Blue Beat, gitaar zang viool 4047
Blue Beat, gitaar zang viool 4045
Blue Beat, gitaar zang viool 4046
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 4,8 - 16 reviews

Blue Beat - gitaar zang viool

Blue Beat (voorheen dream team) is een breed inzetbaar duo bestaande uit een ervaren zanger/gitarist en een mooie violiste met een prachtige stem. Deze fantastische muzikanten zetten op een eenvoudige maar zeer krachtige en eigen wijze juweeltjes van nummers neer. Mooie muziek voor de liefhebbers van warme mediterrane klanken en virtuoze vertolkingen van de betere popsongs.

De mooiste liedjes van het zuidelijk halfrond gecombineerd met folk en popmuziek van de afgelopen decennia. Het duo maakt gebruik van zelf gemaakte begeleidingstracks waardoor zeer uitgebreide arrangementen kunnen worden gebracht in het Spaans en Engels. 

solo

Als solist is de zanger gitarist van Blue Beat inzetbaar bij recepties en kleine feestjes. 

breed repertoire

Duo Blue Beat speelt oa achtergrond muziek maar kan ook op de voorgrond optreden met dansbare muziekstijlen waaronder Braziliaanse jazz, Argentijnse zamba en de Spaanse rumba.

keywords

Blue Beat, gitaar zang viool, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrond gitaarmuziek, Achtergrond loungemuziek, Achtergrondmuziek, Achtergrondmuziek 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek bijeenkomst, Achtergrondmuziek duo, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Achtergrondmuziek voor een bruiloft, Achtergrondmuziek voor een receptie, Achtergrondmuziek voor een tuinfeest, Akoestisch duo, Akoestische achtergrondmuziek, Akoestische band, Akoestische bruiloftband, Akoestische coverband, Akoestische muziek, Akoestische muziek bruiloft, Allround duo, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Band en DJ voor buitenlocatie, Band en DJ voor een Congres, Band in Cubaanse stijl, Band in een strandtent, Band met latin invloeden, Band met viool of violist, Band met zanger, Band met zangeres, Band of DJ voor een food truck festival, Braziliaanse muziek, Bruiloft achtergrondmuziek, Bruiloft coverband, Bruiloft muziek in festival stijl, Bruiloftband, Buena Vista Band, christelijke bruiloft, Coverband, DJ of band voor alle leeftijden, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Easy Listening Band, Gezellige liedjes, Kerstmuziek, Latin Band, Latin muziek, Live muziek in een natuurgebied, Live muziek voor buitenlocatie, Mediterrane Band, Mooie achtergrondmuziek, Muziek, Muziek bedrijfsuitje, Muziek bij een amuse festival wijnproeverij, Muziek duo, Muziek huwelijksborrel, Muziek in een strandtent, Muziek stadhuis, muziek voor een buitenfeest, Muziek voor een Congres Borrel, Muziek voor een festival wedding festival bruiloft, Muziek voor een festivalbruiloft, Muziek voor een vintage festival, Muziek voor een vrijwilligersavond, Muziek voor feest in festival stijl, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Muzikant voor bruiloft of huwelijk, Muzikanten Duo, Muzikanten Trio, Pop Band, Rustig Duo, Rustige achtergrondmuziek, Rustige salsa muziek, Salsa Band, Sfeervol gitaarduo, Solist Zang Gitaar Accorden, Spaans Duo, Spaanse Band, Spaanstalige Band, Trouwfeest, Vrolijk muziekduo, Vrolijke achtergrondmuziek, Wereldmuziek Band, Zanger gitarist, Zingende gitarist, Zuid Amerikaanse Band,
reviews Blue Beat

Karin Naaijkens
Op 20 december werd onze Multi-Culti-Kerst-activiteit muzikaal begeleidt door Blue Beat. FANTASTISCH!! Naast allerlei lekkernijen gemaakt door onze statushouders uit Somalië, Eritrea, Indonesië en Syrië, een Arabische theehoek, een cocktailbar en een karikatuurtekenaar maakte de live muziek de avond compleet. Dank je wel voor een topavond! Groetjes Karin Naaijkens
Sperre Rotterdam BV
Hallo Thijs,

Het is helemaal goed verlopen, ze hebben fantastisch gespeeld! Dat hebben we ze persoonlijk ook verteld en voor bedankt!
Dank je wel voor het regelen.

