtergrond waar iedereen van heeft genoten, zowel kletsend aan tafel met elkaar als op de dansvloer. Wij kijken er in ieder met een zeer voldaan gevoel op terug. Ook van onze gasten kregen we zeer enthousiaste reacties over de muziek. Wil je Sunny Up nogmaals hartelijk bedanken en wie weet ... tot ziens bij een andere gelegenheid.

Groetjes, Harry en Irma
Tom en Marlies op 15-4-2016
Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen.

Nogmaals dank. Tom en Marlies
precies wat we allebei wilden op 9-4-2016
Dag Thijs,

De hele dag was geweldig, maar het feest 's avonds met Café Bellevue kon echt niet stuk. We zijn allebei ontzettend blij dat we jullie geboekt hebben om te spelen op onze bruiloft. Het was precies wat we allebei wilden: swingende muziek van een te gekke band en iedereen van begin tot het eind op de dansvloer! Gewoon geweldig!

Als we nog eens wat te vieren hebben weten we jullie te vinden.

Groeten van Kevin en Heleen
Akke en Ton op 8-4-2016
Wij kijken terug op een super dag en waren bijzonder blij met onze keuze voor A-tune. Fantastische muziek, meedenken in het programma, plezier onderling tijdens het spelen, aanspreekbare en hele aardige persoonlijkheden. Ook onze gasten waren happy en onder de indruk. Bevelen jullie aan iedereen aan, en zullen direct aan A-tune denken als we weer iets te vieren hebben.

Onze grote dank, Akke en Ton
ABN Amro op 17-3-2016
De leden van trio mediterano hebben erg mooi gezongen en gespeeld tijdens het symposium. We zijn erg tevreden tevreden en veel positieve geluiden gehoord over de muziek. Dank voor de prima bemiddeling en wie weet tot een volgend symposium!

Met vriendelijke groet,
Jeroen de Geer
ABN Amro
Margot Venner op 9-2-2016
We zijn zeer tevreden. Blue Beat heeft ontzettend mooi gespeeld en heeft ook heel goed ingespeeld op het publiek. We zijn dus heel blij met onze keuze. Ik heb een foto bijgevoegd en betaal zo meteen de rekening.

Met vriendelijke groet, Margot Venner
fantastische bijeenkomst gehad op 16-12-2015
We hebben een fantastische bijeenkomst gehad en zijn zeer content de bijdrage van Café Bellevue hieraan. Waarvoor nogmaals dank! De persoonlijke benadering, flexibiliteit over het evenement en interactie met de bezoekers/studenten was erg leuk. Een collega van het cluster welzijn heeft jullie contactgegevens gevraagd, dus wellicht worden jullie nog benaderd. Een compliment.

Ik wens jullie fijne dagen en alle goeds voor 2016. Wellicht tot een volgende keer!

Met hartelijke groet,

Doreen Borneman
Beleidsmedewerker Marketing & Communicatie
Rijnijssel College Arnhem
Ministerie van Defensie op 14-12-2015
Bedankt voor de ondersteuning met het Jackbox duo, ze hebben geweldig gespeeld op de avond en we hebben genoten van ze. Het is prachtig zoals ze tussen de tafels door lopen en ondertussen kerst muziek spelen op een volume waarbij je gewoon kunt praten ook al staan ze aan je tafel te spelen. Tevens was er in de pauzes goed op te dansen en leuk om naar te luisteren, ze spelen van alles. Kortom het is een prima stel muzikanten die de sfeer in een feest goed kunnen maken. Ik zou ze graag voor een volgend feest weer uitnodigen of aanraden aan andere feesten. Prima muzikanten.

Groeten, Ton Portenge
Centrum voor Mens en Luchtvaart
Koninklijke Luchtmacht
Ministerie van Defensie
Vera & Charles op 12-12-2015
Het optreden van trio Amigos Latinos was in een woord: geweldig en wij en al onze gasten hebben zeer genoten ! Wil je de heren aub nogmaals heel hartelijk bedanken? Onze huwelijksdag was een grote droom, zooooo moooi !!!!

Wellicht tot een volgende keer, we hopen het en gaan ervan uit.
Met vriendelijke groet en fijne feestdagen gewenst,

Vera & Charles
Het Concertgebouw op 7-12-2015
Jullie optreden werd zeer gewaardeerd. Het paste uitstekend in de setting van de G&T bar. Helaas lukte het niet om Jose James los te weken van de dames anders had hij vast een nummer meegezongen.

Dank je wel voor jullie en muzikaliteit en flexibiliteit graag tot een volgende keer in Het Concertgebouw!

Hartelijke groet en fijne feestdagen
Caroline van den Ende
Hans en Elsbeth op 15-11-2015
Wij hebben dankzij the Berley Brothers een topfeest gehad! Jullie voelen de sfeer goed aan en maken leuk contact met de gasten. Het regelmatig verplaatsen werkte ook uitstekend. Kortom, een groot succes, en dank voor jullie muziek. Ga zo door....

Hans en Elsbeth
Kees Verster op 7-11-2015
We hebben zaterdagavond genoten van Blue Beat. Ze leverden een belangrijke bijdrage aan het succes en de sfeer van de avond. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden en hebben aan alle verwachtingen voldaan. Van vele gasten kreeg ik complimenten - die dus allemaal voor hen zijn!

Succes verder en hartelijke groet, Kees Verster
Evelien en Erik op 10-10-2015
Wij waren allebei erg tevreden en blij met Etno Mediterano! Echt goeie muzikanten die op onze avond aan een ontspannen sfeer hebben bij gedragen, en lekker hun bijzondere liedjes speelden, waarop soms wel en soms niet gedanst werd. Precies zoals we gehoopt hadden! Van meerdere gasten op ons feest kregen we complimenten over de keuze voor deze band. De combinatie van gitaar, accordeon en saxofoon geeft de band iets onalledaags, maar werkt ook bij de bekende liedjes erg goed. Buitengewoon vriendelijke en charmante mannen ook, met hun snorren, baardjes en hoeden! Kortom, zoals we bij het afscheid al zeiden: over 10 jaar nemen we ze weer! : )

Als je dit aan de bandleden wilt doorsturen, graag! Mocht je bovenstaande geheel of gedeeltelijk willen citeren voor je website: prima!

Goede groet, Evelien en Erik.
Marlies & Marc op 9-10-2015
Hallo Thijs! Bedankt voor de makkelijke communicatie vooraf, de adviezen die je hebt gegeven en natuurlijk voor het maken van de muziek!! Over Vera 'und' Friends ;-) Vooraf waren wij zijn zo ontzettend blij dat wij jullie via Muziekburo hebben gevonden en dat jullie konden spelen op ons feest .... Maar als de verwachtingen dermate hooggespannen zijn, kan het soms tegen vallen .....

Gelukkig hebben we hier te maken met echte vaklieden en hebben jullie alles overtroffen! En je stem Vera.... wat een talent!!!

Jullie band bracht een prachtige sfeer met zich mee en daardoor hebben onze gasten en wij buitengewoon genoten op ons bruiloftsfeest. Wij zijn nog steeds zeer content dat we jullie hebben gevonden en dat jullie voor ons konden spelen - echt een droom!

Vera and Friends, een echte aanrader!!!

Liebe Grüss, Marlies und Marc
Arina en Jaap op 19-9-2015
Bij deze wil ik jullie nogmaals danken voor jullie bijdrage aan een super feest avond! Mooie opbouw met een rustig begin om vervolgens toe te werken naar een climax met iedereen op de dansvloer. De vele bedankjes die wij krijgen hebben het zonder uitzondering over een "top band" ! Onze vrienden en wij zelf niet in het minst hebben een onvergetelijke avond gehad. Wij zijn nog volop aan het nagenieten!

Hartelijke groet mede namens Arina, Jaap
Jan Schols op 12-9-2015
We hebben inderdaad een fantastische dag achter de rug. Leuke feestgelegenheid, opgewekte gasten en al met al ook nog mooi weer. De band was geweldig; Leuke mensen, prima performance en uitsluitend positieve reacties van de gasten. Ik denk dat ze zelf ook een goede middag achter de rug hebben; ze waren onderdeel van het gezelschap en konden zich vrij bewegen en "meevieren" .Dank voor de bemiddeling en ik weet jullie te vinden voor volgende gelegenheden!!

