Sunny Up
Sunny Up
Sunny Up
Sunny Up
Sunny Up
Sunny Up

Sunny Up - akoestisch duo trio

Beoordeling: 4,7 - 13 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

Sunny Up brengt sfeer en gezelligheid op ieder feest of evenement. Ze spelen versterkt of onversterkt met zang, gitaren en mandoline. Deze ras muzikanten kennen elkaar door en door. Het repertoire is divers, van mooie luisterliedjes tot heerlijke meezingers, zie de playlist. 

Ze spelen ca 3 x 45 min binnen 4 uur, nemen zelf geluid en sfeer verlichting mee en verzorgen de pauzemuziek. 

bezettingen

Duo - 2 x zang & gitaar
Trio - zang & gitaar, contrabas & zang, percussie & zang

De duo bezetting leent zich wat meer voor mooie achtergrondmuziek en af en toe een dansje. Wanneer u Sunny Up als trio boekt kan er in ieder geval gedanst worden. De swingende nummers worden begeleid met percussie waaronder de Cajon, een populair ritme-instrument waarmee je een lekkere beat maakt zonder het volume van een drumstel.

www.band-en-dj.nl

combinatie van band & djMet de combinatie band & dj thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren dj.www.sunnyup.nl

Sunny Up, akoestisch duo trio, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond gitaarmuziek, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek duo, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch duo, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische coverband, Akoestische feestmuziek, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Allround duo, Allround trio, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band die kerstmuziek speelt, Band met humor, Band met kerstrepertoire, Band met zang gitaar en contrabas, Band met zangeres, Band of DJ bij een Foodtruck, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Combinatie band en dj thijsgewijs, Dj of band voor alle leeftijden, Easy listening muziek, Gelderse bands, Gezellige liedjes, Gezellige muziek, Kampvuurband, Kerstmuziek, Live achtergrondmuziek, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Mobiel bandje, Mobiel duo, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele bruiloftband, Mobiele coverband, Mobiele muziek, Mobiele muziek, Muziek, Muziek aan tafel, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek duo, Muziek huwelijksborrel, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muziekgroep, Rondlopende muzikanten, Sfeervol gitaarduo, Singer songwriter, Solist, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Vrolijk muziekduo, Zanger gitarist, Zingende gitarist,
reviews Sunny Up

Kitty Berndsen
Hallo Sunny-up,

Wat betreft jullie optreden op zaterdag 14 januari voor mijn 50e verjaardag feestje: Het was geweldig !!! Het was precies zoals ik het in mijn gedachten had. De gezelligheid van een kroeg met daarbij een leuke band met mooie muziek. Hoe jullie daar stonden als band, gezongen en gespeeld hebben,het paste precies bij elkaar.

Van veel gasten vernomen dat ze jullie, en jullie muziek\zang geweldig vonden. Niet te hard, precies goed, ze vonden het fijn dat ze van jullie muziek en van elkaar konden blijven genieten, het verstoorde elkaar niet. Vaak is dat wel anders en overheerst de muziek, het was helemaal goed zo.

De kroeg eigenaar\personeel waren ook super enthousiast over jullie en het verloop van de avond. Inmiddels hebben een aantal mensen naar jullie gevraagd, ik heb ze doorverwezen naar jullie site: muziekburo.nl. Hoop jullie nog eens tegen te komen, en nog een keer te kunnen genieten van jullie mooie muziek en zang.

Bedankt, vriendelijke groeten Kitty Berndsen.

Thijs: ik geef 5 sterren voor Sunny-up.
Frank en Fiet
Beste Sunny up,

We hebben afgelopen vrijdag, mede dankzij jullie een perfecte dag gehad. Jullie hebben geweldig mooie muziek gemaakt tijdens onze ceremonie en ook maakte jullie muziek het buiten tijdens de borrel helemaal compleet. Het was een relaxed, gezellig sfeertje. Precies zoals we het wilden. Hieronder een (niet door de fotograaf) gemaakte foto van tijdens de ceremonie.
Hartstikke bedankt!

Beste Thijs,

Bedankt voor het snelle en toegankelijke contact. We hebben een super duo via je handige site gevonden, je dacht goed mee over waar we hen van te voren konden horen spelen en al het overige contact tussen ons verliep vlekkeloos. Fijn! Bedankt!

Groeten Frank en Fiet
Petra en Roel
Ha Thijs,

Alles is ZEKER naar wens verlopen! We hebben echt een waanzinnige bruiloft gehad. Overdag schitterend weer, als een oase soort van in een verder mega grijze en natte week. Fijne mensen, lekker eten en drinken en natuurlijk super muzikanten die de sfeer nog even onderstrepen. Potverdikkie wat een heerlijkheid :-D! Tijdens de borrel mingelden ze ook lekker overal een beetje tussendoor, interactief met de gasten, super leuk. Zelfs poesjemauw en hondjeblaf gespeeld op verzoek van mijn nichtje die bij mij op schoot zat in de zon. Ultra snoezig. Heb wat plaatjes meegestuurd van de dag (fotograaf was er alleen de eerste set die ze speelden, tijdens de borrel). Feel free om ze te gebruiken als mediauiting. En een pica van ons, weet je ook wie wij zijn πŸ˜‰.

