Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4795
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4805
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4777
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4778
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4776
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4791
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4803
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4804
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4792
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4793
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4797
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4796
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4826
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4882
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4883
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4886
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4884
Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate 4887
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 5 - 7 reviews

Thijsgewijs Mobiele DJ - bandmate

Thijsgewijs brengt sfeer en gezelligheid en dansen mag! Omdat De Band & DJ-Mate mobiel verplaatsbaar is ontstaat er al snel gezellige interactie met het publiek. Het aanvragen van nummers wordt daardoor ook heel gemakkelijk.

Thijsgewijs draait gevarieerde muziek met aandacht voor volume, geluidskwaliteit en dynamiek. Met de speciale Spotify DJ Controller is het repertoire eindeloos. 

rijdende mobiele dj

De Band & DJ-Mate is een verrijdbare mobiele DJ Booth op accustroom waarmee Thijsgewijs zonder stroom kan optreden. Een mobiele, lopende, rijdende DJ is ideaal bij een bruiloft, huwelijk, tuinfeest, borrel of receptie waar lopend meerdere ruimtes bedient moeten worden. De set is in 10 min operationeel dus geen gedoe met opbouw tijden of stroom. 

mobiele Band & DJ-Mate

Dankzij de 4 zenders & ontvangers kan de Band & DJ-Mate ook ingezet worden om een bandje draadloos uit te versterken.

gewone vs mobiele dj

Een gewone dj staat op een vaste plek en heeft veel meer apparatuur, wat ook een voordeel kan zijn. Een mobiele of rijdende DJ kan zich vrij op verschillende plekken bewegen, kan zich op groepjes binnen de groep richten en heeft nauwelijks opbouwtijd.

Trouwceremonie & Huwelijksceremonie

Dankzij de moderne accu is de Band & DJ-Mate zeer handig bij een trouwceremonie, huwelijksceremonie of huwelijksvoltrekking waar geen stroom aanwezig is. Het geluid wordt draadloos bedient zodat iedere spreker of muzikant goed verstaanbaar blijft.

versterkte muziek verboden?

U geeft een feest waar versterkte muziek verboden is? Laat ons dan even contact opnemen met de locatie. Met de Band & DJ-Mate is het volume nooit luider dan het gezelschap zelf, de meeste locaties begrijpen dat wel. 
 
techniek Band & DJ-Mate
 
De Band & DJ-Mate is ontwikkeld door Thijs Verwer en zit boordevol moderne techniek!

Numark iDJ Pro Premium DJ Controller
4000 titels populaire muziek en alles van spotify
XAIR-12 draadloze mengtafel
Bluetooth audio module
4 ontvangers voor microfoons
1 zender om het geluid door te sturen
DAP DLM-12A tweeweg luidspreker 128 dB 
LED verlichting
Lifepo4 accu (8 uur accustroom)

smart-light

Tegen een meerprijs kunt u extra verlichting bestellen. Daarmee kan een saaie ruimte ineens heel mooi worden.

De verlichting bestaat uit diverse floodlights en synchroon gestuurde effecten met beweegbare lenzen die een speels effect toevoegen. Geen high-tec maar zeer effectief.

combinatie band & dj?

combinatie van band & djMet de combinatie Band & DJ Thijsgewijs haalt u het beste van twee werelden in huis. Sfeervolle live muziek en lekkere dansmuziek met een ervaren DJ & Muzikant.