Vriendelijke groeten, Jan Schols
Petra van Houtum op 30-8-2015
Hoi Thijs, Wij hebben genoten van ons feest op 30 aug. jl. ....! De muziek die jullie brachten maakte het feest een extra gezellig en feestelijk tintje.! Veel mensen voelden zich "zeer vereerd" en werden nog emotioneler en romantischer toen jullie aan "hun" tafel wat kwamen zingen. S 'Middags was er een troubadour, wat toen toepasselijk was omdat de mensen elkaar net hadden ontmoet en elkaar veel te vertellen hadden. Jullie als trio maakte de middag/avond vrolijk en feestelijk. We zijn blij dat we jullie gekozen hadden, want voor deze doelgroep was het prettige muziek, met herkenbare liedjes..!! De kleding was ook mooi en toepasselijk.! Veel bezoekers lieten aan ons horen dat ze genoten hadden van de muziek, en zij vertelden dat dit het feest "af" maakte. En dat vinden wij ook...! Velen vroegen ook naar jullie adres, dus daar horen jullie nog wel wat van denk ik.! Ook fijn dat we het weer mee hadden, en dat we konden genieten van de mooie tuin. Het blijft voor ons een mooie herinnering. Wij wensen jullie veel succes, en ook namens mijn partner HARTELIJK DANK..!!

Hartelijke groeten, Petra van Houtum
Natascha en Nicolai Nomden op 28-8-2015
Wij willen jullie bedanken voor jullie geweldige optreden. We zijn super tevreden en hebben enorm van jullie genoten! Iedereen vond jullie supergoed. Lekker sfeertje en de afsluiting bij het kampvuur onder de sterren en bij volle maan sloeg natuurlijk alles! Heel erg bedankt dat jullie er waren! Is de terugreis goed verlopen?

Groetjes Natascha en Nicolai Nomden
Tjitske op 23-8-2015
De bruiloft was super leuk en Sunny Up heeft het fantastisch gedaan. Ging helemaal goed! De nummers kwamen in het kerkje heel mooi uit. Dankjewel voor de organisatie.

Groet, Tjitske
Harrold de Haan op 20-8-2015
Cocktail Nuts voelen goed aan wanneer ze zich wat op de achtergrond (moeten/kunnen) houden en wanneer er behoefte is aan entertainment. Leuk duo en daarnaast ook nog mooie stemmen! (niet onbelangrijk :p) Sfeermakers!

Mvg Harrold
een mooie feestdag op 1-8-2015
Wij kijken terug op een mooie feestdag met Café Bellevue. Jullie optreden heeft daar ook zeker erg aan bijgedragen. De reacties die we kregen waren erg lovend. We hopen dat jullie goed zijn thuis gekomen en dat jullie ook een beetje genoten hebben van ons feest en van de reis naar het hoge noorden.

Vriendelijke groeten, Ria en Wim van Wesemael
Casper op 25-7-2015
Excuus voor de late reactie, maar we waren op reis. We hebben erg genoten van de band en al onze gasten ook. Meerdere hebben gevraagd hoe we ze gevonden hadden. Mede dankzij het Muziekburo hebben we een geweldige dag gehad.

Groeten Casper
Diana en Theo Nijentap op 18-7-2015
Dank je Thijs. We hebben een fantastische avond gehad en volop genoten van de mooie muziek!!!!!!!

Hartelijke groet, Diana en Theo Nijentap
Henk van den Berg op 17-7-2015
Alles is prima verlopen en wij vonden The Oldies steengoed. Precies wat wij wilden, uitstekende vakmensen en bijzonder aardige kerels die de juiste muziek speelden en de sfeer exact aanvoelden. Ook Frank Los heeft een sfeerverhogende bijdrage geleverd aan het feest. Dus wij zijn meer dan tevreden.

Bedankt voor jouw inspanningen in deze en wellicht tot een volgend contact.
Met vriendelijke groet, ook namens Gonnie.
Henk van den Berg
Hans en Friedy op 4-7-2015
Wij hebben zeer genoten van onze feestavond. De muziek, jullie dus, kon niet beter. Van alle reacties die wij tot nu toe hebben gehad, sprak iedereen over de geweldige band die wij hadden gecontracteerd. Heerlijke muziek en een geluidniveau zodanig dat toch iedereen prettig met elkaar kon praten. Van ons had Acoustic Avenue (voorheen table for two) nog wel een uurtje door mogen spelen.Kortom klasse!

Hartelijke groeten, Hans en Friedy
Cornely & Gijs op 20-6-2015
We zitten nog tjokvol endorfine van een ge-wel-dige dag met, dat kan ik toch rustig stellen, jullie als hoogtepunt. We hebben niets dan lof gehoord en alles in een lichte roes beleefd. Voordat ik verzand in superlatieven wil ik jullie gewoon heel erg bedanken voor de mooie, passende en ook wel emotionele muziek. Ook namens Cornely!

Wie weet tot ziens, jullie hebben er namelijk een hele hoop mondtotmondreclame bij ;)

Liefs Cornely & Gijs
Kristin Schul op 20-6-2015
Dear Berkley Brothers band members, First of all, the music you make and actually you in general are super cool. We (all the people from the NIOO) enjoyed a lot to listen to you as well as to dance to your sounds on Tuesday evening (two days ago). Again thanks a lot for the great entertainment and to sweeten our evening after all the activities we did at Wilgje Buitensport. Secondly, I was a little bit rude at this evening as I asked for your card because I did not ask you for your name. I am very sorry but I hope you can still remember me and your “NIOO groupies”. ;) Since we liked you so much, as you might have recognized, we would like to listen and dance once more to your music. There is again a big common (institutional) event at the end of the year in December: the Christmas dinner. I already told you that we always try to have a band playing at such event. So, the question is now would you like to come to the NIOO in Wageningen and play some songs there? The Christmas dinner is on the 15th of December, that is a Tuesday. I hope that you do not have any booking at this day, especially not in the evening….

Looking forward to hearing from you! Best regards, Kristin
Radiotherapeutisch Instituut Vlissingen op 19-6-2015
Beste Thijs, Dank voor je bericht en het organiseren van het leuke trio Etno Mediterano. We hebben erg genoten van hun optreden. Het was precies wat we zochten; een mooie muzikale omlijsting van onze bedrijfs BBQ.

Met vriendelijke groeten, Antoinette Mulder
Managementsecretariaat Zuidwest
Radiotherapeutisch Instituut Vlissingen
Truus van Buuren op 13-6-2015
Heel erg bedankt voor jullie geweldige optreden tijdens het bruiloftsfeest van Koen en Klaske. Met jullie muziek zorgden jullie voor een supergoeie sfeer. Alle muzikanten waren uitstekend en de muziek was heel gevarieerd. Naast supermooie luisternummers (uitstekend gezongen overigens!), zaten er heerlijke dansnummers tussen. Kortom, iedereen kwam aan bod qua muziekstijl. Wat ook heel fijn was, is dat jullie onze gasten die meer dan een half uur moesten wachten tot het bruidspaar arriveerde heel aangenaam hebben beziggehouden met jullie muziek. We zijn dan ook heel enthousiast, dankzij jullie is het een grandioze bruiloft geworden!

Met een blije groet! Truus van Buuren
Sandrien en Peter op 6-6-2015
Het was een geweldig feest! Veel complimenten over de muzikanten. Ze voelden de sfeer goed aan en de dansvloer bleef gevuld tot de allerlaatste minuut. Het was een goede keuze om een percussionist erbij te hebben, omdat het hierdoor nog dansbaarder werd. Het volume was goed om te dansen en te praten. Kortom, we hebben genoten. Wil je onze complimenten overbrengen?

Groeten uit Portugal,
Sandrien en Peter
een dierbare, blijvende herinnering op 6-6-2015
We hebben het zaterdagavond al gezegd maar ik wil het nogmaals doen; de inbreng van Café Bellevue op onze trouwdag was fantastisch. Ik mag wel zeggen dat die, naast de inbreng van alle lieve gasten, bepalend is geweest voor het slagen van de avond. Het zal voor ons een dierbare, blijvende herinnering, zijn.

Met vriendelijke groet,

Corona en Han Bakens
Corry Stubbe op 6-6-2015
Gisteren hebben wij een fantastische dag gehad en dat is zeer zeker ook met dank aan het geweldige looporkest. Bij deze dus onwijs bedankt voor de snelle actie (ik weet dat eerder reserveren handiger geweest zou zijn) en doe de mannen van Looporkest streetparade de hartelijke groeten en we zullen ze zeker in gedachte houden bij het plannen van eventuele volgende evenementen.

Met vriendelijke groet,

Corry Stubbe
Office-manager Cluster Bedrijfsvoering
Vereniging van Openbare Bibliotheken
Marjan de Sterke op 30-5-2015
Alle gasten hebben mij complimenteert met de band en de muziek die ze maken. Het was een groot succes, wat ik hen ook in het bijzijn van de gasten heb gezegd. Het weer was fantastisch en zodoende konden ze buiten ( in een tent) spelen de hele avond. Anouk die inviel op Cajon was ook een fantastische aanvulling op het duo, dat samen al een topper is.

We hebben mede door de muziek een grandiose avond gehad, evenals de gasten. Ik zit niet op facebook, dus daar kan ik helaas geen bericht achterlaten.

