Etno Mediterano - Pop & Balkanmuziek!, image 5049
Etno Mediterano - Pop & Balkanmuziek!, image 4518
Etno Mediterano - Pop & Balkanmuziek!, image 4520
Etno Mediterano - Pop & Balkanmuziek!, image 4523
Etno Mediterano - Pop & Balkanmuziek!, image 4522
Etno Mediterano - Pop & Balkanmuziek!, image 4524
Etno Mediterano - Pop & Balkanmuziek!, image 4526
Etno Mediterano - Pop & Balkanmuziek!, image 5343

Etno Mediterano


Pop & Balkanmuziek!

Balkan Band Etno Mediterano staat garant voor een sfeervolle muzikale beleving bij een breed scala aan evenementen. Of u nu een diner dansant, receptie, bruiloft of een feestelijke opening plant, onze muziek zorgt voor de juiste sfeer, zowel versterkt als onversterkt, in diverse samenstellingen.

Rijke muzikale tradities

Ons uitgebreide repertoire omvat niet alleen de rijke muzikale tradities uit de Balkanlanden maar strekt zich ook uit tot de zonnige klanken uit de Mediterrane regio. Geniet van vurige Spaanse liederen, romantische Franse chansons, klassieke Italiaanse canzones, en de onmiskenbare Griekse sirtaki. Etno Mediterano brengt de Mediterrane sfeer naar uw evenement, waardoor elk moment onvergetelijk wordt.

Wereldmuziek

Etno Mediterano vertaalt de essentie van wereldmuziek in een authentieke en emotionele muzikale ervaring. Van feestelijke nummers tot betoverende ballades, wij bieden een breed spectrum aan muzikale emoties, perfect afgestemd op de sfeer van uw evenement.

Bijzondere Talenten

Onze frontman, zanger Miele, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als muziek- en tekstschrijver, met internationale hits die goed waren voor meer dan 1 miljoen verkochte singles. Saxofonist Stan heeft samengewerkt met wereldberoemde artiesten zoals Ratko Zjaca, John Patitucci, en Steve Gadd, wat getuigt van het hoge niveau van vakmanschap binnen onze band.

Flexibele Bezettingen

Met een vaste groep van getalenteerde muzikanten biedt Etno Mediterano optredens in verschillende bezettingen, variërend van duo's en trio's tot kwartetten, en zelfs grotere ensembles voor concerten. Ons doel is om de perfecte muzikale setting te creëren voor uw evenement, afgestemd op uw specifieke wensen.

Boek Etno Mediterano voor uw Evenement

Kies voor Etno Mediterano en voeg een authentieke wereldmuziekdimensie toe aan uw evenement. Ons veelzijdige repertoire en onze ervaren muzikanten staan klaar om uw gasten te verrassen en te vermaken.

www.etno-mediterano.nl
Greep uit het repertoire

Engels

1 Green green grass of home
2 Take me home, country road
3 Walk on life
4 Wild world
5 Rock around the clock
6 I'm on fire
7 Annies song
8 Blueberry hill
9 Love me do
10 Michael
11 Girl
12 Alberta
13 Bye bye love

Spaans

1 Corazon espinado
2 Afrika bamba
3 Besame mucho
4 La camisa negra
5 Guantanamera
6 La bamba
7 Cielito lindo
8 Manuela
9 El farol (instr)
10 Maya (instr)
11 Tango tropico (instr)
12 Puerto Rico

Italiaans

1 Romagna gitara
2 Il taliano
3 Intanto 'l tempo seneva
4 Domenica
5 Santa Lucia
6 O sole mio
7 Tornero
8 Sharasan
9 Marina
10 Per lei

Frans

1 Apreis tois
2 Emanuelle
3 Elle e'tait si jollie
4 L'ete indien
5 La boheme.

Kroatisch

1 Malinkonij
2 Skalinada
3 Danijela
4 fratello (pisi mi brate)
5 Molitva za Magdalenu
6 Oprosti mi pape
7 mix van liederen uit Dalmatie
8 Galeb i ja
9 Dok palme njisu grane
10 Marijana

Grieks

1 Yela
2 Sagapo (Grkinja)
3 A sad adio
4 Po sime plusios (jos uvijek volim te)
5 Pijem
6 Kinderen van Pyreen (instr)
7 Neki sirtaki


Straatfeest Leeuwarden

Een super middag met duo Etno Mediterano die niet alleen prachtige muziek maken maar ook flexibel genoeg zijn om tijdens een regenbuien hun programma aan te passen tijdens het Straatfeest te Leeuwarden.

Paddy O'Ryan


Thema avond Italië

Dag Thijs,

Het was super verlopen, ontzettend goede muzikanten en alle gasten meer dan tevreden !

Groet,

Arnout van Ouwerkerk
Hotel-Restaurant Riche


40 jaar huwelijksjubileum

Beste Thijs,

Jazeker , alles was prima in orde voor ons .
We zijn uitermate tevreden .

over Etno Mediterano

Om het met de woorden van één van onze gasten te zeggen

Wat een feest !!!

En dan de muziek : een echte voltreffer .
Ieder, jong en oud heeft er van genoten .

