Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4741
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4744
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4742
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4610
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4745
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4743
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 5037
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4716
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4714
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 4713
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 5381
Acoustic Avenue, allround akoestisch en mobiel 5382

Acoustic Avenue


allround akoestisch en mobiel

Acoustic Avenue brengt sfeer en gezelligheid op ieder feest of evenement. Het repertoire is heel divers met mooie achtergrondmuziek en dansmuziek. Luisterliedjes en recente meezingers, zie de playlist. Met dit trio kunnen we ook heel rustige muziek spelen, dat doen we o.a. bij borrels en in casino's.

Deze ras-muzikanten kennen elkaar door en door en creëren een heerlijk volle sound, gezelligheid en sfeer bij de meest uiteenlopende evenementen als een bruiloft, huwelijk, borrel, receptie of tuinfeest.

Het repertoire is altijd afgestemd op de sfeer van het feest of evenement. De muziek bouwt op met fluisterzachte mooie achtergrondmuziek tot een swingende afsluiting!

Ze spelen meestal 3 x 45 min binnen 4 uur, nemen zelf geluid en sfeer verlichting mee en verzorgen zelf de pauzemuziek.

"Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze voor Acoustic Avenue te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!"

bezettingen

Duo - zang/gitaar, contrabas/zang
Trio - zang/gitaar, contrabas/zang, percussie/zang
Kwartet - trio + viool/zang
Kwintet - trio + viool/zang & elektrische gitaar (laatste video)

De duo bezetting leent zich voor mooie achtergrondmuziek en af en toe een dansje. De trio en kwartet bezetting met percussie en/of viool is perfect voor een dans avond. De beats worden gemaakt met een Cajon, een akoestisch ritme-instrument waarmee je op een laag volume een drumstel kan laten klinken. De viool voegt heel veel sound en melodie toe, met 4 of 5 vrouw/man staat er een complete band.

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

www.acousticavenue.nl

spontane leuke spontane mensen!!!
Wat hebben wij genoten van jullie optreden op onze bruiloft van 9 September jongstleden!
Jullie creëren een hele leuke sfeer,en zijn spontane leuke spontane mensen!!!

Ga zo door toppers!

Mvg Willem & Lorraine Bosch
geweldige livemuziek!
Dag Thijs,

Het trio heeft geweldig gespeeld. Erg veel positieve reacties gehad. Het was een top sfeertje op deze warme feestavond in september.

Onze review ...

Wat hebben we genoten van de muzikale omlijsting van mijn 50e verjaardag door het trio Acoustic Avenue. Stoere contrabas, lekkere percussie, mooie zang en gitaarspel, in onze tuin werd gewoon geweldige livemuziek gespeeld. De gasten waren aangenaam verrast en vonden het prettig dat de muziek niet overheersend hard was. Van ons hadden ze zich nog wel meer mogen laten horen. Onze zoon zei: “mama, heeft iedereen wel door hoe goed ze zijn!” Veel dank ook voor het helpen bij alle andere muzikale onderbrekingen.

Emily Pals
In 1 woord: geweldig!
Wat een leuke band is dit en wat een bijzondere sfeer hebben ze neer gezet op onze bruiloft! Echt precies wat wij wilden , en wat de band goed heeft aangevuld. Op een zeer bijzondere locatie zoiets prachtig. In 1 woord: geweldig!

Martijn Nijhof.
leuke mensen, paste helemaal!
Maarten Jansen raadt Muziekburo.nl aan.

Wij hadden het Acoustic Avenue (trio) geboekt voor tijdens het eten op onze bruiloft en dat maakte te sfeer echt helemaal af. Erg goeie band, leuke mensen, paste helemaal!😀
buitenoptreden A.Vogel tuinen
Dag Thijs,

Het duo Acoustic Avenue was afgelopen vrijdag aanwezig op het A.Vogel Famosan Festival in de A.Vogel tuinen in 't Harde en dit was fantastisch! Leuke mensen, goede muziekkeuze en heel flexibel. Echte aanrader!

Joan Bakker
Diner Koninklijke Luchtmacht Leeuwarden
Goedemorgen Thijs,

Allereerst hartelijk dank voor jullie bijdrage aan een zeer geslaagd feest!

De reacties op jullie als band waren dan ook lovend!

Jullie hebben precies aangevoeld wat de sfeer op welk moment nodig had en hebben oprecht bijgedragen aan de geweldige sfeer die er hing!