Met vriendelijke groet, Marjan de Sterke
Martijn en Claudia Lukassen op 28-5-2015
Dag Thijs, Wat een byzondere middag hebben we gehad op de Bronckhorst hoeve in Brummen. De aanwezigheid vd berkley brothers hebben onze middag compleet gemaakt. Fantastische zang..muziek..entourage. en samenspel met onze gasten. We hebben enorm genoten. Bedankt voor een geweldige middag. Jullie waren fantastisch!

Lieve groet,
Martijn en Claudia Lukassen
Laura & Rick op 23-5-2015
Oh Berkley's it was SO great, we loved it! And so did our guests :) We didn't want it to end, everything was just great!

Thanks again and hopefully see you guys another time, it was so fun!

Laura & Rick
een zeer geslaagde avond op 23-5-2015
Namens Bert Bolkenstein en mijzelf wil ik Café Bellevue hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde avond van Stichting de Kootje Fundatien. Er is geluisterd, meegezongen, gedanst; het is een prachtige bijeenkomst geworden met bijzondere ontmoetingen, mede dankzij Café Bellevue!

Dank jullie wel!

Kind regards,

Esther van der Meulen
Personal Assistant to Bert Bolkenstein
Sheryl en Emile op 23-5-2015
Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor je optreden tijdens onze bruiloft van afgelopen zaterdag 23 mei. JE WAS FANTASTISCH!! Wat een super stem heb je, live nog weer zoveel beter dan de Youtube video's die we ervoor van je gezien hadden. Verder was het gewoon zo fijn dat je precies wist wat te doen en alles zo ontzettend soepel verliep. Als je al zoveel moet regelen voor een bruiloft is dat een verademing. And last but not least, onze gasten hebben van je GENOTEN! Iedereen sprak over je! Dus in een woord: You were THE BEST.

Thanks. Sheryl en Emile
René en Nanda op 17-5-2015
Het was een geslaagd feest. Wat betreft de muziek niets dan lof, de musici waren leuk, ze dachten goed mee, speelden in op de situatie (buiten- en binnengebeuren) en pasten goed bij het feest en de sfeer die we hadden bedacht. We hebben veel complimenten gehad over de bandkeuze, veel mensen dachten dat we ze al vooraf kenden.

Bedankt voor het regelen. Als wij, of onze vrienden, weer op zoek moeten naar live muziek, dan weten we je zeker te vinden.

Vriendelijke groet, René en Nanda
Anna op 9-5-2015
Het optreden was geweldig, maakte het feest helemaal af! Amigos Latinos deed het super, zeer leuke reacties gekregen en al een aantal keren het adres van muziekburo doorgegeven...!! Ik hoop dat alles ook naar wens was voor de jongens, wat betreft eten en drinken. Geef ze mijn hartelijke groeten en een volgende keer, neem ik zeker weer contact met jou, jullie op.

Veel succes verder, groeten Anna
Anneke Wiebenga op 9-5-2015
Ik heb geweldig veel enthousiaste reacties gehad over jullie optreden op 24 maart in het kasteeltje. Het is een prachtig mooie dag en avond geworden en heel veel dank voor jullie lekkere swingende bijdrage daaraan; ik kom langzaam van mijn roze wolkje af, de begane grond was wat verweg zodat het wat lang duurde voordat ik jullie mijn juichende complimenten kon toesturen, veel dank en veel groeten!

Anneke Wiebenga
Monique op 2-5-2015
Het was een erg geslaagde borrel waarbij zelfs tijdens de laatste set de voetjes nog van de vloer zijn gegaan. Mijn vader heeft zich tijdens zijn 65ste verjaardag enorm vermaakt.

Dank voor de organisatie en de leuke samenwerking, groeten Monique
Luidkeels producties op 14-4-2015
Hallo Thijs, We kijken terug op een zeer geslaagd evenement in het Ziggo Dome voor Randstad, Heel veel dank voor jullie bijdrage aan dat succes! Mochten we in de toekomst nog eens op zoek zijn naar een leuk bandje dan weet ik jullie te vinden.

Groeten Bas
Luidkeels producties
Jane op 14-4-2015
Ja, het was hartstikke leuk, de band speelde precies de muziek waarop ik hoopte, en heel goed. Omdat het zo'n mooi weer was hebben ze 2x buiten op het voordek gespeeld, en met name aan het begin van het feest, toen iedereen binnenkwam, zorgden ze voor de perfecte sfeer. Twee kwamen zelfs al dansend de loopplank over, op de muziek! Van de gasten ook niet anders gehoord dan hoe leuk ze de band vonden. Klezmer en een warme avond op een boot gaan heel goed samen, helemaal goed dus!

Groeten, Jane.
zeker bij anderen aanbevelen op 10-1-2015
Café Bellevue was super! Ik heb begrepen dat veel van onze gasten de complimenten zelf al hebben gegeven, maar ik doe het graag nog eens dunnetjes over. De keuze van het repertoire paste precies bij ons, de geluidssterkte helemaal goed. En het was prettig overleggen wanneer er wel/niet werd gespeeld in relatie tot de acts die tussendoor plaatsvonden. We zullen Cafe Bellevue zeker bij anderen aanbevelen (en ik neem aan dat onze gasten dit ook zullen doen).

Nogmaals veel dank.

Vriendelijke groet, Jenny
Rosine op 20-12-2014
Het was top! Sunny Up hebben een leuke sfeer neergezet, ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Ik hoop dat ze het zelf ook leuk hebben gevonden (ondanks dat er niet echt dansers onder ons zijn ;-) ).

Hartelijke groet, Rosine
BOGO Hattum Zwolle op 29-10-2014
Hallo Thijs, ik wil jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie optreden van afgelopen woensdag. Het was super geslaagd. Veel positieve reacties gehad over de leuke muziek en enthousiaste uitstraling. Complimenten aan jullie, dank!!

Stichting Brandweeropleidingen BOGO Hattum Zwolle, Martine Damink
Mar van der Schee op 13-10-2014
Afgelopen maandag is een top optreden geweest van The Oldies :-)
De bewoners hebben het enorm naar hun zin gehad bij het optreden.
De mannen worden namens allen bedankt, tot een volgend keer!

Vriendelijke groet,
Mar van der Schee
Humanitas Akropolis
activiteitenbegeleiding.
Jibbe en Nelleke van de Veer op 10-10-2014
Cocktail Nuts is een verrassend duo die erg leuk muzikaal en afwisselend de avond hebben ingevuld. Ze kunnen goed inschatten wanneer ze welk nummer moeten inzetten bij de situatie en ze maken er een leuk feestje van. We hebben een super leuke avond gehad.

Jibbe en Nelleke
Edwin en Yvonne op 6-9-2014

Ons trouwfeest was mede door De Berkley Brothers top! Het was voor hen geen enkel probleem om mobiele muziek te verzorgen tijdens onze ceremonie aan de kustlijn op het strand. En ze hebben speciaal voor onze ceremonie een paar nummers ingestudeerd. Ze speelden tijdens de borrel ook diverse verzoeknummers voor onze gasten, waardoor er gelijk werd gedanst en gezongen. We hebben erg veel leuke reacties van onze gasten ontvangen over de Berkley Brothers. Al met al zijn we super tevreden!!!

Edwin en Yvonne
Robert Meester op 31-8-2014
Was echt super, Sunny up is echt heel goed !! Precies zoals ik het wilde. Heel leuke verjaardag gehad mede door Sunny up. Ze speelden zeer zuiver en zongen heel goed. We begonnen om 17.15 meteen top sfeer ze gingen maar door lekker relaxed op de achtergrond. Zangers is zeer goed en mooie warme uitstraling, gitarist niveau Eric Clapton. Ze gaven ons nog een privé concert na afloop !!

Top voor een verjaardag of ander feest, ik wil ze wel ieder weekend beluisteren ergens !!!!

Groet, Robert Meester
Jaap Spaans op 30-8-2014
Hierbij mijn bericht, ik meen het echt, wat er staat. Naar aanleiding van een feestavond met dit duo ter gelegenheid van onze 25 jarige bruiloft. Dit zijn twee vakkundige muzikanten die sfeer wisten te maken. De gasten zeiden spontaan dat ze onder de indruk waren van het niveau. Muziek uit het hart, zo bleek. We hebben gedanst maar ook met een brok in de keel aandachtig geluisterd. Deze muziekanten zijn heel vriendelijk en goed benaderbaar voor overleg. Op mijn verzoek studeerde de zanger zelfs het lievelingslied van mijn partner in. Wij zijn erg tevreden.

Jaap Spaans
Stefan & Adriënne op 23-8-2014
We hebben echt een prachtige dag gehad met Amigos Latinos! Het weer was perfect, tijdens de foto's en ceremonie scheen volop de zon. Het optreden van Amigos Latinos overtrof ook onze verwachtingen. Ze begonnen tijdens het aansnijden van de taart en speelden vervolgens twee hele leuke sets tijdens de avond. Echt onze complimenten.

