Reviews van Muziekburo

Beoordeling: 4,7 - 467 reviews
Karin Naaijkens
Op 20 december werd onze Multi-Culti-Kerst-activiteit muzikaal begeleidt door Blue Beat. FANTASTISCH!! Naast allerlei lekkernijen gemaakt door onze statushouders uit Somalië, Eritrea, Indonesië en Syrië, een Arabische theehoek, een cocktailbar en een karikatuurtekenaar maakte de live muziek de avond compleet. Dank je wel voor een topavond! Groetjes Karin Naaijkens
Michiel Wigman
​Afgelopen zaterdag het jaarlijkse huisconcert met een dertigtal vrienden. Belangrijkste, sfeer vriendschap, iets lekkers te eten en drinken, maar bovenal goede muziek in een hoofdrol. Kan natuurlijk als achtergrond muziek, maar wij kiezen ervoor om een half uur volle aandacht voor de muziek af te wisselen met een half uur kletsen en versnaperen.

Deze keer te gast: Terra Nova Musika oftewel Gipsy Swing. En hoe; geweldige begenadigde muzikanten die west Europese gipsy jazz speelden, maar tussendoor enkele nummers met meer Hongaarse gipsy jazz deelden met ons. Naast de perfecte muziek ook nog eens 4 mannen die de sfeer prima aanvoelden en daar op anticipeerden. Gezellige mensen die ook gewoon mee deden met de gasten.

Belangrijk was voor mij ook dat elk van mijn vrienden heeft genoten van deze muziek en haar makers, en dat de meesten mij daarover ook na afloop in zeer positief bewoordingen aan spraken. Mannen veel dank!! mede dank zij jullie wederom een geslaagd huiskamer concert(je).

Hartelijke groet,

Michiel Wigman
Kemabo BV
Gisteren een top avond gehad met de Berkley Brothers.

Ze stonden buiten bij de ingang rond een vuurkorf te spelen zo kom al in de kerstsferen.Daarna speelden ze op ludieke wijze nummers en verzoekjes aan tafels (hier en daar met een knipoog).

Uit ervaring wisten we dat we een behoorlijk taai publiek hadden en hun lukte het gewoon om de voetjes van de vloer te krijgen.

Echt klasse mannen dit is een echte aanrader.


Met vriendelijke groet,

Dennis Ketelaars

Sales Engineer Hydraulic systems by Kemabo BV
Natascha Oudshoorn
Afgelopen zaterdag een optreden gehad van Sunny-Up, super leuk! Jammer dat ook deze avond weer zo ontzettend snel voorbij is gegaan! En mijn moeder ... zij zong samen met Sunny-Up op de achtergrond de sterren van de hemel! ;-)

Dank je wel voor deze mooie herinnering!

Gr Natascha Oudshoorn
Jan Poolman
Het was geweldig, een heel mooi huwelijksfeest en Brogans Bar was heel enthousiast, prima wisselwerking met ons, intiem klein gezelschap
Ze speelden muzikaal mooi, veel improviseren, echt heel gezellig.

Dankje voor je hulp hierbij!

Jan Poolman
Menno Kroon Bloemenzaak
Dank Muziekburo en Jackbox voor de perfecte invulling van onze muzikale wens tijdens de Late Night Shopping avonden! #aanrader

Anne Vlek

Frank de Melker
Een gloedvolle bijdrage aan de begrafenis van mijn moeder op 6 december 2017.

Zoals we het hadden bedacht, mijn moeder zou er van genoten hebben.

Alle aanwezigen waren ook onder de indruk van de stijlvolle herdenking.

Met vriendelijke groet,

Frank de Melker
's Heeren Loo Noordwijk
Dag Thijs,

Zeer veel complimenten ontvangen over de band! Dus zeer geslaagde avond. Zou je ze namens ons nog hartelijk kunnen danken dat ze voor onze vrijwilligers en onze speciale jongeren door de goede afstemming met het publiek een onvergetelijke avond hebben bezorgd!

Graag tot nog eens!
Vriendelijke groet,

Patricia de Langen
Harry van der Kamp
Gisterenavond, 11 november 2017, een TOP avond gehad met de Amigos Latinos! Mij moeder was 80 jaar geworden en daar hebben we een feestje van gemaakt.

Waarom Amigos Latinos? Mijn moeder is door de jaren heen een echte liefhebber van Zuid-Amerikaanse muziek. Destijds zat mijn Oom op de grote vaart en bracht de eerste LP’s mee naar Nederland. Dit bleek een groot succes in onze familie. Op menig feestje werd de platencollectie van mijn moeder ten gehore gebracht. Dus ook dit keer kon dat natuurlijk niet ontbreken maar dan nu, als verrassing, wel LIVE ☺

De Amigos Latinos hebben er een feestje van gemaakt tot grote vreugde van onze gasten.

Thanks ☺
Gijsbert Imthorn
De band is super we hebben er zeer van genoten
een aanrader voor iedereen die van deze muziek houd
zeker voor herhaling vatbaar

vriendelijke groet Gijsbert
Sperre Rotterdam BV
Hallo Thijs,

Het is helemaal goed verlopen, ze hebben fantastisch gespeeld! Dat hebben we ze persoonlijk ook verteld en voor bedankt!
Dank je wel voor het regelen.

Best regards/Met vriendelijke groet,
Sperre Rotterdam BV

Jaap van Nie
General Manager
OZ Export
Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie optreden tijdens ons Famous Flower Event! Het evenement was een groot succes, mede dankzij jullie want we hebben veel complimenten gehad over de muziek.

We laten zeker wat achter op jullie website! Hiervoor zal Sylvia binnenkort wat schrijven.

Groet,
Mitta van Weteringen
Karin Walsweer
Op 3 november hebben wij Big Bucks & Easy Money geboekt voor onze bruiloft. Wij wilden graag wat anders dan anders en we wilden rock-muziek bij onze bruiloft. Hier hebben ze goed op ingespeeld. Daarnaast zat er een opbouw in de muziek; het begon wat rustiger en aan het eind ging het los. We hebben veel leuke reacties gehad op de muziek. Het was erg leuk, zeker een aanrader!

Groetjes, Karin Walsweer
Jumbo Pagelaan Eindhoven
Wil je echt een feestje nodig dan de Berkley Brothers uit. Jongens wat hebben jullie op een geweldige gezellige manier de opening van onze Jumbo winkel tot een succes gemaakt. Als je klanten aan het dansen krijgt in een Supermarkt dan weet je hoe je er een feestje van moet maken.

De volgende keer weet ik jullie weer te vinden als er weer iets gevierd moet worden.

Groetjes Jan Winters

Filiaalmanager
Jumbo Pagelaan Eindhoven
Linda Nagel
Gisterenavond hadden wij de Berkley Brothers op het feest van onze ouders die 50 jaar getrouwd zijn. Wat een super optreden; mooi stemmen, sfeervol, veel interactie met publiek en bij velen de gevoelige snaar geraakt, zeer tevreden 😊
Peter en Gerreke Michels
Ons 40 jarig huwelijksfeest is prachtig geworden mede door duo Blue Beat. We hebben goed over de muziekkeuze nagedacht. We wilden een perfect feest, mooi aangeklede tent, culinaire versnaperingen en fijne muziek. Onze gasten waren nogal gevarieerd in leeftijd. Van enige twintigers, via een aantal dertigers en veertigers, tot een groot aantal zestiger/zeventigers. Merendeel van de gasten had elkaar lange tijd niet gezien, er moest door de muziek heen gepraat kunnen worden. Daarbij houden wij zelf van alle soorten muziek, van rock’n roll tot klassiek. De keuze voor duo Blue Beat pakte perfect uit. Een herkenbaar repertoire van heerlijke lichtvoetige muziek dat bij iedereen een blij/vrolijk gevoel opriep. Blue beat voelde professioneel aan wat verwacht werd, niet te hard, precies goed. De hele avond hebben we complimenten over de muziek gekregen. Blue Beat brengt de grotendeels mediterrane muziek met hoge kwaliteit, zowel vocaal (wat kan Marieke goed zingen) als instrumentaal. Van harte aanbevolen.

Peter en Gerreke Michels
Treevents Solutions BV
Op 24 oktober organiseerde Treevents Solutions BV een bijzondere middag voor een internationaal gezelschap. De gasten werden verwelkomd met een luxe 4 gangen lunch in een historische stoomtrein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. We hebben een prachtige route gereden door het oosten van het land over het gewone spoorwegennetwerk.

Muziekburo verzorgde de muzikale omlijsting van deze speciale dag. De Berkley Brothers hebben er met hun muziek en outfit voor gezorgd dat de gasten echt het gevoel kregen terug te gaan in de tijd. De sfeer in de trein was geweldig, dit trio kreeg iedereen aan het meezingen. Ik zou de Berkley Brothers zeker aanraden en wij kunnen niet wachten tot het volgende evenement.

Hartelijk dank voor een super middag!

Met vriendelijke groet/ Best Regards,

Kelly Huntjens
Treevents Solutions BV
Hans Oomen
Tijdens ons 25 jarig samenzijn diner heeft Thijs voor de muziek gezorgd. We begonnen met een pianoduo wat salon en klassieke muziek speelde die prima paste bij het 19e eeuwse pand waarin we ons feest hielden. Niet te hard maar wel heel sfeer verhogend. Onze gasten konden nog steeds met elkaar praten en daar gaat het bij een diner om. Het tweede deel van de avond speelde terra nova ook heel geweldig met hotclub de france muziek. Nog steeds niet te hard maar er kon af en toe een dansje gemaakt worden en verder heeft iedereen van deze band ook erg genoten. Alle afspraken werden steeds correct nagekomen maar er werd ook actief met ons meegedacht. Als we weer muziek willen komen we zeker bij Thijs terug. Een aanrader!
Hans Oomen
Tijdens ons 25 jarig samenzijn diner heeft Thijs voor de muziek gezorgd. We begonnen met een pianoduo wat salon en klassieke muziek speelde die prima paste bij het 19e eeuwse pand waarin we ons feest hielden. Niet te hard maar wel heel sfeer verhogend. Onze gasten konden nog steeds met elkaar praten en daar gaat het bij een diner om. Het tweede deel van de avond speelde terra nova ook heel geweldig met hotclub de france muziek. Nog steeds niet te hard maar er kon af en toe een dansje gemaakt worden en verder heeft iedereen van deze band ook erg genoten. Alle afspraken werden steeds correct nagekomen maar er werd ook actief met ons meegedacht. Als we weer muziek willen komen we zeker bij Thijs terug. Een aanrader!
Gerda van Geenhuizen
dag Thijs
het was weer geweldig. Iedereen heeft genoten van de muziek, jong en oud hebben mee gezongen.

Ook alle niet gasten golfspelers hebben genoten en willen zon soort bandje wel vaker horen. Zodra ik een mooie foto heb stuur ik die naar jullie site met een bericht erbij.

Groeten, Gerda
Emax Nederland
Dag Thijs,

Onze beurs is prima verlopen en Mile is een prettige persoon om mee te werken! Zijn zang kwaliteiten zijn goed en hij blijft lekker doorspelen, ook wanneer het even wat minder druk was.

Een aanrader voor kleine of grotere evenementen!

Met vriendelijke groet - Kind regards, Erik van Doorn
Golo Johan
De Berkely Brothers als duo waren een prima muzikale aanvulling op ons evenement. Zij vielen op door de grote variëteit van stijlen van Jazz tot rock tot Pop en het contact dat ze met de deelnemers aan het event wisten te maken.


Met vriendelijke groet,

Golo Johan
De Zorgcirkel
Michiel Brandt
Ons trouwfeest, met nadruk op feest was 29 sept jl. Live muziek was de wens, lekker dansen was een must. Uitdaging was een niet al te grote dansvloer en toch wel een eigenwijs echtpaar (40+) dat niet snel overtuigd is en bovendien graag de zaken goed geregeld wil hebben...

Thijs heeft ons geholpen met de keuze vd band, Latinos Amigos. We waren behoorlijk sceptisch. Is dit wel een goede keuze? Gaan mensen wel dansen? Wordt het wel een feest? Thijs heeft ons gerust gesteld, meerdere keren, maar liet de keus wel bij ons. Geen druk. Zijn oprechte advies was doorslaggevend om onze twijfel weg te nemen.

Eindresultaat: een knal feest waarbij we gedanst en genoten hebben. En we waren niet de enige. Wat een sfeer. Blijkt dus dat stiekem toch heel veel mensen de Zuid-Amerikaanse muziek heerlijk vinden. De muziek laat het ook niet bepaald toe dat je aan de 'zijlijn' blijft kijken...
Latinos Amigos (5 personen) voelde fantastisch aan hoe je een avond opbouwd. Het werd steeds energieker. Uiteraard hadden we een dans ingestudeerd en ook daar heeft de band erg goed op ingespeeld. Ze hadden het Latin nummer goed voorbereid waardoor ik zelfs met de figuren inclusief het 'eindfiguur' helemaal uitkwam. Ook zo'n dingetje ;-))

Afijn al met al een erg geslaagd feest waarbij Thijs in de aanloop er naar toe een essentiële rol vervulde. Thijs, nogmaals dank voor je adviezen en geduld.

Zeker tot ziens!

Hartelijke groet,
Joke en Michiel
Hans en Lian Verstrepen
Dag Thijs,

Het is allemaal prima verlopen, we zijn heel tevreden over het optren. Heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt.
Als we nog eens een keer een groot feest te vieren hebben weten we waar we moeten zijn. Mogelijk wordt je binnenkort benadert door Staamp, een vereniging waar mijn man bij speelt. zij hebben in januari hun jaarlijkse feest en zijn altijd op zoek naar tussen acts. We hebben je gegevens doorgegeven. Een stukje voor een review.

28 oktober hebben wij thuis met ongeveer 100 gasten ons 40 jarig huwelijk gevierd. Het was in 1 woord geweldig en niet in de laatste plaats door het optreden van Jackbox (solo).

Goeie muziek, fijne stem, prettige persoon. We zijn heel blij dat we voor een optreden van hem hebben gekozen.
Iedereen vond het super en het heeft zeer zeker bijgedragen aan het slagen van onze avond. TOP!

Succes met je muziekburo, als je allemaal van dit soort artiesten voor je kan laten optreden komt dat vast en zeker goed.

Groetjes
Lian Verstrepen.

JUMBO Supermarkten B.V.
De Berkley Brothers zijn professionele muzikanten die staan voor hun vak. Van Wham tot Johnny Cash, van Elvis tot Kool and the Gang het behoort allemaal tot het genre. Neem daarbij de leuke interactie met het publiek en je hebt een top act te pakken. Dank voor jullie bijdrage op onze beurs!

Met vriendelijke groet,

Ivo van Boekel
Expert Operations Development
Operations Support
Elise Penterman
Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis. Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten. Ook zijn muzikale kunsten op de piano hebben wij ervaren als zeer gezellig. Dank voor de leuke avond.

Met vriendelijke dushi groet!
Bovemij
Op donderdag 21 september 2017 vond onze jaarlijkse Bovemij Mosselparty plaats. Deze netwerkbijeenkomst stond geheel in het teken van gezellig met elkaar praten over de ontwikkelingen in onze branche. Dit alles onder het genot van een lekker wijntje en heerlijke mosselen uit Zeeland. Voor de Bovemij Mosselparty zocht ik passende muziek zodat onze gasten geheel in ‘Zeeuwse sferen’ zouden komen. In overleg met het Muziekburo kwam ik in contact met Jackbox. Jackbox verzorgde op passende wijze de achtergrondmuziek geheel in de stijl van het evenement. Mooie stem, goede nummers .. in een woord geweldig!

Nicôle van Waterschoot

Eventmanager Bovemij
Golfclub Heelsum
Hi Thijs,

Het was leuke muziek en een zeer flexibel duo. Veel complimenten gekregen. De langwerpige zaal met kletsende en etende mensen maakte het niet makkelijk de juiste geluidssterkte te vinden maar dat kwam ook goed.

Golfclub Heelsum
Annemieke Kik
Beste Thijs,

Het was fantastisch. Wat een geweldige muziekanten. Het was precies wat we hoopten. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan een geweldige avond. Mede dankzij hen was er een super leuke sfeer. Veel mensen hebben gevraagd waar we hen vandaan hadden. Kortom.. zeer voor herhaling vatbaar.

Hart gr
Annemieke Kik
Annie en Wout Meijer
Een prima muzikale opluistering van ons 40-jarig huwelijksfeest, de sfeer zat er goed in en iedereen was verrast door het gitaar- en accordeonspel. Een aanrader.

Hartelijke Groeten,
Annie en Wout Meijer
AEF LIVE 2017
Hoi Thijs en de andere bandleden,

Nogmaals superbedankt voor jullie komst op AEF LIVE! Wij kijken tevreden terug op een mooi evenement.

En we kregen erg veel positieve reacties op jullie als band! Iedereen heeft er van genoten en het hielp erg mee met de sfeer. En het spelen bij het ontvangst gaf gelijk de goede vibe voor de avond. Ik vond dat jullie de goede balans te pakken hadden tussen lekker aanwezig zijn maar niet te overheersend, zodat mensen nog konden borrelen. Top gedaan dus.

Ik zal een bericht plaatsen op facebook.

Hopelijk hadden jullie het ook naar je zin. Tot een volgende keer!

Groeten,
Marlien
Anita Brouwer
Dag Thijs,

Amigos Latinos speelt fantastische salsamuziek en staat ontspannen open voor de wensen van de klant. Op het bruiloftsfeest van mijn dochter hielden ze pauzes op de door ons gewenste tijden om alle sprekers de kans te geven, begonnen ze weer iets eerder te spelen toen het feest tijdens de laatste pauze wat inzakte en speelden ze enerzijds aanstekelijk voor de dansliefhebbers en anderzijds -precies zoals wij hadden gevraagd- niet te hard voor de mensen die liever een gesprek voerden. Helemaal perfect.

Enorm bedankt. Het was een onvergetelijke avond.
Vriendelijke groet,
Anita Brouwer
Marie-José en Jozef Holtslag
Hallo Thijs,

We genieten nog na van ons 25-jarig huwelijksfeest.
Mede door jullie muzikale bijdrage is het een fantastische avond geworden.
Jullie ongedwongen manier van spelen, inspelend op de gasten, de juiste sfeer aanvoelend, zorgde ervoor dat iedereen heeft genoten.
We krijgen nog elke dag reacties van mensen die de muziek heel speciaal vonden. De leden van ons koor hebben jullie interactie met hen zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,
Marie-José en Jozef Holtslag
Irene Kuizenga
Wij hebben een fantastisch afscheidsfeest gehad mede dankzij het optreden van Fruta Fresca. Het kwintet speelde geweldig! Bedankt!!

Veel groeten uit Spanje.

Irene en Peter.
Hennie & Romana Huigen-Janshen
Dag Thijs,

Frutta Fresca is heel goed bevallen!! Jammer genoeg konden ze, door omstandigheden, (buurtbewoners) qua volume niet voluit gaan. Maar het paste wel heel goed bij ons feest en de muzikanten deden het allemaal met veel plezier en waren erg professioneel. Voelden de sfeer en situatie heel goed aan.

Al met al , mede door jullie inbreng, een heel geslaagd feest! Een aantal gasten toonden reeds interesse in Frutta Fresca en gaan ze wellicht in de toekomst uitnodigen. (En wij houden ze ook in ons hoofd voor een eventueel volgend feestje!!):)

Bedankt voor de goeie service en communicatie!

Succes verder met muziekburo en wellicht tot ziens!

Groet,
Hennie & Romana Huigen-Janshen
Gerdine Rijneveen
Afgelopen zaterdag gaven wij een tuinfeest, waar wij voor de muzikale invulling het duo Blue Beat hadden gevraagd. Wij hebben een super avond gehad! Lekkere en afwisselende muziek en een zeer professionele performance. En ook heel belangrijk niet te hard. Zeker aan te raden !!!!!!!
Erik Palmen
Big Bucks voldeden aan je info op de boekingspagina, Ze waren goed en prettig, Big in performance en Easy in approach. Speelde het gelijk met een eigen sausje wat het zeer plezierig maakte. Ook voor de gasten die met teugen hebben genoten. Kon niet beter. Hopelijk tot weer een feestje in de toekomst. Ik heb je in ieder geval aan vrienden door gegeven.

Met vriendelijke groet,
Erik Palmen
Esther Tiemens
De communicatie vooraf verliep prima. We hebben Frutta Fresca ingehuurd om latin muziek te spelen op ons jubileum feest. Een heerlijke band, sympathiek en flexibel en muziek om van te genieten. Kortom: helemaal top!!
Qualified People
24 augustus vierde wij het 25 jarig jubileum van Qualified People op een groot en zonnig terras aan de Maas in Rotterdam.
Het was een geslaagd feest, met familie, vrienden en relaties, mooie woorden, muziek en gezelligheid.
Sunny Up verzorgde het muzikale stuk en met groot succes. Wat een uitstraling, wat een stemmen, wat een muzikanten!
En als afsluiter nog even de aandacht voor Stephan en Pauline met het nummer You’ve got a friend, kippenvel!
Veel complimenten gekregen over Sunny Up. En wat ons betreft: volgende feestje weer!

Gr Yvonne Koning
Jan Verasdonck
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Jan Verasdonck
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Caroline Janssen
Wij bedanken Vera and friends voor de mooie muzikale opluistering van ons bruiloftsfeest, zowel tijdens de ceremonie als daarna tijdens de borrel. Het was heerlijk relaxed!

Gr Caroline Janssen
Philippe en Caroline Weber
Beste Thijs,

Wij gaan zeker overal waar het maar kan een review achterlaten na een korte vakantie, want het was meer dan super. Zo enorm genoten van Jackbox. Iedereen vroeg waar ik hen had gevonden en vanaf het eerste tot het laatste nummer stopte men niet met dansen. Ze waren echt helemaal te gek. Genoten, genoten en genoten. Zij weten precies hoe een feest te maken. De zangers vinden we echt geweldig. Professioneel, vriendelijk. Hij kon zelf war Frans. Helemaal bedankt. Het was perfect!

Groeten Philippe en Caroline.
Marion van der Heijden
25 jaar getrouwd, tuinfeest. De muziek van Mile! Breed repertoire, een super mooie stem, virtuoos op gitaar! Kortom GEWELDIG!

Wij hebben de complimenten die eigenlijk voor Mile zijn in ontvangst mogen nemen.
Dus voor jou Mile: Namens alle aanwezigen van 4 tot 80+ een heel groot compliment voor zang en gitaar spel.
Namens Mark en mij ook nog een speciaal woord van dank omdat jij bereid was 5 uur te spelen, en daarbij op verzoek van ons, als “achtergrond” muziek diende.
Een groot podium zou je niet misstaan. Jou inbreng heeft er toe bijgedragen dat ons feest zeer geslaagd is! Wij hebben volop genoten!

Met vriendelijke groet,
Marion van der Heijden
Dirk en Tanja Klok
Hoi Thijs,

De band was geweldig. Prachtige vrouw met een even mooie stem. Allemaal met een lach op hun gezicht. Ze brachten veel vrolijkheid. Op het einde nog een akoustisch nummer, geweldig! Kippenvel. Ontzettend bedankt. We moesten helaas opeens snel weg en hebben dus geen afscheid kunnen nemen en het bedankje niet kunnen geven....jammer.

Veel succes nog!!

Groet Dirk en Tanja
Pim en Monique
Dag Thijs,

Ons feest was onvergetelijk. Het regende, maar Blue Beat deed vanaf de eerste noot de zon schijnen.

Heerlijke muziek gemaakt door 2 prachtige muzikanten. Vele gasten spraken vol lof over ons feest en noemden daarbij ook de muziek door Blue Beat. Totaal geen spijt van gehad! Hartelijk dank dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt.

Hartelijke groet, Pim en Monique
Amsterdamse Golf Club
Hallo Thijs,

Amigos Latinos was super, de perfecte keuze voor ons evenement! Heerlijk swingende latino muziek waarbij je elkaar toch nog kan verstaan. We hadden een diner-dansant voor zo'n 100 man en iedereen ging uit z'n dak. Lekker een beetje meeswingen, dansen of gewoon luisteren, het kon allemaal. De muziek was nooit opdringerig, maar creëerde een geweldig sfeertje. Leuke kerels bovendien de drie muzikanten, voelden precies aan hoe ze het publiek moesten bespelen. Bij ons zeker voor herhaling vatbaar.

Groet, Hans Savalle
Frenk en Joyce Wubben
Op 24 juni hebben we ons trouwfeest gevierd onder de muzikale "leiding" van Jackbox. Wat kan die man fantastisch zingen! Meerdere van onze gasten vroegen een visitekaartje na afloop. Het repertoire is enorm. Alle afspraken zijn gemaakt via muziekburo.nl en zijn tot in detail ook zo uitgevoerd. Top dus! We hebben een prachtig feest gehad.

Frenk en Joyce Wubben
Jeroen de Graaf
Hallo Thijs,

Het was een fantastische dag! We raken niet uitgepraat over hoe mooi alles was.

De dj's Janneke en Michiel vielen goed in de smaak, zowel bij jong als oud publiek. Ze waren erg onderhoudend en professioneel. Ze voelden de sfeer van het feest perfect aan! De mobiele set is een prachtig concept.

Ontzettend bedankt voor de bemiddeling en het meedenken. Als we over een tijdje weer eens een (groot) feest hebben dan denken we aan je!

Groeten, Suzanne en Jeroen
Wilma Noort
Vrijdag 23 juni hadden wij op onze bruiloft Gipsyqueen als voorprogramma voor ons avondfeest. De band met 4 muzikanten deden volledig aan onze verwachtingen. Zang met viool,trompet en (bas)+gitaar onversterkt spelend tussen onze gasten in. In een woord geweldig. Zowel het enthousiasme die de muzikanten meebrengen, alsmede de juiste stijl en volume van de muziek, maken deze band (ook) tot een ideale partij voor feesten en etentjes, waarbij gesprekken goed mogelijk zijn. Zeker aan te raden als je sfeervolle avond/middag wilt. Top gedaan👌
Richard Jackson
Complimenten aan de band. Alles ging gesmeerd. Wij zijn enorm tevreden. Ik heb een review geplaatst op facebook (per ongeluk in engels, ik hoop dat dat niet erg is). Dank voor de goede diensten!

Grt, Richard.

Booked Gipsyqueen (duo) for our wedding (reception and ceremony) 24th of June. Performance was nothing less than outstanding! Exactly how we had liked it to be. Perfect repertoire and right volume (not to loud or to soft).
Jeannette Gommans-Verkolf
Afgelopen dinsdag 20 juni hadden wij als Bureau Gateway van het ministerie van BZK ons jaarlijks congres. Voor bij de afsluitende borrel hadden wij via muziekburo .nl Jean Dutilh uitgenodigd voor de muzikale Franse omlijsting.
Ik ben heel tevreden over de manier waarop het contract tot stand is gekomen, heel soepel zonder veel rompslomp, maar ik ben nog meer tevreden over het optreden van Jean. De muziek en zang waren heel passend qua stijl en ook qua volume. Ook vanuit onze gasten kwamen enthousiaste geluiden. Ik kan muziekburo, maar ook Jean Dutilh zeker aanbevelen.
Michèl Admiraal
We hebben dit jaar Café Bellevue voor het derde achtereenvolgende jaar voor ons laten optreden. Het is elke keer weer fantastisch om te zien hoe veelzijdig de band is. Of het nu gaat om een 50-verjaardag met een divers publiek, een bruiloft of een tuinfeest, in een woord geweldig. Gisteren hebben ze op ons tuinfeest gespeeld, de laatste uren helemaal akoestisch. Zo bijzonder, intiem en gevoelig dat Wim zijn nummers weet te kiezen. Tussen het publiek, op het gras, met iedereen vol aandacht. Verzoeknummers, nummers het de oude doos, gevoelige nummers, het kan allemaal. Zo relaxed en ontspannen.