Nogmaals hartelijk dank vanuit de Chef de Canailles!

Groetjes Kim

Ministerie van Defensie - Vliegbasis Leeuwarden
Animal Event - Beekse Bergen
Dag Thijs,

Bedankt voor de 3 leuke dagen en een fijne samenwerking. Jullie hebben ons merk sterk en respectvol vertegenwoordigd ;)

Groet, Nadia

Royal Canin Nederland B.V.
Jubileum 50 jaar bedrijf
Dag Thijs

Het was een geslaagde dag.De muziek was prima!

Wat wij niet voorzien hadden was dat het heel mooi weer was.
Er waren zo veel mensen naar buiten gegaan zodat de zaal waar de muziek stond half leeg was. De met open deuren aangrenzende zaal met bar was wel goed bezet. Dus zij hebben wel van de muziek kunnen genieten. Achteraf zeiden we, de muziek had buiten kunnen staan.
Ik hoop de de mensen van Acoustic Avenue toch met plezier gespeeld hebben.

Hartelijke groet
Els Dufais
Dina & Joost
Ja, het was super.

Hoewel onze eigen aandacht vooral naar alle gasten uitging en wij dus niet heel bewust naar Acoustic Avenue hebben geluisterd, hebben we van veel mensen complimenten gekregen over de goede band. Een achternichtje heeft haar hele balletrepertoire gedanst. Het was helemaal wat we ons erbij hadden voorgesteld... Op de achtergrond, maar wel duidelijk aanwezig en steeds op een andere plek. Onze binnenkomst op het feest is één van de (vele) hoogtepunten op de dag, mede dankzij Acoustic Avenue.

Bedankt! Groeten, Dina & Joost
Tuinfeest Natasja & Hendrik
Hoi Thijs,

Inmiddels zijn we weer tot de orde van de dag overgegaan, maar wat was het top afgelopen weekend! Alles klopte: het weer, de lokatie, de mensen en niet in de laatste plaats de band. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Acoustic Avenue wist precies de juiste snaar te raken. Enorm bedankt voor jullie fantastische bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag.

Groeten, Natasja
Hendrik en Natasja Heuvelman
Hoi Acoustic Avenue,

Het heeft even geduurd, maar bij dezen dan toch nog wat foto’s en filmpjes van ons ons feest, jullie bijdrage in het bijzonder (Zie download link onderaan).

Zonder jullie was het nooit zo’n fijn feest geworden, we hebben ook van alle kanten positieve feedback gehad, niet in het minst over de muziek 😊😊😊😊😊😊😊😊

Met vriendelijke groet en wie weet tot de volgende keer!

Hendrik en Natasja Heuvelman
Femmieke Jonkman
Geweldig genoten van Acoustic Avenue. Bedankt voor de heerlijke muziek op ons tuinfeest!
Hans en Coriena
Hallo Acoustic Avenue!

Hierbij willen wij jullie complimenteren namens ons zelf en onze gasten. Iedereen was erg enthousiast over jullie. Hoe je met weinig middelen iets moois kunt maken, sfeervol en dat je ook nog met elkaar kunt communiceren. Geweldig, nogmaals dank!

Met vriendelijke groeten, Hans en Coriena
Joost en Marieke van der Hoogervorst
Het optreden van trio Acoustic Avenue tijdens onze bruiloft heeft geresulteerd in een super feest. We hebben allen maar positieve reacties ontvangen van jong en oud. Erg leuk te zien hoeveel plezier de band zelf had, pure passie voor live-muziek. Dankzij jullie geweldige optreden hebben wij een top feest gehad!

Joost en Marieke van der Hoogervorst
Camping het Wieskamp
Beste Thijs, Het was prima, we zijn super tevreden! De gasten vonden Acoustic Avenue erg goed. We kijken terug op een super geslaagde avond.

Bedankt, en wellicht tot volgend jaar!

Gr Mark
Christopher
Wij hebben het super naar ons zin gehad en de muziek van Acoustic Avenue was precies zoals we hadden gehoopt; relaxte muziek waarbij je nog gewoon lekker kan praten en dansen. Hebben jullie het ook naar je zin gehad? Is het gelukt met het eten? Heel erg bedankt!!

Groeten, Christopher
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!

Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze voor Acoustic Avenue (voorheen table for two) te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!