Groeten,

Stefan & Adriënne
Hanneriek en Dave op 2-8-2014
Alles is heel goed verlopen, zeer tevreden over het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team). Een uitstekende gitarist en een voortreffelijke zangeres die de sfeer van het feest goed hebben aangevoeld. Het onverwacht meezingen met het Duo van een van onze dochters was voor ons een hoogtepunt en de ontdekking van een nieuw talent.

We willen het Duo Blue Beat bedanken voor hun inbreng in de feestvreugde, wij hebben veel complimenten ontvangen.

Met vriendelijke groet, Hanneriek en Dave
Wim en Dini op 26-7-2014
Beste Thijs, Vera en friends. Dat was genieten op ons huwelijksfeest! Jullie muziek paste goed bij ons en verleidde iedereen om op de dansvloer te komen. Vera heeft een prachtige stem en als band vinden we jullie top! Onze gasten waren ook erg enthousiast over de muziek en bij een volgend feestje schromen we niet om jullie weer uit te nodigen.

Bedankt!!

Groetjes Wim en Dini
Helga Sluijs op 20-7-2014
Looporkest Streetparade heeft een zeer leuke en enthousiaste bijdrage geleverd. Iedereen heeft een uitstekende avond beleefd en daar gaat het om. Bedankt voor de goede samenwerking en mocht er nog eens iets van onze kant moeten worden georganiseerd, dan zullen wij zeker weer reageren.

Helga Sluijs
Haskoning Nederland B.V. op 19-7-2014
Het was helemaal top! En Ayesha en de pianist vonden het ook leuk, zijn nog even blijven hangen... alles was helemaal zoals het hoorde en we hebben genoten van de muziek. Maar voor mijn eigen bruiloft wordt het denk de hele band :-) tegen die tijd neem ik zeker weer contact op.

En dank voor de goede zorgen, Stefan. Haskoning Nederland B.V.
Quintus op 17-7-2014
We hebben een geweldige avond gehad en Jackbox heeft super gespeeld. Veel gasten waren onder de indruk van zijn performance en hebben een kaartje van hem gevraagd. Ook het restaurant was bijzonder gecharmeerd van zijn spel. Al met al een geslaagde avond.

Met vriendelijke groet, Quintus
by far de beste bruiloftsband op 4-7-2014
Alles is perfect verlopen. Café Bellevue voelde heel goed de sfeer aan en speelde hier perfect op in. Ook de keuze voor een mobiel trio was helemaal goed, omdat ze mooi konden spelen waar de mensen waren. We hebben heel veel complimenten gehad over de band. Deze hebben we aan het eind van de avond ook al even overgebracht aan de bandleden. Het beste compliment was nog wel van een gast die zelf ook in een bruiloftsband heeft gespeeld. Het was volgens hem by far de beste bruiloftsband die hij ooit gezien had inclusief hem zelf.

Groeten, Harry
Tesla en Johan van Westerlaken op 28-6-2014
The Cocktail Nuts speelden op onze trouwerij op 28 juni 2014. Wat een geweldig duo!! Spontaan, los en heerlijke muziek, zowel als achtergrond als als dansmuziek! Ze speelden oa tijdens het maken van onze dag-foto's, alle familie en vrienden staan dansend, lachend en met een brede glimlach op de foto! Zeker een aanrader om je trouwerij een extraatje te geven!!

Groetjes, Tesla en Johan
Rolinda Windhorst op 21-6-2014
Hoi Thijs, Het was ontzettend gaaf! Jullie hebben het geweldig gedaan, iedereen was laaiend enthousiast. Het paste perfect in de sfeer! Een en al lof dus voor Acoustic Avenue (voorheen table for two) ;)

Groet, Rolinda Windhorst
Miranda en Nico van Vliet op 14-6-2014
Het is echt naar wens gelopen hoor. Acoustic Avenue (voorheen table for two) was ruim op tijd, zodat we nog even de tijd hebben gehad om ons aan elkaar voor te stellen. Het was prachtig weer, zodat het optreden buiten verzorgd kon worden. Onze gasten waren zonder uitzondering zeer te spreken over de muzikanten en de nummers welke zij speelden. precies waarop we gehoopt hadden. De muziek heeft echt bijgedragen aan de sfeer op ons feest.

Het contact liep erg prettig, en zonder elkaar te hebben ontmoet, liep alles op rolletjes.

Heel erg bedankt, Miranda en Nico van Vliet
Bob en Annemarie op 6-6-2014
Het was helemaal top! Het was bijna jammer van het mooie weer, want bijna alle mensen stonden buiten. Maar toch heeft iedereen erg van jullie genoten. Geweldige stem en leuk repertoire en gezellige sfeer. Nog hartelijk bedankt!

Groetjes Bob en Annemarie
Energyned op 16-5-2014
Beste Thijs,

Wij hebben veel positieve reacties gekregen op onze muziekkeuze. Dit kon alleen maar door het sfeervolle spel. Het Klezmertrio speelde tijdens het diner erg mooi, hoorbaar maar niet luidruchtig, zodat het een sfeervol geheel werd. Iedereen heeft er plezier aan beleeft door het ingetogen spel en het vrolijke karakter van de muziek.

Veel succes, J van Westervoort
Energyned
Celena en Didier op 16-5-2014
Wij hebben het erg naar onze zin gehad en de gasten waren net als ons enthousiast over Jackbox! live vonden wij hem nog beter dan op de filmpjes die wij vooraf hadden bekeken!

Groet, Celena en Didier
Mira op 10-5-2014
Het was helemaal super en de band was geweldig! Ik heb hen natuurlijk al op de dag zelf bedankt, maar misschien kun je nogmaals doorgeven dat ze de verwachtingen helemaal hebben waargemaakt! Ook de gasten waren zeer enthousiast over de muziek!!

Heel erg bedankt en mochten mensen iets zoeken, dan zal ik jullie zeker aanbevelen!

Hartelijke groet, Mira
Sanne en Rik op 25-4-2014
Dag Thijs,

Ik heb de leden van etno mediterano alleen voor het optreden gesproken (aardige mensen) en helaas na de tijd niet meer! Het was - wat ik zag en om me heen hoorde erg geslaagd. Ook geluk gehad met het weer, het terras zat helemaal vol en men stond echt op elkaar, erg gezellig!

Groetjes, Sanne en Rik
Potters Notarissen Valkenswaard op 18-4-2014
Alles is super naar wens verlopen. Wat een geweldige muzikanten zitten er bij Acoustic Avenue (voorheen table for two). We hebben mede dankzij de muziek een geweldige avond gehad.

Met vriendelijke groet, Mr. C.F.J.M. van Loon-Groenen

Potters Notarissen Valkenswaard
Marco en Dorien op 12-4-2014
Al onze gasten vroegen zich waar wij die ongelooflijk leuke fanfareband op hadden gesnord! Het was super!

Veel dank, Marco en Dorien
Akzo Nobel NV op 1-3-2014
De optredens zijn prima verlopen. Zowel zaterdag als zondagavond hebben we zeer positieve reacties van onze gasten gehad op het optreden van A-tune en ook de samenwerking met hen beiden op beide avonden verliep erg gezellig. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,

Patricia Janssen
Akzo Nobel NV
Communication Manager Special projects & CSR
Chris en Anita op 14-9-2013
We hebben afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad. De band heeft daar een niet geringe bijdrage aan geleverd. Rustig beginnen en ontzettend swingend eindigen. De band had er plezier in en de gasten ook, gezien de bezetting van de dansvloer. Alles perfect geregeld en we vonden het heel attent dat je de dag voor het feest nog even belde met de melding dat de band er klaar voor was.

Groeten, Chris en Anita
El van Raaij op 25-8-2013
Jullie met je prachtige muziek samen met de vrienden, vriendinnen en familie hebben mijn verjaardag tot een feest gemaakt. Ik stuur een aantal mails met per keer een foto van jullie.

Hopelijk tot ziens en hartelijke groet, El van Raaij
Ronald en Margarita Verlaan Jonkvorst op 23-8-2013
Hallo Thijs, We hebben een geweldige trouwdag gehad en zijn nog steeds aan het nagenieten! Het optreden van Amigos Latinos was super!
Dat vonden wij, maar dit hebben we ook gehoord van onze gasten.
Ook fijn dat ze rekening hebben gehouden met onze wensen.

Hartelijk dank!

Ronald en Margarita Verlaan Jonkvorst ;o)
Erwin en Esther op 28-7-2013
Waarschijnlijk heb je ook al via Jan vernomen dat we een fantastische avond (uiteraard ook de rest van de dag) hebben gehad. De band en vooral de stem van Ayesha was fenomenaal. Vooraf hadden we absoluut niet verwacht dat ze zo'n heldere warme stem had. Samen met de band waren ze voor ons van uitzonderlijke klasse door de hele avond de juiste afstemming tussen zang en instrumenten neer te zetten.