Ik heb er gewoon geen woorden voor. Inhuren die band ! Michèl en Hilda
Tuinfeest Natasja & Hendrik
Hoi Thijs,

Inmiddels zijn we weer tot de orde van de dag overgegaan, maar wat was het top afgelopen weekend! Alles klopte: het weer, de lokatie, de mensen en niet in de laatste plaats de band. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Acoustic Avenue wist precies de juiste snaar te raken. Enorm bedankt voor jullie fantastische bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag.

Groeten, Natasja
Hilde Kolkman
Hilde Kolkman heeft Muziekburo beoordeeld — 5 sterren

Op 10 juni zijn wij getrouwd, we hadden via Muziekburo Lady Groove ingehuurd voor akoestische muziek tijdens het eten en volledige band (niet akoestisch) voor het eerste deel van de avond. Zowel tijdens het eten als in de avond wisten ze met hun muziek de perfecte sfeer neer te zetten, zowel wij, als onze gasten hebben hier enorm van genoten. Zeer goede zang en band in totaal!! Ook van onze gasten hebben we veel complimenten kregen over de band. Voor ons hebben zij bijgedragen aan een onvergetelijke dag!
Hendrik en Natasja Heuvelman
Hoi Acoustic Avenue,

Het heeft even geduurd, maar bij dezen dan toch nog wat foto’s en filmpjes van ons ons feest, jullie bijdrage in het bijzonder (Zie download link onderaan).

Zonder jullie was het nooit zo’n fijn feest geworden, we hebben ook van alle kanten positieve feedback gehad, niet in het minst over de muziek 😊😊😊😊😊😊😊😊

Met vriendelijke groet en wie weet tot de volgende keer!

Hendrik en Natasja Heuvelman
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut
Wij hebben genoten van de muzikanten! Het repertoire sloot perfect aan bij onze wensen en verwachtingen. Ze voelden het publiek goed aan en stemden hun muziek en praatjes daar goed op af. Alles is wat ons betreft naar wens verlopen. Wij zijn uitermate tevreden over de Berkley Brothers!

Met vriendelijke groeten,

Antoinette Mulder

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut
Rob en Marion Colet
Op 3 juni jl. waren wij 25 jaar getrouwd, en hadden een tuinfeestje voor familie en vrienden.Wij hadden daarvoor de Berkley Brothers ingehuurd voor de muzikale omlijsting.

Ik wilde hier toch even vermelden dat wij zeer hebben genoten van hun muziek, en ontzettend hebben gelachen om de heren. Ze zijn een trio wat zeer op elkaar is ingespeeld, pakten alles goed op, en zelfs de tieners waren zeer te spreken over het trio, wat tegenwoordig wel een puntje is qua muziek. Wij willen de Berkley Brothers nogmaals bedanken, voor een geweldig leuke avond.. en ik kan ze iedereen aanraden.... Toppertjes !!!

HEREN BEDANKT !!!!!

Rob en Marion Colet
​​Alex en Ineke Gaastra
Dag Thijs,

We zijn zeer tevreden over het optreden van Mile op ons feestje vanwege ons veertigjarig huwelijk. Volgens afspraak niet te harde muziek zodat de gasten gezellig konden bijpraten, maar ook met plezier konden luisteren naar de diverse songs waarbij rekening werd gehouden met onze muzikale voorkeur. De geluidsapparatuur (met muzikale orkestband ondersteuning) is van zeer goede kwaliteit wat het warme stemgeluid van Mile, spelend op gitaar uiteraard ten goede komt. Echt een aanrader voor een sfeervol feest.

Muziekburo/Thijs is prettig attent bij het regelen van de afspraak.

​​Alex en Ineke
Aantal sterren:*****
Coen Speelman
Het trio Streetparade waren 3 erg professionele en aardige mannen die echt het begin van het feest hebben gemaakt. De bezoekers van het pensioensfeest van mijn ouders vonden het allemaal prachtig dat ze op deze manier werden onthaald. Contact met Muziekburo verliep erg soepel en er werd goed mee gedacht. Het was de start van een prachtige dag. Bedankt!
Roderick Kunst
Jongens, jongens, jongens! Wat hebben we genoten. ESCOBAR is gister feestelijk geopend met dank aan jullie heerlijke muziek. Het was een feest! Tot snel amigos!
Wim Nuninga
Gisteren een spetterend tuinfeest gehad. De mannen van Café Bellevue / Guy Lejeune zorgden voor een grandioze sfeer. Van intiem in een klein kringetje tot uitbundig een hele club aan het dansen krijgen. Zeer gevarieerde liedjes, nooit opdringerig en precies het juiste moment aanvoelend. We kwamen ze tegen bij het kampvuur, in een kleine familiekring en zelfs zingend met maar twee bruiloftsgasten. Geweldig!
Wim Nuninga
Gisteren een spetterend tuinfeest gehad. De mannen van Café Bellevue / Guy Lejeune zorgden voor een grandioze sfeer. Van intiem in een klein kringetje tot uitbundig een hele club aan het dansen krijgen. Zeer gevarieerde liedjes, nooit opdringerig en precies het juiste moment aanvoelend. We kwamen ze tegen bij het kampvuur, in een kleine familiekring en zelfs zingend met maar twee bruiloftsgasten. Geweldig!
Femmieke Jonkman
Geweldig genoten van Acoustic Avenue. Bedankt voor de heerlijke muziek op ons tuinfeest!
Tessa Brandsema
Op zaterdag 20 mei zijn wij getrouwd. Wij hebben een fantastische dag gehad. 'S Middags tijdens de receptie werd het feest compleet gemaakt door The Berkley Brothers. De heren hebben een forse bijdrage geleverd aan het heerlijke en relaxte sfeertje op onze bruiloft.

Top gedaan! Dank daarvoor. Wouter en Tessa
TMC Nederland
Voor een congres over technische software waren we last minute op zoek naar een achtergrondbandje. Er werd met ons meegedacht en zeer snel kwamen er leuke suggesties. De drie mannen van Latinos Amigos brachten een gezellige sfeer tijdens het afsluitende diner. Deze groep is ook prima in te zetten voor een groter evenement waar ze er zeker een feestje van kunnen maken. Bedankt voor de goede service en topmuzikanten.

Groetjes Ilse Zethof
Nienke & Frank
De Berkley Brothers stalen de show op onze bruiloft. De hoeveelheden complimenten die we kregen over jullie optreden waren ontelbaar. JP als Elvis ontroerde en Roy Orbinson stond op uit de dood. Subtiel, charmant, komisch, ronduit gezellig!
Jullie hebben er na gisteren weer een hoop fans bij! We hopen jullie graag weer eens horen spelen.

Liefs Nienke & Frank
Heeze (NB)
Annemarie, Keldersgroup Belgie
Fantastisch geslaagde info avond georganiseerd voor de sponsoren van onze stichting PAAM dit mede dankzij de top inzet van AMIGOS LATINOS is deze avond super geslaagd !!

We willen beslist bij een volgend event nogmaals deze groep uitnodigen ...ze zijn onwijs goed!!

Met vriendelijke groet,
Annemarie
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Gijs van der Meer
Hoi Thijs,

Het was prachtig! En ook goed geregeld. Berichtje over Acoustic Radio & muziekburo mag op de website:

Heel last minute hebben we een optreden geboekt van Acoustic Radio. Erg blij dag het op zo een korte termijn geregeld kon worden. En het is perfect verlopen. De mannen van Acoustic Radio hebben met zichtbaar plezier een prachtig optreden verzorgd: van ingetogen tot dansbaar, en zelfs ad hoc met gastzangeres! Mooie muziek, fijne luitjes en goed geregeld. We hebben van ze genoten, ontzettend bedankt!

Bedankt voor je hulp, succes met muziekburo en wellicht tot een volgende keer!

Vriendelijke groeten, Gijs
Bart en ​​Caroline Burger
​Het was echt een feestje. Jullie hebben daaraan precies de bijdrage geleverd die we hadden gehoopt. Vrolijke muziek die de sfeer verhoogd, waarop gedanst kan worden, maar niet zo hard dat iedereen die niet van dansen houdt de zaal uit rent. Helemaal goed dus. Dank ook dat jullie aan onze wens tegemoet zijn gekomen om een aantal nummers van de Dijk te spelen. Ben benieuwd of er daarvan vanaf nu een paar tot jullie vaste repertoire gaan behoren J.

Hartelijke groet,

Bart en ​​Caroline Burger
Kitty Berndsen
Hallo Sunny-up,

Wat betreft jullie optreden op zaterdag 14 januari voor mijn 50e verjaardag feestje: Het was geweldig !!! Het was precies zoals ik het in mijn gedachten had. De gezelligheid van een kroeg met daarbij een leuke band met mooie muziek. Hoe jullie daar stonden als band, gezongen en gespeeld hebben,het paste precies bij elkaar.

Van veel gasten vernomen dat ze jullie, en jullie muziek\zang geweldig vonden. Niet te hard, precies goed, ze vonden het fijn dat ze van jullie muziek en van elkaar konden blijven genieten, het verstoorde elkaar niet. Vaak is dat wel anders en overheerst de muziek, het was helemaal goed zo.

De kroeg eigenaar\personeel waren ook super enthousiast over jullie en het verloop van de avond. Inmiddels hebben een aantal mensen naar jullie gevraagd, ik heb ze doorverwezen naar jullie site: muziekburo.nl. Hoop jullie nog eens tegen te komen, en nog een keer te kunnen genieten van jullie mooie muziek en zang.

Bedankt, vriendelijke groeten Kitty Berndsen.

Thijs: ik geef 5 sterren voor Sunny-up.
Ineke Voorn
Hallo Thijs,

Ik vond het optreden fantastisch, goeie muziek, goeie sfeer, jullie zagen er top uit, het tussen de gasten begeven en aan het begin in de hal staan vond ik heel geweldig. De reacties van mijn gasten waren ook zo leuk, eigenlijk vond iedereen die mij erop aansprak jullie geweldig en hebben ze enorm van jullie optreden genoten. Ook de kinderen waren vol lof, al met al een reuze succes en ik /wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Super bedankt dat mede door jullie de avond en groot succes is geworden!

Hartelijke groet,

Ineke Voorn
J Teunisse
Afgelopen vrijdagavond opnieuw een geweldige avond gehad met Cafe Bellevue!

Groetjes, Judith

DevelsteinCollege Zwijndrecht
Doreen Borneman-Schlepers
Gisteren hebben alle collega's van @rijnijssel, tijdens de jaarlijkse kerstbijeenkomst, weer genoten van het 'optreden' van Café Bellevue. Alweer voor het derde jaar op rij! De drie heren weten steeds weer een sfeervol geheel neer te zetten!
Hans en Coriena
Hallo Acoustic Avenue (voorheen table for two)!

Hierbij willen wij jullie complimenteren namens ons zelf en onze gasten. Iedereen was erg enthousiast over jullie. Hoe je met weinig middelen iets moois kunt maken, sfeervol en dat je ook nog met elkaar kunt communiceren. Geweldig, nogmaals dank!

Met vriendelijke groeten, Hans en Coriena
Gispen Design
Beste Thijs,

Wij hebben gistermiddag tijdens onze kerstborrel enorm genoten van de muzikale omlijsting van ons feestje. Hartelijk dank hiervoor en fijne feestdagen gewenst.

Met vriendelijke groet/Kind regards,

Anne-Marie Jansen
Mieke van Oort
Donderdag 15 december werd het Sinterkerst diner van ons werk feestelijk omlijst door Etno Mediterano. Fijne muziek met ook hier en daar een kersttintje. Dank!

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut
Christ en Natascha
Dank nog voor jullie optreden tijdens ons tuinfeest. Het weer zat mee en naast dat we zelf enorm van jullie genoten hebben, hebben we veel lovende reacties van onze gasten over jullie optreden ontvangen. Bij een volgende gelegenheid hoeven wij niet nog eens zolang te zoeken naar een oplossing voor de muziek want we weten jullie te vinden ;-)

Groetjes, Christ en Natascha
Gijs en Ade Holstege
Gisteren (23 September) heeft Lady Groove onze 100 jarig feest (samen zijn we 100) luister bij gezet met fantastisch muziek, Strak gespeeld, met precies de juiste setlist (hadden we weinig aangestuurd vantevoren). We hadden rond de 100 gasten en ze waren allemaal stuk voor stuk onder de indruk. "Waar heb je ze gevonden? ze zo'n goede band!" Er werd goed gedanst in de knus door "Beachclub at Sea" ingerichte feest . Echt een top band, zien er ook allemaal goed uit, geweldige uitstraling en absoluut aan te bevelen. Dank voor een geweldige feest Lady Groove!

Gijs en Ade Holstege
Frank en Fiet
Beste Sunny up,

We hebben afgelopen vrijdag, mede dankzij jullie een perfecte dag gehad. Jullie hebben geweldig mooie muziek gemaakt tijdens onze ceremonie en ook maakte jullie muziek het buiten tijdens de borrel helemaal compleet. Het was een relaxed, gezellig sfeertje. Precies zoals we het wilden. Hieronder een (niet door de fotograaf) gemaakte foto van tijdens de ceremonie.
Hartstikke bedankt!

Beste Thijs,

Bedankt voor het snelle en toegankelijke contact. We hebben een super duo via je handige site gevonden, je dacht goed mee over waar we hen van te voren konden horen spelen en al het overige contact tussen ons verliep vlekkeloos. Fijn! Bedankt!

Groeten Frank en Fiet
Annie en Martin Schonewille
Goedemiddag Thijs en de rest van Cafe Bellevue,

Wij wilden jullie graag hartelijk danken voor het geweldige optreden van zaterdag 17 september 2016 met de bandmate!
Al komt het fenomeen ”lopende muziek” hier in Winterswijk en omgeving nog niet veel voor en keken de gasten eerst nog een beetje “de kat uit de boom”, de middag liep geweldig dankzij dit optreden van jullie!
We hebben alleen maar ontzettend positieve reacties gehoord: “Prachtige muziek en vooral . . . niet te hard!”
Ik ben er van overtuigd, dat het niet lang meer zal duren dat zo’n soort orkest meer optredens in deze regio krijgt.
Er is een film van ons 40-jarig huwelijk gemaakt en we genieten nog steeds na!
Doe de groeten aan de anderen en wie weet zien we elkaar in de nabije toekomst nog eens.
We zullen in ieder geval reclame voor jullie maken!

Dankbare groeten van Annie en Martin Schonewille uit Winterswijk.
Paula en Piet Donkers
Hallo Thijs, We zitten nog een beetje na te genieten van de bruiloft van gisteren. Het was voor ons een geslaagde dag, schitterend weer, leuke gasten en een goede muzikant. Jackbox bracht wat we hadden gehoopt. Hij is een goede muzikant, die niet zichzelf maar de muziek belangrijk liet zijn. Hij zorgde voor rustige sfeer- en leuke dansmuziek en had hierdoor een belangrijk bijdrage in de gezelligheid tijdens ons diner-dansant. Echt een aanrader.

Ook een woord van dank aan jou Thijs, voor de goed verzorgde organisatie van het optreden.

Vriendelijke groet, Paula en Piet Donkers.
Michèl en Hilda Admiraal
​​Hallo Thijs en Café Bellevue collega's,

Hierbij een berichtje vanaf ons balkon aan het Lago Maggiore. We hebben jullie optreden met Café Bellevue op onze bruiloft fantastisch gevonden. Perfecte combinatie, ook met de accordeon. Heel fijn dat jullie op tijd waren en al eerder begonnen met spelen. Heel apart ook toen jullie ons toespeelden bij het binnenkomen. Ook ben ik jullie dankbaar hoe goed jullie mij begeleid hebben bij mijn optreden, het op het juiste moment neerzetten van de microfoon en het advies om het publiek bij de openingsdans te betrekken. Het toezingen van de moeder van Hilda was heel apart. Ook een perfecte afsluiting aan het eind van de avond.

Eerlijk gezegd, zijn we al een beetje aan het nadenken over een excuus om jullie in de toekomst weer voor ons te laten optreden. Misschien in kleiner gezelschap als we 1 jaar getrouwd zijn, een gezamenlijke verjaardag of iets anders. Het laatste woord is hierover nog niet gezegd !

Graag tot ziens !

Met vriendelijke groeten,

Michèl en Hilda
Harry en Mary Zwart
Vera & Friends. Zaterdag 27 augustus 2016 zijn Mary en ik (twee jonge vijftigers) getrouwd bij Huize Rustoord in Esbeek en hadden voor het avondprogramma Vera & Friends, uitgebreid met saxofoniste, gevraagd voor het muzikale gedeelte. Huize Rustoord is een chique locatie waar men perfectie weet te combineren met Brabantse gemoedelijkheid en het 's avonds geserveerde walking dinner moest omspeeld worden met niet te harde muziek, zodat de gaande gesprekken niet gestoord zouden worden. Een zoektochtje op internet bracht mij bij Vera & Friends en de eerste contacten gaven direct de gemoedelijke sfeer waar ik zo naar op zoek was.

Tijdens de avond bleek al snel dat we op het juiste paard gewed hadden. Een nummer als the girl from Ipanema (rond de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro wel 1000 keer gehoord) heb ik nog nooit zo sexy horen spelen. De (niet te harde) toon was meteen gezet en de jazzy, funky rustige ballads als fly me to the moon hebben de eerste bordjes van het walking dinner naar ieders volle tevredenheid begeleid.

Toen in de loop van de avond er behoefte kwam aan wat meer dansmuziek, voelde de band dat uitstekend aan, of misschien initieerden ze dat moment wel en is er de laatste anderhalf uur van het feest nog uitvoerig gedanst. Vera is een zangeres die geen noot mist en als front -vrouwe een uitstekend contact heeft met de gasten. De ritmesectie en melodielijnen vormen een geweldige basis, waar de zang van Vera bovenuit steekt en waar de saxofoniste van zeer toegevoegde waarde is.

Wie heeft er geen hekel aan die bruiloftsfeesten waar de muziek zo hard staat dat elk gesprek onmogelijk is, nou die mensen zouden eens moeten nadenken over het inhuren van een kwintet Vera & Friends, omdat deze een sfeer weten neer te zetten die perfect is. Al onze gasten hebben de band fantastisch gevonden en het is onbegrijpelijk dat Vera & Friends niet vaker worden geboekt.
John en Annette
Beste Thijs,

Het was geweldig. Fijne muziek en heel aardige muzikanten. We waren erg blij met Amigos Latino's. Wij zullen zeker weer gebruik maken van jouw buro in de toekomst als we weer wat te vieren hebben. Er waren ook vrienden van ons die dat ook zullen doen.

Groetjes,
John en Annette
Petra en Roel
Ha Thijs,

Alles is ZEKER naar wens verlopen! We hebben echt een waanzinnige bruiloft gehad. Overdag schitterend weer, als een oase soort van in een verder mega grijze en natte week. Fijne mensen, lekker eten en drinken en natuurlijk super muzikanten die de sfeer nog even onderstrepen. Potverdikkie wat een heerlijkheid :-D! Tijdens de borrel mingelden ze ook lekker overal een beetje tussendoor, interactief met de gasten, super leuk. Zelfs poesjemauw en hondjeblaf gespeeld op verzoek van mijn nichtje die bij mij op schoot zat in de zon. Ultra snoezig. Heb wat plaatjes meegestuurd van de dag (fotograaf was er alleen de eerste set die ze speelden, tijdens de borrel). Feel free om ze te gebruiken als mediauiting. En een pica van ons, weet je ook wie wij zijn 😉.

Hebben ze het zelf ook een beetje ok gehad? Begreep dat ze het in ieder geval een schitterende locatie vond! Vonden wij nou ook 😉. Hoop dat het voor hun ook een ok dagje was, en dat ze goed hebben gegeten en alles gewoon vlekkeloos liep. Heb zelf veel van de dag niet meegekregen, qua organisatie etc. Gek is dat, dat je op voorhand overal bij bent en in zit, alles qua planning regiseerd, en op de dag zelf alleen maar ultra aan het genieten bent en het allemaal niet meer in de gaten hebt. Je mail trouwens pas veel later gezien (we zijn meteen op huwelijksreis gegaan) en toen ik hem las zaten we vol in het normale leven weer en moesten dus nog 3 weken inhalen qua contacten/mails en andere acties. Ondertussen wel van veel mensen evenzoveel complimenten gehad over SunnyUp! Goede kennis van ons gaat binnenkort pensioneren en heeft ze in het vizier voor zijn afscheid.

Wil je Sunny Up de groeten doen nog van ons? En mega bedanken voor hun onmisbare bijdrage aan onze waanzinnige dag? Zal ook jullie FB pagina even opzoeken en een berichtje plaatsen. Liever laat dan nooit 😉?

Warme groet, Petra en Roel
Lars Vlietman
De Berkeley Brothers geboekt voor het 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders. Ze voelden de situatie erg goed aan en wisten een hele leuke sfeer te creëren. Daarnaast erg punctueel, beleefd tegen alle gasten en gewoon erg aardig kerels. Ik zou ze zeker aanbevelen.
Jeannice en Dennis van Doorn
​Beste Thijs,

Op alle fronten hebben we een onvergetelijke dag gehad.
Wat een super duo zijn Blue Beat, iedereen was vol lof over ze.
Ze hebben een goed gevoel voor sfeer en die was perfect.
Geen van ons beide hebben Facebook maar ik hoop dat je ons bericht aan het duo kan doorgeven.
Zeker weten een dikke 10 en we zullen ze zeker bij een ieder aanbevelen.
Ook jou willen we bedanken voor de goede samenwerking, we hebben de communicatie als zeer prettig en goed ervaren.

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijk groet,

Jeannice en Dennis van Doorn
Manja Knevelbaard
Wij hebben erg genoten van het optreden van Amigos Latinos voor onze bruiloft! De heren en dame hebben precies de juiste sfeer gezet die we graag wilden, speelden en zongen zuiver en deden zelfs verzoekjes van onze gasten. Hartelijk dank, wij bevelen het Muziekburo van harte aan!
Accell Group N.V.
Beste Thijs,

Geheel onterecht veel te laat een reactie van mij. Mile deed het fantastisch. We zijn zeer tevreden!

Accell Group N.V.
Gerard J. Feenema
Secretary of the Board/Head of Legal and Tax
Joost en Marieke van der Hoogervorst
Het optreden van trio Acoustic Avenue (voorheen table for two) tijdens onze bruiloft heeft geresulteerd in een super feest. We hebben allen maar positieve reacties ontvangen van jong en oud. Erg leuk te zien hoeveel plezier de band zelf had, pure passie voor live-muziek. Dankzij jullie geweldige optreden hebben wij een top feest gehad!

Joost en Marieke van der Hoogervorst
Jean-Paul van Munster
Voor de tweede maal de dj geboekt met saxofonist en wederom bijzonder tevreden. Niet alleen over de muziek (keuze) maar ook de inzet en betrouwbaarheid inzake op tijd aanwezig zijn en even wat extra moeite doen als het zo uitkomt. Helemaal super.
Veronique
Hoi Thijs, Het was in 1 woord geweldig !!! Wat een heerlijk feest. En wat is hij goed!! Echt van zijn muziek genoten.

Bedankt!!

Groetjes Veronique
Camping het Wieskamp
Beste Thijs, Het was prima, we zijn super tevreden! De gasten vonden Acoustic Avenue (voorheen table for two) erg goed. We kijken terug op een super geslaagde avond.

Bedankt, en wellicht tot volgend jaar!

Gr Mark
Myrthe Niehaus
Hoi Thijs, Wij hebben erg genoten van Sunny Up. Mooi zuiver gezongen, leuke herkenbare liedjes en ook erg toegankelijk!
We hadden ook niet verwacht dat wij met zijn allen de voetjes van de vloer zouden doen! Het was erg gezellig, feestelijk en we hebben dus ook gedanst! Dat vind ik erg knap dat je dit kunt bereiken met een akoestisch duo!

Met vriendelijke groet,
Myrthe Niehaus
Harry en Connie
Wij willen jullie nogmaals bedanken en complimenteren met de muziek die jullie gisteren brachten. Zeker ook jullie mobiele intro-act heeft indruk gemaakt. Supergezellig om op die manier de stemming erin te brengen. Dat de akoestiek van de zaal niet geheel meewerkte was een beetje jammer maar voor ons heeft het geen afbreuk gedaan. De reacties van de gasten waren zonder uitzondering positief en als zelfs mijn moeder dat zegt, dan weet je het wel.

groet en tot ziens ooit,

Harry en Connie
Wicher en Margriet Vermeer
Wij hebben echt een fantastische bruiloft gehad, een droomdag, om in te lijsten! Jullie bijdrage met leuke muziek heeft daar ook veel invloed op gehad, daarvoor willen wij jullie bedanken! We kregen veel positieve reacties, echt van iedereen! Jullie zetten precies de goede sfeer neer die we voor ogen hadden, het was geweldig! Dank jullie en hopelijk tot een volgende keer.

Wicher en Margriet
Dirk & Peggy
Beste 'Vera and Vera and friends'-muzikanten, wij willen jullie langs deze weg alsnog bedanken voor het prachtige optreden van zaterdagavond tijdens ons huwelijksfeest! Ik kan me niet goed meer herinneren of wij elkaar elkaar na het optreden nog gesproken hebben, ja of neen. Het ging allemaal zo snel en raar maar waar, er zijn momenten die ik me zondags niet meer kon herinneren...en nee.. ik had niet te veel gedronken :-)))

Mijn verontschuldigingen als ik geen afscheid heb genomen die avond...! Mijn vader heeft jullie alleszins nog komen bedanken voor de prachtige muziek die jullie gebracht hebben tijdens het diner! Hij heeft er enorm van genoten en was volledig weg van jullie muziek! De akoustic in de zaal was misschien niet echt optimaal, maar de kwaliteit van jullie muziek des te meer!!!

Wij en nog vele anderen, hebben er alleszins van genoten en uit de reacties van andere mensen blijkt ook dat jullie enorm gewaardeerd werden. Het was inderdaad een heel andere stijl dan het eerste groepje, maar ook voor jullie een dikke proficiat gewenst ! Wij zullen jullie zeker niet vergeten ! Als we in de toekomst nog een privé- of bedrijfsfeest organiseren, dan gaan we jullie zeker terug contacteren ! En Clemens ... Vera had inderdaad een prachtige stem !!! Hartelijk dank... ... voor het opluisteren van het diner met prachtige muziek! ... aan al de muzikanten ! ... voor het welslagen van ons feest, waar ook jullie een groot deel hebben aan toegedragen! ... voor ALLES! Thank you for the ' LOVELY' music ! With LOVE!

Dirk & Peggy
Gerard van Lochem
Ja alles is prima verlopen en het was erg leuk. Ik heb van de gasten alleen maar heel veel complimenten gehoord voor het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team). De kwaliteit van hun optreden was heel goed. Ik heb het bedrag van de factuur inmiddels aan jouw bureau overgemaakt. Wellicht zal ik nog eens contact opnemen voor iets dergelijks.

Met vriendelijke groeten, Gerard van Lochem
Marielle en Joris
Hee Thijs! We hebben met volle teugen genoten van de muziek tijdens ons tuinfeest, zelfs onze buren waren er blij mee! De muziek was echt leuk en swingend, je hebt het echt super goed gedaan! Nogmaals hartelijk dank voor de 'audiocatering' Thijsgewijs!

Vriendelijke groet, Marielle en Joris
Floris & Petra
Het was echt super Thijs!! We hebben veel reacties gehad dat ze het geweldig vonden :) Het swingende lekker en ook de mensen die niet aan het dansen waren hebben genoten. Alleen maar enthousiaste reacties! Hopelijk zijn er veel kaartjes meegenomen en weten mensen je zo nog eens te vinden ;)

Groetjes Floris & Petra
Hardloopevenement Brooks 10K Run
Hi Thijs. Ondanks de hitte was het een topdag! Veel enthousiasme bij de deelnemers, omstanders en organisatie over de 4 DJ's. De DJ's waren erg enthousiast en dachten met ons mee over de ideeën tijdens de dag. Hierdoor verliep de samenwerking erg prettig en hebben we met elkaar een leuke dag beleefd (ondanks de hitte, het Museumplein was erg warm..). Bedankt voor de samenwerking, ik vind het echt een leuke inzet voor events! Ik heb jullie contactgegevens ook doorgegeven aan mijn collega's mochten zij nog mobiele DJ's in willen zetten voor andere events!

