muziekburo.nl - Beschikbaarheid opvragen? Muziekburo
Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL

Beschikbaarheid opvragen?

1 Open de pagina van een band of artiest

2 Klik daar op    check beschikbaarheid

- je kan meerdere acts aan het winkelmandje toevoegen!
- het opvragen van de beschikbaarheid is geheel vrijblijvend
- gebruik altijd dit formulier, ook bij een last-minute aanvraag

video's bekijken?

Video voorbeelden staan op alle artiesten pagina's, klik op één van de knoppen onder de foto's
 
   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

vragen en antwoorden

Muziekburo.nl is een samenwerking van uitstekende bands en artiesten die optredens verzorgen in Nederland en België. Het bureau bestaat sinds 1996 en is door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in akoestische achtergrondmuziek van zeer goede kwaliteit. 

Reviews Muziekburo.nl
Reviews Facebook
Reviews Google

De artiesten bij Muziekburo.nl zijn zeer ervaren en geliefd.

- ze zijn op tijd, gaan goed gekleed
- zijn flexibel, stellen geen hoge eisen
- spelen in op de sfeer en het publiek
- spelen nooit op een te hoog volume
- opereren op de achtergrond, als het kan op de voorgrond
- zijn er voor u en doen er alles aan uw feest te laten slagen

wat is een optie?

Een optie is een vrijblijvende reservering voor ca 10 dagen of langer, wanneer u op tijd aangeeft de optie te willen verlengen.

In geval er een 2e aanvraag komt heeft u nog steeds het 1e recht op reservering, maar zal de optie op een zeker moment overgaan naar iemand anders.

wat is een reservering?


In tegenstelling tot een optie is een reservering niet vrijblijvend omdat de artiesten niet meer door iemand anders in optie genomen kunnen worden. U heeft gereserveerd, de boeking is daarmee definitief. De uitwerking van alle details is dan nog maar een formaliteit. De overeenkomst die u uiteindelijk van ons ontvangt bevat alle afspraken over en weer.

Bij de meeste reserveringen werken we met een uitkoopsom. U ontvangt van ons een btw factuur met daarbij onze inhoudingsplichtigen verklaring. Muziekburo.nl neemt daarmee de inhoudingsplicht van belastingen en verzekeringen van u over en verzorgt de loon afdrachten en betalingen. 

op de dag zelf?

We arriveren over het algemeen 1 uur voorafgaand aan het optreden zodat alles ruim op tijd klaarstaat. Speeltijden en specifieke wensen worden bij aankomst op de dag zelf besproken. We houden altijd rekening met de sfeer en opbouw van het feest of evenement, volume is altijd prettig. Wanneer we niet in de gelegenheid zijn thuis te eten verwachten we een lunch of warme maaltijd. Eventuele parkeerkosten komen voor rekening opdrachtgever.

Versterkte muziek verboden?

Wat als elektrisch versterkte muziek op locatie verboden is? De bands van Muziekburo.nl houden ten alle tijden rekening met het volume in relatie tot het aantal gasten en de voorwaarden die de locatie stelt. Waar het de locatie om gaat is dat ze geen gezeur met de buren willen en daar houden wij uiteraard rekening mee. Maar een stem of een akoestische gitaar zijn domweg te zacht om zonder ondersteuning in te zetten en dat begrijpt men bij de meeste locaties ook.

voorbeelden decibels

last minute?

Gelukkig komt het vrijwel niet voor maar mocht de door u geboekte act niet kunnen optreden dan zoeken we in overleg met u naar de beste oplossing. Muziekburo.nl heeft sinds 1996 een flink netwerk opgebouwd dat goed van pas kan komen bij last minute boekingen.