DJ Mobispin
DJ Mobispin
DJ Mobispin
DJ Mobispin
DJ Mobispin
DJ Mobispin
DJ Mobispin
DJ Mobispin

DJ Mobispin - mobiele dj

Beoordeling: 4,4 - 10 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

DJ Mobispin brengt sfeer en gezelligheid en dansen mag! Omdat DJ Mobispin zo makkelijk verplaatsbaar is ontstaat er veel meer interactie met het publiek, het aanvragen van nummers wordt daardoor ook heel gemakkelijk. DJ Mobispin draait gevarieerde muziek met aandacht voor volume, geluidskwaliteit en dynamiek.

mobiele dj en saxofoon

U kan DJ Mobispin ook in combinatie met een swingende saxofonist boeken! DJ Mobispin en zijn collega's draaien de betere dansnummers uit verschillende muziekstijlen met ieder zijn specialiteit. De vraag van de klant laten we zoveel mogelijk aansluiten bij de beleving van de DJ. Denk hierbij aan stijlen als Balkan beat, Global sounds, Soul, Disco, Top 40, House, Dance en Lounge.

mobiele dj voor bruiloft of receptie

Voorzien van accustroom en dus overal inzetbaar vormt DJ Mobispin een goed muzikaal alternatief voor een tuinfeest, bruiloft of receptie. De set is uitgerust met een actieve speaker en 2 Ipod's met ipod mixer. Het beperkte vermogen en de lage plaatsing van de speaker maakt dat de aanwezigen gewoon kunnen blijven praten, maar ook een dansje kunnen maken.

mobiele dj voor festivals

Naast het verzorgen van muziek door de eigen ingebouwde speaker kan DJ Mobispin middels een digitale stereo zender via iedere PA of intern geluidssysteem de muziek draadloos mobiel verzorgen tot een straal van ca 100 meter rondom de ontvanger. De solide terreinbanden zorgen ervoor dat DJ Mobispin ook op ruig terrein zijn weg vindt en op een podium nauwelijks ruimte in beslag neemt.

keywords

DJ Mobispin, mobiele dj, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond loungemuziek, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Allround wedding dj holland, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band & DJ voor buitenlocatie, Band of DJ bij een Foodtruck, Battery powered dj, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Dj inhuren feest, Dj met saxofonist, Dj of band voor alle leeftijden, Dj op batterij accu stroom, Dj voor een klein feest, Dj voor een klein gezelschap, Dj voor een kleine ruimte, Dj voor een verjaardag, Dj voor een verjaardagsfeest, Dj voor gemeleerd gezelschap, Easy listening muziek, Gastenontvangst, Leuke dj, Live muziek voor buitenlocatie, Lounge dj, Mobiel entertainment, Mobiele dj, Mobiele dj met saxofonist, Mobiele dj met saxofoon, Mobiele dj voor een tuinfeest, Mobiele muziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Off grid dj sound system, Off grid party dj, Rondlopende bruiloft dj, Rondlopende dj, Rondlopende muzikanten, Rondrijdende dj, Stijlvolle bruiloft dj, Stijlvolle dj, Swingende bruiloft dj, Swingende dj, Verplaatsbare dj, Wedding dj the netherlands, Wireless dj,
reviews DJ Mobispin

Jean-Paul van Munster
Voor de tweede maal de dj geboekt met saxofonist en wederom bijzonder tevreden. Niet alleen over de muziek (keuze) maar ook de inzet en betrouwbaarheid inzake op tijd aanwezig zijn en even wat extra moeite doen als het zo uitkomt. Helemaal super.
Hardloopevenement Brooks 10K Run
Hi Thijs. Ondanks de hitte was het een topdag! Veel enthousiasme bij de deelnemers, omstanders en organisatie over de 4 DJ's. De DJ's waren erg enthousiast en dachten met ons mee over de ideeën tijdens de dag. Hierdoor verliep de samenwerking erg prettig en hebben we met elkaar een leuke dag beleefd (ondanks de hitte, het Museumplein was erg warm..). Bedankt voor de samenwerking, ik vind het echt een leuke inzet voor events! Ik heb jullie contactgegevens ook doorgegeven aan mijn collega's mochten zij nog mobiele DJ's in willen zetten voor andere events!

Gr Kim
Bob
We hebben een schitterende bruiloft in de tuin gehad! En de DJ was fantastisch!! Een hele leuke kerel. En ook voelde hij perfect aan welke nummers goed ontvangen werden door de menigte. En dat hij mobiel is geeft net die extra fibe die bij een tuinfeest perfect past. We waren dus zeer onder de indruk en willen je bedanken voor deze aanbeveling!​ Gr Bob
Yvonne van der Maaten
Ik wil je nog even mijn complimenten geven over het feest op 21 augustus in Delft, voor Frank en Miriam. Jij was met je muziek en de manier waarop je je door het feest bewoog echt de gangmaker en de sfeermaker van het feest. Je hebt er echt voor gezorgd dat er een perfecte sfeer was!

Groetjes, Yvonne van der Maaten.
Marieke en Edwin
Het was super en Mike en Toon deden het perfect, alles liep op rolletjes. Volgens mij hebben we er weer heel wat gasten van ons ook enthousiast gemaakt met de mobiele dj-set en zoals mike en toon de sfeer op de juiste manier wisten te maken. De muziek keuze was goed samengesteld en sloot perfect aan bij een ontspannen sfeer met een spetterend einde.

Groeten, Marieke en Edwin
Jeroen en Florien
Nogmaals hartelijk bedankt voor je optreden tijdens ons feest vorige week. We hebben ontzettend genoten en je hebt de voetjes goed van de vloer gekregen en gehouden! We hebben veel leuke reacties op jouw optreden gehad!

Groeten, Jeroen en Florien
Ed en Eva
Het was een fantastisch feest, en dat zeker ook door de dj, iedereen was er helemaal weg van. Ik heb vandaag ook de factuur betaald, dus dat is ook geregeld. Heel erg bedankt, en als we weer een dj nodig hebben, dan weten we nu bij wie we moeten zijn.

Groeten Ed en Eva
Björn van der Veer
Wij zijn op huwelijksreis geweest en recent teruggekomen. Het optreden van DJ Mobispin was overigens erg leuk, we hebben een boel positieve reacties ontvangen. Wij houden hem zeker in onze gedachten voor een volgende gelegenheid. Ook veel gasten hebben nog naar hem geinformeerd. Ik begreep van hem dat het voor hem een ideale combinatie was. 's Avonds moest hij in Maastricht zijn!

Nogmaals onze dank, met vriendelijke groet,

Björn van der Veer
Sail 2010
Wij willen je meer dan van harte bedanken voor de enorme inzet en professionaliteit de afgelopen dagen tijdens de Sail 2010. De omstandigheden waren verre van ideaal maar ondanks dat heb je fantastisch werk geleverd en zeer professioneel een geweldige performance gegeven. Mvg Marianne.
NMGN4NRGY
Namens de organisatie, en mijzelf, heel erg bedankt voor je bijdrage aan het NMGN4NRGY feest afgelopen zaterdag! Onze gasten waren bijzonder te spreken over de entree die jij mede perfect verzorgde, het zag er super uit! S.Tromp.