Gr Kim
Chiel en Aranka
We kunnen zeker zeggen dat het een geslaagde huwelijksdag voor ons was. Prachtige locatie, heerlijk weer, lekker eten en drinken, leuke mensen om ons heen en fantastische muziek. Happy Fridays hebben exact de sfeer weergegeven die wij voor ogen hadden. Echt helemaal super, we hebben er alleen maar hele positieve reacties op gekregen. Hopelijk vonden Boudewijn en Erik het ook een beetje leuk ondanks de enorme hitte die ze moesten trotseren.

Bedankt nogmaals voor alles!

Hartelijke groet, Chiel en Aranka
K3 architectuur
Primos del Norte was geweldig! Klasse musici en grote inzet.

Met vriendelijke groet, K3 architectuur en planning b.v. BNA
Michiel en Sharon
Ik wilde jullie even laten weten dat jullie *w e r k e l i j k* de sterren van de hemel hebben weten te spelen. Was voor ons ook redelijk tricky aangezien de meeste gasten toch wel club-gangers waren ('t is dan maar de vraag of een band bij het publiek in de smaak valt), maar dat ging helemaal goed. Iedereen heeft echt als een gek staan dansen en we hebben zeer veel goede reacties gekregen, ook wat betreft de keus om voor een band te kiezen i.p.v. voor een DJ. Toch veel warmer en gezelliger dit? ;-) Absoluut dat jullie nog wel reacties/vraag zullen krijgen van vrienden van ons, maar dat kan nog even duren. Niet iedereen gaat tenslotte zomaar trouwen! ;-) We sturen je de foto's zo snel mogelijk toe, kan nog wel even duren vanwege het nabestellen, maar ze komen eraan! Nogmaals bedankt voor het regelen van de muziek en de perfecte organisatie daaromtrend! Zou je ook de groeten willen doen aan de rest van de band?

Tot ziens, Michiel en Sharon
Binnenhof BBQ
Beste Thijs,

Het was weer een geweldige dag. Het weer zat mee, er waren veel mensen en de muziek was weer geweldig. De telegraaf heeft nog een filmpje gemaakt waar de muziek mooi in naar voren komt. We hebben ontzettend genoten. Bedankt! http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/26164100/par-houtskool-en-briketten-op-klimaatvriendelijke-bbq

Met vriendelijke groet,

Martha Zandbergen / Organisatie Binnenhof BBQ
Guy de Dampierre
Dear Mile, My partner and I listened to you for about an hour at De Vossemeren CenterParcs last week. We were really delighted. The quality of your music was fantastic.Thank you very much for this very exciting and relaxing moment. Exactly the music we like.

Guy de Dampierre
YeeMi Wong
Onze trouwdag was geweldig en we hebben ontzettend geluk gehad met het weer. Vera heeft super goed gezongen, zij en de band speelde echt fantastisch. Later op de avond gingen we naar binnen om te dansen, het was een geweldig feest. Vera & Friens is echt een absolute aanrader.

Met vriendelijke groet, YeeMi Wong
Laura Montagu
Booked the Berkley Brothers for the second time - they are just fantastic! Great music, great guys and they know exactly how to create a vibe! Everything was well organized as usual and they are a pleasure to have at your event. My guests are always full of compliments for them. Looking forward to our next event already :D
Roy Thijssen
Fantastische band gehad via Muziek Buro. Aanrader voor een volgend feest. Blue grass Boogiemen heel veel dank. Jullie hebben de avond compleet gemaakt. Het even meezingen met "fox on the run" was super tof. Ik hoop jullie nog vaker te gaan zien en beluisteren. Heel erg bedankt.
Rene en Marie-Louise
Goedenavond Thijs. De muziek van Mile was een schot in de roos. Hij voelde de sfeer van de avond erg goed aan en speelde daar met zijn muziekkeuze perfect op in. Al onze gasten waren lovend over hem en hebben genoten. Een bijzonder aardige man die wonderbaarlijk goed gitaar speelt en bovendien een geweldige, warme stem heeft. Hij droeg zijn liefde voor de muziek over en raakte ons daarmee. Het was in een woord super en de volgende keer vragen we hem graag weer.

Het contact met het Muziekburo is ons ook erg goed bevallen, goed advies en persoonlijke service van Thijs. Bedankt voor alles!

Met vriendelijke groet, Rene en Marie-Louise
Alkwin Kollege Uithoorn
Dag Thijs, we hadden een topreünie en waren helemaal weg van de jongens. Heerlijke relaxte sfeer. Misschien worden jullie binnenkort nog benadert voor een bruiloft. Ik heb nog een klein stukje gefilmd en 1 van de jongens vroeg of ik het flmpje wilde doorsturen.

Bedankt voor het goede contact en wellicht tot ziens!
Fleur Buskermole / Alkwin Kollege Uithoorn
Gijsbert Lagerberg
Het was een geweldig feest mede dankzij Wantoo Dance. Jullie waren in één woord TOP. Wij hebben ook alleen maar positieve reacties over jullie optreden gekregen van onze gasten. Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige avond!

Groetjes Gijsbert Lagerberg
Lucy
Beste Thijs, Wij zijn zeer tevreden over hoe alles gelopen is met betrekking tot de band! Het was een mooie aanvulling op onze avond.

Met vriendelijke groet, Lucy
Christopher
Wij hebben het super naar ons zin gehad en de muziek van Acoustic Avenue (voorheen table for two) was precies zoals we hadden gehoopt; relaxte muziek waarbij je nog gewoon lekker kan praten en dansen. Hebben jullie het ook naar je zin gehad? Is het gelukt met het eten? Heel erg bedankt!!

Groeten, Christopher
Maaike Uiterwijk Winkel
Het was super! We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van Jackbox! Uiteraard hebben we wel wat filmpjes kunnen zien, maar in real life is het nog beter :) Het feest kwam al snel lekker los, de dansvloer was al snel goed gevuld. De gasten waren ook erg enthousiast over de muziek die gespeeld werd (zowel over de muziekkeuze als het niveau daarvan). Al met al heeft Jackbox ons een heerlijke avond bezorgt.

Groeten, Maaike Uiterwijk Winkel
Mariette van de V...
Dag Thijs, We hebben een grandioos en fantastisch mooi feest gehad! De locatie was uniek, de sfeer was optimaal en het programma met samba workshop in een mergelgrot, buiten eten in de tuin, foto shoots en lekker dansen was super. Het programma werd geweldig ondersteund door Sunny Up en de dj. We hadden 120 zeer enthousiaste gasten!

Sunny Up was zeer professioneel! Fantastische band! Iedereen heeft enorm genoten! Prachtige zangeres met geweldige begeleiding!

Mobispin Dj was uitstekend! Er werd vanaf het begin meteen flink gedanst tot en met het laatste nummer.

Kortom: we zijn zeer tevreden!

Met hartelijke groet, Mariette van de V...
Kerstin en Marcius
Ik hoop dat je ons wil vergeven dat het een nogal korte reactie is, maar we staan op het punt om op huwelijksreis te gaan naar Kreta. Ik dacht vlak voor vertrek nog even snel mijn mail te checken en toen zagen we je mailtje. We vonden de band fantastisch, we hebben er geen moment spijt van gehad. Een heleboel gasten kwamen naar ons toe om te vertellen dat ze de band zo goed vonden, zelfs het personeel van de lokatie complimenteerde ons met de goede band. Ook de wisselwerking met de band en de "dansende"gasten was heel leuk. Kortom iedereen was zeer tevreden en in zijn nopjes. Een ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER geslaagde avond. Bedankt voor je mailtje NU.. gaan we weg!!!!!!!

De hartelijke groeten van Kerstin en Marcius
Gerrit van Ginkel
Hallo Thijs, ze waren in 1 woord grandioos en het was een enorm geslaagde dag. Persoonlijk berichtje ga we nog even maken. Vandaag eerst even de verdere voorbereidingen treffen voor een korte huwelijksreis. In de loop van de ochtend zal ik gelijk de factuur voldoen.

Groet Caroline en Gerrit
Yvonne de Groot
Dag Thijs,

Wij hebben een super geslaagd feest gehad en de jongens van Duo Guy Lejeune hadden daar een belangrijk aandeel in. Zij speelden en zongen mooi en voelde de sfeer prima aan. Ze speelden 'klein' daar waar dat paste en waren swingend als het kon. Hele aardige jongens! Een echte aanrader. Ik geef ze een dikke 10, een echte aanrader.

Hartelijk dank nog Thijs, voor de prettige begeleiding bij het kiezen van de muzikanten. Succes met het bedrijf!

Vriendelijke groeten, Yvonne de Groot
Ruud Olrichs
Het optreden van Frank was een groot succes! Veel gehoorde kreet, Waar heb je die nu weer vandaan. Prima performance en tekeningen sloegen aan, zeker de manier waarop zij tot stand kwamen. Het af en toe (zeer) luidruchtig het woord nemen, maakte ook dat hij de lachers op zijn hand kreeg. Ik geloof dat hij het zelf ook naar de zin had, kwam zelfs nog oude bekenden tegen. Kortom, een wezenlijke bijdrage aan een zeer geslaagd feest.
Groet, Ruud Olrichs
Kenniscentrum Handel
Gisteren heeft onze relatiemiddag plaatsgevonden. Te constateren is dat de organisatie goed is verlopen. Alle mensen zijn met een goed gevoel vertrokken en dat is toch altijd ook het streven op zo'n dag. Het Looporkest Streetparade heeft voor een belangrijk deel bijgedragen aan het succes. Ik hoop dat ze verder ook gewoon een leuke middag hebben gehad. Mijn verzoek is of je onze tevredenheid aan hun wilt overbrengen. Dank weer voor de samenwerking.

Groet Peter Kool,
Kenniscentrum Handel
Conny
Jazeker is alles naar wens verlopen! Had nu pas even tijd om je een berichtje te sturen. Het tuinfeestje was maandagavond zeer geslaagd, mede dankzij de aanwezigheid van Jean! Hij wist zich feilloos aan te passen aan de gasten en zijn liedjes paste precies bij de sfeer! De gasten (en ik) hebben erg van zijn mooie stem genoten! Jean is een zeer vriendelijk en aangename man. Ik zal hem zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen! Mijn complimenten voor de verzorging van de muziek, Thijs!

Graag tot een volgende keer! Groet, Conny
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!

Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze voor Acoustic Avenue (voorheen table for two) te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!

Groeten, Suus en Albert
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!Groeten, Suus en Albert
Anja en Hugo de Vries
Beste Thijs en Berkley Brothers. Heel erg bedankt nog voor jullie bijdrage. Jullie klonken als een klokje, niet te hard ook en jullie zagen er heel leuk uit. Iedereen was super enthousiast, al met al zeer geslaagd, voor herhaling vatbaar!

Groetjes Anja en Hugo de Vries
Renato van Overveld
Beste Thijs, Het is allemaal meer dan prima verlopen met Café Bellevue, het waren erg goede artiesten. Ook onze familie en vrienden hebben genoten van deze mannen. Mochten ze dit lezen wil ik ze nogmaals bedanken voor de gezellige avond, we zijn erg tevreden.

Groet, Renato van Overveld
Dini en Johan
Brogans Bar is/was geweldig! Zat muzikaal goed in elkaar, het "swingde". Zo te zien hadden zij samen ook een hele leuke tijd tijdens het optreden. Volgens mij is dat de helft van een goed optreden: Zorgen dat je er zelf lol in hebt. De beheerder van de locatie was ook zeer te spreken over de band. Dat Ierse muziek zo leuk kan zijn wist hij niet :-) Het zou me niet verbazen als hij nog een keer contact met je muziekburo zoekt. Veel succes nog met de muziek en wie weet hopelijk tot een volgende keer!

Gr Dini en Johan
Astrid Lans
Hoi Thijs,

Dick en ik hebben genoten van ons feestje, het weer, de plek, de mensen en niet te vergeten jullie muziek. Echt heel leuk en dat vonden ook ons gasten! Fijn dat jullie het zelf ook leuk en gezellig vonden. Jammer dat de rem er op moest vanwege de buren maar gezien de vele enthousiaste reacties, hebben de mensen zich zo ook prima vermaakt.

Verschillende mensen vroegen of we jullie soms van Terschelling kenden (daar komen we vaak). Had gekund want door jullie optreden - in combinatie met de plek - kregen ook wij al snel het Terschelling gevoel. En dat is een compliment!

Astrid Lans
Saxion Hogescholen
Ilse Zethof
Maar erg bedankt voor jullie komst en leuke optreden. De gasten waren er erg over te spreken. Jullie deden het erg leuk. Ik was helaas te druk (vooral ook in mijn hoofd) om rustig te blijven genieten want er moest nog veel binnen worden opgeruimd en geregeld. Maar het gaat er natuurlijk om of de gasten genoten hebben en dat hebben ze zeker. Dus ontzettend bedankt!

Groetjes, Ilse

‘Een Bentley gebruikersvereniging’
Eva
Hallo Thijs, Ik heb een geweldige avond gehad! Wat een aardige bandleden, zeg! Na een letterlijk stormachtig begin, brak de hemel rond acht uur open, en dat was zowel letterlijk door de zon als figuurlijk door de band. Dat heb ik ook van mijn gasten teruggehoord, iedereen heeft zich prima vermaakt en was erg te spreken over de band. Kortom, ik kijk met heel veel plezier terug op deze avond. Thijs, dank je wel voor de bemiddeling, wie weet over tien jaar weer!

Hartelijke groet, Eva
Ingrid en Jaap de Jong
Beste Thijs, zoals je weet en ervaren hebt, hebben wij 14 mei een geweldige huwelijksdag gehad. Het feest was prachtig, waar jij als DJ en de band Amigos Latinos ons en onze gasten een schitterende avond hebben bezorgd. Geweldig, wat was het prachtig in De Rode Hoed in Amsterdam.

Dank en hartelijk groet, Ingrid en Jaap de Jong
Tom en Marlies
Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen. Nogmaals dank.

Groetjes, Tom en Marlies
Jaap en Ingrid
Beste Thijs, zoals je weet en ervaren hebt, hebben wij 14 mei een geweldige huwelijksdag gehad. Het feest was prachtig, waar jij als DJ en de band Amigos Latinos ons en onze gasten een schitterende avond hebben bezorgd. Geweldig, wat was het prachtig in De Rode Hoed in Amsterdam. Hartelijk dank, ook voor de goede organisatie vanuit jouw kant! We hebben veel complimenten over de band gehad, wat deden jullie het goed, mooi hoor!!!

Hartelijke groet en nog als dank, Jaap en Ingrid
Vanessa van Deurzen
Het optreden was ontzettend leuk we hebben genoten! Het was een mooie en vooral erg warme dag! Helaas was het weer erg onzeker en zorgde dit voor wat paniek aan onze kant toen het begon te regenen, maar de dames hebben dit super opgelost en zijn akoestisch verder gegaan! Helemaal top! Er staan filmpjes op youtube onder de naam voorne in stelling en zodra ik de foto's binnen heb zal ik er een aantal aan je doorsturen.

vriendelijke groeten,

Vanessa van Deurzen
Museumcoördinator
Saleza-TWECS
Denise
Dag Thijs, Ontzettend bedankt dat etno mediterano op onze bruiloft heeft gespeeld! Voor een Bosnisch-Nederlandse bruiloft was ik op zoek naar een band die ook Bosnische liedjes kan spelen. Ik kwam al snel uit bij 'etno mediterano'. Ik had ze nog niet voor de bruiloft live horen spelen maar op de bruiloft hebben ze alles waargemaakt waar ik op hoopte! Zij wisten 'muziek' in te zetten als een verbondenheid tussen twee culturen. Nederlandse en Bosnische mensen die elkaars taal niet spreken en elkaar nog niet allemaal kenden, stonden samen op de dansvloer te dansen, hand in hand! Vakkundig, sfeervol en flexibel, echt super! Dat de feestavond op de bruiloft zo geslaagd is geweest en voort zal leven als een prachtige herinnering is mede dankzij Etno Mediterano en Muziekburo. Daarvoor enorm bedankt!!

Als de Bosnische familie weer in Nederland is, en er weer iets bijzonders is te vieren hoop ik dat etno mediterano weer voor ons zou willen spelen.

Nogmaals super, super bedankt!!

Groetjes Denise
Jeroen en Heidi Zeegers
Wij hebben met Planet acoustic een super gezellig en onvergeetelijk feest gehad, een superband, deze avond zullen wij niet snel vergeten. Het enthousiasme van de bandleden was geweldig en zorgde ervoor dat iedereen een onvergetelijk avond had.

Groeten Jeroen en Heidi Zeegers
Marion Heitkamp
Het was een geweldige middag. Het weer was prachtig, dus we zaten heerlijk buiten. De muziek vond dat ook geen probleem. Ik vond de muziek - en zo ook alle gasten - helemaal geweldig. Een fantastisch duo, een geweldige uitstraling, prachtige muziek en prachtige stemmen. Beter kon het gewoon niet. Het maakte de dag helemaal af.

Als weer eens wat te vieren is, weten we de weg. Groet, Marion Heitkamp
Raymond en Cuny Kluin
Het feest was een enorm succes, het viel ons mee dat het dak er nog op zat :-) Toen het eenmaal op gang was hield het ook niet meer op, de dansvloer was de hele avond gevuld. We hebben na afloop ook bijzonder veel leuke reacties gehad op de band, iedereen vondt het echt fantastisch! Van te voren hoop je toch dat iedereen het na zijn zin heeft op het feest, maar dit overtrof echt onze verwachtingen. Over ons feestje zal nog lang nagepraat worden.... Morgen vertrekken wij naar Bali voor een aantal weken, even lekker nagenieten. Nogmaals bedankt voor een topfeest!

Groeten, Raymond en Cuny Kluin
Rita Fruytier
Dag Thijs. Gisteravond is Duo Guy Lejeune bij ons feestje geweest in Hotel Golfzang in Egmond aan Zee. Zij hebben er een onvergetelijke avond voor ons gemaakt, dank je wel dat jij dat voor ons geregeld hebt. Thijs we gedanst en gezongen en ze hebben op alles en overal op ingespeeld geweldig. Thijs de heren zingen en spelen geweldig en je kan ze aan recommanderen hoor, ik heb er veel vraag naar gehad.

BRAVO DANK JE WEL, en doe de heren de groeten van mij.

Beste groet.
Rita Fruytier
Egmond aan Zee
Gemeente Breukelen
Tenslotte werd de avond opgeleukt door de aanwezigheid van de sneltekenaar-komiek Frank Los. Met zijn komische uitspattingen won hij ieder om zijn vinger. Hij had dan ook snel een kring van enthousiaste collega's om zich heen verzameld die nieuwsgierig waren hoe hun collega op papier gezet werd! De lachsalvo's om zijn hilarische gedichten en uitspraken waren dan ook niet van de lucht! Mvg F.H. Menke
Martin van Es
Dag Thijs. Het optreden van Duo Dutilh was geweldig, ze voelden de sfeer zeer goed aan en zijn uitstekende muzikanten. De betaling wordt dinsdag bij mij afgeschreven.

Hartelijke groet, Martin van Es
Pest Control News Benelux
Alles prima verlopen gedurende onze beurs. Gedurende de dag stond Jill de gasten weer met stijl en verve te tekenen, zij is een fantastische vrouw om mee te werken. Veel sociale vaardigheden en wat uiteraard ook belangrijk is met veel vakkennis . Vele relaties zijn weer naar huis teruggekeerd met schitterende karikaturen van hunzelf.

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Rob en Wytske Klatten
Na dagenlang op internet gezocht te hebben naar een band voor ons 50-jarig huwelijksfeest, is de keuze gevallen op Ayesha en haar band. De presentatie en het genre spraken ons direct aan. We kenden Ayesha niet, dus we waren erg benieuwd naar hun live optreden bij ons. Wat een positieve verrassing is het geworden! Ayesha wist met haar keuze van de nummers precies de sfeer te bereiken die paste bij het feest. Daarbij zong ze ook enkele nummers die persoonlijk aan ons als bruidspaar gericht waren. Met haar professionaliteit en innemendheid heeft zij met haar band ons een onvergetelijke avond bezorgd. Het was top! Ook van onze gasten niets dan lof voor Ayesha en haar band. Het is ook fijn dat het volume niet te hoog was, zodat je nog een normaal gesprek kon voeren. Meestal is dat wel anders.

Naast de positieve ervaring met Ayesha en haar band, is ook een compliment aan de bemiddeling van Thijs Verwer op zijn plaats. De wijze waarop alles is geregeld en de goede communicatie gaven een geruststellend gevoel in de aanloop naar het feest.

Ayesha, leden van de band en Thijs: Hartelijk dank voor een fantastische avond!

Rob en Wytske Klatten
Monique Foppen
Dag Thijs. Wil je namens ons nogmaals Sunny up bedanken voor hun geweldige optreden gisteren op ons feestje? We zijn ontzettend tevreden en hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de muziek. Wat een leuke mensen en geweldige muzikanten, helemaal top!

Met vriendelijke groet,
Monique Foppen en Nicole Stoffels
Twan Mulder
Ik ben heel tevreden over het optreden op 26 april. Het was een gezellig feest! Hartelijk dank en wie weet bel ik je weer bij gelegenheid van een ander feest.

Met vriendelijke groeten, Twan Mulder
Pest Control News Benelux
We wilden na de Gipsy Queen weer wat anders en dat is natuurlijk altijd een gok. De eerste kennismaking met jullie trio gaf onmiddellijk al een klik en deze positieve 1e indruk werd alleen maar verstevigd gedurende de avond. Iedereen en ook de organisatie) was vol lof over jullie optreden. Precies zoals wij het willen. Actief met onze gasten en iets terug tredend als dat nodig was. Een geweldige avond met jullie gehad Thijs. Groet je broers van mij. We gaan volgende week evalueren en een nieuwe datum vastleggen voor 2018. Ik kom zeker bij je terug om dit met je te bespreken Thijs.

Rinus van Zanten
Pest Control News Benelux
Sebastiaan Oudshoorn
Hallo Thijs,

Het is allemaal meer dan prima verlopen. Wat een goede muzikant is dit zeg!!! De muziek was ook perfect afgestemd op de sfeer en dat hij "ons" nummer speelde van Babylon was de kers op de taart!!

Er zullen wel meerdere aanvragen komen aangezien er nog een paar feestjes gepland staan in de familie.

Met vriendelijke groet, Sebastiaan Oudshoorn
Daan en Mary
Na te zijn bijgekomen van alle emoties en verrassingen van afgelopen vrijdag willen we Wantoo Dance bij deze bedanken voor de geweldige muziek die ze hebben gespeeld. We hebben heel veel positieve reacties gehad en iedereen was onder de indruk van Evelyns stem. We hebben heel erg van jullie genoten!

Daan en Mary
Geert en Josje
We hebben bijzonder van jullie spel genoten op onze bruiloft, en heerlijk op jullie muziek gedanst! Onze bruiloft was een dag als uit een sprookje zo mooi, en daar hebben jullie een belangrijk steentje aan bijgedragen! Hartelijk dank daarvoor. Van jullie cd hebben we tijdens onze vakantie nog genoten.

Met hartelijke groet, Geert en Josje
Nikola
Beste Thijs,

Excuses voor de late reactie, wij waren op vakantie. Etno mediterano was echt fantastisch! Absoluut niks op aan te merken. Prachtig gezongen en erg vriendelijk. Van onze gasten hebben wij ook complimenten ontvangen. Wij kijken terug op een erg mooie dag met erg mooie muziek.

Groet,

Nikola
Harry en Irma
Hoi Thijs, Ik wil je even laten weten dat we gisteravond ontzettend hebben genoten van de muziek van Sunny Up. Het was precies de setting zoals we voor ogen hadden en super gezongen en afwisselend gespeeld. Lekkere akoestische muziek op de achtergrond waar iedereen van heeft genoten, zowel kletsend aan tafel met elkaar als op de dansvloer. Wij kijken er in ieder met een zeer voldaan gevoel op terug. Ook van onze gasten kregen we zeer enthousiaste reacties over de muziek. Wil je Sunny Up nogmaals hartelijk bedanken en wie weet ... tot ziens bij een andere gelegenheid.

Groetjes, Harry en Irma
Tom en Marlies
Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen.

Nogmaals dank. Tom en Marlies
Kevin en Heleen
Dag Thijs, De hele dag was geweldig, maar het feest 's avonds met Café Bellevue kon echt niet stuk. We zijn allebei ontzettend blij dat we jullie geboekt hebben om te spelen op onze bruiloft. Het was precies wat we allebei wilden: swingende muziek van een te gekke band en iedereen van begin tot het eind op de dansvloer! Gewoon geweldig!

Als we nog eens wat te vieren hebben weten we jullie te vinden.

Groeten van Kevin en Heleen
Akke en Ton
Wij kijken terug op een super dag en waren bijzonder blij met onze keuze voor A-tune. Fantastische muziek, meedenken in het programma, plezier onderling tijdens het spelen, aanspreekbare en hele aardige persoonlijkheden. Ook onze gasten waren happy en onder de indruk. Bevelen jullie aan iedereen aan, en zullen direct aan A-tune denken als we weer iets te vieren hebben.

Onze grote dank, Akke en Ton
ABN Amro
De leden van trio mediterano hebben erg mooi gezongen en gespeeld tijdens het symposium. We zijn erg tevreden tevreden en veel positieve geluiden gehoord over de muziek. Dank voor de prima bemiddeling en wie weet tot een volgend symposium!

Met vriendelijke groet,
Jeroen de Geer
ABN Amro
Gemeente Amsterdam Afvalservice West
Je was waanzinnig en wist iedereen te boeien. We moesten even aan je wennen, maar mede door jou werd onze personeelsavond tot een fantastische feestavond. Waarvoor dank, Directeur G. Wiggers
Bob
We hebben een schitterende bruiloft in de tuin gehad! En de DJ was fantastisch!! Een hele leuke kerel. En ook voelde hij perfect aan welke nummers goed ontvangen werden door de menigte. En dat hij mobiel is geeft net die extra fibe die bij een tuinfeest perfect past. We waren dus zeer onder de indruk en willen je bedanken voor deze aanbeveling!​ Gr Bob
Ideke van Haren
Beste Thijs. Hele enthousiaste reacties van de gasten gekregen! Waar hebben jullie die muziek toch vandaan en schitterend dat ze zo van tafel naar tafel spelen, zo kun je toch nog praten en er is ook gezellig wat muziek op de achtergrond.

Bedankt voor je organisatie en fijn weekend. Wie weet tot ooit!

Gr. Ideke van Haren
Margot Venner
We zijn zeer tevreden. Blue Beat heeft ontzettend mooi gespeeld en heeft ook heel goed ingespeeld op het publiek. We zijn dus heel blij met onze keuze. Ik heb een foto bijgevoegd en betaal zo meteen de rekening.

Met vriendelijke groet, Margot Venner
Hennie Timmers
Alles is goed verlopen de 12e januari, de muziek was prettig aanwezig, maar wel op de achtergrond; precies wat mijn schoonouders wilde, dus... prima!

Bedankt voor de prima service, blij dat we toch nog (op het nippertje) op Hans konden rekenen.

Groetjes, Hennie Timmers
Miranda
Ik wil jullie nog even laten weten dat ik jullie optreden afgelopen zondag echt heel goed vond. Het was precies waarop ik gehoopt had. Mooie muziek en ook dansbaar. Ik kreeg er ook veel leuke reacties op van mijn gasten. Hopelijk was voor jullie ook alles naar tevredenheid? Heel veel succes en nog meer mooie optredens, bedankt jongens!

