Alt Latin Band - Nederlandstalige Salsa & Latin, image 5410
Alt Latin Band - Nederlandstalige Salsa & Latin, image 5413
Alt Latin Band - Nederlandstalige Salsa & Latin, image 5414

Alt Latin Band


Nederlandstalige Salsa & Latin

Geniet van opzwepende Nederlandstalige Salsa, bachata, en merengue op uw feest of evenement. De Alt Latin Band bestaat uit een groep vrolijke muzikanten die elk feest opfleuren! Ze komen uit Nederland en spelen de leukste Nederlandstalige Salsa, bachata, merengue, en meer. Hun muziek maakt iedereen blij en zorgt gegarandeerd voor een dansfeest.

Gezelligheid en Plezier

Elk bandlid brengt zijn eigen vrolijke noot mee. Samen zorgen ze voor een onvergetelijk feest vol energie en plezier. De Alt Latin Band is perfect voor wie houdt van dansen en genieten. Of het nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest is, zij maken het speciaal.

Vrolijke Noten voor Iedereen

De Alt Latin Band speelt Nederlandstalige muziek die iedereen kent en leuk vindt. Hun optredens zijn een feest van herkenning en nieuwe ontdekkingen, altijd met een grote glimlach.

Jouw Feest, Onze Muziek

Wil je een feest waar iedereen het nog lang over heeft? De Alt Latin Band maakt het mogelijk. Met hun aanstekelijke Salsa en Latin mix en de vrolijke uitstraling is succes verzekerd. Geniet van opzwepende Nederlandstalige Salsa, bachata, en merengue op uw feest of evenement.

klik hier om onze cd te beluisteren

www.alt-latinband.nl
Globale kosten

uitkoop ex reiskosten en 9% btw
3 x 40 min binnen 3 tot 4 uur - Trio 1200,00 - Kwartet 1500,00 - Kwintet 1750,00

reiskosten amsterdam
tot 3 pers 0,40 / 4 pers 0,50 / 5 pers 0,60

optioneel
geluid 150,00
extra set 75,00 pp
wachturen 30,00 pp