Beschikbaarheid opvragen?

Open de pagina van een artiest en klik op   check beschikbaarheid

Muziekburo.nl

Muziekburo.nl is een samenwerking van uitstekende bands en artiesten die optredens verzorgen in Nederland en België. Het bureau bestaat sinds 1996 en is door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in akoestische achtergrondmuziek van zeer goede kwaliteit. 

Bent u op zoek naar een muzikale invulling voor een bruiloft, huwelijk, receptie of borrel? Spontaan en feestelijk of juist wat meer op de achtergrond? Wij leveren naast achtergrondmuziek, solo artiesten, coverbands, mobiele bands en dj's ook tekenaars, cabaret en table magic. 

de artiesten

De artiesten bij Muziekburo.nl zijn ervaren en geliefd, zie de reviews

- ze komen op tijd
- gaan goed gekleed
- zijn flexibel en stellen geen hoge eisen
- spelen in op de sfeer en het publiek
- spelen nooit op een te hoog volume
- opereren op de achtergrond en als het kan op de voorgrond
- ze zijn er voor u en doen er alles aan uw feest te laten slagen

uitleg optie

Een optie is een vrijblijvende reservering voor ca 10 dagen of langer wanneer u op tijd aangeeft de optie te willen verlengen. In geval er een 2e aanvraag komt heeft u nog steeds het 1e recht te reserveren maar zal de optie op een zeker moment overgaan naar een ander. 

uitleg reservering


In tegenstelling tot een optie is een reservering niet vrijblijvend omdat de artiesten niet meer door een ander in optie genomen kunnen worden. U heeft gereserveerd, de boeking is daarmee definitief. De uitwerking van alle details is dan nog een formaliteit. De overeenkomst die u uiteindelijk van ons ontvangt bevat alle afspraken over en weer.

boekingen bedrijven

Bij boekingen voor bedrijven werken we met een uitkoopsom. U ontvangt van ons een btw factuur en onze inhoudingsplichtigen verklaring. Muziekburo.nl neemt daarmee de inhoudingsplicht van u over en verzorgt alle loon afdrachten en betalingen, zie loonadministratie

boekingen privésfeer

Bij boekingen in de privésfeer werken we met één van de volgende constructies: wanneer de artiesten als zzp'er werkzaam zijn werken we met een uitkoopsom, wanneer de artiesten niet als zzp'er geregistreerd staan werken we met een aanbetaling en een contante betaling op de dag zelf, zie loonadministratie

boekingen algemeen

We komen over het algemeen 1 tot 2 uur voorafgaand aan het optreden opbouwen zodat alles ruim op tijd klaarstaat. 
De speeltijden en andere wensen worden bij aankomst op de dag zelf besproken.
Er wordt altijd rekening gehouden met de sfeer en opbouw van het feest of evenement.
Wanneer we niet in de gelegenheid zijn thuis te eten verwachten we een lunch of warme maaltijd. 
Eventuele parkeerkosten komen voor rekening opdrachtgever.

versterkte muziek op locatie verboden?

De bands van Muziekburo.nl houden ten alle tijden rekening met het volume in relatie tot het aantal gasten en de voorwaarden die de locatie stelt. 

Waar het de locatie om gaat is dat ze geen gezeur met hun buren krijgen en daar houden wij graag rekening mee. Een stem of een akoestische gitaar zijn domweg te zacht om zonder ondersteuning in te zetten en dat begrijpt men bij de meeste locaties, soms ook niet.

Zie ook voorbeelden decibels

last minute

Gelukkig komt het vrijwel niet voor maar mocht de door u geboekte act niet kunnen optreden dan lossen wij dat probleem voor u op. Muziekburo.nl heeft sinds 1996 een flink netwerk opgebouwd dat goed van pas kan komen bij last minute boekingen. 

reservering annuleren

Bij volledig annuleren gelden onderstaande percentages over de gage. Bij verplaatsen houden we de helft daarvan aan, tenzij de artiest met minder genoegen neemt.

Tot 14 dagen voor de productiedatum 100%
Tot 60 dagen voor de productiedatum 75%
Tot 120 dagen voor de productiedatum 50%
Tot 180 dagen voor de productiedatum 25%
Tot 360 dagen voor de productiedatum 10%

algemene verordening gegevensbescherming (avg)

Muziekburo.nl zal uw gegevens en/of informatie niet ter beschikking stellen of delen met derden, tenzij wij daar wettelijk toe worden verplicht. 

Wij vragen alleen persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende gelegenheid relevant zijn. Dit maakt het mogelijk contracten tussen beide partijen op te maken, uw vragen te verwerken, artiesten te verlonen, facturen te kunnen versturen en uw verzoeken te beantwoorden.

Uw gegevens worden gebruikt in een beveiligde omgeving om communicatie met u als relatie te optimaliseren, opdrachten goed vast te kunnen leggen en uit te kunnen voeren, de juiste service te kunnen bieden en om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien.

In ons privacybeleid staat welke gegevens wij verzamelen en wat uw privacy rechten zijn.