Hartelijke groet, Miranda
Lighthouse club Flevoland
Het was echt klasse, helemaal wat ik ervan gehoopt had. Klassiek gitaarspel, ontroerende Franse chansons, bekende pop muziek, een zelf gecomponeerd lied, ook een paar nummers gezongen terwijl we aandachtig naar hem luisterden: ja, iedereen vond hem klasse. Een paar deelnemers overwegen om hem ook voor eigen feestelijkheden te vragen. En hartelijk dank voor de bemiddeling! Al met al een 100% goede ervaring!

Groet, Eric namens Lighthouse club Flevoland
Rijnijssel College Arnhem
We hebben een fantastische bijeenkomst gehad en zijn zeer content de bijdrage van Café Bellevue hieraan. Waarvoor nogmaals dank! De persoonlijke benadering, flexibiliteit over het evenement en interactie met de bezoekers/studenten was erg leuk. Een collega van het cluster welzijn heeft jullie contactgegevens gevraagd, dus wellicht worden jullie nog benaderd. Een compliment.

Ik wens jullie fijne dagen en alle goeds voor 2016. Wellicht tot een volgende keer!

Met hartelijke groet,

Doreen Borneman
Beleidsmedewerker Marketing & Communicatie
Rijnijssel College Arnhem
Ministerie van Defensie
Bedankt voor de ondersteuning met het Jackbox duo, ze hebben geweldig gespeeld op de avond en we hebben genoten van ze. Het is prachtig zoals ze tussen de tafels door lopen en ondertussen kerst muziek spelen op een volume waarbij je gewoon kunt praten ook al staan ze aan je tafel te spelen. Tevens was er in de pauzes goed op te dansen en leuk om naar te luisteren, ze spelen van alles. Kortom het is een prima stel muzikanten die de sfeer in een feest goed kunnen maken. Ik zou ze graag voor een volgend feest weer uitnodigen of aanraden aan andere feesten. Prima muzikanten.

Groeten, Ton Portenge
Centrum voor Mens en Luchtvaart
Koninklijke Luchtmacht
Ministerie van Defensie
Vera & Charles
Het optreden van trio Amigos Latinos was in een woord: geweldig en wij en al onze gasten hebben zeer genoten ! Wil je de heren aub nogmaals heel hartelijk bedanken? Onze huwelijksdag was een grote droom, zooooo moooi !!!!

Wellicht tot een volgende keer, we hopen het en gaan ervan uit.
Met vriendelijke groet en fijne feestdagen gewenst,

Vera & Charles
Het Concertgebouw
Jullie optreden werd zeer gewaardeerd. Het paste uitstekend in de setting van de G&T bar. Helaas lukte het niet om Jose James los te weken van de dames anders had hij vast een nummer meegezongen.

Dank je wel voor jullie en muzikaliteit en flexibiliteit graag tot een volgende keer in Het Concertgebouw!

Hartelijke groet en fijne feestdagen
Caroline van den Ende
Hans en Elsbeth
Wij hebben dankzij the Berley Brothers een topfeest gehad! Jullie voelen de sfeer goed aan en maken leuk contact met de gasten. Het regelmatig verplaatsen werkte ook uitstekend. Kortom, een groot succes, en dank voor jullie muziek. Ga zo door....

Hans en Elsbeth
Sjoerd en Henriët
Iedereen was onder de indruk van jullie duo. Met elkaar hebben we een feestje neergezet en we hebben onwijs genoten. En nu door met de kekke schoentjes naar onze tinnen bruiloft? Voor iedereen die van muziek houdt zijn deze mannen fantastisch.
Enova
Het is allemaal perfect verlopen en we hebben uitsluitend positieve reacties gekregen van de bezoekers. Ik was zelf zeer onder de indruk van het maatwerk dat geleverd is: uit de kunst!!Met vriendelijke groet, Harma Barelds - adviseur Enova
Kees Verster
We hebben zaterdagavond genoten van Blue Beat. Ze leverden een belangrijke bijdrage aan het succes en de sfeer van de avond. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden en hebben aan alle verwachtingen voldaan. Van vele gasten kreeg ik complimenten - die dus allemaal voor hen zijn!

Succes verder en hartelijke groet, Kees Verster
Elise Roeleveld
Beste Thijs, het was een supergaaf feest en de muziek was helemaal geweldig, precies zoals ik gehoopt had dat het zou zijn. Ze voelden de sfeer erg goed aan. In het begin op de achtergrond. En daarna hebben we er zelfs nog op gedanst! De muziek en de zang vonden wij heel goed. En Jean en Rob zijn erg aardig! Ze hebben volgens mij ook veel meer gespeeld dan was afgesproken. Kortom: niets dan lof. Ik wil jou bedanken voor je bemiddeling. Het was erg prettig om elke keer je mails te krijgen en precies ook op de momenten dat ik inderdaad vragen had. En eigenlijk heb je mij ook de tip voor het duo Dutilh gegeven. Dus nogmaals veel dank daarvoor en mochten we weer eens een feest met live muziek organiseren, dan weten we waar we moeten zijn!

Groeten, Elise Roeleveld
Ed Tonissen
Hallo Thijs, De muziek was geweldig. Het was precies zoals ik het in gedachten had. Ze speelden leuke muziek en niet te hard waardoor iedereen kon praten met elkaar en ook lekker kon dansen. Alleen heb ik geen een nummer van Simon en Garfunkel gehoord, vooral muziek van de Stones en zelfs Pink Floyd, ook helemaal goed. Kortom ik heb een geweldige verjaardag gehad en je kunt de complimenten aan de jongens overbrengen!

Met vriendelijke groeten, Ed Tonissen
Rob en Yvette
Wij zijn buitengewoon tevreden met het optreden van Wantoo Dance op onze bruiloft. Aan het begin werd er rustige muziek gespeeld zodat we uitgebreid de avondgasten konden begroeten en later op de avond hebben we lekker kunnen dansen. De zangeressen zijn echte nachtegaaltjes en de bandleden waren ook erg goed. We kregen dan ook heel veel complimenten van de gasten, onze avond was echt top. Ontzettend bedankt Wantoo Dance!

Groetjes Rob en Yvette
Sylvia
Hallo Thijs, Het was heel geslaagd. Iedereen heeft er ontzettend van genoten en mijn moeder (daar draaide het tenslotte om) zeker ook! We hebben de band uitgebreid bedankt op de avond zelf. Wie weet komt er nog eens een gelegenheid waar we een bandje voor nodig hebben. We zullen dan zeker overwegen Terra nova musika opnieuw te boeken.

Groet, Sylvia
Peter Boorsma
Hallo Thijs, Mijn vrouw en ik hebben genoten van het optreden van Frutta Fresca. Alles is verlopen zoals ik had verwacht en wij willen de bandleden bedanken voor de prettige avond die zij met hun muziek hebben bezorgd.

Groet,

Peter Boorsma
Elisabeth de Nooijer
Dag Thijs, het is zeker goed verlopen! Het optreden van Fruitig & Fris viel erg in de smaak bij onze gasten. Ook na afloop hebben we nog veel reacties gehad dat de muziek zo leuk was.

Met vriendelijke groet, Elisabeth de Nooijer
Ministerie van Landbouw
Er zijn vele leuke karikatuurtekeningen door Frank gemaakt en zijn verhalen en gedichtjes die hij tussentijds vertelde hebben het feest een extra lach gegeven. Mvg, Jasper Braks
Evelien en Erik
Wij waren allebei erg tevreden en blij met Etno Mediterano! Echt goeie muzikanten die op onze avond aan een ontspannen sfeer hebben bij gedragen, en lekker hun bijzondere liedjes speelden, waarop soms wel en soms niet gedanst werd. Precies zoals we gehoopt hadden! Van meerdere gasten op ons feest kregen we complimenten over de keuze voor deze band. De combinatie van gitaar, accordeon en saxofoon geeft de band iets onalledaags, maar werkt ook bij de bekende liedjes erg goed. Buitengewoon vriendelijke en charmante mannen ook, met hun snorren, baardjes en hoeden! Kortom, zoals we bij het afscheid al zeiden: over 10 jaar nemen we ze weer! : )

Als je dit aan de bandleden wilt doorsturen, graag! Mocht je bovenstaande geheel of gedeeltelijk willen citeren voor je website: prima!

Goede groet, Evelien en Erik.
Eduard Meurs
Mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten van jullie optreden in Amersfoort, we hopen dan ook dat je gauw een nieuwe cd op de markt brengt zodat we ook thuis van jullie geweldig mooie muziek kunnen genieten.

Nogmaals hartelijk dank xxx Eduard Meurs
Marlies & Marc
Hallo Thijs! Bedankt voor de makkelijke communicatie vooraf, de adviezen die je hebt gegeven en natuurlijk voor het maken van de muziek!! Over Vera 'und' Friends ;-) Vooraf waren wij zijn zo ontzettend blij dat wij jullie via Muziekburo hebben gevonden en dat jullie konden spelen op ons feest .... Maar als de verwachtingen dermate hooggespannen zijn, kan het soms tegen vallen .....

Gelukkig hebben we hier te maken met echte vaklieden en hebben jullie alles overtroffen! En je stem Vera.... wat een talent!!!

Jullie band bracht een prachtige sfeer met zich mee en daardoor hebben onze gasten en wij buitengewoon genoten op ons bruiloftsfeest. Wij zijn nog steeds zeer content dat we jullie hebben gevonden en dat jullie voor ons konden spelen - echt een droom!

Vera and Friends, een echte aanrader!!!

Liebe Grüss, Marlies und Marc
Stichting "de Haagse scholen"
Allereerst hartelijk dank voor jullie bijdrage aan het lustrumfeest van 4 oktober. Het was een zware klus om zoveel mensen veel te snel in de juiste positie op de juiste plek te krijgen (sommige foto's zijn het bewijs ervan ;-) en jullie hebben dat geweldig gedaan! Ook de ingreep rond 20.00 uur toen jullie het heft in handen namen bij de afsluiting in de grote zaal kwam erg goed uit. Dat bewijst jullie (ik durf het haast niet te zeggen) invoelend vermogen op dat moment.Nogmaals dank!!Rob Smit - Stichting "de Haagse scholen"
Sander Wijman
Alles is naar wens verlopen; precies de juiste muziek voor ons! Niet overheersend (er kon nog verstaanbaar gesproken worden), herkenbare beach-sound, melodieus en fijne muzikanten. Kortom, veel gasten informeerden naar de band!

Mvrgr, Sander Wijman
Arina en Jaap
Bij deze wil ik jullie nogmaals danken voor jullie bijdrage aan een super feest avond! Mooie opbouw met een rustig begin om vervolgens toe te werken naar een climax met iedereen op de dansvloer. De vele bedankjes die wij krijgen hebben het zonder uitzondering over een "top band" ! Onze vrienden en wij zelf niet in het minst hebben een onvergetelijke avond gehad. Wij zijn nog volop aan het nagenieten!

Hartelijke groet mede namens Arina, Jaap
Jan Schols
We hebben inderdaad een fantastische dag achter de rug. Leuke feestgelegenheid, opgewekte gasten en al met al ook nog mooi weer. De band was geweldig; Leuke mensen, prima performance en uitsluitend positieve reacties van de gasten. Ik denk dat ze zelf ook een goede middag achter de rug hebben; ze waren onderdeel van het gezelschap en konden zich vrij bewegen en "meevieren" .Dank voor de bemiddeling en ik weet jullie te vinden voor volgende gelegenheden!!

Vriendelijke groeten, Jan Schols
Eprom-organisatieadviseurs
Cabarettrio de Gemeentereiniging, dat de hele middag al moeite had gehad om hun grappen binnensmonds te houden, liet aan het eind van de middag nog even zien dat het vakjargon van personeelsfunctionarissen en adviesbureaus onvermoed grappig kan zijn. Verkleed als schilder klaagden dat zij het niet moesten proberen om een "transparante verflaag op een gebouw aan te brengen". Over transparant werken: "Dat is een ambtenaar die wel werkt, maar waar je niets van merkt." Met de afsluiter kon iedereen het eens zijn: "Het gaat erom dat je lol in je werk hebt!"

Eprom-organisatieadviseurs
Universiteit Nijmegen
Dag Thijs, Alles is zo goed verlopen dat ik de vrijdag erna in iedere geval een vrije dag moest opnemen. Teveel koffie gedronken waarschijnlijk. Welnu: het feestje was natuurlijk een gigantisch succes. In de eerste plaats door het mooie weer. Dat is altijd een gok. In de tweede plaats door jullie, de magic panini brothers! Maar dat was geen gok, dat wist ik al van tevoren. Ik kan me geen personeelsuitje van de universiteit herinneren waar zo veel gelachen is. Ik hoor hier alleen maar lovende woorden.

Nogmaals bedankt.

Sjaak.
Bas en José
Een late reactie maar niet minder gemeend. Planet acoustic was geweldig. Ze voelden precies aan wat we wilden (rustige start en daarna swingen!). De akoestiek in de Proosdij was geweldig goed. Niets dan lof; een aanrader voor elke bruiloft.

Bedankt! Groeten, Bas en José
Jelle Kuijper
Ondanks het natte weer hebben wij een ontzettend leuk feest gehad. Mile viel erg in de smaak en speelde goed in op de sfeer in de zaal. Precies wat ik had gehoopt. Mooie stem en gitaarspel en de opgevoerde repertoire precies goed, lekker rustige nummers waar bij gepraat, maar toch ook op gedanst kan worden. Op het eind van de avond toch nog de tafels aan de kant en de beentjes los.

Geweldig.Mile bedankt!

Jelle Kuijper
Petra van Houtum
Hoi Thijs, Wij hebben genoten van ons feest op 30 aug. jl. ....! De muziek die jullie brachten maakte het feest een extra gezellig en feestelijk tintje.! Veel mensen voelden zich "zeer vereerd" en werden nog emotioneler en romantischer toen jullie aan "hun" tafel wat kwamen zingen. S 'Middags was er een troubadour, wat toen toepasselijk was omdat de mensen elkaar net hadden ontmoet en elkaar veel te vertellen hadden. Jullie als trio maakte de middag/avond vrolijk en feestelijk. We zijn blij dat we jullie gekozen hadden, want voor deze doelgroep was het prettige muziek, met herkenbare liedjes..!! De kleding was ook mooi en toepasselijk.! Veel bezoekers lieten aan ons horen dat ze genoten hadden van de muziek, en zij vertelden dat dit het feest "af" maakte. En dat vinden wij ook...! Velen vroegen ook naar jullie adres, dus daar horen jullie nog wel wat van denk ik.! Ook fijn dat we het weer mee hadden, en dat we konden genieten van de mooie tuin. Het blijft voor ons een mooie herinnering. Wij wensen jullie veel succes, en ook namens mijn partner HARTELIJK DANK..!!

Hartelijke groeten, Petra van Houtum
Tania en Kris
Hallo Thijs. Het was zeker en vast geslaagd! Jullie waren geweldig! De eerste twee delen van jullie optreden was iedereen het erover eens dat jullie een super band zijn met een prachtige muziekkeuze! (Dat was de reden waarom we jullie ook gevraagd hadden natuurlijk! ) Maar de mensen op de dansvloer krijgen is op een vroege zaterdagavond blijkbaar niet zo evident. Belgen zijn wat terughoudender zeker? ;) Maar eens ze de durf hadden, en wellicht ook de nodige glaasjes op, was het top!!!

We hebben ons zelf goed geamuseerd en echt iedereen was enthousiast, ook diegene die zelfs buiten de tent stonden. Jullie muziekkeuze werd door iedereen met enthousiasme onthaald. Ons kinderen waren tevens zeer enthousiast en vonden het allemaal best imposant. Jullie hebben ons ,en onze gasten, een toffe avond bezorgd, met ‘onze’ muziek, toffe sfeer gebracht, … dikke merci aan jullie allen!

Bij een volgend feestje denken we absoluut terug aan planet acoustic! En hopelijk komen jullie al eens in de regio optreden zodat we jullie nog eens kunnen horen en zien. De contactgegevens gaan alvast rond :-)

Dankjewel alle vier!!!!!
xxx

Groetjes,
Tania en Kris
Natascha en Nicolai Nomden
Wij willen jullie bedanken voor jullie geweldige optreden. We zijn super tevreden en hebben enorm van jullie genoten! Iedereen vond jullie supergoed. Lekker sfeertje en de afsluiting bij het kampvuur onder de sterren en bij volle maan sloeg natuurlijk alles! Heel erg bedankt dat jullie er waren! Is de terugreis goed verlopen?

Groetjes Natascha en Nicolai Nomden
Yvonne van der Maaten
Ik wil je nog even mijn complimenten geven over het feest op 21 augustus in Delft, voor Frank en Miriam. Jij was met je muziek en de manier waarop je je door het feest bewoog echt de gangmaker en de sfeermaker van het feest. Je hebt er echt voor gezorgd dat er een perfecte sfeer was!

Groetjes, Yvonne van der Maaten.
Tjitske
De bruiloft was super leuk en Sunny Up heeft het fantastisch gedaan. Ging helemaal goed! De nummers kwamen in het kerkje heel mooi uit. Dankjewel voor de organisatie.

Groet, Tjitske
Harrold de Haan
Cocktail Nuts voelen goed aan wanneer ze zich wat op de achtergrond (moeten/kunnen) houden en wanneer er behoefte is aan entertainment. Leuk duo en daarnaast ook nog mooie stemmen! (niet onbelangrijk :p) Sfeermakers!

Mvg Harrold
Ria en Wim van Wesemael
Wij kijken terug op een mooie feestdag met Café Bellevue. Jullie optreden heeft daar ook zeker erg aan bijgedragen. De reacties die we kregen waren erg lovend. We hopen dat jullie goed zijn thuis gekomen en dat jullie ook een beetje genoten hebben van ons feest en van de reis naar het hoge noorden.

Vriendelijke groeten, Ria en Wim van Wesemael
Richard & Karin
Wat aan de late kant - maar daardoor niet minder gemeend - willen we Gipsy Queen ongelooflijk bedanken voor de geweldige bijdrage aan ons huwelijk vorige week vrijdag. Wij hebben heel erg van jullie genoten en zoals we om ons heen gehoord hebben gold dat voor iedereen die erbij was. Het paste helemaal in ons plaatje en jullie zijn écht super. Nogmaals heel veel dank voor jullie enthousiasme en - als het aan ons ligt - zeker tot een volgende keer!

Lieve groeten, Richard & Karin
Casper
Excuus voor de late reactie, maar we waren op reis. We hebben erg genoten van de band en al onze gasten ook. Meerdere hebben gevraagd hoe we ze gevonden hadden. Mede dankzij het Muziekburo hebben we een geweldige dag gehad.

Groeten Casper
Andre en Anita Willems
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige muziek en sfeer die Lady Groove op ons feest heeft gebracht. Wij hebben mede hierdoor een super avond gehad. Ook kregen wij veel complimenten over de muziek van onze gasten. Gewoon een superband!

Groetjes Andre en Anita Willems
Arnoud en Esther
We zijn gisteravond terug gekomen van ons huwelijksreis. Het was een grandioos feest, het was werkelijk fantastisch. Wij en onze gasten hebben enorm genoten. Voor een volgend feest zullen we zeker weer contact opnemen!

Bedankt, en tot ziens, Arnoud en Esther
Marike
Het was een erg leuk optreden, precies zoals bedoeld! Hans heeft zelfs CD's verkocht. Nog bedankt voor de geboden flexibiliteit van jullie kant. Ik heb het bedrag inmiddels overgemaakt.

Hartelijke groet, Marike
Diana en Theo Nijentap
Dank je Thijs. We hebben een fantastische avond gehad en volop genoten van de mooie muziek!!!!!!!

Hartelijke groet, Diana en Theo Nijentap
Marco
Het was een geweldige dag mede door de muzikale omlijsting van duo Jean Dutilh. Precies wat we zochten. En ook onze gasten waren goed te spreken over de muziek en hebben er voor zover ik mensen al gesproken heb erg van genoten. Dus al met al een succes.

Verder zijn we net terug van een witte broodsweek in Rome, dus we zullen nu het resterende bedrag aan je over maken.

Bedankt voor het regelwerk en de goede service.

groet marco.
Henk van den Berg
Alles is prima verlopen en wij vonden The Oldies steengoed. Precies wat wij wilden, uitstekende vakmensen en bijzonder aardige kerels die de juiste muziek speelden en de sfeer exact aanvoelden. Ook Frank Los heeft een sfeerverhogende bijdrage geleverd aan het feest. Dus wij zijn meer dan tevreden.

Bedankt voor jouw inspanningen in deze en wellicht tot een volgend contact.
Met vriendelijke groet, ook namens Gonnie.
Henk van den Berg
Monique en Marcel
Iedereen was razend enthousiast over Brogans Bar. Zij hebben geweldige muziek ten gehore gebracht. De violiste wekte verbazing, echt geweldig! En het plezier straalde er vanaf en dat werkt door naar het publiek. Absoluut een aanrader. Het was voor ons een fantastische avond. Nog heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

Monique en Marcel
Ministerie van Financiën

Bij deze willen we u bedanken voor uw bijdrage aan onze personeelsdagen. Tijdens het diner en de feestavond heeft u op creatieve en pakkende wijze van zich doen spreken. Uw aanwezigheid, performance, karikaturen en het opzoeken van de grens van het toelaatbare hebben geleid tot veel vermaak en gelach. Als organisatie van de personeelsdagen van de Auditdienst Financiën hebben wij uw satire hoog gewaardeerd en naar onze mening de overige aanwezigen ook.

Hoogachtend,
E.H. de Oude-Hendriks -
Personeelsvereniging Ministerie van Financiën
Hans en Friedy
Wij hebben zeer genoten van onze feestavond. De muziek, jullie dus, kon niet beter. Van alle reacties die wij tot nu toe hebben gehad, sprak iedereen over de geweldige band die wij hadden gecontracteerd. Heerlijke muziek en een geluidniveau zodanig dat toch iedereen prettig met elkaar kon praten. Van ons had Acoustic Avenue (voorheen table for two) nog wel een uurtje door mogen spelen.Kortom klasse!

Hartelijke groeten, Hans en Friedy
Anke en Arjan
Hoi Lady Groove! We willen jullie nog even bedanken voor de geweldig goede muziek op onze bruiloft! We vonden het zelf helemaal top en iedereen die we na de tijd spraken vroeg waar we die geweldig goede band vandaan hadden.

Groeten, Anke en Arjan
Kjeld en Valeska Hoogveld
Het was inderdaag een geweldige dag! Mooi weer, stijlvol, sfeervol, smaakvol en iedere ging 's avonds helemaal op in de muziek van Lady Groove !!!!!!!!!!!!!! De afwisseling van rustige nummers met piano, gitaar en zang was overweldigend, iedereen klapte direct mee! De vlotte nummers op de dansvloer zorgde er voor dat niemand reageerde op het verzoek om aan het nagerecht te beginnen! Pas toen er een verschrikte reactie kwam dat het ijs begon te smelten kwam er reactie en actie! Het gemak waarop meegespeeld werd met mensen die een voordracht deden en het enthousiasme waarmee alles gebeurde maakte dat het echt een dag was om nooit te vergeten!!!!!!!!!!!!!!!!

Groeten, Kjeld en Valeska Hoogveld
Cornely & Gijs
We zitten nog tjokvol endorfine van een ge-wel-dige dag met, dat kan ik toch rustig stellen, jullie als hoogtepunt. We hebben niets dan lof gehoord en alles in een lichte roes beleefd. Voordat ik verzand in superlatieven wil ik jullie gewoon heel erg bedanken voor de mooie, passende en ook wel emotionele muziek. Ook namens Cornely!

Wie weet tot ziens, jullie hebben er namelijk een hele hoop mondtotmondreclame bij ;)

Liefs Cornely & Gijs
Kristin Schul
Dear Berkley Brothers band members, First of all, the music you make and actually you in general are super cool. We (all the people from the NIOO) enjoyed a lot to listen to you as well as to dance to your sounds on Tuesday evening (two days ago). Again thanks a lot for the great entertainment and to sweeten our evening after all the activities we did at Wilgje Buitensport. Secondly, I was a little bit rude at this evening as I asked for your card because I did not ask you for your name. I am very sorry but I hope you can still remember me and your “NIOO groupies”. ;) Since we liked you so much, as you might have recognized, we would like to listen and dance once more to your music. There is again a big common (institutional) event at the end of the year in December: the Christmas dinner. I already told you that we always try to have a band playing at such event. So, the question is now would you like to come to the NIOO in Wageningen and play some songs there? The Christmas dinner is on the 15th of December, that is a Tuesday. I hope that you do not have any booking at this day, especially not in the evening….

Looking forward to hearing from you! Best regards, Kristin
Radiotherapeutisch Instituut Vlissingen
Beste Thijs, Dank voor je bericht en het organiseren van het leuke trio Etno Mediterano. We hebben erg genoten van hun optreden. Het was precies wat we zochten; een mooie muzikale omlijsting van onze bedrijfs BBQ.

Met vriendelijke groeten, Antoinette Mulder
Managementsecretariaat Zuidwest
Radiotherapeutisch Instituut Vlissingen
Truus van Buuren
Heel erg bedankt voor jullie geweldige optreden tijdens het bruiloftsfeest van Koen en Klaske. Met jullie muziek zorgden jullie voor een supergoeie sfeer. Alle muzikanten waren uitstekend en de muziek was heel gevarieerd. Naast supermooie luisternummers (uitstekend gezongen overigens!), zaten er heerlijke dansnummers tussen. Kortom, iedereen kwam aan bod qua muziekstijl. Wat ook heel fijn was, is dat jullie onze gasten die meer dan een half uur moesten wachten tot het bruidspaar arriveerde heel aangenaam hebben beziggehouden met jullie muziek. We zijn dan ook heel enthousiast, dankzij jullie is het een grandioze bruiloft geworden!

Met een blije groet! Truus van Buuren
Chris
Ja, het was fantastisch en zelfs nog boven verwachting goed. Het is een enthousiast en veelzijdig duo. Onze gasten (en wijzelf) hebben er erg van genoten. Het weer hielp ook enorm, ze hebben steeds aan dek opgetreden.

Als ik nog een aanbeveling moet schrijven, zeg het maar.

Groeten, Chris
Sandrien en Peter
Het was een geweldig feest! Veel complimenten over de muzikanten. Ze voelden de sfeer goed aan en de dansvloer bleef gevuld tot de allerlaatste minuut. Het was een goede keuze om een percussionist erbij te hebben, omdat het hierdoor nog dansbaarder werd. Het volume was goed om te dansen en te praten. Kortom, we hebben genoten. Wil je onze complimenten overbrengen?

Groeten uit Portugal,
Sandrien en Peter
Corona en Han Bakens
We hebben het zaterdagavond al gezegd maar ik wil het nogmaals doen; de inbreng van Café Bellevue op onze trouwdag was fantastisch. Ik mag wel zeggen dat die, naast de inbreng van alle lieve gasten, bepalend is geweest voor het slagen van de avond. Het zal voor ons een dierbare, blijvende herinnering, zijn.

Met vriendelijke groet,

Corona en Han Bakens
Corry Stubbe
Gisteren hebben wij een fantastische dag gehad en dat is zeer zeker ook met dank aan het geweldige looporkest. Bij deze dus onwijs bedankt voor de snelle actie (ik weet dat eerder reserveren handiger geweest zou zijn) en doe de mannen van Looporkest streetparade de hartelijke groeten en we zullen ze zeker in gedachte houden bij het plannen van eventuele volgende evenementen.

Met vriendelijke groet,

Corry Stubbe
Office-manager Cluster Bedrijfsvoering
Vereniging van Openbare Bibliotheken
Marjan de Sterke
Alle gasten hebben mij complimenteert met de band en de muziek die ze maken. Het was een groot succes, wat ik hen ook in het bijzijn van de gasten heb gezegd. Het weer was fantastisch en zodoende konden ze buiten ( in een tent) spelen de hele avond. Anouk die inviel op Cajon was ook een fantastische aanvulling op het duo, dat samen al een topper is.