Best regards/Met vriendelijke groet,
Sperre Rotterdam BV

Jaap van Nie
General Manager
Peter en Gerreke Michels
Ons 40 jarig huwelijksfeest is prachtig geworden mede door duo Blue Beat. We hebben goed over de muziekkeuze nagedacht. We wilden een perfect feest, mooi aangeklede tent, culinaire versnaperingen en fijne muziek. Onze gasten waren nogal gevarieerd in leeftijd. Van enige twintigers, via een aantal dertigers en veertigers, tot een groot aantal zestiger/zeventigers. Merendeel van de gasten had elkaar lange tijd niet gezien, er moest door de muziek heen gepraat kunnen worden. Daarbij houden wij zelf van alle soorten muziek, van rock’n roll tot klassiek. De keuze voor duo Blue Beat pakte perfect uit. Een herkenbaar repertoire van heerlijke lichtvoetige muziek dat bij iedereen een blij/vrolijk gevoel opriep. Blue beat voelde professioneel aan wat verwacht werd, niet te hard, precies goed. De hele avond hebben we complimenten over de muziek gekregen. Blue Beat brengt de grotendeels mediterrane muziek met hoge kwaliteit, zowel vocaal (wat kan Marieke goed zingen) als instrumentaal. Van harte aanbevolen.

Peter en Gerreke Michels
Gerdine Rijneveen
Afgelopen zaterdag gaven wij een tuinfeest, waar wij voor de muzikale invulling het duo Blue Beat hadden gevraagd. Wij hebben een super avond gehad! Lekkere en afwisselende muziek en een zeer professionele performance. En ook heel belangrijk niet te hard. Zeker aan te raden !!!!!!!
Pim en Monique
Dag Thijs,

Ons feest was onvergetelijk. Het regende, maar Blue Beat deed vanaf de eerste noot de zon schijnen.

Heerlijke muziek gemaakt door 2 prachtige muzikanten. Vele gasten spraken vol lof over ons feest en noemden daarbij ook de muziek door Blue Beat. Totaal geen spijt van gehad! Hartelijk dank dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt.

Hartelijke groet, Pim en Monique
Jeannice en Dennis van Doorn
​Beste Thijs,

Op alle fronten hebben we een onvergetelijke dag gehad.
Wat een super duo zijn Blue Beat, iedereen was vol lof over ze.
Ze hebben een goed gevoel voor sfeer en die was perfect.
Geen van ons beide hebben Facebook maar ik hoop dat je ons bericht aan het duo kan doorgeven.
Zeker weten een dikke 10 en we zullen ze zeker bij een ieder aanbevelen.
Ook jou willen we bedanken voor de goede samenwerking, we hebben de communicatie als zeer prettig en goed ervaren.

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijk groet,

Jeannice en Dennis van Doorn
Gerard van Lochem
Ja alles is prima verlopen en het was erg leuk. Ik heb van de gasten alleen maar heel veel complimenten gehoord voor het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team). De kwaliteit van hun optreden was heel goed. Ik heb het bedrag van de factuur inmiddels aan jouw bureau overgemaakt. Wellicht zal ik nog eens contact opnemen voor iets dergelijks.

Met vriendelijke groeten, Gerard van Lochem
Margot Venner
We zijn zeer tevreden. Blue Beat heeft ontzettend mooi gespeeld en heeft ook heel goed ingespeeld op het publiek. We zijn dus heel blij met onze keuze. Ik heb een foto bijgevoegd en betaal zo meteen de rekening.

