Acoustic Avenue
Acoustic Avenue
Acoustic Avenue
Acoustic Avenue

Acoustic Avenue - akoestisch mobiel duo trio

Beoordeling: 4,8 - 17 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

Acoustic Avenue (voorheen table for two) brengt sfeer en gezelligheid op ieder feest of evenement. Het repertoire is divers met achtergrondmuziek en dansmuziek. Mooie luisterliedjes tot heerlijke meezingers, zie de playlist. 

Het trio speelt avondvullend en bouwt op met fluisterzachte mooie achtergrondmuziek tot een swingende afsluiting! Het repertoire is altijd afgestemd op het evenement en de omstandigheden.

 

Deze ras-muzikanten kennen elkaar door en door en creëren een heerlijk volle sound, gezelligheid en sfeer bij evenementen als een bruiloft, huwelijk, borrel, receptie of tuinfeest.

Ze spelen ca 3 x 45 min binnen 4 uur, nemen zelf geluid en sfeer verlichting mee en verzorgen zelf de pauzemuziek.  

bezetting

Duo - zang/gitaar, contrabas/zang
Trio - zang/gitaar, contrabas/zang, percussie/zang

De duo bezetting leent zich voor mooie achtergrondmuziek en af en toe een dansje. Wanneer u Acoustic Avenue als trio boekt kan er ook lekker gedanst worden. De nummers worden begeleid met percussie waaronder de Cajon, een populair ritme-instrument waarmee je een lekkere beat maakt zonder het volume van een drumstel.

www.band-en-dj.nl

combinatie van band & djMet de combinatie band & dj thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren dj.www.acousticavenue.nl

Acoustic Avenue, akoestisch mobiel duo trio, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond gitaarmuziek, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek duo, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor een 25 jarige bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Achtergrondmuziek voor uw bruiloft, Akoestisch duo, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische coverband, Akoestische feestmuziek, Akoestische muziek bruiloft, Allround duo, Allround trio, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band die kerstmuziek speelt, Band met kerstrepertoire, Band met zang gitaar en contrabas, Band met zangeres, Bands dj's en meer!, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Combinatie band en dj thijsgewijs, Coverband bedrijfsfeest, Dj of band voor alle leeftijden, Easy listening muziek, Gelderse bands, Gezellige liedjes, Gezellige muziek, Jaren 60 band, Jaren 70 band, Jaren 80 band, Jaren 90 muziek, Kampvuurband, Kerstmuziek, Live achtergrondmuziek, Live muziek in een natuurgebied, Mobiel bandje, Mobiel duo, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele bruiloftband, Mobiele coverband, Mobiele dj met saxofonist, Mobiele dj met saxofoon, Mobiele dj voor een tuinfeest, Mobiele muziek, Mobiele muziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek duo, Muziek huwelijksborrel, Muziek stadhuis, Muziek stiltegebied, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muziektrio, Muzikant, Onversterkte muziek, Pop band, Singer songwriter, Solist, Top 40 band, Vrolijk muziekduo, Zanger gitarist, Zingende gitarist,
reviews Acoustic Avenue

Hans en Coriena
Hallo Acoustic Avenue (voorheen table for two)!

Hierbij willen wij jullie complimenteren namens ons zelf en onze gasten. Iedereen was erg enthousiast over jullie. Hoe je met weinig middelen iets moois kunt maken, sfeervol en dat je ook nog met elkaar kunt communiceren. Geweldig, nogmaals dank!

Met vriendelijke groeten, Hans en Coriena
Joost en Marieke van der Hoogervorst
Het optreden van trio Acoustic Avenue (voorheen table for two) tijdens onze bruiloft heeft geresulteerd in een super feest. We hebben allen maar positieve reacties ontvangen van jong en oud. Erg leuk te zien hoeveel plezier de band zelf had, pure passie voor live-muziek. Dankzij jullie geweldige optreden hebben wij een top feest gehad!

Joost en Marieke van der Hoogervorst
Camping het Wieskamp
Beste Thijs, Het was prima, we zijn super tevreden! De gasten vonden Acoustic Avenue (voorheen table for two) erg goed. We kijken terug op een super geslaagde avond.