We hebben mede door de muziek een grandiose avond gehad, evenals de gasten. Ik zit niet op facebook, dus daar kan ik helaas geen bericht achterlaten.

Met vriendelijke groet, Marjan de Sterke
Martijn en Claudia Lukassen
Dag Thijs, Wat een byzondere middag hebben we gehad op de Bronckhorst hoeve in Brummen. De aanwezigheid vd berkley brothers hebben onze middag compleet gemaakt. Fantastische zang..muziek..entourage. en samenspel met onze gasten. We hebben enorm genoten. Bedankt voor een geweldige middag. Jullie waren fantastisch!

Lieve groet,
Martijn en Claudia Lukassen
Laura & Rick
Oh Berkley's it was SO great, we loved it! And so did our guests :) We didn't want it to end, everything was just great!

Thanks again and hopefully see you guys another time, it was so fun!

Laura & Rick
Stichting de Kootje Fundatiën
Namens Bert Bolkenstein en mijzelf wil ik Café Bellevue hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde avond van Stichting de Kootje Fundatien. Er is geluisterd, meegezongen, gedanst; het is een prachtige bijeenkomst geworden met bijzondere ontmoetingen, mede dankzij Café Bellevue!

Dank jullie wel!

Kind regards,

Esther van der Meulen
Personal Assistant to Bert Bolkenstein
Sheryl en Emile
Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor je optreden tijdens onze bruiloft van afgelopen zaterdag 23 mei. JE WAS FANTASTISCH!! Wat een super stem heb je, live nog weer zoveel beter dan de Youtube video's die we ervoor van je gezien hadden. Verder was het gewoon zo fijn dat je precies wist wat te doen en alles zo ontzettend soepel verliep. Als je al zoveel moet regelen voor een bruiloft is dat een verademing. And last but not least, onze gasten hebben van je GENOTEN! Iedereen sprak over je! Dus in een woord: You were THE BEST.

Thanks. Sheryl en Emile
Johan en Maartje
Hoi Thijs, Bedankt voor een ongelooflijk gave avond! Mede dankzij jou, hebben we continue met een big smile rondgelopen. Erg lekker gedanst ook en top gedraaid, lekkere stijl, prima dansbaar en iedereen vond er wat van zn gading in, zelfs in de fabeltjeskrant ;) Hoop dat je zelf ook een lekkere avond achter de rug hebt! Als we nog mooi foto materiaal tegenkomen sturen we dat zeker naar je door! Factuur is inmiddels overgemaakt. Heel veel plezier verder als Dj Thijsgewijs en uiteraard als muzikant.

Hopelijk tot ziens! Groet, Johan en Maartje
René en Nanda
Het was een geslaagd feest. Wat betreft de muziek niets dan lof, de musici waren leuk, ze dachten goed mee, speelden in op de situatie (buiten- en binnengebeuren) en pasten goed bij het feest en de sfeer die we hadden bedacht. We hebben veel complimenten gehad over de bandkeuze, veel mensen dachten dat we ze al vooraf kenden.

Bedankt voor het regelen. Als wij, of onze vrienden, weer op zoek moeten naar live muziek, dan weten we je zeker te vinden.

Vriendelijke groet, René en Nanda
BuitenBlik festival Zevenaar
Het optreden tijdens het BuitenBlik festival was heel mooi! De mensen die zijn geweest (toch overwegend wat ouderen) hebben genoten met hoofdletters. Erg leuke vrouwen ook. Hartelijk en enthousiast. Dank je wel voor de bemiddeling en wellicht tot een volgende boeking.

Groet, Jacqueline.
BuitenBlik festival Zevenaar
Anna
Het optreden was geweldig, maakte het feest helemaal af! Amigos Latinos deed het super, zeer leuke reacties gekregen en al een aantal keren het adres van muziekburo doorgegeven...!! Ik hoop dat alles ook naar wens was voor de jongens, wat betreft eten en drinken. Geef ze mijn hartelijke groeten en een volgende keer, neem ik zeker weer contact met jou, jullie op.

Veel succes verder, groeten Anna
Anneke Wiebenga
Ik heb geweldig veel enthousiaste reacties gehad over jullie optreden op 24 maart in het kasteeltje. Het is een prachtig mooie dag en avond geworden en heel veel dank voor jullie lekkere swingende bijdrage daaraan; ik kom langzaam van mijn roze wolkje af, de begane grond was wat verweg zodat het wat lang duurde voordat ik jullie mijn juichende complimenten kon toesturen, veel dank en veel groeten!

Anneke Wiebenga
Marian Classens
Recensie van Lied van de vrede, gecomponeerd door Mile Lukic, uitgevoerd samen met Colourful City koor uit Nijmegen op 05.05.2015

"Het begin van het lied met het hoge melancholische geluid en de kwetsbare bijna wenende zang van Mile gevolgd door de heldere fluittonen van Frans die de overgang maken naar een geneurie dat overgaat in de uitbundige koorzang “Vrede” alsof er met veel ongeduld op gewacht is. De blijdschap erover komt naar voren afgewisseld met opnieuw geneurie en een inzet van de bassen en tenoren, gevolgd door alle andere stemmen samensmeltend tot een uitbundig verzoek om de vrede te behouden. Mooi!"

Marian Classens
Monique
Het was een erg geslaagde borrel waarbij zelfs tijdens de laatste set de voetjes nog van de vloer zijn gegaan. Mijn vader heeft zich tijdens zijn 65ste verjaardag enorm vermaakt.

Dank voor de organisatie en de leuke samenwerking, groeten Monique
Pauline Veltman
Het was een hele leuke avond! De meiden/dames Andrews Darlings zijn fantastisch en deden ook spontaan mee aan de lindy hop dansworkshop tussen de sets. De DJ heeft daarom niet meer gedraaid We gaan de dames zeker nog een keer terugvragen want ze zijn nogmaals super en zeer muzikaal en ze verdienen een groter publiek. Ik geloof en hoop dat zij ook een leuke avond hebben gehad.

Hartelijke groet Pauline Veltman
Desso Nederland Zwitserland
Alles is naar wens verlopen, iedereen reageerde erg goed op de tekenaars en mensen stonden in de rij om ook een tekening te bemachtigen. Kortom een succes!

Vriendelijke Groeten,

Daphne Rolf, Desso Nederland Zwitserland
Jane
Ja, het was hartstikke leuk, de band speelde precies de muziek waarop ik hoopte, en heel goed. Omdat het zo'n mooi weer was hebben ze 2x buiten op het voordek gespeeld, en met name aan het begin van het feest, toen iedereen binnenkwam, zorgden ze voor de perfecte sfeer. Twee kwamen zelfs al dansend de loopplank over, op de muziek! Van de gasten ook niet anders gehoord dan hoe leuk ze de band vonden. Klezmer en een warme avond op een boot gaan heel goed samen, helemaal goed dus!

Groeten, Jane.
Luidkeels producties
Hallo Thijs, We kijken terug op een zeer geslaagd evenement in het Ziggo Dome voor Randstad, Heel veel dank voor jullie bijdrage aan dat succes! Mochten we in de toekomst nog eens op zoek zijn naar een leuk bandje dan weet ik jullie te vinden.

Groeten Bas
Luidkeels producties
Joris en Martine Oldenzaal
We willen je nog heel erg bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad tijdens onze bruiloft. Het was ontzettend gezellig en de muziek was precies waar we op gehoopt hadden. Lekker swingend met veel afwisseling en niet te hard, en dat vonden onze ouders ook heel prettig. We hebben veel complimenten gekregen van familie en vrienden, daar hoor je vast nog wel wat van. Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Groetjes Joris en Martine Oldenzaal
Sociale Zaken en Werkgelegenheid Rotterdam
Het optreden van Alphons uw butler is zeer naar tevredenheid verlopen. Op zijn eigen flexibele wijze heeft hij op de dag net iedere keer daar waar nodig de juiste accenten gelegd. Ik zal hem zeer aanbevelen bij mijn collega's. Met vriendelijke groet, Leontine Mouris
Ilse
Nou ik kan je vertellen het was geweldig! Wat een toppers die twee. Alleen maar positieve reacties van alle aanwezigen. Er zijn al een aantal mensen die naar jullie site en de site van Ben en Anton gevraagd hebben. Wie weet wat er dus nog uitkomt.

Heel erg bedankt voor jullie bemiddeling en ga de faktuur zsm overmaken.

Groeten Ilse
Jenny
Café Bellevue was super! Ik heb begrepen dat veel van onze gasten de complimenten zelf al hebben gegeven, maar ik doe het graag nog eens dunnetjes over. De keuze van het repertoire paste precies bij ons, de geluidssterkte helemaal goed. En het was prettig overleggen wanneer er wel/niet werd gespeeld in relatie tot de acts die tussendoor plaatsvonden. We zullen Cafe Bellevue zeker bij anderen aanbevelen (en ik neem aan dat onze gasten dit ook zullen doen).
Nogmaals veel dank.

Vriendelijke groet, Jenny
Rotary Enschede
Bijzonder wat je afgelopen zondag hebt toegevoegd aan onze nieuwjaarsborrel: scherpe humor, gevoelige gedichten en krachtige tekeningen. Dat alles op een hele bescheiden wijze: aanvoelen wat gewenst is: dat is jou wel toevertrouwd.
Veel dank!

Ingrid, Rotary Enschede
Shirley Middelkoop
Beste Thijs. Alles is prima verlopen. Pianist Hans is een erg aardige man; zeer bereidwillig en past zich goed aan aan het publiek. Mede door de lange kerstperiode is jullie nota nog niet door onze secretaris getekend en dus nog niet betaald. Gaat nu snel gebeuren.

Met vriendelijke groet, Shirley Middelkoop
Rosine
Het was top! Sunny Up hebben een leuke sfeer neergezet, ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Ik hoop dat ze het zelf ook leuk hebben gevonden (ondanks dat er niet echt dansers onder ons zijn ;-) ).

Hartelijke groet, Rosine
Ria Baas
Hoi Thijs,

Ja het was hartstikke leuk en de muzikanten van Duo Guy Lejeune waren zeer goed en zorgden voor een vrolijke omlijsting van het geheel. Ik wilde je nog een tip geven: In het echt zijn ze veel beter dan op de filmpjes is te zien. Dus eigenlijk doe je hen met deze beelden een beetje te kort. Ik zou aanraden om betere en duidelijker opnames te gebruiken om het te promoten!

Bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet tot horens.

Met vriendelijke groet,

Ria Baas
Mantelzorg De Medewerker
BOGO Hattum Zwolle
Hallo Thijs, ik wil jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie optreden van afgelopen woensdag. Het was super geslaagd. Veel positieve reacties gehad over de leuke muziek en enthousiaste uitstraling. Complimenten aan jullie, dank!!

Stichting Brandweeropleidingen BOGO Hattum Zwolle, Martine Damink
Gerrie van Rhoon
Heren, Gisteren heb ik van uw acties mogen genieten tijdens 'De dag van de burger'. Verrassend was al de regie richting de garderobe bij binnenkomst en ook daarna slaagde u er in het publiek spontaan te laten lachen. Een heleprestatie bij deze blauwe groep. Dankzij mijn tolk heb ik alle performances op en rond het podium moeiteloos kunnen volgen. Zelf werk ik onder andere voor de gemeente Groningen, ik zal u daar zeker aanbevelen en wie weet in de toekomst u ook zelf inhuren.Gerrie van Rhoon
Mar van der Schee
Afgelopen maandag is een top optreden geweest van The Oldies :-)
De bewoners hebben het enorm naar hun zin gehad bij het optreden.
De mannen worden namens allen bedankt, tot een volgend keer!

Vriendelijke groet,
Mar van der Schee
Humanitas Akropolis
activiteitenbegeleiding.
Silvia en Bas
Het is een heel leuk filmpje geworden van jullie en onze dochter Jara. Wij en onze gasten hebben enorm van het optreden genoten. Veel goede reacties gekregen. Bedankt voor de leuke maar vooral muzikale bijdrage aan ons feest. Veel succes in de toekomst en misschien zien we jullie nog wel ergens anders spelen.

Groeten Silvia en Bas
Jibbe en Nelleke van de Veer
Cocktail Nuts is een verrassend duo die erg leuk muzikaal en afwisselend de avond hebben ingevuld. Ze kunnen goed inschatten wanneer ze welk nummer moeten inzetten bij de situatie en ze maken er een leuk feestje van. We hebben een super leuke avond gehad.

Jibbe en Nelleke
Sebastian Fischer Baling
Dag Thijs, veel dank voor een voor mij onvergetelijke avond, heb mij zeer vermaakt, plezier gehad en met mij vele anderen! Veel lof van anderen trouwens voor jou als dj ! Foto nodig voor de site? De foto’s zijn veelal niet geheel scherp, volgens mij precies zoals het hoort als je je verjaardag viert!

Sebastian Fischer Baling
Pest Control News Benelux

Wij hebben een fantastische avond gehad, Gipsyqueen deed wat ik (wij) ervan verwachten, aanstekelijke muziek, proactief met het publiek en wat in andere jaren niet is voorgekomen zelfs applaus na nummers. De karikatuur tekenaar heeft geen seconde rust gekend en iedereen was laaiend enthousiast. Kortom een hele fijne avond met schoolcijfers van; Gipsyqueen een 10 en de sneltekenaar een 10!

Als wij de beurs volgend jaar weer houden dan zal ik deze 2 zeker weer vastleggen. Hou maar vast een plaatsje vrij een de agenda, woensdag 25 september 2013.

Met vriendelijke groet / kind regards,

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Pest Control News Benelux
Wij hebben een fantastische avond gehad, Gipsy Queen deed wat ik (wij) ervan verwachten, aanstekelijke muziek, proactief met het publiek en wat in andere jaren niet is voorgekomen zelfs applaus na nummers. De karikatuur tekenaar heeft geen seconde rust gekend en iedereen was laaiend enthousiast. Kortom een hele fijne avond met schoolcijfers van; Gipsyqueen een 10 en de sneltekenaar een 10!

Met vriendelijke groet / kind regards,

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Richard en Ramona
Wie was die mafkees op jullie bruiloft? was een veel gehoorde vraag na ons huwelijks-weekend. "Maar wat kon je om hem lachen, hij kon ook geweldig tekenen en de dingen die hij zei waren eigenlijk best geniaal..." Ook die opmerkingen kregen we te horen. Frank, de mensen hebben van je genoten én wij ook! En dat was nu net de bedoeling. We hadden je niet willen missen. Als we 25 jaar getrouwd zijn boeken we je weer!

Richard en Ramona
Stichting Pensioenfonds KLM
Iedereen wat super enthousiast! De tekenaars deden het heel erg leuk! Er waren zelfs mensen die niet meer in de zaal in wilde, omdat ze ook een tekening wilde hebben.

Het was dus helemaal naar wens al denken we er misschien wel aan om het de volgende keer wat langer te doen, zodat meer mensen op de tekening kunnen.

Je hoort nog van mij als ik de evaluatie met de groep heb gehad.

Vriendelijke groet,

Liessa Braam

Stichting Pensioenfonds KLM
Edwin en Yvonne

Ons trouwfeest was mede door De Berkley Brothers top! Het was voor hen geen enkel probleem om mobiele muziek te verzorgen tijdens onze ceremonie aan de kustlijn op het strand. En ze hebben speciaal voor onze ceremonie een paar nummers ingestudeerd. Ze speelden tijdens de borrel ook diverse verzoeknummers voor onze gasten, waardoor er gelijk werd gedanst en gezongen. We hebben erg veel leuke reacties van onze gasten ontvangen over de Berkley Brothers. Al met al zijn we super tevreden!!!

Edwin en Yvonne
Danielle Rouw
Het was echt heel erg geslaagd! De gasten waren enthousiast, iedereen vroeg waar ik de goede zanger gevonden had en er werd gedanst in onze tuin, perfect dus.

Danielle Rouw
Robert Meester
Was echt super, Sunny up is echt heel goed !! Precies zoals ik het wilde. Heel leuke verjaardag gehad mede door Sunny up. Ze speelden zeer zuiver en zongen heel goed. We begonnen om 17.15 meteen top sfeer ze gingen maar door lekker relaxed op de achtergrond. Zangers is zeer goed en mooie warme uitstraling, gitarist niveau Eric Clapton. Ze gaven ons nog een privé concert na afloop !!

Top voor een verjaardag of ander feest, ik wil ze wel ieder weekend beluisteren ergens !!!!

Groet, Robert Meester
Jaap Spaans
Hierbij mijn bericht, ik meen het echt, wat er staat. Naar aanleiding van een feestavond met dit duo ter gelegenheid van onze 25 jarige bruiloft. Dit zijn twee vakkundige muzikanten die sfeer wisten te maken. De gasten zeiden spontaan dat ze onder de indruk waren van het niveau. Muziek uit het hart, zo bleek. We hebben gedanst maar ook met een brok in de keel aandachtig geluisterd. Deze muziekanten zijn heel vriendelijk en goed benaderbaar voor overleg. Op mijn verzoek studeerde de zanger zelfs het lievelingslied van mijn partner in. Wij zijn erg tevreden.

Jaap Spaans
Alice Hesdahl
Het optreden was geweldig!! Iedereen – van 25 tot 65 jaar- vond het fantastisch! Wat zijn het leuke meiden en toen ze eenmaal op stoom waren en tussen de gasten in gingen staan hebben we in een deuk gelegen! Ze hebben echt een FEEST van onze avond gemaakt !Bedankt , ook de Darlings heel erg bedankt!

Grt Alice Hesdahl
Stefan & Adriënne
We hebben echt een prachtige dag gehad met Amigos Latinos! Het weer was perfect, tijdens de foto's en ceremonie scheen volop de zon. Het optreden van Amigos Latinos overtrof ook onze verwachtingen. Ze begonnen tijdens het aansnijden van de taart en speelden vervolgens twee hele leuke sets tijdens de avond. Echt onze complimenten.

Groeten,

Stefan & Adriënne
De Meern
Ik wil even laten weten dat we een fantastische avond hebben gehad, mede door het optreden van de troubadour.

Ook onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad. Nu nog de zooi opruimen :-)

Met vriendelijke groet, Lex Reurings
De Meern
Margriet Brokerhof
Na lang zoeken "vonden" wij voor de muzikale omlijsting van onze huwelijksreceptie. Terra Nova dat onze huwelijksdag op een grandioos professionele wijze heeft opgeluisterd. Wij vonden Het Rosenberg Trio te duur en zochten een vervanger. De muziek die Terra Nova op onze avond bracht was geweldig. Het enige verschil was te merken als je naar ze keek. Alleen qua uiterlijk lijken ze niet op het Rosenberg trio.

Jan & Margriet Brokerhof uit Otterlo
Vicky en Andrew
We moesten even tot rust komen want het was echt een geweldige bruiloft cq familieweek. Het optreden van Planet Acoustic beviel uitstekend. We kregen alleen maar complimenten over de band. Ook bij de mensen uit de buurt was het hun niet ontgaan dat er een feest aan de gang was (zo hoorden we de dag erna) en kon men in de wijde omgeving ook meegenieten van de band (Dat was gelukkig geen probleem). Bedankt dat jullie van zover wilden komen. Mede door de muziek was de bruiloft een enorm succes geworden.

Groetjes, Vicky en Andrew
Hanneriek en Dave
Alles is heel goed verlopen, zeer tevreden over het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team). Een uitstekende gitarist en een voortreffelijke zangeres die de sfeer van het feest goed hebben aangevoeld. Het onverwacht meezingen met het Duo van een van onze dochters was voor ons een hoogtepunt en de ontdekking van een nieuw talent.

We willen het Duo Blue Beat bedanken voor hun inbreng in de feestvreugde, wij hebben veel complimenten ontvangen.

Met vriendelijke groet, Hanneriek en Dave
Johan en Tamara
Gisteren zijn we teruggekomen van de honeymoon. Het feest was geweldig. Jean Dutilh heeft de sfeer heel goed aangevoeld en aangevuld. Zelf hebben we het te druk gehad met felicitaties en dergelijke om alles mee te krijgen, maar van veel van de gasten hebben we heel veel leuke reacties gehad over Jean Dutilh.

Wil je Jean namens ons nogmaals bedanken voor zijn optreden. Mede dankzij hem is het “het” beste feest aller tijden geweest.

Groeten Johan en Tamara
Wim en Dini
Beste Thijs, Vera en friends. Dat was genieten op ons huwelijksfeest! Jullie muziek paste goed bij ons en verleidde iedereen om op de dansvloer te komen. Vera heeft een prachtige stem en als band vinden we jullie top! Onze gasten waren ook erg enthousiast over de muziek en bij een volgend feestje schromen we niet om jullie weer uit te nodigen.

Bedankt!!

Groetjes Wim en Dini
Helga Sluijs
Looporkest Streetparade heeft een zeer leuke en enthousiaste bijdrage geleverd. Iedereen heeft een uitstekende avond beleefd en daar gaat het om. Bedankt voor de goede samenwerking en mocht er nog eens iets van onze kant moeten worden georganiseerd, dan zullen wij zeker weer reageren.

Helga Sluijs
Haskoning Nederland B.V.
Het was helemaal top! En Ayesha en de pianist vonden het ook leuk, zijn nog even blijven hangen... alles was helemaal zoals het hoorde en we hebben genoten van de muziek. Maar voor mijn eigen bruiloft wordt het denk de hele band :-) tegen die tijd neem ik zeker weer contact op.

En dank voor de goede zorgen, Stefan. Haskoning Nederland B.V.
Stichting Kwadraad
Alles is naar wens verlopen. De medewerkers en de feestcommissie waren heel enthousiast over het optreden. Bedankt voor de fijne samenwerking en een fijn weekend.

Met vriendelijke groet,
Carla Straver - Stichting Kwadraad
Quintus
We hebben een geweldige avond gehad en Jackbox heeft super gespeeld. Veel gasten waren onder de indruk van zijn performance en hebben een kaartje van hem gevraagd. Ook het restaurant was bijzonder gecharmeerd van zijn spel. Al met al een geslaagde avond.

Met vriendelijke groet, Quintus
Harry
Alles is perfect verlopen. Café Bellevue voelde heel goed de sfeer aan en speelde hier perfect op in. Ook de keuze voor een mobiel trio was helemaal goed, omdat ze mooi konden spelen waar de mensen waren. We hebben heel veel complimenten gehad over de band. Deze hebben we aan het eind van de avond ook al even overgebracht aan de bandleden. Het beste compliment was nog wel van een gast die zelf ook in een bruiloftsband heeft gespeeld. Het was volgens hem by far de beste bruiloftsband die hij ooit gezien had inclusief hem zelf.

Groeten, Harry
Tesla en Johan van Westerlaken
The Cocktail Nuts speelden op onze trouwerij op 28 juni 2014. Wat een geweldig duo!! Spontaan, los en heerlijke muziek, zowel als achtergrond als als dansmuziek! Ze speelden oa tijdens het maken van onze dag-foto's, alle familie en vrienden staan dansend, lachend en met een brede glimlach op de foto! Zeker een aanrader om je trouwerij een extraatje te geven!!

Groetjes, Tesla en Johan
Rolinda Windhorst
Hoi Thijs, Het was ontzettend gaaf! Jullie hebben het geweldig gedaan, iedereen was laaiend enthousiast. Het paste perfect in de sfeer! Een en al lof dus voor Acoustic Avenue (voorheen table for two) ;)

Groet, Rolinda Windhorst
Hyelle Moningka
Het was een geslaagde avond en dit duo zorgde voor een prettige ontvangst, dus ja alles is naar wens verlopen!! Mooi duo en hele prettige muziek. Dank nogmaals.

Hartelijke groet,

Hyelle Moningka
Directiesecretaresse
Nederlandse Obesitas Kliniek
Jean Haasjes
We hadden een geweldige avond. Jean Dutilh was een schot in de roos.
Bedankt en wie weet tot ziens!

Groeten van Jean Haasjes
Miranda en Nico van Vliet
Het is echt naar wens gelopen hoor. Acoustic Avenue (voorheen table for two) was ruim op tijd, zodat we nog even de tijd hebben gehad om ons aan elkaar voor te stellen. Het was prachtig weer, zodat het optreden buiten verzorgd kon worden. Onze gasten waren zonder uitzondering zeer te spreken over de muzikanten en de nummers welke zij speelden. precies waarop we gehoopt hadden. De muziek heeft echt bijgedragen aan de sfeer op ons feest.

Het contact liep erg prettig, en zonder elkaar te hebben ontmoet, liep alles op rolletjes.

Heel erg bedankt, Miranda en Nico van Vliet
Bob en Annemarie
Het was helemaal top! Het was bijna jammer van het mooie weer, want bijna alle mensen stonden buiten. Maar toch heeft iedereen erg van jullie genoten. Geweldige stem en leuk repertoire en gezellige sfeer. Nog hartelijk bedankt!

Groetjes Bob en Annemarie
Thomas en Annemarie Dijksman
Beste Thijs. Na veel omzwervingen kwamen we bij jouw boekingskantoor terecht. Door alle voorbereidingen waren wij redelijk laat met het boeken van een cover-band. We werden door Muziekburo goed opgevangen en begeleid en dat leidde tot het bijwonen van een optreden van Lady Groove. Wij waren dolenthousiast en daarom was voor ons de keus snel gemaakt. Tijdens ons huwelijksfeest op het landgoed Groot Warnsborn te Arnhem moesten wij als bruidspaar natuurlijk beginnen met een openingsdans. Vanaf dat moment is de dansvloer niet meer leeg geweest. Het enthousiasme waarmee alle (dat moet echt eens gezegd worden) bandleden hun muziek en zang ten gehore brachten dat overtrof al onze verwachtingen. Natuurlijk draaide het in deze band om de lead-vocals en zoals zij het publiek bespeelden was werkelijk fantastisch. Wat wij ook gaaf vonden was dat zij zich ook openlijk tussen de dansende gasten begaven om de menigte op te sweepen. Deze band had en heeft gewoon plezier in muziek maken en dat straalt er dan ook vanaf. Wij hebben dan met recht ook een geslaagde dag gehad waarbij wij deze band zeker zullen aanbevelen indien iemand op zoek is naar "goed entertainment". We hebben van de gasten alleen maar positieve reacties gehad : ze vonden het telkens jammer wanneer ze gingen pauzeren. Wij zijn binnenkort (13 sept.) gelukkig weer in de gelegenheid om naar hun muzikale kunsten te mogen luisteren : een collega heeft namelijk dezelfde band op hun bruiloft. Hun feestavond kan in ieder geval niet meer stuk. Dat staat vast. Wij willen jou in ieder geval bedanken dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt en vragen je daarom om nogmaals onze dank over te brengen aan de band.

Groeten, Thomas en Annemarie Dijksman, Bemmel
Eef en Ruud
Het was 1 groot feest! De hele dag was erg geslaagd. Vanaf een uur of 6 liepen de mensen van de band Lady Groove rond in hotel "de Kroon" in Gennep. Vanaf 8 uur 's avonds begon het feest. Wij stonden in de hal voor de zaal handjes te geven, dus ik weet niet of de muziek toen al speelde. Toen wij (om een uur of 9 of zo) de zaal in kwamen, dachten we even rustig met wat mensen te kunnen praten. We werden echter door onze ceremoniemeester gehaald voor de openingsdans. Na 5 minuten stond de hele dansvloer vol en dat is de hele avond zo gebleven! Dankzij onze openingsdans is vanaf het begin van de avond de dansvloer onafgebroken bezet geweest. Dus achteraf vond ik het helemaal niet erg dat we de avond geopend hebben! Achteraf hoorde ik van een groep die een stukje wilden doen: "ik heb liever dat de band doorspeelt, als dat we moeten vragen om te stoppen, voor ons liedje". Ook wilde behoorlijk wat mensen weten hoe we aan de band zijn gekomen. Ik heb tegen iedereen gezegd dat we ze via jou geregeld hebben. Conclusie: het was zeer geslaagd en dat was zeer zeker ook te danken aan Blend-IT !