Groeten, Suus en Albert
Hans en Friedy
Wij hebben zeer genoten van onze feestavond. De muziek, jullie dus, kon niet beter. Van alle reacties die wij tot nu toe hebben gehad, sprak iedereen over de geweldige band die wij hadden gecontracteerd. Heerlijke muziek en een geluidniveau zodanig dat toch iedereen prettig met elkaar kon praten. Van ons had Acoustic Avenue (voorheen table for two) nog wel een uurtje door mogen spelen.Kortom klasse!

Hartelijke groeten, Hans en Friedy
Truus van Buuren
Heel erg bedankt voor jullie geweldige optreden tijdens het bruiloftsfeest van Koen en Klaske. Met jullie muziek zorgden jullie voor een supergoeie sfeer. Alle muzikanten waren uitstekend en de muziek was heel gevarieerd. Naast supermooie luisternummers (uitstekend gezongen overigens!), zaten er heerlijke dansnummers tussen. Kortom, iedereen kwam aan bod qua muziekstijl. Wat ook heel fijn was, is dat jullie onze gasten die meer dan een half uur moesten wachten tot het bruidspaar arriveerde heel aangenaam hebben beziggehouden met jullie muziek. We zijn dan ook heel enthousiast, dankzij jullie is het een grandioze bruiloft geworden!

Met een blije groet! Truus van Buuren
Marjan de Sterke
Alle gasten hebben mij complimenteert met de band en de muziek die ze maken. Het was een groot succes, wat ik hen ook in het bijzijn van de gasten heb gezegd. Het weer was fantastisch en zodoende konden ze buiten ( in een tent) spelen de hele avond. Anouk die inviel op Cajon was ook een fantastische aanvulling op het duo, dat samen al een topper is.

We hebben mede door de muziek een grandiose avond gehad, evenals de gasten. Ik zit niet op facebook, dus daar kan ik helaas geen bericht achterlaten.

Met vriendelijke groet, Marjan de Sterke
Anneke Wiebenga
Ik heb geweldig veel enthousiaste reacties gehad over jullie optreden op 24 maart in het kasteeltje. Het is een prachtig mooie dag en avond geworden en heel veel dank voor jullie lekkere swingende bijdrage daaraan; ik kom langzaam van mijn roze wolkje af, de begane grond was wat verweg zodat het wat lang duurde voordat ik jullie mijn juichende complimenten kon toesturen, veel dank en veel groeten!

Anneke Wiebenga
Rolinda Windhorst
Hoi Thijs, Het was ontzettend gaaf! Jullie hebben het geweldig gedaan, iedereen was laaiend enthousiast. Het paste perfect in de sfeer! Een en al lof dus voor Acoustic Avenue (voorheen table for two) ;)

Groet, Rolinda Windhorst
Miranda en Nico van Vliet
Het is echt naar wens gelopen hoor. Acoustic Avenue (voorheen table for two) was ruim op tijd, zodat we nog even de tijd hebben gehad om ons aan elkaar voor te stellen. Het was prachtig weer, zodat het optreden buiten verzorgd kon worden. Onze gasten waren zonder uitzondering zeer te spreken over de muzikanten en de nummers welke zij speelden. precies waarop we gehoopt hadden. De muziek heeft echt bijgedragen aan de sfeer op ons feest.

Het contact liep erg prettig, en zonder elkaar te hebben ontmoet, liep alles op rolletjes.

Heel erg bedankt, Miranda en Nico van Vliet
Potters Notarissen Valkenswaard
Alles is super naar wens verlopen. Wat een geweldige muzikanten zitten er bij Acoustic Avenue (voorheen table for two). We hebben mede dankzij de muziek een geweldige avond gehad.

Met vriendelijke groet, Mr. C.F.J.M. van Loon-Groenen

Potters Notarissen Valkenswaard
Carlien & Peter-Paul
Het was een geweldig feest, mede dankzij jullie! Al onze gasten waren zeer enthousiast over het repertoire en de kwaliteit van de uitvoeringen. Het was een swingende avond die eigenlijk te snel voorbij was.

Carlien & Peter-Paul
Anne en Mario
Zaterdag trad Acoustic Avenue (voorheen table for two) op ons huwelijk. Nadat ze het speciaal voor ons ingestudeerde openingsnummer op een fantastische manier speelden, hebben ze 3 sets lang een geweldig feest gebouwd! De bandleden zijn zeer muzikaal en ze voelden de sfeer fantastisch aan! We hebben erg veel complimenten van onze gasten gekregen en er waren een aantal die er over dachten ze ook te boeken. We raden iedereen die een bruiloftsband met een akoestisch rocksausje zoekt aan om Table For Two te boeken, wij vonden ze geweldig!