Er hebben die avond mensen gedanst waarvan we het nooit had verwacht en uiteraard veel enthousiaste reacties van de gasten. We hopen dat ze het zelf ook leuk vonden om voor ons te spelen. Jij bedankt voor de tip en je inschatting dat deze band bij ons feest zou passen.

Groetjes, Erwin en Esther
Carlien & Peter-Paul op 20-7-2013
Het was een geweldig feest, mede dankzij jullie! Al onze gasten waren zeer enthousiast over het repertoire en de kwaliteit van de uitvoeringen. Het was een swingende avond die eigenlijk te snel voorbij was.

Carlien & Peter-Paul
een geweldigen band op 20-7-2013
Wij vonden het een zeer geslaagde avond, vooral dankzij de fantastische muziek van Café Bellevue. We hoorden van iedereen dat we een geweldigen band hadden. Ik verwacht zeker dat dit voor jullie nog een vervolg krijgt.

Nogmaals bedankt en veel succes verder.

L.J. Gruitroij (Hans)
Business Director
Inspection Services
A.Hak Industrial Services B.V.
Yvette en Erik op 6-7-2013
De Berkeley Brothers hebben top werk geleverd! We waren erg blij met ze, het was eigenlijk precies wat we hoopten dat het zou zijn. Kortom: een schot in de roos! De Wolfsberg (onze trouwlocatie) was ook aangenaam verrast door de muziek. Wellicht is het interessant voor jou de sales manager van de Wolfsberg, te benaderen of je daar informatie mag achterlaten zodat hij dat aan aanstaande bruidsparen kan meegeven. Zij hebben tussen de 40 en 50 trouwerijen per jaar!

Met de hartelijke groeten van Yvette en Erik!
Joop en Vree Elias op 5-7-2013
Wij hebben een geweldig feest gehad, was echt geslaagd! Ook over de samenwerking van jullie met de theatergroep ben ik bijzonder over te spreken, natuurlijk waren er ook enkele gasten die van Nederlandstalig muziek houden en daarom vroegen, hopelijk hebben jullie je daar niet al te veel aan gestoord. Jullie maken echt mooie muziek en wij vonden het zeer professioneel, we zijn dus zeer tevreden.

Groetjes van Joop en Vree Elias
Marco en Josette op 14-6-2013
Wij hebben een geweldige middag en avond gehad en de 'broers' hebben daar zeker positief aan bijgedragen. Onze gasten waren vol lof over de muzikaliteit en professionaliteit, en het zijn ook gewoon twee leuke mannen. Ze hebben echt hun best gedaan iedereen te vermaken en speelden goed in op de aanwezigen. Wil je hen onze dank daarvoor overbrengen? En wellicht komt er nog wel een boeking uit ;)

Groet, Marco en Josette
Anne en Mario op 7-6-2013
Zaterdag trad Acoustic Avenue (voorheen table for two) op ons huwelijk. Nadat ze het speciaal voor ons ingestudeerde openingsnummer op een fantastische manier speelden, hebben ze 3 sets lang een geweldig feest gebouwd! De bandleden zijn zeer muzikaal en ze voelden de sfeer fantastisch aan! We hebben erg veel complimenten van onze gasten gekregen en er waren een aantal die er over dachten ze ook te boeken. We raden iedereen die een bruiloftsband met een akoestisch rocksausje zoekt aan om Table For Two te boeken, wij vonden ze geweldig!

Groetjes Anne en Mario
Kees-Jan en Wendy op 1-6-2013
Jackbox heeft op onze bruiloft de muziek voor het feest 's avonds verzorgt. We begonnen de avond gewoon rustig. Jackbox speelde relaxte achtergrond muziek. Ze voelde zelf aan wanneer er gedanst kon worden, het volume ging iets omhoog en wij hebben het geheel aan hun overgelaten, het was echt helemaal te gek!!

Veel mensen vroegen waar we hun gehoord hadden en hoe we eraan gekomen zijn,wij hadden ze alleen via internet gehoord en dus nooit live en dat was spannend maar onze avond was gewoon helemaal af!!

Wij willen deze band bij iedereen aanraden want zij hebben onze avond helemaal gemaakt tot een knalfeest waar mensen het nu nog over hebben en dat is een goed teken!!

Jackbox, bedankt!!
Kees-Jan en Wendy
Vereniging van Openbare Bibliotheken op 24-5-2013
Wat een geweldig en gezellig optreden vandaag bij de Vereniging van Openbare Bibliotheken zeg!!! Het was helemaal top en de complimenten aan mijn adres waren niet van de lucht maar die moet ik jullie dan natuurlijk wel even doorgeven; iedereen was razend enthousiast over de band en de muziek die er gespeeld werd. Dat was ook wel te merken, bibliotheekmensen zijn niet zo makkelijk met de voetjes van de vloer te krijgen maar het is jullie toch gelukt. Dus helemaal top, wij vonden het een zeer geslaagde afsluiting van een feest waar we eerlijk gezegd, door de omstandigheden waarin we verkeren, met wat angst tegenop keken, maar jullie hebben ervoor gezorgd dat er aan het eind van een beladen dag toch een geweldige en 'losse' sfeer hing toen iedereen wegging. Dus onwijs bedankt en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Corry Stubbe
Vereniging van Openbare Bibliotheken
officemanager Cluster Bedrijfsvoering
Dionne en Sander op 4-5-2013
Acoustic Avenue (voorheen table for two) was super!! En ze hebben heel mooi gespeeld! Iedereen stond buiten door het mooie weer en ondanks dat ze binnen speelden heeft iedereen er volgens mij goed van genoten. Wij wel in ieder geval!

Bedankt voor de service!

Groeten, Dionne en Sander
Stichting Keyserkinderen op 20-4-2013
We zijn erg tevreden over het Klezmer Trio. Aardige mensen trouwens!! De Grote Kerk was zo gevuld, dat de muziek zonder versterking niet goed te horen was, maar daar hebben we specifiek voor gekozen. Dus hebben ze iedere keer een paar liedjes gespeeld bij 2 of 3 tafels die bij elkaar stonden. Dat ging prima. De mensen waren erg enthousiast!

Zonnige groet,

Petra Kee, Stichting Keyserkinderen
Arie Prevo op 13-4-2013
Alles is prima verlopen. De aanwezigen waren zeer tevreden over de muziek, de stijl en het volume. We hebben daarover uitbundige complimenten gehad. Ik zal het duo ook zeker aan bevelen als mij daarover wordt gevraagd.

Groeten, Arie Prevo
lekkere passende muziek op 19-10-2012
Bedankt voor het gezellige optreden op ons bedrijfsfeest. We hebben veel complimenten over de muziek ontvangen. Cafe bellevue heeft de sfeer van de avond goed geproefd en lekkere passende muziek gespeeld. Swingen waar het swingen kon en tijdens het buffet lekker relaxed!

Hartelijke groet, Van de Brug Int. Tanktransport B.V. uit Putten.
Christa en Govert op 22-9-2012
Dag Thijs, Net terug van vakantie, daarom een late reactie! Wij vonden het een fantastisch feest en jullie optreden was geweldig. We hebben heel veel positieve reacties gehad over Vera and Vera and friends. Enorm bedankt voor jullie medewerking en wellicht tot ziens!

Liefs Christa en Govert
Ineke de Vries op 25-8-2012
Iedereen heeft 25 08 enorm genoten van jullie muziek op het Science Park, er wordt nog steeds over gesproken. Er zijn mooie foto’s van jullie gemaakt, die sturen we binnenkort toe.

Hartelijke groet, Ineke de Vries
Sandra Dijksman op 23-8-2012
Het is afgelopen zaterdag een superavond geworden. Natuurlijk werkte het mooie weer mee en het Promconcert was een groot succes, er waren honderden bezoekers en bootjes. Amigos Latinos pakten perfect de draad op door een heerlijke repertoire te spelen met veel enthousiasme en empathie naar het publiek. Er werd volop gedanst en iedereen was erg blij met de salsa muziek die eigenlijk nooit op de vereniging gehoord was. Het was precies zoals ik bedoeld had. Men vond het jammer dat de band ophield en dat is een goed teken.

Wil je onze hartelijke dank overbrengen naar de bandleden. Ik hoop ze volgend jaar nog een keer terug te zien.

Koninklijke Watersport-Vereeniging "Loosdrecht"
Sandra Dijksman
prima verlopen en goed geregeld! op 18-8-2012
De heren van Café Bellevue voelden de sfeer goed aan, waren prima aanwezig, maar niet té en het was goed voor de atmosfeer tijdens de borrel. We schoven ietsje eerder aan tafel dan gepland, dus er was even wat verwarring omdat ze daardoor om half zeven al "moesten" stoppen met spelen, maar dat kwam nou eenmaal zo uit....

