Over Muziekburo.nl

Muziekburo.nl is een samenwerking van uitstekende bands en artiesten die optredens verzorgen in Nederland en België. Het bureau is IN 1996 opgericht door drummer en dj Thijs Verwer en is door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in akoestische muziek van zeer goede kwaliteit.

De artiesten bij Muziekburo.nl zijn zeer ervaren en geliefd.

- ze zijn op tijd en goed gekleed.
- ze zijn flexibel en stellen geen hoge eisen.
- ze spelen in op de sfeer en het publiek.
- ze spelen nooit te hard.
- ze opereren op de achtergrond, maar kunnen ook op de voorgrond treden.
- ze staan voor je klaar en doen er alles aan om je feest te laten slagen.

top reviews!


Google

Facebook

Muziekburo

Buro Voor Muziek sinds 1996

Sinds onze oprichting in 1996 hebben we ons onderscheiden door onze specialisatie in akoestische, mobiele achtergrondmuziek. Onze acts brengen niet alleen een vrolijke twist, maar staan ook garant voor een uitzonderlijke kwaliteit die uw gasten zal bekoren. Bij Muziekburo.nl gaan we verder dan alleen muziek; we creëren sfeer, wekken emoties op en zorgen voor herinneringen die blijven hangen.

Dus waarom Muziekburo.nl?

Een Ervaren en Betrouwbaar Buro Voor Muziek! Met meer dan twee decennia ervaring weten we precies hoe we uw evenement muzikaal moeten ondersteunen.

Specialisatie in Akoestische Muziek! Onze akoestische en mobiele acts voegen een unieke, vrolijke noot toe aan elk evenement, zonder overheersend te zijn.

Breed Aanbod! Van swingende mobiele bands en DJ's tot troubadours en piano entertainers. Ons aanbod is divers en van hoge kwaliteit!

Het Buro Voor Muziek met een Persoonlijke Service! Wij begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we maatwerk en persoonlijk advies om de perfecte muzikale match te vinden.