Groetjes Anne en Mario
Dionne en Sander
Acoustic Avenue (voorheen table for two) was super!! En ze hebben heel mooi gespeeld! Iedereen stond buiten door het mooie weer en ondanks dat ze binnen speelden heeft iedereen er volgens mij goed van genoten. Wij wel in ieder geval!

Bedankt voor de service!

Groeten, Dionne en Sander
Synpact
Bedankt Acoustic Avenue (voorheen table for two) voor jullie geweldige bijdrage aan de Week van de Ondernemer. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze bezoekers en standhouders.

Namens: Synpact | Ondernemers Marketing | Business Events
Esther
Acoustic Avenue (voorheen table for two) stond als één van de eerste bands in onze vernieuwde kroeg in Zutpen. Mooie toegankelijke muziek voor iedereen. Garantie voor een geslaagde avond :)

Groetjes Esther
99 Luftballons – Nena
A hard days night – The Beatles
A night like this – Caro Emerald 
Abracadabra – Steve Miller Band
Ademnood – Linda, Roos en Jessica 
Ain’t no sunshine – Bill Withers 
All about that bass – Meghan Trainor 
All I wanna do – Sheryl Crow 
All my loving – The Beatles 
All that she wants – Ace of Base 
Alles is liefde - Bløf 
Angels- Robbie Williams 
Another day – Jamie Lidell 
Another day in paradise – Phil Collins 
Baby can I hold you tonight – Tracy Chapman
Baby when you’re gone – Bryan Adams & Mel C 
Bad – Michael Jackson 
Bad day – Daniel Powter
Better toghether – Jack Johnson 
Billie Jean – Michael Jackson 
Bitch – Meredith Brooks 
Black horse and a cherry tree– KT Tunstall 
Breakfast at Tiffany’s – Deep Blue Something
Brown eyed girl – Van Morrison 
Budapest – George Ezra 
Bye bye love – Everly Brothers
Calm after the storm – The Common Linnets 
Can’t buy me love – The Beatles 
Circles – Krystl 
Clocks – Coldplay 
Come away with me – Norah Jones 
Country roads – John Denver 
Crazy – Gnarls Barkley 
Crazy little thing called love – Queen 
Damn those eyes – Kane 
Dance with somebody – Mando Diao
Dansen aan zee – Bløf 
Do you love me – The Contours 
Don't stop the music – versie Jamie Cullum  
Don’t stop – Fleedwood Mac 
Don’t worry be happy – Bobby McFerrin 
Dreadlock holiday – 10cc 
Easy – Commodores 
Englishman in New York – Sting 
Every breath you take – The Police   
Faith – George Michael 
Fever – Peggy Lee 
Free fallin’ – Tom Petty / John Mayer
Get Back – The Beatles
Get lucky – Daft Punk / Pharrell Williams 
Get the party started – Pink 
Girl – Anouk 
Go your own way – Fleedwood Mac
Gravity – John Mayer   
Great balls of fire – Jerry Lee Lewis 
Grenade – Bruno Mars 
Hand in my pocket – Alanis Morissette 
Happy – Pharrell Williams 
Happy together – The Turtles 
Harder dan ik hebben kan – Bløf
Hélène – Julien Clerc 
Het is een nacht – Guus Meeuwis 
Hey ya – Outkast 
Hit the road Jack – Ray Charles 
Hot ’n cold – Katy Perry 
Hotel California - Eagles 
Hounddog – Elvis 
I belong to you – Lenny Kravitz 
I follow rivers – Triggerfinger
I got you – Jack Johnson 
I gotta feeling -  Black Eyed Peas 
I saw her standing there – The Beatles 
I shot the sherriff – Bob Marley and the Wailers  
I'm yours – Jason Mraz 
I’m a believer – The Monkees 
I’m not so tough – Ilse de Lange
Ich bin wie du – Marianne Rosenberg 
In the summertime – Mungo Jerry
Irgendwie irgendwo irgendwann – Nena 
Iris – Goo Goo Dolls 
Ironic - Alanis Morissette
Is dit alles – Doe Maar 
It’s my party – Lesley Gore 