Kortom allemaal prima verlopen en goed geregeld!

Dank, Martijn
Anka Hogeweg op 28-7-2012
Nou eindelijk weer terug op mijn plek na een honeymoon in turkije. De band was helemaal perfect. Ik denk dat je het wel van hun hebt vernomen hoe de dag is verlopen. Het was bij het opbouwen van hun instumenten heel rottig verlopen, want het water uit het zeil van de boot is op hun instrumenten gekomen. Ik geloof dat uiteindelijk alleen in van de drumtrommels is nat geworden, maar daar is wel opgespeeld. Hoe de schade nu is weet ik eigenlijk niet, maar dat zou ik van hun dan nog horen. Ze zijn daardoor wat later begonnen waardoor er maar 3 sessies zijn gespeeld, maar ik was er helemaal tevreden mee. Wij allebei vonden het geweldig en het was een verzorgd reportoire. Echt helemaal goed.

Groetjes, Anka Hogeweg
Ben en Karin op 14-7-2012
Wij hebben een geweldige avond gehad. Alles klopte, mooi weer, goede locatie en super muziek! Wij hebben veel goede reacties gehad over de band. Geweldig dat de band zo flexibel was: door het mooie weer waren alle gasten lang buiten. Dat was voor Jackbox geen probleem: ze speelden ook gewoon buiten.

Bedank de mannen van Jackbox nogmaals en natuurlijk ook hartelijk bedankt voor de organisatie van het geheel.

Groeten van Ben en Karin
Erik en Ilona op 7-7-2012
Dag Thijs. Onze huwelijksdag is in één woord perfect geweest. Het weer was fantastisch, alle plechtigheden verliepen naar wens, de sfeer was enorm gezellig en daar bovenop kregen we nog een knalfeest met dank aan Jackbox.

Eén van de eerste nummers die gespeeld werden was: Perfect van Fairground Attraction. We waren nog aan het handen schudden en in een droomwereld met iedereen aan het praten, toen we ons bewust werden hoe perfect alles liep.

Alles stond op tijd klaar, ze begonnen op de afgesproken tijd, speelden lekker door, continu goede muziek, afgestemd op het publiek. In ons geval kregen ze het daardoor behoorlijk warm. Alle gasten hebben genoten van de goede muziek en daar zaten ook critici tussen. Dat is niet alleen een compliment aan Jackbox, maar dat gaf onszelf ook een tevreden gevoel.

Als je Jackbox inhuurt heb je kwaliteit en ook de garantie dat je feest een succes wordt. Ze zijn zelf zo bescheiden om tijdens hun muzikale kunsten geen reclame te maken, die bescheidenheid en die professionaliteit samen mogen wij wel, al verdienen ze die reclame absoluut.

Wij hadden Jackbox als drietal, met saxofoon, voor ons feest (met best veel dans) maakte het dat echt compleet. We hebben ze in Beverwijk ook als tweetal gehoord en als je iets rustiger wilt, kun je daar ook zeker van genieten.

Wij hopen hiermee Jackbox genoeg blijk van waardering te hebben gegeven en voor iedereen die nog in twijfel aan het rondneuzen is op muziekburo.nl een extra motivatie om voor Jackbox te kiezen.

Succes verder!

Groetjes,
Erik en Ilona
Synpact op 19-4-2012
Bedankt Acoustic Avenue (voorheen table for two) voor jullie geweldige bijdrage aan de Week van de Ondernemer. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze bezoekers en standhouders.

Namens: Synpact | Ondernemers Marketing | Business Events
José en Jos Peute op 10-12-2011
Beste Berkley brothers, Even een woord van dank. Op 10 december 2011 hebben de Berkley brothers er mede aan bijgedragen dat de viering van ons 40-jarig huwelijksfeest een onvergetelijke dag is geworden. Met hun muzikale vakmanschap hebben ze onze gasten weten te entertainen en hebben ze gezorgd voor een geweldige sfeer. Ongedwongen legden ze contact met onze gasten en vulden ze muzikale wensen in waarbij werd geput uit een repertoire dat perfect paste bij de sfeer van het feest. Prachtig gelukt.!!! Wij bevelen de Berkley brothers aan voor een ieder die een feest of bijeenkomst wil organiseren en opzoek is naar een muzikale omlijsting die bol staat van muzikaliteit, kwaliteit, spontaniteit en vooral vakmanschap.

Dank voor alles. José en Jos Peute, Elburg
Het was in één woord geweldig! op 13-10-2011
Café Bellevue nog ontzettend bedankt voor het geweldige optreden in ons huis te Apeldoorn. Iedereen heeft genoten van de muziek en het zou leuk zijn als jullie nog eens bij ons terug komen. Wij krijgen heel veel complimenten van de bewoners, het personeel en de vrijwilligers. Het was in één woord geweldig!

Met een hartelijke groet van ons allemaal, Valerie Verbeek
Hanna op 11-9-2011
De Amigos Latinos waren geweldig. De muziek was lekker en precies goed qua volume voor de ruimte en het aantal mensen. Wij kregen veel complimenten van de gasten over de muziek. Dus dat mag je nog aan ze doorgeven!

Wij hebben ervan genoten, Hanna
Esther op 1-7-2011
Acoustic Avenue (voorheen table for two) stond als één van de eerste bands in onze vernieuwde kroeg in Zutpen. Mooie toegankelijke muziek voor iedereen. Garantie voor een geslaagde avond :)

Groetjes Esther
Marjolein op 21-5-2011
Het optreden van de BB was erg leuk. Ze speelden in de tuin (prachtig weer, maar wel veel wind!) en de mensen waren erg enthousiast over de muziek. Er werd zelfs aan tafels meegedeind. Mijn vader zei: wat leuk he die muziek, maar dat hebben we helemaal niet besteld. 'Maar wij wel' antwoordde ik toen. Dus ook voor mijn ouders was het een leuke verrassing. Een erg geslaagd begin van het feest. Geef onze complimenten door aan de BB en dank voor je bemiddeling. Je hebt denk ik wel gezien dat ik het geld al heb overgemaakt.

Groeten, Marjolein
Meander Medisch Centrum op 6-5-2011
Jullie hebben niets teveel gezegd, het was geweldig! Alle aanwezigen super enthousiast en het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team) had bijna nog te weinig uitdeelkaartjes bij zich. Het voldeed helemaal aan de verwachting en ik kan me niet voorstellen dat hier niet nog meer opdrachten uit voortkomen. Hartstikke bedankt, ook voor je goede advies. Want zo’n avond mag niet mislukken.

Hartelijke groet, Yvonne Wieland
secretaresse Raad van Bestuur
Meander Medisch Centrum
een grandioze bruiloft op 3-9-2010
Cafe Bellevue. Heel erg bedankt voor jullie geweldige optreden tijdens het bruiloftsfeest van Koen en Klaske. Met jullie muziek zorgden jullie voor een supergoeie sfeer. Alle muzikanten waren uitstekend en de muziek was heel gevarieerd. Naast supermooie luisternummers, zoals The Rose (uitstekend gezongen overigens!) zaten er heerlijke dansnummers tussen. Kortom, iedereen kwam aan bod qua muziekstijl.

Wat ook heel fijn was, is dat jullie onze gasten die meer dan een half uur moesten wachten tot het bruidspaar arriveerde heel aangenaam hebben beziggehouden met jullie muziek. We zijn dan ook heel enthousiast over jullie en mede dankzij jullie is het een grandioze bruiloft geworden!

Met een blije groet! Truus van Buuren, ceremoniemeester.
Bea Pasdriofski op 30-7-2010
Sorry dat ik niet eerder heb gereageerd, maar vanaf maandag hadden wij een cursus, dus was ik niet op kantoor. We hebben erg genoten van de muziek. De muziek heeft erg goed gedaan tijdens de rondleidingen, soms was het voor hem best moeilijk om op de achtergrond te blijven, terwijl er uitleg werd gegeven maar dat was verder geen enkel probleem.

Met vriendelijke groet,
namens SOGOS consultants BV
Bea Pasdriofski
Arjen Wintels op 10-7-2010
Deze jongens kun je zonder twijfel goed op pad sturen! Ze hebben het voortreffelijk gedaan; voelden goed aan welke nummers het meest gepast waren; ik heb veel positieve reacties ontvangen; ze hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het welslagen van deze middag, dus helemaal goed. Ik hoop dat ik ze nog een keer voor iets anders kan vragen.

Dank en een vriendelijke groet, Arjen Wintels
Anneke en Maurice op 2-7-2010
Dag Thijs,

Het was super! We zijn nog zo vol van de dag en jullie optreden. Niets dan complimenten gekregen. Dank jullie wel voor de geweldige muzikale omlijsting van deze voor ons zo bijzondere dag.

