Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Blue Beat, gitaar zang viool 5294
Blue Beat, gitaar zang viool 4046
Blue Beat, gitaar zang viool 4047
Blue Beat, gitaar zang viool 4045

Blue Beat


gitaar zang viool

Blue Beat is breed inzetbaar als duo bestaande uit een ervaren zanger/gitarist en violiste met een prachtige stem. Deze fantastische muzikanten zetten op een eenvoudige maar zeer krachtige en eigen wijze juweeltjes van nummers neer.

Mooie muziek voor de liefhebbers van warme mediterrane klanken en virtuoze vertolkingen van de betere popsongs van het zuidelijk halfrond gecombineerd met folk en popmuziek van de afgelopen decennia. Blue Beat maakt gebruik van zelf gemaakte begeleidingstracks waardoor zeer uitgebreide arrangementen kunnen worden gebracht in het Spaans en Engels. 

solo

Als solist is de zanger gitarist van Blue Beat inzetbaar bij recepties en kleine feestjes. Hij maakt gebruik van zelf gemaakte begeleidingstracks waardoor zeer uitgebreide arrangementen kunnen worden gebracht in het Spaans en Engels. 

breed repertoire

Duo Blue Beat speelt oa achtergrond muziek maar kan ook op de voorgrond optreden met dansbare muziekstijlen waaronder Braziliaanse jazz, Argentijnse zamba en de Spaanse rumba.

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

www.bluebeat.nl

Hij speelde goed in op het publiek
Beste Thijs,

Wij en onze gasten hebben genoten van zijn zang en gitaarspel. Aangezien we ook Portuguese gasten hadden werden de mediterrane sounds goed gewaardeerd.

Erik had echter snel in de gaten dat er ook gasten waren die hielden van pop, rock en hedendaagse muziek. Hij speelde goed in op het publiek en al dansend gingen de voeten van de vloer. De kijkers en luisteraars genoten van zijn gitaarspel en volgden dit met jaloerse blikken. Zelfs verzoeknummers waren mogelijk. Blue Beat droeg zeker bij aan het slagen van het feest.

Ronel
We hebben allen genoten!
Hallo Thijs,

Blue Beat was in 1 woord geweldig. Onze gasten waren ook super enthousiast. Optreden in onze tuin en fantastisch weer. We hebben allen genoten.

De betaling heb ik zojuist gedaan.

Hartelijke groet,
Ineke van Driel

Topavond gehad thuis in de tuin bij 30 graden
met Blue Beat geregeld via Muziekburo.nl
Fantastisch en uitstekende bemiddeling door Thijs Verwer.
Zeg dat voort.
Ineke
Goede performance en geluidniveau.
Goedemiddag Thijs,

Ja hoor,het was weer een heel geslaagd feest mede dankzij het optreden van Blue Beat.
ook hun medewerking aan ons" eigen optreden"was erg fijn.
Heerlijke muziek,goede performance,goed geluidniveau.
een echte aanrader!!!!!!!

vriendelijke groeten,
Gerdine Rijneveen
Mooie muziek, sfeervol en zomers.
Goedemorgen Thijs,

Alles is naar wens verlopen. We moesten voor aanvang nog wat zoeken naar een juiste plek voor de muzikanten (een ziekenhuislocatie is niet ingericht voor evenementen).

De muzikanten hebben mooie muziek gemaakt. Een paar woorden die we terugkregen uit de evaluatie:

- mooie muziek, sfeervol en zomers.
- De muziek gaf het symposium een feestelijk tintje
- Leuk die muzikale stopwatch (bij de pitches)

Vriendelijke groet,

Dorien Houben
St. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein
Publiek was erg enthousiast en lovend
​Dag Thijs,

Alles is zeer naar wens verlopen. Ze waren keurig op tijd en hebben de afgesproken tijd gespeeld. Muziek was overeenkomstig verwachting en voorbeeld. Publiek was erg enthousiast en lovend, het contact was heel plezierig.

