Beoordeling: 4,5 - 4 reviews
Klik rechtsboven op de om de beschikbaarheid op te vragen.

Het karikatuurduo - karikaturist sneltekenaar

Het karikatuurduo is al vele jaren als snelportrettist en karikaturisten duo werkzaam. Op feestjes, beurzen, conferenties, openingen en bedrijfsfeesten razendsnel uw gasten op A3 formaat.

Ongelofelijk, een paar lijnen en het lijkt al! Het karikatuurduo krijgt dit vaak te horen wanneer zij aan het tekenen zijn. Terwijl zij jaren lange internationale ervaring heben als karikaturisten, is ieder feest en ieder gezicht weer een nieuwe ervaring. Zo blijven de wisselwerking met het publiek en de tekeningen boeiend. Uw gasten gaan naar huis met een goed gevoel en een prachtig herinnering van een geslaagd feest.

papier tekenen

Het karikatuurduo bestaat uit twee zeer ervaren en flexibele karikatuur tekenaars die met u meedenken. Wilt u een tekening in wart-wit of in kleur? Wilt u er alleen op staan of met meerderen mensen op 1 tekening? In overleg is alles mogelijk. 

Het is mogelijk om grote hoeveelheden mensen te tekenen maar we zijn geen pasfoto-machines. Wanneer u wilt dat er een exact aantal mensen getekend wordt, gaat dat alleen in nauw overleg met ons.

Bij een grotere feesten speelt de animatie factor een grote rol. Wij creëren een kleine Montmartre, de toeschouwers hebben er ook plezier in om te zien hoe een collega of familielid uiteindelijk op het papier komt te staan. In dat geval is het minder belangrijk dat iedereen met een tekening naar huis gaat.

iedereen een tekening?

De wens om van ieder een tekening te laten maken krijgen we wel vaker, dat kan maar hoeft niet want er zijn ook best veel mensen die liever toekijken hoe er getekend wordt. Het aantal tekeningen per tekenaar is 8 tot 12 per uur. Benodigdheden zijn 3 stoelen, een kleine tafel voor materialen en een stopcontact in de buurt. 

digitaal tekenen

Het leuke van digitaal tekenen is oa de presentatie op grote schermen en dat de tekeningen eenvoudig op social media kunnen worden gepost. Een nadeel is dat de kosten hoger zijn vanwege alle apparatuur. Digitale karikaturen worden gemaakt op een drukgevoelig tekenscherm. Ideaal bij beursen, congressen, grote evenementen en bedrijfs- en personeelsfeesten.

Bijvoorbeeld de omstanders bij een beurs zien op een media scherm of beamer hoe de tekeningen tot stand komen. Een prikkelende manier om meer publiek aan te trekken. 

Het resultaat kan direct worden afgedrukt op glossy A5 foto formaat, makkelijk voor bezoekers of deelnemers mee te nemen als geweldig herinnering van het evenement eventueel met uw logo of bedrijfsnaam erbij. De tekeningen worden opgeslagen op naam of email adres en worden gekopieerd op een cd. Foto's kunnen desgewenst door ons nagezonden worden.

www.karikatuurduo.nl


Het karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, christelijke bruiloft, Dj of band voor alle leeftijden, Grappige karikaturist, Grappige sneltekenaar, Karikaturist, Karikatuur tekenaar, Muziek stadhuis, Muziek voor een vintage festival, Muziekbureau, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Sneltekenaar, Speciale acts,
reviews Het karikatuurduo

Pest Control News Benelux
Alles prima verlopen gedurende onze beurs. Gedurende de dag stond Jill de gasten weer met stijl en verve te tekenen, zij is een fantastische vrouw om mee te werken. Veel sociale vaardigheden en wat uiteraard ook belangrijk is met veel vakkennis . Vele relaties zijn weer naar huis teruggekeerd met schitterende karikaturen van hunzelf.

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Desso Nederland Zwitserland
Alles is naar wens verlopen, iedereen reageerde erg goed op de tekenaars en mensen stonden in de rij om ook een tekening te bemachtigen. Kortom een succes!

Vriendelijke Groeten,

Daphne Rolf, Desso Nederland Zwitserland
Pest Control News Benelux

Wij hebben een fantastische avond gehad, Gipsyqueen deed wat ik (wij) ervan verwachten, aanstekelijke muziek, proactief met het publiek en wat in andere jaren niet is voorgekomen zelfs applaus na nummers. De karikatuur tekenaar heeft geen seconde rust gekend en iedereen was laaiend enthousiast. Kortom een hele fijne avond met schoolcijfers van; Gipsyqueen een 10 en de sneltekenaar een 10!

Als wij de beurs volgend jaar weer houden dan zal ik deze 2 zeker weer vastleggen. Hou maar vast een plaatsje vrij een de agenda, woensdag 25 september 2013.

Met vriendelijke groet / kind regards,

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Stichting Pensioenfonds KLM
Iedereen wat super enthousiast! De tekenaars deden het heel erg leuk! Er waren zelfs mensen die niet meer in de zaal in wilde, omdat ze ook een tekening wilde hebben.

Het was dus helemaal naar wens al denken we er misschien wel aan om het de volgende keer wat langer te doen, zodat meer mensen op de tekening kunnen.

Je hoort nog van mij als ik de evaluatie met de groep heb gehad.

Vriendelijke groet,

Liessa Braam

Stichting Pensioenfonds KLM
techniek Het karikatuurduo

Aantal tekeningen per tekenaar is 8 tot 12 per uur. Benodigdheden zijn 3 stoelen, een kleine tafel voor materialen en een stopcontact in de buurt.