Pianist Marten - Piano Achtergrondmuziek, image 4880
Pianist Marten - Piano Achtergrondmuziek, image 5239

Pianist Marten


Piano Achtergrondmuziek

Marten is niet zomaar een pianist die achtergrondmuziek speelt; hij is een virtuoos wiens talent erkend werd met een cum laude diploma van de prestigieuze Masteropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam. Zijn passie voor muziek gaat ver terug, geïnspireerd door de bebop jazzpioniers uit de jaren veertig.

Marten's repertoire is echter verrassend veelzijdig. Naast jazz, beheerst hij moeiteloos populaire muziekgenres, van klassieke Real Book-standards tot de nieuwste popliedjes, allemaal uitgevoerd met een instrumentale finesse die luisteraars van alle leeftijden aanspreekt.

Zijn muzikale reis is er een van continue ontdekking en perfectie, wat hem een favoriet maakt op evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Marten's unieke vermogen om zowel de subtiele nuances van bebop te vangen als de breed herkenbare melodieën van populaire muziek te vertolken, maakt hem een unieke aanwinst voor elk evenement.

Of u nu op zoek bent naar de verfijnde sfeer van jazz of de levendige tonen van populaire instrumentale muziek, Marten brengt met zijn piano een onvergetelijke muzikale ervaring.
Globale kosten

privésfeer ex 9% btw
3 x 30 min binnen 1 tot 2 uur - solo 425,00
3 x 45 min binnen 2 tot 3 uur - solo 475,00

uitkoop ex 9% btw
3 x 30 min binnen 1 tot 2 uur - solo 500,00
3 x 45 min binnen 2 tot 3 uur - solo 550,00

reiskosten amsterdam
0,30 per km

optioneel
wachturen 30,00
extra set/uur 75,00