Met vriendelijke groet, Margot Venner
Kees Verster
We hebben zaterdagavond genoten van Blue Beat. Ze leverden een belangrijke bijdrage aan het succes en de sfeer van de avond. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden en hebben aan alle verwachtingen voldaan. Van vele gasten kreeg ik complimenten - die dus allemaal voor hen zijn!

Succes verder en hartelijke groet, Kees Verster
Hanneriek en Dave
Alles is heel goed verlopen, zeer tevreden over het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team). Een uitstekende gitarist en een voortreffelijke zangeres die de sfeer van het feest goed hebben aangevoeld. Het onverwacht meezingen met het Duo van een van onze dochters was voor ons een hoogtepunt en de ontdekking van een nieuw talent.

We willen het Duo Blue Beat bedanken voor hun inbreng in de feestvreugde, wij hebben veel complimenten ontvangen.

Met vriendelijke groet, Hanneriek en Dave
El van Raaij
Jullie met je prachtige muziek samen met de vrienden, vriendinnen en familie hebben mijn verjaardag tot een feest gemaakt. Ik stuur een aantal mails met per keer een foto van jullie.

Hopelijk tot ziens en hartelijke groet, El van Raaij
Arie Prevo
Alles is prima verlopen. De aanwezigen waren zeer tevreden over de muziek, de stijl en het volume. We hebben daarover uitbundige complimenten gehad. Ik zal het duo ook zeker aan bevelen als mij daarover wordt gevraagd.

Groeten, Arie Prevo
Ineke de Vries
Iedereen heeft 25 08 enorm genoten van jullie muziek op het Science Park, er wordt nog steeds over gesproken. Er zijn mooie foto’s van jullie gemaakt, die sturen we binnenkort toe.

Hartelijke groet, Ineke de Vries
Meander Medisch Centrum
Jullie hebben niets teveel gezegd, het was geweldig! Alle aanwezigen super enthousiast en het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team) had bijna nog te weinig uitdeelkaartjes bij zich. Het voldeed helemaal aan de verwachting en ik kan me niet voorstellen dat hier niet nog meer opdrachten uit voortkomen. Hartstikke bedankt, ook voor je goede advies. Want zo’n avond mag niet mislukken.

Hartelijke groet, Yvonne Wieland
secretaresse Raad van Bestuur
Meander Medisch Centrum
Annemiek van der Veer
Net weer terug van honeymoon, dus mijn antwoord heeft even op zich laten wachten. Duo Blue Beat(Voorheen Dream Team) was absoluut goed! We hebben een onwijs mooie dag gehad en Duo Blue Beat heeft daar in de middag zeker aan bij gedragen.

Bedankt! Gr, Annemiek
Maaike van Kan
Het was helemaal wat we verwacht hadden, top dus. Hartelijk dank voor de organisatie en wellicht tot een andere keer.

Vriendelijke groet, Maaike van Kan
playlist Blue Beat

A Night Like This
Bamboleo
Black Orpheus (manha Di Carnaval)
Cancion Del Mariachi
Como Me Duele Perderte
De Zevende Hemel
Demasiado Corazon
Dos Gardenias
Down Under
El Camino
Entre Dos Aguas
Fields Of Gold
Fifty Ways To Leave Your Lover
Guantanamera
He’ll Have To Go
Historia De Un Amor
Hotel California
I Wish
La Cigarra
Lambada
La Camisa Negra
La Malagueña
Layla
Mas Que Nada
Me & Julio
Mi Manera/my Way
Moonflower
Morisco
Neh Nah Nah Nah
No Mercy
One Note Samba
Perfect
Put Your Records On
Que Nadie Sepa Mi Sufrir
Rehab
Rio Ancho/mediterrenean Sundance
Sitting, Waiting, Wishing
Smooth Operator
Sultans Of Swing
Tears In Heaven
The Girl From Ipanema
Time After Time
True Color
Veinte Años
Volare
Walk Of Life
Water Of Love
World Of Hurt
Year Of The Cat