It’s so easy to fall in love – Linda Ronstadt
It’s so hard – Anouk
Jolene – Dolly Parton   
Just the way you are – Bruno Mars
Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
La ballade des gens heureux – Gerard Lenorman 
Lady Madonna – The Beatles 
Layla – Eric Clapton
Les Champs-Elysées – Joe Dassin
Let it go – James Bay 
Let it rain – Amanda Marshall 
Let love rule – Lenny Kravitz 
Liever dan lief – Doe maar  
Lion in the morning sun – Will and the People 
Listen to the music – Doobie brothers 
Love you more – Racoon 
Lying eyes – The Eagles 
Man in the mirror – Michael Jackson 
Maniac – Michael Sembello   
Material girl – Madonna 
Maybe tomorrow – Stereophonics 
Me & Julio down by the school yard – 
Simon and Garfunkel
Message in a bottle – The Police
Moves like Jagger – Maroon 5 
Mr rock n roll – Amy Macdonald 
Mrs Robinson – Simon and Garfunkel 
Nah neh nah – Vaya Con Dios 
New shoes – Paolo Nutini 
No mercy – Racoon 
No woman no cry – Bob Marley 
Obladi oblada – The Beatles
Oceaan – Racoon 
One – U2 
One day – versie Janne Schra 
One of us – Joan Osborne 
Perfect – Fairground Attraction 
Pink – Aerosmith 
Pokerface – Lady Gaga
Pour un flirt avec toi – Michel Delpech 
Pricetag – Jesse J 
R U kidding me – Anouk 
Radar love – Golden Earring 
Rain down on me – Kane 
Red red wine – UB40 
Ring of fire – Johnny Cash  
Riptide – Vance Joy 
Rock around the clock – Bill Haley 
Rolling in the deep – Adele 
Satisfaction – Rolling Stones
Saturday night – Herman Brood 
Save tonight – Eagle Eye Cherry 
Sex on fire – Kings of Leon
Sexy als ik dans – Nielson 
She’s not there – The Zombies 
Shut your eyes – Snow Patrol  
Skandal im Sperbezirk – Spider Murphy Gang
Skyfall – Adele
Slow dancing in a burning room – John Mayer
Smells like teen spirit – Nirvana
Smoorverliefd – Doe Maar 
So lonely – The Police
Song 2 – Blur 
Stand by me – Ben E. King
Stiekem Gedanst – Toontje Lager 
Stil in mij –Van Dik Hout 
Stolen dance – Milky Chance  
Strong enough – Sheryl Crow 
Summer of ’69 – Brian Adams 
Sunrise – Norah Jones 
Super duper – Josh Stone 
Sweet about me – Gabriella Cilmi 
Sweet child of mine – Guns ’n Roses/Sheryl Crow  
Sweet goodbyes – Krezip
That man – Caro Emerald 
The A team – Ed Sheeran 
The final countdown – Europe (balad versie) 
The Joker – Steve Miller Band 
The pretender – Foo Fighters 
The way you make me feel – Michael Jackson
Thinking out loud – Ed Sheeran 
This is the life – Amy Macdonald
This is what it feels like – Armin van Buren
This love – Maroon 5 
Time after time – Cyndi Lauper   
Torn – Nathalie Imbruglia 
Umbrella – Rihanna 
Unwritten – Natasha Bedingfield 
Use somebody – Kings of Leon 
Valerie – Amy Winehouse 
Venus – Shocking Blue 
Waiting on the world to change – John Mayer
Wake me up – Aloe Black 
Walk like an Egyptian – The Bangles   
Weak – Skunk Anansie 
Weather with you – Crowded House 
What’s up – 4 Non Blondes 
Whit or without you – U2 
Wonderful tonight – Eric Clapton 
Wonderwall – Oasis
You’re the one that I want – John Travolta & Olivia Newton-John
Globale kosten

uitkoop ex reiskosten en 9% btw
1 x 60 min binnen 1 uur - duo 700,00 - trio 950,00
3 x 30 min binnen 2 uur - duo 750,00 - trio 1000,00
3 x 40 min binnen 3 uur - duo 850,00 - trio 1150,00

reiskosten arnhem
tot 3 pers 0,40 / 4 pers 0,50

optioneel
extra set 75,00 pp
wachtuur 35,00 pp
extra muzikant in overleg