Hartelijk dank
Maïté


Danijela Budimir

Beste Thijs,

Ons feest werd een groot succes, mede door het optreden van het Etno Mediterano trio. Nostalgie naar het voormalige Joegoslavië gecombineerd met swingende moderne muziek. Een aanrader voor iedereen die echt iets bijzonders wil.

Groetjes, Danijela en Joris


Mieke van Oort

Donderdag 15 december werd het Sinterkerst diner van ons werk feestelijk omlijst door Etno Mediterano. Fijne muziek met ook hier en daar een kersttintje. Dank!

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut


Denise

Dag Thijs, Ontzettend bedankt dat etno mediterano op onze bruiloft heeft gespeeld! Voor een Bosnisch-Nederlandse bruiloft was ik op zoek naar een band die ook Bosnische liedjes kan spelen. Ik kwam al snel uit bij 'etno mediterano'. Ik had ze nog niet voor de bruiloft live horen spelen maar op de bruiloft hebben ze alles waargemaakt waar ik op hoopte! Zij wisten 'muziek' in te zetten als een verbondenheid tussen twee culturen. Nederlandse en Bosnische mensen die elkaars taal niet spreken en elkaar nog niet allemaal kenden, stonden samen op de dansvloer te dansen, hand in hand! Vakkundig, sfeervol en flexibel, echt super! Dat de feestavond op de bruiloft zo geslaagd is geweest en voort zal leven als een prachtige herinnering is mede dankzij Etno Mediterano en Muziekburo. Daarvoor enorm bedankt!!

Als de Bosnische familie weer in Nederland is, en er weer iets bijzonders is te vieren hoop ik dat etno mediterano weer voor ons zou willen spelen.

Nogmaals super, super bedankt!!

Groetjes Denise


Nikola

Beste Thijs,

Excuses voor de late reactie, wij waren op vakantie. Etno mediterano was echt fantastisch! Absoluut niks op aan te merken. Prachtig gezongen en erg vriendelijk. Van onze gasten hebben wij ook complimenten ontvangen. Wij kijken terug op een erg mooie dag met erg mooie muziek.

Groet,

Nikola


ABN Amro

De leden van trio mediterano hebben erg mooi gezongen en gespeeld tijdens het symposium. We zijn erg tevreden tevreden en veel positieve geluiden gehoord over de muziek. Dank voor de prima bemiddeling en wie weet tot een volgend symposium!

Met vriendelijke groet,
Jeroen de Geer
ABN Amro


Evelien en Erik

Wij waren allebei erg tevreden en blij met Etno Mediterano! Echt goeie muzikanten die op onze avond aan een ontspannen sfeer hebben bij gedragen, en lekker hun bijzondere liedjes speelden, waarop soms wel en soms niet gedanst werd. Precies zoals we gehoopt hadden! Van meerdere gasten op ons feest kregen we complimenten over de keuze voor deze band. De combinatie van gitaar, accordeon en saxofoon geeft de band iets onalledaags, maar werkt ook bij de bekende liedjes erg goed. Buitengewoon vriendelijke en charmante mannen ook, met hun snorren, baardjes en hoeden! Kortom, zoals we bij het afscheid al zeiden: over 10 jaar nemen we ze weer! : )

Als je dit aan de bandleden wilt doorsturen, graag! Mocht je bovenstaande geheel of gedeeltelijk willen citeren voor je website: prima!

Goede groet, Evelien en Erik.


Radiotherapeutisch Instituut Vlissingen

Beste Thijs, Dank voor je bericht en het organiseren van het leuke trio Etno Mediterano. We hebben erg genoten van hun optreden. Het was precies wat we zochten; een mooie muzikale omlijsting van onze bedrijfs BBQ.

Met vriendelijke groeten, Antoinette Mulder
Managementsecretariaat Zuidwest
Radiotherapeutisch Instituut Vlissingen


Jaap Spaans

Hierbij mijn bericht, ik meen het echt, wat er staat. Naar aanleiding van een feestavond met dit duo ter gelegenheid van onze 25 jarige bruiloft. Dit zijn twee vakkundige muzikanten die sfeer wisten te maken. De gasten zeiden spontaan dat ze onder de indruk waren van het niveau. Muziek uit het hart, zo bleek. We hebben gedanst maar ook met een brok in de keel aandachtig geluisterd. Deze muziekanten zijn heel vriendelijk en goed benaderbaar voor overleg. Op mijn verzoek studeerde de zanger zelfs het lievelingslied van mijn partner in. Wij zijn erg tevreden.

Jaap Spaans


Sanne en Rik

Dag Thijs,

Ik heb de leden van etno mediterano alleen voor het optreden gesproken (aardige mensen) en helaas na de tijd niet meer! Het was - wat ik zag en om me heen hoorde erg geslaagd. Ook geluk gehad met het weer, het terras zat helemaal vol en men stond echt op elkaar, erg gezellig!

Groetjes, Sanne en Rik

Globale kosten

uitkoop ex reiskosten en 9% btw
3 x 30 min binnen 1 tot 2 uur - duo 800,00 - trio 1050,00
3 x 45 min binnen 3 tot 4 uur - duo 900,00 - trio 1200,00

reiskosten mook
tot 3 pers 0,40 / 4 pers 0,50

optioneel
geluid 150,00
extra set 40 min: 75,00 pp
wachturen: 35,00 pp
extra muzikant in overleg