Bedankt, en wellicht tot volgend jaar!

Gr Mark
Christopher
Wij hebben het super naar ons zin gehad en de muziek van Acoustic Avenue (voorheen table for two) was precies zoals we hadden gehoopt; relaxte muziek waarbij je nog gewoon lekker kan praten en dansen. Hebben jullie het ook naar je zin gehad? Is het gelukt met het eten? Heel erg bedankt!!

Groeten, Christopher
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.

Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze voor Acoustic Avenue (voorheen table for two) te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!

Groeten, Suus en Albert
Hans en Friedy
Wij hebben zeer genoten van onze feestavond. De muziek, jullie dus, kon niet beter. Van alle reacties die wij tot nu toe hebben gehad, sprak iedereen over de geweldige band die wij hadden gecontracteerd. Heerlijke muziek en een geluidniveau zodanig dat toch iedereen prettig met elkaar kon praten. Van ons had Acoustic Avenue (voorheen table for two) nog wel een uurtje door mogen spelen.Kortom klasse!

Hartelijke groeten, Hans en Friedy
Truus van Buuren
Heel erg bedankt voor jullie geweldige optreden tijdens het bruiloftsfeest van Koen en Klaske. Met jullie muziek zorgden jullie voor een supergoeie sfeer. Alle muzikanten waren uitstekend en de muziek was heel gevarieerd. Naast supermooie luisternummers (uitstekend gezongen overigens!), zaten er heerlijke dansnummers tussen. Kortom, iedereen kwam aan bod qua muziekstijl. Wat ook heel fijn was, is dat jullie onze gasten die meer dan een half uur moesten wachten tot het bruidspaar arriveerde heel aangenaam hebben beziggehouden met jullie muziek. We zijn dan ook heel enthousiast, dankzij jullie is het een grandioze bruiloft geworden!

Met een blije groet! Truus van Buuren
Marjan de Sterke
Alle gasten hebben mij complimenteert met de band en de muziek die ze maken. Het was een groot succes, wat ik hen ook in het bijzijn van de gasten heb gezegd. Het weer was fantastisch en zodoende konden ze buiten ( in een tent) spelen de hele avond. Anouk die inviel op Cajon was ook een fantastische aanvulling op het duo, dat samen al een topper is.

We hebben mede door de muziek een grandiose avond gehad, evenals de gasten. Ik zit niet op facebook, dus daar kan ik helaas geen bericht achterlaten.

Met vriendelijke groet, Marjan de Sterke
Anneke Wiebenga
Ik heb geweldig veel enthousiaste reacties gehad over jullie optreden op 24 maart in het kasteeltje. Het is een prachtig mooie dag en avond geworden en heel veel dank voor jullie lekkere swingende bijdrage daaraan; ik kom langzaam van mijn roze wolkje af, de begane grond was wat verweg zodat het wat lang duurde voordat ik jullie mijn juichende complimenten kon toesturen, veel dank en veel groeten!

Anneke Wiebenga
Rolinda Windhorst
Hoi Thijs, Het was ontzettend gaaf! Jullie hebben het geweldig gedaan, iedereen was laaiend enthousiast. Het paste perfect in de sfeer! Een en al lof dus voor Acoustic Avenue (voorheen table for two) ;)

Groet, Rolinda Windhorst
Miranda en Nico van Vliet
Het is echt naar wens gelopen hoor. Acoustic Avenue (voorheen table for two) was ruim op tijd, zodat we nog even de tijd hebben gehad om ons aan elkaar voor te stellen. Het was prachtig weer, zodat het optreden buiten verzorgd kon worden. Onze gasten waren zonder uitzondering zeer te spreken over de muzikanten en de nummers welke zij speelden. precies waarop we gehoopt hadden. De muziek heeft echt bijgedragen aan de sfeer op ons feest.

Het contact liep erg prettig, en zonder elkaar te hebben ontmoet, liep alles op rolletjes.

Heel erg bedankt, Miranda en Nico van Vliet
Potters Notarissen Valkenswaard
Alles is super naar wens verlopen. Wat een geweldige muzikanten zitten er bij Acoustic Avenue (voorheen table for two). We hebben mede dankzij de muziek een geweldige avond gehad.

