Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Ayesha, allround jazz en pop band 5080
Ayesha, allround jazz en pop band 5081
Ayesha, allround jazz en pop band 5082
Ayesha, allround jazz en pop band 3922
Ayesha, allround jazz en pop band 5079
media
info

Ayesha


allround jazz en pop band

Zangeres Ayesha maakt op een verfrissende en charmante manier contact met het publiek. Zij heeft een fenomenale warme stem en kan van hoog stralend tot fluisterzacht waarmee ze de toon van de avond zet. The Goodfellas, haar swingende begeleiders, geven met hun vakmanschap gelegenheid tot lekker dansen of heerlijk luisteren.

Ayesha staat voor lichte pop en jazz-arrangementen, die verrassend mooi en eenvoudig herkenbaar zijn. Door luisteraars bestempeld als heerlijke luister en dansmuziek, gevoelig, sfeer scheppende muziek met een tikkeltje humor, oog- en oorstrelend.

Kenmerkend is het prettige volume waarmee zij optreden. Daardoor is de groep bijzonder geschikt voor diverse stijlvolle gelegenheden als een receptie, diner-dansant, bruiloft of bedrijfsreceptie.

kerstrepertoire

Ayesha heeft een speciaal programma voor kerst, informeer naar de mogelijkheden. De stijlvolle dynamische band combineert vocale jazz met popmuziek en ander dans repertoire.

diner-dansant

Ayesha is geen typisch bruiloften-orkest, en speelt geen Nederlandstalig of typisch 'top 40' repertoire, maar wel diverse bekende nummers in uiteenlopende genres als jazz, latin, soul en een popmuziek in een eigen jasje. 

De opbouw van een avond kan verschillend zijn. Wil je onder het diner steeds weer dansbare nummers, afwisselend met rustigere luister en eet-liedjes, zodat er afwisselend gegeten en gedanst wordt (zoals dat bij een 'klassiek' diner dansant wel het geval is). Of kies je eerst voor rustigere luistermuziek om dan later op de avond met dansbare muziek te vervolgen? Uiteraard is ons programma op een bruiloft of diner-dansant anders dan tijdens een concert in een theater of concertpodium. Wat wel blijft is de intimiteit en het akoestische karakter van de band.

bezettingen

trio - zang, piano of gitaar, contrabas (achtergrondmuziek)
kwartet - zang, piano of gitaar, contrabas, drums
kwintet - zang, piano of gitaar, contrabas, drums, sax of trombone

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

Heerlijke Sfeer
Ayesha!

Wat een geweldige band! Ze weten een heerlijke sfeer te maken. Muzikanten en zangeres zijn super op elkaar ingespeeld!

Jaap Domburg
Diner - Hoofdkantoor EBN
Ayesha heeft met haar band opgetreden tijdens een captainsdinner voor een van mijn klanten. Het was een heerlijke avond. Ayesha weet een heerlijke jazzy sfeer neer te zetten, perfect als achtergrondmuziek tijdens een diner, maar zeker ook als gewoon optreden. En het contact met Thijs was weer perfect, zoals gebruikelijk! We maken wel vaker gebruik van Muziekburo en hun artiesten, op naar nog meer mooie samenwerkingen.

Kelly Huntjens
Treevents Solutions

Bedrijfsfeest MP-M Business Navigators
Beste Thijs,

Wat een leuk stel mensen is die groep zeg!! Meedenkend, flexibel en heel toegankelijk.

Prachtige muziek en zang. Fijn dat ze bij ons waren.

Ik heb uit onze groep alleen maar positieve reacties gehoord. Ik zal ze aanbevelen!!

Met vriendelijke groet,

Marianne Klein
Bedrijfsuitje Treevents Solutions BV
Hi Thijs,

Dank voor je bericht. Ayesha en haar muzikanten waren geweldig, precies de juiste sfeer. Het was een hele goede keuze om haar tijdens de middag te laten optreden, daar kwam ze heel goed tot haar recht.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Kelly
5 jarig huwelijksfeest
Goedemorgen Thijs,

Alles is naar wens verlopen, we hebben veel leuke reacties gekregen op onze muziekkeuze :) Ayesha en haar band speelden heel goed, erg prettige muziek en het optreden was precies wat we verwacht hadden.

Bedankt voor de leuke avond!

