Sunny Up, akoestisch duo trio 3941
Sunny Up, akoestisch duo trio 3942
Sunny Up, akoestisch duo trio 4529
Sunny Up, akoestisch duo trio 4424
Sunny Up, akoestisch duo trio 4444
Sunny Up, akoestisch duo trio 4445
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,8 - 16 reviews

Sunny Up - akoestisch duo trio

Sunny Up brengt sfeer en gezelligheid op ieder feest of evenement. Ze spelen versterkt of onversterkt met zang, gitaren en mandoline. Deze ras muzikanten kennen elkaar door en door. Het repertoire is divers, van mooie luisterliedjes tot heerlijke meezingers, zie de playlist. 

Ze spelen ca 3 x 45 min binnen 4 uur, nemen zelf geluid en sfeer verlichting mee en verzorgen de pauzemuziek. 

bezettingen

Duo - 2 x zang & gitaar
Trio - zang & gitaar, contrabas & zang, percussie & zang

De duo bezetting leent zich wat meer voor mooie achtergrondmuziek en af en toe een dansje. Wanneer u Sunny Up als trio boekt komt er een derde stem bij en kan er veel meer gedanst worden. De beats worden gemaakt met een Cajon, een akoestisch ritme-instrument waarmee je op een laag volume een drumstel kan laten klinken. 

combinatie band & dj?

combinatie van band & djMet de combinatie Band & DJ Thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ & Muzikant.

Combinatie band en dj thijsgewijs

www.sunnyup.nl


Sunny Up, akoestisch duo trio, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond gitaarmuziek, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek duo, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch duo, Akoestisch trio, Akoestisch Zangduo, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische Band voor een foodfestival, Akoestische bruiloftband, Akoestische coverband, Akoestische feestmuziek, Akoestische loopact, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Allround duo, Allround trio, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band die kerstmuziek speelt, Band en DJ voor buitenlocatie, Band en DJ voor een Congres, Band in een strandtent, Band met humor, Band met kerstrepertoire, Band met zang gitaar en contrabas, Band met zangeres, Band of DJ voor een food truck festival, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, christelijke bruiloft, DJ of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Easy Listening Band, Gelderse bands, Gezellige liedjes, Gezellige muziek, kampvuur muzikanten, Kampvuurband, Kerstmuziek, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Lopende muziekgroep, Mobiel bandje, Mobiel duo, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele band bij foodtruck bruiloft, Mobiele bruiloftband, Mobiele coverband, Mobiele muziek, Mooie achtergrondmuziek, Muziek, Muziek aan tafel, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek duo, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Muzikanten Duo, Muzikanten Trio, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muzikanten, Rustig Duo, Rustig Trio, Rustige achtergrondmuziek, Sfeervol gitaarduo, Singer songwriter, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Thijsgewijs band en dj, Trouwfeest, Vrolijk muziekduo, Vrolijke achtergrondmuziek, Zanger gitarist, Zingende gitarist,
reviews Sunny Up

Natascha Oudshoorn
Afgelopen zaterdag een optreden gehad van Sunny-Up, super leuk! Jammer dat ook deze avond weer zo ontzettend snel voorbij is gegaan! En mijn moeder ... zij zong samen met Sunny-Up op de achtergrond de sterren van de hemel! ;-)

Dank je wel voor deze mooie herinnering!

Gr Natascha Oudshoorn
Qualified People
24 augustus vierde wij het 25 jarig jubileum van Qualified People op een groot en zonnig terras aan de Maas in Rotterdam.
Het was een geslaagd feest, met familie, vrienden en relaties, mooie woorden, muziek en gezelligheid.
Sunny Up verzorgde het muzikale stuk en met groot succes. Wat een uitstraling, wat een stemmen, wat een muzikanten!
En als afsluiter nog even de aandacht voor Stephan en Pauline met het nummer You’ve got a friend, kippenvel!
Veel complimenten gekregen over Sunny Up. En wat ons betreft: volgende feestje weer!

Gr Yvonne Koning
Dirk en Tanja Klok
Hoi Thijs,

De band was geweldig. Prachtige vrouw met een even mooie stem. Allemaal met een lach op hun gezicht. Ze brachten veel vrolijkheid. Op het einde nog een akoustisch nummer, geweldig! Kippenvel. Ontzettend bedankt. We moesten helaas opeens snel weg en hebben dus geen afscheid kunnen nemen en het bedankje niet kunnen geven....jammer.

Veel succes nog!!