Groeten, Eef en Ruud
Omroep Brabant
Langs deze weg zouden wij graag de jongens van Terra Nova bedanken voor hun inzet en mooie spel, afgelopen vrijdag op het Omroep Brabant personeelsfeest. Voor een volgende feest zal ik zeker aan ze denken. Ik hoop dat ze nog deelgenomen hebben aan het buffet. Jammer dat we ze aan het eind van de avond hebben gemist.

Nogmaals: bedankt en vele groeten van de organisatie.

Groet, John Janssen
Omroep Brabant
Arnold en Reina
50 jaar wordt je maar één keer en dat moest gevierd worden. Fantastisch optreden van Wantoo Dance. Christoph, Evelyn, Petra en de percussionist. Tijdens de ontvangst heerlijke loungemuziek van Christoph, later tijdens het buffet uitgebreid tot de vier persoons bezetting. Zeker een aanrader, echt niets op aan te merken.

Groetjes van Arnold en Reina
Energyned
Beste Thijs,

Wij hebben veel positieve reacties gekregen op onze muziekkeuze. Dit kon alleen maar door het sfeervolle spel. Het Klezmertrio speelde tijdens het diner erg mooi, hoorbaar maar niet luidruchtig, zodat het een sfeervol geheel werd. Iedereen heeft er plezier aan beleeft door het ingetogen spel en het vrolijke karakter van de muziek.

Veel succes, J van Westervoort
Energyned
Celena en Didier
Wij hebben het erg naar onze zin gehad en de gasten waren net als ons enthousiast over Jackbox! live vonden wij hem nog beter dan op de filmpjes die wij vooraf hadden bekeken!

Groet, Celena en Didier
Stichting Vrienden van het Hart
Goed aangevoelde, plezierige ondersteuning van het evenement. Sfeervol en modern tijdens het eten en op het eind uit de bol voor de liefhebbers. Bedankt Thijsgewijs!

Stichting Vrienden van het Hart, Hubert H...
Mira
Het was helemaal super en de band was geweldig! Ik heb hen natuurlijk al op de dag zelf bedankt, maar misschien kun je nogmaals doorgeven dat ze de verwachtingen helemaal hebben waargemaakt! Ook de gasten waren zeer enthousiast over de muziek!!

Heel erg bedankt en mochten mensen iets zoeken, dan zal ik jullie zeker aanbevelen!

Hartelijke groet, Mira
Jan en Albertha Frederiks
Afgelopen zaterdag hebben wij een fantastische avond gehad met de Blue Grass Boogiemen. Thuis hadden wij een feest georganiseerd voor familie, vrienden en buren. De B.G.B. spelen niet alleen bluegrass, maar eigenlijk alles wat je kunt bedenken. Zoals blues, country, jazz en rock and roll. De muziek is geweldig, maar ook de jongens zelf. Zij betrekken het publiek bij de keuze van de muziek en passen zich gemakkelijk aan bij de wensen van de gasten.

Een aantal van onze gasten bespeelt zelf een instrument en zij werden uitgenodigd om met de band mee te spelen. Voor onze (muzikale) gasten was dat natuurlijk geweldig. Kortom, wij hebben een topavond gehad! Blue Grass Boogiemen: heel erg bedankt!

Jan en Albertha Frederiks
Sanne en Rik
Dag Thijs,

Ik heb de leden van etno mediterano alleen voor het optreden gesproken (aardige mensen) en helaas na de tijd niet meer! Het was - wat ik zag en om me heen hoorde erg geslaagd. Ook geluk gehad met het weer, het terras zat helemaal vol en men stond echt op elkaar, erg gezellig!

Groetjes, Sanne en Rik
De Casserole te Wageningen
De band Ayesha was heel goed, ze hebben zich volledig aangepast aan de situatie op de avond. Doordat frank er ook was liep het 5 gangen diner behoorlijk uit, waardoor we pas heel laat in de gelegenheid waren om uit ons dak te gaan op de muziek. Ontzettend spontane en vriendelijke mensen met een charmante zangeres met een prachtige stem. Ik heb hun gegevens aan velen van collega's doorgegeven. Wie weet in de toekomst. Over frank maar niet te spreken. Nadat hij net op tijd gearriveerd was werd hij na enige achterdocht en afstand van mij collega's al snel opgenomen in de groep. De mensen waren laaiend enthousiast. We hebben op onze feestavonden nog nooit zo'n prettig eigenzinnig gestoord personage meegemaakt. Was heel goed om ons ondernemers goed op de hak te nemen en een losse spontane sfeer te creeren.( je had niks te veel gezegd) Achter het personage, voor ik het zover kan beoordelen is frank volgens mij ook een heel prettig en interresant mens.Kortom het feest was voor iedereen een groot succes en voor ons prettig voor alle genomen moeite. Ik dank je voor al je positieve bijdrage en misschien tot ziens. Stuur je de positieve boodschap door naar frank. heb ik hem beloofd. Met feestelijk groeten, Erik - De Casserole te Wageningen
Potters Notarissen Valkenswaard
Alles is super naar wens verlopen. Wat een geweldige muzikanten zitten er bij Acoustic Avenue (voorheen table for two). We hebben mede dankzij de muziek een geweldige avond gehad.

Met vriendelijke groet, Mr. C.F.J.M. van Loon-Groenen

Potters Notarissen Valkenswaard
Marco en Dorien
Al onze gasten vroegen zich waar wij die ongelooflijk leuke fanfareband op hadden gesnord! Het was super!

Veel dank, Marco en Dorien
Sander
We hebben een heel leuk feest gehad mede namens deze twee fantastische mannen op gitaar. Precies het sfeertje wat wij voor ogen hadden. Ook van de gasten veel positieve reacties gehad over de band.

Groet, Sander
Endress & Hauser B.V.
Ja, alles is perfect gelopen met Alhpons. We hebben positieve reacties gehad op de aanwezigheid van Alphons. Er was zelfs een klant die vroeg of hij onze bedrijfsbutler was en dacht werkelijk dat hij bij ons in dienst was. Ik kan niet anders zeggen, het was anders dan anders maar zeker succesvol. Nog bedankt voor de samenwerking en ik zal er zorg voor dragen dat de factuur voldaan wordt. Vriendelijke groeten, Agnes Welling
Akzo Nobel NV
De optredens zijn prima verlopen. Zowel zaterdag als zondagavond hebben we zeer positieve reacties van onze gasten gehad op het optreden van A-tune en ook de samenwerking met hen beiden op beide avonden verliep erg gezellig. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,

Patricia Janssen
Akzo Nobel NV
Communication Manager Special projects & CSR
Cor van Heesh
Jullie waren fantastisch! Dat wist ik al - en jullie ook - toch wil ik het nog maar eens bevestigen. Vele van jullie grappen schallen hier bij Altra nu nog telkens door de gangen. Een heel goed teken lijkt me. DANK!"

Cor van Heesh
Bouwbedrijf Staartjes & La Grouw

Het was weer een geslaagd feest afgelopen zaterdag. De mensen waren behoorlijk onder de indruk van Frank Los. Ze hebben van hem genoten, men heeft het er nu nog over. De Compaenen waren ook erg goed, veel complimentjes ook over gehad. De combinatie was precies goed zo.

Hartelijk dank nog voor het goede advies. Het feest was een succes.

Groetjes, Sabine Rotering -

Bouwbedrijf Staartjes & La Grouw b.v.
J.L verkerke
Wij vonden jullie voorstelling super en hebben enorm genoten. Lang geleden dat ik zo heb zitten lachen. Jullie vertoning van o.a Rashid en Fatima veroorzaakte tranen!! Voortreffelijk! Ik werk bij KvK arnhem en zal jullie recommenderen. Heel veel succes en dat jullie maar heel lang veel lachsalvo's mogen veroorzaken.

J.L verkerke
School voor Techniek Arnhem
Frank kreeg de lachers regelmatig op zijn hand en hij improviseert als de beste. En dan heb ik het nog niet eens over zijn vermogen om prachtige karikaturen te tekenen. Onze complimenten !

met vriendelijke groet, Marcel Peelen -
de School voor Techniek Arnhem
Chris en Anita
We hebben afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad. De band heeft daar een niet geringe bijdrage aan geleverd. Rustig beginnen en ontzettend swingend eindigen. De band had er plezier in en de gasten ook, gezien de bezetting van de dansvloer. Alles perfect geregeld en we vonden het heel attent dat je de dag voor het feest nog even belde met de melding dat de band er klaar voor was.

Groeten, Chris en Anita
André-Hessel Bensma
Alles ging erg goed. Het volume was ook erg goed. Luid genoeg om niet te verdwijnen, maar toch niet zo luid dat je geen fatsoenlijk gesprek meer kon voeren. Verder speelde hij fantastisch in op de mensen in de zaal. Een succesnummer dus. Van onze gasten heb ik dezelfde geluiden gehoord.

Ook een positief punt was dat de mensen van Huis Bergh ons na afloop nog om zijn adresgegevens vroegen, omdat ze die verzamelen van artiesten die zij goed vinden en goed vinden passen bij Huis Bergh. Ook positief dus. En verder was de muziek die hij speelde ook hartstikke leuk. Jammer genoeg heb ik zelf niet meer de gelegenheid gehad om hem te bedanken, maar ik hoop dat jij onze dank voor het geweldige optreden aan hem over wilt brengen.

Groeten, André-Hessel Bensma
Lineke
Mijn vriendinnen en ik hebben geweldig genoten van het spetterend optreden van Gipsy Queen in de Tobbe in Voorburg. We hopen dat jullie volgend jaar weer terugkomen dan zijn wij er ook weer!

Liefs Lineke
El van Raaij
Jullie met je prachtige muziek samen met de vrienden, vriendinnen en familie hebben mijn verjaardag tot een feest gemaakt. Ik stuur een aantal mails met per keer een foto van jullie.

Hopelijk tot ziens en hartelijke groet, El van Raaij
Ronald en Margarita Verlaan Jonkvorst
Hallo Thijs, We hebben een geweldige trouwdag gehad en zijn nog steeds aan het nagenieten! Het optreden van Amigos Latinos was super!
Dat vonden wij, maar dit hebben we ook gehoord van onze gasten.
Ook fijn dat ze rekening hebben gehouden met onze wensen.

Hartelijk dank!

Ronald en Margarita Verlaan Jonkvorst ;o)
Wouter en Alice
Alles is fantastisch verlopen. De band was nog beter dan we dachten. Alle gasten hebben heerlijk meegedanst en hebben genoten.

We zijn nu op vakantie en als we terug zijn zullen we de factuur betalen.

Groetjes, Wouter en Alice
Erwin en Esther
Waarschijnlijk heb je ook al via Jan vernomen dat we een fantastische avond (uiteraard ook de rest van de dag) hebben gehad. De band en vooral de stem van Ayesha was fenomenaal. Vooraf hadden we absoluut niet verwacht dat ze zo'n heldere warme stem had. Samen met de band waren ze voor ons van uitzonderlijke klasse door de hele avond de juiste afstemming tussen zang en instrumenten neer te zetten.

Er hebben die avond mensen gedanst waarvan we het nooit had verwacht en uiteraard veel enthousiaste reacties van de gasten. We hopen dat ze het zelf ook leuk vonden om voor ons te spelen. Jij bedankt voor de tip en je inschatting dat deze band bij ons feest zou passen.

Groetjes, Erwin en Esther
Jean Haasjes
We hadden een geweldige avond. Jean Dutilh was een schot in de roos.
Bedankt en wie weet tot ziens!

Groeten van Jean Haasjes
Martijn
Het was prima! De heren van Duo Guy Lejeune voelden de sfeer goed aan, waren prima aanwezig, maar niet té en het was goed voor de atmosfeer tijdens de borrel. We schoven ietsje eerder aan tafel dan gepland, dus er was even wat verwarring omdat ze daardoor om half zeven al "moesten" stoppen met spelen, maar dat kwam nou eenmaal zo uit....

Allemaal prima verlopen en goed geregeld!

Dank, Martijn
Carlien & Peter-Paul
Het was een geweldig feest, mede dankzij jullie! Al onze gasten waren zeer enthousiast over het repertoire en de kwaliteit van de uitvoeringen. Het was een swingende avond die eigenlijk te snel voorbij was.

Carlien & Peter-Paul
A.Hak Industrial Services B.V.
Wij vonden het een zeer geslaagde avond, vooral dankzij de fantastische muziek van Café Bellevue. We hoorden van iedereen dat we een geweldigen band hadden. Ik verwacht zeker dat dit voor jullie nog een vervolg krijgt.

Nogmaals bedankt en veel succes verder.

L.J. Gruitroij (Hans)
Business Director
Inspection Services
A.Hak Industrial Services B.V.
Vincent en Marjon
Het is een ontzettend leuke dag geweest. Happy Fridays hebben hun naam eer aan gedaan. We vonden hun optreden erg leuk en heel passend bij de sfeer van ons tuinfeest. We hebben dan ook veel positieve reacties van onze gasten gehad op het optreden.

Met vriendelijke groet, Vincent en Marjon
Ella
We hebben een werelddag gehad! Het feest geweldig en de band supergoed. We hebben echt heel veel positieve reacties op de band gehad, hoe goed ze speelden. Een aantal vrienden van ons die ook een goede kijk om muziek hebben beaamden ook dat Planet Acoustic echt heel goed was.

We hebben absoluut geen spijt dat we voor deze band hebben gekozen. Het was écht gaaf!

Liefs Ella
Eric
Dag Thijs,

De mannen hebben het voor elkaar gekregen: al die Amsterdammers als geboren Latino's de dansvloer op. Wij zullen thuis nog hun cd. nog vaak beluisteren en dan doen we misschien ook wel een dansje.

Met hartelijke groet, Eric
Yvette en Erik
De Berkeley Brothers hebben top werk geleverd! We waren erg blij met ze, het was eigenlijk precies wat we hoopten dat het zou zijn. Kortom: een schot in de roos! De Wolfsberg (onze trouwlocatie) was ook aangenaam verrast door de muziek. Wellicht is het interessant voor jou de sales manager van de Wolfsberg, te benaderen of je daar informatie mag achterlaten zodat hij dat aan aanstaande bruidsparen kan meegeven. Zij hebben tussen de 40 en 50 trouwerijen per jaar!

Met de hartelijke groeten van Yvette en Erik!
Joop en Vree Elias
Wij hebben een geweldig feest gehad, was echt geslaagd! Ook over de samenwerking van jullie met de theatergroep ben ik bijzonder over te spreken, natuurlijk waren er ook enkele gasten die van Nederlandstalig muziek houden en daarom vroegen, hopelijk hebben jullie je daar niet al te veel aan gestoord. Jullie maken echt mooie muziek en wij vonden het zeer professioneel, we zijn dus zeer tevreden.

Groetjes van Joop en Vree Elias
Marieke en Edwin
Het was super en Mike en Toon deden het perfect, alles liep op rolletjes. Volgens mij hebben we er weer heel wat gasten van ons ook enthousiast gemaakt met de mobiele dj-set en zoals mike en toon de sfeer op de juiste manier wisten te maken. De muziek keuze was goed samengesteld en sloot perfect aan bij een ontspannen sfeer met een spetterend einde.

Groeten, Marieke en Edwin
Marco en Josette
Wij hebben een geweldige middag en avond gehad en de 'broers' hebben daar zeker positief aan bijgedragen. Onze gasten waren vol lof over de muzikaliteit en professionaliteit, en het zijn ook gewoon twee leuke mannen. Ze hebben echt hun best gedaan iedereen te vermaken en speelden goed in op de aanwezigen. Wil je hen onze dank daarvoor overbrengen? En wellicht komt er nog wel een boeking uit ;)

Groet, Marco en Josette
Jan Regien
Het was een fantastisch feest met als hoogtepunt het lied dat Jean Dutilh voor mijn vrouw heeft gezongen. Alle 55 gasten hebben het refrein meegezongen en van de avond genoten.

Met vriendelijke groet, Jan Regien
Anne en Mario
Zaterdag trad Acoustic Avenue (voorheen table for two) op ons huwelijk. Nadat ze het speciaal voor ons ingestudeerde openingsnummer op een fantastische manier speelden, hebben ze 3 sets lang een geweldig feest gebouwd! De bandleden zijn zeer muzikaal en ze voelden de sfeer fantastisch aan! We hebben erg veel complimenten van onze gasten gekregen en er waren een aantal die er over dachten ze ook te boeken. We raden iedereen die een bruiloftsband met een akoestisch rocksausje zoekt aan om Table For Two te boeken, wij vonden ze geweldig!

Groetjes Anne en Mario
Kees-Jan en Wendy
Jackbox heeft op onze bruiloft de muziek voor het feest 's avonds verzorgt. We begonnen de avond gewoon rustig. Jackbox speelde relaxte achtergrond muziek. Ze voelde zelf aan wanneer er gedanst kon worden, het volume ging iets omhoog en wij hebben het geheel aan hun overgelaten, het was echt helemaal te gek!!

Veel mensen vroegen waar we hun gehoord hadden en hoe we eraan gekomen zijn,wij hadden ze alleen via internet gehoord en dus nooit live en dat was spannend maar onze avond was gewoon helemaal af!!

Wij willen deze band bij iedereen aanraden want zij hebben onze avond helemaal gemaakt tot een knalfeest waar mensen het nu nog over hebben en dat is een goed teken!!

Jackbox, bedankt!!
Kees-Jan en Wendy
Vereniging van Openbare Bibliotheken
Wat een geweldig en gezellig optreden vandaag bij de Vereniging van Openbare Bibliotheken zeg!!! Het was helemaal top en de complimenten aan mijn adres waren niet van de lucht maar die moet ik jullie dan natuurlijk wel even doorgeven; iedereen was razend enthousiast over de band en de muziek die er gespeeld werd. Dat was ook wel te merken, bibliotheekmensen zijn niet zo makkelijk met de voetjes van de vloer te krijgen maar het is jullie toch gelukt. Dus helemaal top, wij vonden het een zeer geslaagde afsluiting van een feest waar we eerlijk gezegd, door de omstandigheden waarin we verkeren, met wat angst tegenop keken, maar jullie hebben ervoor gezorgd dat er aan het eind van een beladen dag toch een geweldige en 'losse' sfeer hing toen iedereen wegging. Dus onwijs bedankt en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Corry Stubbe
Vereniging van Openbare Bibliotheken
officemanager Cluster Bedrijfsvoering
Jeroen en Florien
Nogmaals hartelijk bedankt voor je optreden tijdens ons feest vorige week. We hebben ontzettend genoten en je hebt de voetjes goed van de vloer gekregen en gehouden! We hebben veel leuke reacties op jouw optreden gehad!

Groeten, Jeroen en Florien
Esther Post
Graag willen we via jou het hele ensemble Terra Nova heel erg bedanken voor jullie bijdrage op ons huwelijksfeest van 31 mei j.l. in het Wijnfort te Lent. Al direct nadat wij jullie repetitie van 25 januari bij Stefan thuis in zijn sfeervolle spoorwachtershuis hebben mogen bijwonen, waren wij er van overtuigd dat jullie een belangrijke stempel zouden kunnen drukken op de stemming tijdens ons feest. Jullie hebben dit dan ook meer dan waar gemaakt!! De gehele avond is de sfeer perfect geweest en hebben jullie "opvallend onopvallend" de gezelligheid een extra dimensie gegeven. Nogmaals hartelijk dank en houd ons op de hoogte van jullie ontwikkelingen. Ook als jullie nieuwe CD verschijnt houden wij ons zeer aanbevolen.

Heel veel (muzikaal) succes toegewenst en tot gauw.

Met vriendelijke groet, Edwin & Esther Post
Dionne en Sander
Acoustic Avenue (voorheen table for two) was super!! En ze hebben heel mooi gespeeld! Iedereen stond buiten door het mooie weer en ondanks dat ze binnen speelden heeft iedereen er volgens mij goed van genoten. Wij wel in ieder geval!

Bedankt voor de service!

Groeten, Dionne en Sander
Stichting Keyserkinderen
We zijn erg tevreden over het Klezmer Trio. Aardige mensen trouwens!! De Grote Kerk was zo gevuld, dat de muziek zonder versterking niet goed te horen was, maar daar hebben we specifiek voor gekozen. Dus hebben ze iedere keer een paar liedjes gespeeld bij 2 of 3 tafels die bij elkaar stonden. Dat ging prima. De mensen waren erg enthousiast!

Zonnige groet,

Petra Kee, Stichting Keyserkinderen
Arie Prevo
Alles is prima verlopen. De aanwezigen waren zeer tevreden over de muziek, de stijl en het volume. We hebben daarover uitbundige complimenten gehad. Ik zal het duo ook zeker aan bevelen als mij daarover wordt gevraagd.

Groeten, Arie Prevo
Leerhuis SFG
Het was een geslaagde opening en we hebben genoten van de bijdrage van Alphons. We zullen hem c.q. muziekburo in onze gedachten houden bij een volgend evenement dat we willen gaan organiseren.

Marij de Gouw
Wouter
Het was geweldig. Vriendelijke musici, heel prettig inspelend op het kleine publiek, prima introducties op de gespeelde nummers, alles volgens de afspraken, en bovenal: fantastische muziek! Ze hadden zelfs hun CD als kadootje voor me meegenomen. Ik ben helemaal content. Mijn publiek was ook heel erg enthousiast en heeft genoten van dit verrassingsconcert, bijgaand een fotootje. Misschien wil je die, vergezeld opnieuw van mijn grote dank en waardering, ook doorgeleiden naar Primos del Norte? Ik heb helaas geen rechtstreekse contactgegevens van hen. Dank dus, ik zal Primos del Norte niet nalaten aan te bevelen voor dit soort gelegenheden. (Wie weet als ik 60 word..........)

Groet, Wouter
Sectra Benelux
Het optreden is uitstekend verlopen, was weer een prima keuze! Lekkere rustige nummers onder het eten, later wat meer up tempo. We zijn weer dik tevreden en zullen het voortzeggen!

Bedankt en tot een volgende keer!

Conny Osinga - Sectra Benelux
Van de Brug Int. Tanktransport B.V.
Bedankt voor het gezellige optreden op ons bedrijfsfeest. We hebben veel complimenten over de muziek ontvangen. Cafe bellevue heeft de sfeer van de avond goed geproefd en lekkere passende muziek gespeeld. Swingen waar het swingen kon en tijdens het buffet lekker relaxed!

Hartelijke groet, Van de Brug Int. Tanktransport B.V. uit Putten.
Caroline Hoogwegt
Beste Thijs,

Ja, alles is zeer naar wens verlopen. De gasten en mijn ouders waren heel enthousiast over hun optreden. Jean en zijn partner konden heel goed inspelen op de sfeer en brachten mooie liedjes. Helemaal geslaagd! Mooie stem trouwens, van Jean. Nogmaals bedankt voor je bemiddeling.

met vriendelijke groet, Caroline Hoogwegt
Christa en Govert
Dag Thijs, Net terug van vakantie, daarom een late reactie! Wij vonden het een fantastisch feest en jullie optreden was geweldig. We hebben heel veel positieve reacties gehad over Vera and Vera and friends. Enorm bedankt voor jullie medewerking en wellicht tot ziens!

Liefs Christa en Govert
Ineke de Vries
Iedereen heeft 25 08 enorm genoten van jullie muziek op het Science Park, er wordt nog steeds over gesproken. Er zijn mooie foto’s van jullie gemaakt, die sturen we binnenkort toe.

Hartelijke groet, Ineke de Vries
Sandra Dijksman
Het is afgelopen zaterdag een superavond geworden. Natuurlijk werkte het mooie weer mee en het Promconcert was een groot succes, er waren honderden bezoekers en bootjes. Amigos Latinos pakten perfect de draad op door een heerlijke repertoire te spelen met veel enthousiasme en empathie naar het publiek. Er werd volop gedanst en iedereen was erg blij met de salsa muziek die eigenlijk nooit op de vereniging gehoord was. Het was precies zoals ik bedoeld had. Men vond het jammer dat de band ophield en dat is een goed teken.

Wil je onze hartelijke dank overbrengen naar de bandleden. Ik hoop ze volgend jaar nog een keer terug te zien.

Koninklijke Watersport-Vereeniging "Loosdrecht"
Sandra Dijksman
Martijn
De heren van Café Bellevue voelden de sfeer goed aan, waren prima aanwezig, maar niet té en het was goed voor de atmosfeer tijdens de borrel. We schoven ietsje eerder aan tafel dan gepland, dus er was even wat verwarring omdat ze daardoor om half zeven al "moesten" stoppen met spelen, maar dat kwam nou eenmaal zo uit....

Kortom allemaal prima verlopen en goed geregeld!

Dank, Martijn
Anka Hogeweg
Nou eindelijk weer terug op mijn plek na een honeymoon in turkije. De band was helemaal perfect. Ik denk dat je het wel van hun hebt vernomen hoe de dag is verlopen. Het was bij het opbouwen van hun instumenten heel rottig verlopen, want het water uit het zeil van de boot is op hun instrumenten gekomen. Ik geloof dat uiteindelijk alleen in van de drumtrommels is nat geworden, maar daar is wel opgespeeld. Hoe de schade nu is weet ik eigenlijk niet, maar dat zou ik van hun dan nog horen. Ze zijn daardoor wat later begonnen waardoor er maar 3 sessies zijn gespeeld, maar ik was er helemaal tevreden mee. Wij allebei vonden het geweldig en het was een verzorgd reportoire. Echt helemaal goed.

Groetjes, Anka Hogeweg
Advance Business Events
Goede opbouw van het feest, geweldige muziek met twee fantastische zangeressen (Evelyn en Lucette) aangevuld met een percussionist! Ons gezelschap was klein, maar ze hebben er echt een feest van gemaakt!

Advance Business Events
De Meern
Beste Thijs, Ik wil even laten weten dat we een fantastische avond hebben gehad, mede door het optreden van de troubadour.

Ook onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad. Nu nog de zooi opruimen...
Met vriendelijke groet,

Lex Reurings
De Meern
Ben en Karin
Wij hebben een geweldige avond gehad. Alles klopte, mooi weer, goede locatie en super muziek! Wij hebben veel goede reacties gehad over de band. Geweldig dat de band zo flexibel was: door het mooie weer waren alle gasten lang buiten. Dat was voor Jackbox geen probleem: ze speelden ook gewoon buiten.

Bedank de mannen van Jackbox nogmaals en natuurlijk ook hartelijk bedankt voor de organisatie van het geheel.

Groeten van Ben en Karin
Erik en Ilona
Dag Thijs. Onze huwelijksdag is in één woord perfect geweest. Het weer was fantastisch, alle plechtigheden verliepen naar wens, de sfeer was enorm gezellig en daar bovenop kregen we nog een knalfeest met dank aan Jackbox.

Eén van de eerste nummers die gespeeld werden was: Perfect van Fairground Attraction. We waren nog aan het handen schudden en in een droomwereld met iedereen aan het praten, toen we ons bewust werden hoe perfect alles liep.

Alles stond op tijd klaar, ze begonnen op de afgesproken tijd, speelden lekker door, continu goede muziek, afgestemd op het publiek. In ons geval kregen ze het daardoor behoorlijk warm. Alle gasten hebben genoten van de goede muziek en daar zaten ook critici tussen. Dat is niet alleen een compliment aan Jackbox, maar dat gaf onszelf ook een tevreden gevoel.

Als je Jackbox inhuurt heb je kwaliteit en ook de garantie dat je feest een succes wordt. Ze zijn zelf zo bescheiden om tijdens hun muzikale kunsten geen reclame te maken, die bescheidenheid en die professionaliteit samen mogen wij wel, al verdienen ze die reclame absoluut.

Wij hadden Jackbox als drietal, met saxofoon, voor ons feest (met best veel dans) maakte het dat echt compleet. We hebben ze in Beverwijk ook als tweetal gehoord en als je iets rustiger wilt, kun je daar ook zeker van genieten.