Groetjes,
Manon en Michel
Bedrijfsjubileum Tel International
Hé Thijs,

Bedankt voor navraag!
Was erg leuk en goede muziek!
Wat een stem!!!!!! Geweldig!
Was erg warm dus werd meer gedronken dan gedanst......
Top band,van harte aan te bevelen.
Stuur zo nog foto’s

Groeten, Peter Jan
Rob en Wytske Klatten
Na dagenlang op internet gezocht te hebben naar een band voor ons 50-jarig huwelijksfeest, is de keuze gevallen op Ayesha en haar band. De presentatie en het genre spraken ons direct aan. We kenden Ayesha niet, dus we waren erg benieuwd naar hun live optreden bij ons. Wat een positieve verrassing is het geworden! Ayesha wist met haar keuze van de nummers precies de sfeer te bereiken die paste bij het feest. Daarbij zong ze ook enkele nummers die persoonlijk aan ons als bruidspaar gericht waren. Met haar professionaliteit en innemendheid heeft zij met haar band ons een onvergetelijke avond bezorgd. Het was top! Ook van onze gasten niets dan lof voor Ayesha en haar band. Het is ook fijn dat het volume niet te hoog was, zodat je nog een normaal gesprek kon voeren. Meestal is dat wel anders.

Naast de positieve ervaring met Ayesha en haar band, is ook een compliment aan de bemiddeling van Thijs Verwer op zijn plaats. De wijze waarop alles is geregeld en de goede communicatie gaven een geruststellend gevoel in de aanloop naar het feest.

Ayesha, leden van de band en Thijs: Hartelijk dank voor een fantastische avond!

Rob en Wytske Klatten
Twan Mulder
Ik ben heel tevreden over het optreden op 26 april. Het was een gezellig feest! Hartelijk dank en wie weet bel ik je weer bij gelegenheid van een ander feest.

Met vriendelijke groeten, Twan Mulder
Jan Schols
We hebben inderdaad een fantastische dag achter de rug. Leuke feestgelegenheid, opgewekte gasten en al met al ook nog mooi weer. De band was geweldig; Leuke mensen, prima performance en uitsluitend positieve reacties van de gasten. Ik denk dat ze zelf ook een goede middag achter de rug hebben; ze waren onderdeel van het gezelschap en konden zich vrij bewegen en "meevieren" .Dank voor de bemiddeling en ik weet jullie te vinden voor volgende gelegenheden!!

Vriendelijke groeten, Jan Schols
Haskoning Nederland B.V.
Het was helemaal top! En Ayesha en de pianist vonden het ook leuk, zijn nog even blijven hangen... alles was helemaal zoals het hoorde en we hebben genoten van de muziek. Maar voor mijn eigen bruiloft wordt het denk de hele band :-) tegen die tijd neem ik zeker weer contact op.

En dank voor de goede zorgen, Stefan. Haskoning Nederland B.V.
Erwin en Esther
Waarschijnlijk heb je ook al via Jan vernomen dat we een fantastische avond (uiteraard ook de rest van de dag) hebben gehad. De band en vooral de stem van Ayesha was fenomenaal. Vooraf hadden we absoluut niet verwacht dat ze zo'n heldere warme stem had. Samen met de band waren ze voor ons van uitzonderlijke klasse door de hele avond de juiste afstemming tussen zang en instrumenten neer te zetten.

Er hebben die avond mensen gedanst waarvan we het nooit had verwacht en uiteraard veel enthousiaste reacties van de gasten. We hopen dat ze het zelf ook leuk vonden om voor ons te spelen. Jij bedankt voor de tip en je inschatting dat deze band bij ons feest zou passen.

Groetjes, Erwin en Esther
Anka Hogeweg
Nou eindelijk weer terug op mijn plek na een honeymoon in turkije. De band was helemaal perfect. Ik denk dat je het wel van hun hebt vernomen hoe de dag is verlopen. Het was bij het opbouwen van hun instumenten heel rottig verlopen, want het water uit het zeil van de boot is op hun instrumenten gekomen. Ik geloof dat uiteindelijk alleen in van de drumtrommels is nat geworden, maar daar is wel opgespeeld. Hoe de schade nu is weet ik eigenlijk niet, maar dat zou ik van hun dan nog horen. Ze zijn daardoor wat later begonnen waardoor er maar 3 sessies zijn gespeeld, maar ik was er helemaal tevreden mee. Wij allebei vonden het geweldig en het was een verzorgd reportoire. Echt helemaal goed.

