DJ Mobispin - mobiele dj, image 4390
DJ Mobispin - mobiele dj, image 4242
DJ Mobispin - mobiele dj, image 2662
DJ Mobispin - mobiele dj, image 3041
DJ Mobispin - mobiele dj, image 3250
DJ Mobispin - mobiele dj, image 3126
DJ Mobispin - mobiele dj, image 4391
DJ Mobispin - mobiele dj, image 4392
DJ Mobispin - mobiele dj, image 4888
DJ Mobispin - mobiele dj, image 4889
DJ Mobispin - mobiele dj, image 4890

DJ Mobispin


mobiele dj

DJ Mobispin brengt sfeer en gezelligheid en dansen mag! Omdat DJ Mobispin zo makkelijk verplaatsbaar is ontstaat er veel meer interactie met het publiek, het aanvragen van nummers wordt daardoor ook heel gemakkelijk. DJ Mobispin draait gevarieerde muziek met aandacht voor volume, geluidskwaliteit en dynamiek.

mobiele dj en saxofoon

U kan DJ Mobispin ook in combinatie met een swingende saxofonist boeken! DJ Mobispin en zijn collega's draaien de betere dansnummers uit verschillende muziekstijlen met ieder zijn specialiteit. De vraag van de klant laten we zoveel mogelijk aansluiten bij de beleving van de DJ. Denk hierbij aan stijlen als Balkan beat, Global sounds, Soul, Disco, Top 40, House, Dance en Lounge.

Mobiele Silent DJ - Silent Disco

Op zoek naar een Mobiele Silent Disco en wil je het net wat anders, interactiever en mobieler? Neem dan de Mobiele Silent DJ van DJ Mobispin

Wat wij voor hebben op anderen is dat wij ons daadwerkelijk met een groep kunnen verplaatsen en letterlijk overal terecht kunnen, binnen en buiten. Ziet er ook leuk uit zo'n sliert van dansende mensen zonder geluid. Keuze uit 3 kanalen oftewel drie muziekstijlen.

mobiele dj voor bruiloft of receptie

Voorzien van accustroom en dus overal inzetbaar vormt DJ Mobispin een goed muzikaal alternatief voor een tuinfeest, bruiloft of receptie. De set is uitgerust met een actieve speaker en 2 Ipod's met ipod mixer. Het beperkte vermogen en de lage plaatsing van de speaker maakt dat de aanwezigen gewoon kunnen blijven praten, maar ook een dansje kunnen maken.

mobiele dj voor festivals

Naast het verzorgen van muziek door de eigen ingebouwde speaker kan DJ Mobispin middels een digitale stereo zender via iedere PA of intern geluidssysteem de muziek draadloos mobiel verzorgen tot een straal van ca 100 meter rondom de ontvanger. De solide terreinbanden zorgen ervoor dat DJ Mobispin ook op ruig terrein zijn weg vindt en op een podium nauwelijks ruimte in beslag neemt.


Jeroen de Graaf

Hallo Thijs,

Het was een fantastische dag! We raken niet uitgepraat over hoe mooi alles was.

De dj's Janneke en Michiel vielen goed in de smaak, zowel bij jong als oud publiek. Ze waren erg onderhoudend en professioneel. Ze voelden de sfeer van het feest perfect aan! De mobiele set is een prachtig concept.

Ontzettend bedankt voor de bemiddeling en het meedenken. Als we over een tijdje weer eens een (groot) feest hebben dan denken we aan je!

Groeten, Suzanne en Jeroen


Jean-Paul van Munster

Voor de tweede maal de dj geboekt met saxofonist en wederom bijzonder tevreden. Niet alleen over de muziek (keuze) maar ook de inzet en betrouwbaarheid inzake op tijd aanwezig zijn en even wat extra moeite doen als het zo uitkomt. Helemaal super.