Hebben ze het zelf ook een beetje ok gehad? Begreep dat ze het in ieder geval een schitterende locatie vond! Vonden wij nou ook πŸ˜‰. Hoop dat het voor hun ook een ok dagje was, en dat ze goed hebben gegeten en alles gewoon vlekkeloos liep. Heb zelf veel van de dag niet meegekregen, qua organisatie etc. Gek is dat, dat je op voorhand overal bij bent en in zit, alles qua planning regiseerd, en op de dag zelf alleen maar ultra aan het genieten bent en het allemaal niet meer in de gaten hebt. Je mail trouwens pas veel later gezien (we zijn meteen op huwelijksreis gegaan) en toen ik hem las zaten we vol in het normale leven weer en moesten dus nog 3 weken inhalen qua contacten/mails en andere acties. Ondertussen wel van veel mensen evenzoveel complimenten gehad over SunnyUp! Goede kennis van ons gaat binnenkort pensioneren en heeft ze in het vizier voor zijn afscheid.

Wil je Sunny Up de groeten doen nog van ons? En mega bedanken voor hun onmisbare bijdrage aan onze waanzinnige dag? Zal ook jullie FB pagina even opzoeken en een berichtje plaatsen. Liever laat dan nooit πŸ˜‰?

Warme groet, Petra en Roel
Myrthe Niehaus
Hoi Thijs, Wij hebben erg genoten van Sunny Up. Mooi zuiver gezongen, leuke herkenbare liedjes en ook erg toegankelijk!
We hadden ook niet verwacht dat wij met zijn allen de voetjes van de vloer zouden doen! Het was erg gezellig, feestelijk en we hebben dus ook gedanst! Dat vind ik erg knap dat je dit kunt bereiken met een akoestisch duo!

Met vriendelijke groet,
Myrthe Niehaus
Mariette van de V...
Dag Thijs, We hebben een grandioos en fantastisch mooi feest gehad! De locatie was uniek, de sfeer was optimaal en het programma met samba workshop in een mergelgrot, buiten eten in de tuin, foto shoots en lekker dansen was super. Het programma werd geweldig ondersteund door Sunny Up en de dj. We hadden 120 zeer enthousiaste gasten!

Sunny Up was zeer professioneel! Fantastische band! Iedereen heeft enorm genoten! Prachtige zangeres met geweldige begeleiding!

Mobispin Dj was uitstekend! Er werd vanaf het begin meteen flink gedanst tot en met het laatste nummer.

Kortom: we zijn zeer tevreden!

Met hartelijke groet, Mariette van de V...
Monique Foppen
Dag Thijs. Wil je namens ons nogmaals Sunny up bedanken voor hun geweldige optreden gisteren op ons feestje? We zijn ontzettend tevreden en hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de muziek. Wat een leuke mensen en geweldige muzikanten, helemaal top!

Met vriendelijke groet,
Monique Foppen en Nicole Stoffels
Harry en Irma
Hoi Thijs, Ik wil je even laten weten dat we gisteravond ontzettend hebben genoten van de muziek van Sunny Up. Het was precies de setting zoals we voor ogen hadden en super gezongen en afwisselend gespeeld. Lekkere akoestische muziek op de achtergrond waar iedereen van heeft genoten, zowel kletsend aan tafel met elkaar als op de dansvloer. Wij kijken er in ieder met een zeer voldaan gevoel op terug. Ook van onze gasten kregen we zeer enthousiaste reacties over de muziek. Wil je Sunny Up nogmaals hartelijk bedanken en wie weet ... tot ziens bij een andere gelegenheid.

Groetjes, Harry en Irma
Natascha en Nicolai Nomden
Wij willen jullie bedanken voor jullie geweldige optreden. We zijn super tevreden en hebben enorm van jullie genoten! Iedereen vond jullie supergoed. Lekker sfeertje en de afsluiting bij het kampvuur onder de sterren en bij volle maan sloeg natuurlijk alles! Heel erg bedankt dat jullie er waren! Is de terugreis goed verlopen?

Groetjes Natascha en Nicolai Nomden
Tjitske
De bruiloft was super leuk en Sunny Up heeft het fantastisch gedaan. Ging helemaal goed! De nummers kwamen in het kerkje heel mooi uit. Dankjewel voor de organisatie.

Groet, Tjitske
Diana en Theo Nijentap
Dank je Thijs. We hebben een fantastische avond gehad en volop genoten van de mooie muziek!!!!!!!

Hartelijke groet, Diana en Theo Nijentap
Luidkeels producties
Hallo Thijs, We kijken terug op een zeer geslaagd evenement in het Ziggo Dome voor Randstad, Heel veel dank voor jullie bijdrage aan dat succes! Mochten we in de toekomst nog eens op zoek zijn naar een leuk bandje dan weet ik jullie te vinden.

