Het Klezmer Trio
Het Klezmer Trio
Het Klezmer Trio
Het Klezmer Trio
Het Klezmer Trio
Het Klezmer Trio
Het Klezmer Trio
Het Klezmer Trio

Het Klezmer Trio - klezmerband

Beoordeling: 4,4 - 5 reviews
Interesse? Klik rechtsboven op de

Het Klezmer Trio speelt klezmer en andere bekende Oost-Europese melodieën waaronder spetterende balkanritmes, swingende zigeunermuziek, joodse muziek, bescheiden sfeermuziek, melancholische melodieën en liefdesliedjes.

De bezetting geeft de musici alle mogelijkheden om zich te laten zien en horen. Zij wisselen elkaar af in het ritmisch begeleiden en spelen van bijzondere melodieën en improvisaties wat de muziek dynamisch en spannend maakt. De muziek blijft een licht en open karakter houden en is ideaal voor een concertante of als achtergrondmuziek tijdens uw feest of evenement.

bezettingen

duo - accordeon en viool
trio - gitaar, accordeon en viool
kwartet - trio + zangeres
www.klezmertrio.nl

Het Klezmer Trio, klezmerband, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek trio, Achtergrondmuziek voor 25 jarige huwelijk, Achtergrondmuziek voor bruiloft, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Achtergrondmuziek zonder zang, Akoestisch trio, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische loopact, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Balkan band, Balkan muziek, Band & DJ voor buitenlocatie, Band in een strandtent, Band met accordeon of accordeonist, Band met zangeres, Band of DJ bij een Foodtruck, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Bulgaarse band, Dj of band voor alle leeftijden, Instrumentale achtergrondmuziek, Instrumentale band, Jiddische band, Klezmer band, Klezmer muziek, Live achtergrondmuziek, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Mediterrane band, Mobiel bandje, Mobiel entertainment, Mobiel trio, Mobiele band, Mobiele bruiloftband, Mobiele muziek, Mobiele muziek, Muziek, Muziek aan tafel, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muziektrio, Muzikale mannen, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Onversterkt trio, Onversterkte muziek, Rondlopende band, Rondlopende muziekgroep, Rondlopende muzikanten, Rustig Trio, Straatmuzikant, Straatmuzikanten, Vrolijk muziekduo, Wereldmuziek band,
reviews Het Klezmer Trio

Jane
Ja, het was hartstikke leuk, de band speelde precies de muziek waarop ik hoopte, en heel goed. Omdat het zo'n mooi weer was hebben ze 2x buiten op het voordek gespeeld, en met name aan het begin van het feest, toen iedereen binnenkwam, zorgden ze voor de perfecte sfeer. Twee kwamen zelfs al dansend de loopplank over, op de muziek! Van de gasten ook niet anders gehoord dan hoe leuk ze de band vonden. Klezmer en een warme avond op een boot gaan heel goed samen, helemaal goed dus!

Groeten, Jane.
Energyned
Beste Thijs,

Wij hebben veel positieve reacties gekregen op onze muziekkeuze. Dit kon alleen maar door het sfeervolle spel. Het Klezmertrio speelde tijdens het diner erg mooi, hoorbaar maar niet luidruchtig, zodat het een sfeervol geheel werd. Iedereen heeft er plezier aan beleeft door het ingetogen spel en het vrolijke karakter van de muziek.

Veel succes, J van Westervoort
Energyned
Stichting Keyserkinderen
We zijn erg tevreden over het Klezmer Trio. Aardige mensen trouwens!! De Grote Kerk was zo gevuld, dat de muziek zonder versterking niet goed te horen was, maar daar hebben we specifiek voor gekozen. Dus hebben ze iedere keer een paar liedjes gespeeld bij 2 of 3 tafels die bij elkaar stonden. Dat ging prima. De mensen waren erg enthousiast!

Zonnige groet,

Petra Kee, Stichting Keyserkinderen
Joop en Els Brouwer
Erg Leuke muziek, waar we ook nog op konden dansen. De bezoekers van ons feest complimenteerden ons met de keuze van dit ensemble en dat compliment geven we graag door.

Groet, Joop en Els Brouwer
deLivefire
Het Klezmertrio heeft op onze finale bijeenkomst van Livefire de muzikale omlijsting verzorgt. Het was exact zoals ik het verwacht had. Niet te opdringerig maar toch voldoende aanwezig om de gezelligheid te stimuleren. Het trio heeft ons geholpen deLivefire bijeenkomst gezellig, interactief en een succes te maken.

Groeten, Joris.