Groet Dirk en Tanja
Kitty Berndsen
Hallo Sunny-up,

Wat betreft jullie optreden op zaterdag 14 januari voor mijn 50e verjaardag feestje: Het was geweldig !!! Het was precies zoals ik het in mijn gedachten had. De gezelligheid van een kroeg met daarbij een leuke band met mooie muziek. Hoe jullie daar stonden als band, gezongen en gespeeld hebben,het paste precies bij elkaar.

Van veel gasten vernomen dat ze jullie, en jullie muziek\zang geweldig vonden. Niet te hard, precies goed, ze vonden het fijn dat ze van jullie muziek en van elkaar konden blijven genieten, het verstoorde elkaar niet. Vaak is dat wel anders en overheerst de muziek, het was helemaal goed zo.

De kroeg eigenaar\personeel waren ook super enthousiast over jullie en het verloop van de avond. Inmiddels hebben een aantal mensen naar jullie gevraagd, ik heb ze doorverwezen naar jullie site: muziekburo.nl. Hoop jullie nog eens tegen te komen, en nog een keer te kunnen genieten van jullie mooie muziek en zang.

Bedankt, vriendelijke groeten Kitty Berndsen.

Thijs: ik geef 5 sterren voor Sunny-up.
Frank en Fiet
Beste Sunny up,

We hebben afgelopen vrijdag, mede dankzij jullie een perfecte dag gehad. Jullie hebben geweldig mooie muziek gemaakt tijdens onze ceremonie en ook maakte jullie muziek het buiten tijdens de borrel helemaal compleet. Het was een relaxed, gezellig sfeertje. Precies zoals we het wilden. Hieronder een (niet door de fotograaf) gemaakte foto van tijdens de ceremonie.
Hartstikke bedankt!

Beste Thijs,

Bedankt voor het snelle en toegankelijke contact. We hebben een super duo via je handige site gevonden, je dacht goed mee over waar we hen van te voren konden horen spelen en al het overige contact tussen ons verliep vlekkeloos. Fijn! Bedankt!

Groeten Frank en Fiet
Petra en Roel
Ha Thijs,

Alles is ZEKER naar wens verlopen! We hebben echt een waanzinnige bruiloft gehad. Overdag schitterend weer, als een oase soort van in een verder mega grijze en natte week. Fijne mensen, lekker eten en drinken en natuurlijk super muzikanten die de sfeer nog even onderstrepen. Potverdikkie wat een heerlijkheid :-D! Tijdens de borrel mingelden ze ook lekker overal een beetje tussendoor, interactief met de gasten, super leuk. Zelfs poesjemauw en hondjeblaf gespeeld op verzoek van mijn nichtje die bij mij op schoot zat in de zon. Ultra snoezig. Heb wat plaatjes meegestuurd van de dag (fotograaf was er alleen de eerste set die ze speelden, tijdens de borrel). Feel free om ze te gebruiken als mediauiting. En een pica van ons, weet je ook wie wij zijn 😉.

Hebben ze het zelf ook een beetje ok gehad? Begreep dat ze het in ieder geval een schitterende locatie vond! Vonden wij nou ook 😉. Hoop dat het voor hun ook een ok dagje was, en dat ze goed hebben gegeten en alles gewoon vlekkeloos liep. Heb zelf veel van de dag niet meegekregen, qua organisatie etc. Gek is dat, dat je op voorhand overal bij bent en in zit, alles qua planning regiseerd, en op de dag zelf alleen maar ultra aan het genieten bent en het allemaal niet meer in de gaten hebt. Je mail trouwens pas veel later gezien (we zijn meteen op huwelijksreis gegaan) en toen ik hem las zaten we vol in het normale leven weer en moesten dus nog 3 weken inhalen qua contacten/mails en andere acties. Ondertussen wel van veel mensen evenzoveel complimenten gehad over SunnyUp! Goede kennis van ons gaat binnenkort pensioneren en heeft ze in het vizier voor zijn afscheid.

Wil je Sunny Up de groeten doen nog van ons? En mega bedanken voor hun onmisbare bijdrage aan onze waanzinnige dag? Zal ook jullie FB pagina even opzoeken en een berichtje plaatsen. Liever laat dan nooit 😉?

Warme groet, Petra en Roel
Myrthe Niehaus
Hoi Thijs, Wij hebben erg genoten van Sunny Up. Mooi zuiver gezongen, leuke herkenbare liedjes en ook erg toegankelijk!
We hadden ook niet verwacht dat wij met zijn allen de voetjes van de vloer zouden doen! Het was erg gezellig, feestelijk en we hebben dus ook gedanst! Dat vind ik erg knap dat je dit kunt bereiken met een akoestisch duo!

