Tiempo Rubato - Spaanse Muziek, image 3295
Tiempo Rubato - Spaanse Muziek, image 5068
Tiempo Rubato - Spaanse Muziek, image 5067
Tiempo Rubato - Spaanse Muziek, image 3069
Tiempo Rubato - Spaanse Muziek, image 3070
Tiempo Rubato - Spaanse Muziek, image 3292
Tiempo Rubato - Spaanse Muziek, image 5073

Tiempo Rubato


Spaanse Muziek

Tiempo Rubato voert u mee naar een sensuele sfeer. Dit in puntgaaf Spaans met flair, passie en liefde voor melodie. Op feesten en festivals, recepties en rondvaarten, bij dansscholen en diners, overal weet deze band de juiste toon te zetten.

caribische muziek

Liefhebbers van Caribische muziek, met name de Cuba-fans, zullen gecharmeerd zijn van de verscheidenheid in stijlen die de band speelt. Son-montuno's, Spaanse rumba's, Cha-Cha's en Bolero's, Colombiaanse cumbia's en Dominicaanse merengues.

maatwerk


De samenstelling van de band en het volume kunnen worden afgestemd op de omstandigheden: van akoestisch en mobiel inzetbaar trio, tot volledig versterkt met grotere bezettingen.

wat is latin muziek?

Swingende Salsa, Ritmische Son, Spaanse Pop, Cubaanse bolero's, Guajiro songs in de stijl van Buena Vista Social Club, vurige Rumba Flamenca en opzwepende Gipsyjazz in de stijl van Het Rosenberg Trio.

bezettingen

duo - viool, gitaar en zang 
trio - viool, gitaar, zang en contrabas 
kwartet - viool, gitaar, zang, contrabas en percussie


Marion Heitkamp

Het was een geweldige middag. Het weer was prachtig, dus we zaten heerlijk buiten. De muziek vond dat ook geen probleem. Ik vond de muziek - en zo ook alle gasten - helemaal geweldig. Een fantastisch duo, een geweldige uitstraling, prachtige muziek en prachtige stemmen. Beter kon het gewoon niet. Het maakte de dag helemaal af.

Als weer eens wat te vieren is, weten we de weg. Groet, Marion Heitkamp


Hyelle Moningka

Het was een geslaagde avond en dit duo zorgde voor een prettige ontvangst, dus ja alles is naar wens verlopen!! Mooi duo en hele prettige muziek. Dank nogmaals.

Hartelijke groet,

Hyelle Moningka
Directiesecretaresse
Nederlandse Obesitas Kliniek


Caroline Lamp Soetosenojo

Tiempo Rubato was echt top, zij maakten ons plaatje compleet. Niemand die het verwacht had en dat maakte het een plezierige verrassing. Al onze gasten waren op alle punten voldaan en verzadigd naar huis gekeerd. Mijn schoonmoeder en ik genoten extra want alle liederen kwamen uit een cd die ik haar bij ons eerste ontmoeting kado geschonken had. Ze zei het leek als of ze het speciaal voor haar gezongen hadden. Ik hoop dat zij ook van onze gastvrijheid genoten hadden want dat is ook heel belangrijk voor ons geweest. Nogmaals vele dank van onze zijde het was echt top.

Vriendelijk groet Caroline Lamp Soetosenojo


Helma Willems

Tiempo Rubato was geweldig!!!!!!!! We hebben veel enthousiaste reacties gehad,en met veel plezier doorgegeven hoe ze te boeken zijn. Ze hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van ons feest.

Groeten, Helma Willems


Myra Lissenberg-van der Pennen

Ik wilde je vandaag nog mailen (je bent me voor). Ze waren echt geweldig. Iedereen had lovende kritieken en men was erg enthousiast. Wat ons betreft helemaal super. Is het voor hun ook allemaal goed verlopen?

Kind regards, Myra Lissenberg-van der Pennen
Erasmus Research Institute of Management (ERIM)


TWOK Multitrade BV

De viering van ons 15 jarig jubileum is een groot succes geweest, dit is mede te danken aan de professionele/fantastische muzikale invulling door Tiempo Rubato. Wij (bestuur BCA) hebben over dit duo zeer enthousiaste reacties gekregen. Ik zal ook zeker als hier vragen over komen van oa hoe of bij wie te boeken naar Muziekburo.nl verwijzen. Ik neem aan dat onze penningmeester de financiƫle zaak netjes met jullie heeft of nog gaat afhandelen, anders hoor ik het graag.

Met vriendelijke groeten, TWOK Multitrade BV Ton Groote

Globale kosten

* wanneer het een particulier optreden betreft zijn de privésfeer prijzen van toepassing, zo niet dan gelden de uitkoop prijzen. 

Privésfeer contant ex reiskosten

3 x 40 min binnen 3 tot 4 uur - Trio 1100,00 - Kwartet 1300,00

Uitkoop ex reiskosten en 9% btw
3 x 40 min binnen 3 tot 4 uur - Trio 1200,00 - Kwartet 1500,00
 
Reiskosten nijmegen
tot 3 pers 0,40 / 4 pers 0,50

optioneel
geluid 150,00
extra set 75,00 pp
wachturen 30,00 pp