beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,4 - 5 reviews

Het Klezmer Trio - klezmerband

Het Klezmer Trio speelt klezmer en andere bekende Oost-Europese melodieën waaronder spetterende balkanritmes, swingende zigeunermuziek, joodse muziek, bescheiden sfeermuziek, melancholische melodieën en liefdesliedjes.

De bezetting geeft de musici alle mogelijkheden om zich te laten zien en horen. Zij wisselen elkaar af in het ritmisch begeleiden en spelen van bijzondere melodieën en improvisaties wat de muziek dynamisch en spannend maakt. De muziek blijft een licht en open karakter houden en is ideaal voor een concertante of als achtergrondmuziek tijdens uw feest of evenement.

bezettingen

duo - accordeon en viool
trio - gitaar, accordeon en viool
kwartet - trio + zangeres

www.klezmertrio.nl


Het Klezmer Trio, klezmerband, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Achtergrondmuziek zonder zang, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische Band voor een foodfestival, Akoestische bruiloftband, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Balkan Band, Balkan muziek, Band & DJ voor buitenlocatie, Band & DJ voor een Congres Borrel, Band in een strandtent, Band met accordeon of accordeonist, Band met zangeres, Band of DJ voor een food truck festival, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Bulgaarse Band, christelijke bruiloft, Dj of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Instrumentale achtergrondmuziek, Instrumentale band, Jiddische Band, Klezmer Band, Klezmer muziek, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Lopende muziekgroep, Mediterrane Band, Mobiel bandje, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele bruiloftband, Mobiele muziek, Mooie achtergrondmuziek, Muziek, Muziek aan tafel, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikale mannen, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muzikanten, Rustig Trio, Rustige achtergrondmuziek, Straatartiest, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Trouwfeest, Vrolijk muziekduo, Wereldmuziek Band,
reviews Het Klezmer Trio

Jane
Ja, het was hartstikke leuk, de band speelde precies de muziek waarop ik hoopte, en heel goed. Omdat het zo'n mooi weer was hebben ze 2x buiten op het voordek gespeeld, en met name aan het begin van het feest, toen iedereen binnenkwam, zorgden ze voor de perfecte sfeer. Twee kwamen zelfs al dansend de loopplank over, op de muziek! Van de gasten ook niet anders gehoord dan hoe leuk ze de band vonden. Klezmer en een warme avond op een boot gaan heel goed samen, helemaal goed dus!

Groeten, Jane.
Energyned
Beste Thijs,

Wij hebben veel positieve reacties gekregen op onze muziekkeuze. Dit kon alleen maar door het sfeervolle spel. Het Klezmertrio speelde tijdens het diner erg mooi, hoorbaar maar niet luidruchtig, zodat het een sfeervol geheel werd. Iedereen heeft er plezier aan beleeft door het ingetogen spel en het vrolijke karakter van de muziek.

Veel succes, J van Westervoort
Energyned
Stichting Keyserkinderen
We zijn erg tevreden over het Klezmer Trio. Aardige mensen trouwens!! De Grote Kerk was zo gevuld, dat de muziek zonder versterking niet goed te horen was, maar daar hebben we specifiek voor gekozen. Dus hebben ze iedere keer een paar liedjes gespeeld bij 2 of 3 tafels die bij elkaar stonden. Dat ging prima. De mensen waren erg enthousiast!

Zonnige groet,

Petra Kee, Stichting Keyserkinderen
Joop en Els Brouwer
Erg Leuke muziek, waar we ook nog op konden dansen. De bezoekers van ons feest complimenteerden ons met de keuze van dit ensemble en dat compliment geven we graag door.

Groet, Joop en Els Brouwer
deLivefire
Het Klezmertrio heeft op onze finale bijeenkomst van Livefire de muzikale omlijsting verzorgt. Het was exact zoals ik het verwacht had. Niet te opdringerig maar toch voldoende aanwezig om de gezelligheid te stimuleren. Het trio heeft ons geholpen deLivefire bijeenkomst gezellig, interactief en een succes te maken.

Groeten, Joris.
playlist Het Klezmer Trio

Jiddische liederen

Abi gezunt
A glezele lechayim
A glezele yash
Ale brider
Az der rebbe Elimelech
Bay mir bistu sheyn
Der rebbe hot geheisen
Der Sjikker
Di Goldene Pave
Di mashke
Di mezinke
Di sapozhkelech
Freyleche shnayderl
Git  mir op Mazltov
Hulyet, kinderlach
lch gej  un her
In mayn shtetl
Klayne Tsigayner
Lomir zich iberbetn
Mach oyf dayn oyg
Mayn umru
Mechuteneste mayne
Miserlou (suite)
My Yddishe mame
Papirosn
Rumenia, Rumenia
Rozhinkes mit mandeln
Sheyn vi di l'vone
Trink Brider
Undze Nigundl
Zhankoye

Balkan-, Roma- en overige liederen

Ederlezi
Ghele Tchavore (Amariszi)
lrme Kero
Nane Tsoha
Niska Banja
Nye Zhuritse Chloptsi

lsraelische en Hebreeuwse liederen

Avinu Malkenu
Bashana Haba'a
Chosn Kale Mazltov
Ele Chamda Libi
Eshet Chayil