Hartelijke dank,

Jeroen.

Huwelijksfeest Jeroen en Marja
Een bijzonder vriendelijke man
Beste Thijs,

Op woensdag 8 augustus hebben mijn familie, vrienden en ikzelf genoten van het optreden van Blue Beat (solo) ter ere van mijn verjaardag.

Erik is niet alleen een hele goede muzikant, maar daarnaast ook nog eens een bijzonder vriendelijke man. Zijn muziek paste perfect bij de locatie (Millinger Theetuin) en de nummers waren heel goed gekozen. Het was een genot om naar zijn muziek te luisteren terwijl wij zaten te genieten van een High Tea.

Hartelijk dank, en ik zal Blue beat zeker aanbevelen bij vrienden.

Groeten,

Inge Boerrigter
Prachtig gitaar- en vioolspel
Beste Blue Beat,

Wat speelden jullie geweldig. Een muzikaal hoogstandje, opzwepende mediterrane klanken, maar ook stemmen die mooi samen klinken. Prachtig gitaar- en vioolspel: jullie kunnen er wat van!

Het droeg bij aan een heerlijke sfeer. Het bracht zelfs voetjes van de vloer. Ik heb geen wanklank gehoord, alleen maar lof.
Nogmaals dank voor jullie bijdrage.

Hartelijke groeten,
Hanneke Zwaan en Hennie Versluis uit Buren
Meeslepend en betoverend
Beste Thijs,

Hierbij nog even een terugblik op het optreden van Blue Beat bij ons.

Wij hadden Blue Beat geboekt om na afloop van een golfwedstrijd voor de muzikale omlijsting te zorgen. Ons publiek ( 40 tot 70 jaar) is best verwend maar iedereen was zonder uitzondering enthousiast over de muziek die Blue Beat ons voortoverde. Nooit opdringerig of overstemmend maar wel meeslepend en betoverend. Heerlijke combinatie van gitaar, viool en zang.

Wij hopen deze band nog eens vaker bij ons te mogen begroeten.

Groet,
Hans Savalle
Amsterdamse Golfclub
Genoten van minuut tot minuut.
Beste Thijs,

Blue Beat was een uitstekend advies. De violiste en gitaarspeler waren een originele en zeer passende keuze voor mijn gevarieerd, deels internationaal gezelschap van 20 tot 90 jaar. Rustige bossa nova muziek in het begin en tijdens het diner en wat swingerder tegen het eind. Mensen konden goed bijpraten zonder tegen elkaar te hoeven schreeuwen en ook dansen. Precies zoals ik het graag wilde. Ik heb genoten van minuut tot minuut. En Blue Beat: “jullie zullen zeker meer boekingen ontvangen. In Sint-Michielsgestel waren jullie nog niet bekend, maar gezien de reacties van mijn gasten zal dat zeker veranderen”.

Reuze bedankt. Ronel
Heerlijke muziek
Beste Thijs,

Blue Beat heeft gezorgd voor een super optreden voor mijn 50e verjaardag. Zij zorgden voor een heel goede ambiance met hun heerlijke muziek. Ik kan ze zeker aanraden!

Grt Maarten
Topavond!
Op 20 december werd onze Multi-Culti-Kerst-activiteit muzikaal begeleidt door Blue Beat. FANTASTISCH!! Naast allerlei lekkernijen gemaakt door onze statushouders uit Somalië, Eritrea, Indonesië en Syrië, een Arabische theehoek, een cocktailbar en een karikatuurtekenaar maakte de live muziek de avond compleet. Dank je wel voor een topavond!

Groetjes Karin Naaijkens
Sperre Rotterdam BV
Hallo Thijs,

Het is helemaal goed verlopen, ze hebben fantastisch gespeeld! Dat hebben we ze persoonlijk ook verteld en voor bedankt!
Dank je wel voor het regelen.