Wij hopen hiermee Jackbox genoeg blijk van waardering te hebben gegeven en voor iedereen die nog in twijfel aan het rondneuzen is op muziekburo.nl een extra motivatie om voor Jackbox te kiezen.

Succes verder!

Groetjes,
Erik en Ilona
Peter
Beste Thijs. Dit was de juiste muziek bij het juiste feestje. Ik heb heel veel complimenten van de gasten gehad over je muziek, ook qua geluidsniveau was het prima voor een tuinfeestje van 40 man. Ik wil je hartelijk danken dat je dit alles rond kon krijgen in de laatste twee weken en ben je ook dankbaar voor de tips die jij gaf. Als ik nog eens een feestje wil geven, dan weet ik waar ik terecht kan. Nogmaals bedankt voor deze geweldige avond.

Mvg Peter
RIBW Nijmegen & Rivierenland.
Hallo Thijs,

Het was echt heel leuk met Guy Lejeune! We hadden wat minder bezoekers dan we gehoopt hadden, maar dat is altijd moeilijk inschatten bij onze doelgroep. De reacties over de hele dag waren heel positief en Troubadour Guy heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Guy zag echt waar hij ‘nodig’ was. Soms buiten, dan weer binnen, dan weer bij de ingang, echt bijzonder! En volgens mij heeft hij het ook naar zijn zin gehad;-)

Met vriendelijke groet, Nynke Mulder-Aalders.
Bureau Herstel RIBW Nijmegen & Rivierenland.
Jorien & Maurice Roffelsen
Op 2 juni heeft Duo Guy Lejeune opgetreden tijdens onze bruiloft welke werd gevierd op het strand. Mede dankzij Duo Guy Lejeune hebben wij een fantastische dag gehad. De heren voelen precies aan welke nummers ze het beste kunnen spelen. Van een mooie Franse chanson tot een Amsterdamse meezinger alles is mogelijk. Gezien zij steeds op een andere plek gingen staan gaf het een hele intieme sfeer!

Met hartelijke groet, Jorien & Maurice Roffelsen
Marjorie
Nogmaals bedankt, mede namens mijn vrienden ,voor de gezellige avond, onlangs in Almere, de stemming zat er goed in, ook al omdat jullie alsmaar bereid waren in te gaan op verzoeknummers! Ook de avond in Voorburg was voor herhaling vatbaar! Succes met jullie volgende optreden Tot ziens in La Mancha!

Groetjes van, Marjorie
Synpact
Bedankt Acoustic Avenue (voorheen table for two) voor jullie geweldige bijdrage aan de Week van de Ondernemer. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze bezoekers en standhouders.

Namens: Synpact | Ondernemers Marketing | Business Events
Waterschap Rijn en IJssel
Zaterdagavond is prima verlopen. Het optreden van Hans is bijzonder gewaardeerd. Dank voor de goede verzorging.

Met vriendelijke groet,

Lonneke Bol, secretaresse
Waterschap Rijn en IJssel
Tieltjes Precision Parts B.V.
Alles is goed gegaan, Happy Fridays brachten datgeen wat ik hoopte. Goede zang en gitaarspel, beslist niet overheersend. Hulde! Bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet…..wellicht tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet - Kind regards – Mit freundlichen Grüßen,

W.J.E. Tieltjes, directeur Tieltjes Precision Parts B.V.
José en Jos Peute
Beste Berkley brothers, Even een woord van dank. Op 10 december 2011 hebben de Berkley brothers er mede aan bijgedragen dat de viering van ons 40-jarig huwelijksfeest een onvergetelijke dag is geworden. Met hun muzikale vakmanschap hebben ze onze gasten weten te entertainen en hebben ze gezorgd voor een geweldige sfeer. Ongedwongen legden ze contact met onze gasten en vulden ze muzikale wensen in waarbij werd geput uit een repertoire dat perfect paste bij de sfeer van het feest. Prachtig gelukt.!!! Wij bevelen de Berkley brothers aan voor een ieder die een feest of bijeenkomst wil organiseren en opzoek is naar een muzikale omlijsting die bol staat van muzikaliteit, kwaliteit, spontaniteit en vooral vakmanschap.

Dank voor alles. José en Jos Peute, Elburg
Ed en Eva
Het was een fantastisch feest, en dat zeker ook door de dj, iedereen was er helemaal weg van. Ik heb vandaag ook de factuur betaald, dus dat is ook geregeld. Heel erg bedankt, en als we weer een dj nodig hebben, dan weten we nu bij wie we moeten zijn.

Groeten Ed en Eva
Valerie Verbeek
Café Bellevue nog ontzettend bedankt voor het geweldige optreden in ons huis te Apeldoorn. Iedereen heeft genoten van de muziek en het zou leuk zijn als jullie nog eens bij ons terug komen. Wij krijgen heel veel complimenten van de bewoners, het personeel en de vrijwilligers. Het was in één woord geweldig!

Met een hartelijke groet van ons allemaal, Valerie Verbeek
Hanna
De Amigos Latinos waren geweldig. De muziek was lekker en precies goed qua volume voor de ruimte en het aantal mensen. Wij kregen veel complimenten van de gasten over de muziek. Dus dat mag je nog aan ze doorgeven!

Wij hebben ervan genoten, Hanna
Marc en Alexandra
We hebben heel veel complimenten gekregen over jullie optreden. Evelyn is ook helemaal geweldig. Wat een stem en wat doet ze het leuk! Een brok energie! Een hele ontspannen sfeer, goede muziek en de zaal ging werkelijk helemaal los. Heerlijk repertoire, beetje soul, beetje heftiger, net waar op dat moment behoefte aan was. Allemaal superleuke nummers en heel goed gespeeld en gezongen. Jullie spelen heel goed in op de wens van het publiek en krijgen iedereen aan het swingen en dansen. De percussionist verdient ook aanbeveling, want wat doet hij het goed.

Marc en Alexandra
Renée
We hebben een geweldige avond gehad. Het optreden van Happy Fridays voldeed aan alle verwachtingen. Ik zou ze zo opnieuw inhuren!

Happy Fridays en wijzelf werden nog wel overvallen door een optreden van 45 minuten door een HOEMPAPA-band. Dat hadden vrienden van Huub geregeld. Dat was erg leuk en Happy Fridays namen dit goed op.

Hartelijk dank voor de uitstekende bemiddeling!

Groet, Renée
Esther
Acoustic Avenue (voorheen table for two) stond als één van de eerste bands in onze vernieuwde kroeg in Zutpen. Mooie toegankelijke muziek voor iedereen. Garantie voor een geslaagde avond :)

Groetjes Esther
Ronald
De avond was geweldig en zeker niet in de laatste plaats door Planet Acoustic. De band was groots en kan ik anderen beslist aanbevelen. Wij hebben alleen maar goede reacties gehad van aanwezigen. Groet, Ronald
Menno & Gertrud
Beste Thijs, Als we kijken naar de geplaatste reacties op de site, dan is er eigenlijk geen aanvulling op nodig, ook wij zijn enthousiast. Wij zijn s’ avonds getrouwd met als thema ‘alles is liefde’ en de hele avond was hartverwarmend en superleuk.

Onze dochter Kim zong het nummer ‘alles is liefde’ solo in de kerk en mocht het met Planet Acoustic nog eens overdoen. Toen de muziek wat steviger werd, gingen de beentjes ook van de vloer. Bedankt voor jullie bijdrage aan een avond die wij nooit meer zullen vergeten.

Hartelijke groet, Menno & Gertrud
Marjolein
Het optreden van de BB was erg leuk. Ze speelden in de tuin (prachtig weer, maar wel veel wind!) en de mensen waren erg enthousiast over de muziek. Er werd zelfs aan tafels meegedeind. Mijn vader zei: wat leuk he die muziek, maar dat hebben we helemaal niet besteld. 'Maar wij wel' antwoordde ik toen. Dus ook voor mijn ouders was het een leuke verrassing. Een erg geslaagd begin van het feest. Geef onze complimenten door aan de BB en dank voor je bemiddeling. Je hebt denk ik wel gezien dat ik het geld al heb overgemaakt.

Groeten, Marjolein
Meander Medisch Centrum
Jullie hebben niets teveel gezegd, het was geweldig! Alle aanwezigen super enthousiast en het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team) had bijna nog te weinig uitdeelkaartjes bij zich. Het voldeed helemaal aan de verwachting en ik kan me niet voorstellen dat hier niet nog meer opdrachten uit voortkomen. Hartstikke bedankt, ook voor je goede advies. Want zo’n avond mag niet mislukken.

Hartelijke groet, Yvonne Wieland
secretaresse Raad van Bestuur
Meander Medisch Centrum
Sherpa Hilversum
Wij hebben veel leuke reacties gekregen op de band. Bedankt voor de samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Wieteke
Sherpa Hilversum
Imperial Tobacco Nederland
Het was een groot succes! Wat een toffe mannen zijn Big Bucks, e hebben het super gedaan en het lied voor Aad was fantastisch door hen gedragen.

Groet, Wendy.
Imperial Tobacco Nederland
ASN Groep - IJzersterk in schadewerk!
Het was wederom geweldig en uiteraard mede dankzij de inzet van Alphons, die net zoals de vorige keer op zijn welbekende bijzondere manier diverse taken op zich genomen heeft en er alles aan gedaan heeft om het de gasten naar de zin te maken.

Nogmaals onze hartelijke dank!!!!! Wilma de Lignie
Björn van der Veer
Wij zijn op huwelijksreis geweest en recent teruggekomen. Het optreden van DJ Mobispin was overigens erg leuk, we hebben een boel positieve reacties ontvangen. Wij houden hem zeker in onze gedachten voor een volgende gelegenheid. Ook veel gasten hebben nog naar hem geinformeerd. Ik begreep van hem dat het voor hem een ideale combinatie was. 's Avonds moest hij in Maastricht zijn!

Nogmaals onze dank, met vriendelijke groet,

Björn van der Veer
Patrick
We hebben erg genoten, ik wilde nog een reactie zetten op de site maar daar was ik nog niet aan toe gekomen. Ook de reacties van onze gasten waren zeer positief , de kleine dansvloer is vrijwel het gehele optreden bezet geweest. Slechts toen we 1 nummer te vroeg het toetje (ijs met banaan,kruidnoten en chocoladesaus) opdienden, waren er even geen dansers. Ik dacht zelf namelijk dat het het laatste nummer voor een pauze was en er kwam nog 1 nummer. Ook toen onze gasten een kort intermezzo voor ons hadden bedacht speelde de band daar perfect op in.

bedankt voor het regelen.

groeten Patrick
Truus van Buuren
Cafe Bellevue. Heel erg bedankt voor jullie geweldige optreden tijdens het bruiloftsfeest van Koen en Klaske. Met jullie muziek zorgden jullie voor een supergoeie sfeer. Alle muzikanten waren uitstekend en de muziek was heel gevarieerd. Naast supermooie luisternummers, zoals The Rose (uitstekend gezongen overigens!) zaten er heerlijke dansnummers tussen. Kortom, iedereen kwam aan bod qua muziekstijl.

Wat ook heel fijn was, is dat jullie onze gasten die meer dan een half uur moesten wachten tot het bruidspaar arriveerde heel aangenaam hebben beziggehouden met jullie muziek. We zijn dan ook heel enthousiast over jullie en mede dankzij jullie is het een grandioze bruiloft geworden!

Met een blije groet! Truus van Buuren, ceremoniemeester.
Jeroen en Noelle
Even een kort berichtje vanaf onze huwelijksreis: jazeker, we zijn ontzettend tevreden en denken er nog met heel veel plezier aan terug! Ze waren erg goed op dreef en hebben vol energie gespeeld. We hoorden van een hoop gasten dat ze het ook een erg goede band vonden en merkten het ook: al vanaf het begin gingen de voetjes van de vloer. Uitstekende muzikanten en ze hadden een goede keuze van de nummers: de sfeer voelden ze uitstekend aan. Het was super!

Groeten, Jeroen en Noelle
John en Esther
We zochten een kleine band met een lekker veelzijdig repertoire. Christoph nodigde ons thuis uit voor een persoonlijke kennismaking. Als snel hadden we door dat het goed klikte, samen hebben we een programma samengesteld voor onze bruiloft. Eerst speelde Christoph rustige muziek tijdens de receptie en daarna ging het dak eraf samen met twee zangeressen. We kregen ontzettend veel complimenten van onze gasten. Enorm bedankt!

Vriendelijke groet van John en Esther
Sail 2010
Wij willen je meer dan van harte bedanken voor de enorme inzet en professionaliteit de afgelopen dagen tijdens de Sail 2010. De omstandigheden waren verre van ideaal maar ondanks dat heb je fantastisch werk geleverd en zeer professioneel een geweldige performance gegeven. Mvg Marianne.
Bart en Larissa
Beste Thijsgewijs :-) Omdat wij op het eind van ons trouwfeest niet in de gelegenheid waren willen wij jou via deze weg als nog bedanken voor de goed verzorgde avond en audiocatering. Wij hebben veel positieve reacties gekregen! Prettig contact, goede en afwisselende muziek en aankleding.

Groetjes Bart en Larissa
Bea Pasdriofski
Sorry dat ik niet eerder heb gereageerd, maar vanaf maandag hadden wij een cursus, dus was ik niet op kantoor. We hebben erg genoten van de muziek. De muziek heeft erg goed gedaan tijdens de rondleidingen, soms was het voor hem best moeilijk om op de achtergrond te blijven, terwijl er uitleg werd gegeven maar dat was verder geen enkel probleem.

Met vriendelijke groet,
namens SOGOS consultants BV
Bea Pasdriofski
Wilma
Het district Brabant (afdelingen Het Maasland Oss, Uden, Veghel en Cuijk) had een prachtig cadeau voor onze gasten deze avond. Andrews darlings die wij warm hadden aanbevolen omdat zij onze nieuwjaarsborrel zo goed hadden verzorgd. Hun muziek klonk bij allen zo bekend in de oren dat iedereen heerlijk zat mee te neuriën op hun muziek en er werd ook gedanst. Iedereen genoot. Waar doen we het voor? Daar doen we het voor!

Groet, Wilma
Fam. Boersma
Gipsy Queen, we hebben er zo van genoten en zoals het programma al aangaf een ware muzikale reis door Mexico meegemaakt. Mooi ook de afwisseling tussen de bekende en minder bekende nummers. Het plezier waarmee jullie ook spelen in combinatie met het enthousiasme van het publiek maakte er helemaal een heerlijke avond van.

Groeten Fam. Boersma
Arjen Wintels
Deze jongens kun je zonder twijfel goed op pad sturen! Ze hebben het voortreffelijk gedaan; voelden goed aan welke nummers het meest gepast waren; ik heb veel positieve reacties ontvangen; ze hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het welslagen van deze middag, dus helemaal goed. Ik hoop dat ik ze nog een keer voor iets anders kan vragen.

Dank en een vriendelijke groet, Arjen Wintels
Anneke en Maurice
Dag Thijs,

Het was super! We zijn nog zo vol van de dag en jullie optreden. Niets dan complimenten gekregen. Dank jullie wel voor de geweldige muzikale omlijsting van deze voor ons zo bijzondere dag.

Anneke en Maurice
Annemiek van der Veer
Net weer terug van honeymoon, dus mijn antwoord heeft even op zich laten wachten. Duo Blue Beat(Voorheen Dream Team) was absoluut goed! We hebben een onwijs mooie dag gehad en Duo Blue Beat heeft daar in de middag zeker aan bij gedragen.

Bedankt! Gr, Annemiek
Joop en Els Brouwer
Erg Leuke muziek, waar we ook nog op konden dansen. De bezoekers van ons feest complimenteerden ons met de keuze van dit ensemble en dat compliment geven we graag door.

Groet, Joop en Els Brouwer
Susanne Tromp
Namens de organisatie, en mijzelf, heel erg bedankt voor je bijdrage aan het feest afgelopen zaterdag! Onze gasten waren bijzonder te spreken over de entree die jij mede perfect verzorgde, het zag er super uit! Susanne Tromp.
Tania Kross
Happy Fridays waren helemaal top!! Onze gasten hebben erg genoten en mijn man was heel blij met zijn kado. Erg bedankt voor de snelle organisatie en we zullen zeker weer bij jullie boeken.

Met vriendelijke groet, Tania Kross (zangeres)
PST Business Services
Het is een super gezellig feest geweest en Amigos Latinos waren GEWELDIG. Super vriendelijke mensen die een geweldige sfeer weten te creëren. Opbouw van hun programma is verbluffend. Van een rustig begin waarbij iedereen nog gezellig kon praten naar een spetterend einde. Ik heb al diverse aanvragen gekregen waar deze band te boeken is en heb telkens jullie mailadres doorgegeven. Nogmaals bedankt.

Olaf van Dam, PST Business Services
Estinea
We zijn zeer tevreden over de bijdrage van de Gemeentereiniging aan onze werkconferenties. Alles is goed verlopen en de samenwerking was erg prettig. Bijzonder plezierig was dat ze naast de vastgestelde momenten in het programma de gehele dag hand- en spandiensten verrichtten m.b.t. geluid, licht, bewegwijzering, etc.

Met vriendelijke groet,
drs m. (ria) van houwelingen -
secretaris raad van bestuur, Estinea.
Jara van Putten
We hebben een mooie avond en uitstekend feest gehad en ook erg genoten van de muziek van de Berkley Brothers, bijzonder aardige vriendelijke kerels ook, de klik met onze gasten was erg goed.

Groet van Jara van Putten
Vestas Central Europe
We hebben gisteren een zeer geslaagde opening gehad. De bijdrage van A-tune speelde daarbij absoluut een rol! Vele medewerkers waren er erg positief over, dus voor herhaling vatbaar. Ze hadden ze een goede centrale plek in de feestruimte, waardoor iedereen er van kon genieten. Super!

Wellicht tot een volgende keer.

Wendy Ketels
Marketing Coördinator
Vestas Central Europe
Judith van der Sloot.
Mede dankzij Café Bellevue was het feest een groot succes. Ik heb hele leuke reacties gekregen van het personeel. Hoewel we een zeer gevarieerd publiek hadden, dat niet al te snel in de benen kwam, was het beregezellig. Bedankt hiervoor.

Judith van der Sloot.
ASN Groep - IJzersterk in schadewerk!
Het optreden van Alphons Uw Butler is perfect gelopen, het was zeer geslaagd en een ieder was dol enthousiast over Alphons. Wil je zo vriendelijk zijn om nogmaals onze dank over te brengen? Mocht er in de toekomst iets zijn, dan weten wij jullie zeker te vinden! Veel succes!

Met vriendelijke groeten, Wilma de Lignie
Saxion, gemeente Deventer
Het was top. Wat spelen en zingen de 'Darlings' geweldig. Zeer muzikaal, loepzuiver, aardige mensen. Kortom: SAB was ontzettend blij met hun komst en de wijze waarop ze de rode draad door onze Archievendag hebben gevormd. Ik hoop dat ze weer veilig thuis zijn gekomen na een lange (vermoeiende) dag. Doe ze de hartelijke groeten! Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking. Wie weet ontmoeten we elkaar nog eens digitaal in de toekomst wanneer wij weer muziek nodig hebben.

Met vriendelijke groet, Anne Hurenkamp
PR & Voorlichting Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek Saxion, gemeente Deventer
Right To Play Charity Dinner 2009
Wij willen u namens alle partijen, die betrokken waren bij het Right To Play Charity Dinner 2009, hartelijk danken voor de muzikale begeleiding tijdens deze avond. De aanwezigheid van de band maakte het Right To Play Charity Dinner helemaal af. Nogmaals dank voor uw inzet en wij wensen u nog veel plezier en succes toe met de band Wantoo Dance.

Met vriendelijke groet, Merel van der Sluis (voorzitter), Daphne van der Linden, Dioni Paardekooper.
Caroline Lamp Soetosenojo
Tiempo Rubato was echt top, zij maakten ons plaatje compleet. Niemand die het verwacht had en dat maakte het een plezierige verrassing. Al onze gasten waren op alle punten voldaan en verzadigd naar huis gekeerd. Mijn schoonmoeder en ik genoten extra want alle liederen kwamen uit een cd die ik haar bij ons eerste ontmoeting kado geschonken had. Ze zei het leek als of ze het speciaal voor haar gezongen hadden. Ik hoop dat zij ook van onze gastvrijheid genoten hadden want dat is ook heel belangrijk voor ons geweest. Nogmaals vele dank van onze zijde het was echt top.

Vriendelijk groet Caroline Lamp Soetosenojo
Maaike van Kan
Het was helemaal wat we verwacht hadden, top dus. Hartelijk dank voor de organisatie en wellicht tot een andere keer.

Vriendelijke groet, Maaike van Kan
Bibliotheek Arnhem
Geheel naar verwachting: tropisch sfeertje in anders zo zakelijke en saaie bieb!

Groet, Marij Thunnissen
Bibliotheek Arnhem.
Petra Liebregt & Robert Reinders
Frutta Fresca is een uitstekende band met een prima performance. De samenwerking met Muziekburo.nl heb ik als zeer prettig ervaren. Bij een paar mokken stérke koffie aan de Klarendalseweg heb ik kort en duidelijk kunnen aangegeven wat onze wens is en vervolgens heb je daar een uitstekende oplossing voor gevonden. De inzet van Muziekburo.nl heeft absoluut bijgedragen aan het slagen van ons huwelijksfeest! Als ik het eerder had geweten dan had dat een hoop zoekwerkt op een voor ons onbekend terrein kunnen besparen.

Vriendelijke groet,

Petra Liebregt & Robert Reinders
Petra Liebregt & Robert Reinders
Enigszins verlaat door onze huwelijksreis en drukte willen wij graag nog onze complimenten overbrengen voor wat betreft de uitstekende performance van Frutta Fresca.

Onze gasten en wijzelf hebben genoten van het optreden die avond in de grotten van La Caverne de Geulhem in Berg en Terblijt. Van vele gasten, uit het hele land, hebben we naderhand veel complimenten ontvangen voor onze keuze voor deze muziekgroep. Deze complimenten geven wij graag aan u door. Een perfecte performance en presentatie van al hetgeen met jullie overeengekomen voor ons huwelijksfeest van 8 mei jl. heeft bijgedragen aan een geslaagd huwelijksevenement. Hartelijk dank daarvoor, we zijn graag referent.

Vriendelijke groet, Petra Liebregt & Robert Reinders
Ermi
Beste Thijs,

We hebben genoten van de muziek die Hans op de achtergrond ter gehore bracht.

Groet, Ermi
Anne Vergeer
Dag Thijs. Enthousiasme alom. Allereerst zijn wij blij dat wij Planet acoustic hebben gehad. Velen vroegen me waar deze band vandaan komt, en hoe we eraan kwamen (kwam jij ook nog in beeld). Vooral de eigenaar van de Proosdij was zeer enthousiast. Waarover dan? Het is een heel aangenaam gezelschap: prettige mensen die op een hele professionele manier muziek maken en zich bewegen in het gezelschap: klasse. Een groep die fantastisch zingt en muzikaal meer kan dan menige band van naam van tegenwoordig. Wij hadden in ons gezelschap echte muziekkenners die echt onder de indruk waren van hun muzikale prestaties. Het optreden gaf onmiddellijk aanleiding tot dansen en beweging, precies zoals we het hadden bedoeld. Kortom: dank voor je bemiddeling en breng de dank voor hun bijdrage aan ons feest over! Zij en jij horen nog van Zwolle!

Groeten, Anne Vergeer
Niels
Alles is absoluut naar wens verlopen, de band was fantastisch en ik heb dan ook niets anders dan complimenten gekregen! Een absolute aanrader en ik denk dat dit feest voor Jackbox weer een aantal leuke klanten op gaat leveren.

Hartelijk bedankt,
Groeten, Niels
Technische Universiteit Eindhoven
De Cabaretgroep heeft uitstekend werk geleverd. Wij, organisatie en deelnemers, hebben met regelmaat op zijn minst een glimlach zo niet een schaterlach gekregen door het opereren van de gemeentereiniging. Aan te bevelen aan anderen!

M.vr.gr.
Riek Peters
Technische Universiteit Eindhoven
Watersportvereniging HND
Voor het jubileumfeest van onze watersportvereniging HND, hadden 172 gasten zich ingeschreven. Grote spanning hoe het feest ging worden. Met dinermuziek van Cafe bellevue aangevuld met DJ Peter K voor het avondprogramma en animatie van Johan Jansen voor onverwachte momenten tijdens het feest, hebben wij een geweldig leuke avond gehad, iedereen was wild enthousiast over jullie optreden.

Veel dank, en graag tot een volgende keer.

Peter Mijnen
Riet en Henk Klein
Nogmaals bedankt voor jullie wervelende optreden. We hebben al veel prachtige foto's ontvangen van diverse bewonderaars. Jammer van het koude weer, maar des te hartverwarmender was jullie muziek en uitstraling. We zien jullie graag nog eens terug in Eerbeek.

Groet en tot ziens Riet en Henk Klein
Henk ten Hove
Alles is prima naar wens verlopen, leuk stukkie muziek en onze gasten waren er zeer over te spreken. Aanrader voor een volgende keer. Ik zal de betaling deze week doen toekomen.

met vriendelijke groet en wellicht tot een volgende keer,

Henk ten Hove
Roy & Nathalie
Het was wel even spannend rondom het tijdstip van de ceremonie i.v.m het buitentrouwen, maar daarna brak het zonnetje door zodat we met zijn allen heerlijk buiten hebben kunnen genieten van het middagfeest. En wat kun je daarbij dan nog beter hebben dan de muziek van amigos latinos ? ;-) Zowel de gasten als wij zelf hebben iig erg genoten : van de dag zelf en alles erom heen en zeker ook de muzikale bijdrage :) We hebben nog een kiekjes gemaakt van ons met amigos latinos, als we hem hebben mail ik hem je nog. Voor als nog eerst op huwelijksreis naar barcelona.

Vriendelijke groeten, Roy Nitert & Nathalie Nitert de Winter
Staalkat Int. B.V.
Bij deze wilen we je laten weten dat we beide dagen zeer tevreden waren over de muziek. Vera and Vera and friends speelden volgens afspraak een repertoire dat uitermate geschikt was voor de receptie. De eenvoudige instrumentatie en goede zang klonken uitstekend, verschillende bezoekers gaven hun complimenten. Ze kregen direct de mensen aan het swingen en iedereen heeft genoten. De nummers klonken als een klok!

Met vriendelijke groet,
Staalkat Int. B.V.
Gert & Ilonka
Nog bedankt voor een onvergetelijke avond op onze trouwdag. Zonder Cafe bellevue was het vast niet zo'n succes geweest als dat het geworden is. Iedereen op het feest was super enthousiast over jullie optreden. Er zullen vast nog wel boekingen uit voort komen vanuit onze vriendenkring. Dus wellicht tot snel en in ieder geval tot over 12 en een half jaar ;-))

Groet Gert & Ilonka
Ministerie van Binnenlandse Zaken
Beste Thijs. Ja, alles is zeer naar wens verlopen. De Gemeentereiniging was een geweldige aanvulling op het (toch wel saaie) programma. Daarnaast een fijne samenwerking met de heren, die de groep exact aanvoelden. Gisteren lovend verteld over de Gemeentereiniging aan een congresorganisator. Dus we zeggen het voort!Hartelijk bedankt!Gr. Margriet van SisserenMinisterie van Binnenlandse Zaken
Suzanne Lagerveld
Het is zeker naar wens verlopen gisteren. Fijne muziek, precies goed voor een receptie. Reacties van onze gasten waren ook heel positief.

Een goed adres muziekburo.nl, jullie gaan zeker mijn kaartenbak in!

Met vriendelijke groet,
SURFdiensten
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis
Het was super! We hebben weer genoten, alles liep zoals bedacht dus wat kan een mens nog meer wensen.