Met vriendelijke groet,
Myrthe Niehaus
Mariette van de V...
Dag Thijs, We hebben een grandioos en fantastisch mooi feest gehad! De locatie was uniek, de sfeer was optimaal en het programma met samba workshop in een mergelgrot, buiten eten in de tuin, foto shoots en lekker dansen was super. Het programma werd geweldig ondersteund door Sunny Up en de dj. We hadden 120 zeer enthousiaste gasten!

Sunny Up was zeer professioneel! Fantastische band! Iedereen heeft enorm genoten! Prachtige zangeres met geweldige begeleiding!

Mobispin Dj was uitstekend! Er werd vanaf het begin meteen flink gedanst tot en met het laatste nummer.

Kortom: we zijn zeer tevreden!

Met hartelijke groet, Mariette van de V...
Monique Foppen
Dag Thijs. Wil je namens ons nogmaals Sunny up bedanken voor hun geweldige optreden gisteren op ons feestje? We zijn ontzettend tevreden en hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de muziek. Wat een leuke mensen en geweldige muzikanten, helemaal top!

Met vriendelijke groet,
Monique Foppen en Nicole Stoffels
Harry en Irma
Hoi Thijs, Ik wil je even laten weten dat we gisteravond ontzettend hebben genoten van de muziek van Sunny Up. Het was precies de setting zoals we voor ogen hadden en super gezongen en afwisselend gespeeld. Lekkere akoestische muziek op de achtergrond waar iedereen van heeft genoten, zowel kletsend aan tafel met elkaar als op de dansvloer. Wij kijken er in ieder met een zeer voldaan gevoel op terug. Ook van onze gasten kregen we zeer enthousiaste reacties over de muziek. Wil je Sunny Up nogmaals hartelijk bedanken en wie weet ... tot ziens bij een andere gelegenheid.

Groetjes, Harry en Irma
Natascha en Nicolai Nomden
Wij willen jullie bedanken voor jullie geweldige optreden. We zijn super tevreden en hebben enorm van jullie genoten! Iedereen vond jullie supergoed. Lekker sfeertje en de afsluiting bij het kampvuur onder de sterren en bij volle maan sloeg natuurlijk alles! Heel erg bedankt dat jullie er waren! Is de terugreis goed verlopen?

Groetjes Natascha en Nicolai Nomden
Tjitske
De bruiloft was super leuk en Sunny Up heeft het fantastisch gedaan. Ging helemaal goed! De nummers kwamen in het kerkje heel mooi uit. Dankjewel voor de organisatie.

Groet, Tjitske
Diana en Theo Nijentap
Dank je Thijs. We hebben een fantastische avond gehad en volop genoten van de mooie muziek!!!!!!!

Hartelijke groet, Diana en Theo Nijentap
Luidkeels producties
Hallo Thijs, We kijken terug op een zeer geslaagd evenement in het Ziggo Dome voor Randstad, Heel veel dank voor jullie bijdrage aan dat succes! Mochten we in de toekomst nog eens op zoek zijn naar een leuk bandje dan weet ik jullie te vinden.

Groeten Bas
Luidkeels producties
Rosine
Het was top! Sunny Up hebben een leuke sfeer neergezet, ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Ik hoop dat ze het zelf ook leuk hebben gevonden (ondanks dat er niet echt dansers onder ons zijn ;-) ).

Hartelijke groet, Rosine
Robert Meester
Was echt super, Sunny up is echt heel goed !! Precies zoals ik het wilde. Heel leuke verjaardag gehad mede door Sunny up. Ze speelden zeer zuiver en zongen heel goed. We begonnen om 17.15 meteen top sfeer ze gingen maar door lekker relaxed op de achtergrond. Zangers is zeer goed en mooie warme uitstraling, gitarist niveau Eric Clapton. Ze gaven ons nog een privé concert na afloop !!

Top voor een verjaardag of ander feest, ik wil ze wel ieder weekend beluisteren ergens !!!!