Anneke en Maurice
Annemiek van der Veer op 12-6-2010
Net weer terug van honeymoon, dus mijn antwoord heeft even op zich laten wachten. Duo Blue Beat(Voorheen Dream Team) was absoluut goed! We hebben een onwijs mooie dag gehad en Duo Blue Beat heeft daar in de middag zeker aan bij gedragen.

Bedankt! Gr, Annemiek
Joop en Els Brouwer op 5-6-2010
Erg Leuke muziek, waar we ook nog op konden dansen. De bezoekers van ons feest complimenteerden ons met de keuze van dit ensemble en dat compliment geven we graag door.

Groet, Joop en Els Brouwer
PST Business Services op 15-5-2010
Het is een super gezellig feest geweest en Amigos Latinos waren GEWELDIG. Super vriendelijke mensen die een geweldige sfeer weten te creëren. Opbouw van hun programma is verbluffend. Van een rustig begin waarbij iedereen nog gezellig kon praten naar een spetterend einde. Ik heb al diverse aanvragen gekregen waar deze band te boeken is en heb telkens jullie mailadres doorgegeven. Nogmaals bedankt.

Olaf van Dam, PST Business Services
Jara van Putten op 20-3-2010
We hebben een mooie avond en uitstekend feest gehad en ook erg genoten van de muziek van de Berkley Brothers, bijzonder aardige vriendelijke kerels ook, de klik met onze gasten was erg goed.

Groet van Jara van Putten
Vestas Central Europe op 11-1-2010
We hebben gisteren een zeer geslaagde opening gehad. De bijdrage van A-tune speelde daarbij absoluut een rol! Vele medewerkers waren er erg positief over, dus voor herhaling vatbaar. Ze hadden ze een goede centrale plek in de feestruimte, waardoor iedereen er van kon genieten. Super!

Wellicht tot een volgende keer.

Wendy Ketels
Marketing Coördinator
Vestas Central Europe
beregezellig op 13-11-2009
Mede dankzij Café Bellevue was het feest een groot succes. Ik heb hele leuke reacties gekregen van het personeel. Hoewel we een zeer gevarieerd publiek hadden, dat niet al te snel in de benen kwam, was het beregezellig. Bedankt hiervoor.

Judith van der Sloot.
Maaike van Kan op 5-9-2009
Het was helemaal wat we verwacht hadden, top dus. Hartelijk dank voor de organisatie en wellicht tot een andere keer.

Vriendelijke groet, Maaike van Kan
Niels op 9-7-2009
Alles is absoluut naar wens verlopen, de band was fantastisch en ik heb dan ook niets anders dan complimenten gekregen! Een absolute aanrader en ik denk dat dit feest voor Jackbox weer een aantal leuke klanten op gaat leveren.

Hartelijk bedankt,
Groeten, Niels
iedereen was wild enthousiast op 13-6-2009
Voor het jubileumfeest van onze watersportvereniging HND, hadden 172 gasten zich ingeschreven. Grote spanning hoe het feest ging worden. Met dinermuziek van Cafe bellevue aangevuld met DJ Peter K voor het avondprogramma en animatie van Johan Jansen voor onverwachte momenten tijdens het feest, hebben wij een geweldig leuke avond gehad, iedereen was wild enthousiast over jullie optreden.

Veel dank, en graag tot een volgende keer.

Peter Mijnen
Watersportvereniging HND
Roy & Nathalie op 23-5-2009
Het was wel even spannend rondom het tijdstip van de ceremonie i.v.m het buitentrouwen, maar daarna brak het zonnetje door zodat we met zijn allen heerlijk buiten hebben kunnen genieten van het middagfeest. En wat kun je daarbij dan nog beter hebben dan de muziek van amigos latinos ? ;-) Zowel de gasten als wij zelf hebben iig erg genoten : van de dag zelf en alles erom heen en zeker ook de muzikale bijdrage :) We hebben nog een kiekjes gemaakt van ons met amigos latinos, als we hem hebben mail ik hem je nog. Voor als nog eerst op huwelijksreis naar barcelona.

Vriendelijke groeten, Roy Nitert & Nathalie Nitert de Winter
Staalkat Int. B.V. op 8-5-2009
Bij deze wilen we je laten weten dat we beide dagen zeer tevreden waren over de muziek. Vera and Vera and friends speelden volgens afspraak een repertoire dat uitermate geschikt was voor de receptie. De eenvoudige instrumentatie en goede zang klonken uitstekend, verschillende bezoekers gaven hun complimenten. Ze kregen direct de mensen aan het swingen en iedereen heeft genoten. De nummers klonken als een klok!

Met vriendelijke groet,
Staalkat Int. B.V.
onvergetelijke avond op 25-4-2009
Nog bedankt voor een onvergetelijke avond op onze trouwdag. Zonder Cafe bellevue was het vast niet zo'n succes geweest als dat het geworden is. Iedereen op het feest was super enthousiast over jullie optreden. Er zullen vast nog wel boekingen uit voort komen vanuit onze vriendenkring. Dus wellicht tot snel en in ieder geval tot over 12 en een half jaar ;-))

Groet Gert & Ilonka
Suzanne Lagerveld op 24-1-2009
Het is zeker naar wens verlopen gisteren. Fijne muziek, precies goed voor een receptie. Reacties van onze gasten waren ook heel positief.

Een goed adres muziekburo.nl, jullie gaan zeker mijn kaartenbak in!

Met vriendelijke groet,
SURFdiensten
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis op 7-1-2009
Het was super! We hebben weer genoten, alles liep zoals bedacht dus wat kan een mens nog meer wensen.

Groetjes Rita van der Hoop-de Baaij

Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis
grandioze muziek op 9-8-2008
Wij willen Cafe bellevue bedanken voor de grandioze muziek tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest in La Mère Anne in Oudendijk. De muziek was sfeervol en ook de dansbare nummers die jullie drieën brachten waren grandioos. Wij zijn dan ook heel blij dat wij voor Cafe bellevue hebben gekozen. Ook één en al complimenten van onze gasten. Heel veel dank namens ons en wie weet tot over 15 jaar op ons 40 jarig huwelijksfeest.

Groetjes Anja en Tjeerd
HLB Van Daal & Partners N.V. op 27-7-2008
We hebben een geweldig feest gehad, niet in het minst door de fantastische bijdrage van Amigos Latinos. Creatief, flexibel en professioneel. Ik weet dat het minder leuk is als achtergrondmuziek te worden gebruikt, maar daar werd prima mee om gegaan. Doe vooral Luc (zo ongeveer nog een vakbroeder ook) en zijn kornuiten de groeten en bedank ze nog maar eens van me, vreselijk aardige lui. Ik hoop ze ooit nog eens goed te mogen beluisteren. Sein me gerust in wanneer daar een gelegenheid voor is! Jij ook bedankt voor jouw bemiddeling en wellicht tot ziens!

HLB Van Daal & Partners N.V.
Accountants & Belastingadviseurs
M.A.M. (Snam) Vromans
deLivefire op 10-7-2008
Het Klezmertrio heeft op onze finale bijeenkomst van Livefire de muzikale omlijsting verzorgt. Het was exact zoals ik het verwacht had. Niet te opdringerig maar toch voldoende aanwezig om de gezelligheid te stimuleren. Het trio heeft ons geholpen deLivefire bijeenkomst gezellig, interactief en een succes te maken.

Groeten, Joris.
Mark op 3-7-2008
Via dit berichtje laat ik jullie even weten dat het een optreden met een zeer hoog kippenvel gehalte is geweest en dat ik en met mij denk ik vele anderen er nog lang aan terug zullen denken en nog lang van na zullen blijven genieten.

Blijf zo doorgaan, in deze losse swingende setting.

Groet Mark
Marjan Boon op 14-6-2008
Hallo Thijs. Alles is naar wens verlopen met Jackbox! We hebben een onvergetelijke avond gehad en er waren heel veel lovende woorden voor de band! Kwalitatief waren muziek en zang van hoog niveau! De sfeer was lekker relaxed, er is heerlijke muziek gespeeld en volop gedanst!

Ook de eigenaren van strandpaviljoen 'BIJ ONS' waren vol lof over de voorbereiding (ontspannen en keurig op tijd). Toen wij rond 19.30 (een uur voor aanvang dus) binnen kwamen zaten de jongens lekker te eten en rond 20.30 uur toen de eerste gasten kwamen begonnen ze te spelen.

Veel gasten informeerden al wie ze waren, waar ze vandaan kwamen, waar we Jackbox eerder hadden gehoord (NIET DUS) etc. etc. Tja, mond-op-mond gaat het altijd met dit soort dingen he?