Groetjes Rita van der Hoop-de Baaij

Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis
Nelly
We hebben ontzettende goede, leuke en spontane reacties gehad van de collega's, dat jullie het zo goed gedaan hadden! Zeker voor herhaling vatbaar (dan uiteraard andere sketches!). Maar ook heb ik al van een collega gehoord dat zij jullie misschien gaat benaderen voor een feestavond op haar man's werk. Dus, jullie houden er misschien nog meer optredens aan over. Dus al met al, het was perfect. De binnenkomst, de ontvangst, de sketches. Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij.

Nogmaals bedankt en hartelijke groeten, Nelly.
Anja en Tjeerd
Wij willen Cafe bellevue bedanken voor de grandioze muziek tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest in La Mère Anne in Oudendijk. De muziek was sfeervol en ook de dansbare nummers die jullie drieën brachten waren grandioos. Wij zijn dan ook heel blij dat wij voor Cafe bellevue hebben gekozen. Ook één en al comlimenten van onze gasten. Heel veel dank namens ons en wie weet tot over 15 jaar op ons 40 jarig huwelijksfeest.

Groetjes Anja en Tjeerd
HLB Van Daal & Partners N.V.
We hebben een geweldig feest gehad, niet in het minst door de fantastische bijdrage van Amigos Latinos. Creatief, flexibel en professioneel. Ik weet dat het minder leuk is als achtergrondmuziek te worden gebruikt, maar daar werd prima mee om gegaan. Doe vooral Luc (zo ongeveer nog een vakbroeder ook) en zijn kornuiten de groeten en bedank ze nog maar eens van me, vreselijk aardige lui. Ik hoop ze ooit nog eens goed te mogen beluisteren. Sein me gerust in wanneer daar een gelegenheid voor is! Jij ook bedankt voor jouw bemiddeling en wellicht tot ziens!

HLB Van Daal & Partners N.V.
Accountants & Belastingadviseurs
M.A.M. (Snam) Vromans
Financial Assets Executive Search
Alles ging prima, dank nogmaals voor het regelen. Super leuke muziek (kan mij voorstellen dat het best ondankbaar is soms op zo’n gelegenheid spelen maar het werd zeer goed ontvangen en zeker gewaardeerd!

Bedankt en groet,
Jeannette M. Samplonius
Financial Assets Executive Search
deLivefire
Het Klezmertrio heeft op onze finale bijeenkomst van Livefire de muzikale omlijsting verzorgt. Het was exact zoals ik het verwacht had. Niet te opdringerig maar toch voldoende aanwezig om de gezelligheid te stimuleren. Het trio heeft ons geholpen deLivefire bijeenkomst gezellig, interactief en een succes te maken.

Groeten, Joris.
Mark
Via dit berichtje laat ik jullie even weten dat het een optreden met een zeer hoog kippenvel gehalte is geweest en dat ik en met mij denk ik vele anderen er nog lang aan terug zullen denken en nog lang van na zullen blijven genieten.

Blijf zo doorgaan, in deze losse swingende setting.

Groet Mark
Jan & Floor
Wij hebben echt ongelofelijk genoten, en niet alleen wij, maar zeker ook onze gasten. Heel langzaam en heel subtiel hebben ze een enorme grote bijdrage geleverd van onze dag. Ik ken persoonlijk helemaal niet zoveel spaanse muziek, maar waardeer het ontzettend.

En als ze dan dat ene nummer spelen dat ik wel echt ken (naci en alamo) op een moment dat die herinneringen aan dat nummer door mijn schoonzus op verschillende manieren in beeld zijn gebracht, gaan alle registers open. Een enorme ontlading waarbij de band dacht het verkeerde nummer te spelen. maar het was zo ongelofelijk RAAK. Wij wisten niet dat ze dit nummer kenden en op zo'n geweldige manier konden spelen/zingen.

We hebben Primos del Norte gekozen vanwege het stemgeluid uit dat nummer. Prachtig. En tot besluit een Haagse Flamengo als meezinger. Wellicht niet helemaal zo bedoeld, maar het werd prachtig opgepikt door de daggasten.Dat nummer blijft in je hoofd (jêh bent ut vôh méh) en zal voor ons de zomer kleuren. Graag wil ik dat je dit aan hen overdraagt.

Met vriendelijke groet,

Jan & Floor
Frederiek Mink-Kroese
We hebben enorm genoten van jullie heerlijke muziek. Jullie traden op in La Mancha en wij zaten met zijn vieren binnen in de hoek van het restaurant. Leuk dat jullie overal even langs de tafeltjes kwamen. Ook dat er nog een verzoeknummer gespeeld kon worden!

Groetjes Frederiek Mink-Kroese
Ernst & Young
Het was een zeer geslaagd feest, veel positieve reakties over gekregen. En daar heeft Frutta Fresca zeker z'n aandeel in gehad!

vrgr, Teun ter Voert,
Ernst & Young
André-Hessel Bensma
Alles ging erg goed. Het volume was ook erg goed. Luid genoeg om niet te verdwijnen, maar toch niet zo luid dat je geen fatsoenlijk gesprek meer kon voeren. Verder speelde hij fantastisch in op de mensen in de zaal. Een succesnummer dus. Van onze gasten heb ik dezelfde geluiden gehoord.

Ook een positief punt was dat de mensen van Huis Bergh ons na afloop nog om zijn adresgegevens vroegen, omdat ze die verzamelen van artiesten die zij goed vinden en goed vinden passen bij Huis Bergh. Ook positief dus. En verder was de muziek die hij speelde ook hartstikke leuk. Jammer genoeg heb ik zelf niet meer de gelegenheid gehad om hem te bedanken, maar ik hoop dat jij onze dank voor het geweldige optreden aan hem over wilt brengen.

Groeten, André-Hessel Bensma
Marjan Boon
Hallo Thijs. Alles is naar wens verlopen met Jackbox! We hebben een onvergetelijke avond gehad en er waren heel veel lovende woorden voor de band! Kwalitatief waren muziek en zang van hoog niveau! De sfeer was lekker relaxed, er is heerlijke muziek gespeeld en volop gedanst!

Ook de eigenaren van strandpaviljoen 'BIJ ONS' waren vol lof over de voorbereiding (ontspannen en keurig op tijd). Toen wij rond 19.30 (een uur voor aanvang dus) binnen kwamen zaten de jongens lekker te eten en rond 20.30 uur toen de eerste gasten kwamen begonnen ze te spelen.

Veel gasten informeerden al wie ze waren, waar ze vandaan kwamen, waar we Jackbox eerder hadden gehoord (NIET DUS) etc. etc. Tja, mond-op-mond gaat het altijd met dit soort dingen he?

Bedankt en hartelijke groet,
Marjan Boon
Jasper Hendriks
Het heeft even geduurd maar hier is mijn reactie: Een fantastisch feest mede dankzij de band die goed inspeelde op het publiek en de stemming en sfeer snel te pakken had. Het is top geweest, muzikaal erg goed. Al met al een geslaagde middag en avond waar veel collega's positief op reageerden. Bedankt voor je advies en goede keuze, ik zal je zeker weer aanbevelen!

Jasper Hendriks, Onderwijs Service Bureau.
Henri en Toos van Zoelen
Wij willen Café Bellevue hartelijk bedanken voor de fijne avond. Onze zilveren bruiloft was geweldig. Jullie hebben goed ingeschat wat de muziekwensen waren. Wij hebben dan ook van veel gasten complimenten gekregen over Cafe bellevue. Geweldig dat er ook nog muzikale steun gegeven werd bij enkele familieoptredens. We zullen jullie niet gauw vergeten.

Hartelijke groeten Henri en Toos van Zoelen
Harry von Aesch
Happy Fridays hebben zowel door persoonlijk optreden als muzikaal zeer veel waardering gewekt bij de organisatie en veel bezoekers. Wat ons betreft een schot in de roos!

Tot een volgende gelegenheid en groeten, Harry von Aesch
Mario & Jessica
Wij willen graag nog heel even stilstaan bij onze trouwerij op 02 mei '08. Het bericht komt nu pas aangezien Jes een groot aantal weken in het ziekenhuis heeft gelegen ivm haar zwangerschap. Zo nu de dag, deze is in een droomvlucht voorbij gegaan en we hebben enorm kunnen genieten van elkaar, de aanwezigen en het prachtige weer.

Alles verliep volgens plan en dat hebben we mede te danken aan de band Jackbox. Iedereen, maar dan ook iedereen en vooral wij zelf waren enorm enthousiast en super tevreden over Jackbox. De performance en de goede muziek die werd gespeeld maakten er een enorm knalfeest van!!!!

Nogmaals bedankt en misschien tot ziens.

Groetjes Mario & Jessica
Jan van Heugten
Hierbij willen we je laten weten dat we zeer tevreden zijn over het optreden van de twee dames van A-tune. Zeer professioneel en op een bescheiden wijze hebben zij opgetreden en hebben onze gasten vermaakt. Mede hierdoor is ons huwelijksfeest voor ons onvergetelijk geworden.

Met vriendelijke groet, Hermien en Jan van Heugten
Gemeente Giessenlanden
Het optreden van de Gemeentereiniging gisteren was een groot succes. Ik krijg veel positieve reacties, zowel op hun act als op het vliegeren aan het eind, wat mede dankzij het weer ook perfect verliep. Bedankt en tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,
Nathalie Pagie -
Gemeente Giessenlanden
Esther Smit
Het was echt een superavond. Alleen maar positieve reacties gekregen. Ayesha en haar band waren ook super en professioneel. Bedankt en tot een volgende keer. Ik ga de betaling vandaag doen.

Groeten, Esther Smit
Brandweer Gemeente Oss
Het optreden van Cabarettrio De Gemeentereiniging was super! Ze wisten precies de goede balans te vinden tussen "leuk doen" en "ff wat minder." De anders zo enorm saaie avond vloog om. Ik en anderen hebben zich kostelijk geamuseerd. Ook het licht en geluid verzorgt door muziekburo.nl was perfect in orde!

Groeten,
Joris van Hest -
Brandweer Gemeente Oss
Jeannette van der Maten
Dag Thijs. Graag wil ik je bedanken voor het fantastische optreden van Terra Nova op mijn feestje van afgelopen zaterdag bij ons thuis. Ik wilde graag rustige sfeervolle achtergrondmuziek, waarbij de gasten goed konden praten. En dat is helemaal gelukt: de muziek was heerlijk en de muzikanten waren erg prettig en bescheiden. Terra Nova heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen! Ook van mijn gasten kreeg ik complimenten over de muziek. Natuurlijk moest ik me met mijn gasten bezighouden, daardoor heb ik eigenlijk wat te weinig naar Terra Nova kunnen luisteren. Maar gelukkig staan ze nog op video!

Dus Terra Nova, bedankt voor de zalige muziek. En jij Thijs, voor het organiseren. Beslist voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groeten, Jeannette van der Maten
P.S. Een goede combinatie met contrabas, gitaar en viool!
Dagmar
Het was uitstekend. Onze leden van de RGC hebben genoten. Hans heeft precies uitgevoerd wat wij in gedachten hadden.

Bedankt en groetjes, Dagmar
Verschoor Evenementen
Het was een super feest, en wat hebben we genoten van de muziek van de jongens. Echt heel leuk. Het was alleen zulk mooi weer en zo'n prachtig uitzicht dat er veel mensen op het dek bleven hangen, maar goed, daar hebben ze ook van genoten. Echt goeie muzikanten zeg, ik ga ze warm aanbevelen. Ze vonden het zelf volgens mij ook wel leuk, de sfeer was in elk geval super, mede dankzij Amigos Latinos. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Verschoor Evenementen verzorging Breda.
Ger Hubens
De sfeer die jullie 8-koppige Mariachi-band bracht tijdens het concert heeft vele Limburgse harten sneller doen kloppen. . . . ! Mede door jullie bijdrage is ons galaconcert een groot succes geworden. We wensen jullie nog vele mooie concerten (en boekingen!) toe; jullie spelen fantastisch. Ook het contact en afspraken zijn vlekkenloos verlopen. Nogmaals dank!

Groeten, Ger Hubens
Marco en Dorien
Beste Thijs,

Het was een geweldige dag mede door de muzikale omlijsting van duo Jean Dutilh. Precies wat we zochten. En ook onze gasten waren goed te spreken over de muziek en hebben er voor zover ik mensen al gesproken heb erg van genoten. Dus al met al een succes.

Verder zijn we net terug van een witte broodsweek in Rome, dus we zullen nu het resterende bedrag aan je over maken.

Bedankt voor het regelwerk en de goede service.

Groet Marco
Michiel
Jackbox was in een woord fantastisch. We hadden het werkelijk waar niet beter kunnen treffen. Het nummer voor de openingsdans wat ze speciaal hadden ingestudeerd, was perfect en heel speciaal. Gewoonweg geweldig.

Groeten, Michiel
Johan en Tamara
Gisteren zijn we teruggekomen van de honeymoon. Het feest was geweldig. Jean Dutilh heeft de sfeer heel goed aangevoeld en aangevuld. Zelf hebben we het te druk gehad met felicitaties en dergelijke om alles mee te krijgen, maar van veel van de gasten hebben we heel veel leuke reacties gehad over Jean Dutilh.

Wil je Jean namens ons nogmaals bedanken voor zijn optreden.

Mede dankzij hem is het “het” beste feest aller tijden geweest.

Groeten Johan en Tamara
Helma Willems
Tiempo Rubato was geweldig!!!!!!!! We hebben veel enthousiaste reacties gehad,en met veel plezier doorgegeven hoe ze te boeken zijn. Ze hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van ons feest.

Groeten, Helma Willems
Serge en Gerda
Het was een geweldig feest op 23 juni! Planet acoustic was erg goed en heeft er een grandioos feest van gemaakt. De inzet van de band was erg goed. Ook speciale wensen werden uitgevoerd. Super!!

Groetjes Serge en Gerda
Ineke en Nico
We hebben een geweldig feest gehad en de gasten en wij hebben genoten van Happy Fridays. Het was precies wat onze bedoeling en verwachting was. Bedankt!

Groeten Ineke en Nico
Evelien en Paul Tielen
Met enige vertraging (ivm onze huwelijksreis) kan ik je melden dat we een geweldige avond hebben gehad met Ayesha. We hebben heerlijk kunnen swingen op de jazzy muziek en voor de niet-dansers was de band leuk om naar te luisteren en te kijken. De kwaliteit van Ayesha en de band overtrof onze verwachtingen. Kortom, helemaal goed! En we willen jou bij deze bedanken voor de prettige bemiddeling.

Met hartelijke groet, Evelien en Paul Tielen
Myra Lissenberg-van der Pennen
Ik wilde je vandaag nog mailen (je bent me voor). Ze waren echt geweldig. Iedereen had lovende kritieken en men was erg enthousiast. Wat ons betreft helemaal super. Is het voor hun ook allemaal goed verlopen?

Kind regards, Myra Lissenberg-van der Pennen
Erasmus Research Institute of Management (ERIM)
Opleidingsadviseur Leerhuis
Ik wilde nog even laten weten dat wij erg genoten hebben van de muziek die jullie gemaakt hebben op 7 juni in de Witte Villa in Arnhem. De gasten hebben er genoten en heerlijk kunnen dansen. Vele reacties gekregen!

Opleidingsadviseur Leerhuis
TWOK Multitrade BV
De viering van ons 15 jarig jubileum is een groot succes geweest, dit is mede te danken aan de professionele/fantastische muzikale invulling door Tiempo Rubato. Wij (bestuur BCA) hebben over dit duo zeer enthousiaste reacties gekregen. Ik zal ook zeker als hier vragen over komen van oa hoe of bij wie te boeken naar Muziekburo.nl verwijzen. Ik neem aan dat onze penningmeester de financiële zaak netjes met jullie heeft of nog gaat afhandelen, anders hoor ik het graag.

Met vriendelijke groeten, TWOK Multitrade BV Ton Groote
Jeroen en Anja
Zeker, de heren hebben goed gespeeld. Vele positieve reacties gehad, tijdens en na afloop. (ondanks het feit dat ze vooral achtergrondmuziek waren, maar gezien de aard van het feest was dat ook zo bedoeld.)Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groet, ook namens Anja, Jeroen.
Maaike Tuten
Beste Thijs, aan de reacties afgelopen vrijdag te horen was iedereen super tevreden! Hele aardige meiden met leuke muziek, hoorde ik van onze opdrachtgever. Niets dan lof dus! Bedankt voor de fijne samenwerking en wellicht tot ziens in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Maaike Tuten
Hanze Catering
St. Franciscus Gasthuis
Het was een zeer geslaagde opening en we hebben genoten van de bijdrage van Alphons. We zullen hem c.q. muziekburo in onze gedachten houden bij een volgend evenement dat we willen gaan organiseren.

Met vriendelijke groet, Marij de Gouw
Menno Tomassen en Margot Boom
Wij zijn inderdaad erg tevreden over de performance van Ayesha en band. Het viertal voldeed volledig aan onze verwachtingen en de positieve opmerkingen/complimenten vanuit de zaal waren niet van de lucht. Ook jullie heel erg bedankt voor een fantastische avond!!

Groeten, Menno Tomassen en Margot Boom
Jeroen en Leonie
Wij zijn heel tevreden over hoe alless gelopen is. Happy Fridays hebben goed gespeeld, goed geluisterd naar onze wensen en echt een sfeerverhogend optreden neergezet.

Bedankt! Jeroen en Leonie
SOGOS consultants BV
We hebben erg genoten van de muziek. Jean heeft het erg goed gedaan tijdens de rondleidingen, soms was het voor hem best moeilijk om op de achtergrond te blijven, terwijl er uitleg werd gegeven.

Ook Piece of Cake heeft een leuke en enthousiaste bijdrage geleverd. Iedereen heeft een uitstekende avond beleefd en daar gaat het om. Bedankt voor de goede samenwerking en mocht er nog eens iets van onze kant moeten worden georganiseerd, dan zullen wij zeker weer reageren.

Met vriendelijke groet,
namens SOGOS consultants BV
Bea Pasdriofski
SOGOS consultants BV
We hebben erg genoten van de muziek. Jean heeft het erg goed gedaan tijdens de rondleidingen, soms was het voor hem best moeilijk om op de achtergrond te blijven, terwijl er uitleg werd gegeven.

Ook Piece of Cake heeft een leuke en enthousiaste bijdrage geleverd. Iedereen heeft een uitstekende avond beleefd en daar gaat het om. Bedankt voor de goede samenwerking en mocht er nog eens iets van onze kant moeten worden georganiseerd, dan zullen wij zeker weer reageren.

Met vriendelijke groet,
namens SOGOS consultants BV
Bea Pasdriofski
Henk en Danielle
Wij hebben een geweldig feest gehad met Jackbox. Ze weten zich goed aan de sfeer aan te passen.

We willen jullie en hen nogmaals danken voor een onvergetelijke avond.

Groetjes, Henk en Danielle
Katholieke Universiteit Nijmegen
Terra Nova heeft fantastisch gespeeld. Het feest was erg druk waardoor ik ze zelf niet precies altijd heb kunnen horen en in de gaten heb kunnen houden, maar van anderen heb ik gehoord dat ze de muziek erg leuk hebben gevonden.

Groet, Marinel
Katholieke Universiteit Nijmegen
Jan en Wilma van Steeg
Wij hebben een prachtige dag gehad en een geweldig feest. Het feest was nooit zo geweldig geweest zonder Planet acoustic. De band is in staat om de sfeer van de bruiloft perfect aan te voelen en het feest geleidelijk op te bouwen. De reacties van vrienden na afloop van het feest bevatten vrijwel altijd een compliment voor de band. De eerste heeft al gebeld voor het telefoonnummer.

Groeten, Jan en Wilma van Steeg
Holland Colours NV
Dankjewel voor het leuke optreden van de band Amigos Latinos gisterenavond tijdens het afscheidsdiner van onze Algemeen Directeur. Leuke, gezellige, aardige en muzikale heren. Goede keuze !

Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Holland Colours NV
Bianca Post
Natascha & Didier
Een wat late reactie vanwege onze huwelijksreis. Het was geweldig met de band!! Precies zoals we het hadden voorgesteld en we hebben ook van onze gasten veel positieve reacties gekregen. Behalve dat het super muziek is, zijn het ook nog eens heel aardige jongens. Bedankt voor de organisatie!

Groeten, Natascha & Didier
Rick
Ik heb de leden van Primos del Norte alleen voor het optreden gesproken (aardige mensen) en helaas na de tijd niet meer! Het was - wat ik zag en om me heen hoorde - weer erg geslaagd. Ook mazzel gehad met het weer en alle terrassen zaten vol en men stond echt om de podia heen gepakt! Dus op naar volgend jaar en dan kom ik vast wel weer bij je uit!

Groet'n, Rick
Ger Boekhoorn
Hallo Thijs,

We hebben een geweldige avond gehad. Hotel, aankleding, diner en de muziek alles paste super. De band had alles met mij vooraf goed afgestemd. Complimenten om de verrassende muziekkeuze. Frutta Fresca is zeer aan te bevelen.

Bedankt voor je attentie en succes, Ger Boekhoorn
Willemspark O.G.
Amigos Latinos was geweldig en de trompetiste maakte het nog een beetje specialer dus we gaan vandaag nog nagenieten!

Karin Flinterman
Willemspark O.G.
Joop van Heemstede
Amigos Latinos, ik denk dat je voor deze gelegenheid geen betere band had kunnen uitzoeken. Van vele kanten hebben we complimenten gekregen over de muziek ,ik heb ze gepromoot via jou. In ieder geval mucho ambiente !! Een geslaagd feest, wie weet tot over 4 jaar.

Bedankt en groetjes, Joop van Heemstede
Bertus
Het was een fantastisch spetterend feest en Jackbox heeft ons zeker niet teleurgesteld. Echt een fantastische band en daar was iedereen het over eens!

Daag, Bertus
Michiel & Paula
Alles is perfect verlopen met Amigos Latinos! Het was onwijs gezellig en de muziek was geweldig. We hebben veel leuke reacties gehad. Kortom een dag om nooit te vergeten! Bedankt voor de goede service en misschien tot ziens!

Vriendelijke groeten Michiel & Paula.
Madelaine
Dank voor je mail, het is allemaal uitstekend verlopen. De band speelde akoestisch tijdens de receptie en later versterkt. Het was een heerlijk feest en iedereen heeft genoten van Frutta Fresca. Een extra dimensie!! Heel erg bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Hartelijke groeten Madelaine.
YourEventsMyHands
Het is super verlopen met Amigos Latinos!! De muzikanten waren keurig op tijd, zeer vriendelijk en hebben een prima optreden verzorgd. Aan het einde van de avond zijn de tafels nog op zij gezet en hebben de gasten (met name de Puertoricanen) nog gedanst en men kon spaans met elkaar spreken, dus dat was ook bijzonder.

Een schot in de roos, dus dank voor al je moeite.

Hartelijke groet,

Karin Izaks
YourEventsMyHands
Nedlloyd BV
Zeker, alles is zeer wenselijk verlopen afgelopen vrijdag. We waren zeer enthousiast over de muziek en de kwaliteit van de band. Dan een vraag voor mij persoonlijk, hebben zij iets van een cd? Ik vond de muziek te gek en zou het ook wel in de auto willen luisteren. Bedankt voor de bemiddeling, ik zet de factuur zo snel mogelijk in het systeem, zodat de betaling hopelijk spoedig zal geschieden.

Groeten, Sheetal Debi Tewari - P'O Nedlloyd BV
Holland Colours NV
Ja, het is prima gegaan. Aan het eind van de avond, tijdens de koffie, heb ik nog een tijdje met Jean staan praten. Een hele vriendelijke sympathieke man. Ik kreeg van meerdere collega's een compliment over zijn optreden, dus......... BEDANKT!

Met vriendelijke groet,
Bianca Post
Holland Colours NV
Holland Colours NV
Ja, het is prima gegaan. Aan het eind van de avond, tijdens de koffie, heb ik nog een tijdje met Jean staan praten. Een hele vriendelijke sympathieke man. Ik kreeg van meerdere collega's een compliment over zijn optreden,
dus......... BEDANKT!

Met vriendelijke groet, Holland Colours NV

Bianca Post
Teaching Hospital OLVG
De vier leden van Amigos Latinos hebben prima gezongen en gespeeld tijdens het symposium. Ben echt dik tevreden en heb ook veel positieve geluiden gehoord over de muziek. Dank voor jouw bemiddeling en wie weet tot een volgend symposium!

Vriendelijke groet,

Ursula Tibon
Teaching Hospital OLVG
Teaching Hospital OLVG
De leden van Primos del Norte hebben erg mooi gezongen en gespeeld tijdens het symposium. Ben echt dik tevreden en heb ook veel positieve geluiden gehoord over de muziek. Dank voor jouw bemiddeling en wie weet tot een volgend symposium!

Vriendelijke groet,
Ursula Tibon
Teaching Hospital OLVG
Miranda & Wouter
Alles is perfect verlopen en we hadden een fantastische dag. We kregen veel complimenten over Amigos Latinos. Dus al met al perfect. Amigos Latinos is wat dat betreft een echte aanrader.

Groeten, Miranda & Wouter
Loïs
Het is helemaal goed gegaan en de mannen van Amigos Latinos waren ook helemaal blij! Hoewel het officieel muziek voor onder het eten was, is er uiteindelijk ook nog flink gedanst. Wij hebben een ontzettend mooie trouwdag gehad en ontzettend genoten. Dank voor het regelen en natuurlijk de tip om Amigos Latinos in te huren.

Groeten, Loïs
Document 2002
Frank was een doorslaand succes! Dat, in combinatie met het andere entertainment, heeft voor een geweldig avondprogramma gezorgd, met veel tevreden mensen. Het congres overall was erg positief beoordeeld en de opkomst was hoog. Wij blij dus!

Bedankt voor het regelen, en mochten we volgend jaar interesse hebben in ander muzikaal entertainment, dan hoor je van ons!

Mvrgr, Adriana Kegley - Congressecretariaat Document 2002
Wynona
We hebben echt genoten van de sfeer en de muziek. Mijn vader was zeer tevreden en ook de gasten vonden het erg leuk. Dank voor alles en de prettige samenwerking. Wellicht wanneer hij 80 wordt nogmaals ;)

Groeten Wynona
Aad de Zwart
Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen over het optreden van Frank Los. Als het goed is moet je zijn gage inmiddels ontvangen hebben. Bedankt voor de goede verzorging en ik zal, als er volgend jaar weer een budget is voor een optreden, je site weer bezoeken en of een e-mailtje sturen met wensen en mogelijkheden. Nogmaals bedankt en wellicht tot nader bericht.

Met vriendelijke groet,

Aad de Zwart
Parker Filtration BV
Alles is prima gegaan, iedereen heeft erg genoten van Frank. Hij heeft geweldige portretten gemaakt, wat een energie heeft die man! Jij ook hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Misschien tot volgend jaar.

Met vriendelijke groeten,

Monique van 't Sant - PARKER FILTRATION BV
Vereniging Een school met de Bijbel
Het was een ontzettend geslaagde dag met het personeel en de rol van de cabaretgroep was daar een essentieel onderdeel van. De organisatie liep gesmeerd en ook de sketches was super. De algemeen directeur heeft dit ook aan hen aangegeven aan het einde van de dag. De voorbereiding van de dag heeft behoorlijk tijd in beslag genomen en er waren nogal wat dingen blijven liggen, vandaar onze latere reactie.

Met vriendelijke groet,

Elly Gouman Secretaresse
Bestuurskantoor Vereniging Een school met de Bijbel
Rova Beheer B.V.
Het feest was erg geslaagd! En dat mede dankzij Frank. Hij was de 'smeerolie' tussen alle losse programmaonderdelen. Heel erg leuk. Onze medewerkers moesten even aan hem wennen, maar daarna vonden ze hem erg gezellig. En zijn tekeningen vielen zeer in de smaak.

Charlotte Tonnaer - Rova Beheer B.V.