Best regards/Met vriendelijke groet,
Sperre Rotterdam BV

Jaap van Nie
General Manager
Peter en Gerreke Michels
Ons 40 jarig huwelijksfeest is prachtig geworden mede door duo Blue Beat. We hebben goed over de muziekkeuze nagedacht. We wilden een perfect feest, mooi aangeklede tent, culinaire versnaperingen en fijne muziek. Onze gasten waren nogal gevarieerd in leeftijd. Van enige twintigers, via een aantal dertigers en veertigers, tot een groot aantal zestiger/zeventigers. Merendeel van de gasten had elkaar lange tijd niet gezien, er moest door de muziek heen gepraat kunnen worden. Daarbij houden wij zelf van alle soorten muziek, van rock’n roll tot klassiek. De keuze voor duo Blue Beat pakte perfect uit. Een herkenbaar repertoire van heerlijke lichtvoetige muziek dat bij iedereen een blij/vrolijk gevoel opriep. Blue beat voelde professioneel aan wat verwacht werd, niet te hard, precies goed. De hele avond hebben we complimenten over de muziek gekregen. Blue Beat brengt de grotendeels mediterrane muziek met hoge kwaliteit, zowel vocaal als instrumentaal. Van harte aanbevolen.

Peter en Gerreke Michels
Gerdine Rijneveen
Afgelopen zaterdag gaven wij een tuinfeest, waar wij voor de muzikale invulling het duo Blue Beat hadden gevraagd. Wij hebben een super avond gehad! Lekkere en afwisselende muziek en een zeer professionele performance. En ook heel belangrijk niet te hard. Zeker aan te raden !!!!!!!
Pim en Monique
Dag Thijs,

Ons feest was onvergetelijk. Het regende, maar Blue Beat deed vanaf de eerste noot de zon schijnen.

Heerlijke muziek gemaakt door 2 prachtige muzikanten. Vele gasten spraken vol lof over ons feest en noemden daarbij ook de muziek door Blue Beat. Totaal geen spijt van gehad! Hartelijk dank dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt.

Hartelijke groet, Pim en Monique
Jeannice en Dennis van Doorn
​Beste Thijs,

Op alle fronten hebben we een onvergetelijke dag gehad.
Wat een super duo zijn Blue Beat, iedereen was vol lof over ze.
Ze hebben een goed gevoel voor sfeer en die was perfect.
Geen van ons beide hebben Facebook maar ik hoop dat je ons bericht aan het duo kan doorgeven.
Zeker weten een dikke 10 en we zullen ze zeker bij een ieder aanbevelen.
Ook jou willen we bedanken voor de goede samenwerking, we hebben de communicatie als zeer prettig en goed ervaren.

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijk groet,

Jeannice en Dennis van Doorn
Gerard van Lochem
Ja alles is prima verlopen en het was erg leuk. Ik heb van de gasten alleen maar heel veel complimenten gehoord voor het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team). De kwaliteit van hun optreden was heel goed. Ik heb het bedrag van de factuur inmiddels aan jouw bureau overgemaakt. Wellicht zal ik nog eens contact opnemen voor iets dergelijks.

Met vriendelijke groeten, Gerard van Lochem
Margot Venner
We zijn zeer tevreden. Blue Beat heeft ontzettend mooi gespeeld en heeft ook heel goed ingespeeld op het publiek. We zijn dus heel blij met onze keuze. Ik heb een foto bijgevoegd en betaal zo meteen de rekening.

Met vriendelijke groet, Margot Venner
Kees Verster
We hebben zaterdagavond genoten van Blue Beat. Ze leverden een belangrijke bijdrage aan het succes en de sfeer van de avond. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden en hebben aan alle verwachtingen voldaan. Van vele gasten kreeg ik complimenten - die dus allemaal voor hen zijn!

