Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 4829
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 4833
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 4832
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 4830
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 4831
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 4834
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 4838
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 4839
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 5088
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 5089
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 5090
Zanger Accordeonist Antonio, accordeon en zang 5091

Zanger Accordeonist Antonio

accordeon en zang

De virtuoze Accordeonist Antonio is een bekende verschijning in het feest circuit. Met zijn grenzeloze enthousiasme en het enorme liedjes repertoire wordt het gegarandeerd een gezellig feest!

Immer goed gekleed en voorkomend in alle situaties. Van de werkvloer tot de directiekamer. Van fluisterzacht tot een polonaise, alles is mogelijk met deze ras muzikant! 

achtergrondmuziek


Antonio voelt zich overal thuis en raakt je in je hart. Met prachtige Franse Musettes of gepassioneerde Tango's en Balkan melodieën kan de vlam zomaar in de pan slaan. Zo ook met onvervalst Amsterdams / Mokums repertoire, Doe Maar, Ierse liederen, Drs P,  Johnny Cash en vele, vele  anderen. 

draadloos mobiel

Bij grotere bijeenkomsten neemt Antonio versterking mee (Bose) mee met een geheel snoerloze Accordeon én Zang. Dus rondlopen kan en is als het nodig is versterkt met een zeer fijne Hifi PA installatie. 

duo antonio - zang accordeon en viool

Antonio is in zijn eentje al niet mis maar met een goede violist aan zijn zijde is er natuurlijk nog meer présence en is het grote repertoire nog ruimer.

Trio Antonio - zang accordeon contrabas en gitaar

Breed inzetbaar bij alle gelegenheden waar de voetjes van de vloer mogen. Een bijzonder drietal met een toegankelijk liedjes repertoire, zie de video's.

Koningshuis

Antonio heeft oa voor Koningin Beatrix, Willem Alexander & Máxima en burgemeester Van der Laan opgetreden. Antonio wordt vrijwel altijd teruggevraagd door aanwezige gasten. 

200 jaar DNB met Alexander en Máxima - Scheepvaartmuseum
Kerstborrel - Tweede kamer der Staten Generaal 
Pink Ribbon Gala - Beurs van Berlage
Amis de France - Kasteel Haarzuilens
Tour de France - Neeltje Jans

Openingen, Exposities, Bedrijfsfeesten, Outdoor Events, Hotels Kastelen, Beurzen Haringparty's, Privé feestjes, Boottochtjes, Borrels, recepties, Bruiloften enzovoorts.

Opening nieuwe bedrijfsbureau
Beste Thijs ,

Het was een geslaagde dag met een sfeervolle muzikale bijdrage van Antonio. Ik heb een recensie geplaatst op facebook, met foto's!

Op 23 april jl. was Antonio bij de opening van het nieuwe bedrijfsbureau van Leger des Heils Welzijn- en Gezondheidszorg in Velserbroek. Zijn muzikale bijdrage was sfeerverhogend en samen met een zomerse temperatuur was het een heel geslaagd optreden en gewaardeerd door onze gasten!

Met vriendelijke groet,

Sheila Slob
Communicatieadviseur

Leger des Heils W&G Noord-Holland
Yvonne
Dag Thijs,

Nou je hebt niets teveel gezegd hoor wat een geweldige avond was het met het duo van Antonio! Echt Super, ik hoor alleen maar complimenten over de muziek en het eten, dat laatste heeft natuurlijk niks met het optreden te maken maar ik vermeld het er toch even bij! We zullen ze zeker onthouden! We maken de rekening binnenkort over, bedankt nogmaals en als het lukt breng dan de groeten van mij aan de jongens over.

Groetjes Yvonne
Marijke Blok
Het was een erg leuke avond er waren ongeveer 100 mensen aanwezig. Vooral bij zo'n diner dansant was het leuk dat Antonio en de violist tussen de tafels doorliepen en overal wat speelden. Nogmaals dank en wie weet volgend jaar weer.

Groetjes Marijke Blok
Wim en Mariet Overvecht
Hallo Thijs. We hebben een ontzettend leuk feest gehad. De muziek was helemaal naar onze zin. Precies wat we verwachtten. Dank voor de correcte afhandeling!

Hartelijke groet Wim en Mariet
Dennis van Marle
Wat hebben jullie er zaterdag een mooi feest van gemaakt man. Super. We zijn nog aan het nagenieten!! Mochten weer een feestje op de grachten doen, dan weten we je te vinden!!!

Dank en groet,

Dennis van Marle
Emma Butterworth
May I on behalf of all the MSA team thank you, Captain Otto, Antonio and the staff aboard the FOGO, thank you from the bottom of our hearts for such an amazing evening last Saturday.

I cannot fault anything at all – totally blown away with the food, drink and beautiful boat. Antonio too was a triumph and kept us all entertained. Please pass my thanks to him.

Emma Butterworth
Jan en Corrie de Kroon
Accordeonist Antonio was heel gezellig en vol humor naar onze gasten en de sfeer was één en al gezelligheid, we hebben enorm genoten van de muziek en de vaartocht door de Amsterdamse Grachten.

Jan en Corrie de Kroon
Amsterdams

Bij ons in de Jordaan ..., Grachten, De zon schijnt voor Iedereen, Afgekeurde Woning, Oh Johnny, Voet van de Ouwe Wester, Tulpen, Jordaanwals, Pikketanussie, Blonde Greet, ...
Geef mij maar Amsterdam, Omdat ik zoveel van je hou, En nog veel Meer ....

Musette / Français

La vie en Rose, Sous le Ciel de Paris, Pour un Flirt, Indifference, Port d'Amsterdam, Paris s'eveille, Musettes instr. 20+, Je ne regrette Rien ,.....
Iers
All for my Grog, Wild Rover, Whiskey in the Jar, Molly Malone, Hornman Piper, Washerwoman, ....

Nederlands

Sinds een dag of Twee, Hand in Hand, Boven op de Dom, Je loog tegen mij, Ciske de Rat, Smartlappen, Drs P., Hazes, De Dijk, Boudewijn de Groot, twee Motten, Het Dorp, Kleine Café en nog zéker 50 liedjes.

Engels

Perfect Day, Que Sera Sera, All of me, Autumn Leaves, Ring of Fire, ...
Met duo zeker 80 liedjes. Country, Pop, Classics, Reggae, Evergreens.

Diversen

Tango's: Olé Guapa, Libertango, Adios Nonino, Oblivion, ...
Instrumentals: Lambada, Benny Hill tune, Tico Tico, Cumbachero, Godfather, Tarantella, Hava Nagila, Schwartzen augen, Kalinka, Katuscha, ...