Met vriendelijke groet, Mr. C.F.J.M. van Loon-Groenen

Potters Notarissen Valkenswaard
Carlien & Peter-Paul
Het was een geweldig feest, mede dankzij jullie! Al onze gasten waren zeer enthousiast over het repertoire en de kwaliteit van de uitvoeringen. Het was een swingende avond die eigenlijk te snel voorbij was.

Carlien & Peter-Paul
Anne en Mario
Zaterdag trad Acoustic Avenue (voorheen table for two) op ons huwelijk. Nadat ze het speciaal voor ons ingestudeerde openingsnummer op een fantastische manier speelden, hebben ze 3 sets lang een geweldig feest gebouwd! De bandleden zijn zeer muzikaal en ze voelden de sfeer fantastisch aan! We hebben erg veel complimenten van onze gasten gekregen en er waren een aantal die er over dachten ze ook te boeken. We raden iedereen die een bruiloftsband met een akoestisch rocksausje zoekt aan om Table For Two te boeken, wij vonden ze geweldig!

Groetjes Anne en Mario
Dionne en Sander
Acoustic Avenue (voorheen table for two) was super!! En ze hebben heel mooi gespeeld! Iedereen stond buiten door het mooie weer en ondanks dat ze binnen speelden heeft iedereen er volgens mij goed van genoten. Wij wel in ieder geval!

Bedankt voor de service!

Groeten, Dionne en Sander
Synpact
Bedankt Acoustic Avenue (voorheen table for two) voor jullie geweldige bijdrage aan de Week van de Ondernemer. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze bezoekers en standhouders.

Namens: Synpact | Ondernemers Marketing | Business Events
Esther
Acoustic Avenue (voorheen table for two) stond als één van de eerste bands in onze vernieuwde kroeg in Zutpen. Mooie toegankelijke muziek voor iedereen. Garantie voor een geslaagde avond :)

Groetjes Esther
playlist Acoustic Avenue

Budapest - George Ezra
Black Velvet - Allanah Miles
Time after time - Cyndi Lauper
Maniac - Michael Sembello
Liever dan lief - Doe Maar
Stolen dance - Milky Chance
Jolene - Dolly Parton
Shut your eyes - Snow Patrol
It's my party - Lesley Gore
Every breath you take - The Police
Gravity - John Mayer
Ring of fire - Johnny Cash
Dreadlock holiday - 10cc
I shot the sherriff -
Don't stop the music - Rihanna/Jamie Cullum
Suddenly I see - KT Tunstall
Walk like an egyptian - The Bangles
Chasing cars - Snow Patrol
Royals - Lorde
Treasure - Bruno Mars
Use me - Bill Withers
Hand in my pocket
With or without you
All about that bass
Pink - Aerosmith
A sky full of stars - Coldplay
This is what it feels like - Armin van Buren
Home - Dotan
In your arms - Chef'special
Come together - Beatles
Love shack - The B-52's
Ring my bell - Anita Ward
Thinking out loud - Ed Sheeran
When the beat drops out - Marlon Roudette
The time is now - Moloko
The day after tomorrow - Saybia
Sweet Caroline - Neil Diamond
Bossa nova baby - Elvis Presley

nummers die we al jaren spelen ...