Succes verder en hartelijke groet, Kees Verster
Hanneriek en Dave
Alles is heel goed verlopen, zeer tevreden over het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team). Een uitstekende gitarist en een voortreffelijke zangeres die de sfeer van het feest goed hebben aangevoeld. Het onverwacht meezingen met het Duo van een van onze dochters was voor ons een hoogtepunt en de ontdekking van een nieuw talent.

We willen het Duo Blue Beat bedanken voor hun inbreng in de feestvreugde, wij hebben veel complimenten ontvangen.

Met vriendelijke groet, Hanneriek en Dave
El van Raaij
Jullie met je prachtige muziek samen met de vrienden, vriendinnen en familie hebben mijn verjaardag tot een feest gemaakt. Ik stuur een aantal mails met per keer een foto van jullie.

Hopelijk tot ziens en hartelijke groet, El van Raaij
Arie Prevo
Alles is prima verlopen. De aanwezigen waren zeer tevreden over de muziek, de stijl en het volume. We hebben daarover uitbundige complimenten gehad. Ik zal het duo ook zeker aan bevelen als mij daarover wordt gevraagd.

Groeten, Arie Prevo
Ineke de Vries
Iedereen heeft 25 08 enorm genoten van jullie muziek op het Science Park, er wordt nog steeds over gesproken. Er zijn mooie foto’s van jullie gemaakt, die sturen we binnenkort toe.

Hartelijke groet, Ineke de Vries
Meander Medisch Centrum
Jullie hebben niets teveel gezegd, het was geweldig! Alle aanwezigen super enthousiast en het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team) had bijna nog te weinig uitdeelkaartjes bij zich. Het voldeed helemaal aan de verwachting en ik kan me niet voorstellen dat hier niet nog meer opdrachten uit voortkomen. Hartstikke bedankt, ook voor je goede advies. Want zo’n avond mag niet mislukken.

Hartelijke groet, Yvonne Wieland
secretaresse Raad van Bestuur
Meander Medisch Centrum
Annemiek van der Veer
Net weer terug van honeymoon, dus mijn antwoord heeft even op zich laten wachten. Duo Blue Beat(Voorheen Dream Team) was absoluut goed! We hebben een onwijs mooie dag gehad en Duo Blue Beat heeft daar in de middag zeker aan bij gedragen.

Bedankt! Gr, Annemiek
Maaike van Kan
Het was helemaal wat we verwacht hadden, top dus. Hartelijk dank voor de organisatie en wellicht tot een andere keer.

Vriendelijke groet, Maaike van Kan
A Night Like This
Bamboleo
Black Orpheus (manha Di Carnaval)
Cancion Del Mariachi
Como Me Duele Perderte
De Zevende Hemel
Demasiado Corazon
Dos Gardenias
Down Under
El Camino
Entre Dos Aguas
Fields Of Gold
Fifty Ways To Leave Your Lover
Guantanamera
He’ll Have To Go
Historia De Un Amor
Hotel California
I Wish
La Cigarra
Lambada
La Camisa Negra
La Malagueña
Layla
Mas Que Nada
Me & Julio
Mi Manera/my Way
Moonflower
Morisco
Neh Nah Nah Nah
No Mercy
One Note Samba
Perfect
Put Your Records On
Que Nadie Sepa Mi Sufrir
Rehab
Rio Ancho/mediterrenean Sundance
Sitting, Waiting, Wishing
Smooth Operator
Sultans Of Swing
Tears In Heaven
The Girl From Ipanema
Time After Time
True Color
Veinte Años
Volare
Walk Of Life
Water Of Love
World Of Hurt
Year Of The Cat
Globale kosten

uitkoop ex reiskosten en 9% btw
2 x 40 min binnen 2 uur - solo 500,00 - duo 800,00
3 x 40 min binnen 3 uur - solo 575,00 - duo 900,00

Reiskosten Waalre/Eindhoven 0,40

Optioneel
wachturen: 35,00 pp