Mister Magic, table magic en meer 4569
Mister Magic, table magic en meer 4750
Mister Magic, table magic en meer 4570
Mister Magic, table magic en meer 4572
Mister Magic, table magic en meer 4571
beschikbaarheid opvragen?

1  klik rechtsboven op
2  vul de vragen in en verzend het formulier

Beoordeling: 5 - 1 reviews

Mister Magic - table magic en meer

Mister Magic ... bij wie het vals spelen altijd honderd procent eerlijk gebeurt! 

Na ZIJN tournee langs de grote gevangenissen van Amerika komt Mister Magic veroveren. Klassiek bedrog als de 3-card monte, de Onzichtbare Kaart en de Wisseltruc worden vertoond. Maar er komt nog veel meer aan bod, zoals een "eerlijke" loterij waarbij de kandidaten toch met echte prijzen naar huis gaan. De meesters van het balletje-balletje komen naar u toe. 

goochelaars betrapt

Een nieuwe kijk op een bekend televisieprogramma waarin de goochelaars op komische wijze worden ontmaskerd. Kan het echt zo simpel zijn? De doortrapte goochelaar neemt u mee door de wondere wereld van de magie. 

keywords

Mister Magic, table magic en meer, 12,5 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, Achtergrondmuziek voor 25 jarig huwelijk, Akoestische bruiloftband, Akoestische muziek bruiloft, Alumni bijeenkomst, Artiest bedrijfsfeest, Artiest personeelsfeest, Bruiloft muziek in festival stijl, Domaine d'Heerstaayen Strijbeek, Entertainers, Entertainment voor kinderen, Gastenontvangst, Humoristische afsluiting, Lopende goochelaar, Mooie achtergrondmuziek, Muziekburo.nl - Bands dj's en meer!, Speciale acts,
reviews Mister Magic

Universiteit Nijmegen
Dag Thijs, Alles is zo goed verlopen dat ik de vrijdag erna in iedere geval een vrije dag moest opnemen. Teveel koffie gedronken waarschijnlijk. Welnu: het feestje was natuurlijk een gigantisch succes. In de eerste plaats door het mooie weer. Dat is altijd een gok. In de tweede plaats door jullie, de magic panini brothers! Maar dat was geen gok, dat wist ik al van tevoren. Ik kan me geen personeelsuitje van de universiteit herinneren waar zo veel gelachen is. Ik hoor hier alleen maar lovende woorden.

Nogmaals bedankt.

Sjaak.