A hard days night – The Beatles
Ain’t no sunshine – Bill Withers
All I wanna do – Sheryl Crow
All my loving – The Beatles
Alles is liefde - Bløf
Angels- Robbie Williams
Another day – Jamie Lidell
Another day in paradise – Phil Collins
Baby can I hold you tonight – Tracy Chapman
Baby when you’re gone – Bryan Adams & Mel C
Bad – Michael Jackson
Bad day – Daniel Powter
Bitch – Meredith Brooks
Black horse and a cherry tree– KT Tunstall
Black Velvet – Alannah Myles
Brown eyed girl – Van Morrison
Budapest – George Ezra
Bye bye love – Everly Brothers
Can’t buy me love – The Beatles
Circles – Krystl
Clocks – Coldplay
Come away with me – Norah Jones
Country roads – John Denver
Crazy – Gnarls Barkley
Crazy little thing called love – Queen
Damn those eyes – Kane
Dance with somebody – Mando Diao
Do you love me – The Contours
Don't stop the music – versie Jamie Cullum
Don’t stop – Fleedwood Mac
Don’t worry be happy – Bobby McFerrin
Dreadlock holiday – 10cc
Easy – Commodores
Englishman in New York – Sting
Every breath you take – The Police
Faith – George Michael
Fever – Peggy Lee
Get lucky – Daft Punk / Pharrell Williams
Get the party started – Pink
Girl – Anouk
Gravity – John Mayer
Great balls of fire – Jerry Lee Lewis
Grenade – Bruno Mars
Happy – Pharrell Williams
Happy together – The Turtles
Harder dan ik hebben kan – Blof
Het is een nacht – Guus Meeuwis
Hey soul sister – Train
Hey ya – Outkast
Hit the road Jack – Ray Charles
Hot ’n cold – Katy Perry
Hotel California - Eagles
Hounddog – Elvis
I follow rivers – Triggerfinger
I gotta feeling - Black Eyed Peas
I saw her standing there – The Beatles
I shot the sherriff – Bob Marley and the Wailers
I'm yours – Jason Mraz
I’m a believer – The Monkees
I’m not so tough – Ilse de Lange
In the summertime – Mungo Jerry
Iris – Goo Goo Dolls
Ironic - Alanis Morissette
It’s my party – Lesley Gore
It’s so easy to fall in love – Linda Ronstadt
Jolene – Dolly Parton
Just the way you are – Bruno Mars
Kiss from a rose – Seal
Lady Madonna – The Beatles
Layla – Eric Clapton
Let it rain – Amanda Marshall
Let love rule – Lenny Kravitz
Liever dan lief – Doe maar
Listen to the music – Doobie brothers
Love you more – Racoon
Lying eyes – The Eagles
Man in the mirror – Michael Jackson
Maniac – Michael Sembello
Material girl – Madonna
Me & Julio down by the school yard – Simon and Garfunkel
Message in a bottle – The Police
Mr rock n roll – Amy Macdonald
Mrs Robinson – Simon and Garfunkel
My girl – Temptations
Nah neh nah – Vaya Con Dios
Need you now – Lady Antebellum
New shoes – Paolo Nutini
No mercy – Racoon
No woman no cry – Bob Marley
Obladi oblada – The Beatles
One – U2
One day – versie Janne Schra
One of us – Joan Osborne
Perfect – Fairground Attraction
Pokerface – Lady Gaga
Pricetag – Jesse J
R U kidding me – Anouk
Radar love – Golden Earring
Rain down on me – Kane
Red red wine – UB40
Ring of fire – Johnny Cash
Rock around the clock – Bill Haley
Rolling in the deep – Adele
Route 66 – Chuck Berry/Rolling Stones
Satisfaction – Rolling Stones
Save tonight – Eagle Eye Cherry
Sex on fire – Kings of Leon
She’s not there – The Zombies
Shut your eyes – Snow Patrol
Simon & Garfunkel
So lonely – The Police
Stand by me – Ben E. King
Stil in mij –Van Dik Hout
Stolen dance – Milky Chance
Suddenly I see – KT Tunstall
Summer of ’69 – Brian Adams
Sunny – Bobby Hebb/Boney M.
Sunrise – Norah Jones
Super duper – Josh Stone
Sweet about me – Gabriella Cilmi
Sweet child of mine – Guns ’n Roses/Cheryl Crow
Sweet goodbyes – Krezip
The A team – Ed Sheeran
The final countdown – Europe
The pretender – Foo Fighters
This is the life – Amy Macdonald
This love – Maroon 5
Time after time – Cyndi Lauper
Torn – Nathalie Imbruglia
Umbrella – Rihanna
Unwritten – Natasha Bedingfield
Use somebody – Kings of Leon
Valerie – Amy Winehouse
Venus – Shocking Blue
Waiting on the world to change – John Mayer
Wake me up – Aloe Black
Walk like an Egyptian – The Bangles
Weak – Skunk Anansie
Weather with you – Crowded House
What’s up – 4 Non Blondes
Wonderful tonight – Eric Clapton
Wonderwall – Oasis