De Fanfare Band, straat en looporkest 3924
De Fanfare Band, straat en looporkest 3736
De Fanfare Band, straat en looporkest 3739
De Fanfare Band, straat en looporkest 4081
De Fanfare Band, straat en looporkest 4095
De Fanfare Band, straat en looporkest 4209
De Fanfare Band, straat en looporkest 4558
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,7 - 3 reviews

De Fanfare Band - straat en looporkest

De Fanfare Band is een bijzonder leuke muzikale act die breed inzetbaar is. Het trio heeft in haar ruim twintigjarige bestaan een gedegen reputatie opgebouwd bij straatfestivals, feesten en evenementen. Afhankelijk van het thema gaan ze gekleed in Jaren 20, Fanfare, Koekenbakkers, Lakeien, Frans trio, Matrozen of Kerst kleding. 

komisch & muzikaal
 
De Fanfare Band is breed inzetbaar in winkelcentra en braderieën, op bruiloften en bedrijfsfeesten, als openingsact of avondvullend. Het mini orkest kan fluisterzacht op de achtergrond blijven, maar kan ook duidelijk op de voorgrond treden. 

breed repertoire

Oude jazz, popklassiekers, Franse chansons, Nederlandstalig en Tiroler muziek en daarnaast klassieke melodieën en enkele traditionele fanfaremarsen. Dit alles wordt door de heren gebracht met een bijna kinderlijk te noemen enthousiasme, leuk voor jon en oud!

klassiek met een knipoog

Klassiek met een knipoog met drie zeer beleefde en beminnelijke heren die recht uit de 18e eeuw zijn overgeplaatst naar het heden. Een ideale ontvangst of openingsact van een evenement met klasse: klassieke meesterwerkjes van bijvoorbeeld J.S. Bach (Johann volgens de heren) en Mozart, hoewel hun interpretatie soms ontspoort in een vrije improvisatie ... oeps!

www.fanfareband.nl


De Fanfare Band, straat en looporkest, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische Band voor een foodfestival, Akoestische bruiloftband, Akoestische feestmuziek, Akoestische loopact, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band die kerstmuziek speelt, Band en DJ voor buitenlocatie, Band en DJ voor een Congres, Band in een strandtent, Band met humor, Band met kerstrepertoire, Band met saxofoon of saxofonist, Band met zanger, Band of DJ voor een food truck festival, Brass band, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, christelijke bruiloft, Dixieland Band, DJ of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Dweilorkest, Entertainment voor kinderen, Gastenontvangst, Kerstmuziek, Klassieke muziekgroep, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek voor buitenlocatie, Looporkest, Lopende muziekgroep, Mobiel bandje, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele band bij foodtruck bruiloft, Mobiele bruiloftband, Mobiele muziek, Mooie achtergrondmuziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziek voor verstandelijk gehandicapten, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziekgroep of band in retro kleding, Muziektrio, Muzikale mannen, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Muzikanten in vintage kledingstijl, Nederlandstalige Band, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muzikanten, Sixties Band, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Trouwfeest,
reviews De Fanfare Band

Gerrit van Ginkel
Hallo Thijs, ze waren in 1 woord grandioos en het was een enorm geslaagde dag. Persoonlijk berichtje ga we nog even maken. Vandaag eerst even de verdere voorbereidingen treffen voor een korte huwelijksreis. In de loop van de ochtend zal ik gelijk de factuur voldoen.

Groet Caroline en Gerrit
Casper
Excuus voor de late reactie, maar we waren op reis. We hebben erg genoten van de band en al onze gasten ook. Meerdere hebben gevraagd hoe we ze gevonden hadden. Mede dankzij het Muziekburo hebben we een geweldige dag gehad.

Groeten Casper
Marco en Dorien
Al onze gasten vroegen zich waar wij die ongelooflijk leuke fanfareband op hadden gesnord! Het was super!

Veel dank, Marco en Dorien
playlist De Fanfare Band

All of me
Just a closer walk
When you’re smiling
Put it on the ritz
Sentimental Journey
Bye bye blackbird
Sweet Georgia Brown
My blue heaven
12th street rag
Ice cream
Oh when the saints
Making whoopie
My heart belongs to daddy
Somewhere over the rainbow
Blue Moon
Black Bottom

Zwanenmeer
Menuet (Bach)
Bollero (Ravel)
2nd waltz (Rieux)
Turkse mars
Danse Marcabre
Fledermaus
Tarrantella
Humoresk
Italia
Diverse walsjes
Parelvissers
Habanera

Latin Frans Rock ‘n Roll

Tico tico
Blue Bossa
Guantanamera
La bamba
Cravo è Canela
Nature boy
Besame Mucho
Song for my father

Diverse musette’s

Champs Elisées
Je ne regrette rien
Sous le ciel de Paris
Unne belle histoire
Les feuilles mortes
La vie en rose
La ballade des gens heureux

Fanfare Diverse Kerst

Alte kameraten
Ambos Polka
Hai de wietska
Aarshertog Albrecht mars
Hoor de muzikanten
Our director
Piet Hein
Salto Mortale
Mars Mistique

Hermenieke van Bergeijk
Tune Turks fruit
Ala presie
Baby Elephant walk
Ranja met ’n rietje
Weet je nog wel
The Rose
Nikkele Nelis
Autumn Leaves
Ketelbinkie
Omdat ik zoveel van je hou
De moord te Loon op Zand
Bright side of life
Duits walsje
What a wonderful world
Annies song
Aan de oever van de Rotte
Zuiderzee ballade
Het dorp
Amsterdamse Grachten
2 motten

Ain’t no sunshine
My girl
I feel good
No woman no cry
Norwegian wood
Fire
Let’s just kiss and say goodby
Unchain my heart
Leaving on a jetplain
I Wish

Blue suede shoes
Rock around the clock
Hello Marylou
Hello Josephine
Let’s twist again
Bye bye love

Rudolph
Ding dong
White Christmas
’t is geboren
stille nacht (div. talen)
De herdertjes
Winterwondeland
Deck the hals
Er is ’n kinneke
Jingle bells
Feliz navidad
Joy to the world
Mary’s boychild
Sleigh ride
We wish you