Klarendalseweg 523 6822GZ Arnhem NL
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 1876
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 1871
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 1888
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 1873
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 4608
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 1890
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 2613
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 1887
Het Karikatuurduo, karikaturist sneltekenaar 2807

Het Karikatuurduo


karikaturist sneltekenaar

Ongelofelijk, een paar lijnen en het lijkt al! Het karikatuurduo krijgt dit vaak te horen wanneer zij aan het tekenen zijn. Terwijl zij jaren lange internationale ervaring hebben als karikaturisten is ieder feest en ieder gezicht weer een nieuwe ervaring. Zo blijven de wisselwerking met het publiek en de tekeningen boeiend. Uw gasten gaan naar huis met een goed gevoel en een prachtig herinnering van een geslaagd feest.

Het karikatuurduo is al vele jaren als snelportrettist en karikaturisten duo werkzaam bij feestjes, beurzen, conferenties, openingen en bedrijfsfeesten.

karikaturen op bierviltjes

Erg populair zijn karikaturen op bierviltjes. Razend snel gemaakt en makkelijk mee te nemen. Het is ook mogelijk om daar ook een ‘inkleur assistent’ bij in te huren. Ze zijn niet alleen een gezellige team maar zo worden er nog meer mensen getekend in een korte tijd! Deze act kan vanuit een vaste plek worden uitgevoerd of rondlopend door het feest. 

papier tekenen

Het karikatuurduo bestaat uit twee zeer ervaren en flexibele karikatuur tekenaars die met u meedenken. Wilt u een tekening in wart-wit of in kleur? Wilt u er alleen op staan of met meerderen mensen op 1 tekening? In overleg is er heel veel mogelijk. 

Vaak speelt de animatie factor een grote rol bij het tekenen. Ze creëren een kleine Montmartre, de toeschouwers hebben er ook plezier in om te zien hoe een collega of familielid uiteindelijk op het papier komt te staan. In dat geval is het minder belangrijk dat iedereen met een tekening naar huis gaat.

Benodigdheden zijn 3 stoelen, een kleine tafel voor materialen en een stopcontact in de buurt. Het aantal tekeningen per tekenaar is 8 tot 12 per uur. 

digitaal tekenen

Digitale karikaturen worden gemaakt op een drukgevoelig tekenscherm. Ideaal bij beursen, congressen, grote evenementen en bedrijfs- en personeelsfeesten.

 

Het leuke van digitaal tekenen is oa de presentatie op grote schermen en dat de tekeningen eenvoudig op social media kunnen worden gepost, eventueel met uw logo of bedrijfsnaam erbij. 


Het resultaat kan direct worden afgedrukt op glossy A6 foto formaat, makkelijk voor bezoekers of deelnemers mee te nemen als herinnering van het evenement. Eventueel met uw logo of bedrijfsnaam erbij. De tekeningen worden opgeslagen op naam en email adres of worden op een cd gezet.

Benodigdheden zijn 3 stoelen, een kleine tafel voor materialen en een stopcontact in de buurt. Het aantal tekeningen per tekenaar is 8 tot 12 per uur. De lcd schermen zijn inclusief, als het groter moet dan zal er extern iets moeten worden ingehuurd. 

uitleg knoppen

   play video
   stop video
    biografie
   repertoire
   reviews
     kosten

Pest Control News Benelux
Hallo Thijs,

Jill mochten we alweer voor de 3e maal begroeten en nog steeds weet zij met haar tekenkunsten de mensen aan te trekken om voor haar te poseren. Uiteindelijk resultaat voor de modellen een imposante karikatuur van hunzelf die altijd veel hilariteit en waardering opbrengt. Zeker weten dat vele tekeningen ergens in de woningen opgehangen worden.

Jill is een uiterst charmante dame die heel veel geduld heeft en constant aan het werk is. Ik weet zeker dat we in de toekomst nog een x een beroep op haar zullen doen. Hartelijk bedankt weer Jill en veel succes.

Namens Pest Control News

Met vriendelijke groet / kind regards,

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Pest Control News Benelux
Alles prima verlopen gedurende onze beurs. Gedurende de dag stond Jill de gasten weer met stijl en verve te tekenen, zij is een fantastische vrouw om mee te werken. Veel sociale vaardigheden en wat uiteraard ook belangrijk is met veel vakkennis . Vele relaties zijn weer naar huis teruggekeerd met schitterende karikaturen van hunzelf.

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Desso Nederland Zwitserland
Alles is naar wens verlopen, iedereen reageerde erg goed op de tekenaars en mensen stonden in de rij om ook een tekening te bemachtigen. Kortom een succes!

Vriendelijke Groeten,

Daphne Rolf, Desso Nederland Zwitserland
Pest Control News Benelux

Wij hebben een fantastische avond gehad, Gipsyqueen deed wat ik (wij) ervan verwachten, aanstekelijke muziek, proactief met het publiek en wat in andere jaren niet is voorgekomen zelfs applaus na nummers. De karikatuur tekenaar heeft geen seconde rust gekend en iedereen was laaiend enthousiast. Kortom een hele fijne avond met schoolcijfers van; Gipsyqueen een 10 en de sneltekenaar een 10!

Als wij de beurs volgend jaar weer houden dan zal ik deze 2 zeker weer vastleggen. Hou maar vast een plaatsje vrij een de agenda, woensdag 25 september 2013.

Met vriendelijke groet / kind regards,

Rinus van Zanten

Pest Control News Benelux
Stichting Pensioenfonds KLM
Iedereen wat super enthousiast! De tekenaars deden het heel erg leuk! Er waren zelfs mensen die niet meer in de zaal in wilde, omdat ze ook een tekening wilde hebben.

Het was dus helemaal naar wens al denken we er misschien wel aan om het de volgende keer wat langer te doen, zodat meer mensen op de tekening kunnen.

Je hoort nog van mij als ik de evaluatie met de groep heb gehad.

Vriendelijke groet,

Liessa Braam

Stichting Pensioenfonds KLM
Aantal tekeningen per tekenaar is 8 tot 12 per uur. Benodigdheden zijn 3 stoelen, een kleine tafel voor materialen en een stopcontact in de buurt.
Globale kosten

uitkoop ex reiskosten Amsterdam 0,30 pp en 9% btw
2 uur tekenen per tekenaar 575,00
3 uur tekenen per tekenaar 675,00
4 uur tekenen per tekenaar 775,00

Optioneel: Inkleur assistent ex 9% btw
2 uur 150,00
3 uur 175,00
4 uur 200,00