Groetjes, Anka Hogeweg
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis
Het was super! We hebben weer genoten, alles liep zoals bedacht dus wat kan een mens nog meer wensen.

Groetjes Rita van der Hoop-de Baaij

Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis
Esther Smit
Het was echt een superavond. Alleen maar positieve reacties gekregen. Ayesha en haar band waren ook super en professioneel. Bedankt en tot een volgende keer. Ik ga de betaling vandaag doen.

Groeten, Esther Smit
Evelien en Paul Tielen
Met enige vertraging (ivm onze huwelijksreis) kan ik je melden dat we een geweldige avond hebben gehad met Ayesha. We hebben heerlijk kunnen swingen op de jazzy muziek en voor de niet-dansers was de band leuk om naar te luisteren en te kijken. De kwaliteit van Ayesha en de band overtrof onze verwachtingen. Kortom, helemaal goed! En we willen jou bij deze bedanken voor de prettige bemiddeling.

Met hartelijke groet, Evelien en Paul Tielen
Menno Tomassen en Margot Boom
Wij zijn inderdaad erg tevreden over de performance van Ayesha en band. Het viertal voldeed volledig aan onze verwachtingen en de positieve opmerkingen/complimenten vanuit de zaal waren niet van de lucht. Ook jullie heel erg bedankt voor een fantastische avond!!

Groeten, Menno Tomassen en Margot Boom
Nedlloyd BV
Zeker, alles is zeer wenselijk verlopen afgelopen vrijdag. We waren zeer enthousiast over de muziek en de kwaliteit van de band. Dan een vraag voor mij persoonlijk, hebben zij iets van een cd? Ik vond de muziek te gek en zou het ook wel in de auto willen luisteren. Bedankt voor de bemiddeling, ik zet de factuur zo snel mogelijk in het systeem, zodat de betaling hopelijk spoedig zal geschieden.

Groeten, Sheetal Debi Tewari - P'O Nedlloyd BV
pop standarts & evergreens 

All at once - Whitney Houston 
Aint no sunshine - Bill Withers 
Copa Cabana - Barry Manilow 
Cantaloop - US 2 
Faith - George Michael 
l Get here- Oleta Adams 
Half a minute - Matt Bianco 
Hunting high and low - A-ha 
I wanna be loved by you - Marilyn Monroe 
Isn't she lovely - Stevie Wonder 
I wish - Stevie Wonder 
Just the two of us - Stevie Wonder 
Killing me softly - Patty Labelle 
La isla bonita - Madonna 
Let"s wait a while - Janet Jackson 
Love for sale - Bon Jovi 
Midnight at the oasis - Brand New Heavies 
Natural woman - Aretha Franklin 
Oye mi canto - Gloria Estefan 
Perfect - Fairground Attraction 
Proud mary - Tina Turner 
Sitting on the dock of the bay - Bill Withers 
Sweetest taboo - Sade 
Street life - Randy Crawford 
Wishin"on a star - Rose Royce 
You are the sunshine of my life - Stevie Wonde

jazz standarts & vergreens


A dream is a wish your heart makes
Ain't she sweet
Aqua de beber
Cameleon
Days of wine and roses
DindiFeelin`good
Frim fram sauce
From this moment on
Girl from ipanema
I hear music
I"m glad there is you
Keepin"out of misschief
My baby just cares for me
My funny valentine
Old devil called love
One for my baby
Our love is here to stay
Satin dollSummertime
Take the a train
Ten cents a dance
The man I loveUnforgetable
Watch what happens
Willow weep for me
What a difference a day made
What a wonderful world
When I fall in love
Globale kosten

uitkoop ex reiskosten en 9% btw
3 x 45 min binnen 3 tot 4 uur - duo 900,00 - trio 1150,00 - kwartet 1400,00

reiskosten arnhem
tot 2 pers 0,30 / 3 pers 0,40 / 4 pers 0,50

optioneel
techniek tot 150 gasten 150,00
extra set 40 min: 75,00 pp
wachturen: 35,00 pp
extra muzikant in overleg