Hardloopevenement Brooks 10K Run

Hi Thijs. Ondanks de hitte was het een topdag! Veel enthousiasme bij de deelnemers, omstanders en organisatie over de 4 DJ's. De DJ's waren erg enthousiast en dachten met ons mee over de ideeën tijdens de dag. Hierdoor verliep de samenwerking erg prettig en hebben we met elkaar een leuke dag beleefd (ondanks de hitte, het Museumplein was erg warm..). Bedankt voor de samenwerking, ik vind het echt een leuke inzet voor events! Ik heb jullie contactgegevens ook doorgegeven aan mijn collega's mochten zij nog mobiele DJ's in willen zetten voor andere events!

Gr Kim


Bob

We hebben een schitterende bruiloft in de tuin gehad! En de DJ was fantastisch!! Een hele leuke kerel. En ook voelde hij perfect aan welke nummers goed ontvangen werden door de menigte. En dat hij mobiel is geeft net die extra fibe die bij een tuinfeest perfect past. We waren dus zeer onder de indruk en willen je bedanken voor deze aanbeveling!​ Gr Bob


Yvonne van der Maaten

Ik wil je nog even mijn complimenten geven over het feest op 21 augustus in Delft, voor Frank en Miriam. Jij was met je muziek en de manier waarop je je door het feest bewoog echt de gangmaker en de sfeermaker van het feest. Je hebt er echt voor gezorgd dat er een perfecte sfeer was!

Groetjes, Yvonne van der Maaten.


Marieke en Edwin

Het was super en Mike en Toon deden het perfect, alles liep op rolletjes. Volgens mij hebben we er weer heel wat gasten van ons ook enthousiast gemaakt met de mobiele dj-set en zoals mike en toon de sfeer op de juiste manier wisten te maken. De muziek keuze was goed samengesteld en sloot perfect aan bij een ontspannen sfeer met een spetterend einde.

Groeten, Marieke en Edwin


Jeroen en Florien

Nogmaals hartelijk bedankt voor je optreden tijdens ons feest vorige week. We hebben ontzettend genoten en je hebt de voetjes goed van de vloer gekregen en gehouden! We hebben veel leuke reacties op jouw optreden gehad!

Groeten, Jeroen en Florien


Ed en Eva

Het was een fantastisch feest, en dat zeker ook door de dj, iedereen was er helemaal weg van. Ik heb vandaag ook de factuur betaald, dus dat is ook geregeld. Heel erg bedankt, en als we weer een dj nodig hebben, dan weten we nu bij wie we moeten zijn.

Groeten Ed en Eva


Björn van der Veer

Wij zijn op huwelijksreis geweest en recent teruggekomen. Het optreden van DJ Mobispin was overigens erg leuk, we hebben een boel positieve reacties ontvangen. Wij houden hem zeker in onze gedachten voor een volgende gelegenheid. Ook veel gasten hebben nog naar hem geinformeerd. Ik begreep van hem dat het voor hem een ideale combinatie was. 's Avonds moest hij in Maastricht zijn!

Nogmaals onze dank, met vriendelijke groet,

Björn van der Veer


Sail 2010

Wij willen je meer dan van harte bedanken voor de enorme inzet en professionaliteit de afgelopen dagen tijdens de Sail 2010. De omstandigheden waren verre van ideaal maar ondanks dat heb je fantastisch werk geleverd en zeer professioneel een geweldige performance gegeven. Mvg Marianne.


Susanne Tromp

Namens de organisatie, en mijzelf, heel erg bedankt voor je bijdrage aan het feest afgelopen zaterdag! Onze gasten waren bijzonder te spreken over de entree die jij mede perfect verzorgde, het zag er super uit! Susanne Tromp.

Globale kosten

Uitkoop ex 9% btw
2 x 50 min binnen 2 uur 850,00
3 x 50 min binnen 3 uur 900,00
4 x 50 min binnen 4 uur 1000,00
ex vaste reis vergoeding 35,00