Bedankt en hartelijke groet,
Marjan Boon
We zullen jullie niet gauw vergeten op 13-6-2008
Wij willen Café Bellevue hartelijk bedanken voor de fijne avond. Onze zilveren bruiloft was geweldig. Jullie hebben goed ingeschat wat de muziekwensen waren. Wij hebben dan ook van veel gasten complimenten gekregen over Cafe bellevue. Geweldig dat er ook nog muzikale steun gegeven werd bij enkele familieoptredens. We zullen jullie niet gauw vergeten.

Hartelijke groeten Henri en Toos van Zoelen
Mario & Jessica op 2-5-2008
Wij willen graag nog heel even stilstaan bij onze trouwerij op 02 mei '08. Het bericht komt nu pas aangezien Jes een groot aantal weken in het ziekenhuis heeft gelegen ivm haar zwangerschap. Zo nu de dag, deze is in een droomvlucht voorbij gegaan en we hebben enorm kunnen genieten van elkaar, de aanwezigen en het prachtige weer.

Alles verliep volgens plan en dat hebben we mede te danken aan de band Jackbox. Iedereen, maar dan ook iedereen en vooral wij zelf waren enorm enthousiast en super tevreden over Jackbox. De performance en de goede muziek die werd gespeeld maakten er een enorm knalfeest van!!!!

Nogmaals bedankt en misschien tot ziens.

Groetjes Mario & Jessica
Jan van Heugten op 25-4-2008
Hierbij willen we je laten weten dat we zeer tevreden zijn over het optreden van de twee dames van A-tune. Zeer professioneel en op een bescheiden wijze hebben zij opgetreden en hebben onze gasten vermaakt. Mede hierdoor is ons huwelijksfeest voor ons onvergetelijk geworden.

Met vriendelijke groet, Hermien en Jan van Heugten
Esther Smit op 8-3-2008
Het was echt een superavond. Alleen maar positieve reacties gekregen. Ayesha en haar band waren ook super en professioneel. Bedankt en tot een volgende keer. Ik ga de betaling vandaag doen.

Groeten, Esther Smit
Verschoor Evenementen op 25-8-2007
Het was een super feest, en wat hebben we genoten van de muziek van de jongens. Echt heel leuk. Het was alleen zulk mooi weer en zo'n prachtig uitzicht dat er veel mensen op het dek bleven hangen, maar goed, daar hebben ze ook van genoten. Echt goeie muzikanten zeg, ik ga ze warm aanbevelen. Ze vonden het zelf volgens mij ook wel leuk, de sfeer was in elk geval super, mede dankzij Amigos Latinos. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Verschoor Evenementen verzorging Breda.
Michiel op 14-7-2007
Jackbox was in een woord fantastisch. We hadden het werkelijk waar niet beter kunnen treffen. Het nummer voor de openingsdans wat ze speciaal hadden ingestudeerd, was perfect en heel speciaal. Gewoonweg geweldig.

Groeten, Michiel
Evelien en Paul Tielen op 21-6-2007
Met enige vertraging (ivm onze huwelijksreis) kan ik je melden dat we een geweldige avond hebben gehad met Ayesha. We hebben heerlijk kunnen swingen op de jazzy muziek en voor de niet-dansers was de band leuk om naar te luisteren en te kijken. De kwaliteit van Ayesha en de band overtrof onze verwachtingen. Kortom, helemaal goed! En we willen jou bij deze bedanken voor de prettige bemiddeling.

Met hartelijke groet, Evelien en Paul Tielen
Opleidingsadviseur Leerhuis op 7-6-2007
Ik wilde nog even laten weten dat wij erg genoten hebben van de muziek die jullie gemaakt hebben op 7 juni in de Witte Villa in Arnhem. De gasten hebben er genoten en heerlijk kunnen dansen. Vele reacties gekregen!

Opleidingsadviseur Leerhuis
Maaike Tuten op 9-3-2007
Beste Thijs, aan de reacties afgelopen vrijdag te horen was iedereen super tevreden! Hele aardige meiden met leuke muziek, hoorde ik van onze opdrachtgever. Niets dan lof dus! Bedankt voor de fijne samenwerking en wellicht tot ziens in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Maaike Tuten
Hanze Catering
Menno Tomassen en Margot Boom op 14-12-2006
Wij zijn inderdaad erg tevreden over de performance van Ayesha en band. Het viertal voldeed volledig aan onze verwachtingen en de positieve opmerkingen/complimenten vanuit de zaal waren niet van de lucht. Ook jullie heel erg bedankt voor een fantastische avond!!

Groeten, Menno Tomassen en Margot Boom
Henk en Danielle op 29-7-2006
Wij hebben een geweldig feest gehad met Jackbox. Ze weten zich goed aan de sfeer aan te passen.

We willen jullie en hen nogmaals danken voor een onvergetelijke avond.

Groetjes, Henk en Danielle
Holland Colours NV op 28-6-2006
Dankjewel voor het leuke optreden van de band Amigos Latinos gisterenavond tijdens het afscheidsdiner van onze Algemeen Directeur. Leuke, gezellige, aardige en muzikale heren. Goede keuze !

Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Holland Colours NV
Bianca Post
Natascha & Didier op 20-5-2006
Een wat late reactie vanwege onze huwelijksreis. Het was geweldig met de band!! Precies zoals we het hadden voorgesteld en we hebben ook van onze gasten veel positieve reacties gekregen. Behalve dat het super muziek is, zijn het ook nog eens heel aardige jongens. Bedankt voor de organisatie!

Groeten, Natascha & Didier
Willemspark O.G. op 11-9-2005
Amigos Latinos was geweldig en de trompetiste maakte het nog een beetje specialer dus we gaan vandaag nog nagenieten!

Karin Flinterman
Willemspark O.G.
Joop van Heemstede op 13-8-2005
Amigos Latinos, ik denk dat je voor deze gelegenheid geen betere band had kunnen uitzoeken. Van vele kanten hebben we complimenten gekregen over de muziek ,ik heb ze gepromoot via jou. In ieder geval mucho ambiente !! Een geslaagd feest, wie weet tot over 4 jaar.

Bedankt en groetjes, Joop van Heemstede
Bertus op 13-8-2005
Het was een fantastisch spetterend feest en Jackbox heeft ons zeker niet teleurgesteld. Echt een fantastische band en daar was iedereen het over eens!

Daag, Bertus
Michiel & Paula op 30-7-2005
Alles is perfect verlopen met Amigos Latinos! Het was onwijs gezellig en de muziek was geweldig. We hebben veel leuke reacties gehad. Kortom een dag om nooit te vergeten! Bedankt voor de goede service en misschien tot ziens!

Vriendelijke groeten Michiel & Paula.
YourEventsMyHands op 16-7-2005
Het is super verlopen met Amigos Latinos!! De muzikanten waren keurig op tijd, zeer vriendelijk en hebben een prima optreden verzorgd. Aan het einde van de avond zijn de tafels nog op zij gezet en hebben de gasten (met name de Puertoricanen) nog gedanst en men kon spaans met elkaar spreken, dus dat was ook bijzonder.

Een schot in de roos, dus dank voor al je moeite.

Hartelijke groet,

Karin Izaks
YourEventsMyHands
Nedlloyd BV op 3-6-2005
Zeker, alles is zeer wenselijk verlopen afgelopen vrijdag. We waren zeer enthousiast over de muziek en de kwaliteit van de band. Dan een vraag voor mij persoonlijk, hebben zij iets van een cd? Ik vond de muziek te gek en zou het ook wel in de auto willen luisteren. Bedankt voor de bemiddeling, ik zet de factuur zo snel mogelijk in het systeem, zodat de betaling hopelijk spoedig zal geschieden.

Groeten, Sheetal Debi Tewari - P'O Nedlloyd BV
Teaching Hospital OLVG op 11-6-2004
De vier leden van Amigos Latinos hebben prima gezongen en gespeeld tijdens het symposium. Ben echt dik tevreden en heb ook veel positieve geluiden gehoord over de muziek. Dank voor jouw bemiddeling en wie weet tot een volgend symposium!

Vriendelijke groet,

Ursula Tibon
Teaching Hospital OLVG
Miranda & Wouter op 5-6-2004
Alles is perfect verlopen en we hadden een fantastische dag. We kregen veel complimenten over Amigos Latinos. Dus al met al perfect. Amigos Latinos is wat dat betreft een echte aanrader.

Groeten, Miranda & Wouter
Loïs op 25-10-2003
Het is helemaal goed gegaan en de mannen van Amigos Latinos waren ook helemaal blij! Hoewel het officieel muziek voor onder het eten was, is er uiteindelijk ook nog flink gedanst. Wij hebben een ontzettend mooie trouwdag gehad en ontzettend genoten. Dank voor het regelen en natuurlijk de tip om Amigos Latinos in te huren.

Groeten, Loïs