Amigos Latinos
Amigos Latinos
Amigos Latinos
Amigos Latinos
Amigos Latinos
Amigos Latinos

Amigos Latinos - salsa latin band

Beoordeling: 4,4 - 24 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

Ervaren muzikanten afkomstig uit Cuba, Colombia en Nederland vormen de latin band Amigos Latinos. Hun authentieke geluid dankt de band aan de akoestische bezetting met twee zangers, percussie en gitaren. Een bijzonder swingende act voor bijvoorbeeld uw bruiloft of bedrijfsfeest.

wat is latin muziek?


Het authentieke latin repertoire in de traditie van "Vieja Trova Santiaguera" en "Compay Segundo" laat zich moeiteloos in elke setting inpassen. Van Cuba tot Colombia: van son, bolero, cha-cha-cha, guaracha tot merengue, mariachi en cumbia; Amigos Latinos probeert de muzikale tradities van het Caribisch gebied levend te houden, maar voegt tevens een eigentijds tintje aan het repertoire toe.

versterkt - onversterkt


Normaal gesproken speelt Amigos Latinos licht versterkt. Afhankelijk van de gelegenheid kan de band ook onversterkt spelen, op aanvraag. De band kan ook uitgebreid worden met meerdere musici waarmee zij al jaren lang samen spelen. Bent u op zoek naar rustige achtergrondmuziek of naar opzwepende dansmuziek of misschien een beetje van beide? Amigos verschaft de juiste muziek en sfeer voor iedere gelegenheid. Ze zijn breed inzetbaar.

bezettingen

trio - 2 x zang-gitaar en bas
kwartet - 2 x zang-gitaar, bas en percussie
kwintet - 2 x zang-gitaar, bas, percussie en trompet

combinatie band & dj

combinatie van band & djMet de combinatie band & dj haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ.
Keuze uit Diverse Acts
Keuze uit Bandmate of Vast Geluid Systeemwww.amigos-latinos.nl

Amigos Latinos, salsa latin band, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band in een strandtent, Band met zanger, Band of DJ bij een Foodtruck, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Buena vista band, Caribische band, Combinatie band en dj thijsgewijs, Cubaanse band, Dj of band voor alle leeftijden, Gezellige liedjes, Gezellige muziek, Latin band, Latin muziek, Latinos band, Live achtergrondmuziek, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, MailingList, Merengue band, Mobiel bandje, Mobiel entertainment, Mobiel kwartet, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele bruiloftband, Mobiele muziek, Mobiele muziek, Muziek, Muziek aan tafel, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikale mannen, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muziekgroep, Rondlopende muzikanten, Rustige salsa muziek, Salsa band, Spaanstalige band, Straatartiest, Straatmuzikant, Wereldmuziek band, Zanger gitarist, Zingende gitarist, Zuid amerikaanse band,
reviews Amigos Latinos

John en Annette
Beste Thijs,

Het was geweldig. Fijne muziek en heel aardige muzikanten. We waren erg blij met Amigos Latino's. Wij zullen zeker weer gebruik maken van jouw buro in de toekomst als we weer wat te vieren hebben. Er waren ook vrienden van ons die dat ook zullen doen.

Groetjes,
John en Annette
Manja Knevelbaard
Wij hebben erg genoten van het optreden van Amigos Latinos voor onze bruiloft! De heren en dame hebben precies de juiste sfeer gezet die we graag wilden, speelden en zongen zuiver en deden zelfs verzoekjes van onze gasten. Hartelijk dank, wij bevelen het Muziekburo van harte aan!
Eva
Hallo Thijs, Ik heb een geweldige avond gehad! Wat een aardige bandleden, zeg! Na een letterlijk stormachtig begin, brak de hemel rond acht uur open, en dat was zowel letterlijk door de zon als figuurlijk door de band. Dat heb ik ook van mijn gasten teruggehoord, iedereen heeft zich prima vermaakt en was erg te spreken over de band. Kortom, ik kijk met heel veel plezier terug op deze avond. Thijs, dank je wel voor de bemiddeling, wie weet over tien jaar weer!

Hartelijke groet, Eva
Jaap en Ingrid
Beste Thijs, zoals je weet en ervaren hebt, hebben wij 14 mei een geweldige huwelijksdag gehad. Het feest was prachtig, waar jij als DJ en de band Amigos Latinos ons en onze gasten een schitterende avond hebben bezorgd. Geweldig, wat was het prachtig in De Rode Hoed in Amsterdam. Hartelijk dank, ook voor de goede organisatie vanuit jouw kant! We hebben veel complimenten over de band gehad, wat deden jullie het goed, mooi hoor!!!

Hartelijke groet en nog als dank, Jaap en Ingrid
Vera & Charles
Het optreden van trio Amigos Latinos was in een woord: geweldig en wij en al onze gasten hebben zeer genoten ! Wil je de heren aub nogmaals heel hartelijk bedanken? Onze huwelijksdag was een grote droom, zooooo moooi !!!!

Wellicht tot een volgende keer, we hopen het en gaan ervan uit.
Met vriendelijke groet en fijne feestdagen gewenst,

Vera & Charles
Anna
Het optreden was geweldig, maakte het feest helemaal af! Amigos Latinos deed het super, zeer leuke reacties gekregen en al een aantal keren het adres van muziekburo doorgegeven...!! Ik hoop dat alles ook naar wens was voor de jongens, wat betreft eten en drinken. Geef ze mijn hartelijke groeten en een volgende keer, neem ik zeker weer contact met jou, jullie op.

Veel succes verder, groeten Anna
Stefan & Adriënne
We hebben echt een prachtige dag gehad met Amigos Latinos! Het weer was perfect, tijdens de foto's en ceremonie scheen volop de zon. Het optreden van Amigos Latinos overtrof ook onze verwachtingen. Ze begonnen tijdens het aansnijden van de taart en speelden vervolgens twee hele leuke sets tijdens de avond. Echt onze complimenten.

Groeten,

Stefan & Adriënne
Mira
Het was helemaal super en de band was geweldig! Ik heb hen natuurlijk al op de dag zelf bedankt, maar misschien kun je nogmaals doorgeven dat ze de verwachtingen helemaal hebben waargemaakt! Ook de gasten waren zeer enthousiast over de muziek!!

Heel erg bedankt en mochten mensen iets zoeken, dan zal ik jullie zeker aanbevelen!

Hartelijke groet, Mira
Ronald en Margarita Verlaan Jonkvorst
Hallo Thijs, We hebben een geweldige trouwdag gehad en zijn nog steeds aan het nagenieten! Het optreden van Amigos Latinos was super!
Dat vonden wij, maar dit hebben we ook gehoord van onze gasten.
Ook fijn dat ze rekening hebben gehouden met onze wensen.

Hartelijk dank!

Ronald en Margarita Verlaan Jonkvorst ;o)
Sandra Dijksman
Het is afgelopen zaterdag een superavond geworden. Natuurlijk werkte het mooie weer mee en het Promconcert was een groot succes, er waren honderden bezoekers en bootjes. Amigos Latinos pakten perfect de draad op door een heerlijke repertoire te spelen met veel enthousiasme en empathie naar het publiek. Er werd volop gedanst en iedereen was erg blij met de salsa muziek die eigenlijk nooit op de vereniging gehoord was. Het was precies zoals ik bedoeld had. Men vond het jammer dat de band ophield en dat is een goed teken.

Wil je onze hartelijke dank overbrengen naar de bandleden. Ik hoop ze volgend jaar nog een keer terug te zien.

Koninklijke Watersport-Vereeniging "Loosdrecht"
Sandra Dijksman
PST Business Services
Het is een super gezellig feest geweest en Amigos Latinos waren GEWELDIG. Super vriendelijke mensen die een geweldige sfeer weten te creëren. Opbouw van hun programma is verbluffend. Van een rustig begin waarbij iedereen nog gezellig kon praten naar een spetterend einde. Ik heb al diverse aanvragen gekregen waar deze band te boeken is en heb telkens jullie mailadres doorgegeven. Nogmaals bedankt.

Olaf van Dam, PST Business Services
Roy & Nathalie
Het was wel even spannend rondom het tijdstip van de ceremonie i.v.m het buitentrouwen, maar daarna brak het zonnetje door zodat we met zijn allen heerlijk buiten hebben kunnen genieten van het middagfeest. En wat kun je daarbij dan nog beter hebben dan de muziek van amigos latinos ? ;-) Zowel de gasten als wij zelf hebben iig erg genoten : van de dag zelf en alles erom heen en zeker ook de muzikale bijdrage :) We hebben nog een kiekjes gemaakt van ons met amigos latinos, als we hem hebben mail ik hem je nog. Voor als nog eerst op huwelijksreis naar barcelona.

Vriendelijke groeten, Roy Nitert & Nathalie Nitert de Winter
HLB Van Daal & Partners N.V.
We hebben een geweldig feest gehad, niet in het minst door de fantastische bijdrage van Amigos Latinos. Creatief, flexibel en professioneel. Ik weet dat het minder leuk is als achtergrondmuziek te worden gebruikt, maar daar werd prima mee om gegaan. Doe vooral Luc (zo ongeveer nog een vakbroeder ook) en zijn kornuiten de groeten en bedank ze nog maar eens van me, vreselijk aardige lui. Ik hoop ze ooit nog eens goed te mogen beluisteren. Sein me gerust in wanneer daar een gelegenheid voor is! Jij ook bedankt voor jouw bemiddeling en wellicht tot ziens!

HLB Van Daal & Partners N.V.
Accountants & Belastingadviseurs
M.A.M. (Snam) Vromans
Verschoor Evenementen
Het was een super feest, en wat hebben we genoten van de muziek van de jongens. Echt heel leuk. Het was alleen zulk mooi weer en zo'n prachtig uitzicht dat er veel mensen op het dek bleven hangen, maar goed, daar hebben ze ook van genoten. Echt goeie muzikanten zeg, ik ga ze warm aanbevelen. Ze vonden het zelf volgens mij ook wel leuk, de sfeer was in elk geval super, mede dankzij Amigos Latinos. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Verschoor Evenementen verzorging Breda.
Holland Colours NV
Dankjewel voor het leuke optreden van de band Amigos Latinos gisterenavond tijdens het afscheidsdiner van onze Algemeen Directeur. Leuke, gezellige, aardige en muzikale heren. Goede keuze !

Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Holland Colours NV
Bianca Post
Natascha & Didier
Een wat late reactie vanwege onze huwelijksreis. Het was geweldig met de band!! Precies zoals we het hadden voorgesteld en we hebben ook van onze gasten veel positieve reacties gekregen. Behalve dat het super muziek is, zijn het ook nog eens heel aardige jongens. Bedankt voor de organisatie!

Groeten, Natascha & Didier
Willemspark O.G.
Amigos Latinos was geweldig en de trompetiste maakte het nog een beetje specialer dus we gaan vandaag nog nagenieten!

Karin Flinterman
Willemspark O.G.
Joop van Heemstede
Amigos Latinos, ik denk dat je voor deze gelegenheid geen betere band had kunnen uitzoeken. Van vele kanten hebben we complimenten gekregen over de muziek ,ik heb ze gepromoot via jou. In ieder geval mucho ambiente !! Een geslaagd feest, wie weet tot over 4 jaar.

Bedankt en groetjes, Joop van Heemstede
Michiel & Paula
Alles is perfect verlopen met Amigos Latinos! Het was onwijs gezellig en de muziek was geweldig. We hebben veel leuke reacties gehad. Kortom een dag om nooit te vergeten! Bedankt voor de goede service en misschien tot ziens!

Vriendelijke groeten Michiel & Paula.
YourEventsMyHands
Het is super verlopen met Amigos Latinos!! De muzikanten waren keurig op tijd, zeer vriendelijk en hebben een prima optreden verzorgd. Aan het einde van de avond zijn de tafels nog op zij gezet en hebben de gasten (met name de Puertoricanen) nog gedanst en men kon spaans met elkaar spreken, dus dat was ook bijzonder.

Een schot in de roos, dus dank voor al je moeite.

Hartelijke groet,

Karin Izaks
YourEventsMyHands
Hanna
De Amigos Latinos waren geweldig. De muziek was lekker en precies goed qua volume voor de ruimte en het aantal mensen. Wij kregen veel complimenten van de gasten over de muziek. Dus dat mag je nog aan ze doorgeven!

Wij hebben ervan genoten, Hanna
Teaching Hospital OLVG
De vier leden van Amigos Latinos hebben prima gezongen en gespeeld tijdens het symposium. Ben echt dik tevreden en heb ook veel positieve geluiden gehoord over de muziek. Dank voor jouw bemiddeling en wie weet tot een volgend symposium!

Vriendelijke groet,

Ursula Tibon
Teaching Hospital OLVG
Miranda & Wouter
Alles is perfect verlopen en we hadden een fantastische dag. We kregen veel complimenten over Amigos Latinos. Dus al met al perfect. Amigos Latinos is wat dat betreft een echte aanrader.

Groeten, Miranda & Wouter
Loïs
Het is helemaal goed gegaan en de mannen van Amigos Latinos waren ook helemaal blij! Hoewel het officieel muziek voor onder het eten was, is er uiteindelijk ook nog flink gedanst. Wij hebben een ontzettend mooie trouwdag gehad en ontzettend genoten. Dank voor het regelen en natuurlijk de tip om Amigos Latinos in te huren.

Groeten, Loïs
playlist Amigos Latinos

Son de la Loma
Obseción
A Buena Vista
Cómo fué
El Cuarto de Tula
Dos Gardenias
El Punto Cubano
La gloria eres tú
El Baile del Suav
Los aretes de la L
La Sarandonga
Sabor a mí
El tren
Bésame mucho
Yo me voy contigo
Sabia manera
Micaela
Solamente una vez
El paralítico
Amorosa Guajira
La mujer de A
Burbujas de amor
Camarones y Mam
La China de la R
Colombia
El cochero
La Cumbiamba
La mujer celosa
La Piragua
Mi son lo canto yo
El Amor de mi T.
De Camino a la V.
A Dios le pido
La Negra
Tomasa La mejor canción
La gota fria
La casa en el aire
Cartagenera
Yo me llamo cumbia
Tranquilo y
Cadencioso Merengue/Alegre
El Chan Chan
Palo Bonito
El Manicero
Vale le Pena
Corazón de Chivo
La Ventanita del A.
Son para un sonero
Buscando Visa
Guateque C.
El Negrito de Batey
El Carretero
Fruta Fresca
Idílio El Barranquillero
Oyé mi
Son La Pollera
Sabor a Caney te olvidé
Olvido La Bilirubina
Lagrimas Negras
Chachacha etc
Piel Canela
Me voy pa’l pueblo
La Guantanamera
Cuentame
El Bodeguero Instrumentales
Si quiere Dios
Capullo de aleli
Atlántico
3/4 La partida
Alma Corazón y V. Wilson
La Potrasiana Guapachando