Groeten Bas
Luidkeels producties
Rosine
Het was top! Sunny Up hebben een leuke sfeer neergezet, ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Ik hoop dat ze het zelf ook leuk hebben gevonden (ondanks dat er niet echt dansers onder ons zijn ;-) ).

Hartelijke groet, Rosine
Robert Meester
Was echt super, Sunny up is echt heel goed !! Precies zoals ik het wilde. Heel leuke verjaardag gehad mede door Sunny up. Ze speelden zeer zuiver en zongen heel goed. We begonnen om 17.15 meteen top sfeer ze gingen maar door lekker relaxed op de achtergrond. Zangers is zeer goed en mooie warme uitstraling, gitarist niveau Eric Clapton. Ze gaven ons nog een privΓ© concert na afloop !!

Top voor een verjaardag of ander feest, ik wil ze wel ieder weekend beluisteren ergens !!!!

Groet, Robert Meester
playlist Sunny Up

All I wanna do - Sheryl Crow
Another day - Jamie Lidell
Baby When you're gone - Bryan Adams
Beast of Burden - bette Middler
Black horse and a cherry tree - KT Turnstall
Break away - Tracy Ullman
Brown eyed girl - Van Morrison
California dreaming - The Mama's & the Papa's
Can't buy me love - The Beatles
Come away with me - Norah Jones
Country Road - John Denver
Crazy little thing called love - Queen
Dock of the bay - Otis Redding
Dont know why - Norah Jones
Don't stop - Fleetwood Mac
Dreadlock Holliday - Ten CC
Dreams - Fleetwood Mac
Every little thing she does is magic - The Police
Faith - George Michael
Fast car -Tracy Chapman
Fire - The Pointer Sisters
From me to you - The Beatles
Girl - Anouk
Go your own way - Fleetwood Mac
Happy together - The Turtles
Hey Jude - The Beatles
Here comes the sun - Beatles
Hotel California - The Eagles
Horse with no name - America
I Follow Rivers - Triggerfinger
If I had a hammer - Trini Lopez
I'll be there for you - The Rembrandts
I'm a believer - The Monkees
I'm not so tough - Ilse de Lange
I'm yours - Jason Mraz
In the summertime - Lovin' Spoonful
It's so easy - Linda Rondstadt
I saw her standing there - The Beatles
Johnny B Goode - Chuck Berry
Jolene - Dolly Parton
Kiss - Prince
Kiss me - Sixpence non the richer
Kodachrome/Maybeline - Simon & Garfunkel
Kom van het dak af - Drukwerk
La Bamba - Richie Valens
Layla - Eric Clapton
Lazy Song - Bruno Mars
Like the way I do - Melissa Etheridge
Listen to the Music - The Doobie Brothers
Losing my religion - R.E.M.
Lovely day - Bill Withers
Make you feel my love - Adele
Mesage in a bottle - The Police
Night like this - Caro Emerald
Mr. Rock and roll - Amy McDonald
Neh nah nah - Vaya con Dios
New Shoes - Paulo Noutini
One of us - Joan Osborne
Out of reach - Gabrielle
Perfect - Fairground Attraction
Pokerface - Lady GaGa
Pretty woman - Roy Orbinson
Price Tag - Jessie J
Proud Mary - Ike & Tina Turner
Rock around the clock - Bill Haley
Rollin'in the deep - Adele
Save tonight - Eagle Eye Cherry
Sitting, waiting, wishing - Jack Johnson
Smoorverliefd - Doe Maar
So lonely - The Police
Something in the water - Brooke Fraser
Stil in mij - van dik hout
Stir it up - Bob Marley
Stuck in the middle - Steelers Wheel
Suddenly I see - KT Turnstall
Summer in the city - Lovin' Spoonful
Summer of '69 - Bryan Adams
Sweet about me - Gabriella Gilmi
Sweet dreams - The Eurhithmics
Sweet goodbyes - Krezip
That man - Caro Emerald
The boxer - Simon & Garfunkel
These boots - Billy Ray Cyrus
This is the life - Amy McDonald
Torn - Natalie Imbruglia
Valerie - Amy Winehouse
Venus - Shocking Blue
Walking on Sunshine - Katherina & the Waves
Whenever wherever - Shakira
When you're gone - Bryan Adams & Mel C
Wonderful tonight - Eric Clapton
Yesterday - The Beatles
You oughta know - Alanis Moirisette
You really got me - The Kinks
You've got a friend - Carol King
make you feel my love
Don't know why
I'm yours
Strong enough
True colors
The way you make me feel
Time after time
Isn't she lovely
I wish
Crazy little thing called love
You've got a friend
I'm not so tough
Valerie
What's going on
Price tag
Black horse cherry tree 
Killing me softly
These boots are walking
Listen to the music
Michel 
Sacrifice 
One 
You might need somebody
Weather with you
Son of preacherman
Perfect
All I wanna do
Brown eyed girl
There's something in the water
Next to me
Don't stop
Layla
Alles is liefde
Rehab
A night like this
This is the life
Another day
Sinds een dag of 2
What's up
La ballade de gens heureux
Stuck in the middle with you