Groet, Robert Meester
playlist Sunny Up

A natural woman – Aretha Franklin
A night like this – Caro Emerald
All I wanna do - Sheryl Crow
Alles is liefde - Blof
Another day - Jamie Lidell
Another day – Buckshot Lefonque
Big yellow taxi – Joni Mitchell
Black horse and a cherry tree - KT Tunstall
Blow me away – Alain Clark
Break away - Tracy Ullman
Breakfast at tiffany’s – Deep Blue Something
Brown eyed girl - Van Morrison
Bubbly – Colbie Caillat
California dreaming - Mama's & the Papa's
Calm after the storm – The Common Linnets
Can't buy me love - The Beatles
Carolina in my mind – James Taylor
Child of man - Noa
Come away with me - Norah Jones
Country Roads - John Denver
Crazy little thing called love – Queen
Dimming of the day – Bonnie Raitt
Dock of the bay - Otis Redding
Don’t know why - Norah Jones
Don't stop - Fleetwood Mac
Don’t worry be happy – Bobby McFerrin
Dreams - Fleetwood Mac
Every little thing she does is magic – Police
Everything – Michael Buble
Faith - George Michael
Fast car -Tracy Chapman
Fever – Peggy Lee
Fire - The Pointer Sisters
Fire and rain – James Taylor
Four seasons in one day – Crowded House
Girl – Anouk
Girl from Ipanema – A.C. Jobim
God only knows – Beach Boys
Golden brown – the Stranglers
Go your own way - Fleetwood Mac
Happy together - The Turtles
Hard to handle – Black Crowes
Have you ever seen the rain - CCR
Hey Jude - The Beatles
Hey there Delilah – Plain White T’s
Here comes the sun – Beatles
Hit the road Jack – Ray Charles
Hold back the river – James Bay
Hotel California - The Eagles
Horse with no name - America
House Of The Rising Sun - The Animals
I Follow Rivers – Triggerfinger
I’d be yours – Ilse DeLange
If I had a hammer - Trini Lopez
I'll be there for you - The Rembrandts
I'm a believer - The Monkees
I'm not so tough - Ilse de Lange
I'm yours - Jason Mraz
In the summertime - Lovin' Spoonful
Isn't she lovely – Stevie Wonder
It’s a beautiful day – Michael Bublé
I wish – Stevie Wonder
Johnny B Goode - Chuck Berry
Jolene - Dolly Parton
Just breathe – Pearl Jam
Just the way you are – Billy Joel
Killing me softly – Roberta Flack
Kiss - Prince
Kiss me - Sixpence non the richer
Kodachrome - Simon & Garfunkel
Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
La Ballade de gens heureux – G. Lenorman
La Bamba - Richie Valens
Landslide – Fleetwood Mac
Layla - Eric Clapton
Lazy Song - Bruno Mars
Like the way I do - Melissa Etheridge
Listen to the Music - The Doobie Brothers
Losing my religion - R.E.M.
Lovely day - Bill Withers
Love is all – Roger Glover
Luka – Suzanne Vega
Make you feel my love - Adele
Message in a bottle - The Police
Michel - Anouk
Mr. Rock and roll - Amy McDonald
Mrs Robinson – Simon & Garfunkel
New Shoes - Paulo Noutini
Next to me – Emeli Sande
One – U2
One year of love – Stevie Ann
Oops I did it again – Britney Spears
Our worried minds – Ricky Koole
Perfect - Fairground Attraction
Pretty woman - Roy Orbinson
Price Tag - Jessie J
Proud Mary - Ike & Tina Turner
Put your records on – Corinne Bailey Rae
Radio – The Corrs
Rehab – Amy Winehouse
Rock around the clock - Bill Haley
Rollin’ in the deep – Adele
Sacrifice - Anouk
Save tonight - Eagle Eye Cherry
Sign of the times - Prince
Sinds een dag of 2 – Doe maar
Slow down brother – Douwe Bob
Smoorverliefd - Doe Maar
So lonely - The Police
Something in the water - Brooke Fraser
Son of a preacherman – Dusty Springfield
Stand by me – Ben E Harper
Stir it up - Bob Marley
Stop this train – John Mayer
Strong enough – Sheryl Crow
Stuck in the middle - Steelers Wheel
Summer in the city - Lovin' Spoonful
Summertime – Ella Fitzgerald
Surfin USA – Beach Boys
Sunny – Boney M.
Sweet about me - Gabriella Gilmi
Sweet dreams - The Eurythmics
Sweet goodbyes - Krezip
That man - Caro Emerald
That’s what friends are for – Dionne Warwick
The boxer - Simon & Garfunkel
The way you make me feel - Michael Jackson
The world as I see it – Jason Mraz
There's something in the water – B. Fraser
These boots are made for walking – N. Sinatra
Time after time – Cyndi Lauper
This is the life - Amy McDonald
True colors - Cyndi Lauper
Valerie - Amy Winehouse
Venus - Shocking Blue
Waiting on the world to change – John Mayer
Walking on Sunshine - Katrina & the Waves
Wake up little Susie – Everly Brothers
Waterloo – ABBA
Weather with you – Crowded House
What's going on – Marvin Gaye
What’s up - 4 Non Blondes
Who says – John Mayer
Wild world - Cat Stevens
Wonderful tonight - Eric Clapton
Wonderful world – Sam Cooke
Yesterday - The Beatles
You can’t hurry love – Phil Collins
You might need somebody – Shoala Ama
You really got me - The Kinks
You've got a friend - Carole King