Combinatie band en dj thijsgewijs

www.thijsgewijs.nl


Thijsgewijs Mobiele DJ, bandmate, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond loungemuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een receptie, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestische muziek bruiloft, Akoestische muziek ensembles en looporkesten, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band en DJ voor buitenlocatie, Band en DJ voor een Congres, Band in een strandtent, Band of DJ voor een food truck festival, Battery powered DJ, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, christelijke bruiloft, DJ inhuren feest, DJ met saxofonist, DJ of band voor alle leeftijden, DJ op batterij accu stroom, DJ voor een feestje thuis, DJ voor een klein feest, DJ voor een klein gezelschap, DJ voor een kleine ruimte, DJ voor gemeleerd gezelschap, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Leuke DJ, Live Band in een Winkelcentrum, Live muziek voor buitenlocatie, Lopende DJ's, Lounge DJ, Mobiel entertainment, Mobiele band bij foodtruck bruiloft, Mobiele bruiloftband, Mobiele coverband, Mobiele DJ, Mobiele DJ Booth, Mobiele DJ met saxofonist, Mobiele DJ met saxofoon, Mobiele DJ voor een tuinfeest, Mobiele muziek, mobiele muzikale ondersteuning, Mobile DJ, Mooie achtergrondmuziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek in een strandtent, Muziek in uw winkelcentrum, Muziek stadhuis, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Off Grid DJ rental, Off grid party DJ, Rijdende DJ, Rollende DJ, Rolling DJ, Speciale acts, Stijlvolle bruiloft DJ, Stijlvolle DJ, Swingende bruiloft DJ, Swingende DJ, Thijsgewijs band en dj, Trouwfeest, Vrolijke achtergrondmuziek, Walking DJ, Wedding DJ The Netherlands, Wireless DJ rental,
reviews Thijsgewijs Mobiele DJ

Menno Kroon Bloemenzaak
Dank Muziekburo en Jackbox voor de perfecte invulling van onze muzikale wens tijdens de Late Night Shopping avonden! #aanrader

Anne Vlek

Elise Penterman
Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis. Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten. Ook zijn muzikale kunsten op de piano hebben wij ervaren als zeer gezellig. Dank voor de leuke avond.

Met vriendelijke dushi groet!
Jan Verasdonck
Ik was zelf begonnen met wat muziek bij elkaar te scharrelen voor mijn 60e verjaardag feest wat ik zeker grootser wilde vieren dan ik dat andere jaren steeds deed. Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd.

Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest. Daarnaast is het ook prettig dat hij een goede geluidsinstallatie bij zich had en zo iedereen die iets wilde zeggen, zich ook goed verstaanbaar kon maken.
Sharog & Veronic
​​We zijn op 29 april 2017 getrouwd​ en ​Thijs heeft voor de gehele muzikale invulling gezorgd. Te beginnen met ​de band ​Amigos Latinos ​met ​Cubaanse muziek ​​bij binnenkomst van de 150 avondgasten en het aansluitend diner. Daarna de aftrap van het feest met Thijs als DJ Thijsgewijs met Sanne Landvreugd op sax. Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging!

De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'. Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd. Hij ging daar heel professioneel mee om en stelde ons steeds gerust. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen!

We kunnen het Muziekburo c.q. Thijs ​Verwer ​aan iedereen aanraden!​
Suus en Albert
Beste Thijs, Jullie hebben met Acoustic Avenue op onze bruiloft precies dat geboden waar wij behoefte aan hadden. De sfeer die jullie uitdroegen sloot naadloos aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Dit mede dankzij een pro-actieve opstelling met de bandmate en flexibele aanpassing aan publiek en verwachtingen. Qua muziekgenre bijvoorbeeld van voor- naar achtergrond en qua locatie van binnen naar buiten.Het was uiteraard spannend om puur o.b.v. de filmpjes een keuze te maken. Het is gelukkig volledig tot zijn recht gekomen. Dank voor jullie waardevolle bijdrage aan onze mooiste dag!Groeten, Suus en Albert
Anja en Hugo de Vries
Beste Thijs en Berkley Brothers. Heel erg bedankt nog voor jullie bijdrage. Jullie klonken als een klokje, niet te hard ook en jullie zagen er heel leuk uit. Iedereen was super enthousiast, al met al zeer geslaagd, voor herhaling vatbaar!

Groetjes Anja en Hugo de Vries
Tom en Marlies
Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag. De muziek zorgde echt voor de perfecte sfeer en de timing was super. Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen. Nogmaals